mesela benim kızımda yogurdu yiyor ama yayla çorbasını yemiyor
bence 1 hafta verme sonra tekrar dene çünkü
çok değişkenler bu bıdıklar :)
Allah ım sanırsın sen kurtaracaksın işleri hep sen çalışacaksın
sana tolerans göstermeleri gerekirken birde
lütfetmiş gibi süt iznini dua et kullandırıyoruz diycekler neredeyse
sen canını sıkma hakkını ara
zaten kamuda çalışıyorsun değilmi lillac?
söke söke alırsın hakkını canım takma kafana lütfen
çok geçmiş olsun hastalığın içinde kendine dikkat et
canim cok gecmis olsunArkadaslar benimde kizim hastalandi,bogazlari kizarmis bayagi,ateste oldugu icin enfeksiyon dedi doktor antibiyotik verdi,uzgunum.Atesten oldum olasi cok korkarim cok sukur hicbir asimiz ates yapmadi,disimizde yapmadi ama iki gundur38,5 olup ilacla dusuyor,bugun ogleden sonra goturdum doktora antb.baslicakmisiz.Atesli hastalik geciren bebislerimize hep uzuluyordum empati kurup etkileniyor dua ediyordum, bu kez sizin duaniza ihtiyacim var.Resmen atesolcer elimde utanmasam her saniye olcecem atesini.Gecmisi okuyamadim,hasta bebislerimize allahimdan acil sifalar diliyorum.
Kizlar bu arada bende diyete basladim,uc gun oldu bugun bir hafta dolunca sonucu bildirrim, BIYOLOG bende destegini istiyorum,sen diyetten sorumlu bakanimizsinSimdi size hamilelikte aldigim kiloyu soylimde agziniz acik kalsin,tam tamina 30 kilo 25 kilosu buzamana kadar kendiliginden gitti,gerci zaten dogumda bebek,su, es ve en onemlisi odemim tam 10 kilo gitmisti,simdi acil 5 kilo vemem lazim ama hedefim 10 kilo
Arkadaşlar merhaba. sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum. bana o kadar yardımcı oldunuz ki. ne zaman kızımla ilgili aklıma takılan bir soru olsa cevabını çok geçmeden burada bulabiliyordum. çok evhamlandığım zamanlarda başıma gelenin normal olduğunu okuyup rahatladım. hepinizi ayrı ayrı tanıyorum sanki. bu zamana kadar yazmaya cesaret edemedim, şimdi zamanıdır deyip yazıyorum. benim de 18 mayıs doğumlu bir Cemre'm var.
sağol canımcığım,en kısa zamanda yükleyeceğim.Meleğim bana karşı yaklaşımında o kadar sıcaksın ki samimiyetini hissediyorum.Sanki beni tanıyor gibisin...Yaa simdi senin arkadas olmadigini farkettim ve hemen gonderdim nasil olduda sen kactin gozumden,,neyse ben seni cok merak ediyorum haberin ola..sen beni ve ailemi gorebilirsin arzu edersen var albumunde, sevgiler
Ben geçen yıl çanta almıştım,kahve deri.Aynı renkte ayakkabıları var beraber kullanır diye düşündüm.Hani şu el çantaları var ya onlardan.Ona mektup yazabilirsin...Başka başka:44::44:gümüş tesbihler var,onlardan alabilirsin.Bir beye dogum gunu hediyesi ne alabilirim, esimin cumartesi dogum gunu ve simdi ayip olmasin birseyler aliyim diyorum ama, aklima birsey gelmiyor
Fikirlerinizi bekliyorum
