cnm benim evimde kapı eşiklerinde setler var
bırak halıyı onlar bile sorun olmuyorrr
keşfedince zıplaya zıplaya geçiyor oralardannnn
dikkat etmen gereken masa örtüsü sehpa örtüsü gibi çekebileceği şeylerrr
süs çiçeklerin varsa özellikle sim ilgilerini çekiyor çiçeklerin önüne engel koymannn
her türlü kabloya koşa koşa gidiyor kablolara dikkat etmennnn
Asya fırından kendini gördüğü için şap şap vuruyor fırın sıcaksa koyma yürütece gözden kaçar Allah korusun
mutfaktaki tüm mutfak önlüğüm minik el havlularım talan ediliyorr....
birde çekmeceler açılıyorr içleri dağıtılıyorrr
geçen odasındaki dolabının kapağını kapatırken elini sıkıştırmıştııı azıcık göz kulak ollll tatlımmm
halııı en zayıf halka tehlike sırasındaaa
Cnm senin diyetisyenin adı soyadı neydi?Erdeme gidecektim ama dr. ctesi çalışmıyorrrr.O yüzden senin gittiğin polikliniğe gideceğim soyadı demir mi?
Randevularda 28 aralık yada 7 ocakta varrr.çok uzun yahu...
ececik sanırım bu ara yoruyo annesi seni. Sana katılıyorum annelik gerçekten hem çok zor hem de tarifi mümkün olmayan güzel bir duygu. Annemi şimdi daha iyi anlıyorum.gece34 tanıdık çıktık desene:)) forumda ilk olduk herhalde uzaktan da olsa tanıyan:))
pınardacım hayırlı olsun inciniz. doğacım hak geçirmiyor demek ki bir alttan bir üstten:))
çiçekcim asker eşi olmak zorda anne olmak daha da zor geldi bana:))
meleğim sen ecenin incili resmini istemiştinde cadı asla açmıyor üstte olsa gülerken gözükürde altta olunca gözükmüyor.
Hayırlı cumalar arkadaşlar. lillac, Zada, cicek_cicek, ilkim81 teşekkür ediyorum. ZADA cım nasıl fotoğraf ekleneceğini bilmiyorum, öğrenirsem tabi eklerim. ilkim81 kızlarımızın aynı gün doğumlu olduğunu biliyordum. sizde emekleme var mı benim cadı daha poposunu kaldırmıyor ama kendi etrafında sürüne sürüne dönebiliyor
Günaydın annecikler.Bir şey sormak istiyorum size, bizim bi tanecik inci tanemiz var :) ama dün sabah sanki diş grileşmiş gibi geldi bana, ferro sanol yapar diye bir şey gödrüm araştırırken, kestim ben de .Cumaya doktora gitcez zaten o zamana kadar vermicem.Başına böyle bir şey gelen var mı acaba?
olur valla şekerim...ozmn en kısa zamnda Zeynep Ada pasta cafe de Zeynep Adalarımızla bir buluşma yapıyoruz..acıbadem hastanesisn oralardaymış... cnm banada cok ilginç ve güzel geldi..kızımın doğum gunu pastasını yaptıracagım yerı buldum:))
Merhaba arkadaşlar.Geçenlerde dişimizdeki grileşme ile ilgili bir şey danışmıştım ya size, bugün doktor kontrolümüz vardı sizlerle de paylaşayım istedim.Doktorumuz damlayı kesmememi istedi, evet grileşme yapabiliyormuş ancak damlayı kullanmazsak anemi olabilme ihtimali olduğu için damlayı kesmiyoruz dedi.
Her gün damlayı aldıktan yarım saat filan sonra bir limon kabuğunun dış yüzüyle dişin üstüne masaj yap rengin değişmesini engeller dedi, bakalım deniycez.
