2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kızlar,d.gunu icin hastanenin fotografcisi kızla bi koniisim ucuza gelirse eve cagirayım dedim,bir baktımsitesine kızımın 2 resmini koymuş resimlerime ekliyorum şimdi ne nostalji oldu be gözlerim yaşardı walla,ne güzeldi ya,iyiki doğurmuşuz walla

meraba...
sabah sallanarak uyandık,3.4 şiddetinde deprem oldu..
çok sallanmadık ama yinede korktum:18:
cerende diyoki''anne evimizi kim sallıyo'':18:
inşallah devamı gelmez

birazdan dişçiye gidiyorum dişim çekilecek:18:
ha bide sabah çağlayı yanıma yataga aldım emzirdim,
sonra uyumuşum bir süre sonra çağlanın mızırdanma sesi geldi
döndüm bir baktım çağla beşikle yatak arasında arada sıkışmış ama ayakta
hay allahım yanında yastık vardı nasıl inmiş aşagıya anlamadım..

bugünü hiç sevmedim

beykoz__dişiniz hayırlı olsun şekercim:))

zada__canım ceren dogdugu günden beri banyoda aglar..hala da aglıyo..
yıkanmayı hiç sevmiyo..bende her yolu denemiştim ama olmadı düzelmedi..
banyoya bebeklerini geçiriyoduk onları yıkıyodu ama bir süre sonra ondanda sıkıldı..
ama çağla ta tersi banyo yaparken çok mutlu:))
inşallah zeynep ada düzelir canım çünkü büyüdükçe daha zor oluyo..

zadacım maasallah saol biz gerilerdeyiz diş konusunda bunada şükür ablamın kızı olacak ada naz istiyor adını bende zeynep ada neden olabilir cnkü ben zeynep adaların cok güzel ve neseli fıldır fıldır oldugunu gördüm burda bitanede bizde olsun istedim ama ablam istemedi cok sey kaybetti farkında degil nese adıyla yasasın resmini paylaşırım sizle inş

Geçmiş olsun canım,Allah birdaha yaşatmasın inşallah depremi,,
vee dişinin kara günü geldi çattı demek,neyse kurtulacaksın inşallah,şimdiden geçmiş olsun.
Çağlaya da aman diyim dikkat,,çok atikler bu bebeler,kaşla göz arasında yapıyorlar yapacaklarını.
Bu huyları da annişlere mi çekti dersiniz kızlarBende kaşla göz arası bazen bükerim eşimi de
Sokarım lafı,sonrada pis pis gülerim

çok korkarım depremden, geçmiş olsun canım inş bukadarla son bulur, gün kötü başlamış ama güzel devam etsin ins sizin için, benimde çekilmesi gerecek bir 20 lik dişim var ya offf, inş acısız ve kolay geçer dişçi randevunda şekerimm, dişine bir şiir yazarsın artıkk

Beykozcum 2. Disinizde hayirli olsun
plannercim sende dis bugdayi yapmissin hayirli olsun benim kizda makasla taragi tutmustu

kizlar Tuana beni cok yoruyo eskisi gibi giremiyorum hep pesindeyim simdi bi de tutunarak ayaga kalkmayi ogrendi gidiyo koltuktan tutunarak geziyo tv ünitesindem tutup kalkiyo tv.dekileri tutmaya calisiyo yapma diye cok bagiriyorum artik basina bbişey gelecek diye çok korkuyorum
isim iş valla

bizim 6. diş te yolda

birey soracağım kızlar ben Tuana ya çorba içiriyorum mesela abir dolu kâse yine de meme emiyor öyle uyuyor yada doyuyor anlamadim yahu:44:

bu üstteki dişler daha zor çıkıyor çok huysuz oldu kızın beni taktik etmeye başladı ben ona bağırınca aynı ses tonuyla o da bana bağırıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm geçmiş olsun ne kötü bir gün olmuşş inş bu saatten sonrası güzel gecer..birdaha yaşatmasın rabbım depremi hiç birimize..
çağlayada dikkat et tatlım artık çok hareketlıler ve cok hızlılar..
dişin içinde şimdiden gecmıs olsun cnm sonunda kurtuluyosun cok sukur...

ayy cnm ne diyosun sen yandık desene..inş bizimki düzelir tatlım cok saol..

beykozum çıtırım şekerparem Zeynep Ada çok teşekkür ediyor ve öpüyor seni güzel iltifatın için hayatım..
Ada Naz da çok güzel..benım iş arkadasımın kızının adıda Badenaz hepimiz badiş diyoruz..ne kdr kaldı doğuma şimdiden hayırlı olsun..ne heycan vardır şimdi ablanda..Allahım hayrlısıyla kucağına almayı nasıp etsın..

