banada diş resmi koysana:))
dişim agırıyo veya batsın bu diş falan yazzz:))
Benim işimin olduğu bir gece eşim açmış cevşen dinletmiş,sonrada yasin,tebareke,amme dinlettik bitene kadar,,uyanmadı sonra,Devam eden geceler de sürekli
açıyoruz dinliyor ve dalıyor,,Mira gerçekten çok az uyuyan bir bebek,biz denedik ve verimini aldık,umarım sizde kısa sürede çözüme ulaşırsınız çünkü uyumayan bebeğin ne demek olduğunu ben çok iyi bilirim.Biranda %100 düzelme yok tabi fakat iyi geldi bize
Planner bu senin içinDetay varsa özel mesaj at Babyceren'i kızdırmak olmaz
Eki Görüntüle 624216
Pazar günü aile arasında diş buğdayımızı yaptık,ben çok duygusaldım.Zaman ne kadar da hızlı geçiyor...
Eki Görüntüle 624217
hehe 1 taşta 2 kuş bizde çaldık:))
bende dün doktora gideceğim sırtımla bacağım çok kötü ağrıyor dedim..
birinizde alıntılarınızda sanada geçmiş olsun bambucan yazmadınız
(mybabylove ve annezeynep hariç)
doktora gittim. omuriliğimde eğrilik oluşmuş. çok kötü kas spazmı var kesinlikle fizik tedavi görmelisin dedi.
30 gün ve günde 1 saat şeklinde.
1 tanecik komşum bile yok nasıl yapcam bilemiyorum.
gerçi siz bunada cevap yazmazsınız ama olsun
of kızlar offf sabah sabah başlamışsınız yazmaya olmuyo ama böylee
zor okudum babyceren haklı yanii geceden tembihlemiş sizi
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok tşk ediyorum..çok şükür yavrumun keyfi yerinde burnunun kenarında hafif kızarıklık ve şişlik kaldı
gece verdiğim kötü haberin ardından güzel haberimi verimm..
TARIK BUĞRA MIN DİŞİ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIII:124::119:
görünce çok sevindimm minicik bi şey..bi kaç gün içinde diğer inciside çıkar kuzumun çok belirgin bi şekilde kabarmış orasıda
ilk önce sevindim..sonra ağladım euheuheuh
ağlama sebebim:daha geçtiğimiz sene hamileydim şimdi büyüyo yavrum dişleri çıktı
görmemişin bi dişi olmuş gibi oldu ama çok mutluyum çok sevimli olucak bebeğim..
Şimdi aranızda ne çok şey biriktirmiş konuşuyor da konuşuyor diyen varsa ona şunu yolluyorum
Ama bunu anlatmam lazım, 3 katlı bir apartmanda oturuyoruz,,alt kattan reçel istemeye indim,,kapıyı bana Hejar açtı
yengesine gelmiş,üzerinde esşofman var başı açık,dedim: sen kapalı değil misin Hejar,evde açıyorum başımı dedi,yengeme geldim
reçel yicez dedi,,Bende kız için reçel isticektim dedim,1kase reçel aldım,eve götüreyim sonra seni görmeye gelirim dedim.
merdivenleri çıkarken yolda azraeceyi gördüm(2.ye görüyorum) kucağında Ece var,,dedim hejar gelmiş sende gel oturalım anlatalım
Tamam dedi,ben eve gittim eşime dedim ben aşağıya iniyorum,,Sonra indim baktım Hejar abdest alıyor,,başlama diyorum azraece de gelsin...
Sonra bekledik,geldi..oturduk 3ümüz kuran_ı kerim tam açtık, okuyamadan yengesi bize lohusa şerbeti getirdi bunu için önce dedi,,sonrada uyandım,,
Rüyadan anlayan varsa yorumlar mı merak içindeyim,hayırlara vesile olsun inşallah.Çok etkilendim yahuNe güzel komşularım vardı
Walla azraecenin kociş yok,geldiğinde bizi de unutuyor,risk gurubunda mı bilmem
Bende tık yokKardeş kardeş uyuyoruz
Hejar'dan iyi bir haber gelirmi gelirYoksa biz onun şerbetini mi içtik
Pasta düşüncesi beni de sardı ama sonunda buldum,,kesinlikle pastam "1" olacak çünkü birdaha asla ilk yaşı olmayacak ve ben her formda pasta yaptırabilirim ama bunu yaptıramam diye düşündüm,temamı da bi şekilde pastayla bütünleştireceğim ve minnie ve 1 olsun istiyorum
Örnek bi resim buldum ekliyorum,bu değil ama bu tarz bişey yapacağım bebeğim için
Eki Görüntüle 624068
Ay iş yerinde bi arkadaşım az önce demezmi dişim kırıldı diye
Ama onun için yapabileceğim birşey yok walla
Eki Görüntüle 624254
senin bahsettiğin diş şeklinde keçe yi bandana ya yapıştırma olayını yapamadım
keçe aldım kalıp ile diş kestik ama gelgörki bandanasını bulamadım gıcık oldum
onuda yapamadım
Gözünüz aydın canımof kızlar offf sabah sabah başlamışsınız yazmaya olmuyo ama böylee
zor okudum babyceren haklı yanii geceden tembihlemiş sizi
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok tşk ediyorum..çok şükür yavrumun keyfi yerinde burnunun kenarında hafif kızarıklık ve şişlik kaldı
gece verdiğim kötü haberin ardından güzel haberimi verimm..
