2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tatlises cim, anam bana neden demiyon yakisiklinin resmini koydun diye,.gecmise bakmasam kaciriyordum bu yaman efendiyi, portakal yarasin oglusuna cnm masallah efeye

Bilseydim derdim canım yaa:26:
Bi kaç tane daha koyucaktımda boyutu büyük geldi resimlerin
Dün akşam kara çıkardık sıpayı
Oğluşun gördüğü ilk kar diye foto lar çektirdik

Tüm yedikleri yarasın yavrularımıza şifa olsun,zayıf yavrularda löp löp et olsun

gunaydin tatli annelerrr.
Bursa yine bembeyaz ben yine musmutluuuu

Dun ogle yemeginden sonra eve dondum
Oglum yeni uyumus ben de hemen kivrildim 3saat uyumusuz
Sanki Maldivler.de 1hafta tatil yapmisim gibi geldi

Sabah yine ananemiz geldi 3gundur evim derli toplu tertemiz yemegim salatam hazir kraliceler gibi hissettim ne buyuk rahatlikmis!

Bugun ogleden once yoneticimle gorusmem var hem yurtdusunu konusacagiz hem de benim bolum degistirme istegimi
Insallah sikintisiz bir sekilde atlatirim

Omerle 6dan beri oynuyoruz ananesi geldiginde kudurmus durumdaydi bakalim nasil basedecek :)

Bu arada disimiz cikmadi belki ama biz artik koltuklardan tutunup kalkiyor ve siraliyoruzzzz

kızlar akşam eşim eve gelmedi..bir proje işi için bir tanıdıkta kaldı..yalnızlık ne kadar zormuş gerçekten..hemen annemi aradım geldi hemen...hatta kızdı neden daha once soylemiyosun diye...

kızlar adanın iştahı sıfır denecek kadar kötü...hiç birşey yemiyor..bir kahvaltı yiyor..ne versek ağzında tutuyor yutmuyor..meme emmiyor..zarla zorla aksam muhallebi yedirdim bağrış çağrışş..bi kaşık mama biberonlo su şeklinde..sabahta emmedi çıkarken..
antibiyotiğimiz bitti acaba gecmedimi bu idarr yolu enfeksiyonu..bu aksam tekrar yaptırıcam bakalım..morAlim cok bozuk..

he bide biz annemle sohbet ediyoruz kız bize sesleniyor anne anne arada ananane oluyor..ama artık cok bilinçli söylüyor yani resmen bana sesleniyor anne diye...bide Ada diyor sürekli oynarken..gerçekten çok güzel bir duygu bütün yorgunluğum gidiyor anne diye seslenmesine..yavrum benim bak şimdi çok özledim yine...

Yarım kaldı yazamadım defne uyandı :) bakıcı içn face te duyuru yaptım. Ve diğer tüm sosyal medyada :) bi yerden haber gelecek ümitliyüm :) azimle sıçan duvarı delermiş , delcem ben de az kaldı :)

cnm ben teyzesizsiniz diye bir siteye ilan vermiştim çok kişiyle görüştüm..ve şansıma iyi biriyle başladık..orayada ilan verebilirsin cnm.. inş..en kısa zmnda halledersin cnm..Allah iyilerle karşılaştırsın..

oyy yerim ben o kuzuyu yaa..totişim benim..maşşallah annesi Allahım nazarlardan korusun

cnm çok geçmiş olsun ya..çok üzüldüm..Allah yardımcınız olsun..

Yalnız olmak çok zor. Benim eşimin de ayda 2-3 gece nöbetleri oluyo (dün gece de onlardan biriydi) seni çok iyi anlıyorum. Çok şükür komşuların iyiymiş. Benim apartmanda hiç komşum da yok. Asansörde merhaba merhaba sadece... Neyse bu gnler de geçecek. Öyle düşün. Bu arada parka çıkarmakla çok iyi yapıyorsun. 15 dk bile olsa temiz hava alması çok îyi gelir ecoşa...

Oh ne güzel yapmışsınnn... İnşallah işle ilgîli beklentîlerîn ve görüşmelerin soronsuz geçer.

Canım o siteyi ben de duydum bi göz attım ama öncelikli olarak tanıdıklardan bakıyoruz. Eşim netten istemiyor. Guvenemiyor kimseye. Ama yine de sagol ilgin için

günaydınnn herkeseeee

cumanın gelişi perşembeden belli diyerek başlıyorum bugüne ve çabukk geçmesini diliyorummm hepimiz için güzel, sağlık ve neşe dolu bir gün olsun

hasta bebişlere şifa, iştahsızlara bol yemeli birgün olsunnnn inşş

Günaydın arkadaşlar..

