çok güldüm yaaa
çünkü aynı şeyi bi kaç saat öncesinde bizde yaşadıkk
Tarık Buğrada 22:30 da uyur 24:30 da uyanır
biz senin deyiminle aşk yaşamaya başladığımızda 23:30 civarıydı
tam mercimeği fırına vericez sıpanın heveeee diye sesi geldi
biz tabii durduk bekledik kıs kıs gülüyoruz
o ufacık sesi duyup gülmeye ve çene yetiştirmye devam etti
mercimek dışarda kaldı
canım iyi ki mercimeyi fırına vermeden uyanmış paşa ya verdiğinizde uyansaydı
iyi geceler kızlar
koçişle azcık aşk yaşayalım dedik
12 den sonra uyanmayan kızımın gözleri faltaşı gibi açıldı
uyuttum 2 dk sonra yine uyandı
şimdi koçiş sallıyor yazık adama 2 gün sonra ist. uçuyoruz
2 ay ayrı kalacagız bu gecede kızım işin içine etti
çok güldüm yaaa
çünkü aynı şeyi bi kaç saat öncesinde bizde yaşadıkk
Tarık Buğrada 22:30 da uyur 24:30 da uyanır
biz senin deyiminle aşk yaşamaya başladığımızda 23:30 civarıydı
tam mercimeği fırına vericez sıpanın heveeee diye sesi geldi
biz tabii durduk bekledik kıs kıs gülüyoruz
o ufacık sesi duyup gülmeye ve çene yetiştirmye devam etti
mercimek dışarda kaldı
hiç sorma canım yaa akıllı yavrum benim iyiki erken davrandı
bu gece aşk yaşamak yattıbaşka zaman diyelim
sizinki mercimek fırındayken mi uyandı yoksa
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
TatliCadi
yanlızım dostlarım yanlızımmm yanlızzzz:2:
2 ziyaretçi iyiki sizler varsınız
kızlarr ben bu gün oğluma kereviz yaptım ama ben tadını hiç beğenmedim
Tarık Buğra da 4 kaşıktan sonra öğğğğ yaptı
yanlız yaptığım kereviz portakallıydı netten tarifine bakıpta yaptım ama olmadı yani beğenmedim:44:
sizler nasıl yapıyosunuz kerevizi..havuç,patates ekleyerek yapmıştım daha önce onuda sevmemişti
birde bu kereviz dolaba mı konur
daha önce kereviz kullanmadık hiç eşimde bilmiyo bende ikimizde sevmiyoruz
bana bi anlatıverin şekerler
kızlar alemsiniz varya cok guldumm...ne duruyonuz burda gidin verin mercimeği fırına çabukk yarım bırakmak olmaz şekerlerim...
ben regliyim yoksa coktan vermiştim fırına
bizim bıdık daha sonra geç uyudu canım yaa
Tarık Buğra daha uyumadan kocişin horlama sesleri geliyodu sabah çok erken uyandığı için bende kıyamadım uyandırmaya
dışarısı çok soğuk olmalı ki evin içide soğudu gidip soba görevi gören eşime sarılıcam şimdi o dayanamaz taarruza geçer
kız ziyaretçilerden biri benim bu forum beni 5 dakka dokunmayınca ziyaretçi yapıo:)) ben gece kusu olarak buralardayım şekerim yalnız deilsinn..
kızlar benim kız ADA diyor çok komik yaa..biz sürekli ada dediğimiz için sanırım oda tekrar ediyor ve çok net ve güzel söylüyor..ben söylüyorum arkadan tekrar ediyor..uyanınca Ada diye sesleniyor..
kızlar bugün çok yoruldum ama miss gibi oldu evimm..halılarımı silkeledim üzerlerini süpürdüm bide sildim rula yapıp kaldırdım c.tesi temiz temiz sercem..salonunkini yaydım kız emeklio die..
bi tek banyom kaldı temızlenmedık onuda yarın temızlıcem artık..
aşureminde herseyı hazır bi tek pişirilmesi kaldı oda yarın pişcek...
orta sehpamızı kız hareketleniince kaldırmıştık zigonumda yok yarın bi ara dısarı cıkıp zigon işinide halletmem lazım..umarım uygun ve güzel bişey bulurum..
bu c.tesi yapacağım günüm için çok heycanlıyım..dayım teyzem kuzenler fln ilk defa böle bizim evde bu kadar kalabalık olcaz..hersey cok guzel olsun ıstıyorum..
