2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben bir ara olmadıgını biliyorum nese konuyu uzatamaya gerek yok isteyen begensin istemeyen begenmesin cokta farketmez

Son düzenleme:
Beykozcum gonuller bır olsun sekerım ordakı begen tusuna takılma :)gercııcınde kalıp dert olcagına dısına dursun mert olsun derler soyledıgınde ıyı olmus :)
Buarada kızlar azonce cemyılmaz fundamentalstan geldık resmen cenem agrıyo acıl bı ortodontıst lazım :) annemde bendeydı kızı uyutup /ece matınesıne gıttık gonul rahatlıgıyla ıyı stress attım valla sıddetle tavsıye edılır :))

Tatlım ben şubatta başlayacağım işe.Şimdiden kara kara düşünüyorum bu çocuk 3-4 saat bensiz nasıl kalacak diye.Evde 8 aydan beridir hep benimle,başka bir odaya gitsem,wc ye gitsem hemen koparıyor yaygarayı.İşim zor şimdiden.Doğayı tek başına bir kaç dakikalığına da olsa oyalanmasının yollarını aramalıyım.Biliyor musun mama sandalyesinde bile oturmak istemiyor.Mutfağa götürdüğümde koyuyorum sandalyeye oyalansın da ben de işimi yapayım diye başlıyor 5 dk sonra beni al burdan diye bağırmaya.Ha bir de işin bir başka tarafı var ne zamandır söylememiştim bir türlü kızım tel.le konuşmamı kesinlikle istemiyor.Kiminle 1dk.dan fazla konuşursam başlıyor huysuzluğa,sinirleniyor bağırıyor .
Tatlım köfte hazırlamışsın yarasın Ömer e maşallah,fakat benim kız pütürlü va yoğun kıvamlı hiçbir gıdayı almıyor.Vermeyi denedim öğürmeye başlıyor hemen.en ısrar edince bu defa da kusuyor hanfendi.
Canım benim senin taşıdığın o kaygıyı ben daha hamile kalmadan evvel yaşıyordum hatta bunun için psikoloğa da göründüm normal miyim ben diye,çünkü bu tür kaygılar yüzünden çocuklara bayılmama rağmen doğurmak bu kötü şartlarda bebeğimi dünyaya getirmek istemiyordum.Ya bana bir şey olursa ona kim benim gibi bakar diye düşünmüştüm.Neyseki aştım bu durumu,çünkü kaygı dediğin kör bir kuyu sen düşündükçe içine batmaya devam ediyorsun.Allah çocuklarıızı bize bizi de onlara bağışlasın.ARTIK DUA ETMEKTEN BAŞKA NE YAPABİLİRİZ Kİ,ALLAHA SIĞINIP ONDAN BEKLEYELİM HER ŞEYİ.

Çok güldüm gerçekten,hele yanında olsaydım kriz geçirir bir iğne de ben vurdururdum

Beykozcum biz seni her daim begeniyoruz ama sayisal olarak fazla begenilmenin bir anlami varsa begeniriz ne demek :*

Omer dun gece saat basi uyanip uzun uzun agladi
Babasi da ben de kiyamadik kah aramiza aldik kah masaj yaptik
Ulen disler azicik ucundan bari gorunseydiniz de oglum rahatlayiverseydi!

Beykozcum biz seni her daim begeniyoruz ama sayisal olarak fazla begenilmenin bir anlami varsa begeniriz ne demek :*

Omer dun gece saat basi uyanip uzun uzun agladi
Babasi da ben de kiyamadik kah aramiza aldik kah masaj yaptik
Ulen disler azicik ucundan bari gorunseydiniz de oglum rahatlayiverseydi!

Biz kızımla kalktık oyun oynadık, kahvaltımızı yaptık şimdi uyuyor kelebek.
Hadi siz de uyanın artık.

Herkese güzel bir hafta diliyorum.Stressiz, sıkıntısız, huzur dolu Hepinizi çok özledim canlarım.

