2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese meraba:)
bir şey sormak istiyorum..
bebeklere günlük yemek yapıyoruz ama ben yinede tencerede artanı dolaba
atıyorum çünkü heran herşey olabilir bir anda misafir gelebilir veya aniden evden
çıkmak zorunda kalabilirim diye hemen dökmüyorum...ertesi günü eger evdeysem döküp
yenisini yapıyorum...
mesela bugün yapmadım dünkü yemegi yiyecek...çünkü birazdan çıkmam gerekiyo
eşim yedirecek yemegini...
sizler ne yapıyosunuz...dişarıya çıktıgınız zaman..

Ben artık Asya ınn çorbalarını 2 günlük yapıyorummm bir aydır nerdeyse
Ama ıspanak brokoli fln olmuyor içinde
Eti pırasa patates havuç gibi sebzeler birde bulgur mercimek flnnn
Hergün çok zor oluyooo

Etrafımda gözlemlediğim kadarıyla kimse ek gıda işini takmıyor
Geçen 11aylık bebek gördüm annesi yemiyor napiimmmm diyor hala emiyormuşşş
Ben biraz fazla üstüne düşmüştüm herkes kızıyor banaaaa.
Hatta annem ömrümü bunlarla tükettiğimi düşünüyorlar
Artık daha rahatım
Sadece meyvesini hemen yedirmeye çalışıyorum ki vitaminler zarar görmesin hemen okside olabilirler diyerek
Artık bende tembelimmmmm bu konularda yaniiii

Pc bin sözlük kısmı açık kalmış cümlelerim devrik olmuşşşşş

Son düzenleme:
biyolog__teşekkür ederim canım..evet aslında ek gıda olayını bende pek takmıyorum..
ne kadar yerse yediriyorum zorlamıyorum kafamada takmıyorum...
ilk çocukta çok yıpranmıştım bunda biraz daha rahatım..
evde oldugum için genelde hergün yapıyorum yemegini ama
bazende yapamıyorum ne yapıyım...çeşit üretmekte zor..
en iyisi evet biraz rahat olmak..
öptüm seni ve güzel asya yı..
yeni resimler yokmu özledik prensesi..

Son düzenleme:

Rica ederm şekerimi
Asya artık beni yıpratmıyor çooookkk şükür yiyor ama ben rahatladım oda rahatladı sanırım
Özel kapaklı kap aldım
2günlük yapıyorum kapta dolaba koyuyorum
Ertesi gün iyice kaynayıp yediriyorum et olduğu için içinde
Yeni resim olmazmııııı elimde makine ajan gibi peşindeyim yakında yüklerimmmm
Makineyi görünce kıpırdamadan durmayı (poz veriyor) bile öğrendiiiiii

Maşallahhh 4 beden mi
Kızzz 0 beden kalıcan yakında
Sorması ayıptır kaç kg sin şekerim şu anda

Demek asyam anneci oldu iyice
Bizimkide babasına aşıkk
Gn içinde odandan çıktığım zaman yalnız kalınca arkamdan ağlıyo
Babayı görünce suratıma bile bakmıyo sıpa gidip babasının göğsüne yatıyo

Damadının keyfi yerinde canım çok şükür oda asyam gibi ateşlendi 40,5 a kadar yükseldi
Çok şükür şimdi iyi ama 3-4 gündür emmiyo
Bu kadarınada şükür deyip teselli ediyorum kendimi
Yuvarlanın gidiyoruz işte
Gelinimi özledim şekerim benn haberin ola

Tatlım ben genelde biz ne yemek yiyorsak aynı yemeği yediriyorum
Erken yapıyorum yemeğimi öğleye yetiştiriyorum Tarık buğraya
Bizim yemediğimiz sebzelerden yemek yapıcaksam 1 günlük olarak yediriyorum
Ertesi gün yine bizim yemeklere devam
Fakat öncesinde bazı yemekleri 2 gün yedirdiğim oluyordu

Son düzenleme:
hoşgeldin biyolog ..merak etmiştim bi olumsuzluk olmamasına sevindim devamlı yazanlar birden yazmayınca noldu diyorum ben çok yazmasamda nese tekrar hoşgeldin ben okumaya devam

babyceren cnm ben bugune dek hep gunluk yaptim
Disari da ciksam yapip termos cantaya koydum
Sebzeleri gunluk hatta anlik tukettirmek hala hedefim ama baklagil tarzi corbalar 2.gune de bekler diye dusunuyorum
Ihtiyac duyarsam yaparim yani nolcak dedektif gadget miyiz herseye yetisilmiyor

pinardam esin badiyi yirtmis ya cok guldum babam da biseyi giydiremeyince hemen yirtardi aklima o geldi
Biz de beyimle darginiz
4gecedir hastanedeyim evime geldigim gece TV karsisinda uyudu
Uyanip da onu orda gorunce oyle bir estim ki baya kendine gelemez
Hic de pisman degilim ilk gecemizde biraz daha ilgili olmasini beklerdim

kizlar annem beni sadece 2.sinifta 1kere dovdu
Babam da 5.sinifta 1kere enseme vurdu
Baska da dayak yoktur tarihimde
Arasira popoma bari vursalardi anlatacak hikayem olurdu
Ha ama ablam kardesimi cok dovdu o ayri
Kiskanc ablaa kiskanc ablaa (3kiziz da biz. Evde hep dovusurduk)

