2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Iyi günler baby ceren 8 ay 12 günlük bebeğime bamya çorbası içirdim dokunur mu acaba az bişey tadına baktırayım dedim çok sevdi dayanamadım

Benim bıdık geceleri çok uyanıyo burada fazla kalamıyorum
2. Dişide kendini gösterdi yavrumun heyecanla büyümelerini bekliyorum çok sevimli olucak kuşum
Üst dişlere daha zaman var gibi bundan sonra uykuları düzelir mi dersiniz kızlar
Çok ağlamıyo ama gözleri kapalı mızırdanıyo haliyle uyuyamıyoruz Sabah'ta erken uyandı kahvaltısını yaptırdım
Sağolsun eşim ilgilendi 2 saat uyumuşum nasıl iyi geldi bana o 2 saat

Doğru diyosun canım adet yerini bulsun diye ayrı ayrı yapim çok detaya girmeden aile arası bi kutlama olur ileride hatıra kalır
Tatlım benide aramadılar doktoru 9.ayda yaptırmamı söyledi
Sağlık Ocağı'da o güne kontrol günü vermişti zaten yapıldı aşısı
Madem oralarda çok göçmen var sizin doktor niye bi şey söylemedi acaba?
İnş bulaşıcı hastalıkları falan yoktur
İnsan görmemiş gibi öküz gibi bakanlara sinir olurum

Ohhh maşallah şekerim sana tepsiler havada uçuşacak yakında:)
Ellerine sağlık
Bende Tarık buğrayı bOl bol yeğenlerimle bir araya getiriyorum
Çok iyi oluyo kuzum için çok eğleniyor
Evde sürekli bizi görmekten sıkılıyo yavrular:)
Eskiden Tarık Buğra erkekleri gördüğü zaman çok ciddi bi şekilde suratlarını izlerdi
Sadece bayanlara cilve yapıp konuşurdu:)
Şimdi kadın erkek ayrımı yapmadan cilve yapıyo..karşısında ki insan onunla konuşmazsa hiç susmadan suratına bakarak bi şeyler anlatıyor:)
Çocuklarla bi araya gelince sevinçten çığlıklar kahkahalar atıyo ve 1 haftada o kadar değişti ki yeni yeni şeyler öğrendi bizi çok şaşırttı
Bol bol gezin canım mahirimle öptüm kuzumu
Oğlumda öpüyo kankasını

Tatlises im sormussun hangi tarif diye ..tarifimiz sevgili sekersizyesilcayin verdigidir..ben biraz degistiriyorum olcusunu ama gayet iyi oluyor ve 4 gune kadar yenebiliyor...yumusacik ve agizda eriyebilen tarza cok lezzetli oluyor

Canım senin yaptığın ölçüye yazarmısın bende deneyimçok merak ettim

Allah senin iyiliğini versin yaa şimdi tekrar okudum hala gülüyorum
Eşimede okudum oda çok güldü
En çok şu tükürme ve bak nasıl dilin açıldı bölümüne güldüm
Allah'ta seni güldürsün inş

selamın hellooooo:119::119::119:
bugün cumartesi hu huuuuu
çarşı gezecem yuppiii:119:
sizi çok özleyecem
görüşmek üzere
ühü ühüüü
gidiyorum
gittim

Gezin canım gezin
Biraz büyüsün çağlayı da takarsın koluna ne güzellll
3 prenses düşersiniz yollara

Iyi günler baby ceren 8 ay 12 günlük bebeğime bamya çorbası içirdim dokunur mu acaba az bişey tadına baktırayım dedim çok sevdi dayanamadım

Bebektim aramıza hoşgeldinnnn
Babycerene sormuşsun ama bende yedirdiğim için cevap vermek istedim:)
Bende yediriyorum oğluma dokunmadı ve çok seviyo
Haftada 1 kez muhakkak menümüzde yer alıyo

Canım ameliyat oldun mu merak ettim?
Eğer olduysan ayaklanman zaman alır ama buraları habersiz bırakma
İnş ağrıların geçer Şimal i rahatça kucağına alabilirsin

Canım okullar açılacak artık hala dönmediniz mi?
Hadi katıl artık aramızaaaaa
Özledik sizi

Tatlicadi ilgin için teşekkür ederm babası sebze yemeklerini pek yemez o yüzden oğlum herşeyden yesin istiyorum

Tatlicadi ilgin için teşekkür ederm babası sebze yemeklerini pek yemez o yüzden oğlum herşeyden yesin istiyorum

Rica ederim canım..
Aynı sorun bizde de var benim eşimde sebze sevmez:)
Bende bi çok sebzeyi tattırmaya çalışıyorum alışması için
Şu anda kereviz haricinde sevmediği sebze yok gibi umarım böyle devam eder:)

çok heycanlandımbu soruyu bana sorduguna eminmisin tatlım
ilk defa böyle bir soru alıyorumda
ses deneme bir kiii...
cevap veriyorum,
canım ben daha önce hiç vermedim bilemiycem
umarım yardımcı olabilmişimdir

