Eveeet bugünüde atlattık çok şükür
Kızlar menümde son anda değişiklik yaptım.Biyologun vişneli keki aklımdan çıkmıyor ama vişne bulamadım buralarda
Diş buğdayı yapacak anneler değişik tarif arıyorlarsa mutlaka milföy kulahında muhallebiyi öneriyorum.Çook hafif ve lezzetli oldu.
Menü :
milföy külahında muhallebi
cocostar kurabiye
kuru biber-patlıcan-kabak dolması ve sarma
çıtır çanakta kerevizli havuçlu tavuklu ve yoğurtlu salata
patates böreği
Eki Görüntüle 576757
Seni yiceeemmmmmm !!!!
Eki Görüntüle 576758
hazırlan hazırlan bitmiyor( bir yığın eşya topla evde tekrar yerleştir kendime çok kızıyorum niye bu kadar eşya alıyorum yanıma diye (( bugün arkadaşlarım geldi onlar varken arada size de bakındım sizi biliyorlar zaten:)) bir yandan da bavul hazırladım. kızlar ne istiyorum biliyor musunuz psikolojik destek almak. kafamın hep karışık olması, sürekli şikayet etmem, ne istediğime bir türlü karar verememem, tahammülsüz ve bu nedenle sinirli oluşum ben böyle değildim. nasıl düzeleceğime dair beni yönlendirir herhalde diye düşünüyorum
canım cevabın için çok teşekkür ederim bir an kimse yorum yapmıycak sandımkahvaltı önerin için de ayrıca teşekkür ederim, bi kaç gündür yumurta sarısı ve labne tattırıyorum bakalım yarın ilk kahvaltımızı yapıcaz umarım sever...
oooooffffffff
sporda hoca setlerımı artırdıııı
ılave hareketler ekledıııı
kosu bandı tempomu kosar adım 46 dk yaptı
1.5 saat suren spordan 2.5 saatte zor cıktım
geldım mutfak topla muhallebı hazırla yedır dus al emzır sıpayı uyuttt
daha saclarım kurutulcakkkk
spora gıtmeden oncede ıstıfra ettımmm
acımmmmmmmmmmmmmmm
bırısı sacımı kurutsa
bır baskası karnımı doyursa
bırıde asya gece uyanınca emzırse
bende deelıksız uyusammmmm
cok mu sey ıstedım yahuuuu
Mektuptan anlamaz o, ama su Mahiri ciddi ciddi paket yapip sunucam bakalim ne tepki vericek.. koca bir fiyonk aldim birde kurdele bizimkini suslerim guzelce..eger iki dk rahat surursa durmazda baglarim artik her yerini :)) saka saka
canım yüzün o kadar güzel ki 10 kg fazlanda olsa göze batmaz..
ufff şu iştahsız bebeklerde ne kadar zor hemde çok üzücü..sen,pınarda ve turuncu en çok sizin bebeleriniz zorluyo inş bi an önce düzelirler
şu işaretlediğim yerle beni güldürdün canım yaa çok tatlısın..bi an flört döneminde olan çiftler geldi aklıma..onlarda seni biliyolar zaten derler ya karşı taraf sevinir mutlu oluraklıma birden bu diyolog geldi..dişim çok ağrıyo umarım saçmalamadan anlatabilmişimdir
iyi geceler kızlar
koçişle azcık aşk yaşayalım dedik
12 den sonra uyanmayan kızımın gözleri faltaşı gibi açıldı
uyuttum 2 dk sonra yine uyandı
şimdi koçiş sallıyor yazık adama 2 gün sonra ist. uçuyoruz
2 ay ayrı kalacagız bu gecede kızım işin içine etti
çok güldüm yaaa
çünkü aynı şeyi bi kaç saat öncesinde bizde yaşadıkk
Tarık Buğrada 22:30 da uyur 24:30 da uyanır
biz senin deyiminle aşk yaşamaya başladığımızda 23:30 civarıydı
tam mercimeği fırına vericez sıpanın heveeee diye sesi geldi
biz tabii durduk bekledik kıs kıs gülüyoruz
o ufacık sesi duyup gülmeye ve çene yetiştirmye devam etti
mercimek dışarda kaldı
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
TatliCadi
yanlızım dostlarım yanlızımmm yanlızzzz:2:
2 ziyaretçi iyiki sizler varsınız
kızlarr ben bu gün oğluma kereviz yaptım ama ben tadını hiç beğenmedim
Tarık Buğra da 4 kaşıktan sonra öğğğğ yaptı
yanlız yaptığım kereviz portakallıydı netten tarifine bakıpta yaptım ama olmadı yani beğenmedim:44:
sizler nasıl yapıyosunuz kerevizi..havuç,patates ekleyerek yapmıştım daha önce onuda sevmemişti
birde bu kereviz dolaba mı konur
daha önce kereviz kullanmadık hiç eşimde bilmiyo bende ikimizde sevmiyoruz
bana bi anlatıverin şekerler
bebişlerine muhallebi yapan arkadaşlar şeker koyuyor musunuz? birde kıvamını kaşıkla mı biberonla mı yenecek şekilde yapıyosunuz?
