2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet ama azaldıkça yeniliyorsun oluyor bitiyor :) ona bakarsan bizim kutlamalar 30 kişiden az olmaz... 30 kişilik standı da biraz zor bulurum :)

haklısın cnm. aralara da serpiştirilebilir sadece yuvalar şart değil. bir tane düz zeminli daha çok cupcake alan görmüştüm english home'u aradım ferforje serisini yeniliyorlarmış yakında çıkarmış
bizim dişler çıkmadan çıksalar iyi olur :)
ben yine de garanti olsun diye bunu alacağım teşekkürler

annezeynep;
şu peçeteden balonların yapımını ne diye aratıyoduk?

tissue poms canım
carrefour marka peçetelerden çok iyi sonuç aldım
ikeanın peçeteleri kan kusturdu bana;!!

tesekkurler canım sağol. bu arada grapon kagıtlarından da yapılıyomuş daha büyük toplar için...
bu arada blogunun linki ne?okumak isterim

tesekkurler canım sağol. bu arada grapon kagıtlarından da yapılıyomuş daha büyük toplar için...
bu arada blogunun linki ne?okumak isterim

Graponla nasil yapiyorlar acaba
Kalari acilmiyor ben denedim acaba farkli bir tur mu :s

Blogu bosalttim cnm internet adresi satin aldim su an tasarliyorlar ici bi dolsa :) ben de heyecanla bekliyorum artik bitse de paylassam

çavdar unu+irmik+ruşeym eşittir: deliksiz uyku süper hemen eve giderken alıyorum malzemeleri, şimdi süt sağma vakti bu arada muhallebiyi anne sütü ile mi yapıyosunuz?

çavdar unu+irmik+ruşeym eşittir: deliksiz uyku süper hemen eve giderken alıyorum malzemeleri, şimdi süt sağma vakti bu arada muhallebiyi anne sütü ile mi yapıyosunuz?

Evet bu deliksiz uyku yapan formulün açılımı alabilirmiyiz? :) Bu akşam bende deneyeceğim

Graponla nasil yapiyorlar acaba
Kalari acilmiyor ben denedim acaba farkli bir tur mu :s

Blogu bosalttim cnm internet adresi satin aldim su an tasarliyorlar ici bi dolsa :) ben de heyecanla bekliyorum artik bitse de paylassam

hiç bilmiyorum ki graponun farklı bi turu mu var. ama kedi merdiveni yaptığımız graponlardanmış yani belki de acmadan yapılıyodur :s

hayırlı olsun web siten

ben de tarif alabilir miyim. muhallebi yemediği için hiç yapmıyorum desem yeridir. belki sever :s

Ben anne sutunu sadece gogsumden ya da biberondan icirdim bugune dek canim
Muhallebiyi suyla yaptim
Itiraf etmek gerekirse 1kere yarim bardak inek sutu yarim bardak su karistirdim ve onu daha bir istahla yedi
Ama zaten kan degerimizi yukseltmeye calisiyoruz diye sade suyla yapmaya devam ediyorum

Ben 1su bardagi suya 3tatli kasigi cavdar unu veya irmik ekliyorum
Ruseym ilave etmeyeceksem tepeleme dolu dolu koyuyorum
Ruseym ilave edeceksem silme 3kasik koyuyorum 1kasik da ruseym ekliyorum
Eger hemen uyuyacaksa bunu pisirip veriyorum
Uyumasina biraz daha vars a kuru meyve ekliyorum

Artik irmikli yaparken de kivamini yukaridaki olcu gibi koyu yapiyorum cunku bazen hepsini bitirmiyor en azindan yedigi kismi yogun olsun ki tok tutsun diyorum

Cavdar unu zaten tok tutan birsey diyet yapanlar cok kullaniyor
Bebis kilo alsin ya da gece emzireyim sutum artsin diyorsaniz kullanmayin
Ben 2gecedir deliksiz uyudugum icin bu cavdari toplayana ogutene satana hepsine duaciyim!

