Gelir canim gelmez mi dinleniyorsun uyuyorsun kafani dagitiyorsun sonucta... Ama ben sanirim biraz fazla hassas ve duygusalim omer konusunda. annem bazen gece biz bakalim. diyor. toplantim fln varken sen birakmiyorsun bari size gelelim yanimiza alalim diyor yine de birakamiyorum. gece bile uyandikca gidip gidip seviyorum ccok mu abartiyorum ne :s. Yine de konsere gidecegim esim icin. soyle afilli birseyler giyinip kaslarimi almam lazim. bu bendeki kaslar sizde olsa var ya ohooooo al al bitmiyyCanım bence git.. bir akşamdan bişey olmaz Hafta sonu oğlunla daha fazla oynarsın bu saatleri telafi edersin..
Arada kocalarımızla baş başa olmaya da ihtiyacımız var.. Bende bazen Kaanı anneme bırakıyorum ve sinema yapıyoruz sonra yemek sonra da deliksiz bir uyku.. Kaan da annemde kalıyor ve gece sağıp stokladığım dütlerden veriyor annem..
Arada bunu yapmak inan çok iyi geliyor
Tatli annem mutlu annem ben sekersizyeslcaya pardon ya sekerimserbetime ulasamadim. MYBABYLOVE sende numarasi vardi galiba bana yollar misin?Kızlar bebek hediyesi çekilişi sonucunda,kurada birbirine çıkan arkadaşlardan
kontcicekcicekim biz 3gece hastanede kalinca atesle ilgili herbirseyi doktorumuza anlattirdim simdi o kadar korkmuyorum vucudunun bir tepkisi sonucta. atesimiz 38,5u gecerse yarim fitil verip incecik bir pijama giydiriyorum. genelde 1fitil 1surup seklinde donusumlu uyguluyorum. 39u gorduysem sadece atletiyle birakiyorum. 39.5a dayandiysa yine fitil+eklemlerine islak bez koyiuyorum ve sık sık degistiriyorum. atesi 37,5a dusunce onlem amacli yine ince pijama +ince bir battaniyeyle yatiriyorum. 37,5ta sabit kaldiysa 1sa boyunca normale donuyoruz canim. cok gecmis olsun opuldunuzak kuramayan yok dimi??? Varsa foruma yazsın,,bazı arkadaşlarda birbirlerinin tel.i mevcut,,bi şekilde
ulaşılır diye düşünüyorum...Bebişler hediyesiz kalmasın ama dimi
Kizlar gecmise bakamadim size habe vemek istedim kizim hasta ve ben cok uzgunumDaha oncede cok hasta oldu ama atesimiz ilk defa 39.6 oldu,hemen fitil koydum ilk defa,ama 38.6dan daha fazla dusmedi iki saat icindede tekrar artti,simdi surup vedim.Gecen hafta rutin kontrol vardi,sevgili doktorumuz kulaklarina bakti ama resmen gostemelik bakmis, bugun sabah atesimiz 37.5 idi baska belirti yoktu ama elini kulagina goturuyor diye suphelendim evimize cok yakindiye aile hekimine goturdum,dis kulak enfeksiyonu dedi,birde dis bizde ates yapmamisti ama bu son cikan 7 ve 8. dislerimiz ates yapabilirmis,kendi doktorunu aradim habe vedim onlari kullan ates dusmezse getir dedi,nasil doktor ya ben neden rutin kontrole goturuyorumki kizimi,iste bu raddeye gelmeden birseyleri farkedelim diye ama laf olsun diye bakiyor demekki.Kizlar ben ates yuzunden kizimi soydum atletle simdi,peki ates kaca ininca incede olsa giydirim usutsun istemiyorum.Dua edin bize atlatalim hemen,sanirim bogazida agriyor yutkunurken zorlaniyor uc gunluk antbiyotik vedi doktor ahhh ahhh cok kotuyum...
