bunu bir söz olarak kabul ediyorum veee havalar ısınır ısınmazz, zeynoyuda çantama koyup eminönü yollarına düşüyorumm şekerimmm
mira__canım annene söylermisin ben zaten onun tavsiyesiyle minoset içtim..dün doktor bana antibiyotik ve minoset yazdı reçeteye..
ben yinede doktorumu aradım antibiyotigin ismini verdim emzirdigim için kullanabilirsin dedi sorun olmazmış..
ah şu dişten kurtulsaydım artık ya..teşekkür ettigimide söyle anneye tamammı kuşum..
kızlar ferforje pasta standı dilek ağacı ve hediye askısı arıyorum
aramazken heryerde karşıma çıkıyorlardı ama şimdi bulamıyorum
işten fırsat bulup avm avm gezemiyorum da eski günlerdeki gibi :)
bildiğiniz biryer var mı bu tarz ürünler satan?
ahh istanbul'da olsam eminönünü talane derdim
bursa'da hiçbirşey bulamıyorum
karton minik çantalardan istiyorum yok
hazır şeker hamuru aradım yok
pfffff
elif344__cigerim nerdesin görünmüyosun:)antekyeye lapa lapa yagmur yagıyo:))dikkat et kendine emi cigerim..
edaack__senide göremiyoruz cicim..
azraece__ece nin fotoları gözümün önünden gitmiyo maşallahbir ara demiştin ya kast ajansına falanmı yazdırsam diye
bence yazdır canım ya..dizilerde görelim ece yi
Babyceren' im canım ciğerim sabah geldim ama selam veremeden çıkıverdim. İşyerindeyim bu aralar işler yoğun, gelen giden çok oluyor.Yağmurun farkındayım ama Allah' tan başımızı sokacak bi iş yerimiz var.Sende çok dikkat et kendine inşallah sen bebişler iyisinizdir.Öpüyom kocamannn.
Hamis arkadaslarımdan birine yeni aldık emionunden dilek agacı,ben kızın süslerini de oradan almıstım.
letizia.com.tr,eminonunde fakat kargo da yaparlar,eminonu ucuzdur,tel.de pazarlık da yaparsın.belki mail atarlar resmini,biz beyaz aldık arkadasa,Ayse Hanımdı yanlıs hatırlamıyorsam,irtibat kurabilirsin cok tatlı bir kızdı.
yardımcı olacaklarını dusunuyorum sanada canım.karton minik cantada resim yollarlar belkigelebilsen beraber giderdik bile,eminonunu ucuzcuları iyi bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?