TARIK BUĞRA MIN DİŞİ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIII:124::119:
görünce çok sevindimm minicik bi şey..bi kaç gün içinde diğer inciside çıkar kuzumun çok belirgin bi şekilde kabarmış orasıda
ilk önce sevindim..sonra ağladım euheuheuh
ağlama sebebim:daha geçtiğimiz sene hamileydim şimdi büyüyo yavrum dişleri çıktı
görmemişin bi dişi olmuş gibi oldu ama çok mutluyum çok sevimli olucak bebeğim..
bende rüyamda azraeceyi gördüm..kırmızı uzun yandan uzun yırtmaçlı bi elbise giymişti çok güzeldi..biz yatak odasında eşimle yatarken o bizim salonda bi adamla dans ediyodu..
bende ona kız senin kocan yanında yok kim bu herif diye sordummo da bana sen karışma işine bak dedi..bende kuzu kuzu yatağıma gittim
eklmeeee:)elifcim geçmiş olsun tatlım..burda çoğu kişi merak etti seni
bundan sonra ayaklarını uzat bol bol dinlen canımm..
yeni bi ekleme daha:)plannercim bizde de öyle bi şey yok..önemli bi şey değildir inş..tarık buğranın tırnaklarını 3. gün kesiyorum çok çabuk uzuyo
Canım çok ama çok geçmiş olsun sabah yazarken aklımdaydın ama sonra ne olduysa unutmuşum.bende dün doktora gideceğim sırtımla bacağım çok kötü ağrıyor dedim..
birinizde alıntılarınızda sanada geçmiş olsun bambucan yazmadınız
(mybabylove ve annezeynep hariç)
doktora gittim. omuriliğimde eğrilik oluşmuş. çok kötü kas spazmı var kesinlikle fizik tedavi görmelisin dedi.
30 gün ve günde 1 saat şeklinde.
1 tanecik komşum bile yok nasıl yapcam bilemiyorum.
gerçi siz bunada cevap yazmazsınız ama olsun
Pazar günü aile arasında diş buğdayımızı yaptık,ben çok duygusaldım.Zaman ne kadar da hızlı geçiyor...
Eki Görüntüle 624217
ZADACIM canımcım seninde paylaşmak istediğin birşey olursa benimle çekinme şekerimmbu konuda şanslıyız:) hiç yabancılık çekmem seve seve kabul ederimm canımmm bak daha zeynep ada pastanesinde ortak doğum günü planımız var hee unutmaaa
Planner&Zadacan
maillerinizi yollayin ozelden kızlar
Tatlcadı; cnm çok geçmiş olsun cnm.Rabbim kimseye yaşatmasın. Düşme tehlikesini geçirmesi bile yüreğimizi hoplatıyor çünkü.yavrularımız Allah’a emanet.
Annezeynep; cnm geçmiş gitmişler olsun inş. yuvanızda sağlık ve mutlulukla kalın lütfen.öpüyorum.
Azraece; hoşgeldiniz cnm.öncelikle annenin umre ziyaretini Allah kabul etsin.resmi görünce bir hoş oldum.Rabbim bize de oralara gitmeyi nasip etsin inş.Ve anneciğinin tanımadığı bizler için de dua etmesi çok hoşuma gitti.komşun için Rabbim hakkında hayırlısını versin ve yaptığınız bu iyilik Rabbim tarafından mükâfatlandırılır inş.Canım arkadaşım.çok güzel bir kalbin var senin.Rabbim bozmasın..
Biyolog; şekerim hoş geldin.arınma dönemi demişin:)ehehehehhh.nirvana’ya mı tırmanıcan ne yapıcan? Şaka bir yana özlettin kendini bayağıdır.birbirimize sorup duruyorduk.annezeynep arada senden bize bilgi taşıdı sağolsun.asyamızı da seni de özledik lütfen arada bir de olsa dönüp bize bir bak:=)Kilolar içinde tebrik ederim.bende 2 aya 1 hafta kala 10 kg vermiş oldum.diyetisyen şaşırdı.sayende planımı uygulamaya hemen atıldım yoksa ben biraz daha beklerdim sanırım.dün yeğenimin doğum gününe gittik fotolarımı ekleyecem.görenler sen bayağı bir zayıflamışsın dediler.ayyy çok mutlu oldum valla.insanın özgüveni daha bir yenileniyor heee.
