2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Turuncu canim bende diyete girdim ve fena dagildim ikramlarinla,suanda orda olup o masaya gomulmek isterdim,en sonda tatli niyetine Kayrayi hoppppp migdeye masaalhkuzuma ya.Sen ne hamarat hatunsun yaaaa tebrik ediyorum seni,ve kucuk birde sitemim var sen artik beni hiccc gormuyosun

Canim bizde yeni altik yurutec,markasi chicco,tecih etme sebebim oturagi cok rahat ortapedik belini totosunu koruyup rahat etmesini saglamak,ayrica oyuncaklari muzikleride cok guzel fakatttttttt malesef cok hantal,halinin ustunden kayip gitmiyor,soyle yan yan ben bile cekince gelmiyor arka tekerler dort yonlu degil yani sadece on tekerler heryonlu,ne bilim birazda tembel olunca kizim oooooooooyle duruyor ustunde,acaba farkli bisemi alsaydim diye dusunmedim desem yalan olur ya ne bilim iyisi olsun demistim

Canim cok cok cok gecmis olsun benimde yavrum hasta umarim tez vakitte iyilesirler kuzularimiz.Ben sadece ates sebebiyle gittim hicbir belirti yoktu baska ama megersem bogazlari feciymis doktor basti antibiyotigi,kullanmasam ya daha kotu olurda daha fazla ilac kullanmak zorunda kalirsa,allah korusun atesi daha cok cikip tehlikeli bi durum alirsa diye korkumdan verdim,insan ne yapacagini sasiriyor :-( Hangisi dogru karar vermek zor!

Canim sen diyetisteyene gitmek kararinla zaten dogru olani yaptin cunku orada senin kilo vermeni yavaslatan seyleride irdeleyip ona gore bir tedavi uyguluyorlar,hic ac kalmadan pitir pitir gider kilolar,baslamak bitirmenin yarisidir derler ya simdiden tig gibi oldun sen,guveniyorum sana

ya kızlar daha öncede yazmıştım. cevap veren olmamış yada benmi göremedim. özelden biriniz yazsa şu yoğurda katılan cennet hurması nasıl oluyo,bide muhallebiyi sütle yapmaya başladınızmı?

amanın sendemi bizde sabah verdik mercimeği fırınayakında mercimek stoklarında azanma olcak bu mayıs anneleri yüzünden

günaydın datlu mayıs anneleri ve minik bebeleri ALLAH ilik versin

ilk defa erken uyandım yanı uyandırıldım uyuyamadım albume resim eklemeye çalıştım ve başardım beykoz saol bacım
bugun dr gitcez bakalım tavşanım nasıl olmuş işlaa iyiidr :18:

az geçmisi okuyayım bakım ne dedikodular var

Son düzenleme:

Tebrikleeeeeeeeer
Ben Kayraya 100 ml çorba yedirebilirsem bayram ediyorum ...Oofff offf desem sen beni anlarsın dimi
Doğa için çok sevindim gerçekten.İnşaallah hep böyle güzel haberlerini alırız.
Doktorun söylediklerinde haklı ama bizler takıntılı olduğumuz için değilde sadece bebeğimize ellerimizle yaptığımız şeyleri vermek istediğimiz için herşeylerini kendimiz yapmak istiyoruz.Yani evet herşeyde katkı maddesi var ama onları bu maddelerden ne kadar uzun süre uzak tutabilirsek o kadar kardır bizim için.Birde hani gözün görüyor gönlün rahat derler ya...Aynen öyle
Bu arada o resimlerde ben 25 yaşındayım.Şuan 27.5 yaşındayım

Senin var ya kocaman altın gibi bir kalbin var
Bütün güzellikler seninle olsun.....

Ayyy veda eder gibi olmuşş,çok üzüldüm
Seni ve eceyi çoook özleyeceğizz.İnşaallah şu tablet olayını halledersinde rahat rahat görüşebiliriz

Valla ben de diyette olduğum için bütün yaptıklarımdan sadece 1 tane tadına baktım o kadar.Cıssssss diyorum kendime
Bizim aldığımız yürüteç markasız ve 2.el idi.25 liraya aldık ama çok memnunuz.Zaten içinde gün boyu yarım saat anca kullanıyoruz.Çok fazla para dökmeye gerek yokmuş anlayacağın.
8 tane tekeri var ve halının üzerinde rahatça ilerleyebiliyor ama halıyı kaldırdığımda daha bir mutlu oluyor

Valla tebrik ediyorum seni.O saatte ben kaçıncı rüyamı görüyordum acaba

Çiçeğimm inan dün toplu mesaj yazarken sen de aklıma geldin yazayım diye ama sonradan unutuvermişim.
Ama her fırsatta hasta olan bebişler için dua ettiğimi bilmeni isterim.Şu sıralar hemen hemen girip cevap yazıyorum ve çıkıyorum.
Seni unuttuğumu zannetme emi

ya kızlar daha öncede yazmıştım. cevap veren olmamış yada benmi göremedim. özelden biriniz yazsa şu yoğurda katılan cennet hurması nasıl oluyo,bide muhallebiyi sütle yapmaya başladınızmı?

