1 üye 9 ziyaretçi:26:
24 saat olmuş sizleri okuyup beğeniyorum ama yazamıyorum. dün gece erken yatayım dedim 1 saat sonra ece ateşlendi. iyi ki yatmışım o 1 saati. sirkeli su, şurup derken ateşi geçti ama huysuzluğu geçmedi. bu kız çok alıştı üstümde yatmaya. yerine koyuyorum açıyor gözlerini. sabahı sabah ettim.gün içinde yarım kavanoz yoğurt dışında hiçbirşey yemedi. habire memmede memme. şu komşularım olmasa ben yanmıştım. neşe ablam ile tuncay abim var. yemeğe gittim onlara (2gündürde eve getiriyorlardı yemek) yemek yedik bulaşıkları tuncay abi yıkadı. ben sadece oturdum dinlen dediler ki onlarında 1 yaşında oğulları var ece ile ilgilendiler. ilaç gibi geldi o 3 saat. şimdi nöbete kaldığım yerden devam edicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
afiyet olsun yarasın
buarada ne kadar çok saçınız varbizimki hala kel
cnm sen bu lafları nerden çıkarıyorsun
seni merakla takip ediyorum:26:
cnm bizimkide kumandayı eline alınca tv tutuyor tesadüf sandım bastan ama klima kumandasını alıncada klimaya bakıyor sanırım bilinçli
Çok sevindim,seven insan bir yolunu bulur kar da kış da olsa aşkını tazeler demekki...Benimki de sabah okuldan aradı,aşkım pencereden baksana diye.Tabi ben hemen anladım kar yağdığını çok sevindik akat ne yazıkki hemencecik durdu...
Hangisini annesi?Paşamıza bak ya,maşallah yesin de sağlıklı olsun.
Geçmiş olsun canım,demek tek unutkan ben değilmişim.Tatlım sen de bir dahaki sefere saat kur ne olur ne olmaz.Hem sana nacizane tavsiyem yemekleri mümkün mertebe harlı ateşte pişirme,çünkü az ateşte ve yavaş pişen yemekler herzaman daha lezzetlidir
Sorma bir kaç gündür ben de bekliyorum,ha bugün geldi ha bugün gelecek diye.İnşallah her şey yolundadır.Aksi halde ihmal etmez bizi...
Evet canım ya, Doğa da kablo meraklısı.Dişi de bugün yarın gelir hayırlısıyla.Benim kızın ilk altta çıkmıştı bir tane sonra üst tabanı beyazlaşıp çatlayınca doktorumuz dahil diş çıkıyor sandık fakat çıkmadı,baktık alttan bir tane daha fışkırmış
24 saat olmuş sizleri okuyup beğeniyorum ama yazamıyorum. dün gece erken yatayım dedim 1 saat sonra ece ateşlendi. iyi ki yatmışım o 1 saati. sirkeli su, şurup derken ateşi geçti ama huysuzluğu geçmedi. bu kız çok alıştı üstümde yatmaya. yerine koyuyorum açıyor gözlerini. sabahı sabah ettim.gün içinde yarım kavanoz yoğurt dışında hiçbirşey yemedi. habire memmede memme. şu komşularım olmasa ben yanmıştım. neşe ablam ile tuncay abim var. yemeğe gittim onlara (2gündürde eve getiriyorlardı yemek) yemek yedik bulaşıkları tuncay abi yıkadı. ben sadece oturdum dinlen dediler ki onlarında 1 yaşında oğulları var ece ile ilgilendiler. ilaç gibi geldi o 3 saat. şimdi nöbete kaldığım yerden devam edicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ahhh canim yaaa yavrum kiyamam ben hayatim valla Allah kolaylik versin ne zordur senin icin simdi tek basina el kadar yavrucakla ama Allah yardim eder hayatim prensesimize acil sifalar versin24 saat olmuş sizleri okuyup beğeniyorum ama yazamıyorum. dün gece erken yatayım dedim 1 saat sonra ece ateşlendi. iyi ki yatmışım o 1 saati. sirkeli su, şurup derken ateşi geçti ama huysuzluğu geçmedi. bu kız çok alıştı üstümde yatmaya. yerine koyuyorum açıyor gözlerini. sabahı sabah ettim.gün içinde yarım kavanoz yoğurt dışında hiçbirşey yemedi. habire memmede memme. şu komşularım olmasa ben yanmıştım. neşe ablam ile tuncay abim var. yemeğe gittim onlara (2gündürde eve getiriyorlardı yemek) yemek yedik bulaşıkları tuncay abi yıkadı. ben sadece oturdum dinlen dediler ki onlarında 1 yaşında oğulları var ece ile ilgilendiler. ilaç gibi geldi o 3 saat. şimdi nöbete kaldığım yerden devam edicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ayyy canım yaa yanmasaydı da hepiniz toplaşıp gelseydiniz hep beraber yeseydik
Bende tv açmıyodum canım izlemesin diye son zamanlarda açıyorum dikkatinide çekmiyo sadece bi kaç reklamı var işte başta molfix reklamı
Hamileyken dinlettirdiğim şarkıları benim sıpada çok seviyo..