Bugun cok fazla gezdim su adama hediye alcam diye, hatta eve geldigimde ayaklarim cok agiriyordu bir tane ilac aldimm,,taaa ki sizin su mercimegi firina verme olayini okuyana kadar miyismis halim vardiki beni yeniden kendime getirdiniz yaw...allah iyiliginizi versin, tosti ve tatlicadi alemsiniz kizlar gercekten,, birde dusundumde en garanti dogum kontrol galiba bizim bebeler oluyor:)) baksana baska kardese gerek yok mu demek istiyorlar neee,,,yada coskunuzu hissediyorlar kalkip bir hello diyelim diye dusunduler..yada annem ve babam cok mutlular simdi onlar benimle oyun oynuyup ziplatirlar bekli diye mi dusunduler kimbilir..
bende gece kuşuyum canım yaa 3 ten önce uyuyamıyorum..sağa dönüyorum,sola dönüyorum,yatağın içinde oturuyorum
bi kaç gün önce erken yattım belki uyurum diye uyuyamadım kalktım oturuyorum yatağın içinde
eşimde uyandı ne yapıyosun niye oturuyosun diye sordu..bende film izliyorum canım dedim halbu ki oda da tv yokk
eşimde uykulu uykulu biraz sesini kısıpta izle dedi geri uyudu
rahatsız etmeyim diye bende gitmiyorum yatağa
sen niye geç uyuyosun canımm
Masallah kuzuya, demek Ada demeye baslamis ne guzel yaa, bende bizimkine gunde herhalde 100 kez Mahirrrrr diyorum ama o turk sanat muzigi havasinda gidiyor agirdan agirdan..
Yok yok burdaki tum hanimlar hamarat, keske banada imece usulu ile yardim etseniz, ben cok tembelim ve pasakliyim belki sayenizde adam olurdum,,
Umarim misafirlerinle cok guzel bir gun gecirirsiniz, kolay gelsin cnm
Ay canım benim üzücü gerçekten...Bugün benim kız da kustu kahvaltısını güzelce verdim derken sinir haliyle ağlarken öğürüp kustu.Tabi kızımınki artık psikolojik canım,sinirlenirse ve ağlarsa istediğinde kusturuyor kendini.Evet canim o foto dogum oncesinden,onun ustune 7 kilo koy ama ben biraz daha ekleyip hedefi 10 kilo yaptimkizima az once muhallebi yaptim 150 ccnin 50 sini cabamla yedi neyse dedim sukrettim ama hepsini kustu cok uzgunum,bu ayda bu sebeple kilo alamaz sanirim, suanda sut sagiyorum, sizleri okuyup rahatlamaya calisiyorum ki kizima pozitif yaklasim :-(
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
TatliCadi
yanlızım dostlarım yanlızımmm yanlızzzz:2:
2 ziyaretçi iyiki sizler varsınız
kızlarr ben bu gün oğluma kereviz yaptım ama ben tadını hiç beğenmedim
Tarık Buğra da 4 kaşıktan sonra öğğğğ yaptı
yanlız yaptığım kereviz portakallıydı netten tarifine bakıpta yaptım ama olmadı yani beğenmedim:44:
sizler nasıl yapıyosunuz kerevizi..havuç,patates ekleyerek yapmıştım daha önce onuda sevmemişti
birde bu kereviz dolaba mı konur
daha önce kereviz kullanmadık hiç eşimde bilmiyo bende ikimizde sevmiyoruz
bana bi anlatıverin şekerler
Arkadaşlar merhaba. sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum. bana o kadar yardımcı oldunuz ki. ne zaman kızımla ilgili aklıma takılan bir soru olsa cevabını çok geçmeden burada bulabiliyordum. çok evhamlandığım zamanlarda başıma gelenin normal olduğunu okuyup rahatladım. hepinizi ayrı ayrı tanıyorum sanki. bu zamana kadar yazmaya cesaret edemedim, şimdi zamanıdır deyip yazıyorum. benim de 18 mayıs doğumlu bir Cemre'm var.
sagol yavrukedicim..
dedigin gibi lutfediliyor bize sut iznini sagolsunlar!
emziren anneye merhamet de yok demek
anlayisli olalim diyeceklerine devletin verdigi hakki da elimden alacaklarmis!!
bugun rapor alabilecegim halde ben dusunceli davranip ise gittim
yarin gerekirse rapor alicam ve evde olucam
ben dusundugum kadar dusunulmuyorum malesef..
canim cok gecmis olsun
kiyamam prensesine
Allah acil sifalar versin
ya cok zayiflamayin
biraz kilo yakisiyo kadina :)
benim kilolarim fazlasiyla gitti
bense simdi bu halimi begenmiyorumm
hosgeldin canim
sabirliymissin valla :)
Allah bagislasin kuzunu..
hazırlan hazırlan bitmiyor( bir yığın eşya topla evde tekrar yerleştir kendime çok kızıyorum niye bu kadar eşya alıyorum yanıma diye (( bugün arkadaşlarım geldi onlar varken arada size de bakındım sizi biliyorlar zaten:)) bir yandan da bavul hazırladım. kızlar ne istiyorum biliyor musunuz psikolojik destek almak. kafamın hep karışık olması, sürekli şikayet etmem, ne istediğime bir türlü karar verememem, tahammülsüz ve bu nedenle sinirli oluşum ben böyle değildim. nasıl düzeleceğime dair beni yönlendirir herhalde diye düşünüyorum
teşekkür ederim turuncum..
