Allaha binlerce sukur olsunnn Allahim bugumuzu aratmasin Berrunun bandajini cikardi dr. Kizim lafesten ozgurluge uctuuuuu cok mutluyuzzzz sadece tedbir amacli cift bez kullanicazz be uc tane koydumm bugunleride gordukyaa ya berrunun sevinmesini gorseniz anladi kizim sabah dr.a gidecegini cok mutluydu kemik gelisimi dort yasindaki cocuk gibi dedi masallaha diyim kendim nazar edicem kizimiii sizinle paylasmak istedimmm Allahim herkese saglik versin en buyuk zenginlikkkk
Kiz onu bilerek yaptim sekerim ugraslarimi gorun diye veeee su dakika itibari ile okyanus hanimmm tam 2:20dk dir uyuyorrrhadi bakalım inş istedigin gibi uyur okiş
bu arada çok hoşsun cnm yaa kendi yazına alıntı yapıp cevap vermişsin
Hadi canim gozunuz aydin Allah beterinden korusun bunada sukur diyelim orensesimizi birak bakalim ne yapiyor sanki cocuklarin beyninde bi chip var yani kesin emekliyordurAllaha binlerce sukur olsunnn Allahim bugumuzu aratmasin Berrunun bandajini cikardi dr. Kizim lafesten ozgurluge uctuuuuu cok mutluyuzzzz sadece tedbir amacli cift bez kullanicazz be uc tane koydumm bugunleride gordukyaa ya berrunun sevinmesini gorseniz anladi kizim sabah dr.a gidecegini cok mutluydu kemik gelisimi dort yasindaki cocuk gibi dedi masallaha diyim kendim nazar edicem kizimiii sizinle paylasmak istedimmm Allahim herkese saglik versin en buyuk zenginlikkkk
Biz iyiyiz teyzesi sagolmybablove ve searchbau ikiniz de buradasınız iyi denk geldim.malum fazla giremiyorum. okyanus ve azra nasıllar? okyanus maşallah pek zıpır bişi galiba...anlattıklarına göre nuzurlukları yusuf ömerle aynı frekansta gidiyor:))) hani bu ara buluşma filan yok mu?kahvaltı olayı filan.olursa haber edersiniz dimi kızlar?
benim akıllı,güzel ve çıtır mayıs annelerine bir sorum var. h...pp markasının ürünlerini kullanıyr musunuz? ben organik bisküvisini kullanıyorum şimdi de 7 tahıllı ek gıdasını alayım diyorum.memnun musunuz?kullanmaya devam edeyim mi? malum hem yaşlıyım hem de çalışıyorum sizin gibi öyle ekmekmiş,bisküviymiş falan yapamam wallla
MVI 1701 - YouTube hoşçakalın sürpizimiz
Kiz onu bilerek yaptim sekerim ugraslarimi gorun diye veeee su dakika itibari ile okyanus hanimmm tam 2:20dk dir uyuyorrrarada donuyor falan ama uyanmadi acikmaya baslamis olabilir gerci yataga yatirinca mama vermistim ama cok tepiniyor yaaa ve cok cabuk acikiyorrr biyologggg sekerim gel bak sende dene tatlim asyayla ikisi sozlesmis gibiuyuyup uyaniyorlar
Hadi canim gozunuz aydin Allah beterinden korusun bunada sukur diyelim orensesimizi birak bakalim ne yapiyor sanki cocuklarin beyninde bi chip var yani kesin emekliyordurmaasallah maasallah
Okis hanim i sabahlari hep 11 de uyuturdum duruma gore degisebilyordu ama son zamanlar hep 40 dk bile uyumadan uyaniyordu bugun biraz direndik ve sonuccc yurutecte uyuklamaya basladi hemen video cektimama kiyamadim goturdum yatirdim bakalim bu sekilde ne zaman kalkacak eger iyi uyursa bundan sonra 12 yi baz alicaz uylu icin
serachbau canim sana mesaj attim gormedin galiba hayatim Azra yi sormustum ama sen zaten girmissin bugundr lar bazen insani karamsarliga sokuyor hayatim o yuzden iyi bir dr bulmak lazim aaa bak ne dicem galiba tobb hastanesi kardioloji ye bakiyor ssk ya istersen bi arastir sor orda bizim bi kadin dogm dr umuz var onada sorariz hayatim ama sen yine bi hastane ile gorus istersen cunku sadece ssk anlasmasi kardiolojide var diye hatirliyorum
ya kızlar ben geliyorum bu kezde sizler olmuyosunuz, kavuşmak ne zamana acaba :2:
dün azranın randevusu vardı kardiyologla. bi gittik dr normal bi göğüs dinledi, gidin eko randevusu alın dedi..
bende bgn zaten bunun için burda değilmiyiz dedim, yok bgn kontrol için burdasınız dedi.
salı gününe eko randevusu verdiler. guatr testi istedi.
deliğin büyük olduğunu düşünmüyoruz dedi. delik var yani dedim bilemeyiz dedi. amaaannn...
valla arkama bakmadan uzaklaştım ordan. geçen ay hastalandığında kan kültürü almışlardı.
onun sonucunu gösterdik (başka bir doktora) temiz çıktığını söyledi.
