2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben geldiiiiiiiiiiiim
Çok şükür bugünüm beklediğimden iyi geçti kızım da anneannesiyle gayet mutluymuş.
inşallah hep böyle devam eder. Bakalım yine neler kaynattınız?

begensim begendim begendim
hemen mail atıver sekerim adresi detay goreyim
tac&badi bu tarz istiyorum cunku ozellikle,cocuksu ve sade

haziranın ilk haftası canım benim poyrazdan hamileligini anlamadı bide iştah falan kalmadı o kilo verdi ben aldım bana ne oluyorsa asil zeynep adamızın pamuk ellerinden öperim muck:127:

Ben geldiiiiiiiiiiiim
Çok şükür bugünüm beklediğimden iyi geçti kızım da anneannesiyle gayet mutluymuş.

cnm ilk günün iyi geçmesine ve bestenin anneneyle mutlu olmasına cok sevındım inş. bolede devam eder tatlım..

bambucancım cnm diş buğdayınız hayrlı olsun..merakla bekliyoruz resimleri..

birey soracağım kızlar ben Tuana ya çorba içiriyorum mesela abir dolu kâse yine de meme emiyor öyle uyuyor yada doyuyor anlamadim yahu:44:
ömer de hastaneden beri ek gıdasınıalsa bile beni emmeden rahat edemiyor
zaten dolu dolu olmuyor zırt pırt emdiği için
3saat bekleyeyim azıcık biriksin diyorum yok
seninkiler doluyor mu hala?

AZRAECE sana soracaktım unuttum
maşallah en verimlimiz sen ve biyologsun süt konusunda :)
benim göğüslerim hala sızlıyor ve 3,5 4saat sonunda doluyor ama gece mesela emzirip yatıyorum sabaha kadar deliksiz uyuduğumda eskiden acırdı şimdi öyle taş gibi yumru yumru olmuyor
sizde durumlar nasıl?
not: PLANNER SANA TEKRAR TEŞEKKÜRederim
işyerinde 2 kere sağmaya başladığımdan ebri ciddi anlamda arttı sütüm
eskiden sadece öğlen sağıyordum sanki daha çok birikecekmiş gibi ama şimdi saati gelince sağ beni diyor

vallaha da bildin kızzz :) dün arkadaşımla buluştuk çay içtim hem de şekersiz :) çünkü yanında bi dilim pastayı hüplettim :)
beni de bildi :) beraber avmye gitmeme kararı almıştık 1 ay dayanabildim tuttuğum gibi sürükledim koruparka :)
ömerimin de uyuyacağı tuttu sağolsun yavrum annesine müsaade etti
eşimle ömer takıldı ben de doyasıya alışveriş yaptım
la senza'da indirim varmış pamuklu sütenlerden aldım çok terliyor göğüs bölgem pişik oluyorum sonra

aynı durumdan muzdaribiz
bu aralar legolara merak saldı annemlerde sürekli lego oynuyor
dokun hisset srisinin OYUN ZAMANI kitabını aldım haftada 1-2 kere onu çıkarıyorum baya oyalanıyor
ikeadan aldığımız vinç de oldukça iş görüyor ama bunların dışındakiler rafda süs gibi kaldı
sanırım halkalardan alacağım bizde içiçe geçen üstüste konulan yarım küre şeklinde kaplardan vardı ama hem çok yer kaplıyor hem de halkaları geçirmeye çalışması motor becerisine daha faydalı gibi geldi

başka ne alabiliriz cidden :26:

bu arada cmt yoldasınızdır diye düşündüm ama pazar günü bekledim valla şöyle ayaküstü olsun zeynomu göreyim diye
kız evi naz evidir olsun gerekirse biz gelir görürüz gelin namzetimizi
gelin namzeti deyince aklıma semra hanım geldi. yazık oğlu öldü kadın hala tvlerde programlara katılıyordu

bir de biz çıkaraydık dişimizi bizden başka dişsiz kalmadı galiba forumda

gönderdim cnm mail..hediyelikler cok guzel kaçaymış...
Yazı söyle Zadacan:)
Mickey ve Minnie Mouse çifti, en az Beckhamlar ya da Kate Moss ve Jamie Hince kadar ikonik bir çift. Her ikisi de moda dünyasının sevdiği ve ilham aldığı isimler… Zaten daha önce de Hayat Sana Güzel Miki! adlı bir postla durumu güzelce açıklamıştık. Bu kez kendilerinin evlerine konuk oluyoruz. Magazin basınının gözde çifti Mouse Ailesi’nin son favorisi onlara özel tasarlanan mickey + minnie mouse hand wash sabunlarmış. Fiyatı 4.49 Dolar.

Bize tasarlamamışlar almayalım canım

haha:))) haklısın tatlım bize yapmamışlar almayalaım ve gercekten cok pahalıymış hediyelik için bide bizim sulale kalabalık iyice batarız..:))

Ne guzel seyler buluyorsunuz, icim gidiyor valla..civil civil hepsi..ben cok begendim..simdi hayel ettim Zeyno nun uzerinde eminim cok yakisir..pitir pitir da yurur o guzel kabarik etegi ile iste o zaman gelde yeme,offf off bu kizlarin kiyafetleri cok fena oluyor, albenileri cok ..

Ben geldiiiiiiiiiiiim

Hosgeldin cnm, cok sevimdim ilk gununun guzel gecmesine, cok sukur atlatmissin..Bestenin anneanneyi sevmeside cok iyi olmus..allah hep gonlune gore versin cnm..Yarim egitim yilin hayirli olsun ins

MELEĞİM, BABYCEREN, TATLICADI, ZADA, PLANNER, MUTLU ANNE, NAGİHAN güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım benim

PLANNER diş buğdayınız hayırlı olsun canım. Darısı ağrısız sızısız diğerlerine olsun inşallah. Biz eşimle oynamak için jenga almıştık. Sonra kızımıza çıkardık oynasın diye, onlarla kule yapıyoruz o da gelip yıkıyo hemen. Bayılıyo ona. Bir de dedesi müzikli davul almıştı vurunca ve çevirince müzik çalıyo. Favori oyuncakları bunlar canım.

BABYCEREN tahminin doğruydu şekerim dün sürekli kuzuma bakıp bakıp iç çektim ama neyse ki günüm iyiydi. Sana da kolay gelsin canım ağrısız kurtul inşallah dişinden. Beste de sürekli ayağa kalkmak istiyo bizlerden birini görünce hemen elini uzatıyo, bayılıyorum o hareketine. Emekleme bizde de yok, çok sıkılıyo yüz üstü durmaktan. Bu arada şiirin de süperdi şekerim çok yaratıcı.
Not: sana bayılıyorum

TATLICADI demek tarık buğra 29 dk emdi aferin ona. Hep böyle emsin inşallah anneyi.

ZADA biz besteyi babasının kucağında yıkıyoruz çok mutlu oluyo siz de deneseniz canım. Ya da senin kucağında, belki o zaman kendini daha güvende hisseder. Bu arada zeynomun 6. dişi de hayırlı olsun canım.

MUTLU ANNE 4 çocukmu Ayyy düşüncesi bile felaket neyse ki atlatmışsın. Bu arada Mira o güzellikle ne kapaklara resim olur şekerim Maşallah ona.

BEYKOZ 2.dişiniz hayırlı olsun canım.

BAMBUCAN sizin de diş buğdayınız hayırlı olsun canım valla özledik seni

NAGİHAN valla azmini alkışlıyorum canım arkadaşım yakında manken gibi olursun sen.

AZRAECE şiirin bence çok güzel olmuş. Ne kadar hoş bir düşünce. Eminim kociş sana tekrar aşık olur.

MELEĞİM çok tatlısın

Hepinizi seviyorum şekerler

cnm ilk günün iyi geçmesine ve bestenin anneneyle mutlu olmasına cok sevındım inş. bolede devam eder tatlım..

bambucancım cnm diş buğdayınız hayrlı olsun..merakla bekliyoruz resimleri..

Hosgeldin cnm, cok sevimdim ilk gununun guzel gecmesine, cok sukur atlatmissin..Bestenin anneanneyi sevmeside cok iyi olmus..allah hep gonlune gore versin cnm..Yarim egitim yilin hayirli olsun ins

Çok teşekkür ederim kızlar.

!PLANNER canim oyuncak meselesini gundeme getirmen cok iyi oldu benimde birsuredir aklimda yogun bir sekilde bu konu vardi,hem egitici hem eglenceli birseyler istiyorum arada birde olsa soyle dalsa oynamaya ne guzel olur

Size bir oyuncak ile ilgili birsey anlatmak istiyorum,inanilmaz uzuldugum birsey.Iki hafta kadar once kayinvalideme gittik ve birsure sonra Masala oynamasi icin bir oyuncak getirdi( gorumcemin kizinin eski kucukluk oyuncagi) tam Masal yas gurubunun oyuncagi ve cok guzel kizimda bende cok sevdik,dugme seklinde hayvan figurleri var basinca hangi hayvansa o ses cikiyor kenarinda bizlerin aldigi halka gecirme yeri var gecirdikce isiklar yaniyor muzik caliyor,gunesi dogmasi icin elini suruyorsun horoz otuyo...........vb.neyse eve donerken saka yollu dedimki eeee hani oyuncagini vermiyomusun babaannesi kizima,hem boyle guzel oyuncak var neden daha once getirmedin,neyse goturelimde kizim doya doya oynasin.
CEVAP, hayir buraya geldikce oynar,gorumcemde dahil bu cvbi verdiler,dusunun eski oyuncagi bile vemediler torunlarina ki babamiz gurbette sozde onlara emanetiz.Simdi gidip aynisindan bulup alsam meydan okumus olacagim,hakliyken haksiz duruma dusecegim,nekadar uzuldugumu kelimelerle ifade edemem.Ilk defa susmadim evet sakaya vurarak soyledim ama dedimki,aman alin oyuncaginizi oturup kendiniz oynayin ben alirim kizima,babaannen ve halan vemedi kizim ama ben sana aldim al oyna derim dedim

ben geldim
süslendim püslendim(niye süslendigimi birazdan anlayacaksınız:))
dişçiye gittim ama dişim çekilmedi çünkü daha iltihabı geçmemiş perşembeye kaldı..
benim bu dişte yılan hikayesine döndü resmen bizi takip etmeye devam edin:)
dişçiye giderken kırmızı rujumu sürmedim çünkü adam kızıyodişçide işim bitti geçtim lavaboya
rujumu sürdüm sonra dedim eşimin işyerine gidiyim..çok oldu ugramamşıtım..
yeni sikreter gelmiş dedim onu bir görüyüm..
oda beni görsün istedimneyse gösterdim boyumu posumu kızabeni pek bir begendi
neyse eşimin yanında çalışmasında bir sakınca görmedim..
zaten pekte güzel degilmişohhh içim rahatladı evime geldim...
akşam misafirim var hemde yemegegidiyimde bir makarna suyu koyayım

Ne sinir bozucular öyle yaa
Ben de gidip bulup aynısını alırdım muhtemelen çocuğum konusunda gerçekten çok hassasım.

ILKIM,tatlim ilk is gununun iyi gevmesine cok sevindim ama asil bestemize anneannenin bakacak olmasina cildiricasina sevindim,samimiyetime inan canim bu konuda cok hassasim kendi cocugum gibi dua ediyorum bakiciya birakmak zorunda kalan annelere allah iyi insanlarla karsilastirsin,senin gozun arkada kalmicak cok mutluyum,insan annesine bile biraksa kalbinin yarisi evde kaliyor dimi,allah yardimciniz olsun,ben ise baslamak icin kizimin bir yasini doldurmasini bekliyorum,benimde annem bakacak

PINARDA,canim ilkime soyledigim seyler senin icinde gecerli insallah o bayan iyi bakar dogacigima.Dun ruyamda sana yalvariyordum pinarda lutfen gecerli bir sebebi yoksa sakin o bayana guvenip birakma diye artik nekadar etkilendiysem,sabah okudum teli bozukmus,allahim seninde yardimcin olsun canim.Bide dogada benim kizim gibi extra ilgi isteyen istahsiz ugrasmayla beslenen bir bebek umarim gonlune gore olur hersey,simdiden hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…