2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sagol yavrukedicim..
dedigin gibi lutfediliyor bize sut iznini sagolsunlar!
emziren anneye merhamet de yok demek
anlayisli olalim diyeceklerine devletin verdigi hakki da elimden alacaklarmis!!
bugun rapor alabilecegim halde ben dusunceli davranip ise gittim
yarin gerekirse rapor alicam ve evde olucam
ben dusundugum kadar dusunulmuyorum malesef..
canim cok gecmis olsun
kiyamam prensesine
Allah acil sifalar versin

ya cok zayiflamayin
biraz kilo yakisiyo kadina :)
benim kilolarim fazlasiyla gitti
bense simdi bu halimi begenmiyorumm

hosgeldin canim
sabirliymissin valla :)
Allah bagislasin kuzunu..

Yaa simdi senin arkadas olmadigini farkettim ve hemen gonderdim nasil olduda sen kactin gozumden,,neyse ben seni cok merak ediyorum haberin ola..sen beni ve ailemi gorebilirsin arzu edersen var albumunde, sevgiler
sağol canımcığım,en kısa zamanda yükleyeceğim.Meleğim bana karşı yaklaşımında o kadar sıcaksın ki samimiyetini hissediyorum.Sanki beni tanıyor gibisin...
Bir beye dogum gunu hediyesi ne alabilirim, esimin cumartesi dogum gunu ve simdi ayip olmasin birseyler aliyim diyorum ama, aklima birsey gelmiyor
Fikirlerinizi bekliyorum
Ben geçen yıl çanta almıştım,kahve deri.Aynı renkte ayakkabıları var beraber kullanır diye düşündüm.Hani şu el çantaları var ya onlardan.Ona mektup yazabilirsin...Başka başka:44::44:gümüş tesbihler var,onlardan alabilirsin.
Merak etme tatlım,endişeni anlıyorum ben de şubatta başlayacağım.Sen bir dene bakalım 3 çocuklu bir evde senin bebişinle sağlıklı bir şekilde ilgilenebilecek mi,ayrıca çocuğu bırakıp işe güce dalmaz umarım.En iyisi bakıcının senin evine gelmesi.Bu arada eğer ille de bu komşu bakacaksa sen kesinlikle reddetse bile parasını ver,ver ki hakkını vererek baksın.Yok eğer içine sinmezse sen de yavaş yavaş birilerini bul.Allah kolaylık versin.

Çok yaratıcı olmuş,aklımda bulunsun.

hazırlan hazırlan bitmiyor( bir yığın eşya topla evde tekrar yerleştir kendime çok kızıyorum niye bu kadar eşya alıyorum yanıma diye(( bugün arkadaşlarım geldi onlar varken arada size de bakındım sizi biliyorlar zaten:)) bir yandan da bavul hazırladım. kızlar ne istiyorum biliyor musunuz psikolojik destek almak. kafamın hep karışık olması, sürekli şikayet etmem, ne istediğime bir türlü karar verememem, tahammülsüz ve bu nedenle sinirli oluşum ben böyle değildim. nasıl düzeleceğime dair beni yönlendirir herhalde diye düşünüyorum

Turuncu merhaba,cevapların için teşekkür ederim.Son zamanlarda pek giremiyorum buraya geç gördüm cevabını.Yatak konusunda aslında bende senin gibi düşünüyorum ama ne bileyim bi bildikleri var mıdır acaba bu pedagogların diyorum bazende aman benim çocuğumu benden dahamı iyi tanıyacak diyorum kafam karışıyo.Allah niyetimize göre muamele eder iyi bi evlat yetiştiririz İnşallah.
Yürüteç konusunuda çok düşündüm ama sonradan aldım.Benim oğlum pek hevesli değil emeklemeye hareketlenmeye falan faydası olur diye aldım,sevdide ama bende fazla koymuyorum zaten o da hemen sıkılıyo

canım cevabın için çok teşekkür ederim bir an kimse yorum yapmıycak sandım kahvaltı önerin için de ayrıca teşekkür ederim, bi kaç gündür yumurta sarısı ve labne tattırıyorum bakalım yarın ilk kahvaltımızı yapıcaz umarım sever...

