Eveeet bugünüde atlattık çok şükür
Kızlar menümde son anda değişiklik yaptım.Biyologun vişneli keki aklımdan çıkmıyor ama vişne bulamadım buralarda
Diş buğdayı yapacak anneler değişik tarif arıyorlarsa mutlaka milföy kulahında muhallebiyi öneriyorum.Çook hafif ve lezzetli oldu.
Menü :
milföy külahında muhallebi
cocostar kurabiye
kuru biber-patlıcan-kabak dolması ve sarma
çıtır çanakta kerevizli havuçlu tavuklu ve yoğurtlu salata
patates böreği
Eki Görüntüle 576757
Seni yiceeemmmmmm !!!!
Eki Görüntüle 576758
gece kuşu geldiiii
bu gün evde yoktum geç geldik ama gelir gelmez tüm sayfaları okudum
kızlar bu arada Tarık Buğra sürünerek ve yuvarlanarak kapıya kadar gidiyo kapı önünde ağlıyo yanii daha şimdiden sokak istiyo napıcam ben bu çocuğu havalarda soğudu
daha çok erken değilmi sokak istemesi içinhafif olsa gün içinde kucağıma alır fırına ekmek almaya falan gideriz amla artık taşıyamıyorum 2 gündür belim çok fena ağrıyo
arabasına koyup çıkarsam apartmanın giriş kısmındaki merdivenleri tek başıma indiriyorum ama çıkarırken çıkaramıyorum..bu gün dışarı çıkana kadar çok ağladı inş yarın kapının yolunu unutur
tostiii mercimeği fırına vermişsiniz gözünüz aydınn euheuheueh bizde verdikkbu bıdıklar daha şimdiden özel hayatımıza müdahale ediyolarr
bu gün Tarık Buğra kucağımdayken eşim yanaştı yanağıma öpücük konduruyo sıpacık öyle dikkatli izliyo ki hiç gözünü bile kırpmıyo
bende yapma beyyy çocuk bizi izliyo dedim utangaç bi tavırla gülüşmeye başladık ne anladıysa o da kıkırdıyo
pınarda yeni dişiniz hayırlı olsun..ayrıca doğanın gelişimi için çooook sevindim..çektiğin sıkıntıların mükafatını aldın
cenera geçmiş olsun inş bebeğin hemen eski sağlığına kavuşur
turuncuumm sen ne yaptın böyle gördüğüm zaman ağzımın suları aktııbu hafta içinde milföylü külahı hemen yapıcam..birde çıtır çanaklardı galiba ismi o milföy hamurylada yapılır diye düşündüm tembel işi olur ben hamur açmayı bilmiyorumda onuda milföyle yapabilirim abur cubur şeylerden en çok browniyi sonrasında coco starı severim bi kaç gün önce browni krizimi bu gecede coco star krizimi tutturdunuz bu kez eşim almak için markete gitmedi kapalıdır bu saatte dedi sizlerden böyle şeyler görüp duyunca adamcağızın tepesine gidiyorum çocuk gibi aşkımm bana brownii,cocostar vs. alsanaaa diye
Kayra tamm minik canavarlar gibi çıkmışşş çok tatlıııı
bu arada bende yürüteç almaya karar verdim..şimdiye kadar almayı düşünmüyodum..bende çok pahalı bi şey alamyı düşünmüyorum gün içinde 15-20 dk dursun yeter
benim bıdık çok tembel bastığı zaman çok kısa süre basıyo canı istemzse onu bile yapmıyo..kullandığınız yürüteçlerin markası ne kızlar?ön kısmında ki oyun paneli müziksiz olsa olur mu?
zeynepcimm tarifin için teşekkür ederim ama biraz ara verdikten sonra tekrar deniycem..olmadı dediğin gibi bi dilim kadar sevdiği bi karışımınn içine ekliycem..
kalan kerevizi nasıl değerlendirebilirim:44:eşimde bende yemiyoruz..dondurucuya koyabilirmiyim:26:
meleğimm Mahiri babasına hediye etmeden önce resmini çekmeyi unutma o şekilde görmeyi çok isterimm
kızlar dün gece hep ayaktaydık acile gittik hep agladı oğlum bugünde gittik dr hafif öksürük boğazda kızarıklık hafif ateş var hiç bişey vermedi bende artmasından korkuyorum dua edinde bugün rahat uyusun bebeğim
herkese güzel bir gün diliyorum...
