kızlar selam
yöneticimle uzun uzadıya görüştük ve gitmemi istediğini
gidersem benim için daha iyi sonuçları olacağını
ama istemezsem de baskı yapmayacağını söyledi
ben de İK Ömer'in ve annemin masraflarını karşılarsa düşünürüm dedim
iş anlamında çok iyi olacak biliyorum
ama eşim hiç istemiyor
ben Ömer ve annem yanımda olduğu sürece 1-2 ay idare ederim ama bakalım İK ne diyecek eşim ne diyecek annem ne diyecek
kızlar selam
ama eşim hiç istemiyor
ben Ömer ve annem yanımda olduğu sürece 1-2 ay idare ederim ama bakalım İK ne diyecek eşim ne diyecek annem ne diyecek
canım kusura bakma misafirim geldi geç cevap yazabiliyorum o yüzden. ece daha iyi çok şükür. burnu silinmekten yara oldu mendil görünce kaçıyor. onun yerine burnu akınca siyah polar eşofman altıma gelip siliyor burnunu:)) yemek yemiyor ya inşallah hastalığı gidince tekrar yemeğe başlar. sen bizim yerimizede eğlen lütfen. benimde çok ihtiyacım var eğlenmeye izmire gidince arkadaşımın nişanından sonra eğlenmeye gidilicek eceyi babamla kızkardeşim bakar artık bende dağıtayım birazcık:))
24 saat olmuş sizleri okuyup beğeniyorum ama yazamıyorum. dün gece erken yatayım dedim 1 saat sonra ece ateşlendi. iyi ki yatmışım o 1 saati. sirkeli su, şurup derken ateşi geçti ama huysuzluğu geçmedi. bu kız çok alıştı üstümde yatmaya. yerine koyuyorum açıyor gözlerini. sabahı sabah ettim.gün içinde yarım kavanoz yoğurt dışında hiçbirşey yemedi. habire memmede memme. şu komşularım olmasa ben yanmıştım. neşe ablam ile tuncay abim var. yemeğe gittim onlara (2gündürde eve getiriyorlardı yemek) yemek yedik bulaşıkları tuncay abi yıkadı. ben sadece oturdum dinlen dediler ki onlarında 1 yaşında oğulları var ece ile ilgilendiler. ilaç gibi geldi o 3 saat. şimdi nöbete kaldığım yerden devam edicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar akşam eşim eve gelmedi..bir proje işi için bir tanıdıkta kaldı..yalnızlık ne kadar zormuş gerçekten..hemen annemi aradım geldi hemen...hatta kızdı neden daha once soylemiyosun diye...
kızlar adanın iştahı sıfır denecek kadar kötü...hiç birşey yemiyor..bir kahvaltı yiyor..ne versek ağzında tutuyor yutmuyor..meme emmiyor..zarla zorla aksam muhallebi yedirdim bağrış çağrışş..bi kaşık mama biberonlo su şeklinde..sabahta emmedi çıkarken..
antibiyotiğimiz bitti acaba gecmedimi bu idarr yolu enfeksiyonu..bu aksam tekrar yaptırıcam bakalım..morAlim cok bozuk..
he bide biz annemle sohbet ediyoruz kız bize sesleniyor anne anne arada ananane oluyor..ama artık cok bilinçli söylüyor yani resmen bana sesleniyor anne diye...bide Ada diyor sürekli oynarken..gerçekten çok güzel bir duygu bütün yorgunluğum gidiyor anne diye seslenmesine..yavrum benim bak şimdi çok özledim yine...
bir sagımda melek bir solumda ohh 2 saat uyumuşuz
uykumuda aldıgıma göre bugün günüm süper geçecek..ama akşam olmuş
yemekte yapmadım
canım kocacım yine iş sana kaldı ısmarlarsın artık birşeyler
bir kaç tane yemek söyledigimiz yer var
telefonda eşimin sesini duyduklarında hemen ''evett abi'' söyle diyolar
tanıyolar artık bizi..
yemek geldiginde asla kapıyı ben açmam
her türlü ev işi yaparım sıkılmam ama yemek yapmayı hiççççç sevmiyorum
cnm biz eşimle aynı şirkette çalışıyoruz ve uzun süre izin alma şansı olmaz ama gidersem kalışımın tam ortasında 1 hafta fln yıllık izin kullanıp gelir
muhtemelen dağ gibi yükümüz olur ömer için yere sermeye birşeyler götürürüm kıyafetiydi yiyeceğiydi puff sabahtan beri içim şişti
Benim sef zamani sana gore ayarlariz dedi yani kis gunu gitmeyecegimi biliyor mart nisan gibi olurcanım allah kolaylık versinn inş zor, gitmeseydin daha iyi olurdu tabi özellikle mevsim şartları zorlayıcı olabilir ama allah kolaylığını verir öyle düşün canım, çalışmanın yan etkileri diyelim, iyi tarafından bakıp gideceğiniz yerin güzelliklerini keşfetmeye çalışın ömercikle bizede güzel güzel fotolar eklersin
Gerçekten zor bir durum.. canım eğitim için mi? Orda bir proje falan mı? Belki daha önce yazdın da ben atlamış olabilirim Gıda mühendisimisin?
