2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

1= canım hametanı ben basından beri kullanıyordum cok etkili ve hiçbir zararı olmadıgını biliyorum ve yakında bebekleri olan herkezde kullanıyor
2= sütün vardr ama doyurucu degildir sen anne sütünü her aralıka ver ama ek gıdayıda ihmal etme sabah ögle aksam sizin yediginiz saatlerde direk yedir sonra emzir zaten yemekten önce emziriyorsundur ben öyle yaptım ve bu ay cok hareketli olmasına ragmen 900gr aldı canım...ama hareketli olmasının etkisi büyük kilo almamasna cnım
3=maasallah kızımıza rabbim nazarlardan korusun canım

Maşallah Azra kızımıza,,ilk dans eden bebişimiz diye şereflendirsin topiğimizi
1.Her durumda uygulamanda bir sakınca yok diye biliyorum,, ama ben gün içinde 1 yada 2 bezde kullanmıyorum,mesela kakadan sonra yıkayınca bazen bebeyağı
ile bacaklarına masaj yapınca hafifçe sürüyorum o zaman kullanmıyorum ya da bazen hiç bişey sürmediğimde oluyor ama hametan çok değerli benim için!
2.Ek gıda konusu hassas biliyosun canım,,öncelik anne sütü,bazı bebişlerimiz löpür löpür yerken, bazıları da oralı olmuyor malesef ama bu ayda 300gr alması çok iyi çünkü hareketlendiler Bir bebek 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun yaklaşık 3 katı olursa iyidir demişti dr. Azra da hareketli bir bebek maşallah

canım size yeni resim eklicem ama foto mak. resimler, pc attım bir baktım resmimiz yok eşim diger pc atmıs garanti olsun diye ama içinde kopyalamamıs o pc den aktarıcam koyucam hayatım bizi özlemen cok hosuma gitti bambucanım
cok eglendim canlarım inş sizede gelir eglenirsiniz karda kaydık eşimle hızımızı alamadık gidiyorduk bizim buralar cok bayır ikinci bayırdan duvara dogru yapısmadan tamamladık cok şükür yasasın adrenalinnn

Canim cok gecmis olsun inanilmaz uzuldum ama cok sukur ciddi bise olmamis.Beslenme konusunda lutfen bununda bir surec oldugunu dusun canum gececek elbette bak ben rsmen agzina skarak besliyordum 12 saat ac birakmistim sonrasinda yine agzina sikarak beslemek zorunda kaldim ama suanda ogunler nazaran cok sukur,evet hala seveek yemiyor ama daha iyiyiz.Kayra benim kizima nazaran donem donem istahli oldugu zamanlar oldu yani gecici oldugunu dusunuyorum,nakadar uzuldugunude inan tahmin edebiliyorum.Allahim tez vakitte duzeltir insallah kucuk pasanin istahini.
Diger yazdiklarina gelince eksiksiz benim kizimdada var,bende daha sabah dusundum ne yapmak lazim diye,sonuc olarak daha cok kucuk ve ben yapma dedigimde bile guluyor ben biraz daha zamani var diye dusunuyorum tabi cok absurt seyler haric ;-)
Canim son olarak sunada deginmek istiyorum,burda senin yazdiklarindan keyif alan,uzuntune uzulup sevincine sevinen sayisiz arkadas var,lutfen birkac kisinin yazdiklari yuzunden kendini geri cekme,ben bir turuncu yandasi olarak senin her yazini ilgiyle okuyor ve cok seviyorum

Turuncucum cok gecmis olsun,bu minikleri Allah koruyor kesinlikle,ben gecen gece kizim agliyor sandim,apar topar kalkayim derken yataktan dustum,2 gun kendlme gelemedim.Bu kuzucuklar o kadar esnek ki hemen toparliyorlar.Senin yazini okuyunca kizimin doktorunun bir lafi geldi.demisti ki bazen 10- 15 gun boyunca bisey yemek istemeyecek bu donemde,herseyi reddettiigi gunler olacak,yemegi teklif edeceksiniz almazsa zorlamayacak,inatlasmayacaksiniz dedi.uygulamasi zortabi ama bil istedim.

canım kocacım ya bana kontür yollamış
hemde 30 lira lık
arkasındanda aşk dolu bir mesajjjjjj....
''kontürleri yine 10 günde bitirme tamamm''

tamam aşkım tamam.. 11-12 gün idare etmeye çalışacagım merak etme sen
akşama kuru fasulye yersin artık hakettin

BAMBUCANNNNNNN
Yaaa cok utandimmmm,bide ismini yazabilmenin ozgurluguyle yazmisim ehueheueheueh bugunlerde bambiden cok alisveis yaptim sanirim karistirdim yaaaa yeri yarin icine girmek istiyorummmm.