Zada ; canım geciktim ama yinede doğum günün kutlu olsunnnnn

teşekkür ederim turuncum..

ayy cnm sinir oldum şirketindekilere..nasıl kullandırmazlarmış bu senın en doğal hakkın..alla alla
cnm çok geçmiş olsun..tez vakitte iyileşirsin umarım..seni beyzamı çok öptüm..

cnm kaymağı aldıktan sonraki sütü napıosun..tekrar kaynatıp peynir fln yapılırmı bizim evde pek süt fln tüketilmiyoda..saol cnm tarif için bende denesemmi diye düşündüm..

hahay cnm valla bende düşünmüyo değilim organik ticareti istermisiniz mayıs anneleri olarak organik işine girelim

ayy beni aramadılar..salgın varmış demek Allahım sen koru kuzularımızı..

cnm çok geçmiş olsun...ateş olayı bizde tam 3 gün 3 gece sürdü Allah yardımcın olsun cnm..gece fln çıkarsa hemen soy cnm nemli bezle koltuk altlarından al ateşi..

cnm bende tam 30 kilo aldım hamileliğimde çok ödem vardı bende doğumdan bi çıktım 15 kilo gitmiş..emzirme doneminde 2 kilo fln daha almıstım..geri kalan 17 kilo yapışmıstı üzerime taki 1 ay öncesine kdr şimdi 6 kilo verdim geri kaldı 11 ama ben 15 vermek istiyorum...sen 25 iyi vermişsin cnm maşşllah sana...

hoşgeldin cnm..sende dayanamadın demek sonunda:))
cemreden resim bekliyoruz şekerimm..

Evet canım kullanıyoruz.. günde 2 defa 15 dk dan fazla olmayacak şekilde.. Çok hoşuna gitti adım atıyor.. yürütecin önündeki ses çıkaran düğümelere basıyor.. çok keyifleniyor :)

Benimkide sevdi ama kazalar açısından dikkatli olmak lazım yanından ayrılmıyorum mümkün olduğunca,hareket alanı artıyo haliyle

merhaba benim oğlumda 14 mayıs doğumlu. hoşgeldin verdiğin tarifide kaydettim.

Benim oğlum da 14 mayıs doğumlu,anne enne gibi bişeyler söylüyo tabi ben onu anne olarak değerlendiriyorum,bügünde seri bi şekilde bababababa diyodu babası uçtu,bide mam mam falan diyo ama benimki biraz tembel,çok hareketli aslında altını bile değiştirirken fır dönüyo ama emeklemeye hiiiiç hevesi yok

Senin uykun gelmiş belli yakalamışsın yerine 'yalamışsın', piyango yerine 'piyonga' süpersin canım

Biri bana uyku mu dedi,,ne dedin tatlim o bana pek ugramiyor bu son zamanlarda ..sende benim aksime cin gibisin masallah yaramis araliksiz uyku sana :)) allah daim etsin guzelim valla gozum yok darisi bize diyelim

Senin Oglanin karizmasini birak yumurta hic birsey bozamaz anam ondaki tilsim baska..cok farkli bir bakisi var yahu senin oglanin oda az capkin olmaz hani diyim sana

iyi geceler kızlar nasılsınız giremedim bayadır.. İnat etti bu saatte anca uyudu bu kız..Emziği çiğniyo resmen Hasta olucak gibiyim midem karnım tuhaf..üşütttümmü ne :18: Siz nasılsınız kuzular nasıll

Yogurdu ben biskuvi ile veriyorum ve cok seviyor, sende bir alternatif olarak dusunebilirsin ama orda satilanlar katkili oluyor sen kendin yapmaya calis ok. Emir cok opuyorum annesi ins hersey yoluna girer

