2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

azraece__maşallah çok tatlı sıcacık bir kızın var fotolara bayıldım..allah bagışlasın canım

tatlıcadı__demek diyettesin ve 2 kilo aldın haçok güldüm..bence sen yanlış bir diyettesin hemen çık
o diyetten sen

bambucan__tekrardan geçmiş olsun..cigerlerini yazmışsın ya eyvah eyvah dedim acaba benimkiler ne haldedir:18:

nagihan__ne güzel bir hafızaya sahipsin maşallahbu arada geçmiş olsun canım

şekerimşerbetim__demek ameliyat olacaksın..çok büyük geçmiş olsun canım..dualarımız seninle..
hakkına hayırlısı olsun..ne zaman olacak tatlım?

valla babycerencim çıkarken bu kadar telde konuşmamışızdır eşimle:)) birde liseliler gibi mesajlaşıyoruz:)) tam komediyiz anlıyacağın

Ay maşallah kalemine sağlık,nasıl da herkesi bir bir unutmadan yazmışın.Ayrıca teşekkür ederim.

Tatlım sana özelden bir şey gönderdim...

Ben Eceme kiyamam datlum benim o..
Harcama konusunda bende ayniyim ozellikle hep bizim oglan icin..bende hep diyorum varim yogum helal olsun pasama :))
Yakinda bu kafa ile zugurt gezerim artik :))
Esinle muhabbetleriniz gercekten cok hos siz halan bence deliler gibi asiksiniz..

Ayyy cok guldum muhahaha
Uzulme sekerim bakma soylemedime ama bende ayniyim ehueheuehu yani sende bendensin..gel lafalari tokusturalim:13:
Hadi bakalim 4 kg verme sozunun serifine seni cok optum canim

Cok hos olmuslar ama benim oglan icin herhalde yakinda soyle yazmak uygun olurdu..Mahir in butun disleri cikti :)) bize bir dis yetmez soyle tum dislerin inci gibi dizilmis hali lazim di mi ?

Annen konusunda uzgunum cnm basin sagolsun, benim annemde 2008 nisanda malasef veda etti bize ..allah sabir versin kalanlara zor seni cok iyi anliyorum..
Su cigerler konusunda haklisin ama nasil yapilirda birakilir iste orasini hic bilmiyorum..
Masallah Azra Kuzusuna, cok guzel gelismis annesi senide tebrik etmek gerek iyi bakana bakmak lazim dimi..
Ins ablanla bu isin ustesinden en iyi sekilde gelirsiniz cnm,

Eh be guzelim sende de ne temizlik aski varmis..o kadar sey karistirilirmi allah korusun seni cnm, bir daha yapmamani diliyorum sakin haa.cok gecmis olsun
Hayirlisi olsun tayin isiniz cnm, umarim gonlunuze gore olur..
Arkadasin icinde allahtan cok bebekleri olmasini rabbim nasip etsin ins.

Cok guzelmis cnm, bende bunun mavi renginden isterim..babane yaa isterim :)) ins benim oglumada nasip olur guzel bir pasta

Barmaklarini yerim
Ayaklarini yerim
senin hadi gel her seyini itina ile yiyim en iyisi..boyle olmuyacak bu sekerligi can dayanmaz guzelligine Masallah sirinligine masallah allahim seni kem gozlerden korusun canim

sekerim serbetim rabbim şifa versin sag salim cıkmıssındır inş ameliyattan dualarımız seninle kardesim rabbim bebegine ailene kavustursun seni gecmiş olsun

tatlıcadim hayırlı olsun dişiniz cok sevindim sonunda geldiler rabbim diger dişlerinide sorunsuz cıkarmasını nasip etsin inş öp erkekimizi annesi teyzeleri yerine
kilo almıssın bende aldım ama ben senin gibi diyetli almadım bencede sen o listeyi degiştir sen benim günlük yediklerimin listesinimi aldın yanlıslıkla kızzz eşimde rejime girdi 95i görünce tartıda 3gündür rejim yapıyor 93e indi ben bir gram veremiyorum adam düştü hemen ödem attı kesin ama yakındır baslıycam bende

dişimizi tebrik eden tüm teyzelere ve güzel bomba arkadaslarıma cok tesekkür ederim iyiki varsınız bazı ailemdeki otlar gibi degilsiniz önemsemeyen siz gercekten bunların ne kadar degerli oldugunu bilen içinde heyecan ve insanın önemini rabbimin yarattıgı muhtesem seylerin tadını alabiliyorsunuz bunlar olması normal görülebilir ama bence insan gelişimi ve olusumu mucize ve sizde bendensiniz cok seviyorum sizi canlarımmmm

