2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Heyoo bere ciktimi sizin incide,oh oh masallah...hayirli olsun ins

Mina icin rabbimden acil sifalar dilerim,..
Doktor diyologlarini bizle paylastigin icin cok tsk ederim, kendi adima cok yararli oldugunu soyleyebilirim, sagol sekerim eline saglik
Bu arada son gittiginiz Cem Yilmaz programina keske bende gidebilseydim diye icimden cok gecirdim ama sizlerin en azindan gulmeniz ve mutlu olmaniza inanin bende cok memnum oluyorum,allah bozmasin ins keyfiyetini

Yaa kızlar daha ben tüm geçmişi okuyamadım parmağım alıntı ile cevaplaya değdi yanlışlıkla işaretlediklerim gitmesin diye yazdım bi kaç satır dedim

İncisi hayırlı olsun minik kuşumunyarennur ve sen iyileşiniz mi şekerim?belki ilerleyen sayfalarda yazmışsındır sabırlı olmam lazım

Doktor kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim canım
Kuzumun resminin Gül güzeli Mira yanında durmasına hem ben oğlum sevindik Mİra yı görse eminim babasıda çok sevinir

Cnm ana yuregi gercekten cok baska, ama dedigin gibi bazen goruyoruz bebekler cop kutusuna atiliyor veya atiliyorlar bir yerlere..bunlari anlamak gibi bir gayretim yok malum bunu yapan biri asla anne olmayi birak insan olamaz diye dusunuyorum..
Senin kizin gibi benim oglanda bir yasindan sonra mi basliyacak ecep butun hareketlerinekim bilir dimi

Cnm cok rastlanmaya basladi bu kabizlik, bol bol icerebiliyorsan su...ve her yedigine az miktarda zeytinyagi iyi gelebilir,..umarim Feyzanur atlatir bu durumu..

Cok hos maskotlar bunlar, kullanimi guzel fikir olur bencede ama ben number 1 ni cok begendim,simdiden guzel olmasini umarim kolay gelsin sekerim

Slm mayis anneleri ve tatli minisleri Bugun Mersinde hava cok guzeldi,resmen ince bir kot gomlekle sicakladim dogal olarak attik kendimizi disariya,heryeri cim ve cicek olan kir bahcesine gittik, gozleme falan neyse oralardan bahsetmeyim ,kizimi cimlerin uzerinde yuruttum,salincakta salladim,kedi kovaladik falan derken Masal hanim hastaligi falan unuttu sevinc cigliklari atmaya basladi Yarinda guzel olacakmis biz yine gezmelerde oluruz.Bana burun tikanikligiyla ilgili yardimci olan arkadaslarima cooook tsk ediyorum.Biraz kafam karisti ama
Biseler sekillendi en azindan orti bebe konusunda netlik kazandim,seumlara gelince hepsine bakip eczanede karar vecem,hepsinide alabilirim

Mutluanne, cok gecmis olsun umarim hemen atlatir kuzum.

Nagihan, canim gozunuz aydin

Annezeynep, butun dislerimi dokup tekrar cikartsam banada yaparmisin ayni hazirliktan yaa supersin,1 yas dogum gunu hazirligini simdiden sabirsizlikla bekiyorum

tatlim sen ankarada mi oturuyordun?evet guzel bir hava vardi bugun temiz ilik bizde anatolium a gittik ve gunes isitti resmen[/QU

evet ankaradayım hemde en tepesinde yani normal ankara havasıyla bizim havamızın arasında 4 derece oynuyor daha soğuk bizde kar kış aşşağılara doğru inerim günlük gülistanlık ben kışı severdim önceleri ama artık yaşlandım heralde psikolojim kaldırmıyor kış mış

evet canım sen üzülme bizimkiler birden şaha kalkacak öyle sürünme falan basit bi kalkacaklar tam yürüyecekler inşallah daha yüz üstü bile duramıyor demeyimde sevmiyor zorlamanın anlamı yok bu gün kakası için zorlarken koluma işedi