Benim için haftanın son günü :) çok şükür.. zaten bu hafta hiç geçmek bilmedi.. Yarın kısmetse Bursa'ya babaannemize gidiyoruz.. Bursadaki arkadaşlar görüşelim diyeceğim ama benim program çok dolu olacağından fırsatım olmayacak.. kısmet olursa 1 ay sonra tekrar geleceğiz.. zaten havalar ısınınca her ay ordayız :)
özellikle biyolog ve annezeynep :)) sizlere mutlaka haber vereceğim..

Kaan hergün yeni yeni şeyler öğreniyor o kadar şirin ki.. bay bay yapmayı öğrenmiş 1 haftadır yapıyor.. annemi taklit ediyor.. annem oyun olsun diye yorulmuş gibi hızlı hızlı nefes alıp veriyor.. hadi Kaan sende yap deyince aynısını yapıyor
Veee 2 gündür iki adım emekliyor:) sonra hooop popoyu yan çevirip dinleniyor tekrar kalkıyor iki adım daha... taa ki çok yorulup pes edene kadar... 1 haftaya kalmaz tamamen emeklemeye başlar diye düşünüyorum..

Bizde çorba ve kahvaltılarımızı pütürsüz yiyoruz.. annem blendardan geçirip veriyor ve çok şükür Kaan afiyetle yiyor.. Burada sizlerin de paylaşımlarını okudukça pütürlü yemesi için bazen ağızına bişeyler veriyorum.. ama nasıl öğürüyor bi görseniz.. akşam yine aynısnı yaptım.. çok ama çok küçük bir parça ekmeği çorbada ıslatarak ağzına verdim.. önce öğürdü ardın da annemin 1 saat önce yedirdiği muzlu yoğurdu kustu Öyle üzüldüm ki.. çocuğu boşu boşuna zorladım.. Pütürsüz yesin nolacak.. önemli olan karnının doyması değil mi.. Elbet dişleri çıkınca kendisi pütürlü şeyler yemeye başlayacak şimdiden zorlayıp, iştahını kaçırıp yemekten soğutmaya gerek yok diye düşünüyorum..
Kendi yemeğe başlayana kadar pütürsüz vereceğim.. napalım

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar
Dışarda çok güzel bir bahar havası var. Şu anda klimayı kaPATTIM GÜNEŞİN ISISIYLA ISINIYORUZ. ama karın yağmasını çok isterdim. Eşime artık kış mevsiminde kar yağan bir yere gitmek istiyorum diyorum. Kısmet

Evet güneş inasının psikolojisini de etkiliyor.. Bende karlı havaları severim normalde ama dün acayip bir sıkıntı kasvet sarmıştı içimi.. bugün ise çok pozitif, keyifli ve mutluyum.. güzel giyindim.. saçımı fönledim güzel makyaj yaptım :) keyfim çok yerinde güneşin etkisi :)

Bugün öğleden sonra arkadaşa geçmiş olsuna gideceğim. 1,5 aylık hamileydi. Malesef bebeğinin kalp atışları durmuş aldırmak zorunda kalmışlar. Oysa en son gördüğümde çok mutluydu. Allah yardım etsin.İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır.

Günaydın herkeseee
Bu gece oğlum 4 te uyandı gözleri kocamandı
1 saat oyun oynadık uyudu oyun dediğimde kendisi yorganı suratına doğru götürüyor babası açtığında çıldırmışcasına ayaklarını vuruyo uçuyo gibi
Bn yaptığım zaman babasına yaptığı gibi heyecanla yapmıyo
Kuzunun hareketlerini izleyince bizim uykumuz kaçtı kendisi mışıl mışıl uyudu
Biz bi baktık geçmişe gitmişiz tanışma,evlilik,bebek,doğum derken eşimin işe gitme saati geldi
Tarık Buğra bu sabah hem kendi kahvaltısını yedi hemde benim tostumun içindeki kaşara göz dikti
Kaşarsız tost yemiş oldum
Gidim gazeteler tükenmeden gazete alayım
Hepinizi öpüyorumm

geçmiş olsun cnm
yalnız çocuk büyütmek zor zor büyücekler geçicek bu günler

maşallah kızlar hızlı bizim oğlannda sıralama adım atma tutunup kalkma yok geçmi kaldı acaba anca sürünerek odadan cıkıyor

