planercim diş buğdayınız hayrlı olsun o sayfayı okuyamıyorum ama alıntılardan anladığım kadarıyla makas almış zeyno hadi hayrlısı olsun cnm..
beykozcum 2. dişiniz hayrlı olsun bizimde 6. dişimiz çıktı...
meraba...
sabah sallanarak uyandık,3.4 şiddetinde deprem oldu..
çok sallanmadık ama yinede korktum:18:
cerende diyoki''anne evimizi kim sallıyo'':18:
inşallah devamı gelmez
birazdan dişçiye gidiyorum dişim çekilecek:18:
ha bide sabah çağlayı yanıma yataga aldım emzirdim,
sonra uyumuşum bir süre sonra çağlanın mızırdanma sesi geldi
döndüm bir baktım çağla beşikle yatak arasında arada sıkışmış ama ayakta
hay allahım yanında yastık vardı nasıl inmiş aşagıya anlamadım..
bugünü hiç sevmedim
meraba...
inşallah devamı gelmez
bugünü hiç sevmedim
meraba...
inşallah devamı gelmez
bugünü hiç sevmedim
beykoz__dişiniz hayırlı olsun şekercim:))
zada__canım ceren dogdugu günden beri banyoda aglar..hala da aglıyo..
yıkanmayı hiç sevmiyo..bende her yolu denemiştim ama olmadı düzelmedi..
banyoya bebeklerini geçiriyoduk onları yıkıyodu ama bir süre sonra ondanda sıkıldı..
ama çağla ta tersi banyo yaparken çok mutlu:))
inşallah zeynep ada düzelir canım çünkü büyüdükçe daha zor oluyo..
zadacım maasallah saol biz gerilerdeyiz diş konusunda bunada şükür ablamın kızı olacak ada naz istiyor adını bende zeynep ada neden olabilir cnkü ben zeynep adaların cok güzel ve neseli fıldır fıldır oldugunu gördüm burda bitanede bizde olsun istedim ama ablam istemedi cok sey kaybetti farkında degil nese adıyla yasasın resmini paylaşırım sizle inş
kim ne yapıyo;
tatlıcadı__ehuehuehuee temizlik yapıyo:)
melegim__kiralık işyeri arıyo:)pogaça açılımı yapacak..dünya tanıyacak tadacak o pogaçaları:)
annezeyno__avmleri geziyo..kocası isyanlarda:)cepte para kalmadı yeter zeyno diyo:)ömer musmutlu:)
edaack___acaba beni soran merak eden olmuşmudur diye düşünüyo:))
mutluanne__mutlu mutlu mirayla oyun oynuyo..arada kocasına laf atıyo:))
şekersizyeşilçay__yeşilçaydan sıkılmış olmalı ki,türk çayı içiyoama yine şekersiz:)))
planner__çok ama çok yogun..zeynonun kafası karışık..bu kadar insan neyin peşinde diye düşünüyo
ilkim67__kuzusuna bakıp bakıp iç çekiyo..ilkimcim ilk günün kolay geçsin inşallah
bambucan__nasılsın canım sesin çıkmıyo...özlendin bilesin
azraece__herzmanki gibi kocasıyla telefonla görüşüyo...:)
siyahlale__kızıyla güzellik uykusunda ama sizin güzellik uykusuna ihtiyacınız yok ki canım..siz zaten çok güzelsiniz:)
biangel kuzum__misafiri var ama kahve yapacak fırsatı yok:)çünkü tavşanını misafirlerle yalnız bırakamıyo
tavşanı misafirlerin saçını başını yoluyo
zada__canım sen şuan ojemi sürüyosun yoksa ben yanlışmı görüyorumdaha akşama çok var kız:))
beykoz__
elif344__çok heycanlı bir an önce gönüle kavuşacagı anları düşünüyo:))
çiçekçiçek__internette foruma bakıyo:))(bu kesin tutar)
pelin7__acaba bugün hangi soruları sorsam diye düşünüyo:))
THE END...
Evt cnm Sekersizyesilcay patentli pogaca dukkani aciyorum kasanin basinada Mahir oglumu koyuyorum bir iki gune topu dikecegimiz icin hayirli olsun demenize gerek yok gayri benim oglan paralari kesin yer..bozukluklarida gelen musterilerin kafalarina kafalarina ziplatir ehehueheueh
Bildim sekerim afferin sana bu alkis senin icin tistak tistak
babycerenim pasımı gol yapmışın şekerim :)) kaçmazdı senden zaten:))
meleğim bak fırınının başına mahiri koyarım dedin ya hemen aklıma kuzey geldi söylemesi ayıp acayip kıvanç tatlıtuğ takıntım varda:)) ondan öncede lostdaki sawyera takıktım. algida reklamlarında oynarken kocaman posterleri vardı bakkallarda birinden isteyip masamın altına yapıştırmıştım ara ara eğilir bakardım ahh ahh nereden nerelere gittim ben ya:))
kızlar jillian michaelle 30 gün de zayıflama diye bir program var ona başladım anam diyim size ölüyorum:)) level1 10 gün level2 10 gün level3 10 gün şeklindeymişde ben level2 görürmüyüm Allah bilir:)) nasıl bir acıdır. demin duş aldım duşa kabinden çıkcam bacaklarım titriyor:)) süt olsun diye yediğim tahinlerin laneti bu yaşadıklarım:))
kızlar eşime sevgililer günü hediyesi için bir şiir yazmaya çalıştım sizlerlede paylaşayım dedim sizce olmuşmu:))
Biricik Eşim ...'e,
Seni düşünüyorum
Seni ilk gördüğüm günün kalp çarpıntısıyla,
Senin eşin olmanın mutluluğuyla.
