Kızlar Merhaba hepinize güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle öncelikle
benim ece geceleri uykusunda çok tepiniyo yani ağlaması falan yok ama bir sağa bir sola atıp duruyo kendini kış şimdi üstünü açıyo falan o öyle yaptıkça benimde gözüme uykugirmiyo sabaha kadar sersem gibi oluyorum,sizinkilerde böyle yapıyormu?yani bir ağrısı sızısı olsa ağlar ama dimi karnı tok altı temiz ama işte kendini bir o yana bir bu yana atıp duruyo kuduruk kızım benım bir sıkıntısımı var acaba üzülüyorum
Canim benim hakkini aramazsan onlar senin ustune daha cok gelir tabi cizgiyi sen belirliyeceksin hayatim vur elini masaya bak nasil susuyorlar yoksa ayni benim gibi olursun stres ustune stres eklenince evindn evliligindn soguyor insan ama ben artik susmuyorum valla cok sukur kocam hep arkamda hic karismaz hakkini savun sen uzulecegine karsindaki uzulsun der hep sende susma ve ezdirme kendini mantikli ama onlari alt edecek iki cumle bile yeter gerekirse onlarin dikinden konus ve cirkef desinler yani sen kndini bildikten sonra esinle olan gecimine bakacaksinyaa ben de öyle çene yapabılen bır ınsan degılım sorun da bu. öyle karsındakını oturtacak cevap verme kabılıyetım yok malesef.sakın sakın konusurum cok sınırlenırsem susar kalırım. hakkımı aramaya calışıyorum ama yeterlı olmuyo onlara. kocam desen o da sesız. kız gıbı yetısmıs. baskı altında kalmıs hep. o da ses cıkaramaz. anca bana ögut verır. adam bılmıyo kı azcık benı savunsa nasılda degısıverecekler ama suspus o da. ben de sınırlendıgımle yıprandıgımla kalıyorum. ama hepsının kızları var bekar bı de gorumcem var allahım dıyorum haksızlıklarını yanlarına koyma. onları dısardan tanıyanlar cok sever cunku yapmacu-ık dayranmayı canım cıcım yapmayı cok ıyı bılıyolar. ama yalan dedıkodu ve laf tasımayı da hiç ihmal etmezler. ben bunlar gıbı olamıyorum. sevıyorsam canımı verırım ama sevmıyorsam bı sorunum varsa her halımle bellı ederım. bu yuzden adımı soguk gelıne cıkardılar. valla ne yapacagımı sasırdım.nasıl basederım ne yaparım bılmıyorum.
ben kızımın hayatına duzen oturtmaya calısıyorum onu bellı saatlerde uyuyup uyanmaya alıstırmaya ugrasıyorum adımı cocuk saklayana cıkarıyolar. ama allah akıl fıkır versın anlayıs versın.
bana kp yanında emzır dıyen grmcem hafız yaa. yanlış anlamayın ben de basortu pardesuluyum. ama sasırıyorum hallerıne onlar carsaflı daha takva sozde. ama yasayıs olarak asla...
bunları yazmak ıstemezdım. kıyaslamayı yanı ama ınanın cok sıkıldım ve yoruldum ugrasmaktan.
Cok gecmiş olsun,benim kızımda da aynı şikayetler vardı,dr unu aradım getireyim mi diye,ateşi olmadığı sürece gerek yok dedi.Sık sık fizyolojik serum uygulamamı,odasına bir kap içinde sıcak su koymamı(buhar makinesini önermiyor dr),yatağının baş kısmını oldukça yükseltmemi ve sıvı alım miktarını arttırmamı söyledi.her gün banyo yaptırmaya devam etmemi ekledi.Belki bildiğimiz seyler ama ben harfiyen uyguladım ve kızımın sıkıntıları gecti. Hatta banyo çok rahatlattı,kızımı üşüttüüğümü düşünüp 2 gün ara vermiştim bnyosuna,banyosunu yaptırdığım zaman açıldı.
tavuk haşladım..(ee ne yapalım diyosunuz heralde) ....
siz tavugu nasıl veriyosunuz yutamıyo çocuk ya..
tavugun suyuna biraz şehriye atıyorum tavukta biraz koyuyorum biraz pişince blendırdan çekiyorum..
başka nasıl verebilirim..
fikri olan varmıı..
