2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm, ins oyle olur,iyi dusunmeye calisiyorum..
Bade epey gec yatiyormus..demek yas ilerledikce fazla degismiyorlar desene..

canım ben abdest alıp edicem arkadasınada ederim benim arkadasımın adı deniz canım rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın aminnn

Tamam cnm Denize bizden cok selam soyle,rabbim ins gonlune gore saglikli bebecikler nasip eder..

Günaydın arkadaşlar...İki gündür ailecek ev gezmelerindeyiz.Doğa da iyi,yalnız hergün mutlaka 1 defa kusuyor bence reflü gene depreşti.Doktora görünmeli artık.Gezmeye giderken bayanlardan ve çocuklardan korkmuyor,gülücükler saçıyor fakat erkekler oldu mu başlıyor ağlamaya,erkek arkadaşların bulunduğu odaya bile gidemiyoruz.Bekliyorum alışır diye bir iki saat sonra alışır gibi oluyor ama bir şartla,illa yanında oturacağım.

ŞEKERİMŞERBETİM, çok geçmiş olsun,biliyorum gecikmeli mesaj ama gene de bilesin istedim.

günaydın tatlışkolar...

kızlar Ada hafta sonundan beri anne nerde göster diyince elini kaldırıp beni gösteriyo, baba nerde diyincede babasını..isimlerimizi söyleyincede aynı şekilde gösteriyor...biz yokkende duvardaki büyük düğün resmimizi gösteriyor...
işaret parmağıyla dudağına bub bub bub yapıyor...ve müzik duyunca iki eliyle birden deli deli yapar gibi oynamaya başlıyor(tel sarar kızım diyincede aynı hareketi yapıyor iki elle)..salla kafayı diyince hayır yapar gibi kafayı sallıyor..salla popoyu diyincede ileri geri popo sallanıyor..artık söylediklerimizi anlıyorlar...çok alemler bu bıdıklar ya..büyüdükçe dahada tatlı olmaya başladılar...Allahım hepsini nazarlardan korusun...

beykozcum arkadasın denizin inşallah rabbim gönlüne göre verir ve nur topu gibi çocukları olur..(amin)

Bugün neden kimsecikler yok sabah kuşlarından mutlu anne, yavrukedi, planner nerelerdesiniz şekerler:44:

Canım pasta yapan değilde pasta malzemeleri satan yerlere bak,birde bazen buyuk aktarlarda getiriyor,bende iç içe geçmeli 4boy kalpli kalıp var mesela,
boy boy yapıyorum arada güzel oluyorAllah nasip ederse dogumgununde yapıcam.

Babyceren:gecmis olsun canım,pazartesiye kadar dişin ağrırsa minoset iç istersen ben sana yazmıştım daha öncede,,diş ağrısını bilirim çok çektim dişten
Meleğim:iyi haberlerini bekliyoruz canım,dualarımız seninle canım..

Rabbim,, arkadaşlarımızın arkadaşı olan Zuhal Ve Deniz kullarına bize tattırdığın gibi en güzel nimetin olan çocuk sevgisini yaşat.İsteyen herkesin, kucağına kendi bebeğini almasını nasip et...Senin hazinende herşey boldur,arkadaşlarımızın bebek isteklerinin gerçekleşmesini nasip et.Bilen arkadaşlar Meryem suresini okuyup yada dinleyip bu arkadaşlarımız için dua etsin isterseniz,ben okudum sabah,Rabbim mükafatını verecektir. Amin

Herkese iyi sabahlar güzel arkadaşlarım,
Meleğim,lohusa serbeti yaptıgım bebelerden 1'i kız 1'i erkek,hani annezeynoyla buluşacağım gün sabahtan alışverişe gitmiştim onlarla hatırdanı mı canım?
Erkek olan Ömer,kız olan Erva yada Azra ismiyle yaşayacak inşallah Akşam şerbetlerini yaptım arkadaşlarımın,1'i gun sayıyor,digeri subat sonu mart başı doğuma girecek inşallah Sonra gelsin bebekli çılgın hayat
Mutlu günler diliyorum

İyi insan lafının üstüne gelirmiş
Mutlu anne nasılsın anacım?

Canım arkadaşım günaydın
O lafın başka bi şekli de var biliyosun dimi
iyiyim walla bugun işe geç kaldım,doğal olarak burayada
Aynı tas aynı hamam,akşam çok kalktı kuzum bende uykumu alamadım ama 1 kahve içip kendime geliyorum yavaş yavaş
Beste nasıl?Sen nasılsın cicim?

