Ay maşallah kalemine sağlık,nasıl da herkesi bir bir unutmadan yazmışın.Ayrıca teşekkür ederim.Tatlcadı; cnm çok geçmiş olsun cnm.Rabbim kimseye yaşatmasın. Düşme tehlikesini geçirmesi bile yüreğimizi hoplatıyor çünkü.yavrularımız Allah’a emanet.
Annezeynep; cnm geçmiş gitmişler olsun inş. yuvanızda sağlık ve mutlulukla kalın lütfen.öpüyorum.
Azraece; hoşgeldiniz cnm.öncelikle annenin umre ziyaretini Allah kabul etsin.resmi görünce bir hoş oldum.Rabbim bize de oralara gitmeyi nasip etsin inş.Ve anneciğinin tanımadığı bizler için de dua etmesi çok hoşuma gitti.komşun için Rabbim hakkında hayırlısını versin ve yaptığınız bu iyilik Rabbim tarafından mükâfatlandırılır inş.Canım arkadaşım.çok güzel bir kalbin var senin.Rabbim bozmasın..
Biyolog; şekerim hoş geldin.arınma dönemi demişin:)ehehehehhh.nirvana’ya mı tırmanıcan ne yapıcan? Şaka bir yana özlettin kendini bayağıdır.birbirimize sorup duruyorduk.annezeynep arada senden bize bilgi taşıdı sağolsun.asyamızı da seni de özledik lütfen arada bir de olsa dönüp bize bir bak:=)Kilolar içinde tebrik ederim.bende 2 aya 1 hafta kala 10 kg vermiş oldum.diyetisyen şaşırdı.sayende planımı uygulamaya hemen atıldım yoksa ben biraz daha beklerdim sanırım.dün yeğenimin doğum gününe gittik fotolarımı ekleyecem.görenler sen bayağı bir zayıflamışsın dediler.ayyy çok mutlu oldum valla.insanın özgüveni daha bir yenileniyor heee.
Zada; fena hatunsun sen ya.alçak köfte rüyama girdin:=) hamarat arkadaşım benim.ama en güzel mama Zeynep adam…cnm çekti valla ama dün akşam hiçbirşeycik yemedim d.gününde 4 minik zeytinyağlı dolma o kadar.irademe herkes hayran kaldı.yaşasınnn!!!!!!ehehehehhh…
Babyceren; cnm diş ağrısı ne beladır bilmem mi ben?1,5 yıldır çekiyorum neredeyse.inş. kesin çözüm yolu bulunur ve bu ağrıdan kurtulursun.c.tesi günü kanal için dişçiye gittim ama lokal anestezi verdi normalde daha önceki randevuda son olacak demişti ama yine son olmadı.1 ay sonra bitecek inş.ne dişmiş valla canıma okudu ve tekrar dişim ağrıyor 2 gündür.kızçelerini çok ama çok öpüyorum…
İlkim81; gezmelere gitmişsiniz.tadını çıkarın valla…
Çiçek_çiçek; sende kara kız keki yapmışın…ah mutlu anne ahhh bu hatunları sen böyle fişekliyorsun!!!!!
Meleğim; sende de börekler…yapın da yiyin gariii:=)))
Ayyy en çok yiyecekler mi aklımda kalmış ne?
Edaack; cnm bende ayakta sallıyorum valla.hatta dün saat 03:002ten sabah 07:30’a kadar.akşam tam işim bitti yatayım dedim hanımefendi huysuzlandı yine ve bugün kendime gelemiyorum.ayakta sallamanın çok da sakıncalı olduğunu düşünemiyorum şimdilik ve maalesef:=)))ehehehhhhh….
Mutluanne; duydum ki mira uyku konusunda biraz akıllanmış,masanıza ortak olmuş maşallah boncuğuma…
Elifim344; aman heee erken doğurma kızzz!!!!:=)))ehehehhh.kendini çok yorma tatlım tamam mı?oradan oraya hırpalanma…gönül kızımız da iyiymiş o zaman sorun yok.2 ay bile yok.ayyy mis kokulu bir fıstık,melek daha gelecek dünyaya ne kadar güzel…merak etmez miyiz şekerim sende bizdensin artık.başka topiklere veremeyiz seni..çok öptüm…
Mybabylove; cnm yaaa ardarda gelmiş hepsi.gözü olanın gözü çıksın diyecem o olacak.bol bol okuyun kendinize.inşallah bir daha tekrarlanmaz.Herşey Rabbimizden….
Planner; benim kızın tırnakları haftada bir kesiyoruz.ama bir güzel tırmalıyorki suratım derin yarık resmen.harita oldum harita…
Beykoz; kız napıyorsun bakim?enes 9 aylık oldu heee.vay beee.bebelerle geçen 18 ayyy.nica güzel zamanlar nasip etsin Rabbim…
Şekersizyeşilçay; defne karen için çok sevindim cnm. İnş. Yavrumuz orada mutlu olur ve sen istediğinden daha fazla verim alırsın ve aklın kalmadan güzel günler geçirir.
