daha yeni kaldırdım şekerim tüh ya, ama beni çok merak ediyorsan azraecenin resimlerinde annesinin gençliğine bak
koyarım ben yine senin için tabiki
Canim bulundugun yerde d&r yokmu ayni kitaplar oradada var Masal ahediye alacak olan arkadasa duyurulurrr eger hala karar veremediysen guzel bir fikir dokun hisset serisiKizlar daha once size dokun hisset kitaplarindan sormustum,sitelere bakinip durdum bir turlu alamadim,kizim hastaliktan cok yiprandi mutlu olsun diye hemen siparis edecegim sizin onerdiginiz kitaplari almak istedim ama iki turlusu var siz hangisini kastettiniz,ciltli ve ciltsiz olmak uzere iki cesit ama ikisde kelimler sekiller hayvanlar vb yani sasirdim hangisini alcam bide incelemeden alacagim ya size bir sorim dedim,eger hemencvplarsaniz hemen siperis vecem cok tsk ederim simdiden.
Canım ellerine sağlık çok hoş olmuşlar,,ilk ve geri kalan bütün dişlerinizi sorunsuzca çıkartmanızı dilerim
Grafiklerle ilgili minicik bir not : "disi çıktı" yazmışsın ya "ş" yoksa fontunda "i"ler den nokta al kullan istesen
Kizlar daha once size dokun hisset kitaplarindan sormustum,sitelere bakinip durdum bir turlu alamadim,kizim hastaliktan cok yiprandi mutlu olsun diye hemen siparis edecegim sizin onerdiginiz kitaplari almak istedim ama iki turlusu var siz hangisini kastettiniz,ciltli ve ciltsiz olmak uzere iki cesit ama ikisde kelimler sekiller hayvanlar vb yani sasirdim hangisini alcam bide incelemeden alacagim ya size bir sorim dedim,eger hemencvplarsaniz hemen siperis vecem cok tsk ederim simdiden.
Kizlar daha once size dokun hisset kitaplarindan sormustum,sitelere bakinip durdum bir turlu alamadim,kizim hastaliktan cok yiprandi mutlu olsun diye hemen siparis edecegim sizin onerdiginiz kitaplari almak istedim ama iki turlusu var siz hangisini kastettiniz,ciltli ve ciltsiz olmak uzere iki cesit ama ikisde kelimler sekiller hayvanlar vb yani sasirdim hangisini alcam bide incelemeden alacagim ya size bir sorim dedim,eger hemencvplarsaniz hemen siperis vecem cok tsk ederim simdiden.
Tatlim Ş icin baska planlarim var onu koyacagim zaten biraz daha duzenlerim cok sade oldu
PLANNER 16 martta yapiyorum cnm beklerim :) hem omerin agzi acayip kokuyor ve surekli eli kulaginda belki o zamana kadar cikar disleri de ele gune karsi adim cikmaz :)
Vee arabaya iyice yaklastim kontagin calismasiyla beraber haftasonu benden korksun Allahimin izniyle indirip kaldiricam Bursayi ve artik baska neyi olursauff terbiyesiz anne!!
