2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Dis bugdayinda neler yaptin anlatabilirmisin tatlim?ben de somestr tatilinde yapmayi planliyorum.Bu gidisle ha suydu ha buydu derken kizimin butun disleri cikacak.

Benimkinde de kaka fobisi var melegim
Aksam yikarken azicik kaka dustu kuvete kedi gibi firlayacakti
Herseyi yapar ama kaka mi asla el surmezz

Neden acaba, temizleyince sanki incileri dokulur..ne hamim evladi oldular bunlar yaa..neyse ben benim adam icin soyluyorum..

Gecmis olsun cnm, benim oyle sutle pek aram olmadi bu yuzden bilemiyecem, ama belki icindeki sut sikismis disari cikamadigi icinde baski yapiyor olabilir...

Offf Turuncu, cnm neler yasamissiniz oyle...inan cok uzuldum hele Kayra nin dususunu okurken icim fena oldu, gozlerim sulandi inan..
Bazen aksilikler gelirken ust uste gelirmis oyle olmus sizinkide..
Gecmis olsun ve ayrica mevlamdan sana yar yardimci olmasini diliyorum tum kalbimle..birde vitamin bizde onumuzdeki hafta doktordan istiyecez, yoksa benim velette iyiye gitmiyor :)) vitamin isini iyi dusunmussun, sifa olur ins.

turuncu__bende seni

dün gece seni rüyamda gördüm
bir deterrjan firmasından para kazanmışsın...
hemde 60 bin liraaaa
topigede böyle yazmışsın
''herkes ne oyuncak istiyosa söylesin kargoyla yollayacam''
doğrumu canım varmı böyle birşey
eger dogruysa oyuncak için limitimiz ne kadar

Son düzenleme:
bu arada tatlı dilli çiçek_çiçek yorumların için teşekkür ederim canım
çiçek gibi bir insansın

Oooowwwww 60 bin miiii

Valla o kadar para çıksa bütün bebelere istedikleri oyuncakları alırdım herhalde

Kızlarrr bu gün buraya uğrayamadımmm yine temizlik yaptımda
Yaklaşık 1saat önce bi sürü alıntıyla cevap verecektim ki yine gitti hepsi
Eşim sırf aynı oda da olalım diğer odaya pc başına geçmeyim diye okulun tabletini getiriyor
Bu alettede parmağın bi yere değmeye görsün benim pc bundan daha güzel
Bu arada eşim bu gün geç gelicek yemek yapmadımkalpli pasta yaptım pembiş pembiş bende pembe giydim oğlumada pembe giydiricektim ama pembe kıyafeti yok

turuncuseni gördüğüme çok sevindim..merak ettik canım seni ve kayrayı...kayra düşmüş çok üzüldüm içim yandııgeçmiş olsun inş bu son olur..
İştahsızlık sorumu devam ediyormuşcanım pütürlüye ara versen yine blendar kullansan belki az da olsa yer:44:
İştahı düzeldiği zaman pütürlü çalışmalarına devam edersin
Bu arada şeker-tuz sorun oluyo demişsin..isteyen istediği yorumu yapsın canım bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez
Ve biz burda sorunlarımızı paylaşmak için varız...bizlere anlatmıycanda kime anlatıcan aşk olsunnn
Tarık Buğra da saç,yüz,kulak meraklısı..ayrıca terlik,kumanda,bez,ıslak mendil:)şu anda bunu yazarken bile ayağımın dibinde eli terliğimde valla
Arkadaşların yorumlarını okudum ama ben biraz katıyım galiba bu konuda:44:ben ellememesi gereken şeylere hayırrr diyorum öylede bi anlıyo ki:)
Yüzüme dokunduğu zaman,babasının kulağıyla oynadığı zaman izin veriyoruz ama saç çekince,mamasının içine elini sokmak isteyince hayırrr diyorum eli havada kalıyo:)
Kucak istediği zaman kıyamıyorum alıyorumnumaradan ağladığı zaman istediklerini yapmıyorum oynatıyorum,gıdıklıyorum susuyo..bi ara bizimkide çığlık atıyordu daha önce yazmıştım buraya bende onunla birlikte bağırıyordumyaklaşık 10 gün sonrasında unuttu...çok yazdım özlemişim valla senihemen Kaya'nın resimlerine bakıcam yakışıklımıda görimm

çiçek-çiçekne çok şey yazmışsın canım yaaa:)bravo valla3 vakte kadar yeniden yaparsın cümlene çok güldümm..fal baktırasım geldi..fala inanma falsız kalmaöptüm seni ve masalı

