bende yazıyorum burayabugün test yaptırdım hamileyim . tahminim 3-4 haftalık. doktora gidecem daha. inanmak zor geliyor
bende yazıyorum burayabugün test yaptırdım hamileyim . tahminim 3-4 haftalık. doktora gidecem daha. inanmak zor geliyor
selam güzel anne adayları..
ben de 7 haftalık hamileyim (uzun bi beklemeden sonra çok şükür..)
ultrasona göre doğum 1 mayıs.. mayısın ilk annesi ben olucam herhalde.. rabbim hepimize sağlıklı rahat bi hamilelik nasip eder inşallah. sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder..
ben mide bulantısından daha sevinemedim bile hamile olduğuma. inşallah en kısa zamanda geçer de kurtulurum. çalışırken gerçekten çok zor oluyo.
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin hepimizi
hoşgeldin canım hayırlıolsun seni zayıflama topiğinden tanıyorum allah kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin hepimizi
Sağolun. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin. bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin.
hoşgördüm. bende seni tanıyorum ordan. o topik sayesinde 8 kilo verdim. 61 oldum hamile kaldım.
geçmişe bakmadım sen hamile misin? ne kadarlık bi de?
ben tuhafım. heyecan yok bir garip birşey.
evet canım hamileyim 5+5 bugün itibariyle
cumartesi gidicem bende kontrole heyecan bende de pek yok çünkü biraz korkuyorum
nisanda boş gebelik yaşayıp kürtaj olmuştum inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirebilirim
inşallah sağlıklı hamilelik olur bu sefer.
ben cuma günü gidecem doktora. sizin ağrınız varmı. benim 1 haftadır karnım göğüs kafesim hep ağrıyor. öyle ki elimle bastırınca canım acıyor fena halde. normal mi acaba bunlar.
bide antibiyotik kullandım düne kadar.
direncimiz düşüyor sanırım hepimizde bir şekilde ağrılar var gribal enfeksiyon geçiriyor gibi
benim geniz akıntım var mesela bazen üşüme bazen sıcak basması yaşıyorum
geçmişi okursan bir çok arkadaşta benzer şikayetler var ilk aylarda olurmuş böyle gebelik nezlesi diye duymuştum bir arkadaşımdan herelde onu yaşıyoruz
hoşgeldin canım bak burdada buluşmak nasip oldu :)))slm kızlarrr uzun ugraslar sonrasında bende aranıza katıldımmm
belenaycım geldım arkadasım
bebişlerin güzel haberleri geldikçe rahatlıcaz sanırım merakla bekliyoruz inşallah güzel haberler verirsinyarin ins bebisimizi gorecezins bi sorun cikmaz.doktordan ciktiktan sonra tekrr size yazarim ayrintilari.herkese bol sans.duanizi eksik etmeyin kizlar:26::26:
birde bugun catlak kremi almayi planliyorum.aranizda baslayan var mi?varsa adini yazar misiniz?
sağlıkla hayırla gelsinlerde doğunca görürüz kime benzediğinifatmacım hamilelikle ilgili bi kitap aldım yeni 4. hafta için şöyle bişey yazıyodu aklıma senin sorun geldi kitaptaki yazıyı aynen yazıyorum.
kişisel kod: çocuğunuzun kız mı erkek mi olacağı, dilinin ağzında çevrilip çevrilmeyeceği, göz ve saç rengi, saçlarının kıvırcıklığı yada düzlüğü döllenmeden kısa bir süre sonra kesinleşir. Yüzünün çizgileri, endamı, mizacı ve değişik yetenekleri çoktan, anne olacağınızı öğrenmeden önce tanımlanmıştır.
yazıyı okuyunca düşündüm biz öyle mi olsun böyle mi olsun die konuşurken çoktaaan belliymiş zaten bebeğimizin kime benzeyeceği kız mı erkek mi olcağı boşa konuşuyomuşuz:)
Bir kere test pozitif çıktı diye gittim. Kese oluşmuş yerini bulmuş dediler.
Bi kere uzun yola gitmiştim problem olmuş mu diye baktılar sorun yok dediler.Ultrasonda bebeğimin bana göz kırptığını gördüm :) (yani kalp atışını)
Bi kere hafif lekelenmem olmuştu onun için gittim.Doktor rapor yazdı yatmalısın dedi.
Yatmalısın diyen doktor beni tatmin etmediği için bir başkasına daha gittim. O da önemli bişey yok ama dikkatli ol, 10 gün sonra kontrole gel dedi.
