2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bu gün minik erkekim 10 aylık oldu
Oğlumla geçirdiğim 10 ay su gibi akıp gitti çok güzeldi
Yalnız bizim cetvel 1 gün önde gidiyo acelesi ne acaba:)

10. ayınız kutlu olsun canım dah nice nice aylar görürsünüz kuzucunla inşallah sağlık ve huzurla...

arkidişlerim sizlere bi sorum var..bebişlerimizin yemeğine eklediğimiz etleri pişirsek yedikleri porsiyon kadar dondurucuya koysak lazım oldukça çıkarsak olur mu:26:

Ben oyle yapiyorum, haftalik yetecek kadar pisirip minik bebek saklama kablarini koyuyorum ve ihtiyac oldukca alip yemege koyuyorum...hem eti biraz suyu ile beraber koyuyorum iyi oluyor..

Vay vay pasamiz 10 aylik olmus demek masallah minik erkegimize, nice aylar dileriz..hayirli ugurlu olsun tatlisesim..benim yerimede kutla olurmu..

kaç sayfa geçmişi okudum ama sadece ilkim53 ün yorumuna cavap vermişim
çünkü en çok onun yazısı hoşuma gitti

ölüyorum ayaklarımın agrısındansaat 6 dan gece 11 e kadar avm gezdim..
neyseki çocuklar akıllıydılar..beni yormadılar ama benim ayaklarım çok agırıyo
aldıgım 1 kiloda gitmiştir
kimse kalmamış:44:
gece kuşları yuvalarına çekilmiş
cik ciiikkk ciikkkk hadi gelin

canım çok mantıklı gerçekten inşallah bir an önce kurtulur güzel okyanus, geçmek üzereymil zaten ama ben de geçmiş olsun diyeyimde çabucak geçsin...
Kizzz cok sukur benim zillos da bir sikinti yok tagrik bugraya yazdiydim ben onu
insallah canim sabaha gecsin gitsin okis imde bir sorun yok teyzesi ama bizde de balgam oluyor o yuzden partik cozumler ariyorken dr umuz onermisti bizde ise yaradi insallah Tagrik bugra da da ise yarar

Masallah Okise, bizimkide ters bakis atiyor kabul gorur mu planner teyzesi..istersen bir gun senle deniyelim olurmu :)) Bu arada bende isterim ama opucuk Okisten

Tatlim unuttum gittiiiiama bu resim isini yarin halledecem ok evet sen bu sira koyup duruyorsuntovebe tovbe benide sapittirdin

Masallah Okise, bizimkide ters bakis atiyor kabul gorur mu planner teyzesi..istersen bir gun senle deniyelim olurmu :)) Bu arada bende isterim ama opucuk Okisten
Aaaa ayip ettin teyzos tabiki seve seve oper benim yavrum cok sicak kanlidir numarani yolla hemen arayalim sekerim
bir haftadir;
Agzin nerede kizim
burnun nerede kizim?
gozun nerede kizim?k
Kulaklarin nerede diyorum agzini ve burnunu gosteriyor ama kulaklari daha ogrenemedi bende cok sıkmiyorum ama sabah uyandiktan sonra kahvalti fasli bitince daha gizel ogreniyor

10. ayınız kutlu olsun canım dah nice nice aylar görürsünüz kuzucunla inşallah sağlık ve huzurla...

Vay vay pasamiz 10 aylik olmus demek masallah minik erkegimize, nice aylar dileriz..hayirli ugurlu olsun tatlisesim..benim yerimede kutla olurmu..

Sağolun şekerler

Cik cikkk cikkk?cik cik ciiiiikkk?

Canım bende okişe rahatsız zannettim aman iyi olsun topiğimizin hızlı prensesi
İnş işe yarar canım

Oyy bu yavru çok Zeki maşallah prensese
Bence herkese söyleme canım nazar değer
Bizimkide sadece burnunu öğrenebildi diğerlerini gösteremiyor ama babası kendi kulağını tutunca o da kendi kulağını tutuyo

Valla canim buradakilere gerek yok ki benim basimdaki kv nin dehset nazari degiyor zaten kadin yiyecek gibi bakiyor cocuguma bir kerede olsun maasallah demez

Masal icin ne yapabiliriz bilemedim inan okuyunca seni bende cerasiz kalip cok uzuldum...Ben biraz garanticiyimdir doktordan baktim randiman alamiyorum sehirin en iyisini bulana kadar ugrasirim..okudugumdan sunu cikariyorum ki senin doktor basta cok yaniltici teshislerde bulunmus..nereden aldi ise diplomayi artik, dualarim seninle allah yardimcin olsun sana sabir ve guc Masalima acik sifalar dilerim

Bende budun cok gezdim Kaanin birinci hediyesini aldim ikincide yolda geliyor ehuehuehu (kiyafet almadim..ben daha uzun sureli kalici seyleri tercih ettim )
Disini ins bu sefer cekmislerdir, bir turlu sokup atamadin su disi..ben cekiyim istersen..cok iyi dis cekerim :)) gecmis olsun saka yapdigima bakma cnm umarim gecer sikintilarin
Boga burcu evt kesinlikle sinirli oluyor..en azindan benimki cok fena..kizinca kendini sikiyor varmi boyle birsey yahu..bacak kadar velet daha tobe tobe..

Masallah valla ne desem az kalir Okis icin, aferin minik kizimiza, helal olsun
Siz telden mi konustunuz sekerim bende msn veya baska birsey sandim..simdi burdan konusmak cep yakabilir ben tr ye gelince olsun olurmu;sagol ama dusunmen beni manidar etti..

benim diş yine kaldı melegim:))
salak doktor yerinde yoktu çok sinir oldum
randevum 5 buçuktaydı ben 6 da yetişebildim..beyfendi çıkıp gitmiş
acil işi çıkmışbende sekreterini fırçaladımarasanıza beni dedim
özür dilediama sinirimi alamadım
bir dahaki randevuda bende onları ekiyimde görsünler

Valla canim buradakilere gerek yok ki benim basimdaki kv nin dehset nazari degiyor zaten kadin yiyecek gibi bakiyor cocuguma bir kerede olsun maasallah demez

Bende sevipte maşallah ı esirgeyenlerden hiç haz etmem dilleri kopar sanki maşallah deseler
Özelliklede kendi bebeğiyle kıyaslayan olursa sizin ki daha uzun,kilolu vs deyipte maşallah demezlerse gülümseyerek maşallah demeyi unuttunuz diyorum

çağla bugün dondurma külahı yedi:)nasıl sevdi nasıl bayıla bayıla ısırdı:))
sinilendirmek için elinden alıyorum nasıl bagırıyo bana
eline geri verincede nasıl gülüyodu:))çok tatlıydı çok..
çubuk kraker de yedihemde 1 tane
yakında külahına dondurmada ister
küçük diliyle yalar:))

Canım başka bi dişçiye gitsen gelip o dişçinin tüm dişlerini çekesim geldii
Ağrısı geçti dimi yoksa diş ağrısı çooook zor

Ben burdayim anacim sen nerdesin,ayaklarim benimde agiriyor ama degdi valla Kaana cok guzel birsey aldim birde bizim oglana minik bir kitap uzerinde hayvanlar var her bir sayfada onlari ogretiyor :))

Ben cok geziyorum ama hic kilo gitmiyor,.ama ama nedenkine..

Ne aldın şekerim kulağıma söyle söz ben kimseye söylemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…