2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim..,
Allah tan ateş,kusma ve huysuzlugumuz yok ama uyudugu zaman
çok öksürüyo,uykusu bölünüyo sürekli..
başının altını baya yükseltim,uyudugu zaman yanından ayrılamıyorum..
şuanda uyuyo pusette bende yanında nöbetteyim..

dün gece kabus gördüm ve çıglık çıglıga uyandım...
nayırrr nolamazzzz diye bagırıyomuştum
rüyamda mutfaktayım ve 4 çeşit yemek yapmakla ugraşıyorum...
evin içi curcunaaaa
çocuklar heryerdeee..meyvesuları cipsler halılardaaa
kadınlar dedikodu peşinde,ellerinde çekirdek hahahaa kikikiii
olmaz olsun böyle rüya
neyse ki kabusmuşşş

bugün kendimi eve ve çocuklarıma adadım...evi temizliyorum..
çağla ve cerenle ilgileniyorum..
hepinizee mutlu bir pazar diliyorum..gerçi gün bitmek üzere ama olsun

Artık hareketlendikleri için oluyormuş bu durum yade... Büyüme atagı geciriyolar yani. Mwrak etme, bi sıkıntısı yoktur

Canim benim hakkini aramazsan onlar senin ustune daha cok gelir tabi cizgiyi sen belirliyeceksin hayatim vur elini masaya bak nasil susuyorlar yoksa ayni benim gibi olursun stres ustune stres eklenince evindn evliligindn soguyor insan ama ben artik susmuyorum valla cok sukur kocam hep arkamda hic karismaz hakkini savun sen uzulecegine karsindaki uzulsun der hep sende susma ve ezdirme kendini mantikli ama onlari alt edecek iki cumle bile yeter gerekirse onlarin dikinden konus ve cirkef desinler yani sen kndini bildikten sonra esinle olan gecimine bakacaksin

Canim cok tsk ederim, bende odasina havlu islatip koyuyorum, banyo konusunda kendi evim kaloriferli sicacikti ege kendi evimde olsaydim hergun devam ederdim ama canim buludugum yerin isisi cok sukur usumuyoruz ama hergun banyo yapacak kadar degil malesef,iki gun durup ucuncu gun yikiyorum.Bu arada kizinin beyazlar icindeki resmi hala gozumun onunde,bayram diye hediye gelmisti sanirim, tabi yanlis hatirlamiyorsam

tavuk haşladım..(ee ne yapalım diyosunuz heralde) ....
siz tavugu nasıl veriyosunuz yutamıyo çocuk ya..
tavugun suyuna biraz şehriye atıyorum tavukta biraz koyuyorum biraz pişince blendırdan çekiyorum..
başka nasıl verebilirim..
fikri olan varmıı..
varsa çok acele cevap bekliyorum

sen daha çok beklersin
git bildigin gibi yapppp

Ya tatlim inan okumasi bile sinir etti beni allah yardimcin olsun,bu olayda en cok incitici olan gorumcelerden cok esinin arkanda olmamasi,bencede arkadasimizin yazdigi gibi zaten esin arkanda degil madem sende onlarin dilinden cvp veseydin keske dicem ama bu yapi meselesi bende bise diyemezdim sanirim fakat soylemek lazim...

Canim benim kiza tavugu bazen tel tel yapip parmagimla ezip veriyorum agzina ama kucuk kucuk tabiiii ceren le caglayi karistirip tepme kizin agzinaafiyet neyim olsun
YetisememisimOlsun emnimki ceren annesini uzmeden yemeye baslamistircorbalarina pure yapip katarsan aslinda daha kolay olur tavuk eti malum yutmasi biraz zor oluyor biz bile zorlaniyoruz yeri geliyor ama aslinda koy tavugu olacak ta yedirecen yavruslara ama maalesef marketlerde bulmak zor oluyor varsada bildircin gibi

Son düzenleme:

canım bende bügün aynısını yaptım kızıma :) ama az biraz çeşitlendirdim daha doğrusu evde ne varsa kullandım gitti :)
avuç içi kadar tavuk gögüs biraz soğan biraz pırasa biraz kabak hepsi vetel şeyriye pişince sadece tavuk sağılana kadar blender yaptım okadar şehriyeler diri diri kalsın diye
ekmekte soğradım ohh miss yedi valla :)

buarada kızlar benim nur tel sararı öğrendi uykusunda bile elini kaldırıp yapmaya çalışıyo resmen :) çok komikkkk. ilk günlerde ben başlıyodum yapmaya sadece elini havaya kaldırıp bakıyodu eline şimdi 4 5 tur atıyo eliyle

Canim nasil oldun iyimisin biraz daha?arayim arayim dedim unuttumesim 15 gundur evde ya baba kiz akil birakmadilar valla neyseki carsambaya basliyor ise he he hehiki gundur arayim diye yogunlastim bu seferde esin evdedir rahatsiz etmeyim dedim

Ohhh maasallah yarasin prensese aferim cok cabuk ogreniyorlar yaaa

Teşekkürler canım, güzel dileklerin içinde saol
bak seni en başa yazdım
bu arada kızına çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir

Çoook geçmiş olsun canım,senin adına üzüldüm.Bir an önce ayaklanmanı dilerim..ŞU KANSER,BROKOLİ VB. KONUSUNDA DA HAKLISIN CANIM.
pınardacım çok teşekkür ederiz canım Doğa'yı öp benim için

Çok teşekkürler ilkimcim umarım dediğin gibi en kısa zamanda boncuğumu kucağıma alırım.
Size bol uykulu mışıl mışıl geceler diliyorummmm...
Bizde sizi öpüyoruz