Çağlanın yeni dişi gelmişşMaşşallah kuzuma

kızlarr günaydınnn

nasılsınız bakalım, umarım herkes iyidirr... gelirgelmez işlerimi toparladım şimdi rahat rahat geçmişe uzanaraktan kk takılabilirim

hepinizi kocamannn kucaklıyor, musmutluu bir gün diliyorummm, umut hiç tükenmesin hayatlarımızda, heryeni gün yeni güzellikler getirsin hepimize

Ben de bilemiyorum şekerim sırrını. Annem çok güzel yapar ama ben de beceremiyorum. Sorun biz de mi acep?:44::44::44:
Aynen ben de çağla düştü diyeceksin sandım sonra senin düştüğünü okuyunca güldüm valla ne yalan söyleyeyim(Kızdın mı bacım)
Dişin için de geçmiş olsun canım sonunda kurtulacaksın ağrılardan.
Ben o megaloman eceyi yerim eminim çok tatlı söylüyodur.
Ayrıca kocanla olan muhabbetinize bayıldım
Evt cnm cok sorun ne bende cok merak ediyorum,elimden geldigi kadar olumlu dusunmeye calisiyorum rabbim sifa olsun dermansiz dert vermesin ins.
Amin canım, inşallah sonuçların temiz çıkar.
Bu arada elifle mahirin maceralarına bayılıyorum. Bakalım sonraki buluşmada neler olacak
İnşallah düşündüğün gibi değildir canım. Çok mu kusuyor kuzucuk?

Günaydın canım, ay maşallah adaya yerim onun ellerini, ayaklarını, parmaklarını, poposunu (kısaca her yerini)
Ne ara büyüdüler bu bıdıklar ya daha dün doğum telaşındaydık:18:

Allah iyiliğini versin senin güldürdün beni
İnşallah miranın uykuları bir an evvel düzene girer de sen de kuzu da rahat edersiniz.
Biz de iyiyiz canım çok şükür. 5 gün sonra işe başlayacağım için kızımla bol bol oynaşıp koklaşıyoruz
Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun.

Oyyy maşallahh Zeynep Ada'yaO salladığı popsunu ısırırıımmYa büyüdükçe iyice tatlı oluyorlar,,bizimki babaya baba, bana aba diyor halakızım diyorum ben anne bakıyor,abaaa diyoryani elaleme karşı ayıp dimi öğren şunuanneee,,cevap:abaaa.Düğün resmimizde beni tanımıyor,eşimi seviyor uyuz oluyorum
Gerçi çokcuk haklı,düğün resmimize bide kendime bakınca tanınmaz haldeyim
Kapıya kadar emekleyip hoşçakal yapıyorGaliba sıkılıyor evde yeni öprendiği uzun kelime bıydasürekli bıyda bıyda bıyda diyor
Alkışla deyince alkış yapabiliyorDede,dedüüü,nemmi,mama,dıgıl dıgıl ve diyor birde Unutmadan,ağzında bişey varken püskürtmede üstüne yoktur

Hmmm bence keke de aynı şekilde balla olur tatlım ama yine de bi vakit olduğunda arastırayım ben :) ben de seni öptüm muahhh :)

Bende arastırıcam canım,önce bulan söylesin
Sende photoshop biliyormussun,biraz biseyler yapsan ortaya cikar susler,insan kullanmayınca unutuyo ama sonra calisinca eli alisiyo,
olmazsa autocad'de yaparsın boyutlu boyutlu susler Defne Karen'e Bende program kullanmaktan el cizimini unutuyorum malesef,
unutmiyim diye arada Miranın portresini ciziyorum işteyken molada

meleğim ısırdım dilimi şekerimm sagolll hatta tahtalarada vurdumm bugünde deliksiz firesiz bir uyku uyudu zeyno çok şükür galiba keramet diş jelindee

