2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

meraba güzel,cici,tatlı,akıllı,şeker anne ve bebişler...

zeynep ada__kuzum ya sen ne güzelşeyler yapıyosun öyle yerim ben seni

tarık bugra_ sanada afferim kuzum maşallah sana heee

zeyno__sanada afferim prensesim benim..ne güzel uyuyosun anneni hiç üzmüyosun

mira__güzel gözlü mira,sen ve çağlada ve uyumayan bütün bebekler biraz zeynoyu örnek alsanız kendinize
uyumasanızda yinede sizleri çok seviyoruz...

ömer__bak annen senin için ne güzel şeyler düşünüyo..dişin çıksın artık bebegim ya..patlat onu hadi annene bir sürpriz yap

beste__annen 5 gün sonra işe başlıycakmış..çok özleyecek seni

çağla__kızım biraz uyusana lütfen ya..bak anne isyanlarda,depresyonda

başka kim vardı..adını unuttugum tüm bebeklerden özür diliyorum

mira__canım annene söylermisin ben zaten onun tavsiyesiyle minoset içtim..dün doktor bana antibiyotik ve minoset yazdı reçeteye..
ben yinede doktorumu aradım antibiyotigin ismini verdim emzirdigim için kullanabilirsin dedi sorun olmazmış..
ah şu dişten kurtulsaydım artık ya..teşekkür ettigimide söyle anneye tamammı kuşum..

Son düzenleme:

cik cik cik tamam teyzoş annemde ampisina icmisti antibiyotik disi agriyinca,dr.teyze soylemisti,
dişine de geçmiş olsun dilerim teyzecimm arkadaşımı ve ablamı benim için öp tamammı

bebişler ne güzel oynuyolar ya..
benim kızımda kolbastı oynuyo teyzeleriii
oturdugu yerde kollarını uzatıyo nasıl sallanıyo görmeniz lazım..
reklamlar çıktıgında oynuyoruz kolbastıyı
kızım modası geçti bunun diyorum anlamıyo

zeynepcim güzel yorumların için çok sağol. valla ömercimin çok talibi var. benim kız anası gibi olursa kıskanç olur:)) ne diyelim nasip benimde içimde kalmıştır kır düğünü ilk düğünümüz öyle olacaktı iptal olunca orduevine kaldık kızıma nasip olur inşallah.

komşumda işler iyi değil ya. sütü yok mama almışlar bebek onuda almıyor hep ağlıyor. ptesi emzirdim ama dün pek sütüm yoktu seslenemedim bugün yine çağırcam emzircem.
kızda psikiyatriye gitmiş pasiflora içip duruyor ki hamileliğinde de kullanmış. dün kapı çaldı baktım o 20tl istedi verdim napıcan dedim falcı gelmiş fal baktırıyormuş. umudu onlarda kaldı kızamadımda. adam demeye dilim varmıyor buna evde yaşacaksan deyip kurallar koyuyormuş kocası. nolucak bende bilemiyorum.

mutluanne ve planner bende düşündüm demin:)) nisanda istanbula gelicem nasipse bende takılırım size olurmu:))

bu istanbul muhabbetinede eşim çok arada kalıyor üzülüyorum haline( kayınvalideyi kandilde aramadım yani içimden gelmiyor saat dokuz olmuş yüzsüz arıyor noldu kide zeynep beni aramıyor diyor. işte kızkardeşi abisine güceniyormuş eceyi onlardan mahrum ediyormuş. çok özlediyseniz siz gelin dedim soğuklarda gelemem oraya. bunlar ciddi manyak görümcem diyormuş ki ben çocuk için evlenmeyim zeynep eceyi bize versin bir tane daha yapsın. muhabbete bakarmısınız. dedim nisanda havalar güzel olursa gelirim. tabi eşime kimbilir neler diyorlardır

elif344__cigerim nerdesin görünmüyosun:)antekyeye lapa lapa yagmur yagıyo:))dikkat et kendine emi cigerim..

edaack__senide göremiyoruz cicim..

azraece__ece nin fotoları gözümün önünden gitmiyo maşallahbir ara demiştin ya kast ajansına falanmı yazdırsam diye
bence yazdır canım ya..dizilerde görelim ece yi

Tatlım google dan yazıp tıkla belki satış yerleri bulunur.