Kısaca önce güzel bir haber vereyim,daha sonra detaylı yazacağım..Kızımın ilk dişi çıktı geçen hafta perşembe günü.çok şükür.

Şimdilik hoşçakalın canlarım...

günaydınn herkeseeee

özledim siziii şekerlerrr hepimize güzel ve mutlu, dertsiz,tasasız, sağlık dolu, bol uykulu, veee çalışan annelerimiz içinde güzel bir iş haftası olsun inşşş ben geçmişe gidiyorummmm

Ben de ceren yazmışım pardon şekerim hemen düzeltelim: çağlaya çok geçmiş olsun
Ben kendi adıma seni çok beğeniyorum şekerim.
Aferin ömerime yakında çatal,kaşık,bıçak hepsini kullanır kuzucuk.
Canım valla aynı kaygıları ben de hep taşıyorum. Hala geceleri ara ara kalkıp çocuk arıyorum. Ne zaman geçecek bu kaygılar onu da bilmiyorum doğrusu.
Beste günde 1 kere kaka yapıyo normal mi acaba?
Sabah sabah beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi.

Demek yaren nur da artık incilendi. Hayırlı olsun canım inciniz.

Hellooo:124::124::124: mutlu sabahlar&iyi haftalar arkadaslar,
Hadi bakalim haftaya enerjik baslayalım,,guzel gecsin insallah

Gerci bizdeki haberler pek ic acici degil ama olsun,,
Cumami yazmıstım,,cem yılmazın gosteri filmi coook eglenceli gecti,,
c.tesi kızımı genel kontrol ve kızamık asısı icin dr.a goturdum,,boyumuz kilomuz cok sukur normal cıktı,
yalnız gecen haftadan baslayan oksuruk,gogsune inmis,asiri balgamı vardı bebegimin,,dr. antibiyotik(30ml) ve balgam sokturucu
verdi,,keyfi yerinde masallah ama yine de ilaclara basladık,,Allah korusun dr. kotu sonuclar dogurabilir deyince tırstım verdim ilaclarını.
5gun kullanacagız,h.sonu da iyi olursa kızamık asına gidecegiz.Moral -0 olunca da c.tesi disari cikmadim,,aman kızım iyi olsun da her zaman cıkarız
dr. dan detaylar: Demir ilacimizi kesti,,porsiyonundaki et mikatarını biraz daha arttırmamı soyledi,ben eti 1 kusbası kullanıyorum,2'ye cıkarttı,
kıymaysa 1 adet kofte yesin dedi.En doğalı etten alınna demirmiş.Motor gelişimi için gayet guzel dedi.Bebeğimin yaptıkları:Aşırı haretlenmesi,emeklemeye başlaması,çığlıklar,kelimeler: baba,aba,mam,mama...cok iyi dedi,,anne demiyor ama dedim:)Anne daha zordur,,beklentilerimizi soyluyor yeter dedi,,Mira'yı bastırdı,tabi durur mu hemen yurumeye yeltendi,gordukki parmak ucunda yuruyor,,"parmak ucunda yurume cok istedigimiz birsey degil" degil,,gunde2-3 kez ayak parmaklarını hafifce geriye itip masaj yap,,ve yere basarsa da tam bastır dedi ve daha erken oldugunu da ilave etti,ben bastırmıyorum ama kızım cok istiyor diye evde kısa kısa turlar atıyoruz dedim,,ok. o zaman "yere tam bassın dikkat et" dedi. Kelimeleri tam yuzune bakarak tekrar etmemi,cunku dudaklara dikkat ederek ogrendiklerini ilave etti. Sizlerle de paylasıyorum ki bebişlerimizin hemen hepsi aynı şeyleri yapıyor diye