Cnm bu galiba benim icinde cok tsk ederim, degilsede bile olsun atlamis oldum, uzerime alinarak :))herzaman her konuda sana sonuna kadar destek olacagimi bilmeni isterim, Tavsanin benimde degerlim ins allah sifa verir hepinizi ve tez vakitte iyilesirsiniz

kızlar benim kız ADA diyor çok komik yaa..biz sürekli ada dediğimiz için sanırım oda tekrar ediyor ve çok net ve güzel söylüyor..ben söylüyorum arkadan tekrar ediyor..uyanınca Ada diye sesleniyor..

kızlar bugün çok yoruldum ama miss gibi oldu evimm..halılarımı silkeledim üzerlerini süpürdüm bide sildim rula yapıp kaldırdım c.tesi temiz temiz sercem..salonunkini yaydım kız emeklio die..
bi tek banyom kaldı temızlenmedık onuda yarın temızlıcem artık..
aşureminde herseyı hazır bi tek pişirilmesi kaldı oda yarın pişcek...

orta sehpamızı kız hareketleniince kaldırmıştık zigonumda yok yarın bi ara dısarı cıkıp zigon işinide halletmem lazım..umarım uygun ve güzel bişey bulurum..

bu c.tesi yapacağım günüm için çok heycanlıyım..dayım teyzem kuzenler fln ilk defa böle bizim evde bu kadar kalabalık olcaz..hersey cok guzel olsun ıstıyorum..

oooooffffffff
sporda hoca setlerımı artırdıııı
ılave hareketler ekledıııı
kosu bandı tempomu kosar adım 46 dk yaptı
1.5 saat suren spordan 2.5 saatte zor cıktım
geldım mutfak topla muhallebı hazırla yedır dus al emzır sıpayı uyuttt
daha saclarım kurutulcakkkk

spora gıtmeden oncede ıstıfra ettımmm
acımmmmmmmmmmmmmmm
bırısı sacımı kurutsa
bır baskası karnımı doyursa
bırıde asya gece uyanınca emzırse
bende deelıksız uyusammmmm
cok mu sey ıstedım yahuuuu

Resmen gicik oldum senin su patronuna, Bozma moralini cnm..allaha havale etmekle en iyisini yapmissin ama ben olsam onlar bana giciklik yapiyorsa bende onlara yapardim ,,ya simdi boyle konusuyorum belki diyeceksin tuzun kuru atip tutuyorsun diye haklida olabilirsin ama bu tiplere ses cikarmadikca uzerine geldikce gelirler yani bir yerde dur demek lazim oda basta olsunki alip basini gitmesinler dimi ama

Cok gecmis olsun Cicek, uzuldum ins hemencecik iyilesir Masal...yaaa ne oluyor bu cocuklara anlamis degilim, direncleri neden bu kadar zayif, halbuki gozumuz gibi bakmaya calisiyoruz, baksana bana hayatimda yogurt yapmis degildim yogurt yapar oldum,,simdi ekmek yapmayi ogrendim ..daha neler yapmayida ogrenicez ins, hersey onlar icin... sanki sakinan goze cop batarmis yaa bizimkide o misal mi neee,,

Ayy cnm, ayipsin seni unutcak degiliz ya..hem ne kadar uzun zamandir burdan yazisiyoruz, evt taniyorum artik bir cogunuzu bu cok normal..kardes ve arkadas olduk,,,iyi gunumuzde kotu gumuzde hep burdaydik ve olmayada ins devam edicez..Bende seni cok icten buluyorum, hepimiz oyleyiz ben buna cok inaniyorum, herseyden once anneyiz bu yuzden bizler hassasis ve ozeliz cok optum seni ve Doga yi