cnm sana ark istegi göndereyim ordan bakarsın

benimde eşim asker lojmandayız bidedikodu bi dedikodu ortamı ki sıkıldım

Selam kızlar,
Saati öğlen ettik walla,,iş yerini ben kurtarıcam da harıl harıl çalıştım sabahtan beri:126:,
arada da göz gezdirmeyi ihmal etmedim size
Dün akşam Mira koltuğa tutunup kalkmaya çalıştı,,yılmadan birkaç kez denedi
sanırım bu kız emeklemeden yürüyecek yada emekleme pozisyonunda durmayı
emeklemek sanıyor maşallah diyim
Görüyorum ki bebişlerimizin hepsi hemen aynı seyleri yapıyor ve çok mutlu oluyorum
Sağlıkları huzurları daim olsun inşallah
uzuuun bir aradan sonra h.sonu arkadaslarla disari cikma kararı aldık,,tabi anneme işkence telefonu
açıp 1 günlük gelebileceğini öğrendikten sonra(gerçi annem seve seve gelirim dedi)
Arabesque ya da cahide ye gidecegiz muhtemelen,eller havaya modunda bi aktivite olunca içim coşuyo resmen,eski eglenceli
günlerim geliyo aklımauniversite arkadaslarim Ama kızım aklıma düşüyo hemen,vazgeçiyorum,ne tuhaf bi duygu ya...
Bu Mira beni gel git akıllı yaptı resmen...

Atmazlar herhalde takma kafana :) çok tatlısın yaaa :)
sen daha tatlısın canım benim..atılmadım burdayım..
hatta ben kendimi atmak istedim,olmaz dediler çokısrar ettiler geldim

Topiğin çılgın hatunu babyceren bu gece yok neden acaba napıyo acaba
Kızzzz daha önce paylaşılmayan karikatür mü arıyorsun yoksa
Yoksaaa

canım çok yorgundum gittim uyudum
karikatür senin için özel bulacam bir tane
bu arada mercimegi fırına veremedim ama sarmayı verdim

herkese selammm:)
dün akşam çağla yı yıkadım acaba üşüttümü ya
öksürmeye başladı bu kışı hiç sevmedim
zaten kar da yagmadı hiç güzel degil
çağla dün türlü türlü bahanelerle türlü yüde yemedi,off hiç bir şey
istemiyo artık..yemek yediremiyorumm bu çocuga

ceren bugün okula gitmek istemedi bende göndermedim evde...
okula verdigimiz para boşa gitmesin diye çağlayı yollıyım bugün diyorum
serviside kaçırdı zaten..yürütecine koyumda kendi gitsin çocuk

ceren hanımda fırsat kalırsa pc yi bana verirse ara ara ugrarım

Mira narin bi prenses yormasın kendini kuzum emeklemeden yürüsün daha iyi
Emeklemeden yürümeye geçen çok bebiş varmış bi kaç gün önce öğrendim
Her bebek emekler,oturur sonra yürür diye biliyodum
Hafta sonu kız kıza gezelim bu gece modunda gezin şekerim arada bi değişiklik yapmak iyi gelir
Benim yerimede tempo tut

bul canım bul
Bende gece seni göremeyince bu hatun kocasını özledi herhalde diye düşündüm
Ahhh sarmam ahhh sarmam çöpe gitti tenceremin dibide kömür gibi
Biraz kazıdım ama teflon olduğu için çok derinlere inmedim
İçine deterjanlar koyup kaynattım belki yumuşar diye ama
O da çöpü boyluycak gibi

Bir kar akşamı nöbet yerlerini denetlemeye giden komutanın çok fena tuvaleti gelir ve hemen şeyini çıkarır işemeye başlar, işerken aklına sevgilisinin adını karlara yazma fikri gelir ve başlar yazmaya yazar yazar ve tam son harfinde çişi biter düşünür taşınır ve hemen karşıda görünen askeri yanına çayırır asker gel buraya asker: emredin komutanım, komutan : çabuk şeyini aç ve şuraya çişinle ' n ' harfi yaz der asker ıkınıp sıkılmaya başlar komutan bağırarak: ne oldu askerr, asker hemen patlar komitanim okuma yazmam yokta rica etsem bi el atarmısınız

Başlığının kar fıkrası olduğunu okuyunca aklıma kar,kardan adam ve eğlenen çocuklar gelmişti
Ne kadar saf ve temiz duygulara sahipmişim
Ama çok güldüm farene ve parmağına sağlık

Başlığının kar fıkrası olduğunu okuyunca aklıma kar,kardan adam ve eğlenen çocuklar gelmişti
Ne kadar saf ve temiz duygulara sahipmişim
Ama çok güldüm farene ve parmağına sağlık

Senin şu hallerine hastayım zaten
Karlar eridi bile burda:) kardan adam öldü

Eklentiler

• $kardanadam1.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…