Gitmenin senin için artısı olacaksa.. annenin ve Ömerin masrafları da karşılanacaksa 2 ay dediğin gelip geçer.. Döndüğünde burada havalar ısınmış olur..
Eşin de ayda bir gelip birer hafta kalsa.. (erken rezervasyonla uygun fiyata uçak bileti olabilir)
Yine en doğru kararı sen vereceksin.. İnşallah herkes için ortak bir nokta bulunur..
kızlar selam
ama eşim hiç istemiyor
Benim sef zamani sana gore ayarlariz dedi yani kis gunu gitmeyecegimi biliyor mart nisan gibi olur
Esim sefiyle gorusecek onun isi geregi gidisi benden kisa surer ama yine de yollarlarsa birlikte ne kadar vakit gecirsek kardir
Benim gidecegim yer guney fransa tarafinda isvicreye gitmek kolay oluyor roma floransa paris daha uzak olsa ama lowcost ucuslarla gidilip gelinebiliyor
Aksam benim bey bir gelsin de bakalim enine boyuna dusunelim
Parasal anlamda da buyuk katkisi olur aslina bakarsan
cok sagol cnm. Ben makina muhendisiyim burada olmayan bir arac icin gidecegim oraya
Havalarin duzelmesi icin biriki ay beklerim zaten o bana kaliyor
Is icin super artisi olacak
Maddi anlamda da
Ama gozumde buyutuyorum iste
Fazla duygusalim esimden ayri olmak zor geliyor
Gerci 2ay kalsam 4.haftada gelir 1hafta kalir
1.5ay kalsam 3.haftada gelip kalir
Omer.in dogumgunu arada kaynar tabi
Orda elin fransiziyla kutlariz artik fransiz fransiz bakarlar :)
gunaydin tatli annelerrr.
Bursa yine bembeyaz ben yine musmutluuuu
Dun ogle yemeginden sonra eve dondum
Oglum yeni uyumus ben de hemen kivrildim 3saat uyumusuz
Sanki Maldivler.de 1hafta tatil yapmisim gibi geldi
Sabah yine ananemiz geldi 3gundur evim derli toplu tertemiz yemegim salatam hazir kraliceler gibi hissettim ne buyuk rahatlikmis!
Bugun ogleden once yoneticimle gorusmem var hem yurtdusunu konusacagiz hem de benim bolum degistirme istegimi
Insallah sikintisiz bir sekilde atlatirim
Omerle 6dan beri oynuyoruz ananesi geldiginde kudurmus durumdaydi bakalim nasil basedecek :)
Bu arada disimiz cikmadi belki ama biz artik koltuklardan tutunup kalkiyor ve siraliyoruzzzz
cereni tıka basa doyurdum şimdi tuvalette
inşallah işi uzun sürer
hemen bilgisayarı istiyo..yanlışlıkla oynadıgı oyunuda sildim zaten:18::18::18::18:
kar dediniz içimi dagladınız..
bizim buraya pek kar yagmaz..10 yıl aradan sonra ilk defa geçen yıl yagmıştı
Eki Görüntüle 600830
yaptıgımız kardan adama bakarmısınızcanavara benziyo
ee ne yapalım kar görmüyoruz ki kardan adam yapmayı bilelimm..
yani burda oxford vardıda bizmi okumadık
karışık yazdıysam affola
ceren gelmek üzere:18::18:
(azraece sen aklıma geldin ya..kocan dan kaçıp kaçıp yazıyodun ya)
Arkadaşlar benim kıza ne zaman portakal mandalina versem poposu pişiyoçokta seviyo onunla alakalı olabılırmı? başına gelen varmı?
Guzel bir calisma olmus eminimki bir dahakine tabiii alt yapi uygun olursa daha iyi olucaktir kardan adaminiz..simdilik millete hayirli olsun..
Allah askina kardan adam guzel olsa ne yazar cirkin olsa ne yazar amac cocuklar mutlu olsun sekerim, Bak Cerene ne cok mutlu cikmis fotografta,masallah kizimiza
şimdi show tv de izledim..
brokoli ve kivi fazla tüketildigi zaman kansere neden olabiliyomuş
hani bunlar antioksidan dı hani kansere karşı bol bol yenmesi lazımdı:44:
dna yı bulan bilim adamı açıklamış fazla tüketilmemeliymiş
ne yedirecez bu çocuklara yaa..
Allah a emanet yaşıyoruz..
Benim oglumun altida mandaline sonrasi pisik oldu, ben ondan sonra bir iki hafta vermedim, sonrasinda cok az vererek devam ettim..bir mandali sikarak suyunu verdim oda her gun olmamak sarti ile... simdi iyi gidiyor... bir mandali suyuda bizde kucuk cay bardaginin yarisina gelmiyor ve onu icerken biraz dokuyor soyle kabaca bir hesap yaparsak yarim mandali suyu bizde pisik yapmiyor ..sende miktari az tutarak verebilirsin cnm ama baktin devam ediyor vermemen en iyisi olur, bizimki dogdugundan beri hic pisik olmamisti bu mandali sagolsun pisikle tanis olmamiza neden olmustu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?