Ay canım benim üzücü gerçekten...Bugün benim kız da kustu kahvaltısını güzelce verdim derken sinir haliyle ağlarken öğürüp kustu.Tabi kızımınki artık psikolojik canım,sinirlenirse ve ağlarsa istediğinde kusturuyor kendini.
Ev isi yemek camasir derken yaslanip gidiyoruz valla yaaa
Okis hanim sabah siftahini atti kakasiyla acilis kakali oldu ama insallah geriye kalan gunumuz guzel gecer
babamiz giderken kiz kaka yapmis annesi diye beni uyandirdi ebe adam gitmeden degistirseydinya diye soylene soylene kalktim iyikide degistirmemis eline yuzune bulastirirdineyse bi baktim heryerden cikmis demekki daha erken yapmis kucuk hanim kakaiyi temizledim ama bez baglamadim esofmanini giydirdim hem biraz havalansin hemde banyoya sokayim yikayim bari dedim kombiyi iyice yukselttim ufoyu yaktim suyu actim banyo isinsin diye o sirada wc ye gireyim dedim bi geldimki hnm in esofman yok bacaginda cikartmis atletindeki kakayi once nevresime sonrada yorgan kilifina bir guzel bulastirmis sonra aldim kizi kendi odamda tirnaklarinida keseyim diye bu arada sizin tirnak kesme sikliginiz ne?ben 3-4 gunde bir kesiyorum yoksa beni cirmaliyir kendine zarar vermez hanim aska gelince cacimi basimi yoluyor
tirnaklarini keserken kendi yatagimida kaka yapmasin diye altina havlu koydum ohhhhh onada bir guzel cisini yapti neyse artik yikadim yatirdim o mis gibi sicacik mamasi i iciyor bense nereden baslayim diye karar vermeye calisirken yine kendimi pc basinda buldum:26:
Kizlar bu arada cok olmamak kaydi ile bebeciklerinizin kusmasini dert etmeyin benimki bi kussa balgami cikartacak ama kusmuyor yavrum neyse bizden bugunluk bu kadar opuyoruz sizlerigideyim de mesaime baslayim
KIZLAAAR MÜJDE....
DOĞACIĞIM 2.DİŞİNİ DE ÇIKARDI.BİR TANE ALTTA BİR TANE DE ÜSTTE OLMASK ÜZERE...
HAYIRLI OLSUN BEBİŞİMEEEEE..
ÖNCE EŞİMİ ARADIM SÖYLEDİM SONRA SİZE HABER VEREYİM DEDİM.
DEMEK DÜN GECEKİ HUYSUZLUĞU BUNDANMIŞ...
herkese güzel bir gün diliyorum...
