Tatlises cim, anam bana neden demiyon yakisiklinin resmini koydun diye,.gecmise bakmasam kaciriyordum bu yaman efendiyi, portakal yarasin oglusuna cnm masallah efeye
Yarım kaldı yazamadım defne uyandı :) bakıcı içn face te duyuru yaptım. Ve diğer tüm sosyal medyada :) bi yerden haber gelecek ümitliyüm :) azimle sıçan duvarı delermiş , delcem ben de az kaldı :)
Teyzoslar benim okis im yurume meraklisi yeni maceralarimizi anlatayim sizlere yurutecte giderken gozune bir nesne kestirippppp hizli bir sekilde oraya giderrr ve sonraaa kendini ceke ceke yurutecten dusururhopppp yereeee sonraaa yola devam son zamanlar yere oturuyorum onuda dizime oturtuyorumkendi kendine kalkiyorrrr ve iki adim atiyor biraz bodoslama gidiyor ama olsun azimli cocugum cok tatli oluyor yaaa ama cozmedigim bir hareket yapiyor ne anlatmak istiyor bilmiyorum bazen kizimmmm baba kimin dedigimde benim der gibi gogsune vuruyordu ama simdi durum farkli goril gui gogsune vuruyor kucak degil istedigi gel degil anlamadim gitti yaaa:44:bi konusmaya baslasaydi hayirlisi ile anlasaz neyse bizden bukadar
zadacim Zeyenep Ada miz mi hastalanmis cok gecmis olsun
melegim Mahir imizde mi hasta?sizede cok gecmis olsun
24 saat olmuş sizleri okuyup beğeniyorum ama yazamıyorum. dün gece erken yatayım dedim 1 saat sonra ece ateşlendi. iyi ki yatmışım o 1 saati. sirkeli su, şurup derken ateşi geçti ama huysuzluğu geçmedi. bu kız çok alıştı üstümde yatmaya. yerine koyuyorum açıyor gözlerini. sabahı sabah ettim.gün içinde yarım kavanoz yoğurt dışında hiçbirşey yemedi. habire memmede memme. şu komşularım olmasa ben yanmıştım. neşe ablam ile tuncay abim var. yemeğe gittim onlara (2gündürde eve getiriyorlardı yemek) yemek yedik bulaşıkları tuncay abi yıkadı. ben sadece oturdum dinlen dediler ki onlarında 1 yaşında oğulları var ece ile ilgilendiler. ilaç gibi geldi o 3 saat. şimdi nöbete kaldığım yerden devam edicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bu ay eşim gelemeyecek( şubata nasip bakalım. ama 28-29 gibi izmire gidicem yani en az 3 hafta daha yalnızız ece hanım ile burada da havalar soğudu tabi sizinki kadar olmasada. sadece 15 dakika parka çıkarıyorum ona bile annem kızıyor çıkarma çocuğu diye. hangimiz haklı bilemedim:26:
gunaydin tatli annelerrr.
Bursa yine bembeyaz ben yine musmutluuuu
Dun ogle yemeginden sonra eve dondum
Oglum yeni uyumus ben de hemen kivrildim 3saat uyumusuz
Sanki Maldivler.de 1hafta tatil yapmisim gibi geldi
Sabah yine ananemiz geldi 3gundur evim derli toplu tertemiz yemegim salatam hazir kraliceler gibi hissettim ne buyuk rahatlikmis!
Bugun ogleden once yoneticimle gorusmem var hem yurtdusunu konusacagiz hem de benim bolum degistirme istegimi
Insallah sikintisiz bir sekilde atlatirim
Omerle 6dan beri oynuyoruz ananesi geldiginde kudurmus durumdaydi bakalim nasil basedecek :)
Bu arada disimiz cikmadi belki ama biz artik koltuklardan tutunup kalkiyor ve siraliyoruzzzz
kızlar akşam eşim eve gelmedi..bir proje işi için bir tanıdıkta kaldı..yalnızlık ne kadar zormuş gerçekten..hemen annemi aradım geldi hemen...hatta kızdı neden daha once soylemiyosun diye...
kızlar adanın iştahı sıfır denecek kadar kötü...hiç birşey yemiyor..bir kahvaltı yiyor..ne versek ağzında tutuyor yutmuyor..meme emmiyor..zarla zorla aksam muhallebi yedirdim bağrış çağrışş..bi kaşık mama biberonlo su şeklinde..sabahta emmedi çıkarken..