Merak etme tatlım,endişeni anlıyorum ben de şubatta başlayacağım.Sen bir dene bakalım 3 çocuklu bir evde senin bebişinle sağlıklı bir şekilde ilgilenebilecek mi,ayrıca çocuğu bırakıp işe güce dalmaz umarım.En iyisi bakıcının senin evine gelmesi.Bu arada eğer ille de bu komşu bakacaksa sen kesinlikle reddetse bile parasını ver,ver ki hakkını vererek baksın.Yok eğer içine sinmezse sen de yavaş yavaş birilerini bul.Allah kolaylık versin.iyi geceler herkese....biliyorum beni çok sık göremiyorsunuz pek çoğunuzda zaten beni pek bilmez sanırım ama ben gene de sizlerle dertleşmek istiyorum o kadar doluyum ki....Pazartesi günü göreve başlıyacam bugün bakıcı olayını netleştirdik...dün akşam kayınvaldenin ağzını bi aradık aslında eşim hep annem baksın annem baksın deyip duruyordu ben de kadına bi sor bakalım bakacak mı yada bakabilecek mi diye son ana kadar eşim bekledi bekledi en son benim ısrarlarıma dayanamayıp dün akşam konuştu annesiyle kayınvaldem açıkça niyetinin belli etmiş bakamayacağının...aslında ben bekliyordum ama eşim resmen dumura uğradı elimiz ayağımız karıştı napacaz diye gerçi ben bi kaç tane alternatif düşünmüştüm Allah tan...Neyse bitişik komşumuz var bizim aslında eşimin tarafından da akraba benim kayınvaldenin ablasının gelinin oluyor 3 tane de çocuğu var kendisinin ona söyledik o da hemen kabul ettii.beni çok sever kızımı yani Feyzanur u da öyle. ama çok korkuyorum kızlar hatta kendimi çok berbat hissediyorum evladımı bırakıp işe gideceğim için keşke imkanlar elverseydi de daha fazla ücretsiz devam edebilseydimmm..beni düşündüren yanı öle pek gözü açık bi kadın değil hatta sanırım okuma yazması da yok ayni anlayacağınız öle pek kültürlü bi bayan değil...bunun yanında insan olarak çok iyi birisi namazında niyazında Allah korkusu olan çocuğumu hiç incitmeyecek biri ....bu beni çok düşündürüyor acaba eksik taraflarının olumsuz bi etkisi olurmu diye yani açıkçası herşeyi yarından itibaren tek tek öğretmem gerekiyor mama yapmayı falan gerçi ek gıdalara geçtik ama lazım olabilir mama yapması rakamları bilemeyecek mesela ölçüleri falan ama bi yandan da çocuğuma iyi bakacağına incitmeyeceğine çok seveceğine de de eminim bu tarafı da cazip gelen tarafı siz olsaydınız napardınız...ha bu arada benim alt katımda kayınvaldem ve o da arada bi çıkıp ilgilenecekmiş artık ne kadar sık çıkar bilemiyorum...stresten sıkıntıdan gözüme uyku girmiyor kaç gecedir hep acabalarla doluyum....biraz karışık anlattım sanırım ama siz anlamışınızdır..fazla vaktimizde kalmadı şurda...üüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffffffffff patlayacam bu benim araflarım hiçç bitmiyor en çok da buna sıkılıyorum....evladımız gözleri hep aklımda bana bakarak kucağıma almam için ağlaması falan nasıl bırakıp gidicem hiç bilemiyorum hiçççç....
ben malummm akrep burcuyum
pek öyle inceliklerden anlamam eşim daha romantik daha ince düşüncelidir....
ben hiçbirşey almam genelde yıldönümlerinde doğumgünlerinde
bu yazıyı yazman süper olmuşşşş
haftaya evlilik yıldönümümüzzzz
bu sefer bende birşeyler yapmak istiyorummm
almaktan ziyadeee değişik ne yapılabilir diye sorguluyorum kendimiiii
geçen sene yemek masamıza sıradan masa hazırlamıştım unutmuş gibiii
masifr odasınada mumlarla dolu gül yapraklarıyla masa hazırlamıştım
tam yemeğe otururken misafir odasından birşey istemiştim açınca kapıyı mumlar falan hoş olmuştuuu
benim ki de bayan odunluğu olsa gerekkk
en yaratıcı en romantik jestim
Merhaba mevsim2012.
