kızlar valla devamlı yazamasamda enerjınize hayranım..
bnm yazmama azra izin vermiyokimodemi tuttuğu gibi çıkarıyo valla.. nerdeyse laptop kafamın üzerinde yazıcam o haldeyim
cicek_cicek cnm bnm sağolasın azrada iyi çok şükür ama bambi değil kız bambuneyse sen yazda ben bunada razıyım
turuncu hoşgeldin.. kayranın düşmesine inan çok üzüldüm. allah korusun yavrularımızı.. bunla geçmiş olsun cnm..
yeme düzenine gelince. olaya bide şu tarafından bak. kayra bunca çabana rağmen azıcık yiyo diyosun ama ayda bi 300 gr alıyo.
azranın yemesi çok güzel olmasada kayra gibide değil yiyor yani.. emiyorda üstelik ama 300 gr aldı geçtiğimiz ay. buna ne demeli. demekki azda olsa verdiğin herşey yarıyo maşallah.
tatlı tuzlu olayına takılıp girmemezlik yapma ayrıca. bizler bunları paylaşmak için burdayız, bunları okumaktan rahatsız olanlar için sağolsun kk bir sürü topic açmış beğenmeyenler oraya gitsin..
babyceren valla karikatürlerine hayranım..cerene, 6 dişi çıkan çağlaya, ve bunu duyan nasanın çağlayı takibe almasına
cerenin seni her daim bozmasına(öğretmeniin yanındayken tiyatro parası olayında ve arkadaşına vurmanı söylemene karşılık seni şikayet edicek olmasına)
herşeyine yani..iyiki varsın
annezeynep cnm yurtdışı işi bayağı kafanı karıştırıyor anlaşılan. burda dursanda ömer için gitsende ömer için..
İK eğer annen ve ömerin masraflarını karşılarsa bence çok güzel olur.. bunca sıkıntının karşılığını ilerde ona iyi bir gelecek sunarak almış olacaksın..
ben sadece ömer gelemeyecek olursa, yada şöyle deyim bnm başıma gelseydi ve azrayı götüremeyecek olsaydım, maddi olarak alacağım karşılık ne olursa olsun gitmezdim.
yapacağın tercihlerin kararların için allah yar ve yardımcın olsun. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm:26:
meleğim sen karar verirsen merak etme alırsın o ehliyeti.. mahir paşaylada bolca gezersiniz.. hem bende paso evdeyim yalnız değilsin merak etme..
kızlar sizlere bikaç sorum olacak.
1.hametanı her bez değiştirmemde hafif bir kızarık görsem dahi +rahatlıkla uygulayabilirmiyim?
2. azra hala emdiği için ek gıdaya çok yüklenmiyoum. ve kilo alışı aylık 300grdı geçtiğimiz ay. sizce yanlışmı yapıyorum ek gıda az vermekle.
önceliğim alabildiği kadar anne sütü yetmediği yerde ek gıdaydı bu güne kadar. ama az kilo alınca yanlış yapıyor hissine kapıldım.
eşim azranın çok hareketli olmasına bağlıyor.
çok şükür emekliyoruz sağ sol her türlü dönüyoruz. tutunabildiğmiz her yerden kuvvet alarak ayağa kalkıyoruz.
hatta eşim azranın yakında dans edeceğini söylüyor. ayağa kalkıp tek elini bırakıyor ve eğilip kalkıyor aynı dans eder gibi çok güzel görünüyor
tabi sonra diğer elide bırakıyor ve ben o anda hızlıca yakalıyorum düşmemesi için, maşallah heran böyleyiz. zaten ben dangers diyorum azraya. korkarım ilk kelimesi bu olacak
Maşallah Azra kızımıza,,ilk dans eden bebişimiz diye şereflendirsin topiğimizikızlar valla devamlı yazamasamda enerjınize hayranım..
kızlar sizlere bikaç sorum olacak.
1.hametanı her bez değiştirmemde hafif bir kızarık görsem dahi +rahatlıkla uygulayabilirmiyim?
2. azra hala emdiği için ek gıdaya çok yüklenmiyoum. ve kilo alışı aylık 300grdı geçtiğimiz ay. sizce yanlışmı yapıyorum ek gıda az vermekle.
önceliğim alabildiği kadar anne sütü yetmediği yerde ek gıdaydı bu güne kadar. ama az kilo alınca yanlış yapıyor hissine kapıldım.
eşim azranın çok hareketli olmasına bağlıyor.