Canim bulundugun yerde d&r yokmu ayni kitaplar oradada var Masal ahediye alacak olan arkadasa duyurulurrr eger hala karar veremediysen guzel bir fikir dokun hisset serisi
Benimkiler bunlardan canım ama hepsi güzeldir eminim.hangisinden istersen al bence
Eki Görüntüle 651830 Eki Görüntüle 651831
Cicek cicek eger almadiysan kelimeleri muhakkak al bir de dogan kitap hayvanlar var daha cok sayfali ve odullu bir kitap
Oyun zamanini omer aninda kopardi tavsiye etmem
Neseli seslerde tek bir ses var ama fena degil
Ohhh maasallah pasamaa canim bizim dr balgam icin serum siktiktan sonra bas assagi salla dedi balgamii cikartir dedi ben yaptim okis e ve gercekten cikartti ve biz birde banyoda elini yuzunu yikarken sıkıyorum rahatliyor burnunu o sekilde temizliyorum artik hemen gecsin insallah balgami hiril hiril cok kotu oluyor yaaane habersiniz şekerlerrr
biz yine gezdikk,tarık buğrayı kontrol için tekrar götürdüm,süt oğlumu görmeye gittim çok tatlı olmuş kuzum yedim yedim geldimm
oraya gidince ablamla çocukları takas yapıyoruz o tarık buğrayı alıyo ben onun çocuklarınıı:)
çiçekcimm tatlım masalın rahatsızlığı için kendini suçlama..bak bizde her gün dışardayız tarık buğranın sürekli hasta olması gerekiyo ama şimdiye kadar çok şükür 2 kez rahatsızlandı ve bi kaç gün sürdü
bizim doktorumuz bebeklerin evde durmasını istemiyo tam benim kafadan:)ateşli olunca bile çıkar diyo ve çıkarıyoruz hava çok serin olmazsa..hava almasıda iyi geliyo
umarım ilaçları iyi gelir bi an önce toparlanır..şimdi nasıl canım masalımız?
ilkimcimm canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimseni görmediğim her gün çok çok özlerim
tatlım seni unuttuğumu sakın düşünme seni ayrı olarak yazmak istedimm
sana 1 hafta boyunca gelip(torpillisin şekerim:) ) tatlı masalı severdimm,güzelliğinin sırlarını alırdım,nasıl böyle fit kalıyosun sırlarını alırdımm,sohbet ederdimm evime dönerdim
kızlar bu gün kontrole gittiğimizde tarık buğra verdiği gramların 180 grmını almış olarak gözüktü çok sevindim
doktorumuz eğer bebek persintil değerlerin üstünde veya normal aralığındaysa çok fazla endişelenmeye gerek yok dedi
fakat altındaysa o zaaman endişeleniriz dedi..
boğazlarındaki kızarıklığın artmamasına ve kendiliğinden geçmesine şaşırdı bi kaç güne kadarda balgam sorunumuz kalkarsa eskisi gibi beslenmeye döner dedi rahat rahat derinden nefes aldım bende:)
çiçekcim eğer masalda normal değerlerdeyse çok fazla kafana takma iyileştiği zaman verdiği gramları yeniden alır inş.
gitmişken eti pişirip dondurucuya kaldırmayı sordum..etli yemekleri hazırlamak birz uzun sürebiliyo pişirp öğünler halinde dondurucuya kaldırabilirsin fakat çözülmesini beklemeden buzuyla kullan dedi
ama benim vaktim var diyosan dondurucuya kaldırmaya gerek yok dedi:)benimde tüm zamanım yavrumun olduğuna göre 2. seçeneği uygulayacağımm
doktor konuşurkende bnim kuzu dikkat çekmek için çirkin oldu,doktora cevap verir gibi haaa haaa deyip sırıtp durdu
çok kaba bu çocuk yaa bi ara heee diyodu o daha kibardı şimdi haaa diyo
canım çok mantıklı gerçekten inşallah bir an önce kurtulur güzel okyanus, geçmek üzereymil zaten ama ben de geçmiş olsun diyeyimde çabucak geçsin...Ohhh maasallah pasamaa canim bizim dr balgam icin serum siktiktan sonra bas assagi salla dedi balgamii cikartir dedi ben yaptim okis e ve gercekten cikartti ve biz birde banyoda elini yuzunu yikarken sıkıyorum rahatliyor burnunu o sekilde temizliyorum artik hemen gecsin insallah balgami hiril hiril cok kotu oluyor yaaa
Ohhh maasallah pasamaa canim bizim dr balgam icin serum siktiktan sonra bas assagi salla dedi balgamii cikartir dedi ben yaptim okis e ve gercekten cikartti ve biz birde banyoda elini yuzunu yikarken sıkıyorum rahatliyor burnunu o sekilde temizliyorum artik hemen gecsin insallah balgami hiril hiril cok kotu oluyor yaaa
mybaby okişimin resimlerini koyacaktın ama:) bende taktım bu koymalara ya sonumu hayır eylesin:)
tatlıcadı yine kırdın kız potu masal değil o beste beste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?