2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecikler nasılsnız ....

oğluşum tutunarak ayakta duruyor artık maşallah ....koltuğa tutunarak ilerletmeye çalıştım cıksss beceremedi...emeklemeyide sevmiyor....

kızlar buarada HİPP ten gelen paketimiz çok güzeldi en güzel ürünü hipp gönderdi resmini çeker koyarım

Son düzenleme:
TOSTI,TATLICADI,ZADA gece gece okuyup guldum +18 muhabbetlerinize,ama ayip oluyor size,firini olan var olmayan var ulu orta anlatip insani ozendirmenin ne anlami var,firinimiz varda bizmi surmuyoruz mercimegi yok yokkkkkk napalim:84::92:

cnm kaymağı aldıktan sonraki sütü napıosun..tekrar kaynatıp peynir fln yapılırmı bizim evde pek süt fln tüketilmiyoda..saol cnm tarif için bende denesemmi diye düşündüm..

..

Kalan süt ile tabiki her şey yapabilirsin. Peynir yap, yoğurt yap, sütlaç yap. Yarına süt siparişimi verdim eşime. Unutmaz getirirse resimleriyle göstermeye çalışırım.

ahhh ahhh hazırlanmak eşyaları yerleştirmek tekrar tekrar toplanmak tekrar tekrar yerleşmek işte benim hayatım. allah kolaylık versin cnm. seni gayet iyi anlıyorum. bu arada azraece eşim eşini tanıyormuş resmini görünce hemen tanıdı :) haberin olsun..

günaydınn herkseee güzel ve mutlu bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum hepimizeeee

canım kolay gelsin sana zor ama tatlı telaşlar olarak bak bu yorgunluğa çünkü evine kavuşacaksın, buarada destek almak konusunda fırsatın varsa yap tabiyki gayet iyi gelir ama bence senin şuandaki durumun için bu yaşadıkların çok normal şekerim düzenin yerine otursun herşey çok güzel olacak şimdilik evinden ayrısın eşin uzakta falan normal yani böyle duygu dalgalanmaları yaşaman, değişik zamanlar geçirdin ama gezdin falan öyle düşün yani olumluu, herşey yoluna girecek inş canımmm

ZADA canım ayyy çok sevindim yani sanki kendi kızım ada diyormuş gibi:) keşke duyabilsek ne güzell sesiyle ada diyordur o şimdii yerim ben onu yaa bizde zeynep desek bakıyor ada desek bakıyor aklı karışıyormu acaba mınnoşumun onu düşündüm şimdii:26: buarada orta sehpa bizdede kalktı canım malesef ayy evin düzenine bile hakim oluyorlar ya o bile ne güzel geliyor allahım çok şükürr

bebişlerine muhallebi yapan arkadaşlar şeker koyuyor musunuz? birde kıvamını kaşıkla mı biberonla mı yenecek şekilde yapıyosunuz?

canım ben arada yapıyorum ama kesinlikle şeker koymuyorum pekmez katıyorum tatlandırmak için, kıvamıda kaşıkla yenecek halde yapıyorum ben çünkü zeynom kaşıkla yemeyi seviyor biberonla arası iyi değilde ama seninki biberonu seviyorsa daha suluda yapabilirsin yani

Geçmiş olsun canım umarım tez vakitte iyileşir kuzucuk. Mayıs bebişlerine nazar değdi sanırım çoğu hasta. Seni anlıyorum canım bizim 6.ay aşımızda ateşimiz olmuştu ben de 2 dk bir ateşini ölçüyodum eşim sen ne yapıyosun iyice kafayı sıyırdın dedi. Eskiden sakin bir insandım ama sakin bir anne değilim malesef.
Seninki de tam memeciymiş canım, kahvaltı da versen sabahları daha iyi olur. Ben de muhallebi vermiyordum sütüm var diye. Ama akşamları muhallebi verince daha rahat uyudu.
Hoşgeldin canım benim kızım da 18 mayıs doğumlu hatta bi ara cemre ismini biz de düşünmüştük.
Valla girelim şekerim ben varım
Amin canım valla bizde de uyku muyku yoktu ama 2 gündür iyiyiz bakalım devamı gelir inşallah.
iyiyiz canım teşekkür ederiz. Sana da çok geçmiş olsun.
Aferin ona ada kendisini seviyor belli. Bebişler önce baba,dede der genelde, senin fıstık ilk kendi ismini söylemiş. Yerim onun o ada diyen ağzını kimbilir ne tatlı oluyodur.
Gece emzirme dışındakileri yapabilirim şekerim gündüz diyorsan seve seve.

Kızlar allah iyliğinizi versin sabah sabah koptum
Gece girmedik ne muhabbetler dönmüş. Ben de meleğime katılıyorum kardeş istemiyo kuzucuklar ondan uyanmışlardır.
Tatlıcadı hadi sen mercimeği yarında fırına verirsin de Tosti için iyi olmamış.
bebişlerine muhallebi yapan arkadaşlar şeker koyuyor musunuz? birde kıvamını kaşıkla mı biberonla mı yenecek şekilde yapıyosunuz?
Ben kaşıkla veriyorum canım bir de içine pekmez koyuyorum(1 çay kaşığı kadar)

Maşallah oğluşuna benim kızım da duruyor ama aynen olduğu yerde sayıyor zaten çok erken bunları yapmaları için

Yoğurt yedirme konusunda yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Planner, senin dediğin gibi cennet hurmasıyla denedim dün. Çok olmasada şükür yedi.
Sabah kalkar kalkmaz yoğurt mayaladım.