Yavrukedi; dün oje,makyaj,transparan gecelik= sonrası mutlu son diyemiyorum yaren nur sabaha kadar beni uykusuz bıraktı çünkü.salak kafam neden daha erken yatmadın ki dedi…offffff offff.2 saat makyaj temizle,oje temizleee çoookkk uzun işş.bir de koyu ojeydi…..
Hejarcım; eymenin hareketleri bence gayet güzel.gölgeyle benim kız da oynuyor görünce zaman zaman.3-4 gündür devamlı baba diyor ve ben artık sinirlenmeye başladım.ehehehhh..anne de be kızım bir kere de anne de.anca ağlarken anne diyor sıpam:=)Daularından eksik etme bizi de tatlım çok öpüyorum.
Pınarda; şekerim senin su güzellik kusmaları bitirse ya artık.kusmayınca şaşıyorum dedin ya ne yalan söyleyeyim acı acı güldümm…Bu eşler ne kadar da sinirli oluyorlar zora gelemiyorlar valla.aklıma geldi dün akşam eşim kızımı kaçıracaklarmış gibi kucağından indirmedi,sarmaş dolaştılar.Bizim kız da babacı zaten,halinden pek memnundu.eşim işi abarttı kızı kucağıma aldığın her defada gelip benden aldı.adam kafayı bozdu diye düşünmeye başladım..Acayip kıskanıyor kızımı ya.deli adam nolcek.ehehehehhh:=)
Geriye kalan şekerlerim lillac,bambucan,şekerişerbetim,somebody,zilan84,pampiş,defneank,turuncum,dilaradg,dervişyıldırım,dilberege umarım keyfiniz yerindedir.Unuttuklarım varsa affola.Yoğun iş stresi yüklüyüm şuanda.
Sabah sabah tansiyonum düştü sanırım çok kötüydüm uykusuzluk falan.benim iğneler az geldi şimdi penisilin vuruluyorum sabah akşam.anlayacağınız tam düzelemedim…Ama YarenNur %85-90 arası daha iyi çok şükür.kaka sayımız yine fazla.dün akşamki büyüklerimiz dişlerinden deyip durdu.bakalım hayırlısı…
Bir ara dünden çekilen fotolardan yükleyeyim bakalım.zayıfladığımı düşünecek misiniz acaba?
Hepinizi mucukluyorum canlarım.Allah’a emanet olun..
Eki Görüntüle 624348 parmaklara dikkat oynuyoruz:))
Eki Görüntüle 624349 kuzummm
Eki Görüntüle 624350 ne varsa şu ayaklarında bayılıyor ağzına sokmaya:))
Eki Görüntüle 624351 yiyomu gelsene hadi hadi:))
Eki Görüntüle 624352 hmm güzel olmuşum annem ne varsa evde üstüme giydirmiş:))
Eki Görüntüle 624353 hediye paketim:))
Eki Görüntüle 624354 rayban 2013 model gözlük
kızlar ameliyat olacağım dua edin nolur
eti sizin kemiği benim olsun hepinize yeter ece:)) yiyin gayri:))
kızlar ecenin saçları bayağı uzadı ya:)) defne karen, mira ve ece şöyle üçlü bir kel pozu verselerdi ne güzel olrdu:))
izmire gittim 2 günde vurdum kendimi alışverişe bütün paramı yedimkendime bir çöp dahi almadım hepsi ece hanıma ki eşim tembihlemişti artık alma birşey yaza alırız diye:)) telde param bitti diyince banane diyor bende cumaya cami önüne gideriz kızınlan artık dedim oda ikinizde gürbüzsünüz kimse inanmaz size dedi bana gürbüz dersin ha tak kapattım teli hemen aradı yolluyom para diye saf kendi düştü tuzağa:))
kızlar yaa ben hafta sonu tartıldım 2 kg almışım
moralim çok bozuk sinirden çok güldüm ve hala gülüorumsözde diyet yapıyorum
aldığım 2 kgyide kutlamak için irmikli tatlı yaptımüzerinede damla çikolatayla kilomu yazdım euheuheu
yanımda bulunan herkese 1 ay içinde 4 kg vericem diye söz verdim
bakalım 4 kg vericem mi alıcam mı
Ne demek şekerim,,buyurKeşke hepimiz birlikte yapsaydık kızlar,ben bi sticker cikisi alirdim butun suslere yapıstırırdık walla,kalabalıkta olurduk herkes bişey yapar gelirdi
hadi çoğumuzda ilk bebişler diye de insan es de gecemiyo,,hep masraf hep masrafAllah keselerimize bereket versin
Eki Görüntüle 624376 Eki Görüntüle 624378
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. başta üzdünüz ama tamam aldınız gönlümü barıştım sizle
geleyim sorunuma. dediğim gibi komşu yok bırakacak. annem hayatta değil martta kaybedeli 5 yıl olacak
keşke anneciğim hayatta olsaydı ama takdiri ilahizaten hamile kaldığımdan beri iki cümlemden beri ah annem ah oldu
ablam var yardıma gelebilecek ama öyle ters bir yerde oturuyor ki oradan buraya vasıta yok.
ama ne varsa insanın kendi ailesinde var. babam hergün işini bırakıp ablamı evinden alıp bize getirecek ve geri götürecek insallah:26:
eşim evde olduğunda da eşim bakıcak zaten.
geleyim 2. üzücü olaya.. sırt röntgeni çekilince tabi ciğer falan hep filmde gözüküyor.
dr. dediki sigara kullanıyormusun? hayır dedim. ama kullanmışsın dedi.
evet ama hamile kaldığımdan beri bıraktım kullanmıyorum, öncesindede çok içmezdim dedim.
