2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım başka bi dişçiye gitsen gelip o dişçinin tüm dişlerini çekesim geldii
Ağrısı geçti dimi yoksa diş ağrısı çooook zor

artık hiç agırmıyo:))röntgen çekildi hala bekliyoruz beyfendiyi ne diyecek diye..
20 lik diş oldugu için bence çekecektir..
şimdi başka dişçiye gidemem yıllardır gittigim dişçi bu adam..benim dişlerimin
kısa pantolonlu halini bile biliyo:)))
ama o benim dişimi çekerken bende onun kulaklarını çekmessem benimde
adım babyceren olmasın

ne aldın özelden yaz çok merak ettim:18:bizede fikir olur
ben bugün defne karene birşey begenemedim:44:
yarın çıkıp bir daha bakacam
sezon sonu hiçbir aradıgımı bulamadım..begendigimin bedeni yok
begenmedigimin bedeni çok:))
yarın bulurum inşallah:18:

Euheuhe kısa pantolonlu Halimi
Bencede Çek canım o seni çok çektirdi :)
Burnunuda sık o sırada çok canım acıdı kendimi kontrol edemedim dersin

Euheuhe kısa pantolonlu Halimi
Bencede Çek canım o seni çok çektirdi :)
Burnunuda sık o sırada çok canım acıdı kendimi kontrol edemedim dersin

tamam burnunu sıkarken buda tatlıcadı için derim:))
kulagını çekerken ''nalçak buda benim için'',
başka bir yerini sıkmamı yada çekmemi isteyen varsa yazsın

melegim hala geçmişi okuyor:))
bari meleyim sen yazda seninle sohpet edelim:)
en iyisi ben inzivaya çekileyim yoksa izdivacım sarsılacak:)
yatagım beni çagırıyo..çok uykum var..
iyi uykular arkadaşlar rüyanızda beni görün:))
cigerlerim hoşçakalın...

Ayipsin giy, sen ozlenmiyecek annemisin sanki sordugu soruya bak hec yani :))
Canim ozleniyorsun mutlaka ama hep bir kosturmacada gidiyor halimiz, ben seni goremiyince diyorumki galiba is, ev ve Beste cok yoruyordur ondan gelemiyordur diyorum..yoksa gozum o kadar cok insani ariyor ve ozluyorumki..ah bir bilsen

Okis e gecmis olsun sekerim..asinizi vurulmus sonunda bizimkide 12 aylik olunca vurulcak,ben vurulmadan Tr ye gelmiyim o zaman baksan salgin falan allah gostermesin..

Ne aldın şekerim kulağıma söyle söz ben kimseye söylemem

Copy vermem olmaz, kes yapistir yapacam ama simdi degil hem ben size soylersem isiniz kolay olur o zamanda hediyenin kiymeti kalmaz..en guzeli calisin sizinde olsun :)) ne gicigim dimi...neyse hadi dayanamadim soyluyum size ozelden ama varya eger citlatirsaniz gorun o zaman benim size yapacaklarimi..operimmm sizi :)) yapcagim bu ehuehueh

Canim sen ver valla tel nonu ben seni skayptan ararim hayatim askolsun yada skayp in varsa adini ver arayim anacim ne olacak 1 saat konussuak 5 euro ya patlarsin yani bacim ayip ettin

Canim valla ben salgn muhabbetine pek itimat etmiyorum malum bizim S.B elindeki asilar kaldiysa onlari tuketiyorlardir her zaman ki gibi

Günaydınn günaydınnnnn hafta sonunuz eşlerinizle bebeklerinizle güzel geçer inş
Biz kuzumla 8 de uyandık kociş uyuyo keyifte erkeklerde
Hafta sonu olunca buraya pek kimsecikler uğramıyo
Uğrayınnn kızlar özletmeyin kendinizi:13:

Gecmise gittim yeni geldim daha.cok sey konusulmus.
Oncelikle
Cicek masalimiza cok gecmis olsun ona o kadar cok uzuldum ki.ons suan daha da iyidir kuzum.mosmor titriyor yazmissin ya kahroldum cnm.Rabbim tez vakitte sifa versin yavruma.sende kendini suclama sakin cnm
Biz anneler maalesef hemen kendimize suc buluyoruz.olacaksa oluyor iste hersey Rabbimden.keyifli gunleriniz hemen gelir ins.cok öpüyorum sizi.