Dr. maceramız boyle canlarım Gunun guzelligi Hira Nas
Beykozcum,,ben seni cok begeniyorum bilyosun zaten
Hasta bebislere buyuk gecmis olsun(başta Çağlacım olmak uzere...)
Ruya konusu...Ben ki cok ruya gormem ama bu aralar had safhada görüyorum,,sanırım rüya mevsimindeyiz
Dun gece ruyamda 2 bebegim vardı,,kosusturmaktan ilgilenemiyorum ve cok uzuluyordum,1'i Mira biri Ece'ydi hayır olsun,,bi de ikizlermis
Sanırım ikisi de sumuklu ya ruyama girdiler
Bu arada cicekcicek: Burun acmak icin otri bebe(sayemizde satıslar iyice patlamıştır kızlar)&gifrer serum fizyolojik kullanıyoruz biz canım
Pınarda; balgam sokturucu zeytinyag limonu aksam deneyecegim tesekkurler canım.
Kayra&Enes,, cok guzelsiniz canlarım,,insanın erkek doğurası geliyor sizi gordukceTagrık bugranın portakallı resmi de masaustumde Mira'nın yanında Herkesi ve bebişleri çoook öpüyorum canlarım,,cok uzun yazdım benden nefret etmeyin emi Daha cok seyler yazıcam ama

Kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim canım.
Miraya da çok geçmiş olsun tez zamanda atlatır inşallah.
Ben de demir ilacını vermiyorum çünkü bestede kabızlık yapıyo. Dr kabızlık yaptığında kesmemi söyledi kestim, düzelince tekrar verdim çocuk yine kabız oldu ben de vermiyorum doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum.:44:

Son düzenleme:
Geldim canım benim geldimmmm
Bizde Beste'yi hic goremiyoruz ozledik haberin olsun

Sağol teyzesi en yakın zamanda albüme son halini koyucam kuzucuğun. Valla beste hanım çok yoruyor beni. Hiç yalnız kalmaya gelmiyor sürekli arkamdan ağlıyo wc ye zor giriyorum desem yeri yani.
Şubatta göreve başlıycam nasıl olacak bilmiyorum. :44:

Ya bu aralar Mira'da kabız canım sorma,,ama keyfi yerinde diye pek takmıyorum napiim,,Annem kilo alıyor diyo pek endişelenmiyorum
Neden sakınsak çöp batıyor gözümüzün nurlarına Ilac konuları hassas biliyosun,sadece kendi firkirimi soylemekle yetinebilirim,her anne bebegi icin en dogrusunu bilir bence Ama dr.un anlattıgı et olayında ikna oldum ve kestim ben c.tesi itibariyle. Demir icin kan tahlili gerekir mi diye sordum,bir sıkıntısı yok suanda dedi, enjektor degdirince kan alırız, simdi canını acıtmayalım dedi

Beste de kaka yaparken resmen çığlık çığlığa ağlıyodu çocuk. Sanırım poposu kabızlıktan tahriş olmuştu ama şimdi daha iyi. Dr fitil verdi 2 gün onu kullandık.
Ben de sinir oldum kestim ilacı. Dediğin gibi anneler çocuğu için en iyisini düşünür. Et olayı bana da mantıklı geldi. Cumartesi kontrolümüz var sorayım bakalım dr umuz ne diyecek.

günaydınlar kızlar bugün ağlumla 2. uykuma yatmadım bizimki sabah 7 buçuk 8 gibi kalkar sonra biz tekrar yatarız bugün yatmadım dayanabilcemmi bakalım

annezeynep herkesde tüm sevdikleri için vardır o korku rabbim kimseye vermesin şehit haberlerinde o anneyi düşünüyorum en az 20 yıl büyttü kokladı kolay büyümüyor insan evladı sonra kalleşler öyle içim acıyorki allahım diyorum sende onların ciğerlerini yakta anlasınlar diyorum sonra içimden tekrar sen evlat acısı verme ama yine anlayacakları bi acı verdiyorum okadar kin ve nefretle doluyken bile.... annelik başka ama herkesde bunu hissetmiyorki çöplerde sokaklarda bebekler oluyo değilmi
sabah sabah nerden nereye geldim....

