2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bugun dorduncu gun ve hala atesimiz 39.8 lere cikip iniyor ki her iki saatte bir ilavla mudahale etmeme regmen.Bugun masal bu saate kadar nemi yedi sadce 120 cc mama oda parca parca.En sevdigi ogunu corba bir tek o ogun sorunsuz gecerdi ki daha gormesiyle oguruyor,ben ne durumdamiyim perisanim cok cok cok uzgunum,kizim ac ama yiyemiyor,titriyor eller ayaklar buz gibi ama malesef o durumdayken ben onu soyuyorum,nasil agliyor usudugu icin,kizlar neden gevmiyorki kan tahlilide yapildi,en agirindan ignede yiyor,peki bise yemezse bukadar ilac agir gelmezmi,benim kalbim dayanmiyor cok yiprandim.Bugun igneye gitmeden fitil koydum ona ragmen hastanede 39.5 oldu,bir saat gevmis olmasina ragmen doktorun onerisiyle dolven vedim eve varmak uzereyken bir baktim 39.8 hemen dus aldirdim ancak 38.5 a dustu,bizde durum bu.
MELEGIM,canim inan bu bizim doktor bulundugumuz yerin en iyisi guya,esim olsa Mersin yada Adanaya giderdik ama ben nasil goturecem,allah yardimcimiz olsun.

Tatlımcadım,şimdi algılayamadım ben kimin yanındayım?Kim benim yanımda?:44::44::44::44:
Bu arada ruja bakındım da diğer sitelerde 50 küsürmüş...Eeeeesi, ne yapsam ne yapsam:44::44::44::44::44::44::44::44:

Tatlım ya,ben de bugün ne yaptınız acaba diye sizi düşünüyordum.Demek Masalcığım daha iyileşemedi.Canım madem Mersine götürmek daha yerinde olacak o zaman nazının geçtiği birilerine söyle de sizi götürsün.Sonuçta hastalık bu,kimsenbin Masalcığıma kıyacağını zannetmem.Bak aklım sizde kalıyor,gerçi şimdi yarın da pazar.Doktor bulunamaz ki...Canım senin yapacağın şu an için sıkı sıkı giydirmemek,6 saatte bir paranox vermek,ateşini ara ara kontrol etmek ve en önemlisi sakin davranmak...Yoksa elin ayağına karışır,panikleme lütfen.Annen de tıpkı benim annem gibi...Gerisini boşver....Bu arada biraz nane-ıhlamur-limon karışımı içirssene,iyi gelecektir.Tekrar geçmiş olsun.

Bu kuzumun ateşi neden hiç düşmüyo canım yakorkma lütfen vücutları çok dirençli bizimkide 5 gün sürmüştü seni çok iyi anlıyorum
Bol bol sıvı tüketsin minnoşumuz hastalığından dolayı canı yemek istemiyodur canım yavrunun Boğazı'da acıyodur geçicek inş
Ateşi yokkende Genelde üzerinde ince kıyafetler bulunsun vücudunu fitil ve ilaçlarından sonra ılık su ile ıslanmış mendille sil cnm
Allah tez zamanda şifa versin inş

Tatlımcadım,şimdi algılayamadım ben kimin yanındayım?Kim benim yanımda?:44::44::44::44:
Bu arada ruja bakındım da diğer sitelerde 50 küsürmüş...Eeeeesi, ne yapsam ne yapsam:44::44::44::44::44::44::44::44:

Canım sen hanım hanımcık olan plannerin yanında yer alıcan..mutlu annemiz,şekersiz Yeşilçay ve ben az uyuyan senin yanında olucaz
Rujun fiyatı Bütçene çok geliyorsa başka markalarda o tona baksan canım belki aynı ton yada yakın tonunu bulabilirsin:26:

Haklısın da şimdi aynı renk aynı ton nasıl bulunur ki,ben biraz mat istiyorum yani dudağa hem renk verecek hem de dudak doğal görünecek.Şimdi baybceren olsaydı derdi ki;herkes cebinden çıkarsın ortaya döksün bakayım,bana ruj lazım:)))Yarın saçımı boyamaya gittiğimde etrafa bir bakınayım umarım bulurum.Bu arada saçım bakır ve dipleri geldiiiii.
Ayrıca beni hanım hanımcık kategorisine yakıştırdığın için öpüyorum çoooook seni.