Bir de Hanzade'nin iştahsızlığından şikayetle doktoru aramıştım ben bir hafta önce, tit istedi doktor, ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı.7 Gün şurup kullandık, bugün tekrar test yaptırdık, şükür geçmiş.Diyeceğim şu ki, iştahsızlık deyip geçmeyelim, tam tedbir, tam kontrol yola devam :))
walla bende kötü oldum yavrum ya kevgire döndü resmen.. bi de en kötüsü ben tuttum bacaklarını.sonuçta herşey bebişlerimizin saglığı için...
teşekkür ederim turuncum..
ayy cnm sinir oldum şirketindekilere..nasıl kullandırmazlarmış bu senın en doğal hakkın..alla alla
cnm çok geçmiş olsun..tez vakitte iyileşirsin umarım..seni beyzamı çok öptüm..
cnm kaymağı aldıktan sonraki sütü napıosun..tekrar kaynatıp peynir fln yapılırmı bizim evde pek süt fln tüketilmiyoda..saol cnm tarif için bende denesemmi diye düşündüm..
hahay cnm valla bende düşünmüyo değilim organik ticareti istermisiniz mayıs anneleri olarak organik işine girelim
ayy beni aramadılar..salgın varmış demek Allahım sen koru kuzularımızı..
cnm çok geçmiş olsun...ateş olayı bizde tam 3 gün 3 gece sürdü Allah yardımcın olsun cnm..gece fln çıkarsa hemen soy cnm nemli bezle koltuk altlarından al ateşi..
cnm bende tam 30 kilo aldım hamileliğimde çok ödem vardı bende doğumdan bi çıktım 15 kilo gitmiş..emzirme doneminde 2 kilo fln daha almıstım..geri kalan 17 kilo yapışmıstı üzerime taki 1 ay öncesine kdr şimdi 6 kilo verdim geri kaldı 11 ama ben 15 vermek istiyorum...sen 25 iyi vermişsin cnm maşşllah sana...
hoşgeldin cnm..sende dayanamadın demek sonunda:))
cemreden resim bekliyoruz şekerimm..
hazırlan hazırlan bitmiyor( bir yığın eşya topla evde tekrar yerleştir kendime çok kızıyorum niye bu kadar eşya alıyorum yanıma diye (( bugün arkadaşlarım geldi onlar varken arada size de bakındım sizi biliyorlar zaten:)) bir yandan da bavul hazırladım. kızlar ne istiyorum biliyor musunuz psikolojik destek almak. kafamın hep karışık olması, sürekli şikayet etmem, ne istediğime bir türlü karar verememem, tahammülsüz ve bu nedenle sinirli oluşum ben böyle değildim. nasıl düzeleceğime dair beni yönlendirir herhalde diye düşünüyorum
Ev isi yemek camasir derken yaslanip gidiyoruz valla yaaa
Okis hanim sabah siftahini atti kakasiyla acilis kakali oldu ama insallah geriye kalan gunumuz guzel gecer
babamiz giderken kiz kaka yapmis annesi diye beni uyandirdi ebe adam gitmeden degistirseydinya diye soylene soylene kalktim iyikide degistirmemis eline yuzune bulastirirdineyse bi baktim heryerden cikmis demekki daha erken yapmis kucuk hanim kakaiyi temizledim ama bez baglamadim esofmanini giydirdim hem biraz havalansin hemde banyoya sokayim yikayim bari dedim kombiyi iyice yukselttim ufoyu yaktim suyu actim banyo isinsin diye o sirada wc ye gireyim dedim bi geldimki hnm in esofman yok bacaginda cikartmis atletindeki kakayi once nevresime sonrada yorgan kilifina bir guzel bulastirmis sonra aldim kizi kendi odamda tirnaklarinida keseyim diye bu arada sizin tirnak kesme sikliginiz ne?ben 3-4 gunde bir kesiyorum yoksa beni cirmaliyir kendine zarar vermez hanim aska gelince cacimi basimi yoluyor
tirnaklarini keserken kendi yatagimida kaka yapmasin diye altina havlu koydum ohhhhh onada bir guzel cisini yapti neyse artik yikadim yatirdim o mis gibi sicacik mamasi i iciyor bense nereden baslayim diye karar vermeye calisirken yine kendimi pc basinda buldum:26:
Kizlar bu arada cok olmamak kaydi ile bebeciklerinizin kusmasini dert etmeyin benimki bi kussa balgami cikartacak ama kusmuyor yavrum neyse bizden bugunluk bu kadar opuyoruz sizlerigideyim de mesaime baslayim
KIZLAAAR MÜJDE....
