Gecmis olsun hayatim Allah beterinden korusun insallah kendini suclama temiz hava alsin istiyorsun ama bu havalar daha tehlikeli canim balkona cikartman bile gunde 5-10 dk ona yetecektir biran evvel duzelir ve tekrarlamaz insallah bir dahaKizimin kalbi guzel teyzeleri cok tsk ederiz sagolun varolunGelelim bizdeki gelismelere,okadar hastaliktan ilk dea bu sefer kan tahlili yapildi,asiri bir enfeksiyon cikmamasina ragmen doktorumuz uc tane antb.igne ve onun bitiminde antb.surup verdi,peditus bide.Bende biraz itiraz edecektim enfeksiyon cok degilse bukadar yuklenmeyelim diye hemen susturdu beni,bademcikleri bembeyaz cok feci durumda bunlari kullanmak zorundasin dedi,ilk ignemiz yapildi,normalde cok dayaniklidir ama oyle kalindiki igne cok agladi dudaklari morardi resmen,sanirim bugun omrumden bir bes yil kadar gitti,neyse cani sagolsun kizimin.Simdi antb. Etkisini gosterene kadar atesi kontrol altinda tutmam lazim.
MUTLU ANNEM o telasla yanlis ifade ettim canim sanirim peditusu ek olarak ver dedi dktor yoksa donusumlu olarak calpol,dolven ve paranox fitil uyguluyorum.Bide kizimin mukemmel teyzeleri olan sizlerin tavsiyelerini uyguluyorum,iyiki varsiniz.
Canım ellerine sağlık çok hoş olmuşlar,,ilk ve geri kalan bütün dişlerinizi sorunsuzca çıkartmanızı dilerim
Hiç fırsat bulamıyorum sizleri çok özledim siz de beni özlediniz mi?(Özlemediyseniz de özledim deyin valla gebertirim BABYCEREN gibi oldum)
Bu sayfalar ne böyle yaaabiraz da giremeyenleri düşünün anacım.
Yine geçmişi jet hızıyla okuyacam anlaşılan.
Eki Görüntüle 651767 Eki Görüntüle 651767 Eki Görüntüle 651769 kurdndan bayrak yapmak icin ugrasip dururken 3d tasarim programimizda (makina parcasi cizmek icin kullanilan) dilimli desenler cizdim somnra hizimi alamayip makro yazdim kac dilim olsun dilimler kucuk mu buyuk mu vs saykoya bagladim yani :)
Ilk denemelerim yukarida
Sade anne olarak yine cok sade oldu biraz susler pusler kurdana oturturum
Bir de ozalitci buldum dilimli basan yer bulmak zormus cogu yapmiyordu sabahtan beri telde natbaacilarla gorusuyorum is mis hak getire :)
Bugun kadinlar gunu yemegi vardi fabrikada
2saat ye ic ye ic oyna halay cek kudurduk resmen
yarim saat sonra da eve donuyorum hazirlanip Omeri alip cuma gecesine akiyorum
Valla bugun keyfim bey oglunda yok sefam olsun oh ohhh
Hele yarin su balkon dolabim bir takilsin (icini cizmem 3haftami aldi icine koyacagim herseyi olcup bictim utu masasiydi supurgeydi deliyim iste) evimin daginikligi da azalacak gez gezebildigin kadar zeyno yaz da geldi kim tutar seniiiiii
yaa bir de 19 ay aradan sonra sonunda regl oldumkilom 57 ama doğum sonrası göbek kaldı baya herkes regl olunca biraz gider dedi umarım gerçektir bakalım görücez işin kötü yanıysa şu; aylardır oğluma bakmak için annem veya görümcem yanımızdaydı yarı yıl tatilinde de vana gittik memlekete yani bayadır yalnız kalamıyoruz eşimle veee bu akşam annem vana gidiyor, görümcem ise pazar günü gelicek yani 2 gün evde yalnız kalıcaz uzun bir aradan sonra ve ben regl oldum eşimden daha şanssız bi erkek tanıyan varsa söylesin lütfen
Orhan Cemalin annesiiiii,hediyeniz adresinize ulaşmıştııır..
