2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim bulundugun yerde d&r yokmu ayni kitaplar oradada var Masal ahediye alacak olan arkadasa duyurulurrr eger hala karar veremediysen guzel bir fikir dokun hisset serisi

Tatlim Ş icin baska planlarim var onu koyacagim zaten biraz daha duzenlerim cok sade oldu

PLANNER 16 martta yapiyorum cnm beklerim :) hem omerin agzi acayip kokuyor ve surekli eli kulaginda belki o zamana kadar cikar disleri de ele gune karsi adim cikmaz :)

Vee arabaya iyice yaklastim kontagin calismasiyla beraber haftasonu benden korksun Allahimin izniyle indirip kaldiricam Bursayi ve artik baska neyi olursa uff terbiyesiz anne!!

ben dokun hisset serisinden renkler, sayılar,kelimeler,uyku zamanı ve neşeli sesleri aldım canım ciltli ciltsiz diye ayırım yoktu bilemedim şimdi:44:

Benimkiler bunlardan canım ama hepsi güzeldir eminim.hangisinden istersen al bence

Kaldır canım kaldır neyi istiyorsan Bende koca karı gibi planlar yaptım kendime,,çocuk doktoru,eşimin ailesi,birkaç arkadaş
gezmesi Gün gün gezen kadınlar gibi gezer dururum artık h.sonu,,reglinin de dibindeyim,elimi bile kaldıracak keyfim yok
gece de film koyar tv karşısında uyuya kalırım kesin

herkeslere iyi akşamlarr, iyi haftasonlarıııı kendinize ve kuzularınıza iyi bakınnn, zeynomla dolu doluu iki gün harika gelecekk hepinizii kocamann öpüyorumm

Canim bulundugun yerde d&r yokmu ayni kitaplar oradada var Masal ahediye alacak olan arkadasa duyurulurrr eger hala karar veremediysen guzel bir fikir dokun hisset serisi

Canim oncelikle tsk ederim.Ya kabaca olcak ama bulundugum yerde hicbir halt yok uzgunum ama bende suanda D&R nin sitesine uye oldum ve tam at sepete at sepete deken bir baktim iki cesiti var hangisini kastettiklerini merak ettim arkadaslarimin ama sagolsun yetisti mutlu annem,bende aliyorum simdi

Benimkiler bunlardan canım ama hepsi güzeldir eminim.hangisinden istersen al bence
Eki Görüntüle 651830 Eki Görüntüle 651831

Mutlu annem zahmet vedim ama cok tsk ederim hemen degistiriyorum bunlarla

ILKIM,canim seninkide mutlu annenin gonderdigi resimlerdekindenmi?

AZRAECE,canim yanimda birisi olup olmadigini sormustun,annem yanimda canim evet gercekten bana buyuk destek ama ne yalan soylim dunden beri bide annemle ugrastim.Ben zaten kizim kollarimda titrerken usuyup mosmor kesilmisken uzerini soymak zorunda kaldihim icin kahrolurken birde annemle ugrastim.Yazik cocuk titriyor,zature etcen cocugu,yazik,hani ya atesi yok ki ( olctum 39),dus aldirirken bir su hazirlamis bildigin normal banyo suyu baya sicak.Yani zaten kotu hissedeken beni iyice bunaltti,tabi kiyamiyor ki eskiden boyle degildi,yegenlerime cok iyi bakardi ama hem yas ilerledi,menepoz falan derken eski annem yok sanki hicbirsey bilmiyor ama inkar etmek istemeki varliginin yettigi anlar oluyor iyiki var yoksa hepten tirlatirdim.

Cicek cicek eger almadiysan kelimeleri muhakkak al bir de dogan kitap hayvanlar var daha cok sayfali ve odullu bir kitap
Oyun zamanini omer aninda kopardi tavsiye etmem
Neseli seslerde tek bir ses var ama fena degil

Cicek cicek eger almadiysan kelimeleri muhakkak al bir de dogan kitap hayvanlar var daha cok sayfali ve odullu bir kitap
Oyun zamanini omer aninda kopardi tavsiye etmem
Neseli seslerde tek bir ses var ama fena degil

Canim daha at sepete asamasindayim hayvanlar olarak 4 tane var hayvanlar,evcil hayvanlar,vahsi hayvanlar,yavru hayvanlar,odullu olan vahsi hayvanlar birtek ama dogan kitap falan bulamadim canim bahsettigin kitabin resmini ekleyebilirsen hemen onuda eklim tabi uygun bir zaman bulursan canim.

