ILKIM,tatlim ilk is gununun iyi gevmesine cok sevindim ama asil bestemize anneannenin bakacak olmasina cildiricasina sevindim,samimiyetime inan canim bu konuda cok hassasim kendi cocugum gibi dua ediyorum bakiciya birakmak zorunda kalan annelere allah iyi insanlarla karsilastirsin,senin gozun arkada kalmicak cok mutluyum,insan annesine bile biraksa kalbinin yarisi evde kaliyor dimi,allah yardimciniz olsun,ben ise baslamak icin kizimin bir yasini doldurmasini bekliyorum,benimde annem bakacak
PINARDA,canim ilkime soyledigim seyler senin icinde gecerli insallah o bayan iyi bakar dogacigima.Dun ruyamda sana yalvariyordum pinarda lutfen gecerli bir sebebi yoksa sakin o bayana guvenip birakma diye artik nekadar etkilendiysem,sabah okudum teli bozukmus,allahim seninde yardimcin olsun canim.Bide dogada benim kizim gibi extra ilgi isteyen istahsiz ugrasmayla beslenen bir bebek umarim gonlune gore olur hersey,simdiden hayirli olsun
çiçekçiçek__ne demek ya oyuncagı veremezmiş varmı öyle birşeyben olsam varya gider aynısını bulurdum
alırdım..iyi demişsin onlar oynasın onunla..bir dahada çıkartasınlar o oyuncagı ortaya
planner,tatlıcadı,mutluanne,zada...kızlar sağolun ilgi ve alakanız için...boğazımın ağrısı azaldı çok şükür...mutluanne not aldım pastilin adını...kuzularınızı öpüyorum...
ilkim81 cnm ilk iş günün hayırlı olsun...ben hazirana kadar ücretsiz izin aldım...ama maddi olarak tek maaş bizi zorluyor...çok şanslısın anneanne bakıyor ne güzel...keşke benim annemde yakın olsada bakabilse...okulu özlemişmisin?ben özlüyorum bazen...ama oğlumuda mecbur kalmadıkça bırakamam...
yemekli misafire makarna mı yapıyon Allah iyiliğini versin senin
ilkim66__canım ilk gününü rahat geçirmişsin çok sevindim..beste uyumlu bir bebek zaten bak anneannesine hiç
zorluk çıkarmamış..senin aklın hep kuzundadaır tabikide ama zamanla daha rahat olacaksınız canım..
not: o not banamıydı canımgerçi adımın altına yazmışsın kesin banadır bende sana bayılıyorum
çiçekçiçek__allah sana sabır versin..görümcenle kaynana yada akıl fikir versin inşallah..
planner__canım bizde her çeşit oyuncak var..bütün paramızı oyuncaklara yatırmışız..ama malesef
çağla hepsinden sıkıldı..yani bunun sonu yok..bence bir süre birşey alma..biraz daha büyüsün bekle..
çağlanın en güzel oyuncakları suşişesi,el havlusu,çöp kutusu,peçetelik,çocukbezi,terlik,....
güzel mayıs annelerine selam olsun
ben yine oruçluyum neyse ki çok az kaldı ezanın okunmasına
şafak 10 olucak hayırlısıyla
ilkim ve pınarda canlarım gününüz nasıl geçti acaba,inşallah yavrularda sizde iyisinizdir
herkesler iyidir inşallah
ZADA,tatlim merhabaBanyo konusunda aklima biseler geldi ama ise yarami bilemiyorum.Eger eviniz kalorifeliyse banyoda ustmeyecekse kuveti biraz doldursan sende zeynepcimle girsen biraz oynasaniz sip sip belki hosuna gider,banyo oyuncaklari var onlardanda yardim alabilirsin,once kendine su dokersin ve gulersin,bir sana bir bana seklinde,ne bilim olmadimi:18:
güzel mayıs annelerine selam olsun
ben yine oruçluyum neyse ki çok az kaldı ezanın okunmasına
şafak 10 olucak hayırlısıyla
ilkim ve pınarda canlarım gününüz nasıl geçti acaba,inşallah yavrularda sizde iyisinizdir
herkesler iyidir inşallah
İlkimcim seni aylamışım kusura bakma. İlk iş gununun iyi gecmesine cok sevindim. Kuzunun problem cıkarmamasına da öyle.
Pinarda senin bakıcı da cıkmıs ortaya. Nasıl gecti bugun?
Yahu ben rüyamda boğazımın kesildiğini görüyorum. Koca bi delik acılmış ve kan fışkırıyodu. Nefes alamıyodum be biri beni hasyaneye goturuyodu. Yolda babamı arıyorum ama panik olmasınlar diye ne dicemi bilemiyodum falan. Ama kan görmedim.