Bugün güneş var ama çok soğuk yine de.uzun zamandır böyle üşümemiştim.elim ayağım buz gibi.benim gibi yanık kadın üşüyor ilginç
planner; cnmmm ya sana cevap yazamadım.cnm çok tatlısın.yanakların,yüzün aklımda,çok hoş hatunsun yaniiii....ve seni her halukarda tanırım cnm:))ay birde tanımazmışımmm
cırmalama konusuna gelince aynı dertten muzdaribim.Yaren Nur dün beni gazi etti.yüzümde 5 yerden cırmalandım.harita gibi oldum ya.Eşim diyor ki kızım yaptı desen inanmazlarr
bu arada kızlar benim metabolizma accayip yavas ya insan kilo vermez mi ya?beennn insan değil miyimmmm şarkısını söylemek istiyorum.ay kafayı yiyecem.diyetisyen yolunu tutacam kesin.kabızlık tam gaz.Allahım hep böyle oluyor ya.alırken çabuk verirken çokkkk ama çokkk zor yaaa...Bir akıl verin banaaaaaaa lütfennn......
kızlar selam...yarın oğluşum kan vericek doktor kontrolü var....ben kasılmış durumdayım...ayrıca yarın yürüteç alıcam ama yürüteci olan annelere sormak istiyorum halıları kaldırdınız mı...yani yürüteç halının kenarlarına takılınca risk teşkil etmiyor mu?fazla mı endişeli bir tip oldum ne?
Kizlar bende hic regli belirtisi yok
Pazar gunu 2 hafta olacak
Nasilsa kaza olmadi diye suphelenmemistim ama icime kurt dustu
Ya patlak catlak birseylere denk geldiysek naparim ben ya
Cuma saati dua edecegim hayirli olan neyse o olsun ama oglumu 2yasina kadar emzirmeme musade etsin Rabbim
.) ne diyosun korkuttun beni....allahım yürüteç bana azap,yamana yeni ufuklar açacak sanırım.....peki yuvarlak mı yoksa altıgen mi almak lazım hangisi daha emniyetli yada hangi marka tercih ettiniz?
turuncu süper görünüyor çıtır çanakla kokostarın tarifini verirmisinnn ellerine sağlık kayrada çok tatlı çıkmış maşallah
kayra çook tatlısın seni kızıma alıcammmm
milföy hamurunda muhallebiyi zaten deneyeceğim bu haftasonu
kızlar dün gece hep ayaktaydık acile gittik hep agladı oğlum bugünde gittik dr hafif öksürük boğazda kızarıklık hafif ateş var hiç bişey vermedi bende artmasından korkuyorum dua edinde bugün rahat uyusun bebeğim
kızlar kendime alışveriş listesi yaptım :)
milföy hamuru
sakızlı muhallebi
hindistan cevizi
un
yumurta
süt
turuncunun verdiği tarifleri denemek için olabilir mi acaba
kurabiyenin adını gogle yazdım içinde hindistan cevizi varmış
onuda alayımda hazırlıklı olayım dedim
Allah allah böyle farklımı oluyor bizimki ikitane alttan geldi...
canım hayırlı olsunn, çok şeker görünür eminim bitane altta bitane üstte harika ya bizde göster ama lütfennndarısı bize olsun yaa nezaman çıkacak dişlerin zeynoooo
sana da günaydın ve hayırlı cumalar cnm...
gündüz uykuları neredeyse hepimizinkinde az.hatta bazılarımız gece de problemli.....takma kafana cnm..
cnm yeni inciniz hayırlı olsunnnn
gece34 tanıdık çıktık desene:)) forumda ilk olduk herhalde uzaktan da olsa tanıyan:))
pınardacım hayırlı olsun inciniz. doğacım hak geçirmiyor demek ki bir alttan bir üstten:))
çiçekcim asker eşi olmak zorda anne olmak daha da zor geldi bana:))
meleğim sen ecenin incili resmini istemiştinde cadı asla açmıyor üstte olsa gülerken gözükürde altta olunca gözükmüyor.
pınarda dişleriniz hayırlı olsun.bizimde önde 2 tane bekliyoruz bi türlü çıkmadılar.darısı bizim başımıza inş.