varsa çok acele cevap bekliyorum
kızlar selam dün o kadar sıkıldım kı kızım olmasa işten eve gitmeyecektim. dun aksam uzeri iş yerınde işler çok yogundu. evde annem kızıma bakıyodu ve kv ile kp misafir geldiler onlar da evdeydi neyse o iş yogunlugunda kızımı emzirmeye eve gittim y.odasına geçtim kızımla savasıyoruz. her zamankı gıbı emmek ıstemıyo başını cevırıyo falan. derken görumcemler gelmıs haberım yok seslerını duydum. seslı selı konusuyolar. kızım tem emmedı ama neyse dedım en azından iş yerindekı işleri bitireyım de erken gelırım dıye kızı aldım odadan cıktım. gorumcelmer gıdıyo nereye dememle ortancası başladı laf saymaya.
görgusuzmusum kızımı onlardan saklıyomusum nezaman gelseler ya emıyomus ya uyuyomus. ne dıyosun dememe bile fırsat vermeden devam edıyo saymaya
ben daha yeni geldim emzırıp gidicem diyorum yanında başkaları varken emmıyo dıyorum .yok efendım gayet de güzel emıyomus.sankı kızımı benden daha ıyı tanıyo.
vay efendım nıye kp.nın yanında emzırmıyomusum sırtımı donup emzırecekmısım. yaa ben babamın yanında bile emzıremem dıyorum......
hiç laf dinlemeden çekıp gıttıler bi de giderken dıyo kı sen ben ve kardesım (yanı benım kocam) bı ara oturup konusmalıymısız. tehdıt eder gıbı..
oyle moralım bozuldu kı anlatamam. çıkıp gıttıler. gıderken de eşimin yanına ugramışlar. aksam da bızde patladı kıyamet...
öyle yoruldum oyle sıkıldım kı anlatamam. ben bir aydı gece 2de yatıp sabah işe gidiyorum. ama kımsenın bana acıdıgı yok herkes kendı derdınde...
allahım güç ver bana
Canim benim kiza tavugu bazen tel tel yapip parmagimla ezip veriyorum agzina ama kucuk kucuk tabiiii ceren le caglayi karistirip tepme kizin agzinatavuk haşladım..(ee ne yapalım diyosunuz heralde) ....
tavugun suyuna biraz şehriye atıyorum tavukta biraz koyuyorum biraz pişince blendırdan çekiyorum..
fikri olan varmıı..
tavuk haşladım..(ee ne yapalım diyosunuz heralde) ....
fikri olan varmıı..
Ohhh maasallah yarasin prensese aferim cok cabuk ogreniyorlar yaaacanım bende bügün aynısını yaptım kızıma :) ama az biraz çeşitlendirdim daha doğrusu evde ne varsa kullandım gitti :)
avuç içi kadar tavuk gögüs biraz soğan biraz pırasa biraz kabak hepsi vetel şeyriye pişince sadece tavuk sağılana kadar blender yaptım okadar şehriyeler diri diri kalsın diye
ekmekte soğradım ohh miss yedi valla :)
buarada kızlar benim nur tel sararı öğrendi uykusunda bile elini kaldırıp yapmaya çalışıyo resmen :) çok komikkkk. ilk günlerde ben başlıyodum yapmaya sadece elini havaya kaldırıp bakıyodu eline şimdi 4 5 tur atıyo eliyle
Teşekkürler canım, güzel dileklerin içinde saolşekerimşerbetim__canım çok üzüldüm geçmiş olsun umarım ameliyat gerekmez ki eger daha iyi olacaksanda
olsun canım..senin saglıgın herşeyden önemli..
kızımı kucagıma alamıyorum demişsin ya çoookk üzüldümm
Allah saglık versin canım..çok öpüyorum seni ve güzel gözlü kızını
pınardacım çok teşekkür ederiz canım Doğa'yı öp benim içinÇoook geçmiş olsun canım,senin adına üzüldüm.Bir an önce ayaklanmanı dilerim..ŞU KANSER,BROKOLİ VB. KONUSUNDA DA HAKLISIN CANIM.
Çok teşekkürler ilkimcim umarım dediğin gibi en kısa zamanda boncuğumu kucağıma alırım.Canım hoş geldin ve çok geçmiş olsun. Umarım şu fizik tedavi yanıt verir de ameliyat olmadan atlatırsın hastalağını. Ve güzel kızını kucağına alıp bol bol öpüp koklarsın. Ayrıca hasta halinle bizleri düşünüp bana yazdığın öneri için de teşekkür ederim. Dediğin gibi iyice yorup biraz daha geç yatırayım bakalım durum değişecek mi?
