2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim cnm gözünüz aydın..

berruummm hadi bakalım bak gördün mü?hepsi geçti gittii...sen kızıla gurur duy..o doğar doğmaz zorluklarla mücadele etmeyi öğrenmiş güçlü bir kız annesi...ikiniz adına da çok sevindim...Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versinn...

mybablove ve searchbau ikiniz de buradasınız iyi denk geldim.malum fazla giremiyorum. okyanus ve azra nasıllar? okyanus maşallah pek zıpır bişi galiba...anlattıklarına göre nuzurlukları yusuf ömerle aynı frekansta gidiyor:))) hani bu ara buluşma filan yok mu?kahvaltı olayı filan.olursa haber edersiniz dimi kızlar?

benim akıllı,güzel ve çıtır mayıs annelerine bir sorum var. h...pp markasının ürünlerini kullanıyr musunuz? ben organik bisküvisini kullanıyorum şimdi de 7 tahıllı ek gıdasını alayım diyorum.memnun musunuz?kullanmaya devam edeyim mi? malum hem yaşlıyım hem de çalışıyorum sizin gibi öyle ekmekmiş,bisküviymiş falan yapamam wallla

hadi bakalım inş istedigin gibi uyur okiş
bu arada çok hoşsun cnm yaa kendi yazına alıntı yapıp cevap vermişsin
Kiz onu bilerek yaptim sekerim ugraslarimi gorun diye veeee su dakika itibari ile okyanus hanimmm tam 2:20dk dir uyuyorrrarada donuyor falan ama uyanmadi acikmaya baslamis olabilir gerci yataga yatirinca mama vermistim ama cok tepiniyor yaaa ve cok cabuk acikiyorrr biyologggg sekerim gel bak sende dene tatlim asyayla ikisi sozlesmis gibiuyuyup uyaniyorlar

Hadi canim gozunuz aydin Allah beterinden korusun bunada sukur diyelim orensesimizi birak bakalim ne yapiyor sanki cocuklarin beyninde bi chip var yani kesin emekliyordurmaasallah maasallah

Biz iyiyiz teyzesi sagolevet okis in icinde kurt var ve durmuyor yerindesessizlestiginde bi bakiyorum kesin bi yerleri kurcaliyor oluyor gecen gin copun icinden lt lik pet sisesini bulmus cope uzanmis sisenin kapagini kemiriyorducok fena cokkkk valla hayatim istediginiz zaman bulusuruz yani sekerim kahvaltiyada gideriz sen istehaftaya bakalim uygun olursak haberleselim
hi..bende kullaniyorum cok begeniyor ama onu sadece alternatif olarak veriyorum sebze meyve yiyo zaten de bazen veriyorum degisiklik olsun diye opuyoruz Yusuf omer i

dedemiz işten geç gelince bu saatte kaldık daha çıkamadık. berrucum gözünüz aydın çok geçmiş olsun. turuncu sizinde gözünüz aydın dişiniz

şakaaa yapıyorrrrrrrrrsunnnnnnnnnnnnnn
Asya bugün ilk defa 2 saat uyuduuuuuuuuuuuuuuu
bende sana dicektimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen ne denedin tatlımmmm
benim akşam kızkardeşim ve annem geldiii
sabah kahvaltıdan sonra kardeşim öyle yorduki kızımı
malum en son doğduğu gün görmüştü çıldırdılar karşılıklıııı
şimdide haftaya gidecek amerikaya 5 senelik bu seferrr
iyice tadını çıkardılarr ve bir uyuduuuu ben şokkkkk
hadi bakalım hep böyle olsunlar inşallahhhh
bunlarda kesin radar varrrr

şaka gibisin
bu yazıyı şimdi gördümmmmmm
bende 11 de yatırıyordum bugün 12:30 da uyuduuuu
14:30 da uyandııııı
şimdi spora gidicem kardeşim bakıcak annem uyudu tekrarrr
oynatırsa uyumazzzz belki uyurr bugün özgür kızım benim

canımmm teşekkür ederimmmm
saçlarımı ne yazıkki kestirdim kuaför mahvetti kısalttıı
birde açtırdım kumral oldum şimdiiiiii
ama haftaya koyu kahveye boyayacağım bir sürede boyamayı planlamıyorummmm
şuanda da yağlı saçlarım ne bulduysam sürdüm bakıma aldımmmmm
inşallah tekrar uzarlar cnmmmmmmmmm çok saolll

Azraece gidiyor musun!!!
Ama ben hic hazir degilim
Marmaris.te girebilecek misin??

