Bu gün minik erkekim 10 aylık oldu
Oğlumla geçirdiğim 10 ay su gibi akıp gitti çok güzeldi
Yalnız bizim cetvel 1 gün önde gidiyo acelesi ne acaba:)
arkidişlerim sizlere bi sorum var..bebişlerimizin yemeğine eklediğimiz etleri pişirsek yedikleri porsiyon kadar dondurucuya koysak lazım oldukça çıkarsak olur mu:26:
sen nasıl iki çocuk annesisin maşallahın var canım
Ailecek çok tatlısınız
Bu gün minik erkekim 10 aylık oldu
Oğlumla geçirdiğim 10 ay su gibi akıp gitti çok güzeldi
Yalnız bizim cetvel 1 gün önde gidiyo acelesi ne acaba:)
Kizzz cok sukur benim zillos da bir sikinti yok tagrik bugraya yazdiydim ben onucanım çok mantıklı gerçekten inşallah bir an önce kurtulur güzel okyanus, geçmek üzereymil zaten ama ben de geçmiş olsun diyeyimde çabucak geçsin...
insallah canim sabaha gecsin gitsin okis imde bir sorun yok teyzesi ama bizde de balgam oluyor o yuzden partik cozumler ariyorken dr umuz onermisti bizde ise yaradi insallah Tagrik bugra da da ise yararBak ben baş aşağı çevrilmesi gerektiğini hiç duymamıştım sağol canım paylaştığın için yarın sabahtan denerim
İnş kuzularımız hemencecik iyileşir
Evt pot kırmışım:18:masalın ateşini okuyup bi şeyler yazınca aklımda masal kalmış
Ama anneyiz şekerim gece uykusuz kal gündüz yorul akıl kalmıyo işte yoksa ben unuturmuyum besteyi
İlkİmcim pardon şekerim
kızlar mybabylove ile konuştuk az önce okişin ne güzel sesi geliyorduubana öpücük bilemm attıı muckkss diye ayyçokkk şekerrdi ya, bende akşam gidince öpücük atmayı öğreteyim zeynoyaa OKİŞŞŞ bende senii öpüyorumm teyzemmm
Aaaa ayip ettin teyzos tabiki seve seve oper benim yavrum cok sicak kanlidir numarani yolla hemen arayalim sekerimMasallah Okise, bizimkide ters bakis atiyor kabul gorur mu planner teyzesi..istersen bir gun senle deniyelim olurmu :)) Bu arada bende isterim ama opucuk Okisten
10. ayınız kutlu olsun canım dah nice nice aylar görürsünüz kuzucunla inşallah sağlık ve huzurla...
Vay vay pasamiz 10 aylik olmus demek masallah minik erkegimize, nice aylar dileriz..hayirli ugurlu olsun tatlisesim..benim yerimede kutla olurmu..
kaç sayfa geçmişi okudum ama sadece ilkim53 ün yorumuna cavap vermişim
çünkü en çok onun yazısı hoşuma gitti
ölüyorum ayaklarımın agrısındansaat 6 dan gece 11 e kadar avm gezdim..
neyseki çocuklar akıllıydılar..beni yormadılar ama benim ayaklarım çok agırıyo
aldıgım 1 kiloda gitmiştir
kimse kalmamış:44:
gece kuşları yuvalarına çekilmiş
cik ciiikkk ciikkkk hadi gelin
Kizzz cok sukur benim zillos da bir sikinti yok tagrik bugraya yazdiydim ben onu
insallah canim sabaha gecsin gitsin okis imde bir sorun yok teyzesi ama bizde de balgam oluyor o yuzden partik cozumler ariyorken dr umuz onermisti bizde ise yaradi insallah Tagrik bugra da da ise yarar
Aaaa ayip ettin teyzos tabiki seve seve oper benim yavrum cok sicak kanlidir numarani yolla hemen arayalim sekerim
bir haftadir;
Agzin nerede kizim
burnun nerede kizim?
gozun nerede kizim?k
Kulaklarin nerede diyorum agzini ve burnunu gosteriyor ama kulaklari daha ogrenemedi bende cok sıkmiyorum ama sabah uyandiktan sonra kahvalti fasli bitince daha gizel ogreniyor
Valla canim buradakilere gerek yok ki benim basimdaki kv nin dehset nazari degiyor zaten kadin yiyecek gibi bakiyor cocuguma bir kerede olsun maasallah demezSağolun şekerler
Cik cikkk cikkk?cik cik ciiiiikkk?