Son düzenleme:

Canim cok tsk ederim.Ya pinarcim esimin ailesi burda olmasina ragmen ben kizimi doktora taksi tutup goturdum,yapim itibariyle kimseden boyle birsey isteyemem ki hadi istesen bile nereye kadar.Mersin yada Adanada derken bildigim guvendigim doktor oldugundan degil ama sonucta buyuk sehir altenatif coktursecim hakki acisindan soyledim,esim olsaydi ancak oradan doktor arastirip secerdik cunku he ay arti he hastalikta kendi doktoruna goturmek ister insan e bunuda ancak kendi imkanlarinla yapabilirsin.Bakalim eger yarinda degisen birsey olmazsa pazartesi baska bir care dusunecegim, beni tek rahatlatan kan tahlilinde cok kotu birsey cikmadi ama bukadar yuksek ates neyin nesi anlamis degilim.Kiyamiyorum pinarcim gorsen gozlerinin beyazi damar damar kipkirmizi oldu cok yorgun bitkin bakiyor,tabiki hicbirsey yemedigi icinde direncsiz kaldi.Sen biliyorsun benim kizim dogdugundan bei istahsiz yeri geldi enjeksiyonla sktim agzina,cocuk nasil beslenirin rsmen mastirini yaptim birsekilde cozum yaratmaya calistim hep ama bu defa hicbir yol basarili olmadi asla yemiyor birsekilde agzina versem yutmuyor taaa agzindan sizip akana kadar bekliyor.Ben ne zorluklarla besleyip kilo aldiriyordum simdi bide hizla zayifliyoruz tabi buda direncimizi dusuruyor.Insallah biter bu kabus eskiye doneriz...

TATLICADI,tatlim cok tsk ederim hem iyi dileklerin icin hemde pinarda ve planner arkadaslarimin yanina yakistirdigin icin bende yarin byani besinci gun oldugu icin son olmasini umut ediyorum sonra artik birsekilde toparlicaz.Neyse kizimi yeni uyuttum atesi cikmadan bende biraz uyumaliximki gece nobetim kolay gecsin.Optum sizi.

Tatlım,benim hayatımda en iyi dostum dediğim arkadaşım OSMANİYEDE OTURUYOR VE KIZINI aDANAYA ARAŞTIRIP GÜVENDİĞİ BİR DOKTORA GÖTÜRÜYOR.iSTERSEN HEMEN ARAYAYIM DOTORUN ADRESİNİ ADINI VB.ALAYIM EĞER aDANAYA GİTMEK İSTERSEN.

Bende seni öpüyorum canım:)
Ruj içinde istersen max factor ve lorael e bak istersen fiyatları daha uygundur ve mat serileri vardır

babycerencim aşk olsun yani bula bula bana beğen tuşunu mu buldun:) en yalnız ne bileyim en şaşkın filan deseydin bari:)
canım inan seni ve bir kaç arkadaşı çok düşündüm:)hatta sana yalnız yazacaktım ama üzülürsün diye yazmadım..
aslında senle ben sakar olabilirdik:))

eger çok begendiysen al canım ya..gözünde kalacagına dudagında kalsın..
80 lira sana feda olsun..al al al al :)hızını alamassan banada al
istersen ortak alalım ruju 2 ye böler kullanırız:)

babycerenim benimki sakarlık, şaşkınlık yada şapşallıkmı bilemedim. hep yorgunluğuma veriyorum ya uzun zaman yazmazsam habersiz kızlar buraya bilinki tahtalı köye gitmişim bugün yine batırdım ortalığı. fırını açmayım diye böreği mikrodalgaya koydum. sanki fırın gibi yarım saate pişircek diye bırak git ki odadan çıktım evde göz gözü görmüyor komşular zili çalmasa ben dip odada kapı kapalı öyle oturcam. böreğide yiyemedim aç kaldım sinirden ya mikrodalaganın içindeki sarılıkda çıkmadı çalışınca kokacakta yepyeni şey atılcakmı

kız sadece yasla kadın olmuyosunki fanfinifinfon yapan herkez kadındır ozaman ben duble kadınım yada yası kabul ediyim en küçük benim ben genc kızım bu daha güzel oldu dimi kızlar
kızlarrr saka maka cok hastayım cokkkk :2:
gecer sandım ama gecmedi hatmi çiçegi aldım onu içicem yada aksam acile gitcem koku alamıyorum basım agrıyor burnum akıyor gırtlagım agrıyor öksürmekten yırtılcak gibi oluyor sinüzit var zaten 3gündür var saglık ocagına gittim eşim işe gitmeliydi ondan önce izin almıstı aynı hafta alamadı ögle arası getirdi ama cok kişi vardı ve bukadar rahatsız degildim girmeden eve geldim şimdi cok fenayım ama sizden kopamadım gelip resimlere yorum yapayım dedim yine babycereni yakalayamadım kaldırmıs ışık hızıyla cerenimi caglamı cok begeniyorum zaten ana maddeside sensin yani anasına bak kızlarını al demişler canım arkadasımmm

en karizması_ kayra
en esmer yakışıklısı_tarık buğra
en sarı şekeri_enes
en masum bakışlısı_mira
en datlu küçük tavşanı_