2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cereni tıka basa doyurdum şimdi tuvalette
inşallah işi uzun sürer
hemen bilgisayarı istiyo..yanlışlıkla oynadıgı oyunuda sildim zaten:18::18::18::18:

kar dediniz içimi dagladınız..
bizim buraya pek kar yagmaz..10 yıl aradan sonra ilk defa geçen yıl yagmıştı

yaptıgımız kardan adama bakarmısınızcanavara benziyo
ee ne yapalım kar görmüyoruz ki kardan adam yapmayı bilelimm..
yani burda oxford vardıda bizmi okumadık

karışık yazdıysam affola
ceren gelmek üzere:18::18:
(azraece sen aklıma geldin ya..kocan dan kaçıp kaçıp yazıyodun ya)

Ceren'e bakmaya doyamadım maşallah canım ya çok güzell Bende kuzumla kardan adam yapmak istiyorum
Kardan adam gerçekten dillere destan olmuşşş:18: gece rüyama girmezse iyidir:18:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?çok fazla yazma imkanım olmuyor ama sizi takip etmeye çalışıyorum:)güzel bebeklerinizi öperimm

Günaydın yazmaya o kadar alışmışım ki garip geldi. Sabah bilgisayarı açamadım, öğle tatilinde eşim eve gelince halletti sağolsun. İnternet olmayınca hayat duruyo sanki çok fena alışmışım. Yazdıklarınızı hızlıca okumaya çalıştım beste hanım birazdan uyanır.
TATLICADI sarmalara çok üzüldüm. Geçen gün ben de et köftelerimi yaktım eşimle üzerini kazıya kazıya yedik. Eşim sen hiç böyle şeyler yapmazdın diyo. Ben de daha önce peşimden sürekli ağlayan bebeğim yoktu, acaba ondan olmasın dedim. Allah uzun ömür versin hepsine onlar yanımızda olsun da varsın yansın yemekler.
AZRAECE ece hastalanmış çok geçmiş olsun şimdi nasıl peki? Bu arada komşularını tebrik ediyorum ne iyi insanlarmış aferin valla.
BABYCEREN kızının potları süper ya, ay çocukların bu tertemiz,saf hallerine bayılıyorum.
DİLBEREGE bebişin iki adım olsa da emeklemiş aferin ona bizim kız yüzüstü yatınca sinirleniyo bu gidişle zor emekler.
MUTLU ANNE miranın koltuğa tutunup kalkma çabalarını buradan alkışlıyorum Aferin kuzucuğa
PINARDA yeni saçın hayırlı olsun şekerim foto isteriz.
TURUNCU nerdesin canım sabahları genelde buluşurduk merak ettim doğrusu.
Kızlar şu kardan adam resimlerini görünce aklıma eşimin bana sürekli yaptığı espri geldi:
İlkoş kardan adam olur, senden olmaz (Gıcık şey)

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim kıza ne zaman portakal mandalina versem poposu pişiyo çokta seviyo onunla alakalı olabılırmı? başına gelen varmı?

abovvv kardan adamdan sogudum kızzz
cerenin güzelligine laf yok bahtıda güzel olur inş
kızlar benim oglusum bu sabah beni cok üzdü elleri ayakları dısarda uyumak istiyor tüm gece üstünü kapatıyorum.
ama bu gece sag eli resmen buzzz olmus sıcaklaması için baya ugrastım eldiven alıp takcam öyle uyusun yoksa bas edemiyorum
eline dokundum içim cız etti sanki sokakta yatmıs anlamıyorum hiçmi üsüdügünü hissetmiyorrr bu bebekler

azraece canım nasılsın, nasıl oldu ececik? zor bir gece geçirmişsiniz ama daha iyi olur inş, hasta olmasın hiçbir bebişimizz

Ceren her zamanki gibi çok şirin
Ama kardan adam korku filmlerinden fırlamış gibi euheuheuhe
İyiki korkmamış kuzucuk:)

Valla bizde sein günaydınını görmeye alışmıştık şekerim
Vah vahhh seninde köfteler gitmişsağlık olsun canım ya napalım Allah daha büyük kazalardan korusun:)
Gerçi benim bebeğim yokkende arada bi yemek yakmışlığım vardır
Bi gün itfaiye bile çağırmış apartmandakiler Tarık Buğra uyusunda yazim aklıma geldi

Arkadaşlar benim kıza ne zaman portakal mandalina versem poposu pişiyo çokta seviyo onunla alakalı olabılırmı? başına gelen varmı?

