Tatlim cok guzel ben de nette arastirirken gordum ama adet olarak az gelmiyor mu?
evet ama azaldıkça yeniliyorsun oluyor bitiyor :) ona bakarsan bizim kutlamalar 30 kişiden az olmaz... 30 kişilik standı da biraz zor bulurum :)
annezeynep;
şu peçeteden balonların yapımını ne diye aratıyoduk?
haklısın cnm. aralara da serpiştirilebilir sadece yuvalar şart değil. bir tane düz zeminli daha çok cupcake alan görmüştüm english home'u aradım ferforje serisini yeniliyorlarmış yakında çıkarmış
bizim dişler çıkmadan çıksalar iyi olur :)
ben yine de garanti olsun diye bunu alacağım teşekkürler
tissue poms canım
carrefour marka peçetelerden çok iyi sonuç aldım
ikeanın peçeteleri kan kusturdu bana;!!
tesekkurler canım sağol. bu arada grapon kagıtlarından da yapılıyomuş daha büyük toplar için...
bu arada blogunun linki ne?okumak isterim
çavdar unu+irmik+ruşeym eşittir: deliksiz uyku süper hemen eve giderken alıyorum malzemeleri, şimdi süt sağma vakti bu arada muhallebiyi anne sütü ile mi yapıyosunuz?
Graponla nasil yapiyorlar acaba
Kalari acilmiyor ben denedim acaba farkli bir tur mu :s
Blogu bosalttim cnm internet adresi satin aldim su an tasarliyorlar ici bi dolsa :) ben de heyecanla bekliyorum artik bitse de paylassam
çavdar unu+irmik+ruşeym eşittir: deliksiz uyku süper hemen eve giderken alıyorum malzemeleri, şimdi süt sağma vakti bu arada muhallebiyi anne sütü ile mi yapıyosunuz?
Ben anne sutunu sadece gogsumden ya da biberondan icirdim bugune dek canimçavdar unu+irmik+ruşeym eşittir: deliksiz uyku süper hemen eve giderken alıyorum malzemeleri, şimdi süt sağma vakti bu arada muhallebiyi anne sütü ile mi yapıyosunuz?
Ay hadi Allah soyletmis olsun da cavdarlar irmikler muhallebiler bize deliksiz uyku olarak geri donsun!Evet bu deliksiz uyku yapan formulün açılımı alabilirmiyiz? :) Bu akşam bende deneyeceğim
çocuklara yemek yedirdim geldim hiç sayfalar ilerlememiş
çağla zorla yemek yer,ceren makanasından annesine yedirtmez
kızım biraz yiyeyim canımçekti diyorum..hayır diyo
biraz paylaşımcı olsan diyoru,
''anne yemegimi paylaşamam ama git odamda oyuncaklarımla oyna,onları paylaşabilirim,
allam sabıy vey bana''
bakıyorumda herkes buluşma ayarlıyo..ama bizi davet eden yok
arkadaşım gel bilet paranı biz öderiz diyen yok
bende sizi dost sanmıştım
yanılmışım
beni beni babycereniniziunuttunuz haa
annezeynep benim içinde yala o dondurmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?