Kizlar ozel gunlerle ilgili yazdigim birkac cumleden yanlis anlamlar cikmis. ben normalde esime hep derim bugune dek ebana verdigin en degerli hediyeler parayla satin almadiklarindi diye. mektuplari kartlari ahsapa islemeleri hepsi cok kiymetlidir benim icin. omer dogduktan sonraki yildonumumuzde tek bir pasta ve 3tane gulle gelmisti 2+1 olduk diye ve o notu en degerli hediyeye bedeldi. sadece eger bir hediye gonderecekse biraz proaktif davranmasini beklerim :) benim ona ilk DG hediyemde de kargo sorunu cikmisti herkesin basina gelir ben gec siparis vermesini kastetmistim. Aliyorsan planlamayi iyi yapacaksin bence . Simdi kargo varsa isin icinde muhakkak once kendi teslimm alip sonra bana verir :) planlamaya duskunum arkadas duzenl severim ben napim
Tatlıcadının 2. doğurma hevesine herkes doğumunu anlattı
ama iyide oldu
plannercim sende son zamanlar çekmişsin ama çok şükür ki meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına almışsın
zaten ayıldıktan sonra hepimizin sorduğu tek şey bebeğim nasıldır herhaldeannelik böyle birşey
Allaha şükürler olsun ki sağlıklı evlatlarımız var
tatlım benimde saçlarım doğum sonrası çok döküldü ama şu an durdu diyebilirim.
sana saç omletimin tarifini veriyorum:))
1 adet bepanthane ampul
1 adet bemix ampul(kokusu biraz kötü)
1 adet evigen ampul
1 yumurta sarısı,biraz zeytin yağı karıştırıp saç diplerine masaj yaparak uyguluyosun
kafanı sarıp en az yarım saat bekletip soğuğa yakın ılık suyla yıkıyosun(ben unutup sıcak su ile yıkadım kafamda yumurta pişti adını saç omleti koydum)
ben aynı zamanda bu ampullerden şampuanımada kırıp ekledim..1 kapağa yakında çam terebnti yağı ekledim
haftada 2 kez uygulamaya çalışıyorum saçlarım ışıl ışıl ve dökülmesi azaldı
Hejarcım ben doğurunca ilk sorum "parmaklarını saydınız mı,tam mı?" olmuş
Nasıl bir bilinç altıysa artık
bu da ilginçmiş:))bizim bir akrabamız var oğlunun sağ elindeki parmakları yok gelişmemiş
çok etkilenmiştim hamileyken doktora hep soruyordum parmakları tam mı diye
Kizlar esim aksama senfoni bileti almis... Koca gun zaten oglumu birakiyorum bi. De aksam birakip gitmek zorunda kalacagim ve dondugumde uyumus olacak... vicdanim sizliyor ya gitmesem mi acaba
Kizlar esim aksama senfoni bileti almis... Koca gun zaten oglumu birakiyorum bi. De aksam birakip gitmek zorunda kalacagim ve dondugumde uyumus olacak... vicdanim sizliyor ya gitmesem mi acaba
Tatlıcadının 2. doğurma hevesine herkes doğumunu anlattı
ama iyide oldu
plannercim sende son zamanlar çekmişsin ama çok şükür ki meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına almışsın
zaten ayıldıktan sonra hepimizin sorduğu tek şey bebeğim nasıldır herhaldeannelik böyle birşey
Allaha şükürler olsun ki sağlıklı evlatlarımız var
allah korusun bunun gibi birsürü endişe duyuyorda insan nasıl bukadar güzel bir yavru gelmiş dünyaya diye şaşırıp kaliyor sonra, mucize işte mucizeee
canım kaşıntılarında olmasa süper bi hamilelik ve doğum hikayen var..inş diğer doğumlarında böyle güzel anılarla dolu olur:)
hakikatten mucize yavrularımız..tek bi damladan oluşan eller,gözler,bacaklar Allahım herkese yaşatsın inş
kızlar doğumumdan sonra ben hemen ayaklandım.eve ilk geldiğimde uzandım sadece
ertesi günü gezinmeye başladım..5 günlükken anneme tarık buğra için süt bırakıp eşimle dışarı çıkmıştık
ne güzel günlerdi minicik bi beden,mis gibi kokan anneye muhtaç bi bebek
çok heveslendiniz dimiii?hadi yenien hamile kalalımm
hevesiniz kaçmasın diye gece uyumayan bebekleri ve gaz sancılarını yazmadımm:)
PORTER canımm çok üzüldüm ya zor bir durum senin için allah yardımcın olsun, biraz zayıf yada kısa olması önemli değil canım ya sağlığı yerinde olsunda varsın biraz minyon yapılı bir çocuk olsun oda kimbilir ne güzellikleri olacak içinde ne cevheler olacak değilmi ama, şuandaki yeme probleminide destek aldığınız doktorlarla ve beslenme uzmanıyla çözersiniz inş canım ya güzel haberlerni bekliyoruz ve öpüyorumm minnoşlarını, buarada 17 mayıs doğumlumu kuzuların benim zeynomla aynı galiba
Merhaba Mayıs Anneleri,
Ne zamandır yazmıyorum, arada bir girip okusam da hem pek fırsatım olmuyor ikizlerim sayesinde, hem de hiç keyfim yok. Yeme sorunlarımızdan sık sık bahsetmiştim, tekrar tekrar aynı şeyleri yazıp içinizi sıkmak istemedim. Artık ufak oğlumun yeme sorunu "ay çok az yiyor yaa"dan çıktı, hastanelere taşınacak hale geldi. Oğlum son zamanlarda kilo almayı bırakın kilo vermeye başladı. Kilo/boy yüzdelerinde zaten zar zor 9 ayda %0.birşeylerden %10lara gelmiştik, onu da kaybediyoruz gitgide. Doktorumuz buradaki çocuk hastanesine sevketti bizi, tetkikler, tahliller, besin danışmanı görüşmelerimiz falan var önümüzdeki ay. Bu arada da kesinlikle ısrar etmiyoruz, yemezse yemiyor. Sürekli yemek sunmuyoruz, üç saat arayla bir, maksimum iki çeşit (yani birini yemezse öbürü, onu da yemezse bırakıyoruz yemiyor şeklinde) veriyoruz. Oğlum biliyorsunuz 1670 gram doğmuştu, preeklampsiye bağlı rahim içi gelişme geriliği sebebiyle. Bu şekilde doğan çocukların büyük kısmında böyle yeme bozuklukları görülüyormuş. Doktor bize oğlunuz hiç bir zaman yaşına göre "büyük" olmayabilir, daha kısa ve zayıf bir insan yapısında olabilir, bunu da kabullenmeniz gerekiyor dedi. Tabii çok can sıkıcı şeyler.
Çocuğun saatlerdir aç olup hiç bir şeyi yemek istememesi o kadar kötü bir şey ki arkadaşlar, inanın resmen depresyona girdim geçen ay. Diğer oğlum allahtan güzel yiyor, biraz onunla rahatlıyoruz, ama bir yandan da o yerken kardeşinin yemediğini düşünmek de insanı üzüyor. Bilmiyorum, biraz obsesif gibi gelebilirim size ama anlatması çok zor, yaşamayan gerçekten anlamaz.
Bu arada pütürlü gıdalar konusunda bizim de sorunumuz vardı, zaten yemek yedirmek işkence diye hiç üstüne gitmedim. Geçen gün tekrar bir deneyeyim dedim, daha önce en ufak tanede öğüren, yediklerini çıkaran öbür oğlum hap hup yedi tane mane takmadan, çiğneye çiğneye. Demek ki zamanı varmış herşeyin. İyi ki bir de ona takılıp kafayı yememişim boş yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?