2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

"cevap verme lütfunda bulunmuyor" demişsiniz. kusuruma bakmayınız. bir yanda cenaze bir yanda solunum yetmezliğiyle uğraşırken cevap yazmaya gayret ederim madem terbiyesilik oluyor...

bu da son numaran sanırım!:46:bütün uğraştıklarının yanında burada saatlerce online olabildiğine göre cvp da yazabilirdin demekki,yemedik:50:

ya çağla kabız olmuş:14:
az önce kakası taş gibiydi..bende yarım fitil yaptım...
iyimi yaptım kötümü..
daha önce hiç kabızlık yaşamadık..
burda yaşayan çok oldu ama hiç aklımda kalmamış ne yapıyodunuz...
bakalım kakasını tekrar yapacakmı..

Geçmiş olsun canım. Ben çok yaşadım, dr önerisiyle;
2-3 adet gün kurusu kayısıyı az suda haşlayıp rendeden geçirip yediriyorum,
Bir de mürdüm eriği ver dedi. Mürdüm eriğini de direk rendeleyip verdim çok iyi geldi sen de dene istersen.
(bu arada hala her gün veriyorum)

mutluanneve ilkim saglun kızlar..neyse yaptı kakasını ama yinede dediklerinizi
beynime yazdım..teşekkür ederimm..

cerenle çağla nın biraz öksürügü var demiştim..
doktoru aradım dedim böyle böyle gelelim mi..neden böyle oluyo..biz dişarı bile çıkmıyoruz...
dedi ki,
siz çıkmasanız bile virüs evinize giriyo demekki..dişardan gelenler getiriyodur..
bende dedim,
pek kimse gelmiyo bu günlerde,acaba bilgisayardanmı geçiyo bu virüs:1:
doktor güldü ve ekledi
gelmenize gerek yok ama buhar makinasına ventolin koy ver..birkaç gün takip et devam ederse getir..
bakalım inşallah ilerlemez

bu da son numaran sanırım!:46:bütün uğraştıklarının yanında burada saatlerce online olabildiğine göre cvp da yazabilirdin demekki,yemedik:50:

Planner'e katılıyorum canım ben de şu fitil olayından sonra, herhangi bir sıfat koyamadığım şahsın yazdıklarını es geçiyorum:36::36::36::36::36::36:.
Sen de değmeyen kişiler için hiç canını sıkma:21::21::21:. Forumun neşesi mutlu anne olarak tam gaz devam:21::21::21::21::21::64::64::64:
:79::79::81::81:

kızlar lüzumsuz şeyler için parmaklarınızı yormayın lütfen:1:
ben şimdiye kadar yazdıklarından belki 1 alıntı yapmışımdır belkide hiç..yazdıklarını beğenmeye gelincede belki 1 mesajını beğenmişimdir..belkide hiççç:27:
ne yalan söyleyim hatta bazen beğenenlere bile şaşırıyodum:27:
son zamanlarda da hiç okumadan geçiyodum yazış tarzı bana hitap etmiyodu bana samimiyetsiz ve çok yapmacık geliyo
tabii burası herkese açık bi forumm istediği şekilde yazar istediği zaman uğrar
istediği zaman alakasız şeyler yazar vs vs:)

babyceren benim kzuyada gün kurusu kayısı,armut ve kuru incir iyi geliyo

cenaze gibi üzücü bir olayı "numara" olarak düşünebilmeniz son derece üzücü. ne çarşamba akşamı aldığım ölüm haberini ne de oğlumun geçirdiği krizi ispatlamak zorunda değilim. ona da "numara" diyebilirsiniz. illaki bilmek istiyorsanız forum yöneticilerinden son 48 saat içinde giriş yapmadığıma dair bilgi alabilirsiz. cenazeye bile "numara" diyebiliyorsanız, sanırım onlara da rahatlıkla "numara" dersiniz...

cenaze gibi üzücü bir olayı "numara" olarak düşünebilmeniz son derece üzücü. ne çarşamba akşamı aldığım ölüm haberini ne de oğlumun geçirdiği krizi ispatlamak zorunda değilim. ona da "numara" diyebilirsiniz. illaki bilmek istiyorsanız forum yöneticilerinden son 48 saat içinde giriş yapmadığıma dair bilgi alabilirsiz. cenazeye bile "numara" diyebiliyorsanız, sanırım onlara da rahatlıkla "numara" dersiniz...

