2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok yoruldum bütün gün evle ugraştım...
çocukları yıkadım,yemek yaptım..
şimdide canım arkadaşım gelecek onu bekliyorum

hatta yarının yemegini bile yaptım ama ne yaptıgımı sormayın söylememmm..
nazar degsin istemiyorum
ama ipucu veriyim sar sar sar makarayıı
ocagın ateş gücünü bile hesapladım..iç açılarını aldım,pi sayısını buldum ve
yıldız falına bile baktım herşey hazır geri sayım başlasın

kimse üstüne alınmasın lütfennnn...
tatlı tatlı konuşuyoruz şurda

Ben hiç üstüme alınmadım
Çok hamarat hatunsun şekerim
Afiyetle yiyin
Herkes öyle açıları hesaplayıp,pi sayısını bulupta yiyemiyo ahh ahhh
Çöpün karnını doyuruyo

Saol canım, çok şükür ameliyat olupta memnun olan birini duydum içim rahatladı
nasıl bir ameliyat canım bu, kapalı mı açık mı?
bende yeniden doğmuş gibi olur muyum

Canım lazer ile yapılıyor yanılmıyorsam.Ufacık bir delik açılmıştı sadece belinde.Korkulacak bir ameliyat değil yani ama tabi önemli olan işinin ehli bir doktor bulabilmek.

Sarma sarmak farz oldu bana

Canım Kayra da kronik burun tıkanıklığı var.O yüzden kullanıpta en çok memnun kaldığımız methodu söyleyeyim.
Eczaneden izotonik sodyum klorür solüsyonu(serum) ve bir adet enjektör istiyorsun.Tabi otri bebe aspiratörü unutmamak lazım :)
Sonra enjektörün iğneli ucunu takıp serumun ağız kısmından 3 ml çekiyorsun.İğneyi çıkarıp masalı yan yatırıyorsun ve eşit olarak iki burun deliğine bu sıvıyı sıkıyorsun.Sonra masalı yüz üstü çevir ve hafif sırtını sıvazla.Bir kısmı kendiliğinden akacaktır bu şekilde.
Biraz bekledikten sonra otri bebe ile kalanları aspire edince kuzum rahatlamış olacaktır.Bu işlemi gündüz 2-3 saatte bir mutlaka uygula.2 gün içerisinde geçiyor bizimki.

Ben çok rahat anlattım ama biz bunları uygularken savaş ediyoruz resmen.Çığlıklar ve ağlama eşliğinde uygulamaya çalışıyorum ama başka çözüm yolu bulamadık maalesef.

Canim cok guzel anlatmissin cooooook tsk ederim mutlaka denicem,ayni zamanda sekerimserbetimin dediginide denicem,sagolun arkadaslar

Tatlım ben de serum fizyolojik yani otri bebeyi öneriyorum.bir iki damla damlatıp otrinin hortumuyla çekiyorsun.

Tatlım ben de serum fizyolojik yani otri bebeyi öneriyorum.bir iki damla damlatıp otrinin hortumuyla çekiyorsun.

Sagol canim netten otri bebe videosunu izledim,bende arada otri bebe konusu gectiginde,bu ne acaba diye icimden geciriyodum,caktirma
basa gelmeyince algida secicilik yapmisim,kizdim kendime

bir tatlı kaşıgı zeytinyagına 3-4 damla limon sıktım
çağlaya içirdim..inanamadım daha 1 dakika dolmadan
öyle bir balgam çıkardı ki
pınarda sagol canım dün sen yazmıştın..
sanırım nagihanın kv si böyle yapmıştı onada teşekkür ederim..
sabah doktora gidecez artık..bakalım ne diycek:18:

Ben ne pişirdim söyleyeyim;kızım uyur uyumaz fırsat bu fırsat koştur koştur(ay ne çok ikileme kullanmışım)mutfağa gidip sulu köfte ve pilav pişirdim.Aşağıdaki resmin aynısı olduuuu

BABYCEREN ceren çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir cerencik. (Seni üste yazdım bak yorulmayasın diye)