Seni ve güzel kızını öpüyoruz canım
Ah canım ahhh bilmem mi o ağrıyı..ben hala oturduğum yerden zor kalkıyorum,kalktığım zaman dik duramıyorum
Senin taşıyamadığın gibi bende kuzumu taşıyamıyorumyatağından alırken ve yatırırken çok zorlanıyorum çünkü hafifte olsa eğilmem gerekiyor ve eğilemiyorum
Senin fıtığın patlamış patlaması kötü bi şey mi?
Ben beyin cerrahından randevu alıp gitmedim bile ameliyat olan bi kaç tanıdığım var fizik tedavi ve ameliyat sonuç veremiyomuş öyle söyledilerinş sen sonuç alırsın ağrıların hafifler
Ve ben hala bu halimle temizlik yapıyorum artık hiç düzelmeyecek hiç iyileşemiyceğim diye düşünüyorum hiç önemsemiyorum yani
Canım rapor sonucun çok uzun değilse yazarmısın?
Kek maceranada çok güldüm bende fırında yakarsam yemeklerimi fazla kızarmış diyorumOcakta yakarsam ocak fazla yanıyo diyorum
Seni ve şimali öpüyorum
Çİçekcimmm saol canım, Masal kızımız da umarım en kısa zamanda iyi olur annesiCanim cok tsk ederim,umarim sende biran once iyilesir, kuzunu doya doya kucaklar,havalara havalara ziplatirsin,aminnnnnnn
Çok teşekkür ederim tatlım, kızına diş buğdayı yapmışsın çok imrendim vallaHmmmmm... Bugün cumartesi herkes gezmelerde mi? Pek sessiz kalmış forumbiz evdeyiz her zaman olduğu gibi
Şekerim şerbetim; çok geçmiş olsun şekerim. Merak etmiştik seni. Acil şifalar diliyorum.
Annezeynep; senin blogun adı neydi ?
Babyceren; süpersin devam et böyle
Hasta olan tüm bebişlere ve annelerine geçmiş olsun.
Öptüksizi defne karenle :)
Çok haklısın canım, bende aynı senin gibi yapmıştım. Ama şimdi anlıyorum ki bu cc hesabı hiç bize göre değilmiş..Tatlım çok güzel yazmışın...Sana sonuna kadar katılıyorum.
Alıyoruz bir kaseyi önümüze,filancanın bebeği şu kadar cc yiyor düşüncesi ile dolduruyoruz mamayı içine,sonra da "hadi bakalım hepsi bitecek" !!...
Şimdi biz hep beraber sofraya oturduğumuzda hepimiz aynı miktarlarda yemek yiyebiliyor muyuz ?...
Veya her gün aynı iştahla sofraya oturuyor muyuz ?
Kendi adıma söyleyeyim,ben de yazılan miktarlardan çok fazla etkilenerek kıyaslama yapıyordum devamlı.Bu yüzdende yavrumu zorluyordum ama hep ters tepti bugüne kadar.
Ama aklım başıma geldi artık.Azıcık yemesi hiç yememesinden iyidir diyorum ve bu şekilde ikimizde mutluyuz
Saol canım, çok şükür ameliyat olupta memnun olan birini duydum içim rahatladıCanım çok ama çok geçmiş olsun ya.İnşaallah fizik tedaviden olumlu sonuç alırsın...
Benim babamında fıtığı patlamıştı,sonra lazer ile ameliyat oldu ve şuan sonuçtan çok memnun.O kadar ağrısı oluyordu ki ameliyattan sonra "yeniden doğmuş gibiyim"dedi.
İnşaallah sen tedaviden olumlu sonuç alırsın da hiç gerek kalmaz buna.
Çok öpüyorum boncuğumla seni.
Canım benim teşekkür ederim dediğin gibi inşallah geçmiş olacak, babana da çok geçmiş olsun canımbaby ceren cerenimize geçmiş olsun inşallah geçer pazartesiye kadar da gitmek zorunda kalmazsınız doktora.