Babyceren' im canım ciğerim sabah geldim ama selam veremeden çıkıverdim. İşyerindeyim bu aralar işler yoğun, gelen giden çok oluyor.Yağmurun farkındayım ama Allah' tan başımızı sokacak bi iş yerimiz var .Sende çok dikkat et kendine inşallah sen bebişler iyisinizdir.Öpüyom kocamannn.

iyiyiz canım çok sagol..çocuklara yemek yedirme vakti
görüşürüz cigerim

kızlar ya bir yemeye gittim geldim ipin ucu kaçmış döktürmüşsünüz yine kime ne yazacağımı şaşırdım...

eminönü buluşmasına beni çağırmayı unutmayın bende gelirimmm

bugün işyerinde 2 kere süt sağacağım
ana binadaki süt sağma odası ve mutfak işimi görecekti ama eşim 2. aparatı alınca yıkama sorunum ortadan kalktı.
hastanede kaldığımız süre boyunca göğsüme yapışık gezen, beni her gördüğü yerde üstüme atlayıp göğsümü açan çocuğum işe başlamamla beraber yine memesini ihmal etmeye başladı
ama olsun artık çok şükür bu yaşına kadar emdi hala da didiniyorum süt üretebilmek için kısmetimizde ne varsa o

İLKİM annenin gelecekolmasına çok sevindim!
sabrın sonu selametmiş sonunda en için sinecek şekilde çözüldü bak

Kızlar Ömer2e önceki akşam çavdar unundan muhallebi yapmıştım çocuk sabaha kadar uyanmadı
dün gece de irmiğine ruşeym kattım ve kıvamını çok yoğun ayarladım yine hiç uyanmadan sabahı gördük
bebekli bir ailenin deliksiz uyuması nasıl bir lüksmüş yaa!!

MUTLUANNEM bizim bir arkadaş da minili yapmıştı şimdi facebook fotoğraflarına baktım
taç toka hediye etmiş gelen çocuklara çok sevimli görünüyor
nereden bulmuş bilmiyorum ama minili birşey görürsem aklımda olacaksın :)

bunu bir davet olarak kabul edip güneşi görür görmez eminönüne damlıyorum
sen de güneşi görünce kop gel buluşalım
oralarda biryerlerde dondurmamı yalayarak seni beklicem:131:

şaka bir yana biz ömere topkapı ve dolmabahçeyi gezdirmek için geleceğiz fırsat kolluyoruz
gelmişken eminönünde fink atmak için can atıyorum!! beyimi de hayyam pasajına şutlarım

çocuklara yemek yedirdim geldim hiç sayfalar ilerlememiş
çağla zorla yemek yer,ceren makanasından annesine yedirtmez
kızım biraz yiyeyim canımçekti diyorum..hayır diyo
biraz paylaşımcı olsan diyoru,
''anne yemegimi paylaşamam ama git odamda oyuncaklarımla oyna,onları paylaşabilirim,
allam sabıy vey bana''

bakıyorumda herkes buluşma ayarlıyo..ama bizi davet eden yok
arkadaşım gel bilet paranı biz öderiz diyen yok
bende sizi dost sanmıştım
yanılmışım
beni beni babycereniniziunuttunuz haa
annezeynep benim içinde yala o dondurmayı

elifçim bizde birgün buluşalım tamammı..onlar eminönünde buluşacaklar bizde ulucami önünde yada
kral künefenin önünde ve hatta attarların orda bile olur..
boy boy foto çekilelim

elif344__canım daha öncede bunları paylaşmıştım senin için ama
sen görmemiştin sanırım:26:
başka kimse bakmasın

aaa kimse konuşmuyo benden başka..
tıp mı oynuyosunuz arkadaşlar
işte bende saklmabaç oynamaya gidiyorum
ararsınız bulamassınız sonra ha
küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…