Canım Tarık buğrada hiç pişik olmadı her bebek aynı olmuyo seviyomuşta kuzucukbiraz ara ver istersen sonra tekrar dene

Ahhh ahhh bizimkide öyle bi yayılıyor ki sağ ayağı illa yorganının üstün olucak
Yorganı yatağının kenarlarına sıkıştırdım yinede çıkarıyo hem bacağı ağrıyacak diye hemde üşüyecek diye korkuyorum
Elleri üşüyünce hasta olmaz diye biliyorum ama anne yüreği işte
Üzerine kolları uzun gelen bi şeyler giydirsen canım elleri kapanmış olur için rahat eder

Son düzenleme:
ece'de hiç pişik olmadı bugüne kadar allaha şükür ama birkaç kırmızılık var bende ona bağladım bilemedim,bu arada bizim kızda üstünü öetmeyi hiç sevmiyor anlaamdım üşümüyomu bunlar:)))ateşli kzıım benimm

ceren çok tatlı ya maşallah bizimkilerde okadar olsunda bizde birlikte kardan adam! yapalım sizinkide olmuş olmuş gayet adam gibi görünüyor

canım benim zeynom hergün 1 mandalina yiyor ama hiç pişik sorunumuz olmadı çok şükür ama pişik yapma ihtimali çok yüksek oyizden bazı doktorlar 1 yaşına kadar vermeyin diyor sende birsüre ara ver tekrar denersin, muhtemelen ondandır pişiklerii

sorma bizdede öyle hiçç üstünü örtmeyi sevmiyor uyku tulumuylada sıkılıyor ve istemiyor bende kat kat giydiriyorum odasıda sıcak napayım başka, eldiven işini bende düşünüyorum ama zeynomu yüzümü tırmıklayıncaa

Afiyet olsun zeyno'ya :)) neyse ben bı kaç gün vermim bakalım nasılda severek yiyor bir tek portakal ve mandalinayı o kadar severek yediği için benimde çok hoşuma gidiyodu vede C vitamini deposu Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah

kızlar selam
yöneticimle uzun uzadıya görüştük ve gitmemi istediğini
gidersem benim için daha iyi sonuçları olacağını
ama istemezsem de baskı yapmayacağını söyledi
ben de İK Ömer'in ve annemin masraflarını karşılarsa düşünürüm dedim
iş anlamında çok iyi olacak biliyorum
ama eşim hiç istemiyor
ben Ömer ve annem yanımda olduğu sürece 1-2 ay idare ederim ama bakalım İK ne diyecek eşim ne diyecek annem ne diyecek

Canim hic endiselenme valla ne zqman yapti ne zaman emekledi hangi ara geldi cekmece karistirdi farkina bile varamiyorsun zamani vardir hayatim her sey olmasi gerektigi zamanda oluyor

Canim valla durumun cok zor bi taraftan kariyerin icin eline gecen firsat diger taraftan Omer ve esincok zor cokkkk esimin bi akrabasi yillda uc kez hollandaya gitmek durumunda gida muhendisi hollandada calismalari oluyor ilk gidisinde cocugu babasina birakti ikinci gidisinde babayida goturdu 3. Gidisinde kv sini goturdu ama kv ile iyice bozustular bu ay sonunda yine gidecek ve cocuk kalacak baba calisiyor ama bakici teyzesi var cok iyi bakiyor ama yinede zor oluyor onun icin esin izin alamazmi?bence en makul olani o hem annenin duzeni bozulmaz hem esin tr de kaldi diye aklin onda olmaz hem bos zamanlarinizda gezme firsatiniz olur

Ece nasıl oldu şekerim???

canım kusura bakma misafirim geldi geç cevap yazabiliyorum o yüzden. ece daha iyi çok şükür. burnu silinmekten yara oldu mendil görünce kaçıyor. onun yerine burnu akınca siyah polar eşofman altıma gelip siliyor burnunu:)) yemek yemiyor ya inşallah hastalığı gidince tekrar yemeğe başlar. sen bizim yerimizede eğlen lütfen. benimde çok ihtiyacım var eğlenmeye izmire gidince arkadaşımın nişanından sonra eğlenmeye gidilicek eceyi babamla kızkardeşim bakar artık bende dağıtayım birazcık:))

cnm biz eşimle aynı şirkette çalışıyoruz ve uzun süre izin alma şansı olmaz ama gidersem kalışımın tam ortasında 1 hafta fln yıllık izin kullanıp gelir
muhtemelen dağ gibi yükümüz olur ömer için yere sermeye birşeyler götürürüm kıyafetiydi yiyeceğiydi puff sabahtan beri içim şişti

canım allah kolaylık versinn inş zor, gitmeseydin daha iyi olurdu tabi özellikle mevsim şartları zorlayıcı olabilir ama allah kolaylığını verir öyle düşün canım, çalışmanın yan etkileri diyelim, iyi tarafından bakıp gideceğiniz yerin güzelliklerini keşfetmeye çalışın ömercikle bizede güzel güzel fotolar eklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…