bende toplu alıntı yapamıyorum nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilir mi bize
kaç haftalık hamile olduğumuzu tickerımız hesaplıyor
bununla ilgili konu başlığı var yine de ben kısaca anlatayım
lilipie yada tickerfactory diye ticker yapmak için siteler var onları google da aratın
başlıklardan gebelik olanı seçin istediğiniz şekli belirleyin
bebeğin muhtemel doğum tarihini ve son adet tarihinizi girin işlemi tamamlayınca
ekranda size ait olan ticker gözükecek alt tarafta yazılar arasında http ile başlayıp png ile biten adresi kopyalayıp
profilimizdeki kontrol paneli bölümünden çizelge satırına yapıştırıyoruz
canim ben herseyi yaptim da kontrol panelinde cizelge satirini bulamadimbilgiler icin ayrica tesekkurlerr
bende aranıza yeni kaltıldım, 7 haftalık hamileyimmayısta anne olucam inşallah.... Umarım hiç bir sorum çıkmaz
kontrol paneli profil düzenleme de hani kişisel bilgilerimizi yazdığımız satırlar var onların bulunduğu yerde çizelge diye boş satır var oraya yapıştıracaksın
günaydın bayanlar... benimde uyku düzenim bozuldu, gündüz sürekli bi ağırlık var üstümde sanki, bi yandan da başım ağrıyo. ders çalışmam lazım ama kitabın başında uyukluyorum:44: gayet güzel kahvaltı yapıyorum ama 2 saate kalmadan yine acıkıyorum, midem kazınıyo sanki. ama hiç mide bulantısı yok, koku hassasiyeti yok. inşallah bu rahatsızlıklar biran önce geçerde çok güzel mutlu huzurlu bir hamilelik dönemi geçiririz
bende cok halsizlik ooluyor,enerjimin ceyregi kaldiyaa bisi soracam canim fast-food cekiyor.ne dersiniz yesem mi yaaaa.... vicdan azabi cekmek istemiyorum.ama canim cekiyor
ayy hadi hayırlısı güzel haberlerle dönersin inşallah bakalım sen neler paylaşcksın bizimle bebişini göreceksin ne güzel hayırlısı olsun inşallahkızlar şimdi doktorumu aradaım ve cumartesi 12:30 a randevu aldım
kızlar şimdi doktorumu aradaım ve cumartesi 12:30 a randevu aldım
Herkesin midesi bulanıp koku hassasiyeti başlayınca kendimden korkmaya başladım. Sonunda kendime nazar etcem galibabiz bugün 7 haftalık olduk. Daha çookk uzun bi yolumuz var. Allahım hayırlısıyla çabuk geçirse de bebişoma kavuşsam
kizlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvdoktordan geldim.bebisimi gordum kalbide atiyor canim benm ya nasiol hizli atiyor pit pit pit pit doktor vajinal muayne yapti.hayatimda ilk defa vajinal muayne olmama ragmen bekledigimden iyi gecto.hic rahatsiz olmadim.cunku vajinadan yuzeysel bakti rahatsiz etmeden,cok rahat gecti o yuzden.bebegimin boyu 3.8 mm 6 haftada netten baktim 7-9 mm yaziordu.benimki galiba gec dollenme olmus.tabi bu benim kendi gorusum.doktor bisi demedi.catlak kremi icinde baslangicta sadece nemlendirici kullansan bile yeter dedi ciltle ilgili birsey dedi.
kizlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvdoktordan geldim.bebisimi gordum kalbide atiyor canim benm ya nasiol hizli atiyor pit pit pit pit doktor vajinal muayne yapti.hayatimda ilk defa vajinal muayne olmama ragmen bekledigimden iyi gecto.hic rahatsiz olmadim.cunku vajinadan yuzeysel bakti rahatsiz etmeden,cok rahat gecti o yuzden.bebegimin boyu 3.8 mm 6 haftada netten baktim 7-9 mm yaziordu.benimki galiba gec dollenme olmus.tabi bu benim kendi gorusum.doktor bisi demedi.catlak kremi icinde baslangicta sadece nemlendirici kullansan bile yeter dedi ciltle ilgili birsey dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?