Ruseymi tokluktan ziyade bugdayin en degerli ve zihni acan kismi diye veriyorum...
Evet bu deliksiz uyku yapan formulün açılımı alabilirmiyiz? :) Bu akşam bende deneyeceğim
Ay hadi Allah soyletmis olsun da cavdarlar irmikler muhallebiler bize deliksiz uyku olarak geri donsun!

Evde makarna mi bitti cnm :)) gozunu dikme Ceren in tabagina bakim..sen gel ben sana yaparim hele birde feslegen sosu ile ama italyan usulu olucak bak o zaman zevkten nasil dort kose olursun..Ben aciktim galiba :))

Ayy aklima ne geldi bak...hadi senin bilet paran cekilir ama dusunsene benimkini cektiginizi ehueheuhu topu diktiririm herhalde :))
Yani velhasil seninki kolay olmazsa ben geldigimde sana acik bilet yollarim cocuklarla beraber olmazmi..bizde misafir ederim seni cigerim..

Cnm ben senin halan dis hediginin resimlerine bakamadim..bugunlerde bana birsey oldu gayri onceden kimseninkini kacirmazdim ama simdi anam zaman yok ...su zamani yakalayn olursa haber edin hemi..valla meraktayim bakicam en yakin zamanda hem sinemis i cok ozledim sekerim..senide ozledim :))

Makarna dedi babyceren simdi yiyemezsen siserim..notebook u da aliyim bir size yazip birde yemek yapayim..nede olsa bizim adamin gaz yemegi hazir yani nohut var kurularin sahindan gelir :))
Bende kuru pek yemem o yuzden yaninda kendime baska birsey uydururum iste..su suyu koyuyum sonra devam..gelcem ben

kızlar ya o kadar yoğunum ki dönüp sizi zor okuyorum.genellikle geceleri okuyabiliyorum.gün içinde de bölük pörçük malesef.herkese yazasım,dilekler dileyesim var ama malesef zaman bulamıyorum.

dün mybabylove yazdım çıktım sadece.şekerimşerbetime ulaşmasını istedim.onda teli vardı çünkü.ameliyat olacam demiş.bu bel fıtığı ameliyatları ile duyumlarım hiç iyi olmadığı için geçen hafta bir müşterim anlatıyordu müşterimi koltuklarına girerek götürmüşler çok fena bir halde.edirnede lisanslı prof. fizikçi.masaj ve kemerle çok iyi bir şekilde tedavi ediyormuş.80 tl hiçbirşey değil.müşterimin 2 fıtığı varmış.adam oradan dimdik yürüyerek çıkmış. diyorki 15 yıldır sapasağlamım.yönlendirdiği kişiler de çok memnun kalmış.

benim patron geçen h.sonu eşini götürmüş.o da suan daha iyiymiş.kadın ameliyat olacaktı vazgeçtiler.o yüzden keşke hemen müdahale edebilseydim ve 1 hafta önceden şekerimşerbetime ulaşabilseydim. inş bu yazımı görür.

ayrıca tatlıcadı cnm sende bir git istersen.kadınlara kendi yetiştirdiği kızı masaj yapıyormuş.isteyene özelden telini verebilirim.ne olur ne olmaz diye aldım bende.malum bel ağrılarım vardı ama yatağın yönünü değiştirince 2 gündür ağrım yok şükür.herhalde yataktan.devam ederse gideceğim bende.tarık buğranın dişi hayırlı olsun.

defneank,yavrukedi diş buğdayınız hayırlı olsun.darısı başıma daha yapamadım.

azraece; o eceyi ısırmalıyım,öpmeliyim,koklamalıyım.maşallah kuzuma

diğer cnm arkadaşlarım hepinizden haberim var.ama malum yazamıyorum.

hepinizi çok öpüyorum...Mis kokulularınıza ve kendinize çok iyi bakın...

Cavdar ok
Irmikte ok
ama su ruseym ne yaw...sizde bana kolay seyler soylemiyorsunuz simdi nasil bulcam ben onu burda , gerci anneZeynep vermis bu tarifide, bakalim ben bulabilirsem bunuda deneyelim

ruşeym nedir arkadaşlar markeetenmi alıyosunuz ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…