Demekki neymiş:1: istenince cevpa veriliyormuş yazılanlara:1: Tabiki inanmıyorum söylediklerinin hiçbirine:24:
Tarzınla yaklaşiim sana, kim inanır sana,Kadir İnanır:60: 48 saatin değil son 48sn bile beni ilgilendirmiyor üzgünüm:52:
Bu da sana son cevabımdı,üzgünüm beni kaybettin:51:
not: zaten hiç kazanamamıştın:51:

hayırlı cumalar güzel anneler ve mis kokulu kuzular
motor gelişiminden bahsetmişsiniz
bende geçende bununla ilgili bişey yazmıştım ama kimse yorum yazmamış
oğlumun yaptıkları gel gel yapıyor,bir yere tutunarak ayakta kalıyor ama çok kısa süre
adım atmıyor,yürütece koyuyorum geri geri gidiyor bazen tam olarak adım atmıyor yani
oyuncaklarla pek oynamaz,bu sıralar gölgelere takmış durumda eliyle gölge yapıyor sonra gülüyor kuzum:27:
herkese gider oğlum yabancılık çekmez,maşallah uslu sakin bir çocuktur bir sıkıntısı olmadığı sürece uykumuzda iyi Allaha şükür
biraz yemede sıkıntımız var o kadar,acaba boşa kuruntu mu yapıyorum,annelik böyle birşey galiba:23:

nagihannn canım kızına maşallah bunların hepsini yiyorsa çok güzel
bence çok fazla ilaç kullandığı için,ve zaten rahatsızdı kuzum bundan sonra daha iyi kilo alacak annesi merak etme
ayrıca benim oğlumla kiloları aynı:30:
bu arada sen erdem hast doğum yapmıştın,bende orada doğum yaptım belki kont felan karşılaşmışızdır:33:
ama çocuk doktoruna çamlıca erdeme gidiyoruz tatlım

babycerencim ohh Allah kabul etsin okuduklarını bizede dua et:1:
kızının motor gelişimi gayet iyi bence:23::nazar:

maşallah ogluşuna:nazar:canım ben bu motor işinden pek anlamıyorum ama
yapabildikleri gayet güzel geldi bana..uslu bir çocukmuş:nazar: ne güzel..
ayrıca her bebek farklı şeylere yönelmiş durumda..seninkide
gölgelere takmış sen ona bir karagözle hacivat aç annesi:1:izlesin belki hoşuna gider:))

ya ben size dua etmezmiyim ya valla hep aklıma gelen bebişlere annelere dua ettim...
bu gece de size edecem allah kısmet ederse..
motorumuzu da begenmişsin teşekkür ederiz:1:
öpüldünüz:54:

"cevap verme lütfunda bulunmuyor" demişsiniz. kusuruma bakmayınız. bir yanda cenaze bir yanda solunum yetmezliğiyle uğraşırken cevap yazmaya gayret ederim madem terbiyesilik oluyor...

bakınız isteyince cevap verilebiliyor demekki, dedikleriniz doğru ise!!! allah yardımcınız olsun diyorum ancak foruma girdiğiniz günden beri aynı tavırları sergiliyorsunuz ki üzgünüm samimi olmaktan çok uzaksınız, esen kalınız

Kızlar herkese çook güzel bir haftasonu diliyorum,
Ömer başta olmak üzere bütün hasta olan kuzularımıza acil şifalar olsun inşallah:emir_bebek:
Kocişlere iyi bakın,bebişlere ise çook iyi bakın emi:54:

iyi tatiller:124:

kızlar diyeceksiniz ki sen nerden çıktın niye yorum yapıyosun ama daha önce de söylediğim gibi ben sizleri aşağı yukarı tanıyorum sürekli okuyorum ama yazma kısmında biraz tembel ve çekingen kaldım. chihiroya beykozun yorum yaptığı gün yazacaktım ama yine çekindim yazamadım o gün beykozun yorumu çok sert geldi bana neden bilmiyorum belki de orhan cemalin kafatasındaki sorundan sanki bana yapılmış gibi çok üzüldüm hem de çok diyeceksiniz ki deli misin sen ama öyle belki de chihironun avatarındaki resmin benim oğluma çok benzetmemden acayip üzüldüm, hatta o gün yazmaya başladım sonra boşverdim, bi kaç gündür de chihiro çıksın bi şeyler söylesin diye bekliyorum ama beklemediğim şekilde cevaplar verdi bu konuda bi kaç kelam etmek yerine başka konularda açıklamalar yaptı benim de kafam karıştı mı karıştı ama ben orhan cemalin o fotoğrafını gördükçe oğlum aklıma geldiğinden herhalde yorumlar bana ağır geldi kusura bakmayın böyle zart diye ortaya çıkıp ahkam kesmek değil niyetim