Canım bende okişe rahatsız zannettim aman iyi olsun topiğimizin hızlı prensesi
İnş işe yarar canım
Oyy bu yavru çok Zeki maşallah prensese
Bence herkese söyleme canım nazar değer
Bizimkide sadece burnunu öğrenebildi diğerlerini gösteremiyor ama babası kendi kulağını tutunca o da kendi kulağını tutuyo
Merhaba arkadaslar hemen haber verip cikacagim,oncelikle hepinize ayri ayri cok tsk ederim benim yanimda olup destek oldunuz guc vediniz,allah hepinizden ragzi olup evlatlarinizdan guldursun insallah. Gelelim Masalima,aksam doktorunu uc ke aradim acile gideyim diye oda acilde farkli birsey yapmicaklar fitil surup dus vb.sabaha kadar idare et sabah getir dedi.Aksam atesi cok yukseldi once ic atese mudahale edip sonra dus aldirdim,sizlerin yazdiklarinizi tek tek uyguladim biraz kontrol altina aldim uyuttum gece yine ayni sekildd cok cikti,ayni islemler tekrar,sabah uyuyordu ama korkumdan uyandirmak pahasina atesini bir olctum 40 ya kizlar nasil anlatilabilirki o duygu dicem ama biliyorumki anlicaksiniz.Hemen ilac sonra dus azicik birseyler yedirdim doktora gittik.Dunku yanlis teshis malesef,kulakta sorun yok cok hafif kizarmis ama bogaz feci durumda bembeyaz olmus,nasil oldu anlamadim okadar dikkat ediyorumki, simdi diyebilirsiniz okadar disari cikarsaniz boyle olur ama inanin hava miss gibi ve ben disarda da cok dikkat ediyorum ki asli hegun cikarmak geektigini biliyorum yani nasil davranacagimi sasirdim.Neyse doktor ilk defa tahlil yapmayi akil etti sagolsun,dediki guclu antibiyotik igne yazmayi dusunuyorum ama once bir kanina bakalim oyle yazalim.Kan alindi Masal kucagimda ikimiz birden ciglik cigliga agliyoruz,tahlil sonucu normalde hemen cikarmis ama sansimiza ogleden sonra dediler,bide ozel hastane guya,yani simdi evdeyiz ogleden sonra tekrar gidecegiz.Durum bu,simdilik peditus veip atesini kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Nerde yanlis yapiyorum kizlar? Doktor demekki bogazi hassas diyor cunku hep bogazdan hastalaniyor.Allah yardimcimiz olsun,atesten kizim iki gunde 300 gr vermis inanirmisiniz.Gozlerini bir gorun kipkirmizi ve cok yorgun bakiyor,eriyorum resmen...
30 tane tırnak kestim geldim..uzayan varsa uzatsın:)
çağlayı zaptedemiyorumdünden beri çok sinirli küçük hanım..
herşeye bagırıyo:)boga burcu sinirli olurmuş:18:çekecegimiz var..
ceren sinirli degil ama çık mızmız..
kafamı duvarlara vuracam artık:114:
bugün dişçiye randevum var..dişime bakacak inş çeker artık:125::125:
akşamda avm ye gidecez defnemin hediyesini alacam
inş istedigim gibi birşeyler bulabilirim
hediye gönderenler varmı?hediyelerini alanlar foto çekip koysun
merak ederiz biz:18:degilmi arkadaşlar:84:
Aaaa ayip ettin teyzos tabiki seve seve oper benim yavrum cok sicak kanlidir numarani yolla hemen arayalim sekerim
bir haftadir;
Agzin nerede kizim
burnun nerede kizim?
gozun nerede kizim?k
Kulaklarin nerede diyorum agzini ve burnunu gosteriyor ama kulaklari daha ogrenemedi bende cok sıkmiyorum ama sabah uyandiktan sonra kahvalti fasli bitince daha gizel ogreniyor
Valla canim buradakilere gerek yok ki benim basimdaki kv nin dehset nazari degiyor zaten kadin yiyecek gibi bakiyor cocuguma bir kerede olsun maasallah demez
benim diş yine kaldı melegim:))
salak doktor yerinde yoktu çok sinir oldum
randevum 5 buçuktaydı ben 6 da yetişebildim..beyfendi çıkıp gitmiş
acil işi çıkmışbende sekreterini fırçaladım arasanıza beni dedim
özür dilediama sinirimi alamadım
bir dahaki randevuda bende onları ekiyimde görsünler
kaç sayfa geçmişi okudum ama sadece ilkim53 ün yorumuna cavap vermişim
çünkü en çok onun yazısı hoşuma gitti
ölüyorum ayaklarımın agrısındansaat 6 dan gece 11 e kadar avm gezdim..
neyseki çocuklar akıllıydılar..beni yormadılar ama benim ayaklarım çok agırıyo
aldıgım 1 kiloda gitmiştir
kimse kalmamış:44:
gece kuşları yuvalarına çekilmiş
cik ciiikkk ciikkkk hadi gelin
Ben burdayim anacim sen nerdesin,ayaklarim benimde agiriyor ama degdi valla Kaana cok guzel birsey aldim birde bizim oglana minik bir kitap uzerinde hayvanlar var her bir sayfada onlari ogretiyor :))
Ben cok geziyorum ama hic kilo gitmiyor,.ama ama nedenkine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?