2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım iyi ki mercimeyi fırına vermeden uyanmış paşa ya verdiğinizde uyansaydı

Son düzenleme:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
TatliCadi

yanlızım dostlarım yanlızımmm yanlızzzz:2:
2 ziyaretçi iyiki sizler varsınız

kızlarr ben bu gün oğluma kereviz yaptım ama ben tadını hiç beğenmedim
Tarık Buğra da 4 kaşıktan sonra öğğğğ yaptı
yanlız yaptığım kereviz portakallıydı netten tarifine bakıpta yaptım ama olmadı yani beğenmedim:44:
sizler nasıl yapıyosunuz kerevizi..havuç,patates ekleyerek yapmıştım daha önce onuda sevmemişti
birde bu kereviz dolaba mı konur
daha önce kereviz kullanmadık hiç eşimde bilmiyo bende ikimizde sevmiyoruz
bana bi anlatıverin şekerler

canım iyi ki mercimeyi fırına vermeden uyanmış paşa ya verdiğinizde uyansaydı

hiç sorma canım yaa akıllı yavrum benim iyiki erken davrandı
bu gece aşk yaşamak yattıbaşka zaman diyelim
sizinki mercimek fırındayken mi uyandı yoksa

hiç sorma canım yaa akıllı yavrum benim iyiki erken davrandı
bu gece aşk yaşamak yattıbaşka zaman diyelim
sizinki mercimek fırındayken mi uyandı yoksa

kızlar alemsiniz varya cok guldumm...ne duruyonuz burda gidin verin mercimeği fırına çabukk yarım bırakmak olmaz şekerlerim...
ben regliyim yoksa coktan vermiştim fırına

kız ziyaretçilerden biri benim bu forum beni 5 dakka dokunmayınca ziyaretçi yapıo:)) ben gece kusu olarak buralardayım şekerim yalnız deilsinn..

kızlar alemsiniz varya cok guldumm...ne duruyonuz burda gidin verin mercimeği fırına çabukk yarım bırakmak olmaz şekerlerim...
ben regliyim yoksa coktan vermiştim fırına

bizim bıdık daha sonra geç uyudu canım yaa
Tarık Buğra daha uyumadan kocişin horlama sesleri geliyodu sabah çok erken uyandığı için bende kıyamadım uyandırmaya
dışarısı çok soğuk olmalı ki evin içide soğudu gidip soba görevi gören eşime sarılıcam şimdi o dayanamaz taarruza geçer

yarın verirsin artık şekerim...öptüm iyi geceler diliyorum sana..

kız ziyaretçilerden biri benim bu forum beni 5 dakka dokunmayınca ziyaretçi yapıo:)) ben gece kusu olarak buralardayım şekerim yalnız deilsinn..

bende gece kuşuyum canım yaa 3 ten önce uyuyamıyorum..sağa dönüyorum,sola dönüyorum,yatağın içinde oturuyorum
bi kaç gün önce erken yattım belki uyurum diye uyuyamadım kalktım oturuyorum yatağın içinde
eşimde uyandı ne yapıyosun niye oturuyosun diye sordu..bende film izliyorum canım dedim halbu ki oda da tv yokk
eşimde uykulu uykulu biraz sesini kısıpta izle dedi geri uyudu
rahatsız etmeyim diye bende gitmiyorum yatağa
sen niye geç uyuyosun canımm

Masallah kuzuya, demek Ada demeye baslamis ne guzel yaa, bende bizimkine gunde herhalde 100 kez Mahirrrrr diyorum ama o turk sanat muzigi havasinda gidiyor agirdan agirdan..
Yok yok burdaki tum hanimlar hamarat, keske banada imece usulu ile yardim etseniz, ben cok tembelim ve pasakliyim belki sayenizde adam olurdum,,
Umarim misafirlerinle cok guzel bir gun gecirirsiniz, kolay gelsin cnm

Bugun cok fazla gezdim su adama hediye alcam diye, hatta eve geldigimde ayaklarim cok agiriyordu bir tane ilac aldimm,,taaa ki sizin su mercimegi firina verme olayini okuyana kadar miyismis halim vardiki beni yeniden kendime getirdiniz yaw...allah iyiliginizi versin, tosti ve tatlicadi alemsiniz kizlar gercekten,, birde dusundumde en garanti dogum kontrol galiba bizim bebeler oluyor:)) baksana baska kardese gerek yok mu demek istiyorlar neee,,,yada coskunuzu hissediyorlar kalkip bir hello diyelim diye dusunduler..yada annem ve babam cok mutlular simdi onlar benimle oyun oynuyup ziplatirlar bekli diye mi dusunduler kimbilir..

aynı dediğin gibi oldu canım bize heveeee dedi cilveler yaptı bi şeyler mırıldandı bizde cilvesine yenik düşerek aldık sevdik,zıplattık,yatırdık sıpanın gözlerinde dirhem uyku yoktu..konsantremizi bozdu bizimdee

yarın erken kalmam lazım erkenden oğlumun öğlen menüsünü hazılayıp misafirliğe gidicem aşure yemeye davet edildim
gidim uymaya çalışim
hepinize deliksiz,bebelerinizin aşk yaşamanıza engel olmayacağı bi gece diliyorumm

ay cnm sanki beni anlatmışsın yok cnm uykum gelmiyo benimde..gündüz sürekli esniyorum gece uyku fln kalmıyo..kahve içiodum aksamları onu kestim ama hala uyuyamıyorum..benımde en erken 3 cnm..bugun bir arkadasa soyledım uyuyamıyorum diye annelerin cogunda var cnm o uykusuzluk dedi..bebeler uyuyunca zaman bize kalıomus ve uyumak ıstemıyomusuz onun dediğine göre..bide geceler bitmesin dedi:))
ayrıca olmayan tv de film izlemene ve eşinin cevabına koptum

bebişlerine muhallebi yapan arkadaşlar şeker koyuyor musunuz? birde kıvamını kaşıkla mı biberonla mı yenecek şekilde yapıyosunuz?

