ya kızlar sunu farkettiim siz begene basmakta cimrimisiniz cogunuzun begendiklerine ve begenildikleri baktım en cok ben begenmişim ve begenildiklerimle arasında daglar kadar fark var sizde ya yakın yada begenildiginiz begendiginizden fazla anlamadım benmi cok begeniyorum sizi yoksa sizmi az begeniyorsunuz beni :26:
Cnm yaa okuduklarim arasinda Ceren icin cogunlukla gecmis olsun dilekleri vardi, ben mi yaniliyorum cunku benim bildigim Cagla rahatsizlandi dimi..hani minik olan yani mayis bebegi kuzusu
Biz de isteriz.
melegim cevap verdim üstte yazdıgının hemen altında görmedinmi canım
yine yazıyım..
çağla rahatsız canım evet mayıs kuzusu
Buda benim kızım Hira Nas :)
Eki Görüntüle 603550
Bayildim ben bu kizaaaa masallah ne kadar guzel
Allah gelinligini de gostersin nasil yakismis bindalli
Bu arada ben de bir ara face grubundaydim sonra esim facebook yasagi koydu ayrildim :)
Bayilirim sulukofteye! Afiyet sifa olsun!Ben ne pişirdim söyleyeyim;kızım uyur uyumaz fırsat bu fırsat koştur koştur(ay ne çok ikileme kullanmışım)mutfağa gidip sulu köfte ve pilav pişirdim.Aşağıdaki resmin aynısı olduuuu Eki Görüntüle 603823
kızlar komik gelecek ama ben korkumdan yatamıyorum..
2 gece önce çok kötü bir rüya gördüm hala etkisindeyim..
yanımda mezar kazılıyo,yılan bana saldırıyo,ben agzımla topragı yitiyorum altınlar çıkarıyorum..
kısaca anlattım tabi..yazınca bile bir tuhaf oldum..
hayırlara çıksın inşallah..
3-4 gün önce burda bir otobüs şöförünü bıçakla öldürdüler..benim evimin
önünden geçen otobüs:18:
haberlerde belki izlemişsinizdir..
videosunu falan izledim acaba onunmu etkisinde kaldım:18:
tatlıcadı__demek sende rüya magdurusun:26:
ben rüyalarımdan çok etkilenen bir insanım
hemen unutmam lazım ama nasıl..
canım bakırköye gidersen haber ver bende kendimi bi gösteriyim:18::18:
bende merak ediyorum begene tıklayınca noluyo ki..
kalpler mesaj sayınla artıyo bildigim kadarıyla..
bizi begendiginiz zaman kk da bizimi begeniyo acaba
gece şerifleriniz hayırlı olsun arkidişlerrrr
kızlar bu gün saçıma bakım yaptım..öğlen 2 den beri evin içinde kafamda streç film onun üzerinede çirkin durmasın diye bandana bağladım korsanlar gibi geziyodum
ev,tarık buğra yemek derken daha yeni temizlendim
ama bakım yaparken içinde yumurta sarısıda eklemiştim unutup saçımı sıcak suyla yıkadım yumurta kafamda pişti
hiç üşenmeden banyodan çıktım eşime aşkım omlet yermisin dedim
yok sağol bu saatte yemeyim dedi..hakkını kaybetti
şu anda fırında oğlumun püskeviti var fırının saatini ona göre ayarladım ve saatte kurdum yakmamak için
babycerendün geceden beri seni üste yazıyorum şekerimçağlanın balgamlarıda çıkmışş sevindim
o kabuslardan ben her gece görüyorum canım yaaböyle giderse tedavisi falan varsa tedavi olmayı düşünüyorum..ben genelde tarık buğrayı görüyorum
bütün gördüğüm rüyalar korku filmi gibi
ilkimcimkoroyo alırmısın da ne demek lokumsuz koromu olur
beykozcummben beğenme konusunda hiç cimri değilim canım ama bazen tabletten yazıyorum onda zor oluyo..genelde onda bile beğeniyorum
seni beğenmiycezde kimi beğenicez şekerimbu beğene tıklamanın bi önemi var mı ki canım ya?çok beğenildiğin zaman ne oluyo kıdem yükselip kalp sayın mı artıyo:44:
Bayilirim sulukofteye! Afiyet sifa olsun!
Dolabimda her daim bulunur ben de yapayim bari
Bugun bruksel lahanasi ve sehriye corbasi pisirdim yarinin yemeginin hazir olmasi ne rahat oluyor
Pinarda ne zaman baslayacaktin sen ise bu arada?
Kizlar aksam esimin akrabalari kuzeni fln geldi
Ikisi de eczacilar biz de haliyle ilaclari damlalari suruplari sorduk sorusturduk
Flor takviyesini onermediler onlar da kullanmamis
Demir olarak ferrosanole devam ediyoruz zaten paraben de yok
Pisik icin Macir kremi kullananlar grouyoruz ama icinde domuz yagi var dediler sok ldum
kuaforde bana onu sattilar 2gundur yuzume suruyordum cok iyi gelmisti
Duyunca hemen cope attim kuaforu de arayip musterilerine soylemelerini rica edecegim
Omer.e kofte yaptim bugun
Dolapta minik minik kofteler ne de sirin oldu :)
Dun geceden beritepemden inmedi surekli bir yerimi emiyor ayakta oyun oynarken bile donup emip devam ediyor evin icinde memem acik kaldim 1saate yakin
Kapatiyorum kavga dovus actirmadan rahatlamiyor
Gece esim uyuttu bi ara onu bile emmeye yeltenmis sipa!