Hediye onerilerin cok hosmus ama ben bugun tum gun gezerek aldim hediyesini, artik ne kadar severse bilemem...normalde o bana bir kart yazar icenede koyar parayi sen al hediyeni der.,,bende ne diye yoruluyorsun onun icin, surekli bana ben hediye almayi beceremiyorum diyor eee o zaman bana ne diye para veriyon ki ben bilmiyommu sanki paramla almayi istedigimi,,,onemli olan kafa patladik onun icin zaman ayirmak ama sen gelde anlat bunu,,neyse alistik artik,,,Mektuptan anlamaz o, ama su Mahiri ciddi ciddi paket yapip sunucam bakalim ne tepki vericek.. koca bir fiyonk aldim birde kurdele bizimkini suslerim guzelce..eger iki dk rahat surursa durmazda baglarim artik her yerini :)) saka saka

gözüm kara kalmadı yara oldum renga rengarenk
bazen herşey sararıp solar biz hep renga rengarenk

canım yüzün o kadar güzel ki 10 kg fazlanda olsa göze batmaz..
ufff şu iştahsız bebeklerde ne kadar zor hemde çok üzücü..sen,pınarda ve turuncu en çok sizin bebeleriniz zorluyo inş bi an önce düzelirler

sağol canımcığım,en kısa zamanda yükleyeceğim.Meleğim bana karşı yaklaşımında o kadar sıcaksın ki samimiyetini hissediyorum.Sanki beni tanıyor gibisin...

pınarda bende seni çok merak ediyorumbenim hayalimde ki profilde çıtı pıtı hanım hanımcık zarif bi bayan varr ve ayrıcaa tüm mayıs anneleri gibi güzell
bu arada ben meleğimin melek olduğunu düşünüyorumm

şu işaretlediğim yerle beni güldürdün canım yaa çok tatlısın..bi an flört döneminde olan çiftler geldi aklıma..onlarda seni biliyolar zaten derler ya karşı taraf sevinir mutlu oluraklıma birden bu diyolog geldi..dişim çok ağrıyo umarım saçmalamadan anlatabilmişimdir

burda muhakkak yorum yapan olur canım ama bazen gözden kaçabiliyo..ben bile okurken bazı şeyleri atlıyorum alıntılarda görüyorum
inş sever Yusuf kahvaltısını..bende uzun bi aradan sonra oğluma herşeyi ayrı ayrı hazırlıycam ilk kahvaltısıymış gibi heyecanlıyım

sağol teyzesi Tarık Buğra öpüyo seniii

ohhh misss gibi olmuş evin canım..güle güle kirlet
Adanın da ağzını yerimmm zaman geçtikçe iyice ballanıyo bu yavrular
bizim ki ismini Tarık Buğra olarak biliyo tek isimle seslenince hiç oralı bile olmuyoiki ismiyle seslenince bakıp tepki veriyo
oğlummm,yavrumm,aşkımmm diyerek seslendiğimde heeee diyo çok kaba bi sıpam var ama çok tatlı diyoo
bu arada Tarık Buğra da dedaaaa diyo..ben eşime benim ismimi söylüyo diyorum olabilirmi ki acaba yaa:26:

canım sen sporunu yapmışsın evde de 2. sporunu yapmışsınn
geçmişş olsunn sende hastalananlar kervanına katılma şekerim

iyi geceler kızlar
koçişle azcık aşk yaşayalım dedik
12 den sonra uyanmayan kızımın gözleri faltaşı gibi açıldı
uyuttum 2 dk sonra yine uyandı
şimdi koçiş sallıyor yazık adama 2 gün sonra ist. uçuyoruz
2 ay ayrı kalacagız bu gecede kızım işin içine etti

çok güldüm yaaa
çünkü aynı şeyi bi kaç saat öncesinde bizde yaşadıkk
Tarık Buğrada 22:30 da uyur 24:30 da uyanır
biz senin deyiminle aşk yaşamaya başladığımızda 23:30 civarıydı
tam mercimeği fırına vericez sıpanın heveeee diye sesi geldi
biz tabii durduk bekledik kıs kıs gülüyoruz
o ufacık sesi duyup gülmeye ve çene yetiştirmye devam etti
mercimek dışarda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…