teşekkür ederiz teyzesi....
cnm agırdan gıtmesı daha ıyı cnm bunlar hızlandıkça işimiz zorlaşıyor.. bizim kızın ne acelesi var anlamadım sürekli söyleniyo bişeyler anlatıyo bıraksak koşup gitcek atcak kendini dışarlara..

cnm benim annem hemen yan binamda oturuyo hergun uğarar kızı sevmeye ve temizlik hastasıdır..bi gün süpürmeyeyim başlıyo söylenmeye..kız yerlerdede mikrop kaparda..vb. bende söylenmesin diye hergün süpürüyorum arada birde büyük temizlikler işte..yani annem olmasa benımde yapacagım yok..

meleğim ne hediyesi aldın eşine merak ettim..

Ay canım benim üzücü gerçekten...Bugün benim kız da kustu kahvaltısını güzelce verdim derken sinir haliyle ağlarken öğürüp kustu.Tabi kızımınki artık psikolojik canım,sinirlenirse ve ağlarsa istediğinde kusturuyor kendini.

Tatlım portakal henüz erken değil mi?Belki ekşimsi gelmiştir ve beğenememiştir.Ben bugün kereviz pişirdim tarifim;
birkaç dilim kereviz
yarım kabak
1 adet arpacık soğan
tereyağı
1 tatlı kaşığı irmik
bir küçük dal brokoli.
et suyu.
haşladım en son tereyağını ekledim ve blendrdan geçirip kızıma yedirdim,geç oldu ama kızım yedi.

Hosgeldin canim,bende hamileleigimden beri takip ederken kizim iki aylikken seytanin bacagini kirmistim,simdi kiziyorum kendime hamileyken bos bos skintidan mahvaldum gurbette ama iste insan cekiniyor nedense

Sagol canim ya.Kilo takintim var canim benim bu sekilde mutlu olamiyorum,verirsem daha mutlu bir anne olacagim insallah az kaldi

Canim kizim dogmadan oncede ailemin yanina gelirken iki valiz hazirlardim,her kiyafetin ayri ayakkabi canta ve paltosu ourdu,kizim oldu artik sen dusun esimle yaptigimiz valiz kavgalarini Sizi biliyorlar demissin ya canim,inanin beni taniyipta sizi bilmeyen yok,o denli bagliyim size Ayrica anlattigin depresip hallerle beni anlatmissin,gerci su siralar polyannacilik oynasamda...Sence asker esi olmanin yan etkisi olabilirmi bu durum

Evet canim ya senin kizin icin uzulup dua ederken simdi aynisi basimda,benim atese karsi acayip bir korkum var,neyseki gece cikmadi canim, tsk ederim.Kilolara gidince bebde sasirdim ucup gitmesine,sanirim gurbette bir basima kizimla zorsundum eridim

Canim sani gonulden tebrik ediyorum,minik afacanla bu tempoya nasil dayaniyorsun.Bu arada bende basladim diyete 5.gunum bugun

Evet melegim ya bende anlamis degilim daha napalim bilemiyorum,doktor istedigin kadar sakin disarda yada hergangi biseyden cok cabuk alabilir dedi saniyelik yani,napalim artik boyle boyle buyucekler ama bizde boyle boyle yaslancaz

vallahi canım amaçları ne bilmiyorum ama benım kız dün gece tam bir adile naşitti gözler fal taşı gibiydi

Ohh canim yarasin kuzuma,inana doga bise yeyince ayri bi seviniyorum sanki kizim yemis gibi,bebekliklerinden beri ayni oduklari icin
Canim malesef benim kizimda yemek yedirdigim yere koydugum an daha tabagi gormesine bile gerek yok oksurerek kendini ogurtuyor,cok uzuluyorum,tabi zorladigim icin oluyor ama benim kizimin zorlamadan yedigi yok,gerci zorlayipta aglatmiyorum kesinlikle sadce istememesine ragmen sarkilar soytarililarla kandiriyorum oda bana kandigi icin her lokmada sinirleniyor heheheheh Her yemekten sonra tam yarim saat ayakta kucagimda ilgisini ceken seylerin yaninda gezdiriyorumki kusmak aklina gelmesin dkye,pinarim inana kendime ayiracak bir saniyem yok kizimin beslenme sorunu yuzunden,disari bile mecbur hava almasi icin cikiyorum ki disari cikmak icin iki kat efor sarfediyorsun hazirlik falan,corbayi erkenden yap yanina al falan ahh ahhhh...

yarın gidiyoruz kızlar bu sebepten bir arkadaşım kahvaltıya öğleden sonra da başka bir arkadaşım çaya çagırdı
baya gezecegiz bu gün kızçemle
sizlere hayırlı cumalar akşam ugrarırım inş. herkesi ve minik kuzucukları öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…