İyi geceler, bi yuva buldum burda bugun gittik. Temiz nezih her bebekle 1 öğretmen ilgileniyo. Şu ann 2 bebek var biri 9 diğeri 13 aylık. Defneyle 3 olucaklar. Yatakhaneler yaşa göre ayrılmış. Aylık yemek kistesi hazırlanıyo. Yemekler kendi bunyelerinde pişiyo. Kahvaltı meyve yoğurt sebze vs. Kameradan istediğin saati izleyebiliyısun. Ama online değil (tek olumsu yanı o) orda izletiyolar istersen. Aslında daha cok cocuk var ama bölmüşler 1 yasına kadar olanlar, 1-1.5 yas ve 1.5-2,5 yas diye... Yatakları görmeniz lazım. Cok seker bi yatakhanesi var ve onlar da ayrı yaslara gore. Defnenin kalacagı odada 2 tane sallanan karyola var. Mutfak temiz. Yemek yedikleri yer de öyle ve ırda top havuzu sallanan at tahteravalli vs. bi sürü oyuncak... Ve bahcesi de cok guzel. Yazın bahcede de oynuyolarmış, doğumgunu partileri falan kısacası ev ortamından daha cok sosyal imkanı olcak inşallah ve eşimle karar verdik kesin oraya bırakıcaz. Defne de cok sevdi. Hep gülücük attı. Gidince bakıcı ablası onu aldı ve kameradan izledik oyun oynadılar. Hiç aglamadı yabancılık cekmedi. 15 subattan itibaren birlikte gidicez. 15 gun alışma dönemi. 1-2 saatten baslayıp süreyi uzatarak tamamen onlara bırakıcam. Bakalım nasıl gecicek... Müdiresi de psikolojik danışmanmış aynı zamanda. O da hoşuma gitti. Bilemiyorum. Hayırlısı olur inşallah.
Ayrıca bikac gundur hafiföksürük ve ates vardı. Doktora götürdüm. Gayet iyi oldugunu ilaclık bi durum olmadıgınııhlamura devam etmemi söyledi. 1.5 ayda 600 gr almış boyu da 1 cm uzamış 69 olmuş. Genel durum bu.
Masallah Defne Karen e ..yuvanizda hayirli olsun cnm, benim fikrimi soracak olursan..en iyi yuva bile ev sicakligini asla veremiyor.tabiiki mecburen bazi seyler istegimiz disinda oluyor bu yuzden seni cok anliyorum...icinize sinen birini bulmaniza cok sevimdim..umarim Defne cok mutlu olur,
Annezeynep evinize dönmenize çok sevindim.
Bebişler hiç hastalanmasa keşke yaa.
Benim yaramaz kızım anca zorla uyudu.
Kızlar kızımın doğm günü kıyafetini halası alacakmış.
İlla ben alıcam deyince ben de ağız ucuyla zahmet etme canım falan dedim. O da ısrar edince hemen tamam o zaman deyip atladım .
Valla işime gelmedi desem yalan olur.
Pastanın şeklini int ten beğendim muhtemelen o olacak(resmini ekleyecem)
Cd yapıcam
Peçeteden toplar ve balonlar
1 yaşla ilgili peçeteler falan onlardan alıcam.
Hala araştırma içerisindeyim hadi hayırısı
Sagol cnm. Tabii ki evin yerini tutmaz ama olmadı kafamıza göre birini bulamadık.
bebeklerin en tatlı oldugu dönemi yaşıyosun canım tadını çıkar..
bıcır bıcır konuşuyodur şimdi tatlı tatlı..ama senden başkası anlamıyodur ne dedigini
her müzige oynamalar herksin kucagında gülücük atmalarr..
