2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

doktora gidecek mayıs anneleri inşallah hepiniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz çok çok güzel haberlerle döner bizi de mutlu edersiniz :87::87::87::87::87:

canim ben herseyi yaptim da kontrol panelinde cizelge satirini bulamadim bilgiler icin ayrica tesekkurlerr

bende aranıza yeni kaltıldım, 7 haftalık hamileyim mayısta anne olucam inşallah.... Umarım hiç bir sorum çıkmaz

günaydın bayanlar... benimde uyku düzenim bozuldu, gündüz sürekli bi ağırlık var üstümde sanki, bi yandan da başım ağrıyo. ders çalışmam lazım ama kitabın başında uyukluyorum:44: gayet güzel kahvaltı yapıyorum ama 2 saate kalmadan yine acıkıyorum, midem kazınıyo sanki. ama hiç mide bulantısı yok, koku hassasiyeti yok. inşallah bu rahatsızlıklar biran önce geçerde çok güzel mutlu huzurlu bir hamilelik dönemi geçiririz

bende cok halsizlik ooluyor,enerjimin ceyregi kaldiyaa bisi soracam canim fast-food cekiyor.ne dersiniz yesem mi yaaaa....vicdan azabi cekmek istemiyorum.ama canim cekiyor

günaydın mayıs anneleri nasılsınız bakalım bugün doktora gidecek arkadaşlar güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz gelişmelerden haberdar edin bizi bende haftaya gidicem kalp atışı için şimdi sizlerin doktor deneyimleri banada ışık tutacak inaşşalh herşey yolunda gider arkadaşlar hepimiz sağlıkla ve hayırla alalım meleklerimizi kucağımıza

Herkesin midesi bulanıp koku hassasiyeti başlayınca kendimden korkmaya başladım. Sonunda kendime nazar etcem galiba biz bugün 7 haftalık olduk. Daha çookk uzun bi yolumuz var. Allahım hayırlısıyla çabuk geçirse de bebişoma kavuşsam

kizlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvdoktordan geldim.bebisimi gordum kalbide atiyor canim benm ya nasiol hizli atiyor pit pit pit pitdoktor vajinal muayne yapti.hayatimda ilk defa vajinal muayne olmama ragmen bekledigimden iyi gecto.hic rahatsiz olmadim.cunku vajinadan yuzeysel bakti rahatsiz etmeden,cok rahat gecti o yuzden.bebegimin boyu 3.8 mm6 haftada netten baktim 7-9 mm yaziordu.benimki galiba gec dollenme olmus.tabi bu benim kendi gorusum.doktor bisi demedi.catlak kremi icinde baslangicta sadece nemlendirici kullansan bile yeter dedi ciltle ilgili birsey dedi.

bebeğini gördüysen pıt pıtları duyduysan ve miden bulanmıyorsa sen dünyanın en şanslı annelerinden birisin demektir boşa korkma lütfen

İyi haberler aldığına sevindim. Gözün aydın. Ben bebe yağı aldım. Akşamları sürüyorum. Unutmazsam tabi :90:

gözün aydın canım darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…