BEYKOZ ve AZRAECE kızlar arkadaşlarını için dua edicem bende, zaten zeyno doğduğundan beri dilimden düşmez hiç kızımı severken allahım isteyen herkese ver yarabbim isteyene tattır bu sevgiyi derim ve zeynoyu bir severim bin şükrederim allaha, bu kuzuları bize layık görmüş ya en büyük zenginlik en büyük mukafat çok şükür inş hayırlı evlat ve insan olur bütün kuzularımız

sabah sabahh ne güldüm ya süpersiniz şekerim, bizdede durum tam tersidir ben gereksiz şeyler almayı sevmem ama eşim sürekli eee bişey almadık daha bukadarmıı durr şurdan şunuda alayım hımmm bunuda alayım belki lazım olur, yok belki canımız isterrr, çocuklar gibi herşeye saldırır, bakalım zeyno alışveriş günlerimize katıldığında neler olacak

hayırlı olsunn canım üst dişler baya zorluyor sanırım ya zeynomu mahvetti valla inş sizin ve herkesin sorunsuz ağrısız gelsin hoşgelsinnn

maşallah zeynep ada'ya büyüyorlar evet ya yaptıkları her bilinçli harekette şaşırıyor insan değilmi bizde öyleyiz eşimle şaşkın şaşkın birbirimize bakıp duygulanıyoruz sonradaa, ne güzeller bu minnoşlarrr

5 günmüü canım benimm sende çalışanlar kulübüne dahil oluyorsun yani artık hadi bakalım hayırlısı, cumaları birlikte saymaya devam ederiz şekerimm, ben sabah uyanırken mesela hımm bugun çarşamba olsun yarın cumaya bir gün kalacak diye uyandımm şaka gibi dimiii

Günaydın canım, ay maşallah adaya yerim onun ellerini, ayaklarını, parmaklarını, poposunu (kısaca her yerini)
Ne ara büyüdüler bu bıdıklar ya daha dün doğum telaşındaydık:18:

valla öyle tatlım bende ara ara düşünüyorum daha dün krnımdaydı hangi ara büyüdü diye..hele yaza düşünemiyorum yürümeyede başlarlar bıdık bıdık ellerillerinden tutup gezdiririz inş..

cnm abimin çocuğuda öyle şimdi 1.5 yasında hala annesine abla diyo..annesi hayır anne diyo bağırarak abla diyo oyun yaptı artık heralde..bakıcısınada teyze abla diyo:))öldürüyo bizi gülmekten..

bide cnm bizde ilk anne derse arkası kız baba derse arkası erkek derler..miranın arkası erkek sanırım..bizimki ilk anne dedi arkasıda kız olabilir Allahım sağlık versin kız erkek farketmez gerçi...

püskürtme olayı ise bebelerin ortak bir özelliği olsa gerek hepsi çok başarılı...

kocaman maşşallah miraya ben bir türlü hoşçakalı öğretemiyorum yapmıyor öle bakıyor ben byebye yaparken:))
bıydaya koptum ne demek acaba burda flnmı demek istiyor:)) gerçekten alemler bu kuzular..şimdi miranın yanında olsam onu birgüzel mıncıklasam öpüyo zada teyzesi mis kokulu gıdısından..

Evet kullanmayınca unutuyo insan ama yeniden baslayınca patır patır dökülüyo :)

Valla mira ve zeynep adanın performanslarına hayran kaldım. Defne alkışın yanında gel gel yapmayı öğrensi ve zada gibi baba nerde veya anne nerde deyince yüzlerimîze bakıyo. Bi de annemlere gittiğimizde muhabbet kuşları var. Eve geldik. Maviş nerde diyorum mavişin durdugu köşeye bakıyo. Teyzrsi saklanarak geliyodu mutfaktan. Teyze nerde diyorum mutfak kapısına bakıyo :) kuzu yaaa:) bi de daha önceden duyduğu sevdiği sarkıları tekrar duyunca ya da ben soyleyince guluyo seviniyo. Dün de şunu keşfettim. İki ya da üç tane peluş oyuncağı birbiriyle konuşturuyorum. Mesela
Merhaba bobo, oyun oynayalım mı
Tamam rupert, ama defne de bizimle oynasın olur mu
Tabii ki olur bobo, hadi defneyi çağıralım" diye sesimi değiltirerek konuşturuyorum ve çığlık atıyo acaip hoşlanıyo :)

Veeee plannerrr. Ne olursun şu dil jelinin adını sanını söyle. 2 gecedir oert oldum yine uyumuyo nbu kız. Diş mi gaz mı naz mı anlamadım ama olan bana oluyo yani. Bi de sana sorayım organikçisin ya ondan :) bebek tarhanasını nerden alıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…