2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Babyceren; çok sagol canım. Hastalık konusunda haklısın ama zaten şu aşamada diğer gruplarla yanyana gelmicekler. Bebek oldukları için. Ama yapacak bişey yok maalesef dediğin gibi. En azından bağışıklık sistemi guclenir diye avutuyorum kendimi napiimmm

Tatlıcadım; teşekkür ederim canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah ne diyim

Masallah Defne Karen e ..yuvanizda hayirli olsun cnm, benim fikrimi soracak olursan..en iyi yuva bile ev sicakligini asla veremiyor.tabiiki mecburen bazi seyler istegimiz disinda oluyor bu yuzden seni cok anliyorum...icinize sinen birini bulmaniza cok sevimdim..umarim Defne cok mutlu olur,

dün gece hamile bir arkadaş vardı...bebegini merak ediyodu..yazmadı hiç bende merak ettim..
yazımı görürsen cevap ver canım

Annezeynep evinize dönmenize çok sevindim.
Bebişler hiç hastalanmasa keşke yaa.
Benim yaramaz kızım anca zorla uyudu.

ay bunu okuyunca şu şarkı geldi aklıma;
bu perişan yerde beni bu halde göreceksin diye
ödüm kopuyor(güllü)hay allahım nerden aklıma geldi
arabeksçi degilim ama zamanında çok dinlemiştim bu şarkıyı
ey aşkkk sen nelere kadirsin

Sagol cnm. Tabii ki evin yerini tutmaz ama olmadı kafamıza göre birini bulamadık.

Annezeynep evinize dönmenize çok sevindim.
Bebişler hiç hastalanmasa keşke yaa.
Benim yaramaz kızım anca zorla uyudu.

bebeklerin en tatlı oldugu dönemi yaşıyosun canım tadını çıkar..
bıcır bıcır konuşuyodur şimdi tatlı tatlı..ama senden başkası anlamıyodur ne dedigini
her müzige oynamalar herksin kucagında gülücük atmalarr..
2 yaş civarı çok eglenceli çok güzel...ama 3 yaşından sonra eski tatlılıklrı kalmıyo pek
kavgalar başlıyo,cevap vermeler başlıyo,inatçılık
ay neyse herhalleri tatlı bu çocukların:))

Ohh halaya masallah, severim boyle duyarli insalari..ama zevki nasildir simdi senin icine sinen birsey olmazsa diye dusundumde..ben galiba ilk dogum gunu oldugu icin kendim secmek isterdim kiyafetini,malum icimde kalirsa hevesi valla bir yerlerim siser :)) ama yine cok inceli dusuncesinden dolayida halayi taktir ettim..helal olsun sana Guzel Bestemizin iyi halasi..devamini bekleriz..

Pasta konusunda da planner ile ayni fikirdeyim cnm, hem gorsellige hemde damaga hitap etmeli diye dusunuyorum..burda da mesela uzeri seker hamuru ile kapli pastalar var ama inan lezzet sifir..sadece ticari amacli yapilmislar
su pecete suslerini bugun bir magazada gordum. ama onlar peceteden yapilmamisti su ince kagitlar varya hani eskiden copy yapmak isin kullanirlardi onlardan yapilmisti..yani guzel geldi gozume..

Sagol cnm. Tabii ki evin yerini tutmaz ama olmadı kafamıza göre birini bulamadık.

Canim biliyorum cok haklisin, evde de olsa dert bitmiyor..ben sadece keske bebeklerimiz hep bizlerle kalsa isteginde oldugum icin soyledim oyle, yoksa benimde akibetim ayni olucak yani bende bir yastan sonra senin gibi yuvaya vericem, bu kacinilmaz bu yuzden en azindan en iyisi olsun diyoruz..

Ben disarda 3 veya 4 yas erkek cocuklarini goruyorum ve hemen bizimkide oyle olsun istiyorum, cok mu aceleciyim nee..Birde kizlar varya ben bazen cinnet geciyorum galiba ozellikle sabahlari oglan uyumak bilmiyor ve benim sinirler oyle cok yipraniyorki bazen ogluma istemedigim seyler yapiyorum mesela kiziyorum bazen sert kavrayip yatagina sert koyuyorum oda anliyor ve basliyor aglamaya..sinir sonrasi deli gibi pisman oluyorum, daha simdiden kotu anne diyordur kesin bana ama ne yapmak lazim kendime engel oluyum bilemiyorum..bazen gercekten cok caresiz kaliyorum..

Haklısın babyceren
Bence de en tatlı dönemi şu anda.
Gerçekten hiç durmadan konuşuyor kendi dilinde hiç kimse anlamıyor. Herkes soruyor ne diyor diye.
Dediğin gibi müzik duymaya görsün kalkıp oynamaya hazır.
Ay çok şükür ki sağlıklı çok tatlı çocuklarımız var.
Allah isteyen herkese versin!

Mybabylovecnm seni bugun goremedim, gecmis olsun banyo kazasinda belini agirtmissin galiba..rabbim sifa verir ins..cabuk iyilesmen dilegiyle
Mutlu-anne Butun tariflerini bir guzel caldim haberin ola..sen ve senin gibi mayis annelerinin sayesinde bende hanim olmayi ogrendim resmen, hicbirsey bilmiyordum yaw resmen adam oluyorum burda..
Nargihan Cnm Yaren Nur a kocaman masallah yemek listesi bence super. eminimki bundan sonra cok daha hizli toparlanacaktir..
kilo verme konusundaki azminide tebrik ederim sekerim, masallah..