ZADAdarısı zeynep adanın başına canım inş emmeye başlar..göğsünün ucuna sevdiği bi şeyler sürsen belki emer tatlım:44:

anneZeynepömer de emmeye başlamışşşaferin kuzuya anne memesi gibi var mıTarık Buğra benim yakamı çekiştirince çok mutlu oluyorum
Makarna maceranızı merakla bekliyorum inş sever Ömer cikk

siyahlalenerelerdesin şekerim..diş buğdayınız ve bebeğiniz hayırlı olsun canım

babycerenparmağını ağrıtmışsın canım yaaaçok sağol o kadar yazmış izah etmişsin
En iyisi ben 2. Bebemi bekleyim erkenden yorum yapmayim

ilkimçorba yakmışsın canımgeçmiş olsun...biz unutkan değiliz canım sorun ocaklarda onlar yakıyo

Son düzenleme:

Kızzz bende rüyamda mutlu anneyi gördüm valla
Bize yenilemem gereken elektrik süpürgem ve bilgisayar taşıma çantam var çok eskidiler ama param yok diyo
Bizde buradaki herkes olarak kişi başına 2 lira para topluyoduk
Acaba cerenin şu tiyatro parası 2 lira mı bilinç altımda kaldı
Geceye noktayı bu topikte koyuyoruz sonra böyle rüyalar görüyoruz

senin rüyada güzelmiş:))
nedense hep paralı rüyalar görüyoruz hayırdır inş..
bizim 2 lira rüyalara bile girmiş..
cerenin cebinden çıkmadı para yaa..acaba montunun cebinde mi gidip onada bakıyım şimdii

bu gecede beni gör rüyanda
elimde bir tencere
kapını çalarken gör

Son düzenleme:

Euheuheuhe iyiki 2 lira dedim bak aklına geldi koş bak koşş
Tmm canım tencerenin içinde yapmayı sevmediğin güzel bi yemek olsun
Ben seni rüyamda görürsem kesin künefeyle görürüm anacım

düşün düşün ... işin derler ya o haldeyim. dün eceye zorla çorba içirmek istedim bardaktan genzine kaçtı çok üzüldüm beraber ağlaştık sonra o sustu ama ben ağlamaya devam ettim neden yapıyorum bunu çocuğuma diyerek. aslında ortada çok açık gerçekler var ama biz anneler bunları neden görmek istemiyoruz. ece çok ağlayan bir bebek değildi kucakçıydı sadece. 4. ayını doldurana kadar geceleri ağlamayan bir çocuktu. ne zaman ki memeyi red etme dönemine girdi ağlamaya başladı. o geçti derken büyüme atakları oldu. o küçücük bedenlerinde ne fırtınalar kopuyordu kimbilir dilimi var anlatsın ağlıyacak tabi ki. sonra dişler gelmeye başladı. hepimiz biliyoruz biz büyükler bile diş dedilermi ne kadar acı verdiğini. çocuğun o acıyan yerinden bekliyoruz ki yemek yesin. birde üstüne hasta yavrum ama illaki tabaktaki bitecek benim için. burada çok iyi niyetli yazılan öğün miktarları var ve ben kendi adıma onlardan etkileniyorum yada karşılaştırma yapıyorum ki farkında olmadan eceyi yemeğe zorluyorum. nerde duyulmuş ki bebek yemek yememişte küçük kalmış, hastalanmış. bebek üşütür, mikrobu dışarıdan alır hastalanır. çocuk anne ve babasına bağlı ırsi büyür illa iri olacak şartımı var bunun. bu dediklerimin istisnası da olacak tabi ki ama genellemesi yoktur bunun. yemeğe bu kadar adapte etmemiz hem bizi hem bebeklerimizi üzüyor. sizden ricam burada bende dahil öğün miktarlarını yazmayalım ek gıda topiğine yazmak isteyenler yazsın. pütürlü içinde diş doktoru komşum çok aceleci olduğumu söyledi. çiğneme denilen şey ağızda diş ile yapılır 2 tane diş ile bebeğin bunu yapmasını bekleme reflekstir bu zamanla gelişir. yiyen bebek varmı evet var ama onlarda zaten parçalamıyorlar ağızlarında yuvarlayıp yutuyorlar sadece dedi. kayrayı düşünüyorum. ek gıdayla ne kadar erken tanışmak zorunda kaldı. biz bile bazen bıkıyoruz yemeklerden ki onların ki tatsız tuzsuz şeyler. zaman tanıyalım bebeklerimize. onlar huysuz değil sadece anlayış istiyorlar gibime geliyor. içimden geldiği gibi yazdım ya yanlış anlaşılmaz umarım.