cuma günü diş bulgurumuzu yaptık kızlar..
1 haftadır kv lerdeydik. bgn geçtik evimize..
bgn elimde olan resimlerden yüklemeye çalışacağım..
çok güzeldi fakat çok kalabalıktı.
öyleki pasta börek yerine pide yaptırdık
yorucu ama kızıma değerdi..
hepinizi özledim 1 haftalık geçmişi okumak zor olacak ama umarım okurum...
sizde beni özledinizmi bakayım

vallaha da bildin kızzz :) dün arkadaşımla buluştuk çay içtim hem de şekersiz :) çünkü yanında bi dilim pastayı hüplettim :)

yüzde isterim ama ben de :) o kadar payımız olsun yani di mi :)

kızlar zeyno artık mevcut oyuncaklarından sıkıldı, en çok dokun hisset kitaplarını seviyor ama onlarda biryere kadar oyalıyor artık aynı oyuncaklarını görmekten sıkılıyor sanırımm:26: sizin buaralar aldığınız ve kuzunuzun severek oynadığı birkaç oyuncak fikri verseniz çok mutlu olurum

ben de istiyorum ben de napıyoruz nasıl bişeey

vaowwww çok romantik

Canım ben oyuncak almayı durdurdum kap kacaklara geçtim,onlardan bile sıkıldı zamanla eline tupperları veriyorum zararsızca kemirsin diye,, ayaklanmaya başladı ya ulaşabileceği şeyleri almak istiyor(koltuktaki tabakta olan elmayı bile yerden kalkıp almaya çalışıyordu dün gece )çok meraklı bir döneme girdik,Allah yardımcımız olsun küçük oyuncak org tavsiye ederim almadıysan,bizim kız hala çok seviyor onu,zeyno severmi bilmem.Birde arkadaşımın bebeğinin çok güzel bir çıngıraklı diş kaşıyıcısı vardı,,ısrarla almak istedi,,alınca da sıkılıp attı yere gerçi Zararsız olarak dokunabileceği,ses çıkarabileceği,dişlerini kaşıyabileceği herşey olur diye düşünüyorum,ama keşfettikleri ve ilgileri de kendileriyle büyüdüğü için fazla odaklanmasını beklersek,çok bekleriz gibi geliyor

oh oh ne güzel geçmiş çok sevindim. defne de makas almıştı yeni bi moda akımı başlatacak bizim kızlar. foto koymayı unutma sakın...

anaammm 4 cocuk... neyse deneyim olmuştur sana evet defne de makas secmişti kuzum
bu arada uykularınızın bi nebze de olsa duzelmesine cok sevindim canım; devamlı olur inşallah

çok gecmiş olsun kuzum yaa...

ohh sizin de diş buğdayınız hayırlı uğurlu olsun.

ayy sorma canım ya aynen oyuncakları dışında herşey ilgisini çekiyorda oyuncaklar ııhııhhh uzun süre oyalamasını beklemiyorum zaten o hayal olur ben akşama jokere falan uğrayım bari:26: birlikte oynayabileceğimiz yeni bir oyuncak bakmalıyımm

anaammm 4 cocuk... neyse deneyim olmuştur sana evet defne de makas secmişti kuzum
bu arada uykularınızın bi nebze de olsa duzelmesine cok sevindim canım; devamlı olur inşallah

Uyku için Amiiin diyorum canımcım Çok güzel deneyim oldu şekerim,Asla 4 çocuk yapmayacağımı anladım
Gözümü 4 açsam da yetişemedim hızlarına

Canım ben en son e bebekten linkteki oyuncağın faklı bir versiyonunu almıştım,,kuleyi dikiyorum üzerinde sayılar ve renkler var,
hem rakamları söyleyip hem renkleri söylüyorum dikerken,, kıza da ver diyorum vermiyor ama her akşam oynuyoruz bu oyunu
birde halkalar varya hani,,artık kendi kendine geçiriyor onları(uzzun uğraştan sonra),,bizde aferiin diyip alkışlıyoruz gaza geliyor vurmaya başlıyor gülerek
Pepee Mini Kule - e-bebek.com

kızlar doğum günü konuştunuz konuştunuz aklım hep doğum gununde..heycanı çok fena sardı beni..amcası kızımın karikatürünü yapcak akşam sözünü aldım..bitince gösteririm size inş güzel olur..
birde bunlar nasıl bi türlü karar veremiyorum kendimmi yapsam hazırmı alsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…