Zada; fena hatunsun sen ya.alçak köfte rüyama girdin:=) hamarat arkadaşım benim.ama en güzel mama Zeynep adam…cnm çekti valla ama dün akşam hiçbirşeycik yemedim d.gününde 4 minik zeytinyağlı dolma o kadar.irademe herkes hayran kaldı.yaşasınnn!!!!!!ehehehehhh…
Babyceren; cnm diş ağrısı ne beladır bilmem mi ben?1,5 yıldır çekiyorum neredeyse.inş. kesin çözüm yolu bulunur ve bu ağrıdan kurtulursun.c.tesi günü kanal için dişçiye gittim ama lokal anestezi verdi normalde daha önceki randevuda son olacak demişti ama yine son olmadı.1 ay sonra bitecek inş.ne dişmiş valla canıma okudu ve tekrar dişim ağrıyor 2 gündür.kızçelerini çok ama çok öpüyorum…
İlkim81; gezmelere gitmişsiniz.tadını çıkarın valla…
Çiçek_çiçek; sende kara kız keki yapmışın…ah mutlu anne ahhh bu hatunları sen böyle fişekliyorsun!!!!!
Meleğim; sende de börekler…yapın da yiyin gariii:=)))
Ayyy en çok yiyecekler mi aklımda kalmış ne?
Edaack; cnm bende ayakta sallıyorum valla.hatta dün saat 03:002ten sabah 07:30’a kadar.akşam tam işim bitti yatayım dedim hanımefendi huysuzlandı yine ve bugün kendime gelemiyorum.ayakta sallamanın çok da sakıncalı olduğunu düşünemiyorum şimdilik ve maalesef:=)))ehehehhhhh….
Mutluanne; duydum ki mira uyku konusunda biraz akıllanmış,masanıza ortak olmuş maşallah boncuğuma…
Elifim344; aman heee erken doğurma kızzz!!!!:=)))ehehehhh.kendini çok yorma tatlım tamam mı?oradan oraya hırpalanma…gönül kızımız da iyiymiş o zaman sorun yok.2 ay bile yok.ayyy mis kokulu bir fıstık,melek daha gelecek dünyaya ne kadar güzel…merak etmez miyiz şekerim sende bizdensin artık.başka topiklere veremeyiz seni..çok öptüm…
Mybabylove; cnm yaaa ardarda gelmiş hepsi.gözü olanın gözü çıksın diyecem o olacak.bol bol okuyun kendinize.inşallah bir daha tekrarlanmaz.Herşey Rabbimizden….
Planner; benim kızın tırnakları haftada bir kesiyoruz.ama bir güzel tırmalıyorki suratım derin yarık resmen.harita oldum harita…
Beykoz; kız napıyorsun bakim?enes 9 aylık oldu heee.vay beee.bebelerle geçen 18 ayyy.nica güzel zamanlar nasip etsin Rabbim…
Şekersizyeşilçay; defne karen için çok sevindim cnm. İnş. Yavrumuz orada mutlu olur ve sen istediğinden daha fazla verim alırsın ve aklın kalmadan güzel günler geçirir.
Yavrukedi; dün oje,makyaj,transparan gecelik= sonrası mutlu son diyemiyorum yaren nur sabaha kadar beni uykusuz bıraktı çünkü.salak kafam neden daha erken yatmadın ki dedi…offffff offff.2 saat makyaj temizle,oje temizleee çoookkk uzun işş.bir de koyu ojeydi…..
Hejarcım; eymenin hareketleri bence gayet güzel.gölgeyle benim kız da oynuyor görünce zaman zaman.3-4 gündür devamlı baba diyor ve ben artık sinirlenmeye başladım.ehehehhh..anne de be kızım bir kere de anne de.anca ağlarken anne diyor sıpam:=)Daularından eksik etme bizi de tatlım çok öpüyorum.
Pınarda; şekerim senin su güzellik kusmaları bitirse ya artık.kusmayınca şaşıyorum dedin ya ne yalan söyleyeyim acı acı güldümm…Bu eşler ne kadar da sinirli oluyorlar zora gelemiyorlar valla.aklıma geldi dün akşam eşim kızımı kaçıracaklarmış gibi kucağından indirmedi,sarmaş dolaştılar.Bizim kız da babacı zaten,halinden pek memnundu.eşim işi abarttı kızı kucağıma aldığın her defada gelip benden aldı.adam kafayı bozdu diye düşünmeye başladım..Acayip kıskanıyor kızımı ya.deli adam nolcek.ehehehehhh:=)
Geriye kalan şekerlerim lillac,bambucan,şekerişerbetim,somebody,zilan84,pampiş,defneank,turuncum,dilaradg,dervişyıldırım,dilberege umarım keyfiniz yerindedir.Unuttuklarım varsa affola.Yoğun iş stresi yüklüyüm şuanda.
Sabah sabah tansiyonum düştü sanırım çok kötüydüm uykusuzluk falan.benim iğneler az geldi şimdi penisilin vuruluyorum sabah akşam.anlayacağınız tam düzelemedim…Ama YarenNur %85-90 arası daha iyi çok şükür.kaka sayımız yine fazla.dün akşamki büyüklerimiz dişlerinden deyip durdu.bakalım hayırlısı…
Bir ara dünden çekilen fotolardan yükleyeyim bakalım.zayıfladığımı düşünecek misiniz acaba?
Hepinizi mucukluyorum canlarım.Allah’a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?