Canım beste gündüz 2 kere 1 saat uyuyor(tabi zırt pırt uyanıyo ve maalesef sallayarak tekrar uyutuyorum)
Gece de 08:30 da uyuyo ve gece 3-4 kez uyanıyo
Beslenme düzenimiz ise şöyle;
09:00 da kahvaltı
11:00 Meyve(genelde yemiyor)
14:00 Çorba
16:00 Yoğurt
18:00 muhallebi
20:30 Uyku (Aralarda anne sütü var) Tabi her zaman bu saatler aynı olmayabiliyor.
Acaba bi hata mı yapıyorum bilmiyorum canım, eleştiriye ve öneriye açığım ilgilendiğin için teşekkür ederim seni ve güzel gözlü oğluşunu öpüyorum.
Canım valla insan neden diye düşünmekten yoruluyor. Yani ben yoruluyorum açıkçası. Sürekli neden ağlıyo, neden uyumuyo, neden yemiyo,neden,neden,neden....
İnşallah düzelir canım. Bu arada kurulucak olan koroya bülbül sesli kızım besteyle katılmak isteriz şekerim bizi unutma.
Bir onceki mesajda Masal diyecegime Beste yazmisim aklim ilkim e gitti bir anda, Cicek cnm sakin yanlis anlama hemi ben ucuyorum artik yorgunluktan mazur gor olurmu,,Masal ve seni optum bu sefer gercekten :)) ha simdi oldu herhalde sukur kavusturana
Biz de isteriz
Canım biliyo musun bugün de kızın muhallebisini yaktım pesss diyorum artık kendime.
Ben 1 çocukla bunları yapabilirken 2. yi düşünemiyorum.
Şu 2 çocuk annesi olup her işe yetişenler ne olur cevap verin nasıl yaşamınızı devam ettiriyosunuz?
Benim kızımın da nazı hep bize ne misafirlikte ne de evde misafir varken hiç eziyeti olmuyo kuzumun.
Bak görüyo musun ne çok ortak yönleri var. Bu iş olur ben sana söyleyeyim.(Ben de ne biçim kız anasıyım)
Buda benim kızım Hira Nas :)
Eki Görüntüle 603550

Bu bizim 6. ay kınamızdan bi kare..
Eki Görüntüle 603549
Allah bağışlasın canım çok tatlıymış Hira nas kızımız.
Bir derdi olsa sanırım ağlar canım. Bazı bebekler uyku sırasında çok hareketli olabiliyor. Tulum giydir istersen sen de rahat uyursun böylece.
Canım benim ne güzel yazmışsın öyle o senin tatlılığın öpüyoruz seni ve güzel kızımız masalı.
Valla pek acele bir cevap olmayacak ama;
Ben çorbayı yaptıktan sonra elimle küçük küçük didikleyip çorbaya atıyorum canım.

Canım ben (bruno) burun spreyini sıkıp otribebeyle temizliyorum. Biraz pahalı ama diğerlerini kullandırtmadı cadı kızım.
Çok geçmiş olsun masalımıza inşallah şu hastalıklardan biran önce kurtulur kuzucuk.

Son düzenleme:

Cnm valla cok uzuldum, hic dusunmuyorlarmi seni uzerlerse sutunde bundan etkilenir ve olan o minik bebegin rizkina olur..sen bir annesin tabiki bebegin icin en iyi olani sen bilebilirsin,esin bu konuda senin yaninda olmasi gerekir ama malasef bizim beylerin cogunlugu cok anlayissiz bu konuda...benim dort tane gorumcem var,bende esime onlardan biri hakkinda birsey soyledigimde hemen parlar hic toz kondurmaz, aslinda soylediklerimde cogu kez basit seyler oluyor ona ragmen cok hassas...bizim beylerde hersey bitiyor bence bu konuda yetistirilme sekli cok onem arzediyor..yani sadece senin bu gibi seyleri yasamagini bilmen belki seni bir nebze olsa rahatlatir..birde calisan bir anne olman senin daha cok anlayisa ihtiyacin olucak anlamina gelir ki ..umarim esin bu konuda seni anlamaya calisir..

