sohpetinizede doyum olmuyo bu gece haa:)9
dayakmı istiyosunuz anlamadım gitti
bakın son kez seslleniyorum gidiyorum ha,uyumaya diyorum..
uykum geliyo ses verin titreyin birşeyler yapınnnn
kk yöneticilerine sesleniyorum...
kazen duy sesimi
şu aşagıya bir yere titreşim butonu koyun arada uyuyanlar olursa titretelim forum canlansın...
geçmişide gece 12 den sonra kapatalım kimse okumasın,biz burda bekliyoruz
arkadaşlar orda geçmişi okuyolar...olmaz olamazzzz....
arada çiftetelli falan da çalsın kendimize gelelim
hayaldi gerçek olsun..
olmaz olmaz demeyin olmaz olur..hadi bakalım..
kk yöneticilerine sesleniyorum...
kazen duy sesimi
şu aşagıya bir yere titreşim butonu koyun arada uyuyanlar olursa titretelim forum canlansın...
geçmişide gece 12 den sonra kapatalım kimse okumasın,biz burda bekliyoruz
arkadaşlar orda geçmişi okuyolar...olmaz olamazzzz....
arada çiftetelli falan da çalsın kendimize gelelim
hayaldi gerçek olsun..
olmaz olmaz demeyin olmaz olur..hadi bakalım..
Ben artık uyumaya gidiyorum şekerler
Eşim yine çekyatları birleştirdi büyük yatak hazırladı hep beraber uyuycaz
çocuktan önce babası alıştı birlikte uyumaya
Hepinizi öpüyorumm ve iyi geceler diliyorum
geceyi burda kapatıyorum hadi herkes evine
ben uyuyorum sizde uyuyun
ne işiniz var bu saatte burda ya sizin küçük bebeleriniz yokmu yatsanıza...
sonrada dersiniz uykuya hasret kaldıkkalırsınız tabi
hay allah benim şarzım bitiyosa sa saaaçççç maaa la ma ya başlıyoooorrrruummm...
hepinizi öpüyorum..
iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrrrrr
kızlar diyeceksiniz ki sen nerden çıktın niye yorum yapıyosun ama daha önce de söylediğim gibi ben sizleri aşağı yukarı tanıyorum sürekli okuyorum ama yazma kısmında biraz tembel ve çekingen kaldım. chihiroya beykozun yorum yaptığı gün yazacaktım ama yine çekindim yazamadım o gün beykozun yorumu çok sert geldi bana neden bilmiyorum belki de orhan cemalin kafatasındaki sorundan sanki bana yapılmış gibi çok üzüldüm hem de çok diyeceksiniz ki deli misin sen ama öyle belki de chihironun avatarındaki resmin benim oğluma çok benzetmemden acayip üzüldüm, hatta o gün yazmaya başladım sonra boşverdim, bi kaç gündür de chihiro çıksın bi şeyler söylesin diye bekliyorum ama beklemediğim şekilde cevaplar verdi bu konuda bi kaç kelam etmek yerine başka konularda açıklamalar yaptı benim de kafam karıştı mı karıştı ama ben orhan cemalin o fotoğrafını gördükçe oğlum aklıma geldiğinden herhalde yorumlar bana ağır geldi kusura bakmayın böyle zart diye ortaya çıkıp ahkam kesmek değil niyetim
Ben de çok yazan birisi sayılmam ama iyi takip ederim.chihiro79 farklı bi tarzı olan birisi evet ama bu farklı tarz onu dışlamanızı gerektirecek kadar abartılı şeyler söylediği anlamına gelmiyor.O kendince yorumluyor her şeyi ama grup olarak pek eleştiri tarzı düşünceleri kabullenemediğinizden yadırgıyorsunuz yazdıklarını.Kişinin söylediği karşısındakinin anladığı kadar ya hani işte tam da onun yazdıklarını açıklıyor bu cümle aslında.Bence bir çoğunuzdan çok daha samimi ve gerçek.En azından kendine has bi tarzı var ve bu tarzı size kendisini kabullendirmek adına gizlemiyor.Ayrıca da bi iki kişinin gazına gelip üstüne fazlaca gittiğinizi de düşünüyorum.Durup dururken niye onu savunuyorum derseniz onu ben de anlamadım ama yazılarını zevkle okuduğum birisi ve onu saçma sebeplerle aforoz etmenize anlam veremedim.Sadece herkesin sizin gibi düşünmediğini bilmenizi istedim.Tabi dersiniz de sana ne kardeşim ki dersiniz eminim; ben de bu mesajla birlikte yazmaya son verir okumaya devam ederim :)
dayak dedim de aklıma geldi,
ya ben annemden ne kadar dayak yemişim ya..