çok şükür emekliyoruz sağ sol her türlü dönüyoruz. tutunabildiğmiz her yerden kuvvet alarak ayağa kalkıyoruz.
hatta eşim azranın yakında dans edeceğini söylüyor. ayağa kalkıp tek elini bırakıyor ve eğilip kalkıyor aynı dans eder gibi çok güzel görünüyor
tabi sonra diğer elide bırakıyor ve ben o anda hızlıca yakalıyorum düşmemesi için, maşallah heran böyleyiz. zaten ben dangers diyorum azraya. korkarım ilk kelimesi bu olacak
azraece seni unutmadım.
laptopu sana bırakan eşine ve komşularına kocaman bir
ecenin diş hediğindeki resimleri harika. o yeşil battaniye üzerindeki beyaz elbisesiyle melek gibi olmuş maşallah tam yemelik.
birdeee nişanlıyken ve romantik vakitler saatler vuhuuuu iken... içeri giren sarhoş kızdan kılpayı kurtulmuş olmanıza çok güldüm.
sizin için güzel bir anı olmuş.. allah hep güzel günler nasip etsin inşallah.
beykoz sanada merhaba kar güzeli.
ohh bi güzel eğlenmişsin. ankarada kar almış başını gidiyo ama bnm oturduğum semte uğramıyor malesef..
olsa belki bnde yaparım bi kaçamak dicem ama zorolsun sen keyfini çıkarmışsın..
şu sperm peşinde koşan yumurta gördünüzmü cümlesinide sevdim. ne güzel ifade etmişsin.
zaten böyle anlamlı +18ler senden gelmicekte bndenmi gelicek?ayrıca enesin resimlerini özledik yahu
Günaydın kızlar...
Nasılsınız görüşmeyeli ?....
Ben son 4 gündür Kayra ile boğuşuyorum.Paşam açlık grevine başlamıştı,sadece su ile yaşamaya çalışırken anası daha fazla dayanamayıp dün doktora götürdü.En sevdiği mercimek çorbasını ve yoğurdu bile ret ediyor artık !
Görünüşte hiç bir sıkıntı yok,sadece üst dişler yolda ama onunda sıkıntı yapmayacağını söyledi doktor.
Yinede çiş-kaka sayısının gözetim altında olması gerektiğini belirtti çünkü kakası azalıp sertleşmiş ve çiş sayısı oldukça azalmıştı.
Belli ki kaşıktan soğuduğu için kendince tepki veriyor...Bir kaç vitamin yazdı ve evimize geldik.4 gün boyunca hiç üzerine düşmedim,sadece yemek zamanı geldiğinde teklif ettim ve kafasını çevirdiği an herşeyi kaldırdım.Tabi bir anne olarak bunu yapmak hiç kolay olmadı..(ne oyunlar döktüm,sırf yesin diye tv bile açtık eşimle ama hiç fayda etmedi)
Gündüzleri aç gezdiği için gece de beslenmeyi ret edip uyumamaya başlamıştı.
O aç ben aç,o uykusuz ben uykusuz....İkimizde de bir huysuzluk...Allahtan kar tatili falan oldu da eşim yardımcı oldu çünkü ben çok bitkin düşmüştüm.Moral sıfır olunca çocukla ilgilenmek bir o kadar zor oluyor.
Bugün güne çok kötü başlamış olsak da az biraz içtiği süt ve yediği muhallebi içime su serpti.
Sabah oğluşla oynadıktan sonra "babası sen bak ben kahvaltı hazırlayayım" diye kalktım.Babasıda uyandı tamam dedi.Ben o ilgileniyor sanarken güüüüüüüüüüm diye bir ses geldi.Bir an yüreğime ateş düştü sanki.Kayranın ağlama sesiyle elim ayağım boşaldı.Eşime bağırıp kızıyor bir yandan da ağlıyordum.Yani o yere düşme sesi ile kısa süreli şok geçirdim diyebilirim.Evet tahmin ettiğiniz gibi kayra yüz üstü beton zemine çakıldı yataktan.Bir yarım saat kendimize gelemedik.Düşme anında çıkan o ses o kadar kötüydü ki kesin bir yeri kırıldı sandım...2 saat uyanık tuttum ve vucudunu yokladım.Bir ağrı sızısı yok sanırım ki çok neşeli..
Ama boncuk gözlümün sol alın,çene ve elmacık kemiğinin oralarda kızarıklık ve morluk oluştu.Yüzünün üzerine düştüğü çok belli yani....Neyse.
Düşmeyi bir kenara bırakırsak artan iştahsızlığımızın nereye gideceğini hiç bilmiyorum.İnşaallah en kısa zamanda düzelir...Şu aralar en sevdiği şeyleri yapıp iştahını açmaya çalışıyorum.Doktor artık bizim yediklerimizi yemesi gerektiğini söyledi ama pütür problemini aşamadık henüz.Yine bizimle sofrada yediklerimizden teklif ederim ama genel olarak sevdiği çorbalarla geçireceğim bu haftayı.