Merhaba alisim.Cennet hurması şu kırmızı domates gibi olan meyve var ya,ona deniyor.Arkadaşın bebeği sade yoğurdu sevmediği için bir de bu şekilde denemesini tavsiye etmiş kızlar
Ben muhallebisini bazen sütle bazen kendi maması ile hazırlıyorum.Genelde uykuda içireceksem muhallebiyi maması ile hazırlıyorum ama kaşıkla yedireceksem süt ile hazırlıyorum.Sabah kahvaltısında da mama yerine süt içiriyorum

ya kızlar ben geliyorum bu kezde sizler olmuyosunuz, kavuşmak ne zamana acaba :2:
dün azranın randevusu vardı kardiyologla. bi gittik dr normal bi göğüs dinledi, gidin eko randevusu alın dedi..
bende bgn zaten bunun için burda değilmiyiz dedim, yok bgn kontrol için burdasınız dedi.
salı gününe eko randevusu verdiler. guatr testi istedi.
deliğin büyük olduğunu düşünmüyoruz dedi. delik var yani dedim bilemeyiz dedi. amaaannn...
valla arkama bakmadan uzaklaştım ordan. geçen ay hastalandığında kan kültürü almışlardı.
onun sonucunu gösterdik (başka bir doktora) temiz çıktığını söyledi.
üfürümü için kardiyolağa gösterdinizmi dedi.anlattım durumu guatr testi yaptırmamızı istediler dedim.
topuk kanında bi sorun çıkmışmıydı dedi, yok deyince gerek yokki o zaman dedi.
aynı hastane 2 doktor 2 farklı cevap. özel hastaneye gidiyorum, beni buraya yönlendiriyolar
anlamadım yani ben bu işi. eşimde sinirlendi, başka biyere götrcem dedi.. allah hepimizin yardımcısı olsun tüm hasta olann bebişlere şifa versin rabbim :26:

fırsat buldukça albümlere baktım biyolog, beykoz, zada, turuncu,lilliac, pınarda...
valla herkes pek güzel.
biyolog cnm saçlarına bayıldım.. çok güzel bir yüzün var maşallah. bgn bitanede olsa bende ekliycem mutlaka..

kızlar bu arada ben biberen alıcam. ama daha önce kullanmadığımız için bilemiyorum.
tamam cam alıcam ama ne alayım, ağzı nasıl olmalı bana bi yardımcı olun lütfen..

Az önce Kayra parmaklarımı ısırmak için saldırınca parmağıma bir sertlik geldi.Hemen kaşığı aldım veeee çııtt çıttt çıtttt...
Dişimiz eti yarma aşamasında şuan.Bir kaç güne kadar kendini tamamen gösterir
7 ay 18 günlük iken ilk dişimiz kendisini gösterdi

Ben tam tarihleri not ediyorum ne zaman ne oldu diye.Bunu da hemen ekliyorum

Çiçekçimm ilgin için sağol canım...chicco ilk baktığım markalar arasındaydı ama ağır olursa bizimde işimizi görmez benim kuzu kendini zar zor çekiyo yürüteni yerinden kıpırdatmaz
Benim hafif bi şey almam lazım etrafındaki bebek mağazalarına bakim
Masal nasıl düzelme var mı yavrucukta

Hayırlı olsunnn
Demek sonunda kayra da incileniyo
Her sabah olduğu gibi bu sabah bende hem çay kaşığı hem çay bardığıyla diş kontrolümü yaptım
Çay kaşığıyla çıt çıt diye bi ses duydum
Ama sonrasında aynı sesi duyamadım ne taraftan geldiyse ses artık bilmiyorum

eskiden geçmiş okurdum, şimdi bi yandan geçmiş okuyup
öteyandan resimlerinize bakıp yorum yapmadan geçemiyorum..
fıstık kadınlar fıstık bebekleriyle..
ohhhh maşallah