Canım ya bence bir beyin cerrahına görün nolur nolmaz.. Çünkü bende aynı senin gibiydim
Evet fıtığın patlaması kötü birşey, patladığı için bir aydır yatıyorum aslında ben 10 senedir taşıyormuşum bu fıtığı bir diğeri de yeniymiş
Rapor sonucumu sana yazıp mesaj atıcam canım, kocaman öpüyoruz sizi

Canim cok tsk ederim,umarim sende biran once iyilesir, kuzunu doya doya kucaklar,havalara havalara ziplatirsin,aminnnnnnn
Çİçekcimmm saol canım, Masal kızımız da umarım en kısa zamanda iyi olur annesi

Çok teşekkür ederim tatlım, kızına diş buğdayı yapmışsın çok imrendim valla
üşenmesem bende yapıcam tabi diş gelirse

Çok haklısın canım, bende aynı senin gibi yapmıştım. Ama şimdi anlıyorum ki bu cc hesabı hiç bize göre değilmiş..
Saol canım, çok şükür ameliyat olupta memnun olan birini duydum içim rahatladı
nasıl bir ameliyat canım bu, kapalı mı açık mı?
bende yeniden doğmuş gibi olur muyum

Canım benim teşekkür ederim dediğin gibi inşallah geçmiş olacak, babana da çok geçmiş olsun canım
Seni ve kızını öpüyoruz cicim

Saol meleğimm, umarım ameliyata gerek kalmaz, bu son üç ay hem çok güçlü olmam lazım, hemde kilo vermem lazım.
En kısa zamanda resim yükleyeceğim canım. Mahir'i öp bizim için canım

-şekerimserbetim- cnm çok geçmiş olsun. allah acil şifa versin..
bu şekilde yavrunla ilgilenmen ne kadar zordur.. inş ameliyat olmadan ilaç fizik tedavi yöntemleriyle atlatırsın..
Çok saol canım benim, valla kızımla hiç ilgilenemiyorum sadece emziriyorum.
Umarım ameliyatsız atlatırım, çok öpüyorum sizi canım

TATLICADI, canim sen hani TAGRIK BUGRAnin cigliklarindan bahsetmistin ya,kizim he ciglik attiginda aklima geliyorsun,buyuk adam gibi kalin kalin cikiyor sesi demistin ya gelde birde Masalinkine dayan,kizlarinki daha bir fena oluyor oyle tizki kulagim cinliyor,yanyana getirip yurttan sesler korosumu kursak,seninki pesten benimki tizden okur ehuehuehueheu

Canim nasil oldun iyimisin biraz daha?arayim arayim dedim unuttumesim 15 gundur evde ya baba kiz akil birakmadilar valla neyseki carsambaya basliyor ise he he hehiki gundur arayim diye yogunlastim bu seferde esin evdedir rahatsiz etmeyim dedim
Canım benim çok saol biraz daha iyiyim çok şükür. Sende benim aklımdasın canım. Keyfini çıkar boşver baba kız başbaşa olsunlar.
Bizimkilerde iki gündür öyleler.
Canım ya şu ükv'ne çok kızdım, bişeyin ezikliğini mi yaşıyor acaba? Ama sana aferin ne güzel savunmuşsun kendini. Canım sende de 1 değil 2 tane kv var Allah hem sabır versin hem yardımcın olsun canım. Gerekirse dediğin gibi kp'in senin evinde Okiş'i sever.

Ayrıca leylabahar arkadaşımızında Allah yardımcısı olsun. Eş ne kadar önemli. Eğer bir gün bir oğlum olursa güçlü,adaletli bir karakteri olsun isterim. Ne ailesine karşı eşini ezsin ne de eşine karşı bizi ezsin.

Kizlar aslinda sayisiz defa bu konuda konustunuz not aldim saniyordum ama malesef bulamadim notlarim arasinda,daha once bir defa burun tikanikligimiz olmustu doktorun vedigi damla pek etkili degil,sizlerden burun tikanikligini nasil acabilirim oneilerinizi bekliyorum,ne tur bir sprey almaliyim nasil acmaliyim,hic uyuyamiyor kizim nefes alamiyor,dedigim gibi kusura bakmayin bu skintimiz cok olmadigi icin atlamisim demekki,not almamisim,size zahmet bi kezde benim icin konusalim

Çiçekcim eğer benim kızımın burnu çok tıkalıysa ve açtırmıyorsa buğuseptil kullanıyorum
Kaynamış suyun içine bir ölçek koyuyorum, o uyurken yakınında bir yerde duruyor, nefes aldıkça açılıyor burnu. Umarım işine yarar canım

Sagol canim not aldim,diger arkadaslardanda oneri gelirse hepsini degelendirip ona gore alicam,optum canim

bütün bağıran bebişleri toplayıp koro yapalım kızlarınkini kulağımız erkeklerinkinide başımız kaldırmaz
Sağlıkları yerinde olsunda bu bağırma dönemleride geçer inş
Bu arada ben Tarık Buğra nın burnu için okyanus suyu kullanıyorum canım gayet etkili..yalnız bizimki hiç hoşlanmıyo spreyden
Sorun yaşadığımızda Şekerim-şerbetimin bahsettiği buğuseptilide alıp deniycem

canım teşekkür ederim ewet yetişemedin ama olsun..
canım bana demişsin ya cerenle çağlayı karıştırma diye sen karıştırmışsın canımm
eminimki ceren annesini üzmeden yemeye başlamıştır yazmışsın

sagol canım..bir daha bende karışırıp deneyecem..
kızınından ellerini ısırıyorummmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…