Son olarak bir kaç gündür foruma uğramamanın sebebi aslında biraz moral bozukluğu birazda "şekerli-tuzlu yedirme "davasından çok sıkılmış olmam.Benim oğlan ne zaman bişey yese olay oluyor bu forumda...O yüzden artık ne kayranın yeme düzeninden ne de iştahsızlığımızdan kesinlikle bahsetmeme kararı aldım...
Hepinizi çok seviyorum ve dualarınızı bekliyorum.
Günaydın kızlar...
Nasılsınız görüşmeyeli ?....
Ben son 4 gündür Kayra ile boğuşuyorum.Paşam açlık grevine başlamıştı,sadece su ile yaşamaya çalışırken anası daha fazla dayanamayıp dün doktora götürdü.En sevdiği mercimek çorbasını ve yoğurdu bile ret ediyor artık !
Görünüşte hiç bir sıkıntı yok,sadece üst dişler yolda ama onunda sıkıntı yapmayacağını söyledi doktor.
Yinede çiş-kaka sayısının gözetim altında olması gerektiğini belirtti çünkü kakası azalıp sertleşmiş ve çiş sayısı oldukça azalmıştı.
Belli ki kaşıktan soğuduğu için kendince tepki veriyor...Bir kaç vitamin yazdı ve evimize geldik.4 gün boyunca hiç üzerine düşmedim,sadece yemek zamanı geldiğinde teklif ettim ve kafasını çevirdiği an herşeyi kaldırdım.Tabi bir anne olarak bunu yapmak hiç kolay olmadı..(ne oyunlar döktüm,sırf yesin diye tv bile açtık eşimle ama hiç fayda etmedi)
Gündüzleri aç gezdiği için gece de beslenmeyi ret edip uyumamaya başlamıştı.
O aç ben aç,o uykusuz ben uykusuz....İkimizde de bir huysuzluk...Allahtan kar tatili falan oldu da eşim yardımcı oldu çünkü ben çok bitkin düşmüştüm.Moral sıfır olunca çocukla ilgilenmek bir o kadar zor oluyor.
Bugün güne çok kötü başlamış olsak da az biraz içtiği süt ve yediği muhallebi içime su serpti.
Sabah oğluşla oynadıktan sonra "babası sen bak ben kahvaltı hazırlayayım" diye kalktım.Babasıda uyandı tamam dedi.Ben o ilgileniyor sanarken güüüüüüüüüüm diye bir ses geldi.Bir an yüreğime ateş düştü sanki.Kayranın ağlama sesiyle elim ayağım boşaldı.Eşime bağırıp kızıyor bir yandan da ağlıyordum.Yani o yere düşme sesi ile kısa süreli şok geçirdim diyebilirim.Evet tahmin ettiğiniz gibi kayra yüz üstü beton zemine çakıldı yataktan.Bir yarım saat kendimize gelemedik.Düşme anında çıkan o ses o kadar kötüydü ki kesin bir yeri kırıldı sandım...2 saat uyanık tuttum ve vucudunu yokladım.Bir ağrı sızısı yok sanırım ki çok neşeli..
Ama boncuk gözlümün sol alın,çene ve elmacık kemiğinin oralarda kızarıklık ve morluk oluştu.Yüzünün üzerine düştüğü çok belli yani....Neyse.
Düşmeyi bir kenara bırakırsak artan iştahsızlığımızın nereye gideceğini hiç bilmiyorum.İnşaallah en kısa zamanda düzelir...Şu aralar en sevdiği şeyleri yapıp iştahını açmaya çalışıyorum.Doktor artık bizim yediklerimizi yemesi gerektiğini söyledi ama pütür problemini aşamadık henüz.Yine bizimle sofrada yediklerimizden teklif ederim ama genel olarak sevdiği çorbalarla geçireceğim bu haftayı.
Son olarak bir kaç gündür foruma uğramamanın sebebi aslında biraz moral bozukluğu birazda "şekerli-tuzlu yedirme "davasından çok sıkılmış olmam.Benim oğlan ne zaman bişey yese olay oluyor bu forumda...O yüzden artık ne kayranın yeme düzeninden ne de iştahsızlığımızdan kesinlikle bahsetmeme kararı aldım...
Hepinizi çok seviyorum ve dualarınızı bekliyorum.
Olur mu guzel Bestemin annesi ne demekCanım sıcak kompresi nasıl ve hangi aralıklarla uyguladın?
Sağdığın sütü ne yaptın(yani çocuğun içmesinde sakınca var mı)?
Masajı kompres yaparken mi uyguladın ve kaç dakika yaptın?
Çok soru sordum canım kusura bakma.
Yaklaşık 2 dakika önce kızımın çorbasını yaktım hey Allah'ım ya sen aklıma mukayyet ol.
Bir gün evi yakmazsam iyi.
