2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hediyen hayırlı olsun canım Kayra'nın da iştahı düzelmiş umarım hep böyle devam eder.

Gecmis olsun hayatim Allah beterinden korusun insallah kendini suclama temiz hava alsin istiyorsun ama bu havalar daha tehlikeli canim balkona cikartman bile gunde 5-10 dk ona yetecektir biran evvel duzelir ve tekrarlamaz insallah bir daha

Çağlaya çok geçmiş olsun canım nazar değdi sanırım kuzuya. Bu son olur inşallah.
Not: Ayyy sen bana gelirsin de ben sana kalanlardan mı ikram ederim şekerim. Sen yeter ki gel kendi ellerimle taze taze yaparım sana. Sonra da iki lafın belini kırardık ne güzel olurdu.:13:

yok özlemedik desem inancanmı ösledk dabbi varmı mayıs anneleri gibi sıcak samimi bir topik

maviler çok hoş yeşil bilmem

ohh kurtlar dökülmüş sefanız olsun düşmanlarınz çatlasın

vuuu 19 ay emzirdin galiba

elbet bi gün yalnız kalcak o kocişin senle

aman bir hain kadın daha valla annen ve görümcen gitigi zaman sizin il dahilinde bulnmak istemem

Orhan Cemalin annesiiiii,hediyeniz adresinize ulaşmıştııır..

eli çabuk bir bacım süpersin darısı başımızaa

geçmş olsun olsun ay kıyamam

babayı öpmez ama büyüyünce hep babacı olur bu datluşlar bizim pabuç dama

Geleceğe güvenle bakarken uğurböceklerinden şans demetleri hep sizlerle olsun...Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun...

tşkr bacım saolasın her gün bizim gün olsun yaa bi gün neki

aranızda kalıp hepinize cevap yetiştirmeyi çok isterdim ama çok işim var
artık akşam gece kuşlarına katılırım inşallah
cerende evde bugünçok işim var çok
görüşürüz cigerlerim

allah yardımcın olsun biz 1 taneyle baş edemezken sen iki taneyle

gider ayak geri döndüm:))evet canım dişim çekilseydide hepimiz bir rahat etseydik artık
çağla yürümek istiyo bende oturtunca basbas bagırıyo:)haklı çocuk ama
bende çok yoruluyorum ne yapıyım

hş gene çektirisin işlaa ben bir ayın içinde 3 tane oh rahatım şimdi

valla bu bebklere dizlik lazım del bize lazım asıl peşlerinde koşcazdiye anamız ağlıo

MAYIS ANNELERİ VE DATLULARI kadınlar günümüz kutlu olsun

ALLAH sağlık sıhat versin tüm bebeşlerimize

kocaman öpüyom ve kaçıom iş güç var offf özleyin benı

Son düzenleme:

Kuzum benim ya ben de hiç dayanamıyorum başlıyorum ağlamaya. Umarım tekrar yaşamazsınız tatlım.

Kızlar unutmadan yazayım
Kadınlar Günümüz Kutlu olsun. Kadınlara önem verilen bir dünya bizim olsun.
Bu arada bu değerli günde kk nın bize bir jesti yok mu ya malum anneler gurubunun birincisiyiz

Canım çok güzel olmuş çok beğendim. Ellerine sağlık
Ben de mutlu annemin yaptığını çıkarttıramadım. Güya turistik yerdeyiz ama aradığını bulamıyosun.

canımm geçmiş olsun ne güzel ağlamamış annesini üzmemiş, kızamık aşısımı oldu okişim?

canımm geçmiş olsun ne güzel ağlamamış annesini üzmemiş, kızamık aşısımı oldu okişim?
Evet canim kkk asisiymis hemsire ona laf atarken benim kiz simarinca siritirken yedi igneyiondan tepki veremedi
1 yasinda tekrar olacakmis salgin var diyeymis ama tabi saglik bakanliginin isine akil ermez valla asi fazla diyede boyle mi yapiyorlar ne anlamadim gecen annem yegenimi tembihliyordu sakin ikinci kez asi yaparlarsa yaptirma diye1.sinifta yapiyorlarya asi ondan iste nerede yapilmis bilmiyorum ama ayni asiyi ikinci kez vurmuslar cocuklara oda zehirlemismi ne annem anlatiyordu ama benim kafa dalgin bu sira biliyorsun hic bir okulda yada kreste falan duymadim salgin diye cocuklar hasta diye anlamadim valla
Ayyy kizlardan birine bir sey yazacaktim bak kime ne yazacagimida unuttum:44:

Oooh darısı başımıza,,yarın kontrolümüz ve sanırım aşımız var(hala tam karar vermedim ama yaptırıcam gibi:26:)
inşallah bizde sorunsuzca oluruz aşımızı:94: birde, her ay gibi bu ayki boy,kilo,baş çevresi durumunu da çok merak ediyorum kuzumunama sanırım bu ay kilo almadı boya gitti diyecek dr. yada bana öyle geliyor

Gecen gun hani bebegi antep fistigi yutan kimdi yaa:44:netice neymis cikartmismi kakada
cenera canim bebegin nasil oldu?

Mira da uzmez tatli annesini gor bak hani sana gecen gun sordugum sey var yaaa ogrendimbu arada ilgin icin gercekten cok tesekkur ederim mutlu annem insallah nick in gbi hep mutlu olursun temiz kalbin zaten yuzunede yansimis dis bugdayi resimlerimiz geldiiii aksam koyarim prensesimin resimlerini

Umarım sorunsuzca atlatırsınız canım.

koy koy bekliyoruz sabırsızlıklabu ara forumda koyan koyana,,nasıl da mutlu oluyoruz dimi ya
neymiş neymiş banada mesaj at çatlarım duramam birde extra benden istediğini sana mail attım aldın,sorun yok dimi canım
güzel cümlelerin için de teşekkür ederim canımcımamin amin amin

canım bir de zamanın olsa kimse durduramıycak seni desene maşallah valla hep böyle ol harikasın... çekicem canım çekmemmi file çorapsız olmazzz

fazla antibiyotik iyi değil tabi ama enfeksiyonu yenmek için şart napıcaksın umarım tez zamanda düzelir güzeş kızın canım...

Kizlar daha once size dokun hisset kitaplarindan sormustum,sitelere bakinip durdum bir turlu alamadim,kizim hastaliktan cok yiprandi mutlu olsun diye hemen siparis edecegim sizin onerdiginiz kitaplari almak istedim ama iki turlusu var siz hangisini kastettiniz,ciltli ve ciltsiz olmak uzere iki cesit ama ikisde kelimler sekiller hayvanlar vb yani sasirdim hangisini alcam bide incelemeden alacagim ya size bir sorim dedim,eger hemencvplarsaniz hemen siperis vecem cok tsk ederim simdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…