ayy cnm sinir oldum şirketindekilere..nasıl kullandırmazlarmış bu senın en doğal hakkın..alla alla
cnm çok geçmiş olsun..tez vakitte iyileşirsin umarım..seni beyzamı çok öptüm..
cnm kaymağı aldıktan sonraki sütü napıosun..tekrar kaynatıp peynir fln yapılırmı bizim evde pek süt fln tüketilmiyoda..saol cnm tarif için bende denesemmi diye düşündüm..
hahay cnm valla bende düşünmüyo değilim organik ticareti istermisiniz mayıs anneleri olarak organik işine girelim
ayy beni aramadılar..salgın varmış demek Allahım sen koru kuzularımızı..
cnm çok geçmiş olsun...ateş olayı bizde tam 3 gün 3 gece sürdü Allah yardımcın olsun cnm..gece fln çıkarsa hemen soy cnm nemli bezle koltuk altlarından al ateşi..
cnm bende tam 30 kilo aldım hamileliğimde çok ödem vardı bende doğumdan bi çıktım 15 kilo gitmiş..emzirme doneminde 2 kilo fln daha almıstım..geri kalan 17 kilo yapışmıstı üzerime taki 1 ay öncesine kdr şimdi 6 kilo verdim geri kaldı 11 ama ben 15 vermek istiyorum...sen 25 iyi vermişsin cnm maşşllah sana...
hoşgeldin cnm..sende dayanamadın demek sonunda:))
cemreden resim bekliyoruz şekerimm..
oooooffffffff
sporda hoca setlerımı artırdıııı
ılave hareketler ekledıııı
kosu bandı tempomu kosar adım 46 dk yaptı
1.5 saat suren spordan 2.5 saatte zor cıktım
geldım mutfak topla muhallebı hazırla yedır dus al emzır sıpayı uyuttt
daha saclarım kurutulcakkkk
spora gıtmeden oncede ıstıfra ettımmm
acımmmmmmmmmmmmmmm
bırısı sacımı kurutsa
bır baskası karnımı doyursa
bırıde asya gece uyanınca emzırse
bende deelıksız uyusammmmm
cok mu sey ıstedım yahuuuu
Cok gecmis olsun Cicek, uzuldum ins hemencecik iyilesir Masal...yaaa ne oluyor bu cocuklara anlamis degilim, direncleri neden bu kadar zayif, halbuki gozumuz gibi bakmaya calisiyoruz, baksana bana hayatimda yogurt yapmis degildim yogurt yapar oldum,,simdi ekmek yapmayi ogrendim ..daha neler yapmayida ogrenicez ins, hersey onlar icin... sanki sakinan goze cop batarmis yaa bizimkide o misal mi neee,,
hiç sorma canım yaa akıllı yavrum benim iyiki erken davrandı
bu gece aşk yaşamak yattıbaşka zaman diyelim
sizinki mercimek fırındayken mi uyandı yoksa
Bugun cok fazla gezdim su adama hediye alcam diye, hatta eve geldigimde ayaklarim cok agiriyordu bir tane ilac aldimm,,taaa ki sizin su mercimegi firina verme olayini okuyana kadar miyismis halim vardiki beni yeniden kendime getirdiniz yaw...allah iyiliginizi versin, tosti ve tatlicadi alemsiniz kizlar gercekten,, birde dusundumde en garanti dogum kontrol galiba bizim bebeler oluyor:)) baksana baska kardese gerek yok mu demek istiyorlar neee,,,yada coskunuzu hissediyorlar kalkip bir hello diyelim diye dusunduler..yada annem ve babam cok mutlular simdi onlar benimle oyun oynuyup ziplatirlar bekli diye mi dusunduler kimbilir..
Ay canım benim üzücü gerçekten...Bugün benim kız da kustu kahvaltısını güzelce verdim derken sinir haliyle ağlarken öğürüp kustu.Tabi kızımınki artık psikolojik canım,sinirlenirse ve ağlarsa istediğinde kusturuyor kendini.
Tatlım portakal henüz erken değil mi?Belki ekşimsi gelmiştir ve beğenememiştir.Ben bugün kereviz pişirdim tarifim;
birkaç dilim kereviz
yarım kabak
1 adet arpacık soğan
tereyağı
1 tatlı kaşığı irmik
bir küçük dal brokoli.
et suyu.
haşladım en son tereyağını ekledim ve blendrdan geçirip kızıma yedirdim,geç oldu ama kızım yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?