Bugün güneş var ama çok soğuk yine de.uzun zamandır böyle üşümemiştim.elim ayağım buz gibi.benim gibi yanık kadın üşüyor ilginç
planner; cnmmm ya sana cevap yazamadım.cnm çok tatlısın.yanakların,yüzün aklımda,çok hoş hatunsun yaniiii....ve seni her halukarda tanırım cnm:))ay birde tanımazmışımmm
cırmalama konusuna gelince aynı dertten muzdaribim.Yaren Nur dün beni gazi etti.yüzümde 5 yerden cırmalandım.harita gibi oldum ya.Eşim diyor ki kızım yaptı desen inanmazlarr
bu arada kızlar benim metabolizma accayip yavas ya insan kilo vermez mi ya?beennn insan değil miyimmmm şarkısını söylemek istiyorum.ay kafayı yiyecem.diyetisyen yolunu tutacam kesin.kabızlık tam gaz.Allahım hep böyle oluyor ya.alırken çabuk verirken çokkkk ama çokkk zor yaaa...Bir akıl verin banaaaaaaa lütfennn......
sen süt sagıyosun ya bizde yanlız bırakmayalım azimli annemizi dedik
saka bir tarafa ben bişey yaptım ama utanırım söyleyemem kimse inanmadı farkındayım bir mercimekte benden fırına verilmiştir
buarada test yapmayanlara sarı kart veriyorum 2 kere bidahakine kırmızı vercem küscem konusmıycam:95::94:
KIZLAR BUGÜN DOKTORA GİTTİK,KIZIM İÇİN.KIZIMIN GELİŞİMİNİ ÖNDE BULDU DOKTOREK GIDA MİKTARIMI VE İÇERİĞİNİ SORDU.İÇERİĞİNİ BEĞENDİ FAKAT MİKTARI FAZLA BULDU.YAKLAŞIK 150 ML PÜRE HAZIRLIYORUM TABİ KOYU KIVAMLI DEĞİL,HAFİF CIVIK OLUYOR.DOKTORUMUZ ZORLAMA DOYUNCA BIRAK VERME DEDİ.AKSİ HALDE VÜCUDU YAĞ HÜCRELERİ ÜRETİRMİŞ.YANİ İLERDE OBEZLİKLE KARŞILAŞILMAMASI İÇİN ZORLAMA DEDİ.KENDİ KIZI DA DERLİ TOPLUYMUŞ SONRADAN PEK ZAYIFLAMIŞ.
ANNEZEYNEBİN KÖK ZEBZELERLE İLGİLİ YORUMUNU ANLATTIM ŞÖYLE DEDİ;DOĞRU NİTRAT İÇERİRLER ÖZELLİKLE ISPANAK YANİ YEŞİL SEBZELER.FAKAT HEPİMİZ HEMEN HEMEN HERGÜN YİYORUZ DEDİ.SADECE ISPANAĞI PİŞİRDİĞİNDE AYNI GÜN VER BEKLETME DEDİ.DİĞER SEBZELER İÇİN(KÖK)YASAK KOYMADI.DOMATES,BAKLAGİL İÇİN ERKEN DEDİ.1 TATLI KAŞIĞI KADAR KIYMA KULLANABİLİRSİN DEDİ.
AYRICA ONA EVDE YAPACAĞIM LORDAN,BİSKÜVİDEN E EKMEKTEN SÖZ ETTİM FAZLA TAKINTILI OLMAYA GEREK YOK,KATKI MADDELERİNDEN KAÇIŞ YOK MALESEF DEDİ.BEN DE SENİN GİBİYDİM FAKAT BUNLARA ÇOK KAFA YORARSAN KENDİNİ ÇOK YIPRATIRSIN DEDİ.HATTA GENÇ OLMASINA RAĞMEN BANA ANNEM DİYE HİTAP EDEREK MARKETTEKİ TAM BUĞDAY UNUNDA GDO YOK MU SANIYORSUN DEDİ.TAMAM DİKKAT ET BUNLARA AMA O KADAR DERİNE İNERSEN OBSESİF OLURSUN SONUNDA DEDİ
DEMİR İLACININ ARDINDAN SU İÇİREBİLİRMİŞİZ,DİŞLERİN KARARMAMASI İÇİN.
