2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben bu Eceyi yerimmm, totosunu budunu heryeriniii
maşallah 41 kereee
çok şeker yaa, kuzumm benim
bayıldım valla :))) ısır yerime nolur

azraece ben senin bu sarı civcivini warya böyle alıcam elime o totosunu ısıra ısıra bitiricem tıktıkta tutmuş yavrumu maşşallah sübhanallah yavruna tatlım allah nazarlardan kem gözlerden sakınsın

benim kuduruğu gördünüz tanışmış oldunuz teyzeleri bu mutluluğumu da sizlerle paylaştım darısı sizlerin başına:)) burada daha nice mutluluklarımızı paylaşırız inşallah

Azraece bayıldım kızına 41 kere maşallah..
Nasıl güzel sıralıyor öyle..
en erken ece yürüyecek sanırım...
maşallah ona...

iyi geceler annecikler bugun cok kotu birgun gecirdik oglusuma nazar degdi galiba hayatimda cagani hic bukdar bitkinn neşesiz gormedim ben isteyken cok kotu ustbas batmis altina fena yapmis ishal olmus aşilardanmi bilemedim kakasi sari ve sıvı malesef 5 kez ustunu batrir derece hersey degistik karni agriyo galiba cok agladi 5 kez feci derecede kustu havuclu yogurtlu pure vetmis k.v yogurt hic sebzele karistrilirmi dengesiz dedim nie tek vermedin ee kizm tek verincede kusuyo ozman vermee cokmu onemlii cocugun midesi alt ust oldu yok princ iyi gelir dedi haslatti bide bana getrdim az yedi lakkk haydi bidaha kustuu nasil bi kusma ben oglumu hic boyle gormedim.k.v cok sinir oldum allhim sabir ver nasil panik bagiryoo yetisss kosss cocuk.korktu agladii insallh bu geceyi rahat atlatriz yatrdim ama nobettteyim bide kusarsa yarin isede gitcemmm offfff

lillac,meleğim,planer cim kızlar selamlarınızı ilettim nagişe onunda sizlere selamı var kendini iyi hissetmezse yarında rapor alıp gitmeyi düşünmüyor..

lillac cnm çok saol hayatım, saat 8 gibi tekrar 39.2 ye cıktı fitil attm şimdi 37.5 uyuyor.sürekli takipteyim cnm cok saol..sende dikkat et cnm beyzamıza tam iyileşmeden çıkarma dışarılara..valla ben 2 gündür mahvolmuş durumdayım cnm...

azraeceee cnm aynı bizim kızın hareketleri kızında..sıralaması emeklemesi aynı... kocaman maşşallah diyorum birde emekleme pozisyonunda ileri geri sallanma hareketleri var çok komik oluyorlar yaa..ısırıyorum onun totsundan totosundan

babyceren canım yanlış hatırlamıyorsam senin bir teehlike vardı kocan tarafından sana yapılan
tahlil fln yaptırdınmı yada sonuc sölediysen ben kaçırmış olabilirim cnm..

bu gün öğleden sonra fazla uğrayamadım ama sayfalarda çok ilerlememiş..
annem geldi Tarık Buğrayı 10 gün önce görmüştü
şu andaki halini görünce şok oldu..ne kucakta,ne yerde,ne ana kucağı,ne mama sandalyesi hiç bi yerde durmuyo
sürekli hareket halinde:)

nagihan ve Yarennur da hastaymışş..bi an önce iyileşirler inş
herkes sırayla hastalanıyo

[video=youtube;kOHdrxvg0yk]http://www.youtube.com/watch?v=kOHdrxvg0yk&list=HL1354653691&feature=mh_lolz[/video]

ben bu videoyu izledim ve resmen çıldırdımmm
Ece nin o anda yanında olup sımsıkı sarıp öpmek,mıncıklamak geldi içimden
nasıl bi güzellik bu böyle yaa
çok güzel emekliyo,sıralıyo kuzummm maşallahh
ellerinden,yanaklarından,totosundan ıssırmak istiyorummmm
benim yerime şöyle okkalıca öp lütfen bu şirineyi

benim kuduruğu gördünüz tanışmış oldunuz teyzeleri bu mutluluğumu da sizlerle paylaştım darısı sizlerin başına:)) burada daha nice mutluluklarımızı paylaşırız inşallah

resimlerini görünce çok mutlu oluyodum ama videosunu görünce mutluluğum kat kat arttı
dediğin gibi darısı bizlerin başına inşş ama benim oğluş göbekli kuzum uğraşıyo uğraşıyo çok azıcık gidebiliyo
sonrasında yorulup ıhh ıhhh diye yatıyo

canım geçmiş olsun..üşüttümü mü acaba?bol bol su ver sıvı kaybı olmasın kuzunun..
ishale muz,patates,havuç,elma iyi gelir püre halinde karıştırmadan meyve öğününde birini öğle yemeğinde diğerini yedirin
panik yapmayın tatlım böyle böyle büyücekler..Allah daha beterini göstermesin
bu sık sık kusup ishali devam ederse doktora götürürsünüz
inş gece rahat rahat uyur