döverdi bide üstüne aglarsan bi daha dayak yerdik..birde bizi döverken eli agırırdı o yüzdende dayak yerdik
babam dövmezdi ama eger çok sinirlenirse sadece tek vuruş yapardı
o tek vuruşta kafamı zonklatırdı:18:
çokmu yaramazdım ne
bak şimdi gece gece moralim bozuldu
Hu hu geldim geldim ama gecmise daha hic bakamadim..gecmisle gecmisle kalsin diyemiyorum okuyamazsan kudururum herhalde..kizlar ya kendime merakli melahat diyorum ama ciddi ciddi merak ediyorum herkesi..aile gibi olduk normaldir herhalde..benim merakimin yaninda birde endise duyduguda var cok her bebek ve anne icinde cok ediseleniyorum..cok melenkolik durum acep du durumda..neyse..
Tarik Bugra kendi kendine mi uyuyor annesi..benimki alisti sallanmaya artik sallanmadan uyumuyor..birde ne yapiyor biliyormusun..uykusu gelinde kendine ninni soyluyor ayni benim soyledigim gibi birde kafasina yanlara bir sa g bir sol sekilde salliyor..o gun arkadasim gordu oldu gulmekten..kart bir sesle ninni dusunsene..kulaklarimiz tikaniyor resmen..birde oglum ayakta ne zaman dursa efeleniyor, tam maco oglan olcak bu cocuk yahu :))
Masallah delikanliya..aslan parcam benim o..
Cnm ya biz cok alistik ve ben kara kara dusunuyorum nasil sallanma isinden vazgecirtsem diye..malum agirlasiyor ve sallamak gitgide zorlaniyor..birde durmuyorki kerate ayaklarimdan ziplayip hoplayip kendini cok atiyor..deli fisek bu usak daaa:)) birde bende boyda cok yok ,ayaklari beni asmaya basladi..bazen ayaklari ile orama burama indiriyor sipa..babaya cekmis bu usak yoksa bende oyle kabadayilik yoktur hani..laz usagimdir ama incecik bir yuregim vardir ehueheuehu :))
Ben disarda 3 veya 4 yas erkek cocuklarini goruyorum ve hemen bizimkide oyle olsun istiyorum, cok mu aceleciyim nee..Birde kizlar varya ben bazen cinnet geciyorum galiba ozellikle sabahlari oglan uyumak bilmiyor ve benim sinirler oyle cok yipraniyorki bazen ogluma istemedigim seyler yapiyorum mesela kiziyorum bazen sert kavrayip yatagina sert koyuyorum oda anliyor ve basliyor aglamaya..sinir sonrasi deli gibi pisman oluyorum, daha simdiden kotu anne diyordur kesin bana ama ne yapmak lazim kendime engel oluyum bilemiyorum..bazen gercekten cok caresiz kaliyorum..
kızlar bizim 9ayımız bitti bugun yuppi 3ay kaldı dogum gününe
annezeynepcim cok sevindim eve dönmenize grubun seni cok seviyor
lillac turuncum biyologcum sekerimserbetim günes1im porterim ceneram berrummmcum azraececimmm dilekmetecimmm nursavaskancımmm pembevemavilerimmm yade1im
nerdesiniz cok özlüyorum sizi ah burnumda tütüyorsunuz
biyologgg turuncum ya gelin artık inş sizde bizi özlemişsinizdir ve süpriz yapıp gelirsiniz
Çokmu gönülden istedin şekerim
Haftalardır hiç girmedim bir bakayım dedim adımı gördüm
Turuncudamı yok
Ben hiç fırsat bulamıyorum ama arada haberlerinizi alıyorum
Kaç gündürde annem yeğenim bende
Bende hepinizi çok özledim tatlım mm
Bu uzaklık size özel değildi
Biraz kabuğuma çekilmem gerekiyordu herseyden uzaklaşarak içsel arınma yaşadım uheuheuhueıeheı
Ee neler yapıyorsunuz bakalımmmmm fındıkların nasılll
Bİzde hala diş yokkkkkk ama bu kız gitgide yaramaz olmaya başladı
Yakında kimse beni evine sokmucakk sanırım:118:
Hoşgeldin şekerimm
Ne arınmaymış yahuu özledik sizi
Asya nasıl?
Bizim sıpanında hala dişi yok
biyologcummmmm askısı cok özledim sizi iyiki geldin yaaa cok sevindimmmm asyamızı öp bizim dişimizde yeni cıktı zatennn
turuncummmm sende gelllll(belki buda tutar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?