Heheueueuheh super yaaa biz 3-5 arasi ordaydik chicco,starbucks yaptik geldik kiz ankaranin en yuksek yeri nere bacim sehrin icimi disimi?dikmen:44:ben ugur mumcudayim

canlarım enes çak çak diyorum çakıyor vır vır konusuyor anne abla baba ver gel diyor kardeşim gelmişti abla diyor sürekli bana ogun basladı oda abla demeye cok tatlı ya yiycem ben bu enesi teyzeleri
dün kurana gittik kuran okunuyor basladı enes konusmaya durmuyor gezmek istiyor bişeyler sayıyor yanımızda eşimin amca karısı vardı kadının sırtını deldi vuruyor durduruyorum sonra tekrar cok yordu bizde hemen kalkmak zorunda kaldık bu bebişler cok akıllı maasallah

Senin su ufaklikla benimki nerde ise ayni cizgide gidiyor cnm, bizimkide ikiz olmadigimiz halde 2430 gr dogmustu ve suan 7600gr yani minik dogan bebeklerde galiba bu seyir normal sanki..ama bende senin gibi cok endise yasadigim icin yarin doktora gidip ne yapabilecegim konusunda konusucam, en azindan istahsizligi icin bir vitamin alinabilir diye dusunuyorum..bizim bu veletler ufak dogdular bu yuzden toparlanabilmeleri icin takviye miutlaka sart..

Hayirdir ins, bende bir kac sefer gordum ve ayrica cok ozledim Asya ve annemiz biyologu...gelin artik gayri ozledik daaa

Masallah bak sen su Enese, tam bidik oldu desene annesi, yerim onu ...kafamda canlandirdimda az ayy ne cok komik olmustur, o teyzenin sirti ne acimistir.
Minik afacanlar bunlar, ve dedigin gibi cok akillilar masallah

bu gün hava güzel diye bende yavrumu dışarı çıkardım..kar dolayısı ile bi kaç gün kaybımız oldu:)havalar güzelken gezmeye tam gaz devam edicez..

bu gün her zaman aldığım yerden gazete alıcaktım.her gün 2 tane alıyorum
dükkanın ön kısmı merdivenli arabayı çıkaramayacığım için ve yavrumu dışarıda bırakıp içeriye giremeyeceğim için satıcı şahısa

ben:gazete parasını burdan alabalirmisiniz?arabayı bırakıp içeri giremem(dükkan içerisinde yürüme mesafeside var nasıl bırakim kuşumu)

şahısarasını alır..içeri doğru yürümeye başlar(para üstünü getiricek)

ben:1 poşet rica edebilrimiyim..(malum araba var elimde 2 gazete taşıyamam..çantamda dolu)

şahısara üstünü uzatarak gazete için poşet vermiyoruz

ben:böyle bakarak..poşetin parasını versem

şahıslurrrr

ben:ne kadar?

şahıs:25 kuruş verin yeter(tekrar yürürrrrr parayı kasaya bırakır elinde poşetle gelir ve poşeti bana uzatır)

benoşeti elime almadan..vazgeçtim ben gazetenizide poşetinizide istemiyorum..paramı geri verin lütfen

şahıs:nasıl yanii(sinirli bi tavırla)

ben:her gün buradan gazete alıyorum ve siz sıradan ucuz poşetinize kıyamıyosunuz karşılığında para talep ediyosunuz..ben aptal değilim poşete 25 kuruş verim..paramı getirin benim..

gazeteleri yerine bıraktımm..paramı aldım..adam 1 poşeti veremiyo çok şaşırdım aç gözlüüü

bende iyi yaptım dükkan içinde yürüttüm durdum adamıo gazeteleri elimde taşısaydım gün boyu sinir olurdum adam sinir oldu euheuehueh
Allah bilir arkamdan neler söyledi..yarın gidip bende ona mı bi şeyler söylesem acaba

Ben kiz annesi degilim ama yinede cevap verme hakkimi kullanmak istedim umarim mazur gorursun, cnm benim oglanda 7600 gr ve oturuyor oturmasina ama bazen yanlara devrildigi oluyor...belki zayif bebek olduklari icin cabuk yorulup devriliyor olabilir diye dusunuyorum, yani bunlara yag yapacak seyler yedirip but yapmalarini saglamak lazimki iyi yapissinlar yere dimi, yoksa boyle tirgirlanir dururlar..
Kaka sorununuzu en kisa zamanda asarsiniz ins, bizimkide sabah erken saatlerde sira ile az az yapar, resmen anneye cin iskencesi uyguluyor bizimki...toptan yapmaz gidim gidim, birde keci gibi gidik atiyor bu oglan acaba normalmidir iste onuda bilemiyorum