Emir 3 gündür beni emmek istemiyor.
Gece uyandığında emdide göğsüm rahatladı.
Aç olduğunu biliyorum ama emmiyor. Bende devam sütü verdim.
Ben bu çocuk memeyi kolay kolay bırakmaz diyordum ama ne yazık ki beni yanılttı.

Bebeklerin bir çoğunda böyle dönemler oluyo bence geçici bir süreçtir canım

cnm benim zaman zaman bebeklerimiz böyle dönemlerden geçiyo. geçici bi dönemdir emin ol. sakın kafana takıpta sütünü etkileme olur mu..

Yoğurt yedirme konusunda yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Planner, senin dediğin gibi cennet hurmasıyla denedim dün. Çok olmasada şükür yedi.
Sabah kalkar kalkmaz yoğurt mayaladım.

demekki tatlı olmasını istiyor senin kuzucuk ağzının tadını bilyor bunlar şekerimm afiyet bal şeker olsun mınnoşuna

Ev isi yemek camasir derken yaslanip gidiyoruz valla yaaa
Okis hanim sabah siftahini atti kakasiyla acilis kakali oldu ama insallah geriye kalan gunumuz guzel gecer
babamiz giderken kiz kaka yapmis annesi diye beni uyandirdi ebe adam gitmeden degistirseydinya diye soylene soylene kalktim iyikide degistirmemis eline yuzune bulastirirdineyse bi baktim heryerden cikmis demekki daha erken yapmis kucuk hanim kakaiyi temizledim ama bez baglamadim esofmanini giydirdim hem biraz havalansin hemde banyoya sokayim yikayim bari dedim kombiyi iyice yukselttim ufoyu yaktim suyu actim banyo isinsin diye o sirada wc ye gireyim dedimbi geldimki hnm in esofman yok bacaginda cikartmis atletindeki kakayi once nevresime sonrada yorgan kilifina bir guzel bulastirmis sonra aldim kizi kendi odamda tirnaklarinida keseyim diye bu arada sizin tirnak kesme sikliginiz ne?ben 3-4 gunde bir kesiyorum yoksa beni cirmaliyir kendine zarar vermez hanim aska gelince cacimi basimi yoluyor
tirnaklarini keserken kendi yatagimida kaka yapmasin diye altina havlu koydum ohhhhh onada bir guzel cisini yapti neyse artik yikadim yatirdim o mis gibi sicacik mamasi i iciyor bense nereden baslayim diye karar vermeye calisirken yine kendimi pc basinda buldum:26:
Kizlar bu arada cok olmamak kaydi ile bebeciklerinizin kusmasini dert etmeyin benimki bi kussa balgami cikartacak ama kusmuyor yavrum neyse bizden bugunluk bu kadar opuyoruz sizlerigideyim de mesaime baslayim

Bebeklerin bir çoğunda böyle dönemler oluyo bence geçici bir süreçtir canım

cnm benim zaman zaman bebeklerimiz böyle dönemlerden geçiyo. geçici bi dönemdir emin ol. sakın kafana takıpta sütünü etkileme olur mu..

inşallah sizin söylediğiniz gibidir. Zaten çok iştahlı değil. Akşam mamasını bile gezdire gezdire yediriyorum.

demekki tatlı olmasını istiyor senin kuzucuk ağzının tadını bilyor bunlar şekerimm afiyet bal şeker olsun mınnoşuna

Aynen canım yaaa. Zaten önce dudağını değdiriyor. Hoşuna giderse ağzını açıyor. Çok bilmişler yaaaaa.

canım koptum valla ya evin içine etmişsiniz şekerim okişle hadi bakalım kolay gele sanaa buarada zeynonunda tırnak kesme meselesı çok olaylı ya feci halde cırıyor bizi yüzüm gözüm tırnak izleriyle doluu halde geziyorum ama nekadar kessemde törpülesemde yinede çok kesici tırnakları ya niye anlamıyorum eldiven takcam sana zeyno diyorum can acısıylaa

Tatlim dun icin ozur dilerim yaaa tam kapidan cikarken yazdin sekerim o yuzden devam edemedim hayatim benim koca diyorki istersen bi hafta sonu bursaya gidebiliriz kankilerini gorursun diyor bursa daki kuzenimizde bekar yaaaa yenge valla ne iyi olur tanisip kaynasmak guzeldir belki kardesleri falan vardir diye kendine pay cikarttieger hava sartlari el verirse gelmeyi dusunuyoruz hayatim muhtemelen ayin 7-15 arasi olur sekerim bir gun ayarlariz gorusuruz zeynep in isi olmazsa onunlada tanismak cok isterim

Sorma sekerim ve yine oturup kaldim iste bak her yeri b.... Goturuyor desem yeridir yani
Aglancak halimize guluyoruz vallaama o findik totosu ile cok tatliydi yaaa Allah yavrularimiza saglik versin insallah gerisi hallolacak seyler

günaydınlar ve hayırlı cumalar

Nasıslınız oglumu uyuttum keyıf cayımı yudumlarken sıze bakayım dedım..

oglum artık gunduz cok az uyuyor

Aynı durumdayız tatlım,malesef ben de çıkamıyorum.Bu çarşamba eşim 1-2 saat baktı da ben anca kuaföre fırladım malum ağdam geldi de geçti bile:)Bu arada fotonu da gördüm ve arkadaşım pek de güzelmiş dedim kendi kendime,fakat ayrıntılı bakamadım yorum da yapamadım.Bizim kusan huysuz bebeğmizi de ekledin mi?

Ay canım geçmiş olsun sabah sabah iş çıktı sana,gazan mübarek olsun.Kaka yapması iyidir iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…