2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun ece ye çok üzüldüm..
neden ateşi çıktıki..
inşallah ciddi bir şeyi yoktur canım..
hasta olduklarında mutlaka huysuzda oluyolar..
komşularından da Allah razı olsun ne iyi insanlarmış..
inşallah rahat huzurlu uykulu bir gece geçirirsiniz

Teyzoslar benim okis im yurume meraklisi yeni maceralarimizi anlatayim sizlere yurutecte giderken gozune bir nesne kestirippppp hizli bir sekilde oraya giderrr ve sonraaa kendini ceke ceke yurutecten dusururhopppp yereeeesonraaa yola devam son zamanlar yere oturuyorum onuda dizime oturtuyorumkendi kendine kalkiyorrrr ve iki adim atiyorbiraz bodoslama gidiyor ama olsun azimli cocugumcok tatli oluyor yaaa ama cozmedigim bir hareket yapiyor ne anlatmak istiyor bilmiyorum bazen kizimmmm baba kimin dedigimde benim der gibi gogsune vuruyordu ama simdi durum farkli goril gui gogsune vuruyor kucak degil istedigi gel degil anlamadim gitti yaaa:44:bi konusmaya baslasaydi hayirlisi ile anlasaz neyse bizden bukadar
zadacim Zeyenep Ada miz mi hastalanmis cok gecmis olsun
melegim Mahir imizde mi hasta?sizede cok gecmis olsun

Kesinlikle bu bebişler çok zekii:)
Biz senin bebeğini görmedik galiba:26:

Tatlım yemeğim küçük gözde ve kısık ateşkeydi Tarık buğrayla ilgilenmeye daldım unuttum herhalde
Bu arada küllü açık kumrala bayılıyorum daha doğrusu küllü renklere..çok doğal duruyorlar..güle güle kullan saçlarını
Bende büyük ihtimal küllü kumral yaptırıcam

Geçmiş olsun canım yaa acaba diş mi çıkarıyo:44:inş bu gece rahat uyur
Allah yardımcın olsun

Ahhh canim yaaa yavrum kiyamam ben hayatim valla Allah kolaylik versin ne zordur senin icin simdi tek basina el kadar yavrucakla ama Allah yardim eder hayatim prensesimize acil sifalar versin

Tüh yaa cok gecmiş olsun. Takılma hastayken yemek istememesi çok normal. Komşulara da helal olsun. Süper valla. Dikkat et kendine sen de hasta olma. Yorma kendini. (Pek mumkun olmuyo ama işte...)

teşhisim dişle karışık soğuk algınlığı:) hala gülebiliyorum ya şaşıyorum kendime. ece kucağımda neşe ablalardan çıkmak için evimin anahtarıyla kapılarını açmaya çalışıyormuşum neşe abla napıyon sen öyle deyince uyandım çok güldük halime:))

Sorma cnm, Elif o kadar sevecen o kadar sekerdi ki Mahir sipasina karsi ama yok bizimki utandimi yoksa ben bunu istemem mi demeye getirdi :)) anlamadim ama sadece birbirlerine yabani bakismalarla gecti diyebilirim..foto cektik fakat benim icime hic sinmediler, huzursuzluklari ordada belliydi malasef..

Canım gecmis olsun güzeller güzelime,,keşke yakın olsak diyorum hep böyle zamanlarda,Ah gurbettt...komşularından Allah razı olsun..
Nese ablaya cok selam, Tuncay abiyi de takdir ettim walla
Eceyi kokla benim icin...

Baktı ki topikteki kızlar serpildi güzelleşti Mahir'imizde Elif'den vazgeçti
Yabani bakışmalarıda eminim çok hoştur

Cnm gecmis olsun, oksurugu vardi simdide atesi cikmasi soguk alginligi belirtileri gostergesi gibi geldi bana, umarim ates tekrar cikmaz, uzuldum Ece me, sen biliyormusun ben onu gormeden cok seviyorum, kiyamam kuzuma
Senin tasinan bir komsun daha vardi hatirladigim hatta cok uzulmustun gittikleri icin,yanlis hatirlamiyorsam..masallah senin komsular cok yardimsever ve ayni zamanda halden anlayan insanlarmis, sansin hep bol olsun komsundan yana ins

Baktı ki topikteki kızlar serpildi güzelleşti Mahir'imizde Elif'den vazgeçti
Yabani bakışmalarıda eminim çok hoştur

Tatlises cnm cim, inan bu oglanin capkinligi bile kayboldu..insan bu kadar mi degisir, sanki bizimkinin beyni yikandi ve herbir huyu gitti bambaska bir velet geldi...benim bu oglandan cekecegim var,.her ay huy degisirse yandik anam...
Topigin kizlarina laf kondurmam cok tatlilar, bana gore dunyanin en guzelleri..

