[video=youtube;kOHdrxvg0yk]http://www.youtube.com/watch?v=kOHdrxvg0yk&list=HL1354653691&feature=mh_lolz[/video]
benim kuduruğu gördünüz tanışmış oldunuz teyzeleri bu mutluluğumu da sizlerle paylaştım darısı sizlerin başına:)) burada daha nice mutluluklarımızı paylaşırız inşallah
iyi geceler annecikler bugun cok kotu birgun gecirdik oglusuma nazar degdi galiba hayatimda cagani hic bukdar bitkinn neşesiz gormedim ben isteyken cok kotu ustbas batmis altina fena yapmis ishal olmus aşilardanmi bilemedim kakasi sari ve sıvı malesef 5 kez ustunu batrir derece hersey degistik karni agriyo galiba cok agladi 5 kez feci derecede kustu havuclu yogurtlu pure vetmis k.v yogurt hic sebzele karistrilirmi dengesiz dedim nie tek vermedin ee kizm tek verincede kusuyo ozman vermee cokmu onemlii cocugun midesi alt ust oldu yok princ iyi gelir dedi haslatti bide bana getrdim az yedi lakkk haydi bidaha kustuu nasil bi kusma ben oglumu hic boyle gormedim.k.v cok sinir oldum allhim sabir ver nasil panik bagiryoo yetisss kosss cocuk.korktu agladii insallh bu geceyi rahat atlatriz yatrdim ama nobettteyim bide kusarsa yarin isede gitcemmm offfff
teyzelerii zeynomun cicileri geldii ayy iş yerine gelmesini buyüzden seviyorum bütün günüm iyi geçer şimdi, akşama bunların içinde zeynolu fotolar çekerim inşşş
Eki Görüntüle 568031 Eki Görüntüle 568030
Kizzzz Allah im valla dislerimi sıktim izlerken yaaa sipaaaaa nede tatli olmus valla canim yaaa koca totosunu kaldirabiliyor demekki annesi[video=youtube;kOHdrxvg0yk]http://www.youtube.com/watch?v=kOHdrxvg0yk&list=HL1354653691&feature=mh_lolz[/video]
slm datlu mayıs datlulARI ve anneleri iyisiniz işlaa :)
hastalara şifa dertlilere deva versin mevlam :)
bi kaç gündür yoktum test yaptırdım hamie değilmişim şükür tek çizgi görünce bu kadar sevinceğimi söleselerdi inanmazdım
dünde hastalandım kazalar tutmaya bilyomuş
tavşanım hastalandı grip boğazları şiş bu akşam doktoruna götürdk babamla calpon antibiyotik .deniz suyu ( spreyve vitamin verdi
yem,yo içmiyo zilli ek gıda tam bi felaket küsüyo paso boğazından dedi doktor ileşince geçer dedi salıya kontrole gitcez bakalım off dişlerim sırayla ağrıyo öle işte allah başka dert vermesin
öptüm tüm mayıs bebişlerinin totişlerinden allah sağlık versin hepsine
iyi geceler annecikler bugun cok kotu birgun gecirdik oglusuma nazar degdi galiba hayatimda cagani hic bukdar bitkinn neşesiz gormedim ben isteyken cok kotu ustbas batmis altina fena yapmis ishal olmus aşilardanmi bilemedim kakasi sari ve sıvı malesef 5 kez ustunu batrir derece hersey degistik karni agriyo galiba cok agladi 5 kez feci derecede kustu havuclu yogurtlu pure vetmis k.v yogurt hic sebzele karistrilirmi dengesiz dedim nie tek vermedin ee kizm tek verincede kusuyo ozman vermee cokmu onemlii cocugun midesi alt ust oldu yok princ iyi gelir dedi haslatti bide bana getrdim az yedi lakkk haydi bidaha kustuu nasil bi kusma ben oglumu hic boyle gormedim.k.v cok sinir oldum allhim sabir ver nasil panik bagiryoo yetisss kosss cocuk.korktu agladii insallh bu geceyi rahat atlatriz yatrdim ama nobettteyim bide kusarsa yarin isede gitcemmm offfff
bu gün öğleden sonra fazla uğrayamadım ama sayfalarda çok ilerlememiş..
annem geldi Tarık Buğrayı 10 gün önce görmüştü
şu andaki halini görünce şok oldu..ne kucakta,ne yerde,ne ana kucağı,ne mama sandalyesi hiç bi yerde durmuyo
sürekli hareket halinde:)
nagihan ve Yarennur da hastaymışş..bi an önce iyileşirler inş
herkes sırayla hastalanıyo
ben bu videoyu izledim ve resmen çıldırdımmm
Ece nin o anda yanında olup sımsıkı sarıp öpmek,mıncıklamak geldi içimden
nasıl bi güzellik bu böyle yaa
çok güzel emekliyo,sıralıyo kuzummm maşallahh
ellerinden,yanaklarından,totosundan ıssırmak istiyorummmm
benim yerime şöyle okkalıca öp lütfen bu şirineyi
resimlerini görünce çok mutlu oluyodum ama videosunu görünce mutluluğum kat kat arttı
dediğin gibi darısı bizlerin başına inşş ama benim oğluş göbekli kuzum uğraşıyo uğraşıyo çok azıcık gidebiliyo
sonrasında yorulup ıhh ıhhh diye yatıyo
canım geçmiş olsun..üşüttümü mü acaba?bol bol su ver sıvı kaybı olmasın kuzunun..
ishale muz,patates,havuç,elma iyi gelir püre halinde karıştırmadan meyve öğününde birini öğle yemeğinde diğerini yedirin
panik yapmayın tatlım böyle böyle büyücekler..Allah daha beterini göstermesin
bu sık sık kusup ishali devam ederse doktora götürürsünüz
inş gece rahat rahat uyur
Gecmis olsun kujuna cnm,umarim tez vakitte iyilesir..hasta iken evt yemeden de kesiliyorlar ama ins iyilesirlerde yemeleride baslar..biliyormusun bu gecenin saatinda burdayim karanlik bir odada yaziyorum suan ve basimin agrisindan duramiyorum..yine oglani ayakta uyutmaya calisirken sizmisim ve boynum feleket olmus( hastalandilarmi iyilescekler bizde harap oluyoruz,,allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun,,
Gecmis olsun, hassasiyet gostermis demek verilenlere, bende bugun kendimize tuz katmadan tavuk ve sebze pisirmistim ama bayagi zorlandi sindirirken( icinde havuz, patates, sogan ve tavuk vardi bunlari ezip ayri verdim hatta icine biraz da zeytinyagi koymustum, sonra bizimki kivrandi durdu,,bir saat sonrada sulu diskisini yaptida rahatladi..simdi bende deneme yanilma yolu ile anliyorum daha evvel havuc, tavuk ve patatese boyle tepki vermemisti buyuk ihtlmal sogan yapti..ilk defa kattim yemegine ve oda dokundu kanimca..sogansiz yemek yiyecek artik
Umarim bu geceyi rahat atlatir Cagan, allah sifa versin cnm
[video=youtube;kOHdrxvg0yk]http://www.youtube.com/watch?v=kOHdrxvg0yk&list=HL1354653691&feature=mh_lolz[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?