Olur mu guzel Bestemin annesi ne demek
Ben sagip dolaba koyuyorum
Alt kisimda 3gun ustte 3ay durabiliyor cnm
Kompresi de emzirmeden once uyguladim
Damarlar acilsin rahatlasin diye
Cidden dile kolay ama cok zorlamisti beni
kolumu kipirdatamiyordum sonunda da sitmaya dondu zaten
gecmis olsun tatlim
Yaklaşık 2 dakika önce kızımın çorbasını yaktım hey Allah'ım ya sen aklıma mukayyet ol.
Bir gün evi yakmazsam iyi.

ben ocak ilk haftasinda evdeyken 3kere kabak tatlisi yapmaya yeltenip yaktim
Size laf yetistirirken yandi tabi heps

Esime de nasipte yokmus hayatim belki hormonluydu Rabbim musaade etmedi diye ayak yaptim

BABYCEREN sen bizim omrumuzu uzatiyorsun resmen bu enerji ve cin fikirliligine hahyranim :)

MUTUANNEmin de asagi kalir yani yok Allah klavyenize zeval vermesin kizlar cok yasayin e mi!

çağla çöpe dogru gittigi zaman bende ''hayır'' diyorum ve anlıyo..
gülümsüyo ama gitmiyo akıllı kızım..
bence bizi çokiyi anlıyolar artık gerekti zaman ''hayır demeliyiz..
iştahsızlık had safhada neden anlamıyorum..
meme ye güveniyo ama o da bir yere kadar yani doymaz ki..
uyku desen gecelerimiz kabus gibi..saat başı emzirmeye kalkıyorum..
yerine koydummu koymadımmı diye defalarca kalkıp bakıyorum..
ve hemen hemen herkes aynı sorunları yaşıyo..tabiki sevinmiyorum ama
yanlız olmadıgımı ve herkesin aynı sorunlarla boğuştugunu görünce
normal bir süreç oldugunu anlıyorum..
annelik çok zor yaaa..
anneee tekrar küçük kızın olmak istiyorum..
terligi her seferinde nasıl isabet ettirdigini anlamak istiyorum...
(bunları benmi yazdım ya)

Esim bu gece cemyılmaz'ın gösteri filmine bilet almış,,benimkine vur dersin öldürür işte,,bu gece çık yarın çık düşünmek bile kabus
Mira nolucak dedim,,"babama bırakırız" dedi.Onu da götürelim dedim,tabi cevap gecikmedi: "sen iyi misin".Ya anlamıyor bu adam anlamıyor,,
tamam değişiklik olur çok haklı ama benim kuzuma dedesi nasıl bakacak???İmdat ya imdaaat!!!Gitmezsem tribe girer,gidersem ben trip atarım,
keşke annem burada otursaydı da gönül rahatlığıyla gitseydim Sağ yanım dertli...sol yanım ayaz canlarım

Kizlar cok özledim siziii
diş bugdayi yapicam demiştim ya geçen pazar yaptim anca kendime glebildim

Mina Tuana min 4 dişinide cikarttim ama hala sirada cikacak olanlar var ki kaşintilari devam ediyo

birazdan albüme resim atcam benim kiz makas taragi tuttu babasi berber yanina cirak olcak heralde

bu arada ablam temmuzda evlenmisti hamile teyze olcam inşallaah daha cok yeni rabbim tamamina erdirsin.
TURUNCU canim cok gecmis olsun yvrum kayram cok üzüldüm dikkat edin nolur rabbim koruyo zaten

geçen gün bende Tuana yi yatagima koydum arkami döndüm pat diye bi ses bi dönerim kizim yerde Allahtan kedi gibi 4 ayak üstüne düşmüş
ondan bikac gün sonra sirtüstü düstü kafayida hafif gardrobun kenarina vuqdu onuda siyirdik cok sükür şimdi artik dikkat ediyorum cok hareketlendiler çünkü:26:

