2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

.) ne diyosun korkuttun beni....allahım yürüteç bana azap,yamana yeni ufuklar açacak sanırım.....peki yuvarlak mı yoksa altıgen mi almak lazım hangisi daha emniyetli yada hangi marka tercih ettiniz?

Cnm senin diyetisyenin adı soyadı neydi?Erdeme gidecektim ama dr. ctesi çalışmıyorrrr.O yüzden senin gittiğin polikliniğe gideceğim soyadı demir mi?

Randevularda 28 aralık yada 7 ocakta varrr.çok uzun yahu...

cnm benimkinin soyadı olgun..ama yengem ve teyzem demir olanına gidiyolar cok memnunlar..ikisinin adıda aynı hayatım..bende demire gidecektim ama yoğundu..

gece34 tanıdık çıktık desene:)) forumda ilk olduk herhalde uzaktan da olsa tanıyan:))

pınardacım hayırlı olsun inciniz. doğacım hak geçirmiyor demek ki bir alttan bir üstten:))

çiçekcim asker eşi olmak zorda anne olmak daha da zor geldi bana:))

meleğim sen ecenin incili resmini istemiştinde cadı asla açmıyor üstte olsa gülerken gözükürde altta olunca gözükmüyor.

Hayırlı cumalar arkadaşlar. lillac, Zada, cicek_cicek, ilkim81 teşekkür ediyorum. ZADA cım nasıl fotoğraf ekleneceğini bilmiyorum, öğrenirsem tabi eklerim. ilkim81 kızlarımızın aynı gün doğumlu olduğunu biliyordum. sizde emekleme var mı benim cadı daha poposunu kaldırmıyor ama kendi etrafında sürüne sürüne dönebiliyor

ececik sanırım bu ara yoruyo annesi seni. Sana katılıyorum annelik gerçekten hem çok zor hem de tarifi mümkün olmayan güzel bir duygu. Annemi şimdi daha iyi anlıyorum.

Yok canım emeklemiyor. Aynen olduğu yerde dönüp duruyo. Geçenler de yüz üstünden sırtüstüne döndü hatta sevincimi burada da paylaştım ama şimdi yapmıyo bizimki azıcık unutkan

Kızamık aşısı sorgulama için dr.umuzu aradım kızlar,hem dün forumda konuşulmuştu hemde akşam annem aradı
haberlerde duymuş,suriyeden gelen göçmenlerle gelen virüse önlem amaçlı erkene alındı denmiş haberlerde. Dr.; bilgisi oldugunu fakat karma ve diger asilarla agir gelebilecegini,bebeğim için en erken yilbasindan sonra sonra uygun olacağını söyledi.
Birde; senin bu konuyla ilgili beni arayacağını tahmin etmiştim dedi:)

pınarda dişleriniz hayırlı olsun.bizimde önde 2 tane bekliyoruz bi türlü çıkmadılar.darısı bizim başımıza inş.

Merhaba arkadaşlar.Geçenlerde dişimizdeki grileşme ile ilgili bir şey danışmıştım ya size, bugün doktor kontrolümüz vardı sizlerle de paylaşayım istedim.Doktorumuz damlayı kesmememi istedi, evet grileşme yapabiliyormuş ancak damlayı kullanmazsak anemi olabilme ihtimali olduğu için damlayı kesmiyoruz dedi.
Her gün damlayı aldıktan yarım saat filan sonra bir limon kabuğunun iç beyaz yüzüyle dişin üstüne masaj yap rengin değişmesini engeller dedi, bakalım deniycez.
Bir de Hanzade'nin iştahsızlığından şikayetle doktoru aramıştım ben bir hafta önce, tit istedi doktor, ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı.7 Gün şurup kullandık, bugün tekrar test yaptırdık, şükür geçmiş.Diyeceğim şu ki, iştahsızlık deyip geçmeyelim, tam tedbir, tam kontrol yola devam :))