bencede canım iyi düşünmüşsün rahatlayacağına eminim kendini boşuna strese sokma git ve rahatla
maşallah okişe bayram etmiş poposuo kadar serbest bırakınca hemen ortalığı wc ye çeviriyorlar yaa çok şekerr
kolay gelsin sana canım...
gözünüz aydııınnn doğacığın incisi hayırlı olsun canım darısı tüm bebelerin başına
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR,DARISI TÜM BEBİŞLERE...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ET KENDİNE,DİLERSEN BİRAZ BİTKİSEL ÇAY YAPIVER BOĞAZINA İYİ GELİR.hayırlı cumalar...
bugün evdeyim ama nasıl öğlen oldu anlamadım
bu hastalık geçmiyor süründürüyor adamı
sabah kalktım, ses yok bende yine :))
aaman bee dedim gitmedim işe
sağlık ocağına gittim rapor almak için
gittik geldik kızımla
geçmezse p.tesi yine alıcam
çok kötü değilim dimi kızlar
oohh canım iyi yapmışsın valla çoktan haketmişleri bunu
pzteside al akılları başlarına gelsin
Allah rapor alandan verenden razı olsun
sağlık ocağına gitmememe ragmen
az önce sağlık ocağından aradılar kızlar
bahsettiğiniz kızamık aşısı ile ilgili olarak 1 hafta içerisinde vurulması gerektiğini söylediler
bende dr u arayacağım şimdi bakalım nediyecek :44:
TATLIM GEÇİCİDİR UMARIM,SEN BİRAZ DAHA SABRET VE AYRICA DİNLENMEN DE GEREKİYOR BİR KAÇ GÜN YANINDA KALABİLECEK NAZININ GEÇTİĞİ BİRİLERİ OLSA DA DİNLENSEN...Selamlar herkeseeeee:) yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişben bi süre istanbuldaydım bi süre de defne karen cadısıyla uğrasmaktan ne okuyabildim ne yazabildim... Biraz soğuk algınlığı oldu ilaç kullanıyoruz ama ağlaya ağlaya içiyo... Ek gıdayı herşeyi reddediyo hapur hupur yediği meyveyi çorbayı bile almıyo nerdeyse 1 ay olcak veeee gece yarım saatte 1 saatte bir ağlayarak uyanıyor veeee meme istiyor deli gibi. Ek gıda almadığı için doymuyor muhtemelen ve ben cooook yorgunum çıldırmanın eşiğindeyim. İlk kez dğn gece 2 kez uyandı ben de biraz rahat ettim ama gercekten çok zormuş yahu pazar gunu 2 dişimiz için diş buğdayı partimiz var 1 ay oldu dişler geleli ama kuzenimin düğün vs derken ancak fırsat bulabildik. Neyse gec olsun da guc olmasın di mi ama... :) yahu bu foto paylaşım olayı nedir arkadaşlar? Ben de görmek istiyorum :) merak ettim. Gcmişi okumaya çalıştım ama 30-40 sayfa anca gidebildim ve zaten pek mümkün olmuyo artık :)
Ayrıca ben de 26 kilonun hepsini vermişim ve hamile kaldığım kiloya döndüm çok şükür şimdiki hedefim birkaç kilo daha verip sıkılaşma çalışmalarına başlamak. İnşallah o da olacak. Hepinizi ve tatlı kuzularınızı öpüyorum şimdilik. :)
TURUNCUM DÖKTÜRMÜŞSÜN CANIM,YALNIZ ŞU VAR MİLFÖYLÜ TARİFİNİ ÇOK TUTTUM TEZ ZAMANDA YAPACAĞIM BEN DE.Eveeet bugünüde atlattık çok şükür
Kızlar menümde son anda değişiklik yaptım.Biyologun vişneli keki aklımdan çıkmıyor ama vişne bulamadım buralarda
Diş buğdayı yapacak anneler değişik tarif arıyorlarsa mutlaka milföy kulahında muhallebiyi öneriyorum.Çook hafif ve lezzetli oldu.
