Senin şu hallerine hastayım zaten
Karlar eridi bile burda:) kardan adam öldü
kar dediniz içimi dagladınız..
bizim buraya pek kar yagmaz..10 yıl aradan sonra ilk defa geçen yıl yagmıştı
Eki Görüntüle 600830
yaptıgımız kardan adama bakarmısınızcanavara benziyo
ee ne yapalım kar görmüyoruz ki kardan adam yapmayı bilelimm..
Senin şu hallerine hastayım zaten
Karlar eridi bile burda:) kardan adam öldü
slm kızlar nasılsınız?çok fazla yazma imkanım olmuyor ama sizi takip etmeye çalışıyorum:)güzel bebeklerinizi öperimm
cereni tıka basa doyurdum şimdi tuvalette
inşallah işi uzun sürer
hemen bilgisayarı istiyo..yanlışlıkla oynadıgı oyunuda sildim zaten:18::18::18::18:
Eki Görüntüle 600830
yani burda oxford vardıda bizmi okumadık
karışık yazdıysam affola
ceren gelmek üzere:18::18:
(azraece sen aklıma geldin ya..kocan dan kaçıp kaçıp yazıyodun ya)
inşallah işi uzun sürer
hemen bilgisayarı istiyo..yanlışlıkla oynadıgı oyunuda sildim zaten:18::18::18::18:
Eki Görüntüle 600830
karışık yazdıysam affola
Günaydın yazmaya o kadar alışmışım ki garip geldi. Sabah bilgisayarı açamadım, öğle tatilinde eşim eve gelince halletti sağolsun. İnternet olmayınca hayat duruyo sanki çok fena alışmışım. Yazdıklarınızı hızlıca okumaya çalıştım beste hanım birazdan uyanır.
TATLICADI sarmalara çok üzüldüm. Geçen gün ben de et köftelerimi yaktım eşimle üzerini kazıya kazıya yedik. Eşim sen hiç böyle şeyler yapmazdın diyo. Ben de daha önce peşimden sürekli ağlayan bebeğim yoktu, acaba ondan olmasın dedim. Allah uzun ömür versin hepsine onlar yanımızda olsun da varsın yansın yemekler.
AZRAECE ece hastalanmış çok geçmiş olsun şimdi nasıl peki? Bu arada komşularını tebrik ediyorum ne iyi insanlarmış aferin valla.
BABYCEREN kızının potları süper ya, ay çocukların bu tertemiz,saf hallerine bayılıyorum.
DİLBEREGE bebişin iki adım olsa da emeklemiş aferin ona bizim kız yüzüstü yatınca sinirleniyo bu gidişle zor emekler.
MUTLU ANNE miranın koltuğa tutunup kalkma çabalarını buradan alkışlıyorumAferin kuzucuğa
PINARDA yeni saçın hayırlı olsun şekerim foto isteriz.
TURUNCU nerdesin canım sabahları genelde buluşurduk merak ettim doğrusu.
Kızlar şu kardan adam resimlerini görünce aklıma eşimin bana sürekli yaptığı espri geldi:
İlkoş kardan adam olur, senden olmaz (Gıcık şey)
Arkadaşlar benim kıza ne zaman portakal mandalina versem poposu pişiyoçokta seviyo onunla alakalı olabılırmı? başına gelen varmı?
abovvv kardan adamdan sogudum kızzz
cerenin güzelligine laf yok bahtıda güzel olur inş
kızlar benim oglusum bu sabah beni cok üzdü elleri ayakları dısarda uyumak istiyor tüm gece üstünü kapatıyorum.
ama bu gece sag eli resmen buzzz olmus sıcaklaması için baya ugrastım eldiven alıp takcam öyle uyusun yoksa bas edemiyorum
eline dokundum içim cız etti sanki sokakta yatmıs anlamıyorum hiçmi üsüdügünü hissetmiyorrr bu bebekler
Ceren her zamanki gibi çok şirin
Ama kardan adam korku filmlerinden fırlamış gibi euheuheuhe
İyiki korkmamış kuzucuk:)
Valla bizde sein günaydınını görmeye alışmıştık şekerim
Vah vahhh seninde köfteler gitmişsağlık olsun canım ya napalım Allah daha büyük kazalardan korusun:)
Gerçi benim bebeğim yokkende arada bi yemek yakmışlığım vardır
Bi gün itfaiye bile çağırmış apartmandakiler Tarık Buğra uyusunda yazim aklıma geldi
Canım Tarık buğrada hiç pişik olmadı her bebek aynı olmuyo seviyomuşta kuzucukbiraz ara ver istersen sonra tekrar dene
Ahhh ahhh bizimkide öyle bi yayılıyor ki sağ ayağı illa yorganının üstün olucak
Yorganı yatağının kenarlarına sıkıştırdım yinede çıkarıyo hem bacağı ağrıyacak diye hemde üşüyecek diye korkuyorum
Elleri üşüyünce hasta olmaz diye biliyorum ama anne yüreği işte
Üzerine kolları uzun gelen bi şeyler giydirsen canım elleri kapanmış olur için rahat eder
inşallah işi uzun sürer
Eki Görüntüle 600830
karışık yazdıysam affola
Arkadaşlar benim kıza ne zaman portakal mandalina versem poposu pişiyoçokta seviyo onunla alakalı olabılırmı? başına gelen varmı?
