2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gelir canim gelmez mi dinleniyorsun uyuyorsun kafani dagitiyorsun sonucta... Ama ben sanirim biraz fazla hassas ve duygusalim omer konusunda. annem bazen gece biz bakalim. diyor. toplantim fln varken sen birakmiyorsun bari size gelelim yanimiza alalim diyor yine de birakamiyorum. gece bile uyandikca gidip gidip seviyorum ccok mu abartiyorum ne :s. Yine de konsere gidecegim esim icin. soyle afilli birseyler giyinip kaslarimi almam lazim. bu bendeki kaslar sizde olsa var ya ohooooo al al bitmiyy
Tatli annem mutlu annem ben sekersizyeslcaya pardon ya sekerimserbetime ulasamadim. MYBABYLOVE sende numarasi vardi galiba bana yollar misin?

canım çok geçmiş olsunn inş hemen şifa bulur masalımız, ılık duşu atlama sakın ve ateşi düşmedikçede giydirme canım ya bende üşütmesinden çok korkuyorum böyle durumlarda ama doğrusu bu sen güçlü ol ki kuzuna destek olabilesin dimi canımm

kizlar yazilarim abuk sabuk oluyor alintilarin icine falan girriyor telefon degistiermistim cozemedim gitti kusura bakmayin.. cicekcicek sana yazdiklarim bir ust mesajimda mutluanneden allintiyaptigim bolumde... butun gun toplantidan toplantiya kosmaktan sut sagamadim gogsum agrimaya basladi simdi sutumu sagip evin yolunu tutayim opuyorum herkesei.. bu aradaaa PLANNER sen cok pozitif ve uyumlu birisin hayat da sana hep pozotif seyler sunuyor ve sunacak eminim hep keyifli mutlu anilar olsun canim masallah

canımcım sagol arkadaşımm çok mutlu oldumm, amin amin amin hepimiz için hayat hep güzellikler sunsun inş

Zeynep cim sana yollamam etik degil tatlim yaa ama ben ona sorayim uyugun gorurse seve seve yollarim canim

çiçeğim çok geçmiş olsun masalım hastalanmış. normalde hasta olacaklarken üstüne dişlerde eklenince ağır atlatıyorlar. bak bizim 1 hafta oldu hala burnu akıyor, hırıltısı var bu arada üst 2tane dişi patladı ondan geçmedi herhalde diyorum. sende kontrol altında tut sirkeli su yap ılık duş aldır arkadaşların dediği gibi Allah yardımcın olsun.

mutlu annem annemin gençlik resmi varmış bende koydum bak bakalım kendini benzetebilcenmi:))

Merhaba arkadaşlar... :)
Ben 11 mayıs2012 de biricik çiçeğimle buluşmuştum. Şimdi ise ikinci çocuğuma hamileyim :) aralarında 15 ay olacak. İLk başta çok şaşırdım. Hiç beklemediğim bir şey. Doğum sonra adet düzensizliği sandım. Zİra korunuyorduk. Dr a bile gitme ihtiyacı duymadım. Mide bulantısı ve kusmalar başlayınca ikinci kuzumun haberini aldım.Ve diyorum ki iyi ki olmuş :) planlasam asla yapamazdım. Ama olunca çok sevindim :))) haber vereyim dedim :))

Ne güzel bir haber bu

Azraece: Annen çok asil çok güzelBeni benzettiğin için ayrıca teşekkür ederim cicim

merhaba ben seni hatırlıyorum sevil hanım doğurtmuştu seni dimi
hatta konuşmuştuk bilmem hatırlıyor musun,benm dr başkaydı ama sevil hanım doğumuma girdi
bu arada hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin rabbim
cinsiyeti belli mi

canim tatlisesim meleyim acep amerikanca mi oluyor:))simdi orayi anlamadimda..melegim34 de ben oluyorum herhalde dimi :))
Bu arada bende amerikanca bilmiyorum ama iyi tarzanca bilirim :))

keşke hepimiz bir sitede otursaydık
o zaman canımız hiç sıkılmazdı
Aras Eymen yemediği zaman anneZeynep'e verirdim o yedirirdi
uyumadığı zaman mutlu_anne ye
hepsi kardeş kardeş büyürlerdi
ne hayal ama
hepinizi çok seviyorum kuzularınzla birlikte iyi ki varsınız

kızlar ay inanamıyorum ne resimler buldum ben ya:)) annemin resimlerini ararken doğum yaptığım hastanenin bana verdiği cd geldi elime unutmuştum ben onu. doğuma kendi foto. makinesini verdiğimden bu resimlere bakmamıştım eşim bizimkilerle aynı demişti bakıp ama koca kafa bende önden hiç resim yoktu ki. böyle çok resim yüklüyorum ayıp olmuyor dimi size ekliyimmi doğum anını ecenin