Kizlar biz asiya gidiyoruzzz teyzoslarrrr bizimki bi inlersin ortaligi
Planner canim benim kizda ne hunerler var bir bilsen ama keyfi olunca yapiyor sana denk geldi opucukleri teyzesi bazen beni opuyor ama babamiz biraz uzuluyor daha onu hic opmedineyse zeynomuzuda opuyoruz biz
Geleceğe güvenle bakarken uğurböceklerinden şans demetleri hep sizlerle olsun...Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun...
aranızda kalıp hepinize cevap yetiştirmeyi çok isterdim ama çok işim var
artık akşam gece kuşlarına katılırım inşallah
cerende evde bugünçok işim var çok
görüşürüz cigerlerim
gider ayak geri döndüm:))evet canım dişim çekilseydide hepimiz bir rahat etseydik artık
çağla yürümek istiyo bende oturtunca basbas bagırıyo:)haklı çocuk ama
bende çok yoruluyorum ne yapıyım
Kizimin kalbi guzel teyzeleri cok tsk ederiz sagolun varolunGelelim bizdeki gelismelere,okadar hastaliktan ilk dea bu sefer kan tahlili yapildi,asiri bir enfeksiyon cikmamasina ragmen doktorumuz uc tane antb.igne ve onun bitiminde antb.surup verdi,peditus bide.Bende biraz itiraz edecektim enfeksiyon cok degilse bukadar yuklenmeyelim diye hemen susturdu beni,bademcikleri bembeyaz cok feci durumda bunlari kullanmak zorundasin dedi,ilk ignemiz yapildi,normalde cok dayaniklidir ama oyle kalindiki igne cok agladi dudaklari morardi resmen,sanirim bugun omrumden bir bes yil kadar gitti,neyse cani sagolsun kizimin.Simdi antb. Etkisini gosterene kadar atesi kontrol altinda tutmam lazim.
MUTLU ANNEM o telasla yanlis ifade ettim canim sanirim peditusu ek olarak ver dedi dktor yoksa donusumlu olarak calpol,dolven ve paranox fitil uyguluyorum.Bide kizimin mukemmel teyzeleri olan sizlerin tavsiyelerini uyguluyorum,iyiki varsiniz.
Eki Görüntüle 651767 Eki Görüntüle 651767 Eki Görüntüle 651769 kurdndan bayrak yapmak icin ugrasip dururken 3d tasarim programimizda (makina parcasi cizmek icin kullanilan) dilimli desenler cizdim somnra hizimi alamayip makro yazdim kac dilim olsun dilimler kucuk mu buyuk mu vs saykoya bagladim yani :)
Ilk denemelerim yukarida
Sade anne olarak yine cok sade oldu biraz susler pusler kurdana oturturum
Bir de ozalitci buldum dilimli basan yer bulmak zormus cogu yapmiyordu sabahtan beri telde natbaacilarla gorusuyorum is mis hak getire :)
Bugun kadinlar gunu yemegi vardi fabrikada
2saat ye ic ye ic oyna halay cek kudurduk resmen
yarim saat sonra da eve donuyorum hazirlanip Omeri alip cuma gecesine akiyorum
Valla bugun keyfim bey oglunda yok sefam olsun oh ohhh
Hele yarin su balkon dolabim bir takilsin (icini cizmem 3haftami aldi icine koyacagim herseyi olcup bictim utu masasiydi supurgeydi deliyim iste) evimin daginikligi da azalacak gez gezebildigin kadar zeyno yaz da geldi kim tutar seniiiiii
Asimizi olduk alisverisimizi yaptik ve evimize geldik Okis hic aglamayarak hatta hissetmedi bile diye bilirim cok sasirtti beni babasina cekmis zilli aci tolere si yuksek yavrumun neyse kizlar yemek yapacam daha yaaa okis i yikasam bir sey olmaz herhalde ha:44:
Evet canim kkk asisiymis hemsire ona laf atarken benim kiz simarinca siritirken yedi igneyicanımm geçmiş olsun ne güzel ağlamamış annesini üzmemiş, kızamık aşısımı oldu okişim?