arkadaşlar herkesee iyi akşamlar ve güzel bir haftasonu diliyorum:16:

pzt güzel haberlerler ve sağlıkla görüşmek üzereee:54:

aradabir girip okurum ben yine meraktannn:1: öpüyorumm hepiniziii:54:

maşallah ogluşuna:nazar:canım ben bu motor işinden pek anlamıyorum ama
yapabildikleri gayet güzel geldi bana..uslu bir çocukmuş:nazar: ne güzel..
ayrıca her bebek farklı şeylere yönelmiş durumda..seninkide
gölgelere takmış sen ona bir karagözle hacivat aç annesi:1:izlesin belki hoşuna gider:))

ya ben size dua etmezmiyim ya valla hep aklıma gelen bebişlere annelere dua ettim...
bu gece de size edecem allah kısmet ederse..
motorumuzu da begenmişsin teşekkür ederiz:1:
öpüldünüz:54:

sorma canım saatlerce ama izliyo izliyo bitiremiyo bir türlü:)))
alkışta yapıyor teyzesi:1:anne olmak=kuruntulu pimpirikli olmak
:1::1:
canımm çağlamın maşallahı var zaten:nazar:cerende ayrı:nazar:sen bunlara her gün oku annesi nazar değmesin kızlarıma:21:
inşallah öksürükleri azmaz kızlarının canımm
en çok da hasta olan kuzulara dua edelim kızlar valla çok üzülüyorum hele Ömere kaç gündür hastanede perişan oldu yavrucuk
bizde seni ve güzel kızlarını öptük:16:

Kızlar herkese çook güzel bir haftasonu diliyorum,
Ömer başta olmak üzere bütün hasta olan kuzularımıza acil şifalar olsun inşallah:emir_bebek:
Kocişlere iyi bakın,bebişlere ise çook iyi bakın emi:54:

iyi tatiller:124:

arkadaşlar herkesee iyi akşamlar ve güzel bir haftasonu diliyorum:16:

pzt güzel haberlerler ve sağlıkla görüşmek üzereee:54:

aradabir girip okurum ben yine meraktannn:1: öpüyorumm hepiniziii:54:

iyi tatiller kızlar,bol uykulu,iştahlı sağlıklı ve mercimekli hafta sonları:23:
öptük bizde:16:

Çalışan anneler birer birer yavrularına uçuyorlarrr

Bu gün yavru kedi diş buğdayı yapacaktı resimleri merak ediyorumm

Annezeynep hastaneden çıktınızmı canım Ömer nasıl?son durumunuz hakkında bilgilendir bizleri

Ayrıca turuncu yurt dışına uçtu mu?tarık Buğra rahatsızlanınca okuyamamıştım

Lilliac yok,zilan yok,çiçek çiçek bi kaç gündür yok,dilekmete nerdesinizzzz kızlarrrrr

Ben de çok yazan birisi sayılmam ama iyi takip ederim.chihiro79 farklı bi tarzı olan birisi evet ama bu farklı tarz onu dışlamanızı gerektirecek kadar abartılı şeyler söylediği anlamına gelmiyor.O kendince yorumluyor her şeyi ama grup olarak pek eleştiri tarzı düşünceleri kabullenemediğinizden yadırgıyorsunuz yazdıklarını.Kişinin söylediği karşısındakinin anladığı kadar ya hani işte tam da onun yazdıklarını açıklıyor bu cümle aslında.Bence bir çoğunuzdan çok daha samimi ve gerçek.En azından kendine has bi tarzı var ve bu tarzı size kendisini kabullendirmek adına gizlemiyor.Ayrıca da bi iki kişinin gazına gelip üstüne fazlaca gittiğinizi de düşünüyorum.Durup dururken niye onu savunuyorum derseniz onu ben de anlamadım ama yazılarını zevkle okuduğum birisi ve onu saçma sebeplerle aforoz etmenize anlam veremedim.Sadece herkesin sizin gibi düşünmediğini bilmenizi istedim.Tabi dersiniz de sana ne kardeşim ki dersiniz eminim; ben de bu mesajla birlikte yazmaya son verir okumaya devam ederim :)

Back
X