Cok guzelmis hikayen cnm, tam seni anlatiyor...daha yeni okuyabildim dun gozumden kacmis nedense bugunlerde cekirgeligim uzerimde atlayip atlayip okuyorum ehueheuh malum zaman yetismiyor :))BabyCeren den biraz zaman odunc aliyim onda vardir :))
Iyiki Tarik Bugramiz annesini cok uzmeden gelmis, aferin akilli bidik ..aslanlar gibi bakmissin onada baksana 4kg lar falan masallah..
Gercek hayatta cok tanimak isterim seni dogumun bile cok cool olmus baksana..hosuma gitti cnm hemde cok

vALLA cok iyi olurdu aradabir alip hoplatip ziplatip bir guzel cocuklarimizlada ozlem giderirdik..cesit cesit kuzulari sevmekte bizi bayagi mutlu ederdi kesin..gozumuz gonlumuz doyardi dimi

BABYCEN,MUTLUANNE,PLANNER,ANNEZEYNEP,AZRAECE ve okudugunda eminim kizim icin uzulup dualarini eksik etmeyecek 2012 mayis annelerim cok cok cok tsk ederim,varliginiz bana huzur veriyor,esimin yoklugunda herbiriniz ayri ayri aile oluyorsunuz kizim ve bana iyiki varsiniz.Sizi tahmin edemeyeceginiz kadar cok seviyorum,gecekten aglicam simdi cok duygulandim

Benimde kafa koca demek :)) o gun oglanin resimlerini yaptirdim 200 taneye yakin ve bende hastane resimlerini unuttum tabiki :)) canim birde soruyorsun sorma bence hemen ekle Merakli hatunlariz biz sormaana hic gerek yok sekerim hele isin ucunda Ece miz varsa bide

vALLA cok iyi olurdu aradabir alip hoplatip ziplatip bir guzel cocuklarimizlada ozlem giderirdik..cesit cesit kuzulari sevmekte bizi bayagi mutlu ederdi kesin..gozumuz gonlumuz doyardi dimi

süper olurdu

canımm sen ve azraece çok güçlü annelersiniz maşallah
eşleriniz yanınızda değil ama her şeyin üstesinden geliyorsunuz
biz tabiki sizlere destek olacağız inan her zaman dualarımdasınız
inşallah rabbim güzel ömürler versiniz eşlerinzle birlikte
masala da çok geçmiş olsun inş biran önce kavuşsun sağlığına kuzum

Cnmcim gecmis olsun Masal in hastalandigini simdi okudum, rabbim tez vakitte sifa verir ins ve hemencecik iyilesmesini diliyorum..bende yalnizim buralarda koca bir ulkede hicligi yasiyorum sanki ama dedigin gibi burda anlam buluyorum ve cok mutluyum sizlerle oldugum icin..sende bizimlesin bunu unutma cicekcim..ayrica sana mastir calismalarinda da basarilar diliyorum,matematikle ilgili sorun olursa ozelden sorabilirsin seve seve yardimci olurum cnm

Kizlar zaten duygusal gunumdeyim birde dogum hikayelerinizi okuyunca vallahi tutamadim kendimi,bende yazmak istedim ama pek ic acici degil simdi iyice depresiflesmek istemiyorum insallah birgun tekrar konu acilirsa yazarim.
MUTLUANNE, canim ben sartlar sebebiyle yaklasik bes ayri doktora goturdum hepsinden ozel asi listesi aldim ama bu asiyi hicbiri soylemedi,cok tsk edrim bizi bilgilendirdigin acin,bende sorim doktorumuza pek bir fikir yurutecegini sanmyiorum ama napalim bulundugum yerin en iyi doktoru elimden baska birsey gelmiyor,iyiki siz varsinizda o boslugu sayenizde kapatiyorum mutlu annem ay yuzlu guler yuzlu kalbi gibi guzel yuzlu annem
AZRAECE, canim ya sizde daha tam atlatamadiniz demek hastaligi, insallah bu son olur dicem ama malesef boyle buyucekler Bir arkadasimi aradim az once doktor,dis kulak olsa bukadar ates olmaz o orta kulaga inmistir ve ancak iki haftalik antibiyotik tedavisiyle gecer dedi cok uzuldum yarin kendi doktoruna goturecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…