Babyceren bil bakalim nerdeyim discide.kanal tedavimin onuncu seamsinda sirami bekliyorum.bitmedi gitti ne disim varmis ya sen de kurtul ins.
Gelellim anneme ins p.tesi taburcu onbes gunluk hastane maceramiz biteck ama tedaviye devam.cok sukur bugunumuze de.anne de evlat da cok tatli.Allah ayirmasin.

Beni de soran olmamis ama hadi neyse herkesin basi dumanli.

Opuyorum cok.Allaha emanet olun

azıcık balgamı kaldı dememişmiydin canım yanlış anlamışım demek ki kkusura bakma ya tarık buğrayada çok geçmiş olsun tabi ki rabbim hayırlı şifalar versin...

canım nasılsın yarennur nasıl? annene çok geçmiş olsun sürekli yazayım diyorum olmadı bi türlü kusura bakma umarım bir an önce iyileşir anneciğin rabbim onların eksikliğini göstermesin...

teşekkürler meleğim, güzel dileklerin için
Mahir'i öp kokla benim için. Yeşil montun içinde beyefendi çok yakışıklı görünüyor, maşallah ona

Bir merhaba diyip kaçacağım
Oğluş babasıyla dışarı çıktı,ben de rahat rahat evi toparlayıp sildim süpürdüm.
Birazdan gelecekler ve televizyonu duvara asacağız.Kayra iki de bir televizyonun yanına gidip sallıyor.
Akşama kadar "HAYIR" diyorum üstüne basa basa,beni çok iyi anlıyor ve ağlamaya başlıyor.Gözünden öyle yaş akıyor ki şaşırırsınız.Ağlaya ağlaya yine gidiyor televizyona ve heyecanla yine sallıyor.Sanki ne anlıyorsa :)
Neyse böyle hayır demekle uğraşmaktansa çözümü duvara monte etmekte bulduk.Böylece ikimizde rahat edeceğiz
Geçmişi okuyamadım,çok birikmiş...Artık hızınıza yetişemiyorum kızlar
Umarım herkesler iyidir
Öptüm hepinizide,hayırlı ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile...

Günaydıın sevgili anneler ve melek yavruları...
Sabah sabah mutfağı temizledim,ocağın temizliğini biraz abarttığım için iki çağmak durmadan çakıyorkılavuza bakındım su kaçırmışım meğer...Biraz bekleyeyim kurur da geçer umarım.

Ohhh ellerine saglik canim mis gibi olmustur ayyy temizlik gibisi varmi yaaa

canım ya mesajını aldım teşekkür ederim..
kaanın hediyeleri çok güzel çok iyi düşünmüşsün..
kıskandım:18:
çekilişten önce dua etmiştim bana çıkma diye
çok pişmanım çooookkkk
bana çıksaydınkeşkeeee

cigerim ne yaptın ocagı hortumlamı yıkadın yoksa
fişini çeksen durur heraldeçek fişi bitir işi

kimse yok topik bana kaldı:))
ne yapsam topikte topmu oynasam acaba..
yoksa yakantopmu oynasam..ama ortada sıçanda yok
hemen biri gelsin ortaya

nagihan_kanal tedavisi çok pis birşey ya..off bende yaptırmıştım..keşke bizimde dişler
çürüyünce düşsede yenileri çıksaydı:))diş hekimligi diye bir meslek olmazdı ama ne yapalım
annende iyleşmiş hadi gözümüz aydın..dahada iyi olacak canım anneler çok güçlüdür

turuncu_canım ne iyi etmişsiniz evet tv yi duvara monte etmek en ekıllıca iş..
allah korusun tv nin altında kalan çok çocuk varmış..öpüyorum seni ve kayra yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…