Turuncu icine nasil muhallebi yaptin?
Cok kotu ddiurumdayim neredeyse fotografi acip acip aglayacagim hepsi sahane gorunyyor! Ellerin dert gormesin...
Alla

Super yaaa sekerim gorusemesek te kalplerimiz bir demekkiokis tam 12 de yatti 14:20 de kalktisehriye corbasi icti ve simdi yine mizirda iyir yatir beni diyeee valla beimde isim yok bende her an uyuyabilirim
ohhh hasret giderin hayatim ne iyi etmislerde gelmisler valla cok sevindim yaaa

kuzumaa örümcek aldım sevinçten uçtu havalara bizimki iyice sürünüyo. artık kanapeye tutunuyo odalarda geziniyodu. bizde gidip örümcek aldık daha yürümeyi bilmiyo oyuncaklarla oynuyo. 3. diş yolda. uykularımız çok kötü oldu yarım saatte bir uyanır oldu iştahı azaldı

maşallah maşallah allah bozmasın yaa... darısı benim başıma. walla benim paşa doğduğundan beri uykusuz ne gündüz ne gece gündüz bi şekilde geçiyo. ama gece sabah olmak bilmiyo.. allah tüm uykusuz bebiş annelerinin yardımcısı olsun..aminn.

Canımmm gercekten cok sevindim okuyunca. Çift bezli günler de geride kalcak bak gör. :) çok mutlu oldum yaw :)

Oyyy yavrum uyudu uyicak :)) yerim seni bennnn. :)

Mrb hanımlar sizi takipetmeye çalışıyorum maşallah bir gün bakmadigim zaman sayfalar alıp başını gidiyor...daha önce ewdeyken girip yorum yaziyordum ama şimdi yazamıyorum ben kızımı 4, aylıkken bıraktım çalışmaya başladım sağolsun babaannesi bakiyorkızıma 3aydır memleketten geldi bizim yanımızda.. Sizden çok bilgi alıyorum ama bnm kızım bir aydır kilo almıyor takıldı kaldı kilosu.. 7 aylik oldu melegim ama hala 7,5 kilo..

selam kızlar..
dün sağlık ocağından sonra bugün hastaneye gittim boğazım için..
sanırım farenjit olmuşum, dr. antibiyotik, gargara, sprey verdi
1 hafta da rapor aldım, bu hafta evdeyim
inşallah tam olarak atlatırız bu illeti..
süt iznime laf söylenirken bu hafta da sağlık sorunlarımdan işe gidemeyeceğim malesef

berrum çok sevindim canım canım, ohh prensesin rahat etsin artık
inşallah bir daha da bandaja gerek kalmaz, hep öyle sağlıklı ve özgür olur :))

pinarda, turuncu ve diğer diş çıkaranlar hayırlı olsun canlarım :))
darısı başımıza yavv bizimkinin hala dişi yoookkk

azraece canım sen ayarlarsın gelirsin buraya inanıyorumm
sensiz olmaz gerçekten, fazla özletme bizi olur mu :26:
videoda Ece çookk şeker
hele sonundaki ağlayışı, hiç ağlamasın ama o bile çok datlu :))

beykoz, zada, biyolog, nagihan, annezeynep, planner, mutluanne, tatlicadi, yavrukedi, cenera, siyahlale, ugurbocugum, melegim, ilkim, ecesuelif, mybabylove, hejar, zilan, çiçek, babyceren, pembemaviler, pampis, gunes1 ve sorry for hatırlayamadıklarım :26: kısacası tüm mayıs anneleri sizler nasılsınız, ne var ne yokk anlatın şekerlerim.. hep ben anlatıyorum sanki :))) hepinizi ve bebişlerinizi muckkkk neyseki buradan bişey bulaşmıyor

Son düzenleme:
resimlere baktım yinee
burada gördüğüm her bebeğe ayrı ayrı ısınıyorum ben, hepsi zihnimde güzel bir yer ediniyor, tatlı bebiklerimm benim
bakarken hep maşallah diyorum öpüyorum, koklamak istiyorum
Allah bağışlasın hepsini
Allah bebek isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın..

Evettt çok şükür sesni duyduk incimizin
Söyledğine göre sizinkide yakındır :)))

kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle

Kızdığı zaman mı yapıyor yoksa öylesine mi ?
Bizde kafa sallama yokta mama sandalyesinde otururken kızınca kendisini arkaya atıyor.

Canım kaç saat oyundan sonra 2 saat uyudu ?
Kayra bu aralar öğlen uyuduğu 1.5-2 saatlik uykuyu ikindiye aldı.Bu aralar 2 saat oyun sonrası uykusu gelsede çok zor uyuyor

Çok sevindimmm.Hayırlı olsun canım

Biz ilk ek gıdaya geçişte anne sütü ile hazırlayıp veriyordum yulaf ve pirinç unlusunu ama şimdilerde yemek istemiyor onu.
Tahıllı ve elmalısı hediye gelmişti,denedik ama onuda beğenmedi

Kıyamammmmm,ayyy ağzının bulaşığı ile uyukluyorr
Çok tatlı bu kız çokkk..
Fazla özletmeyn kendiniz

Turuncu icine nasil muhallebi yaptin?
Cok kotu ddiurumdayim neredeyse fotografi acip acip aglayacagim hepsi sahane gorunyyor! Ellerin dert gormesin...
Alla

Ah canım yaa,sen hala regl olmadın mı yoksa ?
Bu tatlı krizi fena bir şey valla
İçinin muhallebisinde hazıra kaçtım.Dr.oetker vanilyalı muhallebi :)

Çok hareketlendikleri için kilo alımları baya azaldı.Benim oğlumda 7.5 aylık ve 8 kilo.
Beslenmesi nasıl peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…