Menü :
cocostar kurabiye
patates böreği
Eki Görüntüle 576757
Seni yiceeemmmmmm !!!!
Eki Görüntüle 576758
iNŞALLAH BUGÜN DAHA İYİ OLUR.kızlar dün gece hep ayaktaydık acile gittik hep agladı oğlum bugünde gittik dr hafif öksürük boğazda kızarıklık hafif ateş var hiç bişey vermedi bende artmasından korkuyorum dua edinde bugün rahat uyusun bebeğim
Marmarise mi dönüyorsun ?...Oralarda var mı kapısını çalacağın kişiler?Yalnızlık zor olmayacak mı canım yaaaa.
Yok yok bencede sen en iyisi bir psikologa git...En azından bu süreci daha kolay atlatmana yardımcı olur.
edaack ; şifa olsun bebeğinin emdiği süt
Sabah meyve öğününü kaldırıp kahvaltı ekleyebilirsin.Nohut büyüklüğünde yumurta sarısı ile başlayarak her gün biraz biraz arttırıyorsun.Labne-tuzu alınmış beyaz peynir vs..verebilirsin.
Meyve öğününü gün içerisinde başka bir zamana ya da yoğurduna ilave ederek verebilirsin.
Akşamları tahıl yani karbonhidrat almaları için muhallebi veriyoruz.Sen de haftada 2-3 kere verebilirsin
Canım miden küçüldü iyice,yediklerinde ağır gelmeye başladı herhalde.Lütfen dikkat et kendine
Spor hocan seni mankene çevirmekte kararlı gibi :))
Koşu bandında kaç km hızında yürüyorsun ?Ben 5.8de müthiş ter atıyorum.
Foto bekliyoruzzzzz
Ayyyy inşaallah canım yaa.Bu yeme sıkıntısı beni erkenden yaşlandıracak valla
Bu arada yorumlarına bayılıyorum.Her seferinde beni tebessüm ettiriyorsun.Çok tatlısın
Allah hayrınızı versin emii.
Canım sen neden eşinden 2 ay ayrı kalacaksın ?
Bebeler doğdu doğalı şu mercimek işininde tadı tuzu kalmadı artık
Ben de dün etli kereviz yaptım Kayraya.Resmen öğürdü çocuk yaa
Canım şeker için çok erken daha.Ben 1 yaşından önce kullanmayı düşünmüyorum ki zaten gerekte olmuyor aslında.Meyve,cicibebe,pekmez veya kendi maması ile tatlandırıyorum.
Bizde çok şükür kendisini kusturma problemi yok ama bu aralar yine zorla yediriyorum.Hiç istemiyorum böyle olmasını ama...ama...ama....
Ayyy ne güzel bir güne başlamışınız öyle
Çişler kakalar
Hayırlı olsuuuunn...
Nagişşş tatlım bu kadar kabızlık çekmen normal değil.Bence diyeti bırakıp lif ağırlıklı beslenmeye çalış.
Biyoloğun dediği gibi sabah kalkınca ılık limonlu su müthiş etkili.Yeşil çay,bol yeşillik,brokoli....Bunlar çok etkili.
Diyetisyene gitme imkanın varsa hiç kaçırma derim.
Rahat ol lütfen...Sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar rahat olur.
Yürütece koyduğunda gözün devamlı üzerinde olursa hiç birşey risk teşkil etmez.Halıların üzerinde bile öğrenince koştura koştura yürüyorlar.Yeter ki onun ulaşabileceği zararlı şeyleri ortadan kaldır ve dört göz ol
Doğumdan sonra bir türlü tam düzene girmedi şu regl olayı.Her seferinde "acaba kaza mı geçirdik" diye düşünmek çok sinir bozucu :31:
Rahat ol
Yürüteçte ben yok chicco olsun yok kraft olsun derken 2.el bilinmeyen dandik bir yürüteç aldım ve çok memnunuz.
canım çıtır çanağın tarifi :
1 yumurta
1 yemek kaşığı tereyağı (50 gr.)