üfürümü için kardiyolağa gösterdinizmi dedi.anlattım durumu guatr testi yaptırmamızı istediler dedim.
topuk kanında bi sorun çıkmışmıydı dedi, yok deyince gerek yokki o zaman dedi.
aynı hastane 2 doktor 2 farklı cevap. özel hastaneye gidiyorum, beni buraya yönlendiriyolar
anlamadım yani ben bu işi. eşimde sinirlendi, başka biyere götrcem dedi.. allah hepimizin yardımcısı olsun tüm hasta olann bebişlere şifa versin rabbim :26:
fırsat buldukça albümlere baktım biyolog, beykoz, zada, turuncu,lilliac, pınarda...
valla herkes pek güzel.
biyolog cnm saçlarına bayıldım.. çok güzel bir yüzün var maşallah. bgn bitanede olsa bende ekliycem mutlaka..
kızlar bu arada ben biberen alıcam. ama daha önce kullanmadığımız için bilemiyorum.
tamam cam alıcam ama ne alayım, ağzı nasıl olmalı bana bi yardımcı olun lütfen..
Super yaaa sekerim gorusemesek te kalplerimiz bir demekkişaka gibisin
bu yazıyı şimdi gördümmmmmm
bende 11 de yatırıyordum bugün 12:30 da uyuduuuu
14:30 da uyandııııı
şimdi spora gidicem kardeşim bakıcak annem uyudu tekrarrr
oynatırsa uyumazzzz belki uyurr bugün özgür kızım benim
canımmm teşekkür ederimmmm
saçlarımı ne yazıkki kestirdim kuaför mahvetti kısalttıı
birde açtırdım kumral oldum şimdiiiiii
ama haftaya koyu kahveye boyayacağım bir sürede boyamayı planlamıyorummmm
şuanda da yağlı saçlarım ne bulduysam sürdüm bakıma aldımmmmm
inşallah tekrar uzarlar cnmmmmmmmmm çok saolll
Super yaaa sekerim gorusemesek te kalplerimiz bir demekkiokis tam 12 de yatti 14:20 de kalkti sehriye corbasi icti ve simdi yine mizirda iyir yatir beni diyeee valla beimde isim yok bende her an uyuyabilirim
ohhh hasret giderin hayatim ne iyi etmislerde gelmisler valla cok sevindim yaaa
Allaha binlerce sukur olsunnn Allahim bugumuzu aratmasin Berrunun bandajini cikardi dr. Kizim lafesten ozgurluge uctuuuuu cok mutluyuzzzz sadece tedbir amacli cift bez kullanicazz be uc tane koydumm bugunleride gordukyaa ya berrunun sevinmesini gorseniz anladi kizim sabah dr.a gidecegini cok mutluydu kemik gelisimi dort yasindaki cocuk gibi dedi masallaha diyim kendim nazar edicem kizimiii sizinle paylasmak istedimmm Allahim herkese saglik versin en buyuk zenginlikkkk
Hayırlı olsunnn
Demek sonunda kayra da incileniyo
Her sabah olduğu gibi bu sabah bende hem çay kaşığı hem çay bardığıyla diş kontrolümü yaptım
Çay kaşığıyla çıt çıt diye bi ses duydum
Ama sonrasında aynı sesi duyamadım ne taraftan geldiyse ses artık bilmiyorum
kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle
Kizlarrr benim kedişim halaaa uyuyorrr amannn maasallah deyim demekki yavrum artik kafasina gore uyumak istiyor kendi istedigi vakitte ama bakalim simdi uyanirsa aksam ne yapacaz birde o var yani neyse iki de uyandi desek biraz oyun ust bas sonra yemek derken saati 5 yaparsak super olur iki saatte oyle uyusa saat 7 olur meyve yer biraz tutar onu sonra 9 da hopppp yataga insallah diyorum bakalim nasil olacak bugun cok yorulmadim kocamla bi film izleyeyim azda ona vakit ayirmak lazim ama demi
serachbau cum canim sen bi sor hastaneye gidecegin zaman haber ver bende gelirim canim bizde dr dedemizi gormus oluruz dr bahane Azra yi ozledikkkk
benim akıllı,güzel ve çıtır mayıs annelerine bir sorum var. h...pp markasının ürünlerini kullanıyr musunuz? ben organik bisküvisini kullanıyorum şimdi de 7 tahıllı ek gıdasını alayım diyorum.memnun musunuz?kullanmaya devam edeyim mi? malum hem yaşlıyım hem de çalışıyorum sizin gibi öyle ekmekmiş,bisküviymiş falan yapamam wallla
Turuncu icine nasil muhallebi yaptin?
Cok kotu ddiurumdayim neredeyse fotografi acip acip aglayacagim hepsi sahane gorunyyor! Ellerin dert gormesin...
Alla
Mrb hanımlar sizi takipetmeye çalışıyorum maşallah bir gün bakmadigim zaman sayfalar alıp başını gidiyor...daha önce ewdeyken girip yorum yaziyordum ama şimdi yazamıyorum ben kızımı 4, aylıkken bıraktım çalışmaya başladım sağolsun babaannesi bakiyorkızıma 3aydır memleketten geldi bizim yanımızda.. Sizden çok bilgi alıyorum ama bnm kızım bir aydır kilo almıyor takıldı kaldı kilosu.. 7 aylik oldu melegim ama hala 7,5 kilo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?