Adem güneşi ben de severek takip etsemde bazı söyledikleri kafama yatmıyor bir türlü.Mesela şu aynı yatakta en az 2 yıl yatırma mevzusu...Ben bebeğimi sütümü sağarak besledik hep.Genelde emmeyen bebekler için özgüvenleri eksik olur diyorlar diye bir ara sarılıp öyle uyuturdum beni hissetsin diye ama baktım bu işin sonu yok.Ben şimdiden ona kendi kendine uyumayı öğretemezsem ilerde hep benim yanımda uyumak isteyecek.Tıpkı uyku için kullanılan uyku arkadaşı gibi.Bağımlılık yapınca ayırmak istediğinde çok daha zor olacak bu ayrılma süreci.Neyse ki Kayra uyku konusunda beni hiç yormuyor.Şuan bizim odamızda ama kendi yatağında kendi kendine uyuyor.Tabi huysuz olduğu günlerde veya inatla benim yanımda olmak istediği zamanlarda yine sarılarak uyutmayı tercih ediyorum.
Son olarak hiç bir pedagog başkasının çocuğuna annesi veya onun babası gözüyle bakamaz.Eğer senin çocuğun sizin aranızda yatmaktan çok mutlu ve huzurluysa devam et derim.Evet ileride yataklar ayrıldığında bazı sıkıntılar yaşanacaktır ama şuan ki mutluluğu ve huzuru daha önemli.
Yok bebeğin zaten kendi yatağında rahatlıkla yatabiliyorsa senin odanda ama bebeğin kendi yatağında yatır derim
Evet kullanıyoruz.Günde 3 kere 10 dakika izin veriyorum.
Yürüteci savunan bir anne değilim ama Kayra yürüteç sayesinde çok aktifleşti.Hiç adım atmazken şimdi koşarcasına atıyor adımlarını.
Bu iyi bir şey mi bilmiyorum ama biz böyle çok mutluyuz :))
kızlar izninizle ben de bu yatak konusunda fikrimi belirtmek istiyorum
1 yaşına kadar anneyle aynı odada yatması güvenli anne çocuk bağlanması açısından en doğru olanı
ha oda yakınsa anne hassassa yakın oda da olabilir
ama bence bu dönemde bile aynı oda olsa iyi olur
daha fazlasına gerek yok ama o da ebeveynlerin takdirine kalmış
Adem güneş 4 sene diyor hatta, bence abartıyor
hoş olmayan manzaralara tanık olması çocuk açısından sağlıklı olmaz
ama 1 yaş en azından ilk 6 ay kritik dönem
çocuk her ağladığından ihtiyaçları karşılanmalı ki
ilk deneyimlerinde değer gördüğünü hissetsin kuzularımız
malum hassas mevzular bunlar :))
yok ayrı oda diye tutturmalara da anlam veremiyorum ben
odasını bilsin ama kendini mutsuz üzgün vs hissettiğinde 6 yaşına kadar anne babanın odasını çalabilsinler
uzmanlar arasında bile tutarsızlık varken bunlar anne-babanın bileceği şeyler aslında
umarım hepimiz sağlıklı bireyler yetiştiririz
Haklısın bende kararsız kalıyorum,bi tecrübem yok sonuçta,bebeğimin duygusal gelişimi için en iyisini uygulamaya çalışıyorum ama kafam da karışmıyo değil,aslında biraz da
anne içgüdüsüyle olaylara yaklaşmak gerekiyo heralde.Her bebeğin huyu farklı oluyo çünkü
yok ama kararsızım çocuğun yürümesi için iyi bir egzersiz
olduğunu düşünüyorum....hala düşünüyorum ama galiba iknaya açığım....
Aaaaaa niye bu gün burda kimlikler yok
Sayfalarda ilerlememiş...