babycerecim bence 1yas pastanız cok güzelmiş bende yaptırırsam seker hamurundan yaptırmıycam belki bazı yerlerine koydururum oda süs amaclı üstünden alıp yenmiycek sekilde cünkü ben onu yedigimde kuscak gibi oluyorum kalın tabaka yiyorum pekte tatlı degil pastadan anlamıyorum ve benimkide inş 1 olcak arkadaslarımın dedigi gibi 1 bidaha olmıycak arabalı bebekli falan her zaman yaptırılır

azraececim eşin cok güldürdü beni gercekten gürbüzsünüz kimse yemez ama triple nasıl kaptın maniyi ama şimdi kendine al kızımız zaten süper bide öyle süslüyorsunuz gelde yeme onu bak git kendine tavsan kız kostümü al ama ufo almayıda unutma ufolar babycerenin pcsine baglı

nagişcim cok tesekkür ederim dişimiz nihayet cıktı meme uclarım zaten yaradan kurtulamadı şimdi düşmezse iyidir buarada sen nasıl aklında tutuyon kızzz herseyi hafızan süper sarısın bombam bide kilo vermişsin ohhh yemede yanında yatsın eşinnn

biyologcum 16mı dedin sen yoksa benmi yanlıs okudum inanamıyorum bende isteremmm ya hiç baslayamıyorum baslıcam diyince daha cok yiyorum bu arada 70g oldum kilo aldım sütüm yaramıyor enese ek gıdayla alıyor kiloyu sütüm var cok sükür ama sütle kilo alımı 400gr en fazla ek gıdayla ve sütle 900gr aldı ikisini bir gittigi yere kadar vercem inş

Son düzenleme:
Tatlicadi; disiniz hayirli olsun cnm..hadi bakalim sizde artik dislendiniz gelsin bakalim teker teker :)) acisiz ins olur
Defne-ank ve Yavrukedi; canlarim sizinde hayirli olsun dis bugdayiniz..nice guzel kutlamalar dilerim
Nagihan; Guzelim seni bu yazi yazma yetenigine bitiyorum masallah sana..harika bir kafam var
Bambucan; cnm sanki sitem etme durumu olmus ben gormedim belki benden sonra yazmisindir malum bazen gun icinde girip okuyamiyorum ancak gece olunca..en son danismana durumum neye yakiin diye sordugunu biliyorum ondan sonraki yazdigini inan gormedim..cok gecmis olsun ins tedavi sonrasi turp gibi olursun cnm
Mutluanne; ellerine saglik, seni hizmetlerinden dolayi tebrik ederim..elimde olsa plaket verecemde malasef burdayim
Planner ve Zada; sizin su pastane yi bende unutmus degilim merakla bekliyorum gelismeleri..

Yarin kizlar oglumun kiz arkadasi Elif misafirlige geliyor :)) umarim bizim sipa kizi uzmez benim oglaninda hamurunda birseyler var bazen babasi gibi oluyorda...mesela sac cekme isi kesin ondan geliyordur :)) Pogaca yaptim, sekersizyesilcay tarifinden, salata ya mantarli salata yada mayonzeli tavuk olucak..borek var ama bu sefer dandikten sigara boregii :)) birde hafta sonundan kalma kakolu toplar..onlarda ne bereketli imis yiyoz yiyoz bitmiyor :)) en iyisini antepten getirdigim kuru dolmalardan zeytinyagli dolma ehuehue kizlar ilk defa kendimi bu cok asip buyuk menu yaptim..masallahh deyin olurmu malum ben zaten acemiyim ya degerse ne olur halim :))

benim kızdan başka uymayan yok mu ya daha yeni gözlerini kapattı ama hala meme emiyor bakalım ne zaman ya uyuyacağım kismetse

AZRAECE ece nın resimlerine bitti masallah sübhanallah ya yerin ben bu kızı
Bu arada Tuana nın da o külotlu çorabın aynısindan var

birkaç gündür ilk günaydın diyen benim
ilkim uyumaya başladı sanırım

günaydın güzel anneler ve baharın getirdiği güzel yavrular

iyi bir gün olsun hepimiz için

şekerimşerbetim Allah şifa versin eski sağlığına kavuşman dileği ile

güzel bir günün sabahından günaydın
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun Rabbim şifa versin,ameliyat olacak bir arkadaş vardı,İnşallah herşey yolunda gider Rabbim yar ve yardımcısı olsun
Dişi çıkan bebişlerimizin de ilk incileri hayırlı olsun,bizim daha hiç dişimiz yok
Hızınıza yetişene bravo maşallah paylaşımlarınızı zevkle okuyorum,daha doğrusu okumaya çalışıyorum
hepinize mutlu bir gün diliyorum

Son düzenleme:
günaydın güzel annelerrr

umarım herkes iyidir, hepimiz için güzel bir gün olsunn inş, veee geçmişe gidiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…