Yapma mahirime öyle annesi
İnsan elinde olmadan sinirleniyo ama o anda ya geceleride uyumasaydı ya sürekli ağlayan bi bebek olsaydı diye düşün belki daha sakin davranırsın
Artık herşeyi anlıyorlar bi kaç gün önce Tarık buğraya kaşlarımı çatıp baktım yavrum nasıl ciddileşti yüzünü yüzüme sürmeye çalıştı kedi gibi..anlayıp anlamadığını anlayabilmek için yapmıştım öyle yapınca dayanamadım ağladım
Çok şükür bak Mahir'de geceleri zorda olsa uyuyo

Son düzenleme:

hiç acele etme büyümesi için..inan ki bana tüm samimiyetmle söylüyorum ceren daha çok yoruyo beni...
ve çevremde 2 çocuklu olan çok arkadaşım var hepside büyükten şikayetçi...büyüdükçe bi tuhaf oluyolar...
ayrıcada kötü anne degilsin sen o an işte bırakıp çıkmak lazım odadan sakinleşmek lazım ama bende bazen
çıldırıyorum...çağla ya hiç bagırmadım ama cerenin bazen çok üstüne gidiyorum..burda komik şeyleri paylaşıyorum ama
inan bi o kadar da kavgamız oluyo cerenle...o bana bagırıyo ben ona:))
bazen dayanamayıp ya koluna ya poposuna vuruyorum ama sonra uyudugu zaman ben aglıyorum üzülüyorum..
bir daha vurmuycam diyorum ama bir kaç gün sonra yine beni çıldırttıgı bir an yine vuruyorum(
bazende çimdikliyorum:))ben eskiden derdim ki..asla çocuguma vurmam..
ama büyük konuşmamak lazım mış...
önemli olan yüzüne vurmamak özgüveni kırılmasın..diger yerlerine hafifçe vurmakta sakınca görmüyorum:)) tabi bu söylediklerim ceren için geçerli...
küçük bebeklere kıyılırmı yaaa...
sinirlendiginde odayı terket canım 1 dakika sonra dön..

Son düzenleme:
dayak dedim de aklıma geldi,
ya ben annemden ne kadar dayak yemişim ya..
döverdi bide üstüne aglarsan bi daha dayak yerdik..birde bizi döverken eli agırırdı o yüzdende dayak yerdik
babam dövmezdi ama eger çok sinirlenirse sadece tek vuruş yapardı
o tek vuruşta kafamı zonklatırdı:18:
çokmu yaramazdım ne
bak şimdi gece gece moralim bozuldu

Cok guldum yine yaa
Cagla nin motoru cok iyi cnm masallah hatta bur motorla uzaya bile firlatilabilir :))

annem zeynoma zara'dan çok güzel ciciler almış ama haftaya gelecek çok merak ediyorum yaa çatlıcamm ilk dişini annem görmüştüdeee

Him ne guzel gelsin ciciler..gule gule giymek nasip olsun ins.
Zara nin bebek kiyafetlerini bir gormek nasip olmadi banada, burda baktiklarimda yoktu..duymustum oldugunuda galiba daha buyuk magazalarinda oluyor dimi ?

sohpetinizede doyum olmuyo bu gece haa:)9
dayakmı istiyosunuz anlamadım gitti
bakın son kez seslleniyorum gidiyorum ha,uyumaya diyorum..
uykum geliyo ses verin titreyin birşeyler yapınnnn

Oooo ben yedigim terliklerin sayisini hatirlayamiyorum bile o kadar cok arkamdan firlatmisti rahmetli..birde her seferinde tutturmustu..bunun disinda senin dedigin gibi yakin mesafeden de cok yedim dayak..benim bir kiz kardesim vardi onla grupca yerdik..bir keresinde bir seyi kesmistim..ben soylemedigim icin annem ikimizide bir temiz dovmustu yaa :)) kardesim halan der senin yuzunden cok yedim diye :)) ama hicbiri sebepsiz degildi..anam benim o kadar cok emegi varki..dayaklar pek gelmiyor aklima tek bildigim onu cok ozledigim o kadar geride kalan sadece tebessumle hatirlanan bir kac ani oluyor..dayakli anilar .:)) yazarken bile guluyorum ya dusunun artik:44:

Canım benim ablamda aynı şeyi söylüyo(süt oğlanın annesi)
3,5 yaşında bi prensesimiz var her telde konuşmamızda muhakkak 10 kere ismini söyletir
Anneside aynı senin gibi büyüğünün çok yorduğunu söylüyo ki küçüğüde hep ağlıyo 5 dk sustuğunu görmedim:)
Ablasıda nerden doğurdun bu kardeşimi başımı ağrıtıyor,annecim sakın bi kardeşim daha olmasın evi terk ederim,ben senin artık güzel kızın değilmiyim vs çok kıskanıyo kuzum kardeşini
Annesinide çok yoruyo..Allah tüm annelere sabır versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…