Mahircik Elif le ne yaptı şekerim anlatmadınn
Sorma cnm, Elif o kadar sevecen o kadar sekerdi ki Mahir sipasina karsi ama yok bizimki utandimiyoksa ben bunu istemem mi demeye getirdi :)) anlamadim ama sadece birbirlerine yabani bakismalarla gecti diyebilirim..foto cektik fakat benim icime hic sinmediler, huzursuzluklari ordada belliydi malasef..
Baktı ki topikteki kızlar serpildi güzelleşti Mahir'imizde Elif'den vazgeçti
Yabani bakışmalarıda eminim çok hoştur
Kendimi senin yerine koyunca bile yoruldum Allah yardimcin olsun canim
Esin ne siklikta geliyor?
Hos o gelse bile fazla yardimi dokunmaz zaten az gorusuyorsunuz...
Allah.tan orada hava guzel AzraEce.
Bir de eve tikilsaniz hepten bunalirdin
O komsulari ve laptopu sana birakan esini tebrik ediyorumm:
Esim utu yaptiktan sonra utuyu dezenfekte etmeye basladi bir saattir ugrasiyor su an son deligin icini temizliyor olsa gerek
Tatlisescnm cim, inan bu oglanin capkinligi bile kayboldu..insan bu kadar mi degisir, sanki bizimkinin beyni yikandi ve herbir huyu gitti bambaska bir velet geldi...benim bu oglandan cekecegim var,.her ay huy degisirse yandik anam...
Topigin kizlarina laf kondurmam cok tatlilar, bana gore dunyanin en guzelleri..
çok sağolun teyzeleri. evet komşular yönünden çok şanslıyım. herkes bana lojmanlarda kimse kimseyi çekemez sakın kimseye güvenme demişlerdi ama çok şükür benim şansıma hep iyileri çıkardı. giden halime teyzem torununu kreşe yollamaya başlamışlar alışsın yanına gelicem diyor telde bir sevindim anlatamam. neşe ablamda 40 yaşında anne olmuş ama bana bin basar maşallahı var. eşim yok diye çekindim yemeğe giderken olurmu hiç öyle şey sanki kırk yıllık dostumuz gibisin gece gündüz ne olursa bizi aramalısın diyorlar. yeni gelen çocuksuz komşum dün için bakkaldan hürriyet bulamadım demiştim kupon için kocasını aramış mrekezden adama gazete aldırtıp getirtmiş. sabah verince nasıl şaşırdım mutlu oldum. bir gazete, bir telefon, bir kap yemek insanı bu kadarmı mutlu eder.
İnş beyni bi daha yıkanır huysuzluğu geçer yakışıklının
Benimkide 3 gündür inanılmaz değişti emiyo,yiyo,uyuyo hayretle izliyorum kucağımdan indirmiyorum göğsümde yatıyo kuzum
Darısı Mahir'in başına:)
AMINNNNNN
Agzina saglik ins olur cnm, adaklar adadim oglan duzelsin diye...o ilk zamanlarini cok ozluyorum, koyuyordum yanima sesi dahi pek cikmazdi kuzu kuzu annasina bakar ve agulardi... simdi yine kuzucuk olsun isterim , agulamasi cok zorunlu degil ama onun yerinede anneeeyy desin..oy oy hayellere bak sen,
Masallah senin Pasaya, kocaman afferin ona, opuyor teyzesi onu, slm soyle Tarik Bugra ya olurmu,..
portakal yermisiniz teyzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?