(inanın günde en fazla 5-6 idi. bazen daha az) dr.da gel bak dedi bendumur oldum.
çok kötü olmuş ciğerlerin dedi. sanki biri duman üflemiş gibi o kadar kötüydüki. şok oldum.
hani epeydirde içmiyorumya temizlenmiştir diye seviniyordum çok kötü oldum ve üzüldüm.
aman kızlar kullanan varsa vazgeçin, hala etkisindeyim
geleyim 3. ve nihayet yüzümü güldüren habere. size yazdıktan sonra eşim azra ve ben sağlık ocağına gittik.
(6. ay aşısından sonra kontrol için gelin diye bugün tarihinde tembihlemişlerdi)
kuzuma çok sevindim 9.100 gr olmuş. boyu en son s.ocağına 2 ay önce gittiğimizde 72 cm.di. yine 72 çıktı hiçmi uzamamış yoksa yanlış ölçümmü bilemedim.
baş çevremizde büyümüş. yani gelişimi gayet iyi dedi dr. havada güzeldi, ordan çıkınca hafif yolu uzatarak güle oynaya geldik.:
Eki Görüntüle 624358
evvet tam evlere şenliğim albüm yaptığımı sanarak foruma koymuşum yazılarda karışmış kendimi huzurlarınızda tebrik ediyorum:))
sabahtan beri ara ara giriyorum amma velakin sizi okumaktan yazamıyorum:)) ecede hiç durmuyor kene gibi üstüme yapışıyor:))
kızlar rüyalarınıza hayır olsun diyim de tatlıcadı senin rüyanda abovvv oldum:)) kırmızı tez haber derler ya sabah eşimden biraz sıkıntılı haber aldım ona yordum. bizim bu sene tayinimizin çıkma ihtimali çok yüksek ve ben en az bir sene daha burada kalmak istiyorum. eşime haber gelmiş büyük olasılıkla dalamana çıkacakmış tayinimiz( hayırlısı olsun bakalım ama eşime anlatmayım rüyanı bir erkekle kırmızılar içinde dans ediyormuşum dersem psikopatlaşır şimdi durduk yere:))
mutluanne senin rüyanda hejarın dediği gibi çok güzel. benimde abla diye hitap ettiğim arkadaşım yarın mini tüp bebek denemesi için doktora gidecek inşallah ondan hayırlı haberler alırım çok istiyor bebeği olmasını ve bu son şansı. bende malum eşim geldiğinde hastalanıyorum 2-3 güne sığdırıyoruz herşeyi:)) aklım gidiyor bir yanlış yapıcaz diye:)) geçen geldiğinde kondomumuz kalmamış evimin karşısında bim var oraya gidip şey marka kondom almış. dedim ben bunu hayatta kullanmam delik olur dandik bu git merkeze tansaştan al gel dedim gidip aldı o kadar dikkat ediyorum anlayın artık:))
dün gecede 3 satır yazıyı yarım saatte ancak yazabildim çünkü devreleri yanmış beynimle banyoyu yıkamaya girdim bayadır silip geçiyordum sen kalk porçöz, domestos ve mr muscle hepsini bir arada sık ve ben kafayı bul. Allahtan kustum rahatladım yoksa tahtalı köye gidiyordum bugünde solunum yolumu nasıl tahriş ettise acıyor.
birazdan ece hanım teşrif edeceklermiş resimleriyle:))
Eki Görüntüle 624294
bu cerenin 1.yaş günü pastasıydı..evet çok güzel görünmüyo biraz aceleye gelmişti...
fazla seçenegimizde yoktu ama tadı harikaydı:))
3 yıl önce bu kadar şatafatlı pastalarda yoktu:))
biraz kalın 1 olmuş ama ancak yetti bize..ee cerende biraz kalındı uyumlu oldu kızıma
Eki Görüntüle 624348 parmaklara dikkat oynuyoruz:))
Eki Görüntüle 624349 kuzummm
Eki Görüntüle 624350 ne varsa şu ayaklarında bayılıyor ağzına sokmaya:))
Eki Görüntüle 624351 yiyomu gelsene hadi hadi:))
Eki Görüntüle 624352 hmm güzel olmuşum annem ne varsa evde üstüme giydirmiş:))
Eki Görüntüle 624353 hediye paketim:))
Eki Görüntüle 624354 rayban 2013 model gözlük
kızlar ameliyat olacağım dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?