Kizlar gecmise bakamadim size habe vemek istedim kizim hasta ve ben cok uzgunumDaha oncede cok hasta oldu ama atesimiz ilk defa 39.6 oldu,hemen fitil koydum ilk defa,ama 38.6dan daha fazla dusmedi iki saat icindede tekrar artti,simdi surup vedim.Gecen hafta rutin kontrol vardi,sevgili doktorumuz kulaklarina bakti ama resmen gostemelik bakmis, bugun sabah atesimiz 37.5 idi baska belirti yoktu ama elini kulagina goturuyor diye suphelendim evimize cok yakindiye aile hekimine goturdum,dis kulak enfeksiyonu dedi,birde dis bizde ates yapmamisti ama bu son cikan 7 ve 8. dislerimiz ates yapabilirmis,kendi doktorunu aradim habe vedim onlari kullan ates dusmezse getir dedi,nasil doktor ya ben neden rutin kontrole goturuyorumki kizimi,iste bu raddeye gelmeden birseyleri farkedelim diye ama laf olsun diye bakiyor demekki.Kizlar ben ates yuzunden kizimi soydum atletle simdi,peki ates kaca ininca incede olsa giydirim usutsun istemiyorum.Dua edin bize atlatalim hemen,sanirim bogazida agriyor yutkunurken zorlaniyor uc gunluk antbiyotik vedi doktor ahhh ahhh cok kotuyum...
kizlar yazilarim abuk sabuk oluyor alintilarin icine falan girriyor telefon degistiermistim cozemedim gitti kusura bakmayin.. cicekcicek sana yazdiklarim bir ust mesajimda mutluanneden allintiyaptigim bolumde... butun gun toplantidan toplantiya kosmaktan sut sagamadim gogsum agrimaya basladi simdi sutumu sagip evin yolunu tutayim opuyorum herkesei.. bu aradaaa PLANNER sen cok pozitif ve uyumlu birisin hayat da sana hep pozotif seyler sunuyor ve sunacak eminim hep keyifli mutlu anilar olsun canim masallah
Zeynep cim sana yollamam etik degil tatlim yaa ama ben ona sorayim uyugun gorurse seve seve yollarim canimGelir canim gelmez mi dinleniyorsun uyuyorsun kafani dagitiyorsun sonucta... Ama ben sanirim biraz fazla hassas ve duygusalim omer konusunda. annem bazen gece biz bakalim. diyor. toplantim fln varken sen birakmiyorsun bari size gelelim yanimiza alalim diyor yine de birakamiyorum. gece bile uyandikca gidip gidip seviyorum ccok mu abartiyorum ne :s. Yine de konsere gidecegim esim icin. soyle afilli birseyler giyinip kaslarimi almam lazim. bu bendeki kaslar sizde olsa var ya ohooooo al al bitmiyy
Tatli annem mutlu annem ben sekersizyeslcaya pardon ya sekerimserbetime ulasamadim. MYBABYLOVE sende numarasi vardi galiba bana yollar misin?
Merhaba arkadaşlar... :)
Ben 11 mayıs2012 de biricik çiçeğimle buluşmuştum. Şimdi ise ikinci çocuğuma hamileyim :) aralarında 15 ay olacak. İLk başta çok şaşırdım. Hiç beklemediğim bir şey. Doğum sonra adet düzensizliği sandım. Zİra korunuyorduk. Dr a bile gitme ihtiyacı duymadım. Mide bulantısı ve kusmalar başlayınca ikinci kuzumun haberini aldım.Ve diyorum ki iyi ki olmuş :) planlasam asla yapamazdım. Ama olunca çok sevindim :))) haber vereyim dedim :))
Merhaba arkadaşlar... :)
Ben 11 mayıs2012 de biricik çiçeğimle buluşmuştum. Şimdi ise ikinci çocuğuma hamileyim :) aralarında 15 ay olacak. İLk başta çok şaşırdım. Hiç beklemediğim bir şey. Doğum sonra adet düzensizliği sandım. Zİra korunuyorduk. Dr a bile gitme ihtiyacı duymadım. Mide bulantısı ve kusmalar başlayınca ikinci kuzumun haberini aldım.Ve diyorum ki iyi ki olmuş :) planlasam asla yapamazdım. Ama olunca çok sevindim :))) haber vereyim dedim :))
merhabayın arkadaşlarben yatmaya gidiyorumda iyigeceler diycektim sizlere:)
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
TatliCadi,
BabyCeren+,
Mybabylove+,
meleyim,
somebody29+,
gonul_2000_sayfam,
melegim34+
geceleri gönül sayfamı her gördüğümde kayahanın gönül sayfam şarkısını mırıldanıyorum:)
öpüştüm resimlerinleeee
şarkımız çaldı dinledimmm
bütün gece bekledimmm
odam hasret kokuyorrr
çok bulantılı bi gebeliğin ardından nihayet 39.haftama gelmiştim
kuzum iri bi bebek olduğu için perinatoloji uzmanı tarafından en geç 38+3 te 4 kg ve üzeri olursa sez. olmalı raporu verildi
doktorum sez.den yana olmayan bi doktordu ve en son gittiğim kontrolde 40. haftama sez. tarihi verdi..verdiği tarih 14 mayıs dı..
eşim ve aile yakınlarım 11 mayıs olmasını çok istediler
8 mayıs sabahı karnımın ağrısıyla uyandım çok afedersiniz ama ishal olmuştum:)eşimde uyandı ve onada söyledim..
aynı gün doktoruma giderek sez tarihini 14 mayıs değilde 11 mayıs olarak değiştiricektim ama fırsat kalmadı:)
eşim işe giderken iyimisin diye sordu..bende evt iyiyim dedim..
sancın varmı diye sordu..bende sancım yok karnım çok ağrıyo çok wcye gidiyorum dedim
aşkım yaa doğsun artık ebbeğimiz sen bu gidişle doğuramıycan dedi.
bende offf kasıklarımda ağrımaya başladı bi bu eksikti dedim..doğum sancısı olmasın diye gözleri parlayıverdi adamın:)
yok yok doğum sancısı böyle olmaz ishal oldum ya ondan bu ağrı dedim:)
yaklaşım 10 dk da bir aradı nasılsın,napıyosun diye malum oldu galiba adama:)
bende iyi olduğumu hafif ağrımın olduğunu ev süpürdüğümü söyledim
benim ağrılarım biraz daha artmaya başladı..
doktora sez tarihini değiştirmeye gideceiğim için hazırlanmaya başladım duş aldım çıktım baktım sıcak sıcak su geliyo benden
ablamı aradım..'ablaa ben ishal oldum hemde çişimi tutamıyorum altıma yapıyorum' dedim:))
halbuki doğum öncesi su geldiğini biliyodum çok okumuştumda o gün doğurmayı beklemiyodum
ablamda'ishali anladımda nasıl çişini tutamıyosun sen'dedi
bende bilmiyorum sabah ishal oldum şimdide çişimi tutamıyorum dedim
kız sen delimisn ne çişi suyun geliyo senin ben hemen oraya geliyorum hastaneye gidiyoruz dedi
5 dk sonra ablam kapıdaydı..ben deli gibi daha atağın nevresimini değiştiriyodum:)daha toz alıcaktım ablam izin vermedi:)
taksiye bindik gittik hastaneye..muayene ettiler 5 cm açıklık var dediler..ben kalktım geri eve gelicektim
gülerek nereye gidiyosun doğum başlamış dediler:)
yalnız ben çok hafif bi sancının dışında bi şey hissetmiyodum..ordaki ebelerle konuşup gülüp eğlenirken doktorum geldi muayene etti açıklık 9 cm olmuş dedi
bende ne 9 u benim sancım çok yok dedim:))
hemen beni büyük ultrasona gönderdi..sakın ıkınma bebeğin kafası aşağıya inmiş bebek doğabilir dedi
ben hayretle dinledim çok fazla sancı hissetmediğim için
büyük ultrasona giderken 2 poz resim çektirdim..ebe bana resmi boşver doğurucan tekerlekli sandalyede diye beni asansörle büyük ultrasona indirdi.
nasıl panik oldular nasıl acele ediyolar şaşakın şaşkın izledim bende:)
tarık buğranın kgsi fazla olunca seza alma kararı alındı..o sırada benim sancım arttı:)
ben tabii spinal anestezi istemiştim..doktor sakın ıkınmaaa diye bağırıyo
ben bırakın beni karnım ağrıdı wcye gitmem lazım diye bağırıyorumm:))
doktor hayırrrr wc olmaz o bebekten dolayı oluyo sakın ıkınmaaa bebek geliyooo diyo bi yandan yavrumun kafasını tutuyo:)
hemen iğnemi yaptılar..ve yavrumu 10 dk içinde çıkardılarr
meleğimi hemen yanıma getirdiler..öptüm kokladımm..tabi o sırada hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım
doğumdan çıktığımda anneme haber verrdirdim sürpriz yaptırdım..hamile kaldığım ilk günden beri doğum yapıcağım zaman sana sürpriz yapıcam diyodum
eşimle vedalaşırken gözleri dolmuştu odama geldiğimde ağlıyodu:)ben iyi olduğumu anlasınlar diye sohbet ederek gülerek ve el sallayarak geldim:)
sonra meleğimiz geldi..ben,eşim,ablamlar herkes ağlamaya başladı
yavruma çok zor kavuştum..öncesinde çok kötü günler geçirdim
şimdi mucizem benimle ve mışıll mışıll uyuyoo
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu
keşke hepimiz bir sitede otursaydık
o zaman canımız hiç sıkılmazdı
Aras Eymen yemediği zaman anneZeynep'e verirdim o yedirirdi
uyumadığı zaman mutlu_anne ye
hepsi kardeş kardeş büyürlerdi
ne hayal ama
hepinizi çok seviyorum kuzularınzla birlikte iyi ki varsınız
kızlar ay inanamıyorum ne resimler buldum ben ya:)) annemin resimlerini ararken doğum yaptığım hastanenin bana verdiği cd geldi elime unutmuştum ben onu. doğuma kendi foto. makinesini verdiğimden bu resimlere bakmamıştım eşim bizimkilerle aynı demişti bakıp ama koca kafa bende önden hiç resim yoktu ki. böyle çok resim yüklüyorum ayıp olmuyor dimi size ekliyimmi doğum anını ecenin
vALLA cok iyi olurdu aradabir alip hoplatip ziplatip bir guzel cocuklarimizlada ozlem giderirdik..cesit cesit kuzulari sevmekte bizi bayagi mutlu ederdi kesin..gozumuz gonlumuz doyardi dimi
BABYCEN,MUTLUANNE,PLANNER,ANNEZEYNEP,AZRAECE ve okudugunda eminim kizim icin uzulup dualarini eksik etmeyecek 2012 mayis annelerim cok cok cok tsk ederim,varliginiz bana huzur veriyor,esimin yoklugunda herbiriniz ayri ayri aile oluyorsunuz kizim ve bana iyiki varsiniz.Sizi tahmin edemeyeceginiz kadar cok seviyorum,gecekten aglicam simdi cok duygulandim
BABYCEN,MUTLUANNE,PLANNER,ANNEZEYNEP,AZRAECE ve okudugunda eminim kizim icin uzulup dualarini eksik etmeyecek 2012 mayis annelerim cok cok cok tsk ederim,varliginiz bana huzur veriyor,esimin yoklugunda herbiriniz ayri ayri aile oluyorsunuz kizim ve bana iyiki varsiniz.Sizi tahmin edemeyeceginiz kadar cok seviyorum,gecekten aglicam simdi cok duygulandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?