Son düzenleme:

mayısta ortak birde doğum günü kutlaması yaparız şekerim:

canım kızının adı çok hoşuma gitti hanzade adıyla yaşasın, güzel yaşasın

walla bende kötü oldum yavrum ya kevgire döndü resmen.. bi de en kötüsü ben tuttum bacaklarını.sonuçta herşey bebişlerimizin saglığı için...

onu düşünerek rahatlatıyo insan kendini zaten bi kaç gün öncesinden strese giriyorum bende nasıl olucak diye bizde önümüzdeki hafta yaptırıcaz kısmetse. kuzucuk nasıl rahat geçmiştir geceniz inşllh

evet salgın varmış Allah korusun....... sende ilk önce doktoruna danış istersen tedbir almakta fayda var......

bencede canım iyi düşünmüşsün rahatlayacağına eminim kendini boşuna strese sokma git ve rahatla

maşallah okişe bayram etmiş poposu o kadar serbest bırakınca hemen ortalığı wc ye çeviriyorlar yaa çok şekerr
kolay gelsin sana canım...

gözünüz aydııınnn doğacığın incisi hayırlı olsun canım darısı tüm bebelerin başına

rahat geçti çok şükür ateş falan olmadı ama ta bi herzamanki gibi gece çok uyandı. bu bizim rutinimiz zaten :)) inş sizinde rahat geçer aşınız

aynen eşim adını soyisminide söyledi ama 3 ay oldu unuttum walla. belki bigün eşli görüşürüz kimbilir :)) bu arada bir istanbul anadolu yakası buluşması olsa da buradakilerle görüşsek geçen seferkini kaçırdım....

Dişlerini fırçalamayı düşündünüz mü? Bize doktor tavsiye etti, bir bebek diş fırçası ve bebeklere özel diş macunu aldık, her gün yatmadan önce fırçalıyoruz. Hem içindeki flor dişlerin sağlıklı gelişimi için faydalı, hem de lekelenmeleri engelliyor. Doktor flor tabletlerinden daha etkili ve alışkanlık geliştirmesi için çok iyi diyor. Oğlumun da çok hoşuna gidiyor, diş fırçasını görünce hemen ağzını açıyor. Doktorun söylediği şeye karşı gelmek istemem ama benim bildiğim asitli yiyecekler-içecekler dişler için iyi değil. Özellikle de ağızda kalması diş çürümelerine fırsat çıkarır diye okumuştum. Bence siz bir doktora daha, hatta tanıdık falan varsa diş doktoruna danışın. Bu arada bir şey daha: Biz demir damlasını kan değerlerimiz iyi çıktığı için bıraktık, ama verirken kaşığa damlatıp ağzının arka tarafına doğru dökmeye dikkat ediyordum.

Bu arada benim öbür oğlumun da ilk dişleri nihayet çıktı! Artık ona da bir diş fırçası zamanı geldi!

Son düzenleme:
Selamlar herkeseeeee:) yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş ben bi süre istanbuldaydım bi süre de defne karen cadısıyla uğrasmaktan ne okuyabildim ne yazabildim... Biraz soğuk algınlığı oldu ilaç kullanıyoruz ama ağlaya ağlaya içiyo... Ek gıdayı herşeyi reddediyo hapur hupur yediği meyveyi çorbayı bile almıyo nerdeyse 1 ay olcak veeee gece yarım saatte 1 saatte bir ağlayarak uyanıyor veeee meme istiyor deli gibi. Ek gıda almadığı için doymuyor muhtemelen ve ben cooook yorgunum çıldırmanın eşiğindeyim. İlk kez dğn gece 2 kez uyandı ben de biraz rahat ettim ama gercekten çok zormuş yahu pazar gunu 2 dişimiz için diş buğdayı partimiz var 1 ay oldu dişler geleli ama kuzenimin düğün vs derken ancak fırsat bulabildik. Neyse gec olsun da guc olmasın di mi ama... :) yahu bu foto paylaşım olayı nedir arkadaşlar? Ben de görmek istiyorum :) merak ettim. Gcmişi okumaya çalıştım ama 30-40 sayfa anca gidebildim ve zaten pek mümkün olmuyo artık :)
Ayrıca ben de 26 kilonun hepsini vermişim ve hamile kaldığım kiloya döndüm çok şükür şimdiki hedefim birkaç kilo daha verip sıkılaşma çalışmalarına başlamak. İnşallah o da olacak. Hepinizi ve tatlı kuzularınızı öpüyorum şimdilik. :)