Misafirlerim yemek sonrasında erkenden gittiler yarın dönüş yapıcaklarmış uğramaları gereken yerler varmış fazla kalamadılar
Cmt günü gelicek olan misafirlerimde gelemeyeceklermiş halbuki turuncunun külahlarından yapıcaktımhaftaya kaldı misafir işi haftaya yaparım artık
Bu gün kuşuma ekmek yaptım çok güzel oldu yarın deniycem bakim bulamaçından vazgeçip yiycek mi
Lilliac geçmiş olsun cnm süt izni konusuna okurken sinirlendim hakkın olan iznini nasıl vermezler
Bebeğinin böyle etmdiğini okuyunca engel olamadım kendime oh oh ne güzel diye konuştummaşallah yavruna memekolikmiş kuzucuk
9 da verdiğin meyve Püresi yerine kahvaltıya başlayabilirsin...ben ilk önce sadece bisküvi ve labne peyniri ile başlamıştım bi kaç gün sonra 1/4yumurta sarısı ekledim bi hafta sonra yarım yumurta sarısına çıktı şu anda 1yumurta sarısı,dönüşümlü olarak kendi yaptığım lor veya keçi labnesi,bisküvi,ceviz yiyo tek sorunumuz devam sütü ile bulamaç halinde yiyo bu gün ekmek yaptım yarın hepsini azar azar ayrı ayrı yedirmeye çalışıcam..sende artık sırayla yeni eklemeler yaparak başlayabilirsin
Zada ; canım geciktim ama yinede doğum günün kutlu olsunnnnn
selam kızlar
herkesin keyfi iyidir umarım
benimki fena bozuk ama
hem fena regliyim hem de sesim gitti tamamen,
sabah rapor alıp işe gitmesemmi dedim
sonra gitmeye karar verdim, ona da laf söylenmesin istedim..
işe gittim, yoğun bir şekilde çalıştım
hamile memur bir arkadaş aradı
yasal süreç izinler hakkında bilgi edinmek istiyormuş :))
bunlarla da ben ilgileniyorum sanki
ben de anlattım 16 haftalık doğum iznini
süt iznini, ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat diye
sonra azar işittim niye diyormuşum dememeliymişim
azıcık araştırsa zaten bulacak,
sanki bana ekstra izin verildi onu söylüyorumm
sonraki 6 ay 1,5 saat iznim de yokmuşşş
nasıl oluyor yasal izin olmuyor mu dedim
öyle işte burada ihtiyaç var dedi idarecim
şimdi ücretsiz izin almayayım diye kabul etmişlerrr beni
hasbinallah yaa, ne biçim insanlar
sanki ceplerinden çıkıyor benim iznim
o zaman kreş açın, ben de süt iznimi kullanmayayım, ama o da yok
benim işe başlamada önemli sebeplerimden biriydi
beni sürekli arayan işteki arkadaşlarımı az da olsa rahatlatmak
şimdi daldaki değil eldeki kuş oldum işe başladım yaa
ama bana yaşattıkları stresten dolayı onları Allaha havale ediyorum...
Sütü kaynatıyorsun. ağzı kapalı soğuduktan sonra (1 gün dolapta )üzerindeki kaymağı alıp derin bir kaseye koyuyorsun.
İçine buz atıp mikserle karıştırıyorsun. (kavanoz içinde de olur ama çalkalaması uzun sürer) karıştırdıkça katılaşıyor ve içindeki süt ayrışıyor.
içinden sütü süzüp tekrar buz yada soğuk su koyup karıştırmaya devam. Bu işlem bir kaç defa yapılmalı ki içindeki süt ayrışsın.
Nihayetinde oluşan tereyağı soğuk suyla yıkadıktan sonra afiyette yeniyor.
En iyisinin süt değilde yoğurt kaymağından olduğunu söyleyenler var. Ben yapmadığım için bilmiyorum.
Yakında evi mandıraya çeviririm ben yoğurdu peyniri kendim yapıyorum tereyağına da başlıyacam olmaya oldu eve iki tane de tavuk alayım da yumurtaları da onlar yapsın. Sonra da bakarsınız organik ürünler diye ticarete atılırım, belli mi olur.
Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir girmeye pek vaktim olmuyor, fakat sizlere sormak istediğim bi konu var.Ece şuanda 7 aylık ve kontrole götürdüğümde doktoru , istanbuldaki çocuklarda salgın olduğunu bu nedenle kızamık aşısının öne alındığını söyledi, onlarada bakanlıktan yazı gelmiş. sağlık ocağındanda aradılar aynı şekilde getirin yapalım dediler, aynı durumla karşılaşan var mı?
Arkadaslar benimde kizim hastalandi,bogazlari kizarmis bayagi,ateste oldugu icin enfeksiyon dedi doktor antibiyotik verdi,uzgunum.Atesten oldum olasi cok korkarim cok sukur hicbir asimiz ates yapmadi,disimizde yapmadi ama iki gundur38,5 olup ilacla dusuyor,bugun ogleden sonra goturdum doktora antb.baslicakmisiz.Atesli hastalik geciren bebislerimize hep uzuluyordum empati kurup etkileniyor dua ediyordum, bu kez sizin duaniza ihtiyacim var.Resmen atesolcer elimde utanmasam her saniye olcecem atesini.Gecmisi okuyamadim,hasta bebislerimize allahimdan acil sifalar diliyorum.