Okis hanim i sabahlari hep 11 de uyuturdum duruma gore degisebilyordu ama son zamanlar hep 40 dk bile uyumadan uyaniyordu bugun biraz direndik ve sonuccc yurutecte uyuklamaya basladi hemen video cektimama kiyamadim goturdum yatirdim bakalim bu sekilde ne zaman kalkacak eger iyi uyursa bundan sonra 12 yi baz alicaz uylu icin
serachbau canim sana mesaj attim gormedin galiba hayatim Azra yi sormustum ama sen zaten girmissin bugundr lar bazen insani karamsarliga sokuyor hayatim o yuzden iyi bir dr bulmak lazim aaa bak ne dicem galiba tobb hastanesi kardioloji ye bakiyor ssk ya istersen bi arastir sor orda bizim bi kadin dogm dr umuz var onada sorariz hayatim ama sen yine bi hastane ile gorus istersen cunku sadece ssk anlasmasi kardiolojide var diye hatirliyorum

cnm özledim vallahi.. msjını aldım ama kesinlik olmadığı için cevaplayamamıştım.
malesef yarın misafirim var. en sevmediğim şeyde 'bakarız..'
yahu gelicekseniz geliyoruz deyin demi, bakarızda ne oluyo?
eşimin teyzesi gelicek. oğlu tutturdu sütlaç yap diye. tamam buyrun gelin diyorum bakarız deniliyo, hazırlık yapsam benim eşimin pis bi huyu var.
kek yaptımya mesela, fırından çıktığı gibi yicek hayatta soğuk yemez, keza poğaça börek hepsinde öyle..
bende yazık çöpe gitmesin diye sonra hepsini yiyorum olanda bana oluyo.
yapmasam çıkıp gelseler, bu kezde yapmadı olur.. hadi onu geçtim, belki işim var demi..
yok boş yere yarınım heba oldu. bgnde nolur nolmaz güzel bi temizlik yapıcam o yüzden kaldı hayatım malesef.
ama en kısa zamanda istiyorum.
dr. içinde birde tobbla görüşeyim ben bilmiyodum.
internetten de araştırıyorum. zaten bu hafta mutlaka halletcem yetti valla.

slm cnm kayrayla eren aynı gün dogdular biz biraz erken çıkardık dişleri altta 2 tane dişimiz var güldüğü zaman dişlerinle sırıtması harika oluyo :) bu aralar çok huysusuz üstlerden çıkacak galiba dr üst damaklarda hareketlenmiş dedi hergün bakıyorum çıkan varmı die onlarıda patlatsak iyi olacak geceleri huysuz oluyo çünkü. hayırlı olsun dişi bide başından biraz mısır tanesi dök çabuk çıkarsın derler ben öle yaptım çabuk dertsiz çıkarmış derler istersen yap:)

kızlar bizde chicco yürüteç kullanıyoruz çok memnunum müzikleri harika erende bayılıyor chicco alan çiçek-çiçek onun altında halı tutacakları var onları çıkar onlar gitmesini engelliyor ben çıkardım daha rahat kullanıyor eren

kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle

Kizlarrr benim kedişim halaaa uyuyorrr amannn maasallah deyimdemekki yavrum artik kafasina gore uyumak istiyor kendi istedigi vakitte ama bakalim simdi uyanirsa aksam ne yapacaz birde o var yanineyse iki de uyandi desek biraz oyun ust bas sonra yemek derken saati 5 yaparsak super olur iki saatte oyle uyusa saat 7 olur meyve yer biraz tutar onu sonra 9 da hopppp yataga insallah diyorum bakalim nasil olacak bugun cok yorulmadim kocamla bi film izleyeyim azda ona vakit ayirmak lazim ama demi
serachbau cum canim sen bi sor hastaneye gidecegin zaman haber ver bende gelirim canim bizde dr dedemizi gormus oluruz dr bahane Azra yi ozledikkkk

hadi bakalım inş istedigin gibi uyur okiş
bu arada çok hoşsun cnm yaa kendi yazına alıntı yapıp cevap vermişsin

Allaha binlerce sukur olsunnn Allahim bugumuzu aratmasin Berrunun bandajini cikardi dr. Kizim lafesten ozgurluge uctuuuuu cok mutluyuzzzz sadece tedbir amacli cift bez kullanicazz be uc tane koydumm bugunleride gordukyaa ya berrunun sevinmesini gorseniz anladi kizim sabah dr.a gidecegini cok mutluydu kemik gelisimi dort yasindaki cocuk gibi dedi masallaha diyim kendim nazar edicem kizimiii sizinle paylasmak istedimmm Allahim herkese saglik versin en buyuk zenginlikkkk

cnmmmm allaha şükürler olsun çok mutlu oldum berru adına senin adına çok sevindim..
inan yürekten hissettim sevincini.
çok şükür kurtuldu berru, atlattınız..
ana kız yuvarlanın oynaşıp sevişip durursunuz artık..
allahım birdaha göstermesin, haydi gözünüz aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…