Ulen ne zormus arkadas bu miz miz bebeyle ugrasmak yaaa ama sonunda galip geldim veee sabahtan beri toplasan 1 saat bile uyumayan kucuk hanim i uyuttum amannn dilimi issirayim valla butun gun miz miz mizne evimi toplayabildim ne yemek yapabildim valla yaaa hic boyle yapmazdi bu bidik:44:kizim diyorum altin temiz karnin tok ustun basin mis gibi sabah ki vukaatinden sonra uyur diyeodum amaaa ne mumkun sukur yeni uyudu yoruldum yawww Allah peygamber sabri versin valla kizlar birde yalniz bakinca hakketten zor olmaya basladi yurutece koyuyorum ne var ne yok cekiyor assagiyayatagina koyuyorum donencenin sapindan tutunup tek elle show yapiyor park yatagina oyuncaklarini doktum yuzune bile bakmiyor yere birakiyorum okadar yer varken fayanslarin ustune yatiyorelleri ile sap sap bayiliyor ses cikartmaya sonra ayaga kalkmaya calisiyor iyi hos kalkiyorda sonra dusuyor agliyor bakiyor bende tepki yok susuyorgecisleri okadar komikki oyuna daliyor ses yok bi anda aklina geliyor herhalde aglamak birden basliyor etini bukuyorlar sanki neyse ben kactim oyalamayin beni yahuuuuu

kızlar merhabalar. valla size hayret ediyorum. ben ne foruma girebliyorum nede cevap yazabiliyorum. herhalde benim 2. çocuk olduğundan enerjim tümden bitiyo. bide daha öncede belritmiştim,doktora yapıyorum haftada 1 günde ders anlat,hafta içi seminer hazırla kafayı yemek üzereyim Alahtan son haftam. dersler bitiyo,tez aşamasına geldim çokşükür.benim kızda dün tam 7 aylıkoldu. 2 tane alttan dişimiz var,üsttekilerde patladı patlayacak. 8,5 kilo civarında. geçmişi okurken bişeyler soracam, cevap verirseniz sevinirim. yoğurda katılan cennet huması diye bişeyden bahsetmişsiniz,bide muhallabiyi nasıl yapıyosunuz. ben süt vermiyorum. 1 yaşına kadar verme doktor dedi. devam sütü veriyorum. ama bu ay açıkçası sulandırıp verecem. nede olsa doğal olanına alışsın yavaş yavaş.mamaların hepsinde katkı var. hiçde masum değil. ama kızım ne çorba nede yoğurt yiyor. Allahtan meyveyle arası iyi.bunlara cevap yazarsanız hatta özelden yazarsanız sevinirim. çok şey istedim demi:)

Eveeet bugünüde atlattık çok şükür

Kızlar menümde son anda değişiklik yaptım.Biyologun vişneli keki aklımdan çıkmıyor ama vişne bulamadım buralarda
Diş buğdayı yapacak anneler değişik tarif arıyorlarsa mutlaka milföy kulahında muhallebiyi öneriyorum.Çook hafif ve lezzetli oldu.

Menü :
milföy külahında muhallebi
cocostar kurabiye
kuru biber-patlıcan-kabak dolması ve sarma
çıtır çanakta kerevizli havuçlu tavuklu ve yoğurtlu salata
patates böreği

Seni yiceeemmmmmm !!!!

Bugün sana gelemediğim için çok pişmanımmmm
Sanki ufak tekefekmişim gibi biyerlerim daha da şişiyo şu anda
Kayraaa o saçlar ne yaaa
Bende seni yiceemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…