Kizlar bu arada bende diyete basladim,uc gun oldu bugun bir hafta dolunca sonucu bildirrim, BIYOLOG bende destegini istiyorum,sen diyetten sorumlu bakanimizsinSimdi size hamilelikte aldigim kiloyu soylimde agziniz acik kalsin,tam tamina 30 kilo 25 kilosu buzamana kadar kendiliginden gitti,gerci zaten dogumda bebek,su, es ve en onemlisi odemim tam 10 kilo gitmisti,simdi acil 5 kilo vemem lazim ama hedefim 10 kilo
Arkadaşlar merhaba. sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum. bana o kadar yardımcı oldunuz ki. ne zaman kızımla ilgili aklıma takılan bir soru olsa cevabını çok geçmeden burada bulabiliyordum. çok evhamlandığım zamanlarda başıma gelenin normal olduğunu okuyup rahatladım. hepinizi ayrı ayrı tanıyorum sanki. bu zamana kadar yazmaya cesaret edemedim, şimdi zamanıdır deyip yazıyorum. benim de 18 mayıs doğumlu bir Cemre'm var.
Evet canım kullanıyoruz.. günde 2 defa 15 dk dan fazla olmayacak şekilde.. Çok hoşuna gitti adım atıyor.. yürütecin önündeki ses çıkaran düğümelere basıyor.. çok keyifleniyor :)
merhaba benim oğlumda 14 mayıs doğumlu. hoşgeldin verdiğin tarifide kaydettim.
merhaba talay demek oğullarımızn doğum günleri aynı doğrusu sevindim etrafımda pek aynı dönemde doğan bebek yok o yüzden gelişimi ile ilgili merak ediyorum yaşıtları neler yapıyor
benim oğlum en son kontrolünde yaklaşık 10 gün önce 8,700 kg ve 69 cm idi.önce geri geri emekliyodu şimdi 10 gündür artık ileride gidebiliyor,artık rahatça istediği yöne dönüyor, kendi kendine sesler çıkarıyor mama baba meme gibi heceleri tekrarlayan kelimeler söylüyor ,acıktığında özellikle meme diyor:)) aynaya bakmayı çok seviyor aynada kendini öpmeye yada yemeye çalışıyor desem daha doğru olur sanırım :)) senin oğluşun neler yapıyor?
bir kaç gündür elimle gel gel hareketini yapıyorum birde çak yapıyorum ama henüz sadece bakmakla yetiniyor:))
Senin uykun gelmiş belli yakalamışsın yerine 'yalamışsın', piyango yerine 'piyonga' süpersin canım
kızlarrrrr nasılsınız yavrularınız nasıll?
ben arı gibi geziniyorum evin içinde sivastan teyzem gelmiş bu akşam yemeğe bendeler
duyunca önce bi afalladım şaka zannettim sonrasında ev,yemek,işe güce koyuldum Allah tan evim temizmiş yoksa moralim bozulurdu beni pasaklı gördüler diye
sabahtan perdelerimide makineye atmıştım miss koktu evin içiben sağ sol evin içinde gezinirken yavrum mama sandalyesinde uyumuş ben tabii şok oldum ilk defa sessiz sedasız uyudu bebemm önce hemen o anı ölümsüzleştirdimm sonrasında yatağa götürdüm ne vicdansız bi anneyimm
şimdi sıra yemeklere geldi ablam gelip Tarık Buğra ile ilgilenicek ben mutfağa giricem
ne çorbası yapsam karar veremedim:26:
hadi öpüldünüz kızlarr
mutluanne karikatüre çok güldüm süpermiş
ayrıca noel şapkalı bebeklerimizi eşime gösterdim bayıldııııbende resimlerle çok oynarım benim yaptığımı düşündü ellerine sağlık çok güzel olmuş dedi..bende ben yapmadım mutlu anne yaptı dedim o zaman mutlu annenin ellerine sağlık dedi..
yanlız adamcağız bizim oğlanın ağzı yumurtalı diye pek içerledi kızların arasında karizma kalmamış dedi
Ben son bir kaç gündür huysuz olduğu halde zorlanmışken seni düşünemiyorum. Allah kolaylık versin. çok zor.