oğlum daha 10sn den fazla basmayı bile istemiyor arkadaşlar gerçi genetik heralde geç oturdu kızımda 1 yaşına kadar ne emekledi ne yuvarlandı ama 1 yaşında birden yürüdü buda öyle olacak heralde
dün carrefourdan aoç nin 5 kiloluk sütüyle mayası birlikde satılıyor onu aldım keçi sütüde vardı amlajlanma şekli falan çok hoşuma gitti köy yoğurdundanda maya koymuşlar içine gece 23 de mayaladım 4de falan dolaba koyarım dedim çok kalktım gece ama hiç aklıma gelmedi sabah8 degördüm ekşi olacak büyük ihtimalle
beceremiyorum ya hazır yoğurt kullanmama az kaldı.....

ankara bugün güneşle uyandırdı bizi çok özlemişim güneşin ışıkları kafamdaki depresyon bulutlarını sildi götürdü nefes aldım sanki hepinizi

ya ben anlatamıyorum yada anlamak istediginiz gibi anlıyorsunuz ben beni begenmediniz demedimki ben profillerde baktımki benim begendiklerim 5000 mesela falancının 1000 bile olmamıs yani bu begenmek pek anlam tasımıyorsa bende begenmiyim dedim herkez aynı olunca bendemi var bir bozukluk diye düşündüm yoksa beni begenin dicek degilim istemem begenmesem cogu seyi biri farkedermi beykoz begenememiş yada annezeynep begenmemiş dermi dediginize göre demez bende ona göre önem vercem diyorum umarım şimdi anlamıssınızdır

herkesı tek tek alıntılayıp cevap yazmayı bilmiyorum. o sebeple mesajlarıma cevap yazıp sıkıntımı paylasan herkese cook teşekkur edıyorum.
meselenı uzerınden 2 gun geçıyo ama bende sınırı gecmıyo. dusundukce sınırlenıyorum. rabbım sabır ver bana. eşime de akıl ver. ama dedıklerınız dogru erkekte bıter ıs. haklıyı haksızı ayırt etmeyı bılmıyorlar cogu. yada sessız kalmayı tercıh edıyorlar. ne de olsa bız hallederız.
oooooffffff dıyesım geldı.
ben kızımı cok ozluyorum. eve gıdınce opucem onu.
teşkkurler herkese
sizi sevıyorum...

ahanda ben de sucu gelmiştir diye kapıyı açtığım için tırstım şu dakka seni okuyunca
benimle aynı duyguları yaşayan birilerinin olmasına seviniyorum çünkü bazen psikopatlaştığımı düşünüyorum
asansöre bindik baktım uyduruk bir marka eyvah dedim bu asansör ya tam biz inerken düşerse de ben içerde o dışarda kalırsa
asansör durunca resmen hoplayarak çıktım içinden
canım bana iyi geldii dökülmesi çok çok azaldı hatta minik saçlarım çıktı

SAÇ OMLETİ MALZEMELER
saç omleti ne yaa çok midem bulandı omlet yiyemicem bir süre

yalnız değilim bir huzursuz anne daha oleyyy

sana bu adar düşkün olması iyi hoş da sonra sen gidince bakıcıya adapte olamayabilir kuzucuk
arasıra eşine bırakıp 15dk yrüyüşe bile çıksan faydası olabilir tatlım

bugün bana şubatta ya da haziranda gitmem gerekeceğini söylediler
birazdan eşimle buluşacağız gerekirse bölüm hatta şirket değiştireceğimi ama gitmeyeceğimi söyleyeceğim
hem tedirginim hem de kararlı
oğlum daha yürümeyi öğrenemdi otel odasında eyrlerde sürüncek
eti tavuğu yumurtası sebzesi nasıl güvenip alacağım yedireceğim
olmaz bu iş kafamda netim artık
bana dua edin de arıza çıkarmasınlar
ömerden küçük çocuğuyla giden kıza da uyuz oluyorum ne işin var senin 4 ay orda yazık değil mi el kadar çocuğa hem bana da kötü örnek oldun iyi mi oldu!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…