2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

eveeeet son msja kadar okudum..şimdi uyku vakti..ama aklım çiçekte kaldı..masalın ateşi düşmüştür inşallah..ben yatar iyi gclr...branştaşım:) meleğim sanada hoş sohbetler...

Canimsin sana iyi geceler meslekdasim benim, seninlede iki kelam etseydik iyi olurdu ama demek okumak seni epey yordu ve zamanini aldi saglik olsun baska sefere ins.
Bu arada ben halan gecmise bakamadim, uff yaa zaman nerdesin banada ugra azucuk daa

bugün hejar yazmıştı ya keşke herkes komşu olsaydı diye..keşke ya keşkeee dedim..
tatlıcadı gibi bende yazıyım içimde kalmasın:))
ben size gelseydim eger :))
tatlıcadı__evinde ne kadar baharat,acı,turşu varsa onları almaya gelirdim..bir daha miden acımasın diye..
hepsini gider evde afiyetle yerdim:))
annezeynep__buzdolabındaki hiç bitmeyen böreklerden istemek için kapını çalardım:)
mutluanne__kapını çalar 2 poz fotografını çeker kaçardım:))hemde renkli:)
melegim__balkonsuz evinde oturur pogaçanı yerdik:))ingiliz parfümünden sıkardım:))
azraece__sana gelirdim ama içeri geçmezdim seni alırdım komşun neşe ablaya giderdik:))hamarat kadın ya
evinde kesin yemek vardır onun:))
biangelkujum__havucumla gelirdim havuçlu kek yapardım..sonra kapı çalardı sen açmak istemezdin ben koşar açardım..
x kocanı eve geçirirdim bende kaçardım:))
chihiro79__sana gelirdim biraz lan lı manlı konuşurduk..bana sen demeyi ögretirdim sana:)
beykoz__canım saat kaç gibi müsait oluyosun:))sonra bir sürprizle karşılaşmayayım:))geldigimde ufonun içindeki kamerayı düzeltirdim:))
turuncu__gelmeden önce haber versem banada o külahlardan yaparmısın:))
pınarda__örtmenim özel ders almaya gelirdim sana..öznemi yüklemimi düzeltirdin..evdede yiyecek bir şey varsa koyardın:)
yavrukedi__müsaitsen bankaya ugrardım:)kasaların orda kahvemizi içerdik:)
ilkim54__bestenin diş bugdayından kalanlar varsa yerim canım sakın atma:))

ay ben acıktım mı:)herkesin evinde yemek yemek istemişim

Son düzenleme:

Yogurdu yer yemesinede oyle cok verince almaz, kararinda yer buda seye takabul geliyor 100 cc en fazla bunun fazlasini hemen kafa cevirmeler dudagi buzmeler el kol yapistirmalar baslar :)) istemedigini o zaman anliyorum cok acik dimi
Cnm benim citirligim kalmadi artik, icim yasli be kuzum...ahim gitti vahim kaldi..bu benim sipa beni cok yoruyor resmen tum enerjimi silip supuruyor..tavana cikisim yakindir merak etme resimde gelir az sonra...
Her odada oyuncak iyi ismis, bizimki camasirlari astigim askiliktan ne varsa uzanir ceker yere hopp aynen..bu ulkede havalar hep kotu oldugu icin bizim camasirlar ulu ortada kuruyor ve bizimkinede guzel bir ugrascikiyor..yere atmakla kalsa bir gun benim camasirlarimdan esofmanin ustunun kolunu almis bir guzel disini kasimis, salyalarini guzelce kondurup yerde onla yuvarlanmis sonra bir baktim bizim esofman yine kirliler sebetine aday..daha cok varda anam vukatlari yazmakla bitmez..ha birde bizim buzluk var mutfakta onun kapisini acmasini ogrenmis onu acip kapatiyor deli olucak bir gun yiyecekleri bozucak, dolap once bozulmazsa tabii

bende kuzumun bi kaç resmini ekledimmm

babyceren aşk olsunn yanii bi anda 11 tane resim eklenirmisenve prenseslerin çok güzelsiniz ciğerim