AYRICA PEKMEZİ KAHVALTIDA VERMEK YERİNE ALTERNATİF OLARAK SULANDIRIP BİBERONLA İÇİREBİLİRSİN DEDİ.VİTAMİNİMİZİ DEĞİŞTİRDİ.
Seni alan yasadi diyecem ama alan almis o zanan esin cok sansli..boyle hamarat ve becerekli bir hanima ne dense azdir herhalde, bu ne yaw senden iyi pastaneci olur..baksana elin cok yatkin sana kocaman Masallah..
Bu menunun en en harika tatlisida tabikii Kayra Eymen efendi...yedim onu burdan bile :))
yarın öğlen gibi çıkarız dedi babam. o yüzden şimdiden yazayım dedim hepiniz hakkınızı helal edin. hepiniz yavrularınızla ailenizle sevdiklerinizle Allaha emanet olun. evet turuncu tutturdum evime dönücem diye ya hakkımızda hayırlısı olsun. komşularım iyi çok şükürde yine de tek tabanca olucam. eşimde önümüzdeki hafta yanıma gelmek için izin almaya çalışıyor dua edin alsın yoksa ece ile yılbaşında yalnız olucaz( acayipte tırsıyorum kalabalıktan yalnızlığa geçişim keskin olacak napıcaz bakalım eceyle. size yazamıcam dicem ama benim sağım solum belli olmaz eceyi de atarım arabasına bir internet cafede alabilirim soluğu:)) başta yavrularınızı olmak üzere hepinizi çok çok öpüyorum
turuncuumm sen ne yaptın böyle gördüğüm zaman ağzımın suları aktııbu hafta içinde milföylü külahı hemen yapıcam..birde çıtır çanaklardı galiba ismi o milföy hamurylada yapılır diye düşündüm tembel işi olur ben hamur açmayı bilmiyorumda onuda milföyle yapabilirim abur cubur şeylerden en çok browniyi sonrasında coco starı severim bi kaç gün önce browni krizimi bu gecede coco star krizimi tutturdunuz bu kez eşim almak için markete gitmedi kapalıdır bu saatte dedi sizlerden böyle şeyler görüp duyunca adamcağızın tepesine gidiyorum çocuk gibi aşkımm bana brownii,cocostar vs. alsanaaa diye
Kayra tamm minik canavarlar gibi çıkmışşş çok tatlıııı
bu arada bende yürüteç almaya karar verdim..şimdiye kadar almayı düşünmüyodum..bende çok pahalı bi şey alamyı düşünmüyorum gün içinde 15-20 dk dursun yeter
benim bıdık çok tembel bastığı zaman çok kısa süre basıyo canı istemzse onu bile yapmıyo..kullandığınız yürüteçlerin markası ne kızlar?ön kısmında ki oyun paneli müziksiz olsa olur mu?
sen süt sagıyosun ya bizde yanlız bırakmayalım azimli annemizi dedik
saka bir tarafa ben bişey yaptım ama utanırım söyleyemem kimse inanmadı farkındayım bir mercimekte benden fırına verilmiştir
buarada test yapmayanlara sarı kart veriyorum 2 kere bidahakine kırmızı vercem küscem konusmıycam:95::94:
Turuncu canim bende diyete girdim ve fena dagildim ikramlarinla,suanda orda olup o masaya gomulmek isterdim,en sonda tatli niyetine Kayrayi hoppppp migdeyemasaalhkuzuma ya.Sen ne hamarat hatunsun yaaaa tebrik ediyorum seni,ve kucuk birde sitemim var sen artik beni hiccc gormuyosun
ya kızlar daha öncede yazmıştım. cevap veren olmamış yada benmi göremedim. özelden biriniz yazsa şu yoğurda katılan cennet hurması nasıl oluyo,bide muhallebiyi sütle yapmaya başladınızmı?
Canim bizde yeni altik yurutec,markasi chicco,tecih etme sebebim oturagi cok rahat ortapedik belini totosunu koruyup rahat etmesini saglamak,ayrica oyuncaklari muzikleride cok guzel fakatttttttt malesef cok hantal,halinin ustunden kayip gitmiyor,soyle yan yan ben bile cekince gelmiyor arka tekerler dort yonlu degil yani sadece on tekerler heryonlu,ne bilim birazda tembel olunca kizim oooooooooyle duruyor ustunde,acaba farkli bisemi alsaydim diye dusunmedim desem yalan olur ya ne bilim iyisi olsun demistim
Az önce Kayra parmaklarımı ısırmak için saldırınca parmağıma bir sertlik geldi.Hemen kaşığı aldım veeee çııtt çıttt çıtttt...