Aslında çok neşeli bir bebek Emir, ne olduysa son günlerde oldu.
Yoğurdun demiri yok ettiğini biliyorum canım ama sırf yoğudun içindeki vitaminleri alsın diye denedim. Zaten onu da yemedi. Ayrıyetten demir kullanıyorum ve meyvesi yada çorbasıyla veriyorum.
Yaptığım tüm yoğurtlar heba olmasın sırf diye oturup ben yiyorum.Hayır tadı da güzel ama bilemedim ki.
meleğim için tşkr :)
tavşANIM hala hasta hava verdi dr evde veriyorum ama çok huysuz hiç durmuyo çok mızmızlnıo wc bile gidemiyorum inanın off kış gitsinistiyorum bende eşimde grip olduk sümüklü olarak dolaşıyoruz evde yakında kaçırırım keçileri kesin
uyandı ağlıo gene ben kaçar ALLAHA emanet olun[/B]
selam kızlar
herkesin keyfi iyidir umarım
benimki fena bozuk ama
hem fena regliyim hem de sesim gitti tamamen,
sabah rapor alıp işe gitmesemmi dedim
sonra gitmeye karar verdim, ona da laf söylenmesin istedim..
işe gittim, yoğun bir şekilde çalıştım
hamile memur bir arkadaş aradı
yasal süreç izinler hakkında bilgi edinmek istiyormuş :))
bunlarla da ben ilgileniyorum sanki
ben de anlattım 16 haftalık doğum iznini
süt iznini, ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat diye
sonra azar işittim niye diyormuşum dememeliymişim
azıcık araştırsa zaten bulacak,
sanki bana ekstra izin verildi onu söylüyorumm
sonraki 6 ay 1,5 saat iznim de yokmuşşş
nasıl oluyor yasal izin olmuyor mu dedim
öyle işte burada ihtiyaç var dedi idarecim
şimdi ücretsiz izin almayayım diye kabul etmişlerrr beni
hasbinallah yaa, ne biçim insanlar
sanki ceplerinden çıkıyor benim iznim
o zaman kreş açın, ben de süt iznimi kullanmayayım, ama o da yok
benim işe başlamada önemli sebeplerimden biriydi
beni sürekli arayan işteki arkadaşlarımı az da olsa rahatlatmak
şimdi daldaki değil eldeki kuş oldum işe başladım yaa
ama bana yaşattıkları stresten dolayı onları Allaha havale ediyorum...
Arkadaslar benimde kizim hastalandi,bogazlari kizarmis bayagi,ateste oldugu icin enfeksiyon dedi doktor antibiyotik verdi,uzgunum.Atesten oldum olasi cok korkarim cok sukur hicbir asimiz ates yapmadi,disimizde yapmadi ama iki gundur38,5 olup ilacla dusuyor,bugun ogleden sonra goturdum doktora antb.baslicakmisiz.Atesli hastalik geciren bebislerimize hep uzuluyordum empati kurup etkileniyor dua ediyordum, bu kez sizin duaniza ihtiyacim var.Resmen atesolcer elimde utanmasam her saniye olcecem atesini.Gecmisi okuyamadim,hasta bebislerimize allahimdan acil sifalar diliyorum.
sağol canımcığım,en kısa zamanda yükleyeceğim.Meleğim bana karşı yaklaşımında o kadar sıcaksın ki samimiyetini hissediyorum.Sanki beni tanıyor gibisin...
Ben geçen yıl çanta almıştım,kahve deri.Aynı renkte ayakkabıları var beraber kullanır diye düşündüm.Hani şu el çantaları var ya onlardan.Ona mektup yazabilirsin...Başka başka:44::44:gümüş tesbihler var,onlardan alabilirsin.