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı dolusu yoğurt
2 su bardağı kepekli un
Yarım tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı çörek otu, biraz pul biber ve 1 çay kaşığı kekik
Salatası için
kereviz
havuç
tavuk
mayonez
süzme yoğurt
Hamur malzemelerini yoğurup yarım cm kalınlığında açıyorsun.Bir çorba kasesi işe yuvarlaklar kesip muffin kalıbına yerleştiriyorsun ve pişiriyorsun.Soğuduktan sonra salata ile içini dolduruyorsun.
Cocostar için :
Malzemeler
125 g. tereyağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
2 adet yumurta ( birinin beyazı ayrılacak)
1 su bardağı pudra şekeri
1 yemek kaşığı kakao
5 su bardağı kadar un
Yarım paket kabartma tozu
Dolgusu için :
1 yumurta akı
1 bardak h.cevizi
2-3 yemek kaşığı şeker
Dolgu malzemelerini yoğurup fındık kadar toplar yap.Diğer hamur malzemelerini yoğurut avucunun içinde aç ve ortasına hindistan cevizi toplarını yerleştirip kapat ve pişir.
Benimki çok sert olunca ben şekerli süte batırdım ve ıslak cocostar oldu
Oyyyy esmer güzeli sinemisss
Biz hiiç düşünmeden varırız senin kızına
Milföy külahları çok lezzetli ama azcık zahmetli.Külahı yapıp etrafına hamurları sarmak epey zamanımı aldı ama değdi
Kıyamam...
Ihlamur,elma,tarçın,zencefil...Bunlardan birer tutam şeklinde 10 dk ocakta kaynatıp pekmez ile tatlandırarak verebilirsin.İnşaallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuk.
Afiyet bal şeker olsun
Ben de tarifleri google amcadan aldım
SAĞOL TURUNCUM,SIRA SANA DA GELECEK:)) BU ARADA VAKİT BULAMADIĞIMDAN BİR TÜRLÜ BELİRTEMEDİM FOTOLARINA BAKTIM ÇOOOK MERAK EDİYORDUM SENİ,HATTA BEN KAPALI OLDUĞUNU UNUTMUŞTUM GÖRÜNCE TURUNCU MU DİYE DÜŞÜNDÜM.BU ARADA YAŞINI BİLMİYORUM AMA 20-25 ARASI GÖRÜNÜYORSUN.
teşekkür ederiz teyzesi....
meleğim ne hediyesi aldın eşine merak ettim..
Ev isi yemek camasir derken yaslanip gidiyoruz valla yaaa
Okis hanim sabah siftahini atti kakasiyla acilis kakali oldu ama insallah geriye kalan gunumuz guzel gecer
babamiz giderken kiz kaka yapmis annesi diye beni uyandirdi ebe adam gitmeden degistirseydinya diye soylene soylene kalktim iyikide degistirmemis eline yuzune bulastirirdineyse bi baktim heryerden cikmis demekki daha erken yapmis kucuk hanim kakaiyi temizledim ama bez baglamadim esofmanini giydirdim hem biraz havalansin hemde banyoya sokayim yikayim bari dedim kombiyi iyice yukselttim ufoyu yaktim suyu actim banyo isinsin diye o sirada wc ye gireyim dedim bi geldimki hnm in esofman yok bacaginda cikartmis atletindeki kakayi once nevresime sonrada yorgan kilifina bir guzel bulastirmis sonra aldim kizi kendi odamda tirnaklarinida keseyim diye bu arada sizin tirnak kesme sikliginiz ne?ben 3-4 gunde bir kesiyorum yoksa beni cirmaliyir kendine zarar vermez hanim aska gelince cacimi basimi yoluyor
tirnaklarini keserken kendi yatagimida kaka yapmasin diye altina havlu koydum ohhhhh onada bir guzel cisini yapti neyse artik yikadim yatirdim o mis gibi sicacik mamasi i iciyor bense nereden baslayim diye karar vermeye calisirken yine kendimi pc basinda buldum:26:
Kizlar bu arada cok olmamak kaydi ile bebeciklerinizin kusmasini dert etmeyin benimki bi kussa balgami cikartacak ama kusmuyor yavrum neyse bizden bugunluk bu kadar opuyoruz sizlerigideyim de mesaime baslayim
KIZLAAAR MÜJDE....