Seni hayal ediyorum
İzmirde kordondasın
Balıkçı oltasının ucuna evlenme teklifini takmaya uğraşıyorsun
Ve bende yüzümde koskocaman bir gülümseme
Benim için yaptıklarının gururuyla.
Seni hissediyorum
Duşdan çıkmışın mis gibi sen kokmuş ortalık
Beyaz gömleğini giymişin
Yakasındaki çıkmayan ruj izimden kızıyorsun bana
Sürme diyorsun bir daha tadını alamıyorum dudaklarının.
Seni özlüyorum
Bitmek bilmeyen bu hasretliklerin yorgunluğuyla,
Kavuşucağımız anın coşkusuyla
Bekliyorum seni gel artık can yoldaşım.
Sevgilim
Nice uzun seneler beraber olmak dileğiyle sevgililer günü kutlu olsun.
Seni çok seven Sevgilin
kızlar zeyno artık mevcut oyuncaklarından sıkıldı, en çok dokun hisset kitaplarını seviyor ama onlarda biryere kadar oyalıyor artık aynı oyuncaklarını görmekten sıkılıyor sanırımm:26: sizin buaralar aldığınız ve kuzunuzun severek oynadığı birkaç oyuncak fikri verseniz çok mutlu olurum
günaydın güzell arkadaşlarımmm
haftasonu arasından sonra yinee burdayımmumarım herkes iyidir en önemlisi sağlıkkk
bizim haftasonumuz harika geçtii, bursada kızıma diş buğdayı yaptık kalabalık ailemizle birlikte:) büyük aileler çok önemli bir şans ve güzellik böyle güzel günlerde biraraya gelince değeri anlaşılıyor, kızım seçimini makastan yana kullandı hayırlısı artıkkk:) makinadan resimleri aktardığımda burayada eklerimm, şimdii geçmişe gideyimdee merakım geçsinnn
Haftasonumu 4 çocuklu geçirdim,cenaze vardı(eltimiz babannesi)ufaklıkları bana bırakıp gittilerKulağım çınladysada farketmedim walla Keçileri kaçırıyordum,biri puding ister,biri makarna,hepsini yaparım yemezler büyüdüklerinde ne yapıcaz ben korktum walla:18:Evimi talan etmeleri de cabası Dün gece kesin yorgunluktan horlamışımdır bile
Diş buğdayınız hayırlı olsun canımcım,,demek senin kuzu da makası seçti,,bunlar büyüdüğünde modacı patlaması yaşanacak gibi Sanırım Defne de makas seçmişti,Mira da..Zeyno da
meraba...
inşallah devamı gelmez
bugünü hiç sevmedim
cuma günü diş bulgurumuzu yaptık kızlar..
1 haftadır kv lerdeydik. bgn geçtik evimize..
bgn elimde olan resimlerden yüklemeye çalışacağım..
çok güzeldi fakat çok kalabalıktı.
öyleki pasta börek yerine pide yaptırdık
yorucu ama kızıma değerdi..
hepinizi özledim 1 haftalık geçmişi okumak zor olacak ama umarım okurum...
sizde beni özledinizmi bakayım
Canım ben oyuncak almayı durdurdum kap kacaklara geçtim,onlardan bile sıkıldı zamanlaeline tupperları veriyorum zararsızca kemirsin diye ,, ayaklanmaya başladı ya ulaşabileceği şeyleri almak istiyor(koltuktaki tabakta olan elmayı bile yerden kalkıp almaya çalışıyordu dün gece )çok meraklı bir döneme girdik,Allah yardımcımız olsun küçük oyuncak org tavsiye ederim almadıysan,bizim kız hala çok seviyor onu,zeyno severmi bilmem.Birde arkadaşımın bebeğinin çok güzel bir çıngıraklı diş kaşıyıcısı vardı,,ısrarla almak istedi,,alınca da sıkılıp attı yere gerçi Zararsız olarak dokunabileceği,ses çıkarabileceği,dişlerini kaşıyabileceği herşey olur diye düşünüyorum,ama keşfettikleri ve ilgileri de kendileriyle büyüdüğü için fazla odaklanmasını beklersek,çok bekleriz gibi geliyor
anaammm 4 cocuk... neyse deneyim olmuştur sanaevet defne de makas secmişti kuzum
bu arada uykularınızın bi nebze de olsa duzelmesine cok sevindim canım; devamlı olur inşallah
ayy sorma canım ya aynen oyuncakları dışında herşey ilgisini çekiyorda oyuncaklar ııhııhhh uzun süre oyalamasını beklemiyorum zaten o hayal olurben akşama jokere falan uğrayım bari:26: birlikte oynayabileceğimiz yeni bir oyuncak bakmalıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?