Kizlar gecmise bakamadim size habe vemek istedim kizim hasta ve ben cok uzgunumDaha oncede cok hasta oldu ama atesimiz ilk defa 39.6 oldu,hemen fitil koydum ilk defa,ama 38.6dan daha fazla dusmedi iki saat icindede tekrar artti,simdi surup vedim.Gecen hafta rutin kontrol vardi,sevgili doktorumuz kulaklarina bakti ama resmen gostemelik bakmis, bugun sabah atesimiz 37.5 idi baska belirti yoktu ama elini kulagina goturuyor diye suphelendim evimize cok yakindiye aile hekimine goturdum,dis kulak enfeksiyonu dedi,birde dis bizde ates yapmamisti ama bu son cikan 7 ve 8. dislerimiz ates yapabilirmis,kendi doktorunu aradim habe vedim onlari kullan ates dusmezse getir dedi,nasil doktor ya ben neden rutin kontrole goturuyorumki kizimi,iste bu raddeye gelmeden birseyleri farkedelim diye ama laf olsun diye bakiyor demekki.Kizlar ben ates yuzunden kizimi soydum atletle simdi,peki ates kaca ininca incede olsa giydirim usutsun istemiyorum.Dua edin bize atlatalim hemen,sanirim bogazida agriyor yutkunurken zorlaniyor uc gunluk antbiyotik vedi doktor ahhh ahhh cok kotuyum...
Merhaba arkadaşlar... :)
Ben 11 mayıs2012 de biricik çiçeğimle buluşmuştum. Şimdi ise ikinci çocuğuma hamileyim :) aralarında 15 ay olacak. İLk başta çok şaşırdım. Hiç beklemediğim bir şey. Doğum sonra adet düzensizliği sandım. Zİra korunuyorduk. Dr a bile gitme ihtiyacı duymadım. Mide bulantısı ve kusmalar başlayınca ikinci kuzumun haberini aldım.Ve diyorum ki iyi ki olmuş :) planlasam asla yapamazdım. Ama olunca çok sevindim :))) haber vereyim dedim :))
canim tatlisesim meleyim acep amerikanca mi oluyor:))simdi orayi anlamadimda..melegim34 de ben oluyorum herhalde dimi :))
Bu arada bende amerikanca bilmiyorum ama iyi tarzanca bilirim :))
keşke hepimiz bir sitede otursaydık
o zaman canımız hiç sıkılmazdı
Aras Eymen yemediği zaman anneZeynep'e verirdim o yedirirdi
uyumadığı zaman mutlu_anne ye
hepsi kardeş kardeş büyürlerdi
ne hayal ama
hepinizi çok seviyorum kuzularınzla birlikte iyi ki varsınız
Cok guzelmis hikayen cnm, tam seni anlatiyor...daha yeni okuyabildim dun gozumden kacmis nedense bugunlerde cekirgeligim uzerimde atlayip atlayip okuyorum ehueheuh malum zaman yetismiyor :))BabyCeren den biraz zaman odunc aliyim onda vardir :))
Iyiki Tarik Bugramiz annesini cok uzmeden gelmis, aferin akilli bidik ..aslanlar gibi bakmissin onada baksana 4kg lar falan masallah..
Gercek hayatta cok tanimak isterim seni dogumun bile cok cool olmus baksana..hosuma gitti cnm hemde cok
Kizim kollarimda zangir zangir titreken resmen mosmor olmusken onu soymak zorunda kalmak cok zordu,iyi degilim kizlar bugun sabah olurmu ki? Atesimiz 39.5 oldu yine hemde surup ve dustan 20 dk sonra,simdi fitil de verdim insallah duser.O titriyor diye bende ustume kalin giyinemiyorum inanin bende suan titriyorum ama giyinemiyorum allahim yardim et,yavrumu koru.Kizlar sizinle paylasinca iyi hissediyorum dua edin bize...
Kizim kollarimda zangir zangir titreken resmen mosmor olmusken onu soymak zorunda kalmak cok zordu,iyi degilim kizlar bugun sabah olurmu ki? Atesimiz 39.5 oldu yine hemde surup ve dustan 20 dk sonra,simdi fitil de verdim insallah duser.O titriyor diye bende ustume kalin giyinemiyorum inanin bende suan titriyorum ama giyinemiyorum allahim yardim et,yavrumu koru.Kizlar sizinle paylasinca iyi hissediyorum dua edin bize...
az önce çağla yine kafa üstü düştü..çok agladı çok zor ayaklanan çocugu durduramıyorum artık..tabletle yazmakta çokzormuş..cerennnnnn bilgisayarımııııı veeeeerrrrrrrrrrr
Tatlım Masal için çok üzüldüm ve çok endişelendim,sen iyisimi için içini yiyeceğine çağır bi taksi özelde bir doktora götür canım.Hem sen hem bebişin hem de biz rahatlarız..Çooook geçmiş olsun.6saat önce fitil verdiysen bir daha ver canım.Kizlar gecmise bakamadim size habe vemek istedim kizim hasta ve ben cok uzgunumDaha oncede cok hasta oldu ama atesimiz ilk defa 39.6 oldu,hemen fitil koydum ilk defa,ama 38.6dan daha fazla dusmedi iki saat icindede tekrar artti,simdi surup vedim.Gecen hafta rutin kontrol vardi,sevgili doktorumuz kulaklarina bakti ama resmen gostemelik bakmis, bugun sabah atesimiz 37.5 idi baska belirti yoktu ama elini kulagina goturuyor diye suphelendim evimize cok yakindiye aile hekimine goturdum,dis kulak enfeksiyonu dedi,birde dis bizde ates yapmamisti ama bu son cikan 7 ve 8. dislerimiz ates yapabilirmis,kendi doktorunu aradim habe vedim onlari kullan ates dusmezse getir dedi,nasil doktor ya ben neden rutin kontrole goturuyorumki kizimi,iste bu raddeye gelmeden birseyleri farkedelim diye ama laf olsun diye bakiyor demekki.Kizlar ben ates yuzunden kizimi soydum atletle simdi,peki ates kaca ininca incede olsa giydirim usutsun istemiyorum.Dua edin bize atlatalim hemen,sanirim bogazida agriyor yutkunurken zorlaniyor uc gunluk antbiyotik vedi doktor ahhh ahhh cok kotuyum...
tatlım çok geçmiş olsun bebeklerimiz vücudu bizlerden çok daha dirençli korkma lütfen..biz 40,5 a kadar ateşi atlattık hiç bi şeycik olmadı kuzuma..inş masalımızda hemncecik iyileşir
tatlım ben 37,5 u gördüğüm anda soymaya başlarım..çünkü tarık buğranınki çok hızlı yükseliyo
sende takip et 37,5-38 iken ince kıyafetler tercih et canım..umarım çok uzun sürmez kuzumun rahatsızlığı
güçlü ol canımm bu yavrular bileri korkutarak büyüycekler:)masalın güçlü annesine ihtiyacı varr
ne kadar güzel bi haberr..hayırlı olsun bebeğiniz
sağlıkla sıhhatle yavrunuza kavuşmanızı diliyorum..darısı benim ve tüm isteyenlerin başına:)
evt şekerim o senin amerikan versiyonun:))dün gece benimde dikkatimi çekti 2 melek var diye:)
tarzanca nasıl oluyo canımm
ne güzel olurdu hejarcımmm
sana gelirdim aras eymenin gülen yüzü ve annesiyle ruhumu aydınlatırdım:)
babycerene gidip dedikodu yapıp fıstıklarını severdim:))
plannere gidip zeynonun köftelerini ve ellerini yerdim:)
mutlu anneme gidip mirayı ve mutlu annemizi görüp mutlu bi şekilde evime dönerdim:)
turuncuya gidip kayraya yemek yedirmeyi dener turuncunun dinlenmesini sağlardım:)
meleğime gidip mahiri mıncıklayıp kahve içerdim:)
çiçeke gidip 5 dk oturup gezmeye çıkardık:)
azraeceye gidip eceyi yerdim gece ben bakardım annesi uyurdu:)
mybabylove gidip okişi sevip okişin oğluma basmayı ve adım atmasnı öğretmesini sağlardım:)
annezeynepe gidip pamuk ömeri sevip yaptığı hazırlıkları bi güzel hüpletirdim:)
nagihana gidip güzelce sohbet edip oğlumu kvdesinin ellerine teslim ederdim:))
yavrukediye gidip zeytin gözlü sinemisi severdimm
chihiro hanıma gidip orhan cemalin ciddiyetini izlerdim:)
dilberegeye gidip çekik gözlü şirin yavrusunun bol bol resmini çekerdim:)
beykoza gidip beykoz dümenden sorularıma cevaplar alırdım:)sarı civcivimi yerdimm
pınardaya gidip lezzetli ve bol vitaminli tarifler alır doğayı severdim:)
şekersizyeşilçaya gidip şekirsizyeşilçay içmesini izler bende içmeye çalışırdım..defne karenle oynar oynar eve dönerdim:)
ne güzel olurdu hiç evde durmazdım
yahu biz ne kadar kalablıkmışız :26:
bu aralar hepimiz çekirge olduk canımcım gün içinde giremeyince sayfalar çok birikince bende çekirge oluyorum:)
o kadar iyi baktım ki sez doğum yapmak zorunda kaldım sıpam azıcık minik olsaydı normal doğurucaktım ne güzel:)
süt ürünleri,sebze,balık çok tükettim canım..özellikle meyvee:)
son 1 ayımda da kilo almasın diye dikkat ettim yediklerime yinede olmadı hayırlsıı böyleymiş:)
bende seni tanımayı çok isterim canım yazın inş tanışırız..mahirimi severimm
doğuma o kadar rahat gittim ki..ordaki ebeler çok şaşırmışlardı ben sancılıyken gezinerek camdan dışarıyı izliyodum ebeler kendi aralarında sanki doğuma değilde sahile gezmeye gelmiş gibi bi havası var demişlerdi:))
Kızlar hediye konusunda beklentiye girmediğimi söyleyemem...Açıkcası ufak süprizlerden çok hoşlanırım :)
Evet yıl içerisinde de hediyeleştiğimiz olur ama ne bileyim işte doğum günü olunca pastanın yanında manevi değeri yüksek olan bir hediyeye de hayır diyemem :)
Evet benim için maddiyatttan ziyade manevi değeri daha önemlidir.O gün için özel hazırlanmış olması,beni düşünerek plan yapması hoşuma gider.
Aslında dün için almış olduğu hediye benim için çok gereksizdi..800 lira civarı verip cep telefonu almış.Ben biraz teknoloji özürlü olduğum için böyle pahalı şeylerle hiç ilgilenmem.Benim telefonum istediğimde mesaj göndersin bir de numarayı çevirdiğimde alo desin yeterli.
İade edip onun yerine ihtiyacım olan ufak bir şeyi almayı teklif etsemde razı edemedim.Yani adam hediyesini filan da almış ama benim gönlüm razı olmadı onu kullanmaya.
Diyorum ya,bir çerçeve alıp içine oğluşumla bir resmimizi koyup verseydi bundan daha çok sevinirdim herhalde :).
Yani doğum günlerinde böyle pahalı hediyelerden ziyade düşünülmüş olmak ve manevi değeri olan bir hediye ile çok daha mutlu oluyorum.[/QUOTE
Olsun bak ne güzel önceden dşünüp alıvermiş.Aslında madem sen de benim gibi ceplere pek rağbet göstermiyorsun söyle eşine onun yerini altınla değiştirsin.Hem daha iyi olur.
Turuncum,nasılsın tatlım,doğum günü güzeli,burda birarada oluşumuzun sebeb-i kaynağı ,dün eşinin kargosunda sana ait bir şeyler var mıydı?:))Kayra canını sıkıyor mu bir kaç gündür görüşemedik de?Benim Doğa da canı isterse kusuyor neyi var bilmiyorum ki.Bugün aradan 2 saat geçmesine rağmen durup dururken kahvaltısını olduğu gibi çıkardı.yALNIZ ARTIK RAHAT OLMAYI ÖĞRENDİM ÖNCELERİ BU DURUMLA KARŞILAŞINCA ADETA DEPRESİFLEŞİYORDUM.
Çok iyim pınar cım.Sen nasılsın ?
O gün ki depresif halimden eser kalmadı.Pamuk gibiyim valla(adet olabilmek gibisi yok :)))
Doğum günü hediyemi pek beğenmedim açıkcası.Yani aslında güzel bir hediye ama bana pek hitap etmiyor.Aşağıdaki mesajımda sebebini açıkladım :)
Kayra dün gece doğdu doğalı ilk defa 150 ml mama içince sevinçten sabaha kadar uyuyamadım
2-3 gündür de çok güzel besleniyor.Ana öğün,ara öğün atlamadan besleniyoruz.Kusmamızda hiç yok.
İnternette ingilizce çocuk şarkıları buldum,çok zorlanınca onu açıyorum ve onu dinlerken yemeğini yiyor.
Birde kayra 10 gündür allerji şurubu kullanıyor.Doktor o şurubun iştahını açabileceğini söylemişti.Kimbilir belki o işe yaramıştır ya da bu yeni dinlediği şarkıların hatırına yiyordur şimdilik.:44:
Benim bildiğim Kayra bu yediği günlerin acısını fena çıkarır anasından ama dur bakalım ne zaman
Olsun bak ne güzel önceden dşünüp alıvermiş.Aslında madem sen de benim gibi ceplere pek rağbet göstermiyorsun söyle eşine onun yerini altınla değiştirsin.Hem daha iyi olur.
Kayramıza kocaman
Ne olsun canım ben de işe başladığımdan beri bu saatlerde yarı uykulu geziniyorum.Gerçi dün 11 de uyudum gece 3,5 ta kalktım ve sonrasında sadece20 dk uyudum.Bu aralar uyku düzensizliğimden ötürü halsiz,yorgun,bitkin hissediyorum kendimi.Vitamin mi alsam ne yapsam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?