Aksam sesiini en son nerde duydugumu hatirlamadigim kuzenim gelecek
Hicbirsey hazirlamadim
Annem kek ve borek yapmis ben sadece cay demleyecegim
Haketmeyene sumugunu atmican derdi bir komsumuz ne igrenc ama yerinde bir tabirmis

iyi akşamlar mayıs bebeleri ve çilekeş anneleri hepinizi kocaman öpüyorum tavşanımla berarber

arkadaşlar pc bozuldu hödük kocam bozdu küstüm bnede ona anneme irtica ettim özlesin benı düdük
sizleri özledim inanamazsınız iyidir tüm bebişler işlaaa incileri çıkanları dudaklarından yerim emekliyenlerin totişlerinden ısırıım ALLAH sağlık sıhat versin der ve mama yapmaya kaçıom anneme geldik diye yan gelip yatmak olmaz

kızlar misafirlerimi ağırladım..mamaların hepsini çok beğendiler özellikle kabaklı tatlıyı...bende kara kız kekine bayıldım bide regli olmuşum şuan bütün hormonlarım mutluluktan göbek atıyor...
kabaklı tatlıyı denemek ısteyenlere tavsıye ederım gerçekten muhtesemdı..tabı bnm rejım bugun gıttı(
geçmişi okuyamadım size resim eklemek ıcın girdim cem yılmaza gıdıcez kocısle hepinizi cok opuyorum...

son sayfada biyolagcumu gordum hosgeldın cnm özledik seni...

meyaba teyzelerimm:))
ben çagla..bende mira yı kıskandım yazmaya başladım...
bugün annem kuaföre gitmiş bilmiyom ne yapmış ama hafiflemiş öyle diyo:))
birde gelmiş saçları dümdüz pırasa gibi olmuş..makyajda yapmış...
ya benim annem ne güzelmiş hiç farketmemişim
ilk başta tanıyamadım ama memeyi görünce dedim tamam bu benim annem:))
şimdide çantasını hazırlıyo bilmiyorum nereye gidiyoyuzzz:))
bütün arkadaşlarımı öpüyoyumm sizleri seviyoyum...
iyi geceley herkesee

ZADAM naptin sen yaaa cok canim cekti su an feci agzim sulandi!
Karakiz keki de ne guzel gorundu oyle tarifini istiyorum hemen yapicam!!
Yahaaaaa canim istiyoooooorrrrrrrrrr

Cnm yuvanin icinize sinmesine sevindim
2yas alti cocuklara bakan yuvalar oldugunu bilmiyordum

Ise ne zaman basliyorsun? Bir yandan bakici da arayacak misin hep yuvada mi devam edecek?
Sorunsuz olsun hersey canim, kizimiz orda cok mutlu olsun!

Iyi aksamlar mayis anneleri...

BIYOLOG,adini gormeyi cok ozlemisim canim hosgeldin boslugun hissedilmeyecek gibi degildi, asyayi ve seni kocaman optuk kizimla

ANNEZEYNEP,canim hastaneden cikmaniza sevindim Allahim birdaha yasatmasin,icim ciz etti inan kiyamam Omerime,annesi ne var benim cicin soyle koklaya koklaya op Omeri ama benim yerime heeee

ILKIM,tatlim biraz gec oldu ama nice yillar diliyorum esin ve tatli prensesinle,coooook mutlu olun insallah yillar boyu

MELEGIM,canim cok gecmis olsun,eminimki hicbirsey olmicak,bak tum forum en temiz duygularla senin icin dua ediyor bende edecegim,seni cok seviyoruz,allahim saglik vesin.

Forumda tek basima at kosturuyorum kizlar,hafta sonu resmen bombos burasi bende firsat bu firsat yetisebiliyorum
ZADA, kara vijdanliiiii kara vijdanliiii kara vijdanli arkadasim benim kiz bu yapilirmi hi nasil guzel dokturmussun hamarat arkadasim,ahh yakininda olcaktik healde hepimiz pitir pitir dayanirdik kapina

TATLICADI,canim yoklugumu farketmissin nasil mutlu oldum anlatamam,yanimda olup simsiki sarilip opmek istedim seni( sorduguma pisman oldum demiyorsun dimi )

