Canım başka bi dişçiye gitsen gelip o dişçinin tüm dişlerini çekesim geldii
Ağrısı geçti dimi yoksa diş ağrısı çooook zor
Ben burdayim anacim sen nerdesin,ayaklarim benimde agiriyor ama degdi valla Kaana cok guzel birsey aldim birde bizim oglana minik bir kitap uzerinde hayvanlar var her bir sayfada onlari ogretiyor :))
Ben cok geziyorum ama hic kilo gitmiyor,.ama ama nedenkine..
artık hiç agırmıyo:))röntgen çekildi hala bekliyoruz beyfendiyi ne diyecek diye..
20 lik diş oldugu için bence çekecektir..
şimdi başka dişçiye gidemem yıllardır gittigim dişçi bu adam..benim dişlerimin
kısa pantolonlu halini bile biliyo:)))
ama o benim dişimi çekerken bende onun kulaklarını çekmessem benimde
adım babyceren olmasın
Euheuhe kısa pantolonlu Halimi
Bencede Çek canım o seni çok çektirdi :)
Burnunuda sık o sırada çok canım acıdı kendimi kontrol edemedim dersin
Hiç fırsat bulamıyorum sizleri çok özledim siz de beni özlediniz mi?(Özlemediyseniz de özledim deyin valla gebertirim BABYCEREN gibi oldum)
Bu sayfalar ne böyle yaaabiraz da giremeyenleri düşünün anacım.
Yine geçmişi jet hızıyla okuyacam anlaşılan.
Asimizi olduk alisverisimizi yaptik ve evimize geldik Okis hic aglamayarak hatta hissetmedi bile diye bilirim cok sasirtti beni babasina cekmis zilli aci tolere si yuksek yavrumun neyse kizlar yemek yapacam daha yaaa okis i yikasam bir sey olmaz herhalde ha:44:
Ne aldın şekerim kulağıma söyle söz ben kimseye söylemem
ne aldın özelden yaz çok merak ettim:18:bizede fikir olur
ben bugün defne karene birşey begenemedim:44:
yarın çıkıp bir daha bakacam
sezon sonu hiçbir aradıgımı bulamadım..begendigimin bedeni yok
begenmedigimin bedeni çok:))
yarın bulurum inşallah:18:
Canim sen ver valla tel nonu ben seni skayptan ararim hayatim askolsun yada skayp in varsa adini ver arayim anacim ne olacak 1 saat konussuak 5 euro ya patlarsin yani bacim ayip ettinAyipsin giy, sen ozlenmiyecek annemisin sanki sordugu soruya bak hec yani :))
Canim ozleniyorsun mutlaka ama hep bir kosturmacada gidiyor halimiz, ben seni goremiyince diyorumki galiba is, ev ve Beste cok yoruyordur ondan gelemiyordur diyorum..yoksa gozum o kadar cok insani ariyor ve ozluyorumki..ah bir bilsen
Okis e gecmis olsun sekerim..asinizi vurulmus sonunda bizimkide 12 aylik olunca vurulcak,ben vurulmadan Tr ye gelmiyim o zaman baksan salgin falan allah gostermesin..
azıcık balgamı kaldı dememişmiydin canımKizzz cok sukur benim zillos da bir sikinti yok tagrik bugraya yazdiydim ben onu
insallah canim sabaha gecsin gitsin okis imde bir sorun yok teyzesi ama bizde de balgam oluyor o yuzden partik cozumler ariyorken dr umuz onermisti bizde ise yaradi insallah Tagrik bugra da da ise yarar
Gecmise gittim yeni geldim daha.cok sey konusulmus.
Oncelikle
Cicek masalimiza cok gecmis olsun ona o kadar cok uzuldum ki.ons suan daha da iyidir kuzum.mosmor titriyor yazmissin ya kahroldum cnm.Rabbim tez vakitte sifa versin yavruma.sende kendini suclama sakin cnm
Biz anneler maalesef hemen kendimize suc buluyoruz.olacaksa oluyor iste hersey Rabbimden.keyifli gunleriniz hemen gelir ins.cok öpüyorum sizi.
Babyceren bil bakalim nerdeyim discide.kanal tedavimin onuncu seamsinda sirami bekliyorum.bitmedi gitti ne disim varmis ya sen de kurtul ins.
Gelellim anneme ins p.tesi taburcu onbes gunluk hastane maceramiz biteck ama tedaviye devam.cok sukur bugunumuze de.anne de evlat da cok tatli.Allah ayirmasin.
Beni de soran olmamis ama hadi neyse herkesin basi dumanli.
Opuyorum cok.Allaha emanet olun
teşekkürler meleğim, güzel dileklerin içinOyy oyle cirkine can kurban, bak mesela ben saana ne zamandan beri yazma arzusundayim ama hep unutuyorum..bizede zaman yetmez oldu artik..Ameliyat yerine tedaviye baslamis olmana inan cok sevimdim,ins sonuc verir ve eskisinden daha saglikli olursun cnm..bizde seni cok ama cok optuk..
azıcık balgamı kaldı dememişmiydin canımyanlış anlamışım demek ki kkusura bakma ya tarık buğrayada çok geçmiş olsun tabi ki rabbim hayırlı şifalar versin...
Aaa olurmu hic kusur hayatim hic onemli degil hepsi bizim yavrularimiz neticede
nagis cim cok sukur hayatim gecti gitti insallah Allah dermanaiz dert vermesin sen karantina falan yazinca cok uzulmustumsonra sorumlu hemsirenin aaa pardon SORUNLU HEMSİRE nin zirvasi oldugunu okuyunca sevindim ama o hemsireyide guzel bir dovesim geldi yani neyse bunada sukur canim eeeee artik bi dis bugdayi yaparsiniz OYA teyzemizde iyilesiyor maasallah
turuncum biraz gec olacak ama gecmis dogum gunun kutlu olsun hayatim saglikli nice mutlu senelere insallah
Ohhh ellerine saglik canim mis gibi olmustur ayyy temizlik gibisi varmi yaaaGünaydıın sevgili anneler ve melek yavruları...
Sabah sabah mutfağı temizledim,ocağın temizliğini biraz abarttığım için iki çağmak durmadan çakıyorkılavuza bakındım su kaçırmışım meğer...Biraz bekleyeyim kurur da geçer umarım.
canım ya mesajını aldım teşekkür ederim..Copy vermem olmaz, kes yapistir yapacam ama simdi degil hem ben size soylersem isiniz kolay olur o zamanda hediyenin kiymeti kalmaz..en guzeli calisin sizinde olsun :)) ne gicigim dimi...neyse hadi dayanamadim soyluyum size ozelden ama varya eger citlatirsaniz gorun o zaman benim size yapacaklarimi..operimmm sizi :)) yapcagim bu ehuehueh
Günaydıın sevgili anneler ve melek yavruları...
Sabah sabah mutfağı temizledim,ocağın temizliğini biraz abarttığım için iki çağmak durmadan çakıyorkılavuza bakındım su kaçırmışım meğer...Biraz bekleyeyim kurur da geçer umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?