çiçeğim daha bugün eşime nolur izin almaya çalış gel dedim. sonra senin yazını okudum daha da üzüldüm. özlem çok hırpalıyıcı bir duygu oluyor. hele bebeklerimizin sorumluluğu üstümüzdeyken. Allah başka ayrılık vermesin ama işimiz çok zor senin bir artın ailenin yanında olman ama hiç kimse kimsenin yerini tutamıyor. güçlü olmaya çalışalım bu günlerde geçicek inşallah.

bambucan Azramıza maşallahecede de aynısı var. şimdiki amacı hep koltuğun üstünden birşey almak yada yerden alıp koymak. yerden alırken koltuklar yüksek arada dengesini kaybediyor yada dediğin gibi aldığı şeyi dalıp iki elinle tutunca düşüp gidiyor. düşme sesine göre müdahele ediyorum artık yoksa başa çıkamıyacam kudurgunla:)) ayrıca güzel yorumların içinde teşekkür ediyoruz.

ilkimcim noldu bize şekerim göğüsler aldı başını gidiyorlar özlemişim böyle dolgun ve kocaman olmalarını:)) şaka bir yana benimki tamamen sütlaçsal:))) uzun zamandır yemiyordum geçen akşam misafirlikte yedim bir tabakta eve verdiler bende hoopp miğdeye nolduysa ondan sonra oldu:)) ben sağmadım zaten akıp durdular.birde değişik bir püf noktası öğrendim sizinle paylaşayım. fırında sütlaç yaparken üstü eşit yanmıyor yada yanıp acı oluyor ya genelde. 1 yumurta sarısını sütlacın suyunla çırpıp birer kaşık üstlerine dağıtarak koyunca harika oluyor. benim gibi ağzına yumurta sokmayan biri bile anlamadı.

siz ne tatlı kızlarsınız yaw...Allah iyiliğinizi verssin...sizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum bu arada siz beni tanımazsınız.bendeniz topiğin en yaşlı annesi hepinizin de ablası oluyorum:)))

Son düzenleme:

Benim oglum neden teke gibi kokuyor, habire ziplayip hoplayip ve fena kokuyor kizlar :)) Eminim Mina misssler gibi kokuyordur, boncugun herseyi guzel yeyim onu ben :)) izin ver annesi cok opesin var sekeri...

Turuncu ilahi, cnm bunlar bagirir aksirir tiksirir yani ozellikle benim velet.. oyle bagiriyorki bazen komsular bu cocuga eziyet ettigimi dusunup polisi ararlar diye korkuyorum, oyle boyle degil cok fena sesi cikiyor..birde burda Tr den farkli durumlar, cocuga eziyet ve kotu davranis basa bele olabilir..bu cocuk benim basima belaya sokucak isin gidisati onu gosteriyor ehueheuheu
Hayir , su kelimeden nefret ediyorum, sunlar adam gibi olsada bizde o kelimeyi kullanmasak ne iyi olurdu dimi, ben suan kullanmiyorum erken yani benim oglan daha anlamiyor ,onu anladim...yalniz bir keresinde oyuncaklarini surekli yere atiyordu bende her seferinde burnunu siktim ve yoruldu atmaktan vazgecti....

mutlu anne resimleri yolladim
Daha cok cekmistim ama bulanik cikmislar bir dahakine telafi edecegim
Geceniz guzel gecmistir umarim. Mira.ya kim bakti?

Bizim kutlama cok keyiofliydi. Esimin arkadasimi suprizimle cok mutlu oldu.
Omer.i delice sevdiler beslediler gezdirdiler biz de esimle bos bos takildik :)
Yeni bosanmis bir arkadas vardi
Benim hic bu kadar guzel bir cocugum olmayacak dedi
Cok uzuldum bogazim dugumlendi
Rabbim insallah acilarini dindirir hayirli bir evlat verir

Opuyorum hepinizi
Yarin icin bana dua edin
Her turlu uyduruk bahaneye varim yeter ki gelmesinler
saka bir yanaBasimin ustunde yerleri var ama hem yarin hem pazar cok zor olacak simdiden yoruldum

canım sana yazmıstım ama sildimmm sen kocanı özlemişssin tek sorun bu...

Son düzenleme:
MELEGIM, canim Mahirimizin gezmede mizmizlanma nedeni,forumdaki kizlara sadik kalmak icindi hic anlamiyorsun annesi Saka biryana bende merak ediyorum birgun gelip soyle kendi kendilerine oynayip hupur hupur yedikleri gunler gelcekmi -)

Valla hic boyle dusunmemistim, galiba haklisin :)) Allahtan umit kesilmez ins o gunleride gorucez..ve kutlariz artik hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…