Masallah yavruna, allah daim etsin cnm

Ordaki karlari buralara yolladiniz dimiiii ask olsun sizlere..bugun butun gun kar yagdi....
Pzar gunu ilk defa 8 aydan sonra oglani babasina birakip disari ciktim, soguk ve gidicegim yerin biraz uzakligindan dolayi babasi ile kalsin dedik...neyse gitmemle gelmem bir oldu. sadece bir magazaya girebildim..gecen zamanida yolda gecirerek eve geldim kosturarak...neymis adam bizimkini uyutamamis, sacini cekiyormus, huysuzlasmis basedemiyormus...bahanelere baksana sen tobe tobe...benim kisa ozgurluk maceram resmen kursagimda kaldi ( bir dahaki sefere olur ins,
Bir poset nerde ise gazete parasindaymis, ne diyim millete allah akil fikir versin...bence iyi etmissin onu yorarak..belki ayak parasi diye istemistir o 25 kr

Masallah bak sen su Enese, tam bidik oldu desene annesi, yerim onu ...kafamda canlandirdimda az ayy ne cok komik olmustur, o teyzenin sirti ne acimistir.
Minik afacanlar bunlar, ve dedigin gibi cok akillilar masallah

melegim agzından bal damlayan arkadasım gercekten öyle ben onları yerim yer

sana tek diyecegim aferin bacımmm benim

maşallah kuzuma bülbül olmuşşgenelde erkek bebekler kız bebeklerden geç konuşur ama anlaşıldı ki sarı şeker erken konuşucak:)
Allahım ne güzel mucizeler verdi bizlere..hepsi hemen hemen aynı anda aynı şeyleri öğrenip yapıyolar..hemde nasıl zekiiler

canım ben kar yağınca çok mutlu oluyorum sende ordan tekrar buraya yolla:)
geçtiğimiz sene hamileydim kayar düşerim diye korkuyodum bazen eşimin koluna girip azıcık yürüyodum çocuklar gibi üzülürek izliyodum
bu senede bıdık var diye çıkamadım..15 dk çıkardık Tarık Buğrayı geri girdikk
bu kocalar hep böyle..ellerinden bi şey gelmiyoüzüldüm senin için arada bi dışarı çıkıp hava almak iyi geliyo
oralar soğuk olunca çıkaramazsın Mahir i..bırakabileceğin güvendiğin bi komşun yok mu canım:44:
ben bi kaç gün evde kaldım..dışarıya çıkar çıkmaz mutlu oldum
en azından yarım saat hava alsan yeter

tatlicadim zaten kızlarımız daha erken herseyi yapıyorlar cene olarak öndeyiz sadece dönmesini ve oturmasını 6.5 aylıkken yaptı durcuk diyo kv onu yapıyor 2-3sn ayakta duruyor sürtünme emekleme yok ugrasmıyor

bizimkininde ne varsa çenesinde..canı isterse gayet güzel oturuyo canı istemezse sağ,sol,yüz üstü atıyo kendini..2,5 aylıkken dönmeye başladı ben erken emekler erken yürür diye heyecana kapıldımama foss çıktı:))daha yeni emeklemeye başladı..bastığı zamanda Enes gibi 2-3 sn basıyo sonra popoyu salıyo aşşağıya..
canım önüne terlik koydun mu hiç?bizimki terliği almak için emeklemeye başladı..il başlarda alabilmek için sürünür sonra emeklemeye geçer..bu aralar malum topikteki tüm bebeklerde terlik merakı var:)
yürümesini belimden dolayı çok istiyorum ama sağlıklı olsunlarda varsın geç emekleyip,dönsünler

tatlicadim neler koydum önüne ugras veriyor ama cabuk pes ediyor elimle ayaklarını tutunca gidiyor ama istek yok hep ellerinden tutup yürüyelim ona bayılıyor yere oturuyorum karnıma poposunu dayıyorum güc alıyor karnımdan ayakta dürüyor gecende 2adım attı düşüyordu tuttum tabi sanrım bizimki emeklemeden yürücek yada beni kandırıyor tagrık bugra gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…