BabyCeren cabuk soyle meleyim senmisin yoksa...ses var anacim sensen valla guzel bir espri olsu...katila katila gulmeye nazirim

eşofmanla diş kaşıması süpermişorda yaşamakta zor canım yaa Allah yardımcınız olsun
benimde evim giriş kat ve balkonsuz bi dönem evin içinde kurutuyodum sonra kurutma makinesi aldıkta rahatladık evin içinde kurutmak zor olur hele de mahir gibi hoop aşağıya çeken bi kuzu varsa:))
100 cc de iyi canım inş büyüdükçe yediklerinin miktarıda artar

tatlıcadı,melegim ve mutluanne:) ben uyumaya gitsem ayıp olurmu
çok yorgunum
uyumam lazım
lütfen ısrar etmeyinkalamambaskı yapmayınsinirleniyorum
ben uyumaya gidiyorum
iyi geceler öpüldünüz kokulu hemde alamanya kokusu:)

ben izin veriyorum canım ayıp olmaz gidebilirsin
bendende alamanyaya öpücüklerr:)iyi gecelr

Cnm hadi git bakalim izin cikti benden, Caglamin uff olan kafasini op benim icin sifa olur ins.. ins ama ins son olur bu dusmesi ve kafasi yine acimaz..tum kalbimle duaciyim kuzumun...
Uyusunda buyusun ninni ninii ninniide yavrum ninninnii sana bak ninnide soyledim hemen dalasin diye :))

hatun gidicem dedi ama gidemedi şekerim şu anda albümümde muzur yorumlar yapmakla meşgull

Canim uzme kendini benim oglanda belki biliyorsundur cok zayif dogdu 2430 kg ile ve bizimki tek gebelikti ona ragmen..son gittigim doktor benim oglan 8 aylik gibi gorunmuyor halan cok uzgunum dedim bana zayif dogan bebeklerin cok fazla yok kattedemediklerini soyledi ayni sizde oldugu gibi..ama ben inanmiyorum..aslada pes etmiyecem, yedircem ve buyutucem ins. bizim son istahsizligimizi vitaminle takviye ediyorum ve azda olsa yediklerinin calsiyum ve vitamin yonunden zengin olan besinler yonunce tercih ediyorum..Sende cok bilincli bir annesin ben inaniyorumki minik oglunda duzelicek ve buyuyup kocaman olucak ins..

bende yatmaya uçuyorum şekerlerimm
bu mide ağrısıyla uyuyamamda
uyusam bile 2 saate bir emzirme nöbetimiz var keşke kocişlerde emzirebilse nöbeti ona devrederdim:))
şu yazın gelmesi iyi hoşta kızlar sabahın erken saatinde güneş geliyo tarık buğra 7 de uyanıyo

hepinizi öpüyorumm ve iyi geceler diliyorumm

Planner gibi bende bioxcin kullaniyorum hatta su yeni cikan hamilelikten sonra kullanmak icin uretilen femina olanindan almistim ve harika gercekten, resmen kafamda saclar yeniden cikip buyuyorlar. dokulmeside epey azildi ..sanada siddetle oneririm cnm.

Yarin cok is var, ne mi var benim koca oglan bana yeterde artar gayri..Enerjimi toparladim birazda olsa..guzelce sarz olduk az cok simdide gidiyim goz kapaklarim dinlensin dimi., dikkat edin uyuyum demiyorum malum derin dalma yok bizlerde ancak gozleri kapali tutup yatip kalkiyoruz oylece..neyse uzatmadan size kocaman guzel uykular dilerim...calisan arkadaslara da simdiden cumaniz hayirli olsun hepinizin en guzel gununuuz mutlu olur ins...sevgi ve yorulmadan kalin...muck

hgenctürk nerelerdesin canım ya dilekmete sen jeremino yok oldunuz ortalıktan. umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…