Esim bu gece cemyılmaz'ın gösteri filmine bilet almış,,benimkine vur dersin öldürür işte,,bu gece çık yarın çık düşünmek bile kabus
Mira nolucak dedim,,"babama bırakırız" dedi.Onu da götürelim dedim,tabi cevap gecikmedi: "sen iyi misin".Ya anlamıyor bu adam anlamıyor,,
tamam değişiklik olur çok haklı ama benim kuzuma dedesi nasıl bakacak???İmdat ya imdaaat!!!Gitmezsem tribe girer,gidersem ben trip atarım,
keşke annem burada otursaydı da gönül rahatlığıyla gitseydimSağ yanım dertli...sol yanım ayaz canlarım
Babyceren
bende bi seye hayir deyince yapmiyo evet bencede artik anliyolar ama gülünce o da gülüyo ve yapmatdedigimi yapiyo
şimdi tam ögrenme zamanlari bi yandan terbiye etmek lazim
canım bende yarın gitmeyi düşünüyodum..çağlayı eşim bir yere bırakmak istemiyo dedi ben bakarım..
ceren annem ve ben gidecektik ama duydumki çok küfürlüymüş..cereni götürememm
aslında anlamaz ama
sadece eş..oğlu..eş gi biliyo..
yinede vaz geçtim yazık çocugaa..
siz gidin gülün egleninn..benim yerimede gül
bakabilecekmi baban çocuga..anlarmı canım
bugun zaten 15dk one alinan paydosu bir 15dk ben one cektim ve ogluma gidiyorummmm
Aksam disari cikacagiz arkadaslar Omeri yemek icin sabirsizlaniyor
Bir de esimin arkadaslarindan birinin dogumgunuydu ona supriz hazirladim
Umarim Omer icin de bizim icin dekyifli bir aksam olur
Yarin 22kisi misafirim var obur gun de esimin akrabalari bu gece kopmam lazimmmm
Kizlar cok özledim siziii
diş bugdayi yapicam demiştim ya geçen pazar yaptim anca kendime glebildim
Mina Tuana min 4 dişinide cikarttim ama hala sirada cikacak olanlar var ki kaşintilari devam ediyo
birazdan albüme resim atcam benim kiz makas taragi tuttu babasi berber yanina cirak olcak heralde
bu arada ablam temmuzda evlenmisti hamile teyze olcam inşallaah daha cok yeni rabbim tamamina erdirsin.
TURUNCU canim cok gecmis olsun yvrum kayram cok üzüldüm dikkat edin nolur rabbim koruyo zaten
geçen gün bende Tuana yi yatagima koydum arkami döndüm pat diye bi ses bi dönerim kizim yerde Allahtan kedi gibi 4 ayak üstüne düşmüş
ondan bikac gün sonra sirtüstü düstü kafayida hafif gardrobun kenarina vuqdu onuda siyirdik cok sükür şimdi artik dikkat ediyorum cok hareketlendiler çünkü:26:
Dimi ama bencede sorun ocakta yoksa benim aklım gayeeet başımdatatlıcadı ayağını sürüdü heraldeeocak yakmıştır şekerimm sen niye yakasın aaaa
Ben de farkettim de çaktırmadımBAMBUCANNNNNNN
Yaaa cok utandimmmm,bide ismini yazabilmenin ozgurluguyle yazmisim ehueheueheuehbugunlerde bambiden cok alisveis yaptim sanirim karistirdim yaaaa yeri yarin icine girmek istiyorummmm.
Olur mu guzel Bestemin annesi ne demek
Ben sagip dolaba koyuyorum
Alt kisimda 3gun ustte 3ay durabiliyor cnm
Kompresi de emzirmeden once uyguladim
Damarlar acilsin rahatlasin diye
Cidden dile kolay ama cok zorlamisti beni
kolumu kipirdatamiyordum sonunda da sitmaya dondu zaten
gecmis olsun tatlim
ben ocak ilk haftasinda evdeyken 3kere kabak tatlisi yapmaya yeltenip yaktim
Size laf yetistirirken yandi tabi heps
Esime de nasipte yokmus hayatim belki hormonluydu Rabbim musaade etmedi diye ayak yaptim
BABYCEREN sen bizim omrumuzu uzatiyorsun resmen bu enerji ve cin fikirliligine hahyranim :)
MUTUANNEmin de asagi kalir yani yok Allah klavyenize zeval vermesin kizlar cok yasayin e mi!
bugun zaten 15dk one alinan paydosu bir 15dk ben one cektim ve ogluma gidiyorummmm
Aksam disari cikacagiz arkadaslar Omeri yemek icin sabirsizlaniyor
Bir de esimin arkadaslarindan birinin dogumgunuydu ona supriz hazirladim
Umarim Omer icin de bizim icin dekyifli bir aksam olur
Yarin 22kisi misafirim var obur gun de esimin akrabalari bu gece kopmam lazimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?