abovvv kardan adamdan sogudum kızzz
cerenin güzelligine laf yok bahtıda güzel olur inş
kızlar benim oglusum bu sabah beni cok üzdü elleri ayakları dısarda uyumak istiyor tüm gece üstünü kapatıyorum.
ama bu gece sag eli resmen buzzz olmus sıcaklaması için baya ugrastım eldiven alıp takcam öyle uyusun yoksa bas edemiyorum
eline dokundum içim cız etti sanki sokakta yatmıs anlamıyorum hiçmi üsüdügünü hissetmiyorrr bu bebekler
kızlar akşam eşim eve gelmedi..bir proje işi için bir tanıdıkta kaldı..yalnızlık ne kadar zormuş gerçekten..hemen annemi aradım geldi hemen...hatta kızdı neden daha once soylemiyosun diye...
kızlar adanın iştahı sıfır denecek kadar kötü...hiç birşey yemiyor..bir kahvaltı yiyor..ne versek ağzında tutuyor yutmuyor..meme emmiyor..zarla zorla aksam muhallebi yedirdim bağrış çağrışş..bi kaşık mama biberonlo su şeklinde..sabahta emmedi çıkarken..
antibiyotiğimiz bitti acaba gecmedimi bu idarr yolu enfeksiyonu..bu aksam tekrar yaptırıcam bakalım..morAlim cok bozuk..
he bide biz annemle sohbet ediyoruz kız bize sesleniyor anne anne arada ananane oluyor..ama artık cok bilinçli söylüyor yani resmen bana sesleniyor anne diye...bide Ada diyor sürekli oynarken..gerçekten çok güzel bir duygu bütün yorgunluğum gidiyor anne diye seslenmesine..yavrum benim bak şimdi çok özledim yine...
cnm ben teyzesizsiniz diye bir siteye ilan vermiştim çok kişiyle görüştüm..ve şansıma iyi biriyle başladık..orayada ilan verebilirsin cnm.. inş..en kısa zmnda halledersin cnm..Allah iyilerle karşılaştırsın..
oyy yerim ben o kuzuyu yaa..totişim benim..maşşallah annesi Allahım nazarlardan korusun
cnm çok geçmiş olsun ya..çok üzüldüm..Allah yardımcınız olsun..
Canim hic endiselenme valla ne zqman yapti ne zaman emekledi hangi ara geldi cekmece karistirdi farkina bile varamiyorsun zamani vardir hayatim her sey olmasi gerektigi zamanda oluyorgeçmiş olsun cnm
yalnız çocuk büyütmek zor zor büyücekler geçicek bu günler
maşallah kızlar hızlı bizim oğlannda sıralama adım atma tutunup kalkma yok geçmi kaldı acaba anca sürünerek odadan cıkıyor
cnm sana ark istegi göndereyim ordan bakarsın
benimde eşim asker lojmandayız bidedikodu bi dedikodu ortamı ki sıkıldım
Canim valla durumun cok zor bi taraftan kariyerin icin eline gecen firsat diger taraftan Omer ve esinkızlar selam
yöneticimle uzun uzadıya görüştük ve gitmemi istediğini
gidersem benim için daha iyi sonuçları olacağını
ama istemezsem de baskı yapmayacağını söyledi
ben de İK Ömer'in ve annemin masraflarını karşılarsa düşünürüm dedim
iş anlamında çok iyi olacak biliyorum
ama eşim hiç istemiyor
ben Ömer ve annem yanımda olduğu sürece 1-2 ay idare ederim ama bakalım İK ne diyecek eşim ne diyecek annem ne diyecek
Ece nasıl oldu şekerim???
Canim valla durumun cok zor bi taraftan kariyerin icin eline gecen firsat diger taraftan Omer ve esincok zor cokkkk esimin bi akrabasi yillda uc kez hollandaya gitmek durumunda gida muhendisi hollandada calismalari oluyor ilk gidisinde cocugu babasina birakti ikinci gidisinde babayida goturdu 3. Gidisinde kv sini goturdu ama kv ile iyice bozustular bu ay sonunda yine gidecek ve cocuk kalacak baba calisiyor ama bakici teyzesi var cok iyi bakiyor ama yinede zor oluyor onun icin esin izin alamazmi?bence en makul olani o hem annenin duzeni bozulmaz hem esin tr de kaldi diye aklin onda olmaz hem bos zamanlarinizda gezme firsatiniz olur
cnm biz eşimle aynı şirkette çalışıyoruz ve uzun süre izin alma şansı olmaz ama gidersem kalışımın tam ortasında 1 hafta fln yıllık izin kullanıp gelir
muhtemelen dağ gibi yükümüz olur ömer için yere sermeye birşeyler götürürüm kıyafetiydi yiyeceğiydi puff sabahtan beri içim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?