antibiyotiğimiz bitti acaba gecmedimi bu idarr yolu enfeksiyonu..bu aksam tekrar yaptırıcam bakalım..morAlim cok bozuk..
he bide biz annemle sohbet ediyoruz kız bize sesleniyor anne anne arada ananane oluyor..ama artık cok bilinçli söylüyor yani resmen bana sesleniyor anne diye...bide Ada diyor sürekli oynarken..gerçekten çok güzel bir duygu bütün yorgunluğum gidiyor anne diye seslenmesine..yavrum benim bak şimdi çok özledim yine...
cnm ben teyzesizsiniz diye bir siteye ilan vermiştim çok kişiyle görüştüm..ve şansıma iyi biriyle başladık..orayada ilan verebilirsin cnm.. inş..en kısa zmnda halledersin cnm..Allah iyilerle karşılaştırsın..
oyy yerim ben o kuzuyu yaa..totişim benim..maşşallah annesi Allahım nazarlardan korusun
cnm çok geçmiş olsun ya..çok üzüldüm..Allah yardımcınız olsun..
Günaydın arkadaşlar
Dışarda çok güzel bir bahar havası var. Şu anda klimayı kaPATTIM GÜNEŞİN ISISIYLA ISINIYORUZ. ama karın yağmasını çok isterdim. Eşime artık kış mevsiminde kar yağan bir yere gitmek istiyorum diyorum. Kısmet
geçmiş olsun cnm24 saat olmuş sizleri okuyup beğeniyorum ama yazamıyorum. dün gece erken yatayım dedim 1 saat sonra ece ateşlendi. iyi ki yatmışım o 1 saati. sirkeli su, şurup derken ateşi geçti ama huysuzluğu geçmedi. bu kız çok alıştı üstümde yatmaya. yerine koyuyorum açıyor gözlerini. sabahı sabah ettim.gün içinde yarım kavanoz yoğurt dışında hiçbirşey yemedi. habire memmede memme. şu komşularım olmasa ben yanmıştım. neşe ablam ile tuncay abim var. yemeğe gittim onlara (2gündürde eve getiriyorlardı yemek) yemek yedik bulaşıkları tuncay abi yıkadı. ben sadece oturdum dinlen dediler ki onlarında 1 yaşında oğulları var ece ile ilgilendiler. ilaç gibi geldi o 3 saat. şimdi nöbete kaldığım yerden devam edicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
maşallah kızlar hızlı bizim oğlannda sıralama adım atma tutunup kalkma yok geçmi kaldı acaba anca sürünerek odadan cıkıyorTeyzoslar benim okis im yurume meraklisi yeni maceralarimizi anlatayim sizlere yurutecte giderken gozune bir nesne kestirippppp hizli bir sekilde oraya giderrr ve sonraaa kendini ceke ceke yurutecten dusururhopppp yereeee sonraaa yola devam son zamanlar yere oturuyorum onuda dizime oturtuyorumkendi kendine kalkiyorrrr ve iki adim atiyor biraz bodoslama gidiyor ama olsun azimli cocugum cok tatli oluyor yaaa ama cozmedigim bir hareket yapiyor ne anlatmak istiyor bilmiyorum bazen kizimmmm baba kimin dedigimde benim der gibi gogsune vuruyordu ama simdi durum farkli goril gui gogsune vuruyor kucak degil istedigi gel degil anlamadim gitti yaaa:44:bi konusmaya baslasaydi hayirlisi ile anlasaz neyse bizden bukadar
zadacim Zeyenep Ada miz mi hastalanmis cok gecmis olsun
melegim Mahir imizde mi hasta?sizede cok gecmis olsun
cnm sana ark istegi göndereyim ordan bakarsınKesinlikle bu bebişler çok zekii:)
Biz senin bebeğini görmedik galiba:26:
Tatlım yemeğim küçük gözde ve kısık ateşkeydi Tarık buğrayla ilgilenmeye daldım unuttum herhalde
Bu arada küllü açık kumrala bayılıyorum daha doğrusu küllü renklere..çok doğal duruyorlar..güle güle kullan saçlarını
Bende büyük ihtimal küllü kumral yaptırıcam
Geçmiş olsun canım yaa acaba diş mi çıkarıyo:44:inş bu gece rahat uyur
Allah yardımcın olsun
benimde eşim asker lojmandayız bidedikodu bi dedikodu ortamı ki sıkıldımçok sağolun teyzeleri. evet komşular yönünden çok şanslıyım. herkes bana lojmanlarda kimse kimseyi çekemez sakın kimseye güvenme demişlerdi ama çok şükür benim şansıma hep iyileri çıkardı. giden halime teyzem torununu kreşe yollamaya başlamışlar alışsın yanına gelicem diyor telde bir sevindim anlatamam. neşe ablamda 40 yaşında anne olmuş ama bana bin basar maşallahı var. eşim yok diye çekindim yemeğe giderken olurmu hiç öyle şey sanki kırk yıllık dostumuz gibisin gece gündüz ne olursa bizi aramalısın diyorlar. yeni gelen çocuksuz komşum dün için bakkaldan hürriyet bulamadım demiştim kupon için kocasını aramış mrekezden adama gazete aldırtıp getirtmiş. sabah verince nasıl şaşırdım mutlu oldum. bir gazete, bir telefon, bir kap yemek insanı bu kadarmı mutlu eder.
