Ceren evde,Çağla yanında,,para verdik boşa gitmesin diye okula sen gittin bugün galiba şekerim nerelerdesinnn
Sanırım şuan da kuru boyalarınla kardan adam yapıyosunİnşallah yanında 5TL vardır,,tiyatro falan vardır belki
ceren okulda,çağla yanımda..ceren dün okula gitmedi diye bugün yanında bakkalın çıragını yolladım
bir gün degişik vakiit geçirsin diye...akşam ekmekler bedavaaaaaa
kuru boyam yok ama akşama kuru fasulye yapacam..onlarla ne yapabilirim bilmiyorum
tiyatro yarın şekerim..benimde gitmem gerekiyomuş..
bir bilet alıp gitmeyi düşünüyorum..cerenide kucagıma oturturum izleriz 5 tl de cepte kalır
başka sorun varmı canım
bugün kafam dalgın ters giden birşeyler var anlamıyorum..
senin alıntı neden terste onuda anlamadım
hallasni rib kilsret rutkoy mınacoyulo nezab edizimipeh elyöb ralmurud
ines inerec ıyalgac koc mutpo
Eki Görüntüle 601849 Eki Görüntüle 601851
şok şok şokkkk....
dün bilim adamının yaptıgı açıklamayı duyan brokoli ve kivi gerçekleri anlatıyor...
''arkadaşlar bizim bir suçumuz yok o bilim adamı üzerimize korkunç bir iftira atmıştır
yiyin bizi gerçekten biz kanser falan yapmıyoruz...çok yiyinde neslimiz tükenmesin öhüü öhüüü
sırf hepimiz ona kalalım diye o bol bol yesin diye korkunç biriftiraya ugradık''
brokoli metanetini korurken kivinin agrasif halleri dikkatlerden kaçmadı
PLANNER ve MUTLU ANNE yazilarinizin yakindan takipcisiyim,seviyorum sizleri optum kocaman.
BEYKOZ, canim ya sen yaslanmazsinSeni karda kayarken hayal ettim cok sirin bir goruntu olustu gozumun onunde
BABYCEREN,ya canim allahtan kunefe sehirine cok uzak degilim neydi o resim hala agzimin suyu akiyorMersindede fena yapmiyorlar tabiki sizin orasi kadar degil ama,ilk firsatta yemeliyim gitti diyet,cok kotusun tabi kendin fistik gibi olunca ;-);-);-)
ILKIM,her meyve yedirisimde aklimdasin,umarim yedirmeyi basarabilmissindir.Benim kizimda sevmiyor :-( Bu arada Bestenin ilk koydugun fotosundaki yelegin yaka modelini calmis bulunmaktayiz sucumu itiraf ediyorummmm
NAGIHAN,ohhh canim ya diyet isi son gaz devam basardin sende bu isiben yapa boza devam ediyorum boylece 4 kilo gitti,bu defa pek istikrarli degilim ama salmiyorumda, havalar isinsin spora baslicam.(hep bir bahane hep bir bahane
PLANNER ve MUTLU ANNE yazilarinizin yakindan takipcisiyim,seviyorum sizleri optum kocaman.
BERRUM ve LILLAC .benmi goremiyorum yoksa girmiyorlarmi su siralar. Kizlar daha yazmadigim kisiler var ama cok uzun oldu umarim sizi skmamisimdir kusuruma bakmayin lutfen
Yaklaşık 2 dakika önce kızımın çorbasını yaktım hey Allah'ım ya sen aklıma mukayyet ol.
Bir gün evi yakmazsam iyi.
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinizede çok teşekkür ediyorum...
Benim sormak istediğim bir kaç şey var .
kayra kucağıma geldiğinde yüzümle oynuyor sürekli.Kulağımı burnumu gözümü saçımı çekiştiriyor.Ben bunun alışkanlık yapmasından korkuyorum açıkcası.Bu durum bebeklerin gelişiminde normal olan bir süreç mi yoksa şimdiden "hayır"diyerek yapmaması gerektiğinimi öğretmek mi lazım.Sizlerde durum nedir?
Birde benim oğlan evin patronu gibi öyle bir nara atıyor ki...Bu bağırma durumu bütün bebeklerde var mı ?
Şu aralar istediği bir şeyi vermeyince ağlıyor ve dediğini yaptırmaya çalışıyor.Mesela kucak için numaradan ağlamalar yapıyor veya mesela dün illa leptopu almaya çalıştı babasından.Babasıda vermedikçe kıyameti kopardı.Neticede ben daha bebek düşüncesi ile verdim ama artık "hayır" eğitimine başlasak mı bilemedim.
Kucak ağlamalarını dikkate almalımıyım acaba.Yani evet kendisini güvende hissetmeye ihtiyacı var ama bunu ağlayarak yaptırması alışkanlık haline gelecekmiş gibi geliyor.Eşim kucak için ağlamaya başladığında ilgisini farklı bir yöne çek,ağlaması bitince kucağına al ki alışmasın diyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?Eğitime başlamalı mı yoksa daha zamanı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?