2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten zor bir durum.. canım eğitim için mi? Orda bir proje falan mı? Belki daha önce yazdın da ben atlamış olabilirim Gıda mühendisimisin?
Gitmenin senin için artısı olacaksa.. annenin ve Ömerin masrafları da karşılanacaksa 2 ay dediğin gelip geçer.. Döndüğünde burada havalar ısınmış olur..
Eşin de ayda bir gelip birer hafta kalsa.. (erken rezervasyonla uygun fiyata uçak bileti olabilir)
Yine en doğru kararı sen vereceksin.. İnşallah herkes için ortak bir nokta bulunur..

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah,,eşin istememekte haklı,insan eşinden bebeğinden ayrı kalmak istemez sonuçta...Ama çabucak geçer zaman,,
iyi tarafından da bakmaya çalış,,sıkma canını hemen,bu da mesleki anlamda bir fırsat bence

Kıyamam ben Ece kuzuya Yer annesi yer,,üzmez seni akıllı bıdık
Walla eğlenmeye çok ihtiyacım olsada zaten gün içinde ayrıyım ya kuzumdan,,birkaç saat eğlenmek mi olur eziyet mi bilemedim,,hala karar vermiş değilim canım,,
ama kız yüzünden eşimi de ihmal ettiğim gerçek,,o da benimle 1-2 saat dışarda vakit geçirmek istiyor Ben sürekli "anne ördek-yavru ördek" modundayım kızımla da Eşimde bazen tribe giriyor Ne yardan ne serden geçerim durumu işte

bir sagımda melek bir solumda ohh 2 saat uyumuşuz
uykumuda aldıgıma göre bugün günüm süper geçecek..ama akşam olmuş
yemekte yapmadım
canım kocacım yine iş sana kaldı ısmarlarsın artık birşeyler
bir kaç tane yemek söyledigimiz yer var
telefonda eşimin sesini duyduklarında hemen ''evett abi'' söyle diyolar
tanıyolar artık bizi..
yemek geldiginde asla kapıyı ben açmam

her türlü ev işi yaparım sıkılmam ama yemek yapmayı hiççççç sevmiyorum

Canım ya çok geçmiş olsun üzüldüm kuzuya komşularından da Allah razı olsun gerçekten ne kadar iyi insanlar
tez zamanda şifa bulsun ecemiz

sizede çok geçmiş olsun zadacım inşallah biran önce düzelir iştahı hastalıktan dolayı kesilmiştir. zorlamayın kendi haline bırakın şimdilik çünkü
hastalık zamanlarında bebekler edindikleri huyları bırakmıyorlar mazallah yemeden soğumasın yavrucak
biraz sabır geçecek inşallah

evet 21 aralıkta ki attığın mesaj hala gözümün önüne geliyor kıyamette kopmadığına göre yine yemek yapacağım diye

canım hayli zor bir karar olacak senin için umarım herkes için iyi sonuçlar doğurur verdiğiniz karar

Benim sef zamani sana gore ayarlariz dedi yani kis gunu gitmeyecegimi biliyor mart nisan gibi olur
Esim sefiyle gorusecek onun isi geregi gidisi benden kisa surer ama yine de yollarlarsa birlikte ne kadar vakit gecirsek kardir
Benim gidecegim yer guney fransa tarafinda isvicreye gitmek kolay oluyor roma floransa paris daha uzak olsa ama lowcost ucuslarla gidilip gelinebiliyor
Aksam benim bey bir gelsin de bakalim enine boyuna dusunelim
Parasal anlamda da buyuk katkisi olur aslina bakarsan

cok sagol cnm. Ben makina muhendisiyim burada olmayan bir arac icin gidecegim oraya
Havalarin duzelmesi icin biriki ay beklerim zaten o bana kaliyor
Is icin super artisi olacak
Maddi anlamda da
Ama gozumde buyutuyorum iste
Fazla duygusalim esimden ayri olmak zor geliyor
Gerci 2ay kalsam 4.haftada gelir 1hafta kalir
1.5ay kalsam 3.haftada gelip kalir
Omer.in dogumgunu arada kaynar tabi
Orda elin fransiziyla kutlariz artik fransiz fransiz bakarlar :)

kızlar sütüm nedense bugun yok denecek kadar az yahu bazen böyle oluyordu ama bugun daha belirgin
neden oldugunu anlamadım dün adet oldum ona yoruyorum
stress yapmamaya çalışıyorum inşallah bir an önce düzelir
bol su içmeliyim :18:

biyolog nerede yahu lillac ı da göremiyorum yoğun olduğunu yazmıştı bir ara
turuncuda yok sanırım şekerimşerbetim de