Babyceren
bende bi seye hayir deyince yapmiyo evet bencede artik anliyolar ama gülünce o da gülüyo ve yapmatdedigimi yapiyo
şimdi tam ögrenme zamanlari bi yandan terbiye etmek lazim

canım bende yarın gitmeyi düşünüyodum..çağlayı eşim bir yere bırakmak istemiyo dedi ben bakarım..
ceren annem ve ben gidecektik ama duydumki çok küfürlüymüş..cereni götürememm
aslında anlamaz ama
sadece eş..oğlu..eş gi biliyo..
yinede vaz geçtim yazık çocugaa..
siz gidin gülün egleninn..benim yerimede gül
bakabilecekmi baban çocuga..anlarmı canım

Babyceren
bende bi seye hayir deyince yapmiyo evet bencede artik anliyolar ama gülünce o da gülüyo ve yapmatdedigimi yapiyo
şimdi tam ögrenme zamanlari bi yandan terbiye etmek lazim

hayır dedigimizde gülerek yapıyolar ya o an ısırmak istiyorum onu totosundan..
sende ısırıyomusun
evet ögrensinler yavaş yavaş dimi canım..
inşallah terbiyelerini çok düzgün bir şekilde verebiliriz...
ilerde küfür yemememiz için çok önemli bir konu bu

Aslına bakarsan kayınpederimin elinden her iş gelir,hatta herşeyi o kadar bilirki oğullarının elinden hiçbir iş gelmez,onlara gidince 2dk.da kızıma salıncak kurar eğlendirir bile...Severek bakar eminimama elimde değil ben yada eşim olmayınca bebeğimin biyerde olmasından rahatsızlık duyuyorum,,avm&sinema bizim evin dibinde,,k.peder de yakın,,olmazsa uçar giderim arada napiim Şimdi annemi aradım bi umut işte bugunden gelir mi diye
Eğlenemesemde eğleniyormuş gibi yapıcam artık,,çok teşekkürler canımmm

bugun zaten 15dk one alinan paydosu bir 15dk ben one cektim ve ogluma gidiyorummmm
Aksam disari cikacagiz arkadaslar Omeri yemek icin sabirsizlaniyor
Bir de esimin arkadaslarindan birinin dogumgunuydu ona supriz hazirladim
Umarim Omer icin de bizim icin dekyifli bir aksam olur

Yarin 22kisi misafirim var obur gun de esimin akrabalari bu gece kopmam lazimmmm

yarın Allah yar ve yardımcın olsun
22 kişi miii
dualarım seninle canım..
umarım sagsalim aramıza dönersin...

Haftasonu startını veriyorum arkadaşlarım,
2 gün bile olsa sizi ve görebildiğim meleklerinizi özleyeceğim
Ara sıra misafir olup izleyeceğim
Nagihan ve biyolog yok oldu,onları merak edeceğim
Cemyılmazı korsan olup babyceren için kaydedeceğim
Evde Mira'ya ZeynepAda'nın yeni resimlerini göstereceğim
ve son olarak kocacığıma neler edeceğim

Unutmayın!Havalar nasıl olursa olsun,sizin havanız iyi olsun

canım diş bugdayınızda teyze olusunda hayırlı olsun ablanı tebrik ederim kucagına aldıgınıda görürsünüz inş canım

tatlıcadı ayağını sürüdü heraldee ocak yakmıştır şekerimm sen niye yakasın aaaa
Dimi ama bencede sorun ocakta yoksa benim aklım gayeeet başımda
BAMBUCANNNNNNN
Yaaa cok utandimmmm,bide ismini yazabilmenin ozgurluguyle yazmisim ehueheueheueh bugunlerde bambiden cok alisveis yaptim sanirim karistirdim yaaaa yeri yarin icine girmek istiyorummmm.
Ben de farkettim de çaktırmadım

Çok sağol canım. inşallah ilerlemez.
Sana da allah kolaylık versin. Benim 22 misafirim gelse çıldırırım herhalde kendimize yemeği zor yetiştiriyorum, arada yakıyorum, temizlik desen ona hiç yetişemiyorum.
Bu akşamın da tadını çıkarın valla. İyi eğlenceler canım damadımı ve seni öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…