sen daha tatlısın canım benim..atılmadım burdayım..Atmazlar herhalde takma kafana :) çok tatlısın yaaa :)
afiyet olsun yarasın
buarada ne kadar çok saçınız varbizimki hala kel
cnm sen bu lafları nerden çıkarıyorsun
seni merakla takip ediyorum:26:
cnm bizimkide kumandayı eline alınca tv tutuyor tesadüf sandım bastan ama klima kumandasını alıncada klimaya bakıyor sanırım bilinçli
Topiğin çılgın hatunu babyceren bu gece yok neden acaba napıyo acaba
Kızzzz daha önce paylaşılmayan karikatür mü arıyorsun yoksa
Yoksaaa
Selam kızlar,
Saati öğlen ettik walla,,iş yerini ben kurtarıcam da harıl harıl çalıştım sabahtan beri:126:,
arada da göz gezdirmeyi ihmal etmedim size
Dün akşam Mira koltuğa tutunup kalkmaya çalıştı,,yılmadan birkaç kez denedi
sanırım bu kız emeklemeden yürüyecekyada emekleme pozisyonunda durmayı
emeklemek sanıyor maşallah diyim
Görüyorum ki bebişlerimizin hepsi hemen aynı seyleri yapıyor ve çok mutlu oluyorum
Sağlıkları huzurları daim olsun inşallah
uzuuun bir aradan sonra h.sonu arkadaslarla disari cikma kararı aldık,,tabi anneme işkence telefonu
açıp 1 günlük gelebileceğini öğrendikten sonra(gerçi annem seve seve gelirim dedi)
Arabesque ya da cahide ye gidecegiz muhtemelen,eller havaya modunda bi aktivite olunca içim coşuyo resmen,eski eglenceli
günlerim geliyo aklımauniversite arkadaslarim Ama kızım aklıma düşüyo hemen,vazgeçiyorum,ne tuhaf bi duygu ya...
Bu Mira beni gel git akıllı yaptı resmen...
sen daha tatlısın canım benim..atılmadım burdayım..
hatta ben kendimi atmak istedim,olmaz dediler çokısrar ettiler geldim
canım çok yorgundum gittim uyudum
karikatür senin için özel bulacam bir tane
bu arada mercimegi fırına veremedim ama sarmayı verdim
Bir kar akşamı nöbet yerlerini denetlemeye giden komutanın çok fena tuvaleti gelir ve hemen şeyini çıkarır işemeye başlar, işerken aklına sevgilisinin adını karlara yazma fikri gelir ve başlar yazmaya yazar yazar ve tam son harfinde çişi biter düşünür taşınır ve hemen karşıda görünen askeri yanına çayırır asker gel buraya asker: emredin komutanım, komutan : çabuk şeyini aç ve şuraya çişinle ' n ' harfi yaz der asker ıkınıp sıkılmaya başlar komutan bağırarak: ne oldu askerr, asker hemen patlar komitanim okuma yazmam yokta rica etsem bi el atarmısınız
Başlığının kar fıkrası olduğunu okuyunca aklıma kar,kardan adam ve eğlenen çocuklar gelmişti
Ne kadar saf ve temiz duygulara sahipmişim
Ama çok güldüm farene ve parmağına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?