Evet canim o foto dogum oncesinden,onun ustune 7 kilo koy ama ben biraz daha ekleyip hedefi 10 kilo yaptimkizima az once muhallebi yaptim 150 ccnin 50 sini cabamla yedi neyse dedim sukrettim ama hepsini kustu cok uzgunum,bu ayda bu sebeple kilo alamaz sanirim, suanda sut sagiyorum, sizleri okuyup rahatlamaya calisiyorum ki kizima pozitif yaklasim :-(
sağol canımcığım,en kısa zamanda yükleyeceğim.Meleğim bana karşı yaklaşımında o kadar sıcaksın ki samimiyetini hissediyorum.Sanki beni tanıyor gibisin...
hazırlan hazırlan bitmiyor( bir yığın eşya topla evde tekrar yerleştir kendime çok kızıyorum niye bu kadar eşya alıyorum yanıma diye (( bugün arkadaşlarım geldi onlar varken arada size de bakındım sizi biliyorlar zaten:)) bir yandan da bavul hazırladım. kızlar ne istiyorum biliyor musunuz psikolojik destek almak. kafamın hep karışık olması, sürekli şikayet etmem, ne istediğime bir türlü karar verememem, tahammülsüz ve bu nedenle sinirli oluşum ben böyle değildim. nasıl düzeleceğime dair beni yönlendirir herhalde diye düşünüyorum
canım cevabın için çok teşekkür ederim bir an kimse yorum yapmıycak sandımkahvaltı önerin için de ayrıca teşekkür ederim, bi kaç gündür yumurta sarısı ve labne tattırıyorum bakalım yarın ilk kahvaltımızı yapıcaz umarım sever...
Biri bana uyku mu dedi,,ne dedin tatlim o bana pek ugramiyor bu son zamanlarda ..sende benim aksime cin gibisin masallah yaramis araliksiz uyku sana :)) allah daim etsin guzelim valla gozum yokdarisi bize diyelim
Senin Oglanin karizmasini birak yumurta hic birsey bozamaz anam ondaki tilsim baska..cok farkli bir bakisi var yahu senin oglanin oda az capkin olmaz hani diyim sana
kızlar benim kız ADA diyor çok komik yaa..biz sürekli ada dediğimiz için sanırım oda tekrar ediyor ve çok net ve güzel söylüyor..ben söylüyorum arkadan tekrar ediyor..uyanınca Ada diye sesleniyor..
kızlar bugün çok yoruldum ama miss gibi oldu evimm..halılarımı silkeledim üzerlerini süpürdüm bide sildim rula yapıp kaldırdım c.tesi temiz temiz sercem..salonunkini yaydım kız emeklio die..
bi tek banyom kaldı temızlenmedık onuda yarın temızlıcem artık..
aşureminde herseyı hazır bi tek pişirilmesi kaldı oda yarın pişcek...
orta sehpamızı kız hareketleniince kaldırmıştık zigonumda yok yarın bi ara dısarı cıkıp zigon işinide halletmem lazım..umarım uygun ve güzel bişey bulurum..
bu c.tesi yapacağım günüm için çok heycanlıyım..dayım teyzem kuzenler fln ilk defa böle bizim evde bu kadar kalabalık olcaz..hersey cok guzel olsun ıstıyorum..
oooooffffffff
sporda hoca setlerımı artırdıııı
ılave hareketler ekledıııı
kosu bandı tempomu kosar adım 46 dk yaptı
1.5 saat suren spordan 2.5 saatte zor cıktım
geldım mutfak topla muhallebı hazırla yedır dus al emzır sıpayı uyuttt
daha saclarım kurutulcakkkk
spora gıtmeden oncede ıstıfra ettımmm
acımmmmmmmmmmmmmmm
bırısı sacımı kurutsa
bır baskası karnımı doyursa
bırıde asya gece uyanınca emzırse
bende deelıksız uyusammmmm
cok mu sey ıstedım yahuuuu
iyi geceler kızlar
koçişle azcık aşk yaşayalım dedik
12 den sonra uyanmayan kızımın gözleri faltaşı gibi açıldı
uyuttum 2 dk sonra yine uyandı
şimdi koçiş sallıyor yazık adama 2 gün sonra ist. uçuyoruz
2 ay ayrı kalacagız bu gecede kızım işin içine etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?