Asimizi olduk alisverisimizi yaptik ve evimize geldik Okis hic aglamayarak hatta hissetmedi bile diye bilirim cok sasirtti beni babasina cekmis zilli aci tolere si yuksek yavrumun neyse kizlar yemek yapacam daha yaaa okis i yikasam bir sey olmaz herhalde ha:44:
Mira da uzmez tatli annesini gor bak hani sana gecen gun sordugum sey var yaaa ogrendimOooh darısı başımıza,,yarın kontrolümüz ve sanırım aşımız var(hala tam karar vermedim ama yaptırıcam gibi:26:)
inşallah bizde sorunsuzca oluruz aşımızı:94: birde, her ay gibi bu ayki boy,kilo,baş çevresi durumunu da çok merak ediyorum kuzumunama sanırım bu ay kilo almadı boya gitti diyecek dr. yada bana öyle geliyor
Oooh darısı başımıza,,yarın kontrolümüz ve sanırım aşımız var(hala tam karar vermedim ama yaptırıcam gibi:26:)
inşallah bizde sorunsuzca oluruz aşımızı:94: birde, her ay gibi bu ayki boy,kilo,baş çevresi durumunu da çok merak ediyorum kuzumunama sanırım bu ay kilo almadı boya gitti diyecek dr. yada bana öyle geliyor
Mira da uzmez tatli annesini gor bak hani sana gecen gun sordugum sey var yaaa ogrendimbu arada ilgin icin gercekten cok tesekkur ederim mutlu annem insallah nick in gbi hep mutlu olursun temiz kalbin zaten yuzunede yansimis dis bugdayi resimlerimiz geldiiii aksam koyarim prensesimin resimlerini
canım bir de zamanın olsa kimse durduramıycak seni desene maşallah valla hep böyle ol harikasın... çekicem canım çekmemmi file çorapsız olmazzzSagol tatlim ama inan cok uyuzum bu aralar. Daha uretken biriydim simdi elim cok gitmiyor bunlar gunlerdir dusunup ancak firsat bulabildigim seyler ah bir de zaman olsa!
Bu arada siir ne guzel olmus bizim de bir oglumuz oldu iyi ki de oldu :):):)
Esin cok sanssizmis ya yazik adama bence evde kim olursa olsun reglin biter bitmez file corabini cek cik karsisina yazik duvara tirmanir adam kac gun daha beklicek:26:
Kizimin kalbi guzel teyzeleri cok tsk ederiz sagolun varolunGelelim bizdeki gelismelere,okadar hastaliktan ilk dea bu sefer kan tahlili yapildi,asiri bir enfeksiyon cikmamasina ragmen doktorumuz uc tane antb.igne ve onun bitiminde antb.surup verdi,peditus bide.Bende biraz itiraz edecektim enfeksiyon cok degilse bukadar yuklenmeyelim diye hemen susturdu beni,bademcikleri bembeyaz cok feci durumda bunlari kullanmak zorundasin dedi,ilk ignemiz yapildi,normalde cok dayaniklidir ama oyle kalindiki igne cok agladi dudaklari morardi resmen,sanirim bugun omrumden bir bes yil kadar gitti,neyse cani sagolsun kizimin.Simdi antb. Etkisini gosterene kadar atesi kontrol altinda tutmam lazim.
vuuu 19 ay emzirdin galiba
elbet bi gün yalnız kalcak o kocişin senle
aman bir hain kadın daha valla annen ve görümcen gitigi zaman sizin il dahilinde bulnmak istemem
QUOTE]
yok canım yaa en son hamile kalmadan önce regl olmuştum ya onu saydım :44: doğumdan sonraki reglden sayılmazhala emziriyorum gerçi ama oluverdim işte demekki azaldı sütümüz yada süt alımımız ek gıda yaktı bizi ama yinede hala emiyo olması içimi rahatlatıyo gittiği yere kadar emzirmeye devam
hainlik ben de değil kaderdekomşuları falan uyarayım o zaman dimi ama
resim koymuşsun geri mi kaldırdın canım ama kabul etmiyorum ben daha görmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?