bizim ufaklık babaa ve abbbaaa(ablasını biliyo) diyo
iyide kızım en çok ben ilgileniyorum seninle,ne zaman anne diyeceksin
sıra banada gelecekmi
9 ay karnında taşı,23 kromozomunu ver,emzir ve senden en ufak bir
benzerlik almasınzoruma gidiyo
ceren de çağla da daha çok babasına ve onun etafına benziyo..
az önce eşime dedimki..
''yoksa beni aldattınmı bu çocuk benden degilmi''
adam böyle kaldı

bende böyle

Nasıl mutlu oldum bilemezsin.Çook geçmiş olsun Cerenciğime.

ohh ellerine sağlık canım afiyet olsun çokta güzel görünüyo
bende resim çekiyimmi acaba
yogun istek gelirse çekerim..ama lütfen bakarken
maşallah maşallahh demeyi unutmayınnn

tatlıcadı gbi bende hayranım sana böyle tek tek üşenmeden herkese cevap vermen bildiğin ne varsa paylaşman..
allah ömrünü uzun sağlıklı nasip etsin.. güzel günler versin..(içimden geldi ) amin

Tsk ederim cnm benimde icimden geldigi icin okuyorum ve yaziyorum,dualarin icin allah razi icin cok guzel duada bulunmussun, amin ins cumlemizin

Buda benim kızım Hira Nas :)
Eki Görüntüle 603550

Bu bizim 6. ay kınamızdan bi kare..
Eki Görüntüle 603549

Bittin sana guzeller guzeli...kocaman masallahHira Nas s , adi ile yasisin ins, ismide kendi gibi cok guzel..allah bagislasin
Bende seni hatirlayanlardanim ama benim o zamanlarda cok aktifligim yoktu...seninle tanis oldugumu cok memnum oldum umarim surekli gelir bizi guzel kizin ve kendinden mahrum etmezsin,,

Ben hep tavugu icine sogan, havuc ve patates katarak pisiyorum ve az zeytinyagi ekliyorum,tadi guzel oluyor..bunlar pisince tavugu ya elimle parcaliyorum yada blenderden gecirip veriyorum son zamanda elimle yapiyorum bu kucultme isini..yanina TUZSUZ pilav ve yogurt veriyorum..bu arada ben artik saglikcimizin onerisi ile pilav yedirmeye basladim avuc ici kadar sadece,

Tel sarar nedirki..su tel sararsa kel sarar sarkisi mi yoksam, uuu cok geride kaldim ben galiba (
Masallah Nur kuzusuna

Fizyolojik serum ve tabiki herkesin vazgecilmezi otribebe aspiratoru

esprime espiriyle karşılık vererek alıntılarda adımı en üste yazan
turuncu(saygılar sevgilerrr)
ilkim83(geçen 84 yazmıştım ama 81 e az kaldı canım idare et)
annezeyno(ben sadece sevdigim insanlara zeyno derim canım)
şekerimşerbetim(şeker topagım)
tatlıcadı(sen adımı en üste yazmışmıydın canım?)
veeee adını unuttugum milyonlarca kişi
size teşekkürü bir borç bilirim..(borcuma sadıgımdır)
beni çok güldürdünüz

ama başkalarının alıntı sırasını aldıgım için haksız en öne girdigim için başıma gelmeyen kalmadı
üstümde bir ugursuzluk var:18::18::18:
eski sisteme geri dönelimmmm
siz beni noktadan sonrada yazsanız ben yinede okurum

Cnm yaa okuduklarim arasinda Ceren icin cogunlukla gecmis olsun dilekleri vardi, ben mi yaniliyorum cunku benim bildigim Cagla rahatsizlandi dimi..hani minik olan yani mayis bebegi kuzusu

Cnm yaa okuduklarim arasinda Ceren icin cogunlukla gecmis olsun dilekleri vardi, ben mi yaniliyorum cunku benim bildigim Cagla rahatsizlandi dimi..hani minik olan yani mayis bebegi kuzusu

canım içimi okudun resmen..
evet bazı arkadaşlar ceren yazmış ama hasta olan çağla..
mayıs bebegi..
bende düzeltmek istemedim 2 kızım var isimlerini karıştırıyo olabilirler normal..

ceren büyükkkkk
çağla küçükkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…