Ve asil haberimmm Omer bugun kasigiyla kendini besledi!
Onunebos tabak koydum eline kasik verdim genelde sadece oynar benm agzima bos kasik fln gotururdu
Bugun diger tabaga uzandi yamuk yumuk da olsa kendi agzina goturdu ben cildirmiscasina seni veren allaha kurban olurummm diye bagirana dek 3kere tekrarladi sonra anasi odunu patlatinca dikkati dagildi :)
Ben onu cok seviyorum kizlar ya
Onu yaradani da cok daha daha cok seviyorum
Icimde hep korku var rabbim evladimla sinamasin
Sizde de oluyor mu?
Bir de bir de bugun 6kere kaka yapti bezinden tasirarak yetisemiyorum bu cocugun poposuna yaa
gece şerifleriniz hayırlı olsun arkidişlerrrr
kızlar bu gün saçıma bakım yaptım..öğlen 2 den beri evin içinde kafamda streç film onun üzerinede çirkin durmasın diye bandana bağladım korsanlar gibi geziyodum
ev,tarık buğra yemek derken daha yeni temizlendim
ama bakım yaparken içinde yumurta sarısıda eklemiştim unutup saçımı sıcak suyla yıkadım yumurta kafamda pişti
hiç üşenmeden banyodan çıktım eşime aşkım omlet yermisin dedim
yok sağol bu saatte yemeyim dedi..hakkını kaybetti
şu anda fırında oğlumun püskeviti var fırının saatini ona göre ayarladım ve saatte kurdum yakmamak için
babycerendün geceden beri seni üste yazıyorum şekerimçağlanın balgamlarıda çıkmışş sevindim
o kabuslardan ben her gece görüyorum canım yaaböyle giderse tedavisi falan varsa tedavi olmayı düşünüyorum..ben genelde tarık buğrayı görüyorum
bütün gördüğüm rüyalar korku filmi gibi
ilkimcimkoroyo alırmısın da ne demek lokumsuz koromu olur
beykozcummben beğenme konusunda hiç cimri değilim canım ama bazen tabletten yazıyorum onda zor oluyo..genelde onda bile beğeniyorum
seni beğenmiycezde kimi beğenicez şekerimbu beğene tıklamanın bi önemi var mı ki canım ya?çok beğenildiğin zaman ne oluyo kıdem yükselip kalp sayın mı artıyo:44:
Eskiden Begen falan kismi yoktu,simdi okuyorum yaziyi bakiyorum icerik hep sikinti, cile dolu sonra dusunuyorum bunu begen yapsam yanlis olur mu olmazmi, sonra bakiyorum mesaja nerde ise begen rekoru kiricak kadar kiside begen yapmis, simdi ben neyi begenmis olurum begen yaptigimda, yaa en guzeli bosverin guzeller icinizden geldigi gibi davranmak en iyisi galiba...bu arada benim yasadigim bu ikelemde lutfen kimse uzerine alinmasin lutfen, kafam bazen karisiyorda ondan yaziyim dedim
tatlıcadı__demek sende rüya magdurusun:26:
ben rüyalarımdan çok etkilenen bir insanım
hemen unutmam lazım ama nasıl..
canım bakırköye gidersen haber ver bende kendimi bi gösteriyim:18::18:
bende merak ediyorum begene tıklayınca noluyo ki..
kalpler mesaj sayınla artıyo bildigim kadarıyla..
bizi begendiginiz zaman kk da bizimi begeniyo acaba
Eskiden Begen falan kismi yoktu,simdi okuyorum yaziyi bakiyorum icerik hep sikinti, cile dolu sonra dusunuyorum bunu begen yapsam yanlis olur mu olmazmi, sonra bakiyorum mesaja nerde ise begen rekoru kiricak kadar kiside begen yapmis, simdi ben neyi begenmis olurum begen yaptigimda, yaa en guzeli bosverin guzeller icinizden geldigi gibi davranmak en iyisi galiba...bu arada benim yasadigim bu ikelemde lutfen kimse uzerine alinmasin lutfen, kafam bazen karisiyorda ondan yaziyim dedim
hayır sen nekadar cok mesaj yazarsan o artıyor kac sayfaya yazıyorsan o sayı onu gösteriyor benim demem su ki her önemli buldugum begendigim duygusal olsun komik olsun bilgi içerikli olsun begeniyorum cnkü gercekten bana yarıyan sey ya moral olarak yada beynen olarak begendigimden bakıyorum cok az begeniler var eskiden daha fazlaydı bunu görünce benmi cok begeniyorum yoksa bizimkiler önemsemiyormu öyleyse bende begenmem diye sordum
Sac omletin icinde baska neler var cnm:)), bende kafamda omlet yapmak isterim :)), dokulen saclarim icin iyi gelirmi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?