eveeeet son msja kadar okudum..şimdi uyku vakti..ama aklım çiçekte kaldı..masalın ateşi düşmüştür inşallah..ben yatar iyi gclr...branştaşım:) meleğim sanada hoş sohbetler...
yarasın paşayamahir yoğurt sevmiyo mu canım?
tarık buğra yoğurdu meyveli-meyvesiz çok seviyodu ama artık
evt şekerim yoğurt mideyi rahatlatıyo biraz şimdi aldım yoğurdumu yanıma yiyimde yarasın:)
euheueh tavana çıkarsan canım eşin hemen bi foto çeksinhem senin neren yaşlı daha çıtırsın
hareketllenincede daha bi tatlı oldular sanki pıtır pıtır peşimizde geziyolar ya da biz onların peşinde geziyoruz
bizim minnoş her odada kendine bi oyuncak edindi elektrik süpürgesi,pc kasası,komidin çekmeceleri gibi karanlıktada olsa gidiyo oyuncaklarını buluyo başına geçiyo gülerek izliyorum
Yogurdu yer yemesinede oyle cok verince almaz, kararinda yer buda seye takabul geliyor 100 cc en fazla bunun fazlasini hemen kafa cevirmeler dudagi buzmeler el kol yapistirmalar baslar :)) istemedigini o zaman anliyorum cok acik dimi
Cnm benim citirligim kalmadi artik, icim yasli be kuzum...ahim gitti vahim kaldi..bu benim sipa beni cok yoruyor resmen tum enerjimi silip supuruyor..tavana cikisim yakindir merak etme resimde gelir az sonra...
Her odada oyuncak iyi ismis, bizimki camasirlari astigim askiliktan ne varsa uzanir ceker yere hopp aynen..bu ulkede havalar hep kotu oldugu icin bizim camasirlar ulu ortada kuruyor ve bizimkinede guzel bir ugrascikiyor..yere atmakla kalsa bir gun benim camasirlarimdan esofmanin ustunun kolunu almis bir guzel disini kasimis, salyalarini guzelce kondurup yerde onla yuvarlanmis sonra bir baktim bizim esofman yine kirliler sebetine aday..daha cok varda anam vukatlari yazmakla bitmez..ha birde bizim buzluk var mutfakta onun kapisini acmasini ogrenmis onu acip kapatiyor deli olucak bir gun yiyecekleri bozucak, dolap once bozulmazsa tabii
BabyCeren cabuk soyle meleyim senmisin yoksa...ses var anacim sensen valla guzel bir espri olsu...katila katila gulmeye nazirim
tatlıcadı,melegim ve mutluanne:) ben uyumaya gitsem ayıp olurmu
çok yorgunum
uyumam lazım
lütfen ısrar etmeyinkalamam baskı yapmayın sinirleniyorum
ben uyumaya gidiyorum
iyi geceler öpüldünüz kokulu hemde alamanya kokusu:)
tatlıcadı,melegim ve mutluanne:) ben uyumaya gitsem ayıp olurmu
çok yorgunum
uyumam lazım
lütfen ısrar etmeyinkalamam baskı yapmayın sinirleniyorum
ben uyumaya gidiyorum
iyi geceler öpüldünüz kokulu hemde alamanya kokusu:)
Cnm hadi git bakalim izin cikti benden, Caglamin uff olan kafasini op benim icin sifa olur ins.. ins ama ins son olur bu dusmesi ve kafasi yine acimaz..tum kalbimle duaciyim kuzumun...
Uyusunda buyusun ninni ninii ninniide yavrum ninninnii sana bak ninnide soyledim hemen dalasin diye :))
hatun gidicem dedi ama gidemedi şekerim şu anda albümümde muzur yorumlar yapmakla meşgull
:)) yaptım gidiyorum..yakışıklı damadımıda gördüm rahat rahat yatarım artık:))
arkamdan konuşma dünürrrrr
duyuyorum
Merhaba Mayıs Anneleri,
Ne zamandır yazmıyorum, arada bir girip okusam da hem pek fırsatım olmuyor ikizlerim sayesinde, hem de hiç keyfim yok. Yeme sorunlarımızdan sık sık bahsetmiştim, tekrar tekrar aynı şeyleri yazıp içinizi sıkmak istemedim. Artık ufak oğlumun yeme sorunu "ay çok az yiyor yaa"dan çıktı, hastanelere taşınacak hale geldi. Oğlum son zamanlarda kilo almayı bırakın kilo vermeye başladı. Kilo/boy yüzdelerinde zaten zar zor 9 ayda %0.birşeylerden %10lara gelmiştik, onu da kaybediyoruz gitgide. Doktorumuz buradaki çocuk hastanesine sevketti bizi, tetkikler, tahliller, besin danışmanı görüşmelerimiz falan var önümüzdeki ay. Bu arada da kesinlikle ısrar etmiyoruz, yemezse yemiyor. Sürekli yemek sunmuyoruz, üç saat arayla bir, maksimum iki çeşit (yani birini yemezse öbürü, onu da yemezse bırakıyoruz yemiyor şeklinde) veriyoruz. Oğlum biliyorsunuz 1670 gram doğmuştu, preeklampsiye bağlı rahim içi gelişme geriliği sebebiyle. Bu şekilde doğan çocukların büyük kısmında böyle yeme bozuklukları görülüyormuş. Doktor bize oğlunuz hiç bir zaman yaşına göre "büyük" olmayabilir, daha kısa ve zayıf bir insan yapısında olabilir, bunu da kabullenmeniz gerekiyor dedi. Tabii çok can sıkıcı şeyler.
Çocuğun saatlerdir aç olup hiç bir şeyi yemek istememesi o kadar kötü bir şey ki arkadaşlar, inanın resmen depresyona girdim geçen ay. Diğer oğlum allahtan güzel yiyor, biraz onunla rahatlıyoruz, ama bir yandan da o yerken kardeşinin yemediğini düşünmek de insanı üzüyor. Bilmiyorum, biraz obsesif gibi gelebilirim size ama anlatması çok zor, yaşamayan gerçekten anlamaz.
Bu arada pütürlü gıdalar konusunda bizim de sorunumuz vardı, zaten yemek yedirmek işkence diye hiç üstüne gitmedim. Geçen gün tekrar bir deneyeyim dedim, daha önce en ufak tanede öğüren, yediklerini çıkaran öbür oğlum hap hup yedi tane mane takmadan, çiğneye çiğneye. Demek ki zamanı varmış herşeyin. İyi ki bir de ona takılıp kafayı yememişim boş yere.
hatun gidicem dedi ama gidemedi şekerim şu anda albümümde muzur yorumlar yapmakla meşgull
Ben hediyelere hatırlanmanın simgesi olarak baktığımdan severim yani
Alırımda ,,bana alındığında da çok mutlu olurumMaddi değerini önemsemem,,
eşim gitmiş benim için pasta seçmiş,,düşüncesi bile mutlu etmeye yeter
Kargoda yaşanan aksaklık yada son dakika gollerini takmam çünkü benimde başıma geldi
uyuz oluyorum ama takmam
Günün 2.sorunusunu sorabilir miyim:26:
Saçlarım çok dökülüyor kızlar,başlarda bebek anneyi tanıyor..vs hurafeler söylediler ama artık
geçti onlar inanmıyorumEskiden elseve'ciydim,hamilelikte hep bitkisel şampuan kullandım,
hala daha kullanıyorum. Rica etsem şöyle gür,ışıl ışıl saçı olan bir arkadaşım formül verebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?