ayy valla ya niye buraya koymuş bu güzel kızı, nazar değecek allahım yarabbim diye söylenirken bu yazını gördüm şekerimm, eceyi özlemişiz ya canım benim çok tatlı çokta havalıı maşallahhh sevmeye doyamadım
Yazdım ama beni görmedin sen
Besteye de 'dişi çıktı'resmi yapar mısın teyzesi Pleaseeee
Ne demek şekerim,,buyurKeşke hepimiz birlikte yapsaydık kızlar,ben bi sticker cikisi alirdim butun suslere yapıstırırdık walla,kalabalıkta olurduk herkes bişey yapar gelirdi
hadi çoğumuzda ilk bebişler diye de insan es de gecemiyo,,hep masraf hep masrafAllah keselerimize bereket versin
Eki Görüntüle 624376 Eki Görüntüle 624378
Çok teşekkür ederiz teyzesi ellerine sağlıkçok güzel olmuş.
Kızım da teşekkür ediyo öpüyomuş seni
Ya inanmıyorum şuan kendime
Gerçekten gözümden kaçmış canımKendi adıma çok özür dilerim:26:
Geçmiş olsun,,ne diyosun ne eğriliği ya ufff. Fizik tedaviye başla canım baksana dr. kesin demiş.
Herkesi tek tek okuyup atlamiim istiyorum gözlük bile takıyorum sizi okurken ama olmuyor demekki işte:26:
Allah biran önce şifa versin canım
canım kusura bakma dün ben yazılanları okudum ama benim sıpam yataktan düşünce ömrümden uzun yıllar ve aklımında bi kısmı gidince unuttum
omurgada eğrilik ve düzlük duymuştumda omurilikte eğriliği ben yeni duydumdaha neler duyucaz bakalım..
geçmiş olsun canım..
benim aklıma 1 saat için gelenler..yakınlarda senin yakının,eşinin yakını yok mu 1 saat azranın yanında bulunsalar?eşinin iş yeri uzak mı?1 saatliğine eve gelse
canımcım geçmiş olsun dolmuş taşmış geçmiişi okurken arada kaynamış şekerim nasılsın şimdi, annenler falan nerdeler bu süreçte gelip biri destek olamazmı sana zor ya allah hem kuzularımıza hem bize sağlık versin ins..
ayy cnm çok geçmiş olsun tatlım...bende dünkü sorunu gördüm tatlım soracaktım gittinmi nededi doktor diye ama erken diye sormadım..kendi adıma özür dilerim tatlım bazen havada gibi kalıyor yazdıklarımız ama gözden kaçıyor işte...eğerki bırakcak kimsen yoksa yanında götürcen mecbur tatlım bende aylarca diş için gittim geldim hemşire ablalar ilgilendi hep kızımla 45 dk sürüyodu bir pansuman 2 ay gittik geldik haftada 2 kere...ama tabi bu en son çare..eğerki kardeşin annen fln gelebilecek olursa süper olur..1 aycık idare ediverirler inş.
bambucan__canım kendi adıma özür diliyorum evet okudum ama pek bir bilgim olmadıgı için cevap yazmadım,
ama geçmiş olsun yazabilirdim dalgınlıgıma geldi..geçmiş olsun canım..kimse yokmu sana yardımcı olabilecek..
allah yardımcın olsun çocukla zor olacak ama bir yolunu bulacan mecburen
Bambucan gecmiş olsun canım. Ben demiştim kesin unuttuğım vardır diye
Bu da sana ve Azra için,,10dk.da bir msj yazabiliyorum canım burdan ekliyorum,,detay varsa ozelden yaz sen yine
Eki Görüntüle 624220
canım çok geçmiş olsun kusurumuza bakma lütfen
Allah acil şifalar versin
Canım çok ama çok geçmiş olsun sabah yazarken aklımdaydın ama sonra ne olduysa unutmuşum.
Yalnızlık gerçekten çok zor yanına gelebilecek hiç akraban yok mu canım 1 ay sana destek olsa.
kızlar ameliyat olacağım dua edin nolur
kızlar ameliyat olacağım dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?