2 yaş civarı çok eglenceli çok güzel...ama 3 yaşından sonra eski tatlılıklrı kalmıyo pek
kavgalar başlıyo,cevap vermeler başlıyo,inatçılık
ay neyse herhalleri tatlı bu çocukların:))
Ben disarda 3 veya 4 yas erkek cocuklarini goruyorum ve hemen bizimkide oyle olsun istiyorum, cok mu aceleciyim nee..Birde kizlar varya ben bazen cinnet geciyorum galiba ozellikle sabahlari oglan uyumak bilmiyor ve benim sinirler oyle cok yipraniyorki bazen ogluma istemedigim seyler yapiyorum mesela kiziyorum bazen sert kavrayip yatagina sert koyuyorum oda anliyor ve basliyor aglamaya..sinir sonrasi deli gibi pisman oluyorum, daha simdiden kotu anne diyordur kesin bana ama ne yapmak lazim kendime engel oluyum bilemiyorum..bazen gercekten cok caresiz kaliyorum..
Ben disarda 3 veya 4 yas erkek cocuklarini goruyorum ve hemen bizimkide oyle olsun istiyorum, cok mu aceleciyim nee..Birde kizlar varya ben bazen cinnet geciyorum galiba ozellikle sabahlari oglan uyumak bilmiyor ve benim sinirler oyle cok yipraniyorki bazen ogluma istemedigim seyler yapiyorum mesela kiziyorum bazen sert kavrayip yatagina sert koyuyorum oda anliyor ve basliyor aglamaya..sinir sonrasi deli gibi pisman oluyorum, daha simdiden kotu anne diyordur kesin bana ama ne yapmak lazim kendime engel oluyum bilemiyorum..bazen gercekten cok caresiz kaliyorum..
çağla nın boyu kilosu çok güzelama
şu motor işine taktım ben..
ne yapabiliyo olması lazım..
gel gel yapıyo..sıralıyo..birkaç adım atıyo...
gözüne kestirdigi bir şeyi ışık hızıyla çekebiliyo...
istedigi olmadıgında çok güzel ağlıyo
hayır hayır da yapıyo..
daha ne yapsın bu çocuk yetmezmi...yeterlimi...
motorumuz saglammı sizce
motor becerileri iyimi sizinkiler ne yapıyo...
annem zeynoma zara'dan çok güzel ciciler almış ama haftaya gelecek çok merak ediyorum yaa çatlıcammilk dişini annem görmüştüdeee
dayak dedim de aklıma geldi,
ya ben annemden ne kadar dayak yemişim ya..
döverdi bide üstüne aglarsan bi daha dayak yerdik..birde bizi döverken eli agırırdı o yüzdende dayak yerdik
babam dövmezdi ama eger çok sinirlenirse sadece tek vuruş yapardı
o tek vuruşta kafamı zonklatırdı:18:
çokmu yaramazdım ne
bak şimdi gece gece moralim bozuldu
hiç acele etme büyümesi için..inan ki bana tüm samimiyetmle söylüyorum ceren daha çok yoruyo beni...
ve çevremde 2 çocuklu olan çok arkadaşım var hepside büyükten şikayetçi...büyüdükçe bi tuhaf oluyolar...
ayrıcada kötü anne degilsin sen o an işte bırakıp çıkmak lazım odadan sakinleşmek lazım ama bende bazen
çıldırıyorum...çağla ya hiç bagırmadım ama cerenin bazen çok üstüne gidiyorum..burda komik şeyleri paylaşıyorum ama
inan bi o kadar da kavgamız oluyo cerenle...o bana bagırıyo ben ona:))
bazen dayanamayıp ya koluna ya poposuna vuruyorum ama sonra uyudugu zaman ben aglıyorum üzülüyorum..
bir daha vurmuycam diyorum ama bir kaç gün sonra yine beni çıldırttıgı bir an yine vuruyorum(
bazende çimdikliyorum:))ben eskiden derdim ki..asla çocuguma vurmam..
ama büyük konuşmamak lazım mış...
önemli olan yüzüne vurmamak özgüveni kırılmasın..diger yerlerine hafifçe vurmakta sakınca görmüyorum:)) tabi bu söylediklerim ceren için geçerli...
küçük bebeklere kıyılırmı yaaa...
sinirlendiginde odayı terket canım 1 dakika sonra dön..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?