[video=youtube;kOHdrxvg0yk]http://www.youtube.com/watch?v=kOHdrxvg0yk&list=HL1354653691&feature=mh_lolz[/video]
Kizzzz Allah im valla dislerimi sıktim izlerken yaaa sipaaaaa nede tatli olmus valla canim yaaa koca totosunu kaldirabiliyor demekki annesicokkkk guzel Allah nazarlardan esirgesin

slm datlu mayıs datlulARI ve anneleri iyisiniz işlaa :)

hastalara şifa dertlilere deva versin mevlam :)

bi kaç gündür yoktum test yaptırdım hamie değilmişim şükür tek çizgi görünce bu kadar sevinceğimi söleselerdi inanmazdım
dünde hastalandım kazalar tutmaya bilyomuş

tavşanım hastalandı grip boğazları şiş bu akşam doktoruna götürdk babamla calpon antibiyotik .deniz suyu ( spreyve vitamin verdi

yem,yo içmiyo zilli ek gıda tam bi felaket küsüyo paso boğazından dedi doktor ileşince geçer dedi salıya kontrole gitcez bakalım off dişlerim sırayla ağrıyo öle işte allah başka dert vermesin

öptüm tüm mayıs bebişlerinin totişlerinden allah sağlık versin hepsine

Gecmis olsun kujuna cnm,umarim tez vakitte iyilesir..hasta iken evt yemeden de kesiliyorlar ama ins iyilesirlerde yemeleride baslar..biliyormusun bu gecenin saatinda burdayim karanlik bir odada yaziyorum suan ve basimin agrisindan duramiyorum..yine oglani ayakta uyutmaya calisirken sizmisim ve boynum feleket olmus ( hastalandilarmi iyilescekler bizde harap oluyoruz,,allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun,,

Gecmis olsun, hassasiyet gostermis demek verilenlere, bende bugun kendimize tuz katmadan tavuk ve sebze pisirmistim ama bayagi zorlandi sindirirken ( icinde havuz, patates, sogan ve tavuk vardi bunlari ezip ayri verdim hatta icine biraz da zeytinyagi koymustum, sonra bizimki kivrandi durdu,,bir saat sonrada sulu diskisini yaptida rahatladi..simdi bende deneme yanilma yolu ile anliyorum daha evvel havuc, tavuk ve patatese boyle tepki vermemisti buyuk ihtlmal sogan yapti..ilk defa kattim yemegine ve oda dokundu kanimca..sogansiz yemek yiyecek artik
Umarim bu geceyi rahat atlatir Cagan, allah sifa versin cnm

Gunaydinnn annelerr guzel mi guzell bebislerrr ise gidiyo berruuummm azraevenin videoyu gordum cepten oldugu icin yariya kadar ancak izledim masallah subhanallahhhh Allahim yaa isirmak yogurmak istedimm kizimida opemedim zaten uyiyordu evden cikarkennn yaa azraece cok opesim geldiii masallah sanaa nazar degmesinn yakinda kosacak vallaaa berru ise gidiyoo sizi kocaman opuyoooo Allaha emanet olunnnu

çok kötü bi gece geçirdik cnm patatesi püre yaptım dediğin gibi midesi bulandı öğürüp kustuu:26::26: yemedi hiç bişe yediremedim dün
k. çok panik yapmasından oğluşum gerildi çok ağladı gece çok ağladı karnı ağrıdı galiba ...
ishali sarı gerçii korkulcak bişe varmı?
sabah 5 te bir kaltı emzirdim az uyumadı şimdi uyanık hala ben işe geldim:26:

teşekkürederim cnm ama malesef kötü geçti doktorunu arasammı die düşünyorum muzuda deniyecem bakalım yiyecekmii ishali çok kötü karnı ağrıyo galiba:26:

Günaydın Kızlar bugün nasılsınız bakalım?
Gece 3-4 kez uyanmış ve sabahın köründe kalkmış biri olarak benim nasıl olduğumu tahmin edersiniz artık. Bir geçmişe bakalım neler olmuş:126:

cnm video yu izledim ve bebeğinin tatlılığına hırsına hayran kaldım eminim çok güçlü ve hırslı bir bebek olucak ....Allah okula elinde minik çantası yürürkende görmemizi nasip eder öpücüklerrrr bebişeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…