MUTLU ANNE,dun aksam kizimi uyuturken hep sen aklimdaydin,ya sen ne sabirli eli ayagi opulesi insanmissin.Dun kizimi uyuttum tam besigine koydum gozu yari acik yari kapali kikirdemye basladi oyun yapar gibi yastiga saklaniyor guluyor falanneyse hemen geri aldim tam 40 dk ugrastim tekrar uyudu besige koymamla yine kikir kikir a kizimmmm tamam cok tatli gorunuyorsun ama benimde bir sabrim var dedim tekrar aldim uyuttum yani toplamda 1 saat 15 dk falan surdu bu islem,ve bu surekli yasanmamasina ragmen cok gerildim,bir yandan salliyorum bir yandan senle konusuyorum ehuehuehue Neyseki birazcikta olsa duzelmis uykulariniz
Canım ben en son e bebekten linkteki oyuncağın faklı bir versiyonunu almıştım,,kuleyi dikiyorum üzerinde sayılar ve renkler var,
hem rakamları söyleyip hem renkleri söylüyorum dikerken,, kıza da ver diyorum vermiyor ama her akşam oynuyoruz bu oyunu
birde halkalar varya hani,,artık kendi kendine geçiriyor onları(uzzun uğraştan sonra),,bizde aferiin diyip alkışlıyoruz gaza geliyor vurmaya başlıyor gülerek
Pepee Mini Kule - e-bebek.com
Ben geldiiiiiiiiiiiim
Çok şükür bugünüm beklediğimden iyi geçti kızım da anneannesiyle gayet mutluymuş.
inşallah hep böyle devam eder. Bakalım yine neler kaynattınız?
not: PLANNER SANA TEKRAR TEŞEKKÜRederim
işyerinde 2 kere sağmaya başladığımdan ebri ciddi anlamda arttı sütüm
eskiden sadece öğlen sağıyordum sanki daha çok birikecekmiş gibi ama şimdi saati gelince sağ beni diyor
beni de bildi :) beraber avmye gitmeme kararı almıştık 1 ay dayanabildim tuttuğum gibi sürükledim koruparka :)
ömerimin de uyuyacağı tuttu sağolsun yavrum annesine müsaade etti
eşimle ömer takıldı ben de doyasıya alışveriş yaptım
la senza'da indirim varmış pamuklu sütenlerden aldım çok terliyor göğüs bölgem pişik oluyorum sonra
aynı durumdan muzdaribiz
bu aralar legolara merak saldı annemlerde sürekli lego oynuyor
dokun hisset srisinin OYUN ZAMANI kitabını aldım haftada 1-2 kere onu çıkarıyorum baya oyalanıyor
ikeadan aldığımız vinç de oldukça iş görüyor ama bunların dışındakiler rafda süs gibi kaldı
sanırım halkalardan alacağım bizde içiçe geçen üstüste konulan yarım küre şeklinde kaplardan vardı ama hem çok yer kaplıyor hem de halkaları geçirmeye çalışması motor becerisine daha faydalı gibi geldi
başka ne alabiliriz cidden :26:
bu arada cmt yoldasınızdır diye düşündüm ama pazar günü bekledim valla şöyle ayaküstü olsun zeynomu göreyim diye
kız evi naz evidir olsun gerekirse biz gelir görürüz gelin namzetimizi
gelin namzeti deyince aklıma semra hanım geldi. yazık oğlu öldü kadın hala tvlerde programlara katılıyordu
bir de biz çıkaraydık dişimizi bizden başka dişsiz kalmadı galiba forumda
!PLANNER canim oyuncak meselesini gundeme getirmen cok iyi oldu benimde birsuredir aklimda yogun bir sekilde bu konu vardi,hem egitici hem eglenceli birseyler istiyorum arada birde olsa soyle dalsa oynamaya ne guzel olur
Size bir oyuncak ile ilgili birsey anlatmak istiyorum,inanilmaz uzuldugum birsey.Iki hafta kadar once kayinvalideme gittik ve birsure sonra Masala oynamasi icin bir oyuncak getirdi( gorumcemin kizinin eski kucukluk oyuncagi) tam Masal yas gurubunun oyuncagi ve cok guzel kizimda bende cok sevdik,dugme seklinde hayvan figurleri var basinca hangi hayvansa o ses cikiyor kenarinda bizlerin aldigi halka gecirme yeri var gecirdikce isiklar yaniyor muzik caliyor,gunesi dogmasi icin elini suruyorsun horoz otuyo...........vb.neyse eve donerken saka yollu dedimki eeee hani oyuncagini vermiyomusun babaannesi kizima,hem boyle guzel oyuncak var neden daha once getirmedin,neyse goturelimde kizim doya doya oynasin.
CEVAP, hayir buraya geldikce oynar,gorumcemde dahil bu cvbi verdiler,dusunun eski oyuncagi bile vemediler torunlarina ki babamiz gurbette sozde onlara emanetiz.Simdi gidip aynisindan bulup alsam meydan okumus olacagim,hakliyken haksiz duruma dusecegim,nekadar uzuldugumu kelimelerle ifade edemem.Ilk defa susmadim evet sakaya vurarak soyledim ama dedimki,aman alin oyuncaginizi oturup kendiniz oynayin ben alirim kizima,babaannen ve halan vemedi kizim ama ben sana aldim al oyna derim dedim
planner__canım bizde her çeşit oyuncak var..bütün paramızı oyuncaklara yatırmışız..ama malesef
çağla hepsinden sıkıldı..yani bunun sonu yok..bence bir süre birşey alma..biraz daha büyüsün bekle..
çağlanın en güzel oyuncakları suşişesi,el havlusu,çöp kutusu,peçetelik,çocukbezi,terlik,....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?