kızlar neredesiniz

yavrukedi inan bekledim o gün saat 5 e kadarama kopmadı ne yapalım

ya bazen diyorum bendemi çalışmaya başlasam
eski meslegim sigorta(araba sigortasi)..
yazıyım mantıklıysa başlayacam dinleyin

bakıcı tutsam 750 lira..
cerenede yarım gün bakacak onada 250 alır..
benim yol,yemek param ayda 200 ü geçer
tabi birde çalışacam akşam yemek yapamıycam ayda 400 civarıda o tutar

alacagım para asgari ücret 800 civarı..
yani sizce degermi yardımcı olsanızaaaa..olur demi bu işş

Hayırlısı olsun zeynep. Çok zor bi karar ama madem bu kadar cok artısı var; dusunmeye değer...

Muhahaha Giz maldivler az gelir bana, benimki uyusa 3 saat herahlde ben cennette sanirdim kendimi
Masallah Omere kar havasi iyi geldi demek, cigerler temiz hava ile dolunca carpmiyor boyle guzel guzel uyku veriyor
Is bolumun konusunda da hakkinda hayirlisi ne ise o olsun cnm,

Guzel bir calisma olmus eminimki bir dahakine tabiii alt yapi uygun olursa daha iyi olucaktir kardan adaminiz..simdilik millete hayirli olsun..
Allah askina kardan adam guzel olsa ne yazar cirkin olsa ne yazar amac cocuklar mutlu olsun sekerim, Bak Cerene ne cok mutlu cikmis fotografta,masallah kizimiza

şimdi show tv de izledim..
brokoli ve kivi fazla tüketildigi zaman kansere neden olabiliyomuş
hani bunlar antioksidan dı hani kansere karşı bol bol yenmesi lazımdı:44:
dna yı bulan bilim adamı açıklamış fazla tüketilmemeliymiş
ne yedirecez bu çocuklara yaa..
Allah a emanet yaşıyoruz..

Arkadaşlar benim kıza ne zaman portakal mandalina versem poposu pişiyo çokta seviyo onunla alakalı olabılırmı? başına gelen varmı?

Benim oglumun altida mandaline sonrasi pisik oldu, ben ondan sonra bir iki hafta vermedim, sonrasinda cok az vererek devam ettim..bir mandali sikarak suyunu verdim oda her gun olmamak sarti ile... simdi iyi gidiyor... bir mandali suyuda bizde kucuk cay bardaginin yarisina gelmiyor ve onu icerken biraz dokuyor soyle kabaca bir hesap yaparsak yarim mandali suyu bizde pisik yapmiyor ..sende miktari az tutarak verebilirsin cnm ama baktin devam ediyor vermemen en iyisi olur, bizimki dogdugundan beri hic pisik olmamisti bu mandali sagolsun pisikle tanis olmamiza neden olmustu...

ewet ceren çok mutluydu,şaşkındı
inanırmısın tv de görüyo kar ı anne burdada yagacakmı diyo..
her sabah uyanır uyanmaz camdan dişarıya bakıyo
yine kar yok diyip üzülüyo
içim yanıyo kızımı böyle görmeye dayanamıyorum

Son düzenleme:

Cnm sorma aslinda hersey oyle yapay olduki nerde ise kanser yapmayan sey yok gibi..
Ben zaten kivi vermiyorum, brokoliyide sik vermiyorum, surekli verenlerde umarim dikkate alir bundan sonra,
Rabbim kayirsin bizleri zor anam zor....versen bir turlu vermesen baska turlu..

aynen cnm yaa minicik bebekken olmadı şimdi altı pişmiş sinir oldum evet vermicem bir kaç gün bakalım oda nasıl seviyor ki mandalinayı görünce yürütecinden zıplaya zıplaya yanımıza geliyo kuzular bunlar yaaa:)))

kayıp aranıyor!!!
kızlar nerdesiniz
turuncu,biyolog,siyahlale,lillac,panpis,şekerimşerbetim,nagihan...

Brokoli,kivi ve benzeri besinler kanser oluşumunda etkiliymiş bende dinledim..
Açıklamayıda DNA sarmalını keşfeden Nobel ödüllü Watson yapmış
"Antioksidanlar ortaya çıkmasını engelledikleri kanserden daha fazla kansere yol açabilir" demişş
Bi çok sebzede,kurubaklagilde antioksidan mevcut yavrularımız ve bizler neeyle beslenicez..yeşil yapraklı sebzeler,brokoli,karnıbahar,domates,kurufasülye,nohut,mercimek vs.vs. Uzar gider yemiycez mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…