DOĞACIĞIM 2.DİŞİNİ DE ÇIKARDI.BİR TANE ALTTA BİR TANE DE ÜSTTE OLMASK ÜZERE...
HAYIRLI OLSUN BEBİŞİMEEEEE..
ÖNCE EŞİMİ ARADIM SÖYLEDİM SONRA SİZE HABER VEREYİM DEDİM.
DEMEK DÜN GECEKİ HUYSUZLUĞU BUNDANMIŞ...
hayırlı cumalar...
bugün evdeyim ama nasıl öğlen oldu anlamadım
bu hastalık geçmiyor süründürüyor adamı
sabah kalktım, ses yok bende yine :))
aaman bee dedim gitmedim işe
sağlık ocağına gittim rapor almak için
gittik geldik kızımla
geçmezse p.tesi yine alıcam
çok kötü değilim dimi kızlar
oohh canım iyi yapmışsın valla çoktan haketmişleri bunu
pzteside al akılları başlarına gelsin
Allah rapor alandan verenden razı olsun
sağlık ocağına gitmememe ragmen
az önce sağlık ocağından aradılar kızlar
bahsettiğiniz kızamık aşısı ile ilgili olarak 1 hafta içerisinde vurulması gerektiğini söylediler
bende dr u arayacağım şimdi bakalım nediyecek :44:
onu düşünerek rahatlatıyo insan kendini zaten bi kaç gün öncesinden strese giriyorum bende nasıl olucak diye bizde önümüzdeki hafta yaptırıcaz kısmetse. kuzucuk nasıl rahat geçmiştir geceniz inşllh
gece34 tanıdık çıktık desene:)) forumda ilk olduk herhalde uzaktan da olsa tanıyan:))
pınardacım hayırlı olsun inciniz. doğacım hak geçirmiyor demek ki bir alttan bir üstten:))
çiçekcim asker eşi olmak zorda anne olmak daha da zor geldi bana:))
meleğim sen ecenin incili resmini istemiştinde cadı asla açmıyor üstte olsa gülerken gözükürde altta olunca gözükmüyor.
Merhaba arkadaşlar.Geçenlerde dişimizdeki grileşme ile ilgili bir şey danışmıştım ya size, bugün doktor kontrolümüz vardı sizlerle de paylaşayım istedim.Doktorumuz damlayı kesmememi istedi, evet grileşme yapabiliyormuş ancak damlayı kullanmazsak anemi olabilme ihtimali olduğu için damlayı kesmiyoruz dedi.
Her gün damlayı aldıktan yarım saat filan sonra bir limon kabuğunun iç beyaz yüzüyle dişin üstüne masaj yap rengin değişmesini engeller dedi, bakalım deniycez.
Eveeet bugünüde atlattık çok şükür
Kızlar menümde son anda değişiklik yaptım.Biyologun vişneli keki aklımdan çıkmıyor ama vişne bulamadım buralarda
Diş buğdayı yapacak anneler değişik tarif arıyorlarsa mutlaka milföy kulahında muhallebiyi öneriyorum.Çook hafif ve lezzetli oldu.
Menü :
milföy külahında muhallebi
cocostar kurabiye
kuru biber-patlıcan-kabak dolması ve sarma
çıtır çanakta kerevizli havuçlu tavuklu ve yoğurtlu salata
patates böreği
Eki Görüntüle 576757
Seni yiceeemmmmmm !!!!
Eki Görüntüle 576758
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?