DOĞACIĞIM 2.DİŞİNİ DE ÇIKARDI.BİR TANE ALTTA BİR TANE DE ÜSTTE OLMASK ÜZERE...
HAYIRLI OLSUN BEBİŞİMEEEEE..
ÖNCE EŞİMİ ARADIM SÖYLEDİM SONRA SİZE HABER VEREYİM DEDİM.
DEMEK DÜN GECEKİ HUYSUZLUĞU BUNDANMIŞ...
Eveeet bugünüde atlattık çok şükür
Menü :
cocostar kurabiye
patates böreği
Eki Görüntüle 576757
Seni yiceeemmmmmm !!!!
Eki Görüntüle 576758
kızlar dün gece hep ayaktaydık acile gittik hep agladı oğlum bugünde gittik dr hafif öksürük boğazda kızarıklık hafif ateş var hiç bişey vermedi bende artmasından korkuyorum dua edinde bugün rahat uyusun bebeğim
cnm acıbademde bir pastane açılmış ismi ne biliyormusun 'Zeynep Ada pastanesi'
kayınvalide acıbademde oturuyo o söyledi gittiğimde uğramayı düşünüyorum..duyunca hemn sana söylemeliyim diye düşündüm..
kv uğramış nerden buldunuz bu ismi demiş kızda benim ismim demiş..
yarın öğlen gibi çıkarız dedi babam. o yüzden şimdiden yazayım dedim hepiniz hakkınızı helal edin. hepiniz yavrularınızla ailenizle sevdiklerinizle Allaha emanet olun. evet turuncu tutturdum evime dönücem diye ya hakkımızda hayırlısı olsun. komşularım iyi çok şükürde yine de tek tabanca olucam. eşimde önümüzdeki hafta yanıma gelmek için izin almaya çalışıyor dua edin alsın yoksa ece ile yılbaşında yalnız olucaz( acayipte tırsıyorum kalabalıktan yalnızlığa geçişim keskin olacak napıcaz bakalım eceyle. size yazamıcam dicem ama benim sağım solum belli olmaz eceyi de atarım arabasına bir internet cafede alabilirim soluğu:)) başta yavrularınızı olmak üzere hepinizi çok çok öpüyorum
yarın öğlen gibi çıkarız dedi babam. o yüzden şimdiden yazayım dedim hepiniz hakkınızı helal edin. hepiniz yavrularınızla ailenizle sevdiklerinizle Allaha emanet olun. evet turuncu tutturdum evime dönücem diye ya hakkımızda hayırlısı olsun. komşularım iyi çok şükürde yine de tek tabanca olucam. eşimde önümüzdeki hafta yanıma gelmek için izin almaya çalışıyor dua edin alsın yoksa ece ile yılbaşında yalnız olucaz( acayipte tırsıyorum kalabalıktan yalnızlığa geçişim keskin olacak napıcaz bakalım eceyle. size yazamıcam dicem ama benim sağım solum belli olmaz eceyi de atarım arabasına bir internet cafede alabilirim soluğu:)) başta yavrularınızı olmak üzere hepinizi çok çok öpüyorum
sağol meleğim,darısı bütün kuzulara...bugunlerde gap te cok deli indirimler var, takildim ona ve oradan cok hos motifli orme gibi bir kazak aldim..hirka bulamadim daha dogrusu icime sinen birsey yoktu..yaninada malum uyguna aldim kazagi ve dedim ki baska birsey daha katalim..baktim deo lar da jelllerde cok indirim var bende ikili set ceklinde dus jeli parfumlu ve deo aldim...aslin hediye oglum yarin ben onu guzel susluyumde bir sasirsin :))
senin kiz ne guzel her yeri kenef sanmis, habire koyuvermis:)) cok guldum ya ne guzel anlatmissin ben senin kadar pozitif olamazdim kafayi yerdim kesin..seninle insan yaslanmaz gizz