şekerimşerbetim inşallah sana da geçmiş olacak bu hastalık. babamda da çıktı aynı rahatsızlık 2 doktor ameliyat dedi. son gittiği doktor ilaç verdi ve ağrıları çok azaldı şimdide fizik tedaviye başlıyacak umarım sende ameliyat olmadan atlatırsın
Saol meleğimm, umarım ameliyata gerek kalmaz, bu son üç ay hem çok güçlü olmam lazım, hemde kilo vermem lazım.Rabbim sana acil sifalar versin ins, cok uzuluyorum durumuna cnm, umarim ameliyata gerek kalmadan iyilesirsin,bu son uc ay cok guclu olmani dilerim ..kizinida cok ozledik, arada resimlerini bekliyoruz eger olurda firsatin tabii..bizde seni ve kizceni cok opuyoruz
Çok saol canım benim, valla kızımla hiç ilgilenemiyorum sadece emziriyorum.-şekerimserbetim- cnm çok geçmiş olsun. allah acil şifa versin..
bu şekilde yavrunla ilgilenmen ne kadar zordur.. inş ameliyat olmadan ilaç fizik tedavi yöntemleriyle atlatırsın..
Canım benim çok saol biraz daha iyiyim çok şükür. Sende benim aklımdasın canım. Keyfini çıkar boşver baba kız başbaşa olsunlar.Canim nasil oldun iyimisin biraz daha?arayim arayim dedim unuttumesim 15 gundur evde ya baba kiz akil birakmadilar valla neyseki carsambaya basliyor ise he he heh iki gundur arayim diye yogunlastim bu seferde esin evdedir rahatsiz etmeyim dedim
Kizlar aslinda sayisiz defa bu konuda konustunuz not aldim saniyordum ama malesef bulamadim notlarim arasinda,daha once bir defa burun tikanikligimiz olmustu doktorun vedigi damla pek etkili degil,sizlerden burun tikanikligini nasil acabilirim oneilerinizi bekliyorum,ne tur bir sprey almaliyim nasil acmaliyim,hic uyuyamiyor kizim nefes alamiyor,dedigim gibi kusura bakmayin bu skintimiz cok olmadigi icin atlamisim demekki,not almamisim,size zahmet bi kezde benim icin konusalim
Çiçekcim eğer benim kızımın burnu çok tıkalıysa ve açtırmıyorsa buğuseptil kullanıyorum
Kaynamış suyun içine bir ölçek koyuyorum, o uyurken yakınında bir yerde duruyor, nefes aldıkça açılıyor burnu. Umarım işine yarar canım
TATLICADI, canim sen hani TAGRIK BUGRAnin cigliklarindan bahsetmistin ya,kizim he ciglik attiginda aklima geliyorsun,buyuk adam gibi kalin kalin cikiyor sesi demistin ya gelde birde Masalinkine dayan,kizlarinki daha bir fena oluyor oyle tizki kulagim cinliyor,yanyana getirip yurttan sesler korosumu kursak,seninki pesten benimki tizden okur ehuehuehueheu
canım teşekkür ederim ewet yetişemedin ama olsun..Canim benim kiza tavugu bazen tel tel yapip parmagimla ezip veriyorum agzina ama kucuk kucuk tabiiii ceren le caglayi karistirip tepme kizin agzinaafiyet neyim olsun
YetisememisimOlsun emnimki ceren annesini uzmeden yemeye baslamistir corbalarina pure yapip katarsan aslinda daha kolay olur tavuk eti malum yutmasi biraz zor oluyor biz bile zorlaniyoruz yeri geliyor ama aslinda koy tavugu olacak ta yedirecen yavruslara ama maalesef marketlerde bulmak zor oluyor varsada bildircin gibi
canım bende bügün aynısını yaptım kızıma :) ama az biraz çeşitlendirdim daha doğrusu evde ne varsa kullandım gitti :)
avuç içi kadar tavuk gögüs biraz soğan biraz pırasa biraz kabak hepsi vetel şeyriye pişince sadece tavuk sağılana kadar blender yaptım okadar şehriyeler diri diri kalsın diye
ekmekte soğradım ohh miss yedi valla :)
buarada kızlar benim nur tel sararı öğrendi uykusunda bile elini kaldırıp yapmaya çalışıyo resmen :) çok komikkkk. ilk günlerde ben başlıyodum yapmaya sadece elini havaya kaldırıp bakıyodu eline şimdi 4 5 tur atıyo eliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?