Perşembe kontrol zamanı[/QUOTE
seni gidi seni bebeği görmek için hiç bir fırsatı kaçırmamışsıninşallah kucağına aldığın günleride görürüz canım
göbek için erken kızlar o çıkan gaz şişliktir canım bu krem güvenilirmi acaba ben zeytin yağı ve badem yağı etkili diye duymuştum kalp atışlrını duyayım bende başlıcam kullanmayayok canım göbiş filan çıkmadı sadece bu kreme biraz erken başlamak gerekiyor yani göbişimiz çıkmadan
başlarsak çok etkili...bende arkadaşım kullandı o nedenle biliyorum.bir ara üç al iki öde kampanyası filan vardı
ama ortalama 55-60 tl fiyatı var
inşllah canım güzel haberlerle gel hepimiz duyuyoruz aynı endişeleri ama inşallah güzel güzel haberler gelecek bu topiktenSLM kızlaryarın ilk kont. var heycan korku hepsi bi arada ne nette bakabiliyorum nede bişey yapabiliyorum beni anca siz anlarsınız inş. yarın güzel haberlerle gelirim
tebrik ederim canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşllahbende yazıyorum burayabugün test yaptırdım hamileyim . tahminim 3-4 haftalık. doktora gidecem daha. inanmak zor geliyor
sanırım kalp atışı bizim dönüm noktamız ma koskoca bir 7-8 aybizi bekliyor arkadaşlar rabbim yardımcımız olsun sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi masip eder inşallahHayırlı olsun canım, gözün aydın.Gerçekten ilk duyunca çok garip oluyo insan. İçinde bir canlı var.Ben durup durup garip garip gülüyorum. Kalp atışlarını duyunca kendimize gelicez galiba...
kızlar bide takvim oluştursanız hem kaç haftalık olduğunuzu biliriz hemde gelişmeleri tkip etmek kolay olur
hayırlı olsun canımbende yazıyorum burayabugün test yaptırdım hamileyim . tahminim 3-4 haftalık. doktora gidecem daha. inanmak zor geliyor
hayırlı olsun canımselam güzel anne adayları..
ultrasona göre doğum 1 mayıs.. mayısın ilk annesi ben olucam herhalde.. rabbim hepimize sağlıklı rahat bi hamilelik nasip eder inşallah. sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder..
ben mide bulantısından daha sevinemedim bile hamile olduğuma. inşallah en kısa zamanda geçer de kurtulurum. çalışırken gerçekten çok zor oluyo.
yarin ins bebisimizi gorecezins bi sorun cikmaz.doktordan ciktiktan sonra tekrr size yazarim ayrintilari.herkese bol sans.duanizi eksik etmeyin kizlar:26::26:
birde bugun catlak kremi almayi planliyorum.aranizda baslayan var mi?varsa adini yazar misiniz?
Bir kere test pozitif çıktı diye gittim. Kese oluşmuş yerini bulmuş dediler.
Bi kere uzun yola gitmiştim problem olmuş mu diye baktılar sorun yok dediler.Ultrasonda bebeğimin bana göz kırptığını gördüm :) (yani kalp atışını)
Bi kere hafif lekelenmem olmuştu onun için gittim.Doktor rapor yazdı yatmalısın dedi.
Yatmalısın diyen doktor beni tatmin etmediği için bir başkasına daha gittim. O da önemli bişey yok ama dikkatli ol, 10 gün sonra kontrole gel dedi.
Perşembe kontrol zamanı
daha çok erken diilmi çatlak kremi için.kızlar bu arada göbüşünüz çıktımı bellimi yani....
catlak kremine ne kdr erken baslarsan o kdr iyi.vucutu catlamadan nemlendirmek gerekiyor.benm gobisim cikti ya normalde dumduzdu simdi avucumu dolduruyor masallah.anlam veremedim ama normalde bebis ufacik bu ne gobek simdiden gazdan galiba ilk aylrada cok gaz olurmus doktorumda solemisti.siskinlikte gaz sisikinligi sanirim.
SLM kızlaryarın ilk kont. var heycan korku hepsi bi arada ne nette bakabiliyorum nede bişey yapabiliyorum beni anca siz anlarsınız inş. yarın güzel haberlerle gelirim
yaaa bende göbişlerden, çatlak kremlerinden, tişörtlerden doktor kontrollerinden konuşmak istiyorummmmmm....İnşallah hasta olmazsam bu hafta belli olacak veya
bikaç güne kadarbeni de alın aranızaaaa
herkese merhabalar kızlar bende bugün 3 tüp kan verdim bendede hiç belirti yok ama kızımdada 1.5 aylıkken başlayıp 2 ay sürmüştü bulantılarım daha erken heralde hala rüya gibi bazen inanamıyorum
birde çok bel agrım var normalmiki acaba
Merhaba kızlar benim de hafif göbişim çıkıyo sanki.Ama sabahları değil yemek yedikten sonra.Bir de banim ayaklarım inanılmaz üşüyor sanki karakış sizce normal mi?Çatlak kremi kullanmak için ben de göbiş çıkmadan başlamak gerektiğini duymuştum bir de günde 3 lt su içmek gerekiyormuş.Çatlakları önlemek için Badem yağı susam yağı gibi karışımlardan bahsediliyor duyan var mı kızlar ?
selam güzel anne adayları..
inşallah sağlıklı hamilelik olur bu sefer.
ben cuma günü gidecem doktora. sizin ağrınız varmı. benim 1 haftadır karnım göğüs kafesim hep ağrıyor. öyle ki elimle bastırınca canım acıyor fena halde. normal mi acaba bunlar.
bide antibiyotik kullandım düne kadar.
kıııızzzzzzzlllaaaaaaaaaaarrr herşey çooook kokuyooo ölüyorummmmpoşet kokusu buzdolabı ve yemek kokusu bitiriyor benii benim gibi koku hassasiyeti olannn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?