2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anne adayları..
ben de 7 haftalık hamileyim (uzun bi beklemeden sonra çok şükür..)
ultrasona göre doğum 1 mayıs.. mayısın ilk annesi ben olucam herhalde.. rabbim hepimize sağlıklı rahat bi hamilelik nasip eder inşallah. sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder..
ben mide bulantısından daha sevinemedim bile hamile olduğuma. inşallah en kısa zamanda geçer de kurtulurum. çalışırken gerçekten çok zor oluyo.

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin hepimizi

Sağolun. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin. bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin.

hoşgeldin canım hayırlı olsun seni zayıflama topiğinden tanıyorum allah kucağına almayı nasip etsin

hoşgördüm. bende seni tanıyorum ordan. o topik sayesinde 8 kilo verdim. 61 oldum hamile kaldım.

Sağolun. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin. bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin.

hoşgördüm. bende seni tanıyorum ordan. o topik sayesinde 8 kilo verdim. 61 oldum hamile kaldım.

bende 63 kilodan 57 ye indim hala aynı kilodayım. artık bebişlerimiz doğsun sonra bir daha veririz aldığımız kiloları

geçmişe bakmadım sen hamile misin? ne kadarlık bi de?

ben tuhafım. heyecan yok bir garip birşey.

evet canım hamileyim 5+5 bugün itibariyle
cumartesi gidicem bende kontrole heyecan bende de pek yok çünkü biraz korkuyorum
nisanda boş gebelik yaşayıp kürtaj olmuştum inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirebilirim

bende yazıyorum buraya bugün test yaptırdım hamileyim . tahminim 3-4 haftalık. doktora gidecem daha. inanmak zor geliyor

Hayırlı olsun canım, gözün aydın.Gerçekten ilk duyunca çok garip oluyo insan. İçinde bir canlı var.Ben durup durup garip garip gülüyorum. Kalp atışlarını duyunca kendimize gelicez galiba...

inşallah sağlıklı hamilelik olur bu sefer.
ben cuma günü gidecem doktora. sizin ağrınız varmı. benim 1 haftadır karnım göğüs kafesim hep ağrıyor. öyle ki elimle bastırınca canım acıyor fena halde. normal mi acaba bunlar.
bide antibiyotik kullandım düne kadar.

direncimiz düşüyor sanırım hepimizde bir şekilde ağrılar var gribal enfeksiyon geçiriyor gibi
benim geniz akıntım var mesela bazen üşüme bazen sıcak basması yaşıyorum
geçmişi okursan bir çok arkadaşta benzer şikayetler var ilk aylarda olurmuş böyle gebelik nezlesi diye duymuştum bir arkadaşımdan herelde onu yaşıyoruz

geçen hafta nezle gibiydim. bir müşterimiz hamilesin sen dedi. yok diyorum ısrarla sen kesin hamilesin dedi. nezlemden anlamış. birde cuma günü dişçiye gittiğimde ağzımda hamilelik tümörleri varmış. o da dedi hamilesiniz diye. hamilelerin ağzında olurmuş sadece o tümörler. ben haricinde yoldan geçen bile anlamış benim durmumu :44: kilo da almadım hadi ondan anlasınlar.

slm kızlarrr uzun ugraslar sonrasında bende aranıza katıldımmm
belenaycım geldım arkadasım
hoşgeldin canım bak burdada buluşmak nasip oldu :)))

bebişlerin güzel haberleri geldikçe rahatlıcaz sanırım merakla bekliyoruz inşallah güzel haberler verirsin

sağlıkla hayırla gelsinlerde doğunca görürüz kime benzediğini

bende yazıyorum buraya bugün test yaptırdım hamileyim . tahminim 3-4 haftalık. doktora gidecem daha. inanmak zor geliyor
hayırlı olsun canım

hayırlı olsun canım
evet ilk mayıs annesi sen olcan :) bebişler erkenci çıkmazsa satlara uyarlarsa :)
kraker tuzlu şeyler ii gelir derler ama allah yardımcın olsun

Hayırlı haberler getir inşaallah bize...
Çatlak kremi ismi bilmiyorum ama badem yağının etkili olduğunu duymuştum.
Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

Maaşallah
Ben de cuma günü gideceğim kalp atışları için.İnşaallah duyarız bizde.

daha çok erken diilmi çatlak kremi için.kızlar bu arada göbüşünüz çıktımı bellimi yani....

Ben zaten biraz tombik olduğum için göbüş iyice ortada yani.
Gerçi bebek daha çok ufak ama gaz sıkıntısından dolayı bu kadar şiştiğini düşünüyorum.

Evet canım herhalde gazdan oluyor bu göbiş.
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce 3 gün boyunca gaz sancıları ile kıvrandım aynı yenidoğmuş bebekler gibi.

SLM kızlar yarın ilk kont. var heycan korku hepsi bi arada ne nette bakabiliyorum nede bişey yapabiliyorum beni anca siz anlarsınız inş. yarın güzel haberlerle gelirim

Hadi hayıırlısı canım...İnşaallah güzel haberlerle dönersin

yaaa bende göbişlerden, çatlak kremlerinden, tişörtlerden doktor kontrollerinden konuşmak istiyorummmmmm.... İnşallah hasta olmazsam bu hafta belli olacak veya
bikaç güne kadar beni de alın aranızaaaa

Canım Allah gönlüne göre versin...İnşaallah kalbinden geçen olur

Hayırlı olsun canım.Bende de henüz hiç bulantı falan yok.
Çok ayakta kaldığımda benimde çok fena belim ağrıyor ama göğüs ağrısı hepsinide bastırıyor diyebilirim.

Bende şimdiden çorap giymeye başladım gerçekten.Ayaklarım buzzz gibi.
Badem yağını bende duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

Hayırlı olsun canım...

Hayırlı olsun canım bebeğin...Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin.
Ben de henüz bulantılar başlamadı.
Eminim çalışırken bulantı sorunu çok zor oluyordur.Allah yardımcın olsun.

İnşaallah sağlıklıdır canım...
Benimde ağrılarım devam ediyor.Herhalde normal olsa gerek.Çünkü bebeğin büyümesi için yer açılıyor.
İlaç kullanımı için doktorlar bebeğin varlığını öğrenene kadar bir sorun olmayacağını söylüyor,içini ferah tut derim.

Kızlar ilk dr.a gittiğimde doktor benden 3 tüp kan aldı ve idrar test yaptı.
Sonuç olarak decavit isimli vitamin hapını yazdı.Sizlerde vitamin kullanmaya başladınız mı?

Birde 7.haftamda kısa süreli bir uçak yolculuğum olacak.İnternette araştırdığım kadarı ile bir risk taşımıyormuş ama birde sizlere sormak istedim ?

kıııızzzzzzzlllaaaaaaaaaaarrr herşey çooook kokuyooo ölüyorummmm poşet kokusu buzdolabı ve yemek kokusu bitiriyor benii benim gibi koku hassasiyeti olannn???

kıııızzzzzzzlllaaaaaaaaaaarrr herşey çooook kokuyooo ölüyorummmm poşet kokusu buzdolabı ve yemek kokusu bitiriyor benii benim gibi koku hassasiyeti olannn???

geçmiş olsun canım benim son bat 1 agustostu bende henüz hiç bişey yok senin ne zaman son bat?sadece bulantınmı var?bulantı olması iyi diyorlar bebek için sende ne zaman başladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…