Kendimi senin yerine koyunca bile yoruldum Allah yardimcin olsun canim
Esin ne siklikta geliyor?
Hos o gelse bile fazla yardimi dokunmaz zaten az gorusuyorsunuz...

Allah.tan orada hava guzel AzraEce.
Bir de eve tikilsaniz hepten bunalirdin
O komsulari ve laptopu sana birakan esini tebrik ediyorumm:

Esim utu yaptiktan sonra utuyu dezenfekte etmeye basladi bir saattir ugrasiyor su an son deligin icini temizliyor olsa gerek

çok sağolun teyzeleri. evet komşular yönünden çok şanslıyım. herkes bana lojmanlarda kimse kimseyi çekemez sakın kimseye güvenme demişlerdi ama çok şükür benim şansıma hep iyileri çıkardı. giden halime teyzem torununu kreşe yollamaya başlamışlar alışsın yanına gelicem diyor telde bir sevindim anlatamam. neşe ablamda 40 yaşında anne olmuş ama bana bin basar maşallahı var. eşim yok diye çekindim yemeğe giderken olurmu hiç öyle şey sanki kırk yıllık dostumuz gibisin gece gündüz ne olursa bizi aramalısın diyorlar. yeni gelen çocuksuz komşum dün için bakkaldan hürriyet bulamadım demiştim kupon için kocasını aramış mrekezden adama gazete aldırtıp getirtmiş. sabah verince nasıl şaşırdım mutlu oldum. bir gazete, bir telefon, bir kap yemek insanı bu kadarmı mutlu eder.

bu ay eşim gelemeyecek( şubata nasip bakalım. ama 28-29 gibi izmire gidicem yani en az 3 hafta daha yalnızız ece hanım ile burada da havalar soğudu tabi sizinki kadar olmasada. sadece 15 dakika parka çıkarıyorum ona bile annem kızıyor çıkarma çocuğu diye. hangimiz haklı bilemedim:26:

İnş beyni bi daha yıkanır huysuzluğu geçer yakışıklının
Benimkide 3 gündür inanılmaz değişti emiyo,yiyo,uyuyo hayretle izliyorum kucağımdan indirmiyorum göğsümde yatıyo kuzum
Darısı Mahir'in başına:)

Hem komşuların hemde sen çok şanslısının canım ne güzel birbirinizin karşısına çıkmışsınız...
Bu zamanda çok zor öyle komşular bulmak
Allah razı olsun hepsinden
Bu arada dün bende gazete bulamadım ne çok satılmaya başladıeşimde bulamadı ablamı aradım o bulmuş:)

AMINNNNNN
Agzina saglik ins olur cnm, adaklar adadim oglan duzelsin diye...o ilk zamanlarini cok ozluyorum, koyuyordum yanima sesi dahi pek cikmazdi kuzu kuzu annasina bakar ve agulardi... simdi yine kuzucuk olsun isterim , agulamasi cok zorunlu degil ama onun yerinede anneeeyy desin..oy oy hayellere bak sen,
Masallah senin Pasaya, kocaman afferin ona, opuyor teyzesi onu, slm soyle Tarik Bugra ya olurmu,..

Adaklar adıycak kadar huysuz mu canım yaa Allah yardımcın olsun sende bi başınasın orda
Anneyyyy dediği günleride görücez canım az kaldı
Bizim ki anne diyemiyo hınneee diyo sımsıkı sarıyorum eriyorum anneyeyyy dediklerinde uçarız havalara
Uyandığında söylerim selamını teyzesi eminim oda sana selam söyler
İnş mahirimde düzelirde yormaz annesini

Topiğin çılgın hatunu babyceren bu gece yok neden acaba napıyo acaba
Kızzzz daha önce paylaşılmayan karikatür mü arıyorsun yoksa
Yoksaaa

Gidim bende yatimm bari
Hepinize iyi geceler diliyorum
Tüm bebeler mışıl mışıl uyur inş
Sağlıkla kalın esen kalın
Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinizde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…