Dişimiz eti yarma aşamasında şuan.Bir kaç güne kadar kendini tamamen gösterir
7 ay 18 günlük iken ilk dişimiz kendisini gösterdi
Ben tam tarihleri not ediyorum ne zaman ne oldu diye.Bunu da hemen ekliyorum
Az önce Kayra parmaklarımı ısırmak için saldırınca parmağıma bir sertlik geldi.Hemen kaşığı aldım veeee çııtt çıttt çıtttt...
Dişimiz eti yarma aşamasında şuan.Bir kaç güne kadar kendini tamamen gösterir
7 ay 18 günlük iken ilk dişimiz kendisini gösterdi
Ben tam tarihleri not ediyorum ne zaman ne oldu diye.Bunu da hemen ekliyorum
Çiçekçimm ilgin için sağol canım...chicco ilk baktığım markalar arasındaydı ama ağır olursa bizimde işimizi görmez benim kuzu kendini zar zor çekiyo yürüteni yerinden kıpırdatmaz
Benim hafif bi şey almam lazım etrafındaki bebek mağazalarına bakim
Masal nasıl düzelme var mı yavrucukta
Hayırlı olsunnn
Demek sonunda kayra da incileniyo
Her sabah olduğu gibi bu sabah bende hem çay kaşığı hem çay bardığıyla diş kontrolümü yaptım
Çay kaşığıyla çıt çıt diye bi ses duydum
Ama sonrasında aynı sesi duyamadım ne taraftan geldiyse ses artık bilmiyorum
Okis hanim i sabahlari hep 11 de uyuturdum duruma gore degisebilyordu ama son zamanlar hep 40 dk bile uyumadan uyaniyordu bugun biraz direndik ve sonuccc yurutecte uyuklamaya basladi hemen video cektimama kiyamadim goturdum yatirdim bakalim bu sekilde ne zaman kalkacak eger iyi uyursa bundan sonra 12 yi baz alicaz uylu icin
serachbau canim sana mesaj attim gormedin galiba hayatim Azra yi sormustum ama sen zaten girmissin bugundr lar bazen insani karamsarliga sokuyor hayatim o yuzden iyi bir dr bulmak lazim aaa bak ne dicem galiba tobb hastanesi kardioloji ye bakiyor ssk ya istersen bi arastir sor orda bizim bi kadin dogm dr umuz var onada sorariz hayatim ama sen yine bi hastane ile gorus istersen cunku sadece ssk anlasmasi kardiolojide var diye hatirliyorum
Kizlarrr benim kedişim halaaa uyuyorrr amannn maasallah deyim demekki yavrum artik kafasina gore uyumak istiyor kendi istedigi vakitte ama bakalim simdi uyanirsa aksam ne yapacaz birde o var yani neyse iki de uyandi desek biraz oyun ust bas sonra yemek derken saati 5 yaparsak super olur iki saatte oyle uyusa saat 7 olur meyve yer biraz tutar onu sonra 9 da hopppp yataga insallah diyorum bakalim nasil olacak bugun cok yorulmadim kocamla bi film izleyeyim azda ona vakit ayirmak lazim ama demi
serachbau cum canim sen bi sor hastaneye gidecegin zaman haber ver bende gelirim canim bizde dr dedemizi gormus oluruz dr bahane Azra yi ozledikkkk
Allaha binlerce sukur olsunnn Allahim bugumuzu aratmasin Berrunun bandajini cikardi dr. Kizim lafesten ozgurluge uctuuuuu cok mutluyuzzzz sadece tedbir amacli cift bez kullanicazz be uc tane koydumm bugunleride gordukyaa ya berrunun sevinmesini gorseniz anladi kizim sabah dr.a gidecegini cok mutluydu kemik gelisimi dort yasindaki cocuk gibi dedi masallaha diyim kendim nazar edicem kizimiii sizinle paylasmak istedimmm Allahim herkese saglik versin en buyuk zenginlikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?