şaka bi yana,ne olacak ki canım bende yavaştan başladım kurubakliyatlara..ölçüyü kaçırmayalım
bir sorun olacagını sanmıyorum..

hala gidemedim eşimi bekliyorum

Euheuheu genelde erkekler bayanları bekler
Sizde tam tersi olmuş
Bizde eşim hazırlanır ayakkabısı elinde bekler
Tarık Buğra yı hazırlamasını söylerim ben anca hazırlanırım

Ben şimdi bunları yazdım ama eşinin dışarda olma ihtimalide var gelmesini bekliyo olabilirsin bak o ihtimal yeni aklıma geldi

euheuheuheuuuu
evet eşim dişarda ehuehuehuu
gelsin ben ona yapacagımı bilirim
bak saat kaç oldu
yazık degilmi bana
ayrıca ehueheuehu yazmakta çok zevkliymiş ha
ehueheuheu

gün içinde bebitolarınıza ne sıklıkla ve neler yediriyorsunuz? Şeker ve tuz kullanıyor musunuz? Lütfen cvp verin kızlar

euheuheuheuuuu
evet eşim dişarda ehuehuehuu
gelsin ben ona yapacagımı bilirim
bak saat kaç oldu
yazık degilmi bana
ayrıca ehueheuehu yazmakta çok zevkliymiş ha
ehueheuheu

Evt canım biz seninle euheuheuhe laşalım artık euheuheueuh
Birde yavru kedinin puhahaha sı var bak bu da çok zevkli
Olsun canım sizde akşam gezmesi yaparsınız:)

gün içinde bebitolarınıza ne sıklıkla ve neler yediriyorsunuz? Şeker ve tuz kullanıyor musunuz? Lütfen cvp verin kızlar

Ben bazen tatlandırmak için çok minicik tuz ekliyorum doktorunada söyledim sorun olmayacağını söyledi..
Sabah 8 gibi kahvaltı,10 civarı meyve,13:00 da 1 köfte biraz yoğurt,16:00 da meyveli yoğurt,19:30 civarı bizimle masada yediğimiz yemeklere eşlik ediyo:) yatmadan önce muhallebi..
Yalnız benim kuzum gündüzleri emmeyi bıraktığı için menümüz kalabalık..emzirdiğim zaman bu şekilde olmuyodu

Son düzenleme:
neden bıraktı emmeyi? Yemeklere eşlik derken tatlı tuzlu ne varsa mı? 28 mayıs doğumlu daha dişimiz yok öle köfte falan yemeyiz biz

çok sağolasın o an seni gördüm onlıne olarak özel mesaj yazamıyorum daha da ama arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar tşk ettm

cepten bağlanınca da hep yanlış yazıyorum.bu arada ben haziran annesiydim sezeryanla mayıs annesi olmak zırunda kaldım.sonra da doguştan bi hastalıkla uğraştığımızdan hiç bakamax oldum kimseyi tanımıyorum burdan.herkez ne güzel kaynaşmış.zamanım oldukça bende burda olurum inşallah sizlerle.baya bilgi paylaşımı var çok hoş

sabahları 08-09 arası kahvaltı kahvaltısında yumurta zeytin peynir patates ve kıymadönüşümlü arkasından 1 saat oyun uyur uyanınca işteysem eğer sağdığım sütü içer 12-12,30 arası meyveli cevizli cici bebeli yoğurt sonra ben işten gelirim emer 1 saat oyun sonra yine uyku uanınca bazençorba bazen muhallebi yer akşama da bize eşlik eder yatmadan da muhallebi kıvamında bişeyler yer. tuz kullanıyorum yani ne yalan söyleyelim

neden bıraktı emmeyi? Yemeklere eşlik derken tatlı tuzlu ne varsa mı? 28 mayıs doğumlu daha dişimiz yok öle köfte falan yemeyiz biz

Tarık buğranın emmesi 3. Ayından beri problemliydi zaten..gündüz çok fazla emmez geceleri telafi ederdik
Yaklaşık 1 haftadır hiç emmiyo yine geceleri telafi etmeye çalışıyoruz ama yeterli olur mu bilmiyorum
Son 1 haftada 2 diş birden çıkardı ondan diye düşündüm..doktoruda onayladı ve 9. Ayda da bazı bebekler memeyi bırakabiliyorlar diye söyledi
Bizimki hep bırakma modundaydı zaten..
Yemeklere eşlik derken..şeker hiç kullanmadım şimdiye kadar,tuz yemediği zaman tatlandırmak amacıyla kullanıyorum..bize yaptığımız yemeklerden baharatını salçasını eklemeden önce bi miktar onun için ayırıyorum tatlı-tuzlu ne varsa yememiş oluyo:)
Bizimkininde sadece önde 2 dişi var...köfteyi ezerek minik lokmalar halinde veriyorum gayet güzel yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…