Kameramiz in adaptor girisi bozuldugu icin babamizi yemekten sonra dayimiza yolladikohhhh kizimin kuvetini doldurdum bir guzel attim ordeklerini banyo civcivini icine tepine tepine oynadi yavrum 40 dk ya yakin sonra mis gibi bir masaj pudralar derken cicek gibi giydi pijamalarini ohhhh mis oldu uyumaya hazirlaniyor ama once bi yatagi turlasin kedi gibi yaaa eseliyor eseliyor neresi rahatsa orasinda yatiyor yatagin o keyifli olunca bende keyifliyim mutluyuz yaaaa suyu cok sevmesi bu isi dahada zevkli kiliyor bende bir dus alayim sonra utu yapacam kizlar hadi size simdiden iyi gecelerrrr

ne habersiniz şekerlerrr
biz yine gezdikk,tarık buğrayı kontrol için tekrar götürdüm,süt oğlumu görmeye gittim çok tatlı olmuş kuzum yedim yedim geldimm
oraya gidince ablamla çocukları takas yapıyoruz o tarık buğrayı alıyo ben onun çocuklarınıı:)

çiçekcimm tatlım masalın rahatsızlığı için kendini suçlama..bak bizde her gün dışardayız tarık buğranın sürekli hasta olması gerekiyo ama şimdiye kadar çok şükür 2 kez rahatsızlandı ve bi kaç gün sürdü
bizim doktorumuz bebeklerin evde durmasını istemiyo tam benim kafadan:)ateşli olunca bile çıkar diyo ve çıkarıyoruz hava çok serin olmazsa..hava almasıda iyi geliyo
umarım ilaçları iyi gelir bi an önce toparlanır..şimdi nasıl canım masalımız?

ilkimcimm canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimseni görmediğim her gün çok çok özlerim
tatlım seni unuttuğumu sakın düşünme seni ayrı olarak yazmak istedimm
sana 1 hafta boyunca gelip(torpillisin şekerim:) ) tatlı masalı severdimm,güzelliğinin sırlarını alırdım,nasıl böyle fit kalıyosun sırlarını alırdımm,sohbet ederdimm evime dönerdim

kızlar bu gün kontrole gittiğimizde tarık buğra verdiği gramların 180 grmını almış olarak gözüktü çok sevindim
doktorumuz eğer bebek persintil değerlerin üstünde veya normal aralığındaysa çok fazla endişelenmeye gerek yok dedi
fakat altındaysa o zaaman endişeleniriz dedi..
boğazlarındaki kızarıklığın artmamasına ve kendiliğinden geçmesine şaşırdı bi kaç güne kadarda balgam sorunumuz kalkarsa eskisi gibi beslenmeye döner dedi rahat rahat derinden nefes aldım bende:)

çiçekcim eğer masalda normal değerlerdeyse çok fazla kafana takma iyileştiği zaman verdiği gramları yeniden alır inş.

gitmişken eti pişirip dondurucuya kaldırmayı sordum..etli yemekleri hazırlamak birz uzun sürebiliyo pişirp öğünler halinde dondurucuya kaldırabilirsin fakat çözülmesini beklemeden buzuyla kullan dedi
ama benim vaktim var diyosan dondurucuya kaldırmaya gerek yok dedi:)benimde tüm zamanım yavrumun olduğuna göre 2. seçeneği uygulayacağımm
doktor konuşurkende bnim kuzu dikkat çekmek için çirkin oldu,doktora cevap verir gibi haaa haaa deyip sırıtp durdu
çok kaba bu çocuk yaa bi ara heee diyodu o daha kibardı şimdi haaa diyo

Ohhh maasallah pasamaa canim bizim dr balgam icin serum siktiktan sonra bas assagi salla dedi balgamii cikartir dedi ben yaptim okis e ve gercekten cikartti ve biz birde banyoda elini yuzunu yikarken sıkıyorum rahatliyor burnunu o sekilde temizliyorum artik hemen gecsin insallah balgami hiril hiril cok kotu oluyor yaaa

mybaby okişimin resimlerini koyacaktın ama:) bende taktım bu koymalara ya sonumu hayır eylesin:)

tatlıcadı yine kırdın kız potu masal değil o beste beste:)

canım çok mantıklı gerçekten inşallah bir an önce kurtulur güzel okyanus, geçmek üzereymil zaten ama ben de geçmiş olsun diyeyimde çabucak geçsin...

annem gitti çok üzgünüm o varken çok rahattım kızlar ya oğluma bol bol zaman ayırıyodum şimdi yine okula git eve gel yemek yap evi temizle ütüsüydü falan derken oğlumla ilgilenemiycem en kötüsü de annemin o güzel kokusundan mahrum kalmam keşke memleketten biriyle evlenseymişim diyesim var ama diyemiyorum çünkü eşimide çok seviyorum uff ya çok duygusallaştım annemi istiyorum bennn

çiçeğim dediğin gibi annelerimizin varlığı yetiyor ama yeri geliyor çatışıyoruzda naparsın işte. Masal içinde suçluluk duyma sakın çocuk bu tabiki hasta olacak. ilaçlarını içtimi iyileşecek bağışıklık sistemi hastalıklara karşı dahada güçlenmiş olacak. sende dikkat et kendine ben de eceden sonra yorgunluk ve stresten hasta oluyorum.

Bak ben baş aşağı çevrilmesi gerektiğini hiç duymamıştım sağol canım paylaştığın için yarın sabahtan denerim
İnş kuzularımız hemencecik iyileşir

mybaby okişimin resimlerini koyacaktın ama:) bende taktım bu koymalara ya sonumu hayır eylesin:)

tatlıcadı yine kırdın kız potu masal değil o beste beste:)

Evt pot kırmışım:18:masalın ateşini okuyup bi şeyler yazınca aklımda masal kalmış
Ama anneyiz şekerim gece uykusuz kal gündüz yorul akıl kalmıyo işte yoksa ben unuturmuyum besteyi
İlkİmcim pardon şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…