2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çiçekçiçek__ne demek ya oyuncagı veremezmiş varmı öyle birşeyben olsam varya gider aynısını bulurdum
alırdım..iyi demişsin onlar oynasın onunla..bir dahada çıkartasınlar o oyuncagı ortaya

planner,tatlıcadı,mutluanne,zada...kızlar sağolun ilgi ve alakanız için...boğazımın ağrısı azaldı çok şükür...mutluanne not aldım pastilin adını...kuzularınızı öpüyorum...
ilkim81 cnm ilk iş günün hayırlı olsun...ben hazirana kadar ücretsiz izin aldım...ama maddi olarak tek maaş bizi zorluyor...çok şanslısın anneanne bakıyor ne güzel...keşke benim annemde yakın olsada bakabilse...okulu özlemişmisin?ben özlüyorum bazen...ama oğlumuda mecbur kalmadıkça bırakamam...

Canım arkadaşım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah senin de karşına senin gibi yüreği temiz insanlar çıkartsın. Masala anneannesi bakacakmış çok sevindim. Gerçekten çok büyük bi şans. Öpüyorum seni ve güzel kızını

çiçekçiçek__ne demek ya oyuncagı veremezmiş varmı öyle birşeyben olsam varya gider aynısını bulurdum
alırdım..iyi demişsin onlar oynasın onunla..bir dahada çıkartasınlar o oyuncagı ortaya

Canim birde durumlari gayet iyi,yeni oyuncak alip torunlarina yegenlerine getireceklerine eski oyuncagi esirgediler.Gorumcem gecende geldi cok tekrar konuyu actim cok zoruma gittigini soyledim,oda dediki e o oyuncala oynamasi icin sik sik goturursun annemlere,aaaaaaaaaaaaaaa ciglik atmak istiyorum gecekten,bende dedimki o oyuncak icinmi goturcem,hic goturmuyorum ozaman.

Teşekkür ederim canım, senin de daha iyi olmana çok sevindim inşallah atlatırsın hastalığı.
Aslında benim annem de uzakta ama geldi yine de sağ olsun. Okulu özlemişim gerçekten ama aklım hep kızımdaydı. İlk günü atlattığım için biraz daha rahatım. Allah senin de gönlüne göre versin. İnşallah iyi bir bakıcıya rast gelirsin canım.

ZADA,tatlim merhaba Banyo konusunda aklima biseler geldi ama ise yarami bilemiyorum.Eger eviniz kalorifeliyse banyoda ustmeyecekse kuveti biraz doldursan sende zeynepcimle girsen biraz oynasaniz sip sip belki hosuna gider,banyo oyuncaklari var onlardanda yardim alabilirsin,once kendine su dokersin ve gulersin,bir sana bir bana seklinde,ne bilim olmadimi:18:

ilkim66__canım ilk gününü rahat geçirmişsin çok sevindim..beste uyumlu bir bebek zaten bak anneannesine hiç
zorluk çıkarmamış..senin aklın hep kuzundadaır tabikide ama zamanla daha rahat olacaksınız canım..
not: o not banamıydı canımgerçi adımın altına yazmışsın kesin banadırbende sana bayılıyorum

çiçekçiçek__allah sana sabır versin..görümcenle kaynana yada akıl fikir versin inşallah..

planner__canım bizde her çeşit oyuncak var..bütün paramızı oyuncaklara yatırmışız..ama malesef
çağla hepsinden sıkıldı..yani bunun sonu yok..bence bir süre birşey alma..biraz daha büyüsün bekle..
çağlanın en güzel oyuncakları suşişesi,el havlusu,çöp kutusu,peçetelik,çocukbezi,terlik,....

yemekli misafire makarna mı yapıyon Allah iyiliğini versin senin

saat 4 buçukta haber veren misafirin önüne makarna koyarım ben
ama kıymalı yaniöyle basite atılacak bir yemek degil kıymalı makarna
kıymasıda bol yani düşün 7 buçuk liralık kıyma siparişi verdim

gelen kişi 1 kişi canım benim kankam..sorun olmaz

güzel mayıs annelerine selam olsun
ben yine oruçluyum neyse ki çok az kaldı ezanın okunmasına
şafak 10 olucak hayırlısıyla
ilkim ve pınarda canlarım gününüz nasıl geçti acaba,inşallah yavrularda sizde iyisinizdir
herkesler iyidir inşallah

Sağol tatlım. Evet o not sanaydı.