Tum sayfayi ben dolduruyorum,umarim sikmamisimdir sizi kizlar,suanda cok musayitim,birde yarin tum gun elektirk kesik olcak o yuzden bugun doya doya yazim istedim.Bugun hava cok guzeldi,ben hava guzelse mutlaka cikiyorum kizimla disariya.Erkenden basliyorum hazirlanmaya corbami falan yapiyor kilifina koyuyorum. Bugun parka goturdum,salincakta sallandik cok hosumuza gitti,kikir kikir gulduk durduk Kizimla disari cikinca cok mutlu oluyorum,isil isil gunes vurdukca ohhhh icim huzur doluyor
Ama kotu bir haberim de var malesef esim izne gelemeyecekmis,bende Mart ayinda gelcek diye haftalardir sabirsizlaniyordum,zaten iki haftada bir ariyor artik,6 dk konusuyoruz,iste maille haberlesiyoruz,hayirlisi olsun Allah can sagligi vesin de geisi bos.

Zeynepcim her zamanki yapıcı eleştiri ve yorumun için teşekkür edeyim öncelikle.Çok olgun ve düşünceli birisisin bunu da belirtmeden geçmek istemedim.Ben aslında daha önce de yazdım bi iki bişey ama dikkate alan olmadı pek doğal olarak.Burda yer edinebilmek için ciddi zaman harcamak ve kimseyi atlamamak gerekiyo çünkü.Bunu yapamamadığım için de kalkıp da kimseye bana niye cevap yazmıyosunuz diyecek de değilim.O yüzden yazmıyorum fazla ve yanlış anlaşılmak da istemem.Sadece baktım bir iki kişi ters bişeyler yazınca birden diğerleri de öyle galiba diye düşünüp yüklenmeye başladı gibi hissettim.Bu durum dikkatimi çekince yazma gereği duydum.Yoksa dediğin gibi sorduğunuz sorulara yanıt verecek asıl kişi başka.Ben de sorularının cevaplarını merak ediyorum tabi ama bu kadar "seni okumuycam" diyen kişiden sonra da yazmaz heralde.Grubunuzun da uzun uzun yıllar devam etmesini umarım.Zevkle okuyorum biçok kişiyi çünkü.Herkesi değil tabi.Benim de es geçtiğim kişiler var:)Diğer yılların forumlarından gördüğüm kadarıyla çok uzun soluklu olan grup pek yok gibi ama siz ilk olun umarım.Bu arada sana geçmiş olsun demeyi de unutmayım tabi.Umarım bir daha yaşamazsınız bu kadar ağır hastalık.

Son düzenleme:
Cnm yuvanin icinize sinmesine sevindim
2yas alti cocuklara bakan yuvalar oldugunu bilmiyordum

Ise ne zaman basliyorsun? Bir yandan bakici da arayacak misin hep yuvada mi devam edecek?
Sorunsuz olsun hersey canim, kizimiz orda cok mutlu olsun!

İstanbulda varolduğunu biliyordum ama burda yoktur diye düşünmüşken buldum çok sukur. Martta baslıyorum. 15 subat itibariyle beraber gidicez kuzuyla. Alışma dönemi için. Bakıcı aramıyorum artık. İnşallah mecbur kalmam tabii... Burdan memnun kalırsak uzun sureli dusunuyorum. Bu kurumun ana okulu ve etüt merkezi de var. Üçü de ayrı binalarda. Kısmet olursa buyudukçe aynı kurumun anaokuluna devam eder. İnşallah hepimiz cok mutlu oluruz. Allah çalışan annelerin hepsîne sabır versin

Çiçekciğim ;mübarek ,kocan Allah korusun mahkum olsa daha çok görüşürdünüz kanımcaBu nasıl meslek öyle yahu,aile maile hak getireboşuna askerler ÖNCE VATAN dememiş tevekelli...
Tatlım ben de sebze yemeğimi 2 günlük hazırlıyorum.Doktorumuza sordum onay verdi,hatta kendisi 3 gün veriyormuş.
Eşine kızmak konusunda haklısın canım,keşke o akşam daha bir özverili olsaydı.Anne olarak hastane odalarında geceli gündüzlü hem hasta hem refakatçi olarak bulunman çok yorucuydu zaten.Ama eşin telafi eder zannımca,çünkü anlattığın kadarıyla düşünceli biri bence.O an eşref saatiymiş diyelimBiz bugün konuştuk eşimle ve tatlıya bağladık,hava güzeldi çıktık gezdik tozduk.Buraya yeni bir restoran açılmış ismi komik geldi bana,Balıklı Gölün orada yani İbrahim Peygamberimizin mekanının yakınında.Adı ABRAHAM'Sfakat çok beğendik.İlk defa kebap dışında farklı menülerle karşılaştık,nezih bir yerdi.Ay görmemişin bir restoranı olmuş gelmiş hemen anlatıyor ballandıra ballandıra

Doktor, bu ne
Hamaratlığını ispatlamış oldun canımcığım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…