Ne adalet prensibine sahip doga gordunuzmu..haksizlik olmasin diye bir alt bir ust seklinde cikariyor disleri... Aferin kuzuma..hayirli olsun disleriniz darisi digerlerinin basina agrisiz ciksinlar ins
gece kuşu geldiiii
Bu gün evde yoktum geç geldik ama gelir gelmez tüm sayfaları okudum
kızlar bu arada tarık buğra sürünerek ve yuvarlanarak kapıya kadar gidiyo kapı önünde ağlıyo yanii daha şimdiden sokak istiyo napıcam ben bu çocuğu havalarda soğudu
Daha çok erken değilmi sokak istemesi içinhafif olsa gün içinde kucağıma alır fırına ekmek almaya falan gideriz ama artık taşıyamıyorum 2 gündür belim çok fena ağrıyo
arabasına koyup çıkarsam apartmanın giriş kısmındaki merdivenleri tek başıma indiriyorum ama çıkarırken çıkaramıyorum..bu gün dışarı çıkana kadar çok ağladı inş yarın kapının yolunu unutur
Tostiii mercimeği fırına vermişsiniz gözünüz aydınn euheuheueh bizde verdikkbu bıdıklar daha şimdiden özel hayatımıza müdahale ediyolarr
bu gün tarık buğra kucağımdayken eşim yanaştı yanağıma öpücük konduruyo sıpacık öyle dikkatli izliyo ki hiç gözünü bile kırpmıyo
Bende yapma beyyy çocuk bizi izliyo dedim utangaç bi tavırla gülüşmeye başladık ne anladıysa o da kıkırdıyo
Pınarda yeni dişiniz hayırlı olsun..ayrıca doğanın gelişimi için çooook sevindim..çektiğin sıkıntıların mükafatını aldın
cenera geçmiş olsun inş bebeğin hemen eski sağlığına kavuşur
turuncuumm sen ne yaptın böyle gördüğüm zaman ağzımın suları aktııbu hafta içinde milföylü külahı hemen yapıcam..birde çıtır çanaklardı galiba ismi o milföy hamurylada yapılır diye düşündüm tembel işi olur ben hamur açmayı bilmiyorumda onuda milföyle yapabilirim abur cubur şeylerden en çok browniyi sonrasında coco starı severim bi kaç gün önce browni krizimi bu gecede coco star krizimi tutturdunuz bu kez eşim almak için markete gitmedi kapalıdır bu saatte dedi sizlerden böyle şeyler görüp duyunca adamcağızın tepesine gidiyorum çocuk gibi aşkımm bana brownii,cocostar vs. Alsanaaa diye
Kayra tamm minik canavarlar gibi çıkmışşş çok tatlıııı
Bu arada bende yürüteç almaya karar verdim..şimdiye kadar almayı düşünmüyodum..bende çok pahalı bi şey alamyı düşünmüyorum gün içinde 15-20 dk dursun yeter
benim bıdık çok tembel bastığı zaman çok kısa süre basıyo canı istemzse onu bile yapmıyo..kullandığınız yürüteçlerin markası ne kızlar?ön kısmında ki oyun paneli müziksiz olsa olur mu?
Zeynepcimm tarifin için teşekkür ederim ama biraz ara verdikten sonra tekrar deniycem..olmadı dediğin gibi bi dilim kadar sevdiği bi karışımınn içine ekliycem..
Kalan kerevizi nasıl değerlendirebilirim:44:eşimde bende yemiyoruz..dondurucuya koyabilirmiyim:26:
Meleğimm mahiri babasına hediye etmeden önce resmini çekmeyi unutma o şekilde görmeyi çok isterimm
Beykoooz,esrayhan ne oluyo size gece kuşları...???hadi ben süt sağıyorum sizi niye uyku tutmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?