Canim, Allah kabul etsin,bende cok istiyorum ama bir turlu ya Allah diyemedim,senden ilham alip baslariz bizlerde insallah

cnm bizim kuvetimiz yok duşakabin var yanı doldurma gibi bir sansım yok ama kızımla birlikte duşakabine girip suyu hiç açmadan biraz oynayıp senin dediğin gibi önce kendime su dokup sonra ona deniycem cnm inş işe yarar..artık heryolu denicez bakalım çok saol tatlım..burayı cok sevıyorum herkes bırbırı ıcın cozumler arıyor..iyiki varsınız...

İlkimcim seni aylamışım kusura bakma. İlk iş gununun iyi gecmesine cok sevindim. Kuzunun problem cıkarmamasına da öyle.

Pinarda senin bakıcı da cıkmıs ortaya. Nasıl gecti bugun?

Yahu ben rüyamda boğazımın kesildiğini görüyorum. Koca bi delik acılmış ve kan fışkırıyodu. Nefes alamıyodum be biri beni hasyaneye goturuyodu. Yolda babamı arıyorum ama panik olmasınlar diye ne dicemi bilemiyodum falan. Ama kan görmedim.

Sağol canım çok şükür günüm iyi geçti.
Sen de kuzunda iyisinizdir inşallah
Allah kabul etsin canım.

çok sağol canım

MUTLU ANNE,dun aksam kizimi uyuturken hep sen aklimdaydin,ya sen ne sabirli eli ayagi opulesi insanmissin.Dun kizimi uyuttum tam besigine koydum gozu yari acik yari kapali kikirdemye basladi oyun yapar gibi yastiga saklaniyor guluyor falan neyse hemen geri aldim tam 40 dk ugrastim tekrar uyudu besige koymamla yine kikir kikir a kizimmmm tamam cok tatli gorunuyorsun ama benimde bir sabrim var dedim tekrar aldim uyuttum yani toplamda 1 saat 15 dk falan surdu bu islem,ve bu surekli yasanmamasina ragmen cok gerildim,bir yandan salliyorum bir yandan senle konusuyorum ehuehuehue Neyseki birazcikta olsa duzelmis uykulariniz

Allah Razı olsun canım,estağfirullah ne demek:26: Gerçekten çok zorlandığım doğru,hele şu saatlerde gözlerim batmaya başlıyo walla ama napalım geçicek diyip Allah'a,dırdırlarımı yazıp size sığınıyorum,,çok zorlandığımda da eşime kapris yaptımmı tamam oluyorpaylaşıp rahatlıyorum Rabbim dermansız dert,hastalık vermesin,,buna da şükür

sagol canım, hoşuma gitti bu pepe kule:) bunuda ekledim listeme, halkalardan bizdede var sıkıldı ama:

Ben geldiiiiiiiiiiiim
Çok şükür bugünüm beklediğimden iyi geçti kızım da anneannesiyle gayet mutluymuş.
inşallah hep böyle devam eder. Bakalım yine neler kaynattınız?

canım gününün güzel geçmesine çok sevindim, seni ve minnoşunu öpüyorum kocaman

canım nedemek nedemekk azıcık daha süt için heryol mübahh küçücük bir faydam olduysa ne mutlu banaaa buarada özel mesajını (yani numaranı) bu sabah gördüm şekerim, pazar dönüşümüz çok yağmurluydu ya ve çok yorucuydu çünkü zeyno feribota kadar sürekli ağladı canım ya artık emin olduk karanlıktan korkuyor bizim minnoş daha öncede bikere evde elektrikler kesildiğinde aynı şeyi yapmıştı sebepsiz ağlayıp duruyor yine öyle yaptı dün akşam arabada ve artık gece yolculuğuna veda ettik bizde çok yoğun ve yorucu bir haftasonuydu, ama hep aklımdaydın şekerim bir fırsat olsada kaçıp ömercikle buluşsak diye düşündüm hep ama kısmet değilmiş, sizi ist a bekliyoruz artık

ayy sinir oldum canım ya bencede aynısı bul al hatta onlara giderkende yanında götür ee napayım çok sevmişti siz vermeyince aldım bende derdim ben olsam

siz oyuncak konusunda abladan dolayı şanslısınız, ama butun kuzuların favorısı çağlayla aynı sanırımm

anneuzman arkadaşlarım,fikrinize ihtiyacım var yine,
eşime 14şubat için jest yapıp çiçek mi gondereyim aşklı güzel bir notla(kızım ve benden)
yoksa erkek çiçekten anlamaz deyip çiçekli kalpli keklerden mi gondereyim?
not: birkac yıl önce çiçekli çikolatalardan yaş gününde yollamıştım ama futbol topu şeklindeydi.cok begenmisti,iştekilerle afiyetle yemişler:)

Yardımlarınızı bekliyorum şekerler
sol enustteki güllü kekler yada diger resimdeki cicegi dusunuyorum ama karar veremedim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…