Oofff hakikaten bu yavruları melekler koruyor...O kadar çok kafalarının üzerine düşüyorlar ama biraz ağladıktan sonra aynı merak ve oyun devam ediyor.İnan biz onlar gibi düşsek yeminle kafatasımız çatlar ve o gün baş ağrısından duramayız herhalde.
az önce çağla yine kafa üstü düştü..çok agladı çok zor ayaklanan çocugu durduramıyorum artık..tabletle yazmakta çokzormuş..cerennnnnn bilgisayarımııııı veeeeerrrrrrrrrrr
iyi gecelerrr kızlarr
yine midem felaket ağrıyobu kocişin yaptığı yemekten değilde tarık buğranın düzensiz beslenmesinden ve kusmasından diye düşündüm bu gün.
sabahtan akşama kadar yemiyo yediği bi kaç lokmayıda kusuyo benim stresimde akşama kadar artıp akşam mide ağrım tavan yapıyo:)
bu gün sıpam çoraplarını çekip çıkarmayı çıkarırken sırt üstü düşmeyi düşüncede kahkaha atmayı öğrendi
kısa çoraplarını çıkardım altında külotlu çorabı vardı bu kezde onu çekebildiği kadar çekti baktı ki çıkmıyo kendini yine geriye atarak düşürdü oyun haline getirdi:)
kafası ağrıycak diye korkuyorum ama sonrasında kahkaha atıyo demek ki memnun halinden:)
kayraya kocamanumarım hep böyle devam eder..hediyende hayılrı olsun turuncuu
babycerencim şu bebekler için dizlikler satılıyo ya emeklerken kullanılıyo..kendinede bi dizlik yapsan ciğerim dizlerin o kadar acımaz
yarın sınav var, çalışmayıp burada takılıyorum
örtmene söylemeyin olur mu :)
Gecmis olsun cnm sikinti yapmamaya calis desemde olmuyacak biliyorum ama senin sagligin iyi olsunki Tarik Bugraya bakabilesin dimi,umarim Tarik Bugrada biran once eski haline doner..
Allah iyiligini versin Tarik Bugra alem yaa..oyunlarida cok komikmis..bu oglancik sana benziyor diyim hii..cool oda baksaana , korkusuz gozu pek yani..
İlk 6 ay kusup, 10 gün boyunca hiçbirşey yiyemeyip serumla beslendiğim, 7. ayda hemoroid yüzünden çok acı çektiğim zor bir hamileliğim oldu. Pek sevemedim o yüzden hamilelik işini.
Sat ım 18 mayıstı. Ama hep kızlar erken gelir sözüne istinaden 1 ay önceden izmire gittim her şeyi hazırladık beklemeye başladık. O kadar çok normal doğum istiyordum ki. Eşiminde doğum çantası vardı sancım başlayınca ona haber verecektik 5 saatte izmirde olacaktı doğuma yetişirdi nasıl olsa:) ama gel gelelim ne karnım düşüyordu ne de yalancı sancım oluyordu. Yürü Allah yürü, hurma ye bütün gün ama tık yok bizim kızda. Satımın dolmasına 1 hafta kala eşime çık izne gel ben doğuramıyorum dedim. O sırada siyahlalenin doğum hikayesini okuyup saçma sorular soruyordum kıza :)ayrıca biyolog ve mutluyumda doğuramıyordu bir türlü:) işe yarar belki diye eşimle ufo yakıyorduk ama nafile:) 19 mayıs cumartesi sabah erkenden kontrole gidecektik. Nstye giricem diye bol nutellalı bir kahvaltı yapıp gittik hastaneye. Doktorum ultrasonda ecenin eşi denilen parçanın doğum kanalını tıkadığını ne kadar beklesemde normal doğum yapmamın imkansız olduğunu söyledi. Bebeği zora sokacaktım inat edersem, bana suni sancı verin bile demiştim. Siz çıkın pztesiye ameliyathaneden randevu alalım dediler sezeryan için. Kapıda beklerken eşime neden bugün doğurmayım ki dedim doktora bugün olmazmı diye sorunca hemen git al eşyalarını gel o zaman dedi tabi biz şoktayız:) yemek yedim o kadar dedim problem olmazmış. Annemi aradım o da alışverişe gitmişti çabuk dön öğleden sonra doğurcam dedim:) eve döndük eşim tutturdu ben tıraş olmalıyım diye :) babam işten gelip eşimi berbere götürdü(evet o saçlarada tıraş olunuyor:). Ben duşumu aldım anneme dedim ben kuaföre gidiyorum. Siz arkadan hastaneye gelirsiniz:) gittim saçıma fön çektirdim hastaneye girişimi yaptırdım odama çıktım, ameliyat önlüğünü giydim, damar yolum açıldı baktım annemler gelmeden beni alacaklar durun bi ya dedim:) tabi doğuruyorum diye toplu mesaj atmamın etkisiyle herkes hastaneye koştu:) annemlerden ayrılırken ağlıyacağımı sanırdım ama gayet sakin ve mutluydum. 1 de girdiğim ameliyathaneden 1:45 de çıkmıştım. Doktorum ve hastane personeli çok iyidiler heyecanımı almışlardı hiçbir acı hissetmemiştim. Babam dışında herkes bebekle odaya gitmiş ama ilk aşkım babam beni bırakmamıştı.doktorum doğum sırasında sen zaten normal doğuramazmışsın dedi etim çok sıkıymış ondan bir tane bile çatlağım olmamış. Odama gelir gelmez eceyi emzirdim ama yok böyle bir mutluluk keyif. Kızkardeşimin evde hazırlayıp getirdiği rezene ve incir sularını içtim bütün gün boyunca. Öyle epiduralin etkisi geçtikce aman aman bir sancım olmadı çok şükür. Ama o ilacın etkisiyle çişimi yapamıyordum. O kadar sıvı almış bünyem çatlıcak gece 3 olmuş bütün çeşmeleri açmış bir halde yapabildim ilk çişimi:) 3. günün sonunda bende ayaklanmıştım . marmarise evime dönünce başladı lohusa depresyonum. Özellikle kvlerin gelmesiyle bende ipler koptu. 3 ayda zor toparlanabildim. Sezeryandan ödü kopan ben hiç beklemediğim kadar kolay geçen bir doğum yapmıştım çok şükür.
İşte bizim hikayemizde böyle(ece dursa daha da uzun yazardım da:) Ani gelişen ama güzel biten bir doğumdu. Rabbim hiç kimseyi o yolda bekletmesin , elini boş koymasın.
sağol canım sıkıntı yapmamaya çalışıyorum azda yese yeterli diye düşünüyorum ama kusuncada üzülüyorum
çocuk kaşık görünce öğürüyodu şimdi hem öğürüyo hemde uykusu yoksa bile yüzünü suratını ovuşturup duruyo
bu gün babasıyla çok güldük:)o halini gören saatlerdir uyumamış bu bebek der:)
çok cool teyzesi çook:)başına bi iş açmaz umarım parmakları hep kapının arasında favori oyuncağı kapılar,arkasından elektrik süpürgesi gelliyo onu kendine doğru çekiyo:)kazasız belasız bi büyütebilsek sıpaları:18:
İlk 6 ay kusup, 10 gün boyunca hiçbirşey yiyemeyip serumla beslendiğim, 7. ayda hemoroid yüzünden çok acı çektiğim zor bir hamileliğim oldu. Pek sevemedim o yüzden hamilelik işini.
Sat ım 18 mayıstı. Ama hep kızlar erken gelir sözüne istinaden 1 ay önceden izmire gittim her şeyi hazırladık beklemeye başladık. O kadar çok normal doğum istiyordum ki. Eşiminde doğum çantası vardı sancım başlayınca ona haber verecektik 5 saatte izmirde olacaktı doğuma yetişirdi nasıl olsa:) ama gel gelelim ne karnım düşüyordu ne de yalancı sancım oluyordu. Yürü Allah yürü, hurma ye bütün gün ama tık yok bizim kızda. Satımın dolmasına 1 hafta kala eşime çık izne gel ben doğuramıyorum dedim. O sırada siyahlalenin doğum hikayesini okuyup saçma sorular soruyordum kıza :)ayrıca biyolog ve mutluyumda doğuramıyordu bir türlü:) işe yarar belki diye eşimle ufo yakıyorduk ama nafile:) 19 mayıs cumartesi sabah erkenden kontrole gidecektik. Nstye giricem diye bol nutellalı bir kahvaltı yapıp gittik hastaneye. Doktorum ultrasonda ecenin eşi denilen parçanın doğum kanalını tıkadığını ne kadar beklesemde normal doğum yapmamın imkansız olduğunu söyledi. Bebeği zora sokacaktım inat edersem, bana suni sancı verin bile demiştim. Siz çıkın pztesiye ameliyathaneden randevu alalım dediler sezeryan için. Kapıda beklerken eşime neden bugün doğurmayım ki dedim doktora bugün olmazmı diye sorunca hemen git al eşyalarını gel o zaman dedi tabi biz şoktayız:) yemek yedim o kadar dedim problem olmazmış. Annemi aradım o da alışverişe gitmişti çabuk dön öğleden sonra doğurcam dedim:) eve döndük eşim tutturdu ben tıraş olmalıyım diye :) babam işten gelip eşimi berbere götürdü(evet o saçlarada tıraş olunuyor:). Ben duşumu aldım anneme dedim ben kuaföre gidiyorum. Siz arkadan hastaneye gelirsiniz:) gittim saçıma fön çektirdim hastaneye girişimi yaptırdım odama çıktım, ameliyat önlüğünü giydim, damar yolum açıldı baktım annemler gelmeden beni alacaklar durun bi ya dedim:) tabi doğuruyorum diye toplu mesaj atmamın etkisiyle herkes hastaneye koştu:) annemlerden ayrılırken ağlıyacağımı sanırdım ama gayet sakin ve mutluydum. 1 de girdiğim ameliyathaneden 1:45 de çıkmıştım. Doktorum ve hastane personeli çok iyidiler heyecanımı almışlardı hiçbir acı hissetmemiştim. Babam dışında herkes bebekle odaya gitmiş ama ilk aşkım babam beni bırakmamıştı.doktorum doğum sırasında sen zaten normal doğuramazmışsın dedi etim çok sıkıymış ondan bir tane bile çatlağım olmamış. Odama gelir gelmez eceyi emzirdim ama yok böyle bir mutluluk keyif. Kızkardeşimin evde hazırlayıp getirdiği rezene ve incir sularını içtim bütün gün boyunca. Öyle epiduralin etkisi geçtikce aman aman bir sancım olmadı çok şükür. Ama o ilacın etkisiyle çişimi yapamıyordum. O kadar sıvı almış bünyem çatlıcak gece 3 olmuş bütün çeşmeleri açmış bir halde yapabildim ilk çişimi:) 3. günün sonunda bende ayaklanmıştım . marmarise evime dönünce başladı lohusa depresyonum. Özellikle kvlerin gelmesiyle bende ipler koptu. 3 ayda zor toparlanabildim. Sezeryandan ödü kopan ben hiç beklemediğim kadar kolay geçen bir doğum yapmıştım çok şükür.
İşte bizim hikayemizde böyle(ece dursa daha da uzun yazardım da:) Ani gelişen ama güzel biten bir doğumdu. Rabbim hiç kimseyi o yolda bekletmesin , elini boş koymasın.
Cnm biz bugun menu olarak meyve puresi denedik ve begendi sani...yarim kivi, yarim muz ve yarim kirmizi tatli erik..bunlari blenderden gecirip yogurduna karistirdim ve inanmiyacaksin ama yedi, yogurt biraz galiba mideyi rahatlatiyor dene istersen cnm..
Tatlisesim benim oglani artik tutamiyorum ayaklarimin arasinda geziyor ne varsa tutup cekiyor ne yapcam ben bu oglanla inan bazen cok sasiyorum...herkes belki aynidir ama ben yasliyim kizlar bedenim dayanmiyor artik kosturmaya bu velet beni yakinda tavana cikarir :))kazasiz belasiz buysunler ins teyzesi. amin
Kızlar hediye konusunda beklentiye girmediğimi söyleyemem...Açıkcası ufak süprizlerden çok hoşlanırım :)
Evet yıl içerisinde de hediyeleştiğimiz olur ama ne bileyim işte doğum günü olunca pastanın yanında manevi değeri yüksek olan bir hediyeye de hayır diyemem :)
Evet benim için maddiyatttan ziyade manevi değeri daha önemlidir.O gün için özel hazırlanmış olması,beni düşünerek plan yapması hoşuma gider.
Aslında dün için almış olduğu hediye benim için çok gereksizdi..800 lira civarı verip cep telefonu almış.Ben biraz teknoloji özürlü olduğum için böyle pahalı şeylerle hiç ilgilenmem.Benim telefonum istediğimde mesaj göndersin bir de numarayı çevirdiğimde alo desin yeterli.
İade edip onun yerine ihtiyacım olan ufak bir şeyi almayı teklif etsemde razı edemedim.Yani adam hediyesini filan da almış ama benim gönlüm razı olmadı onu kullanmaya.
Diyorum ya,bir çerçeve alıp içine oğluşumla bir resmimizi koyup verseydi bundan daha çok sevinirdim herhalde :).
Yani doğum günlerinde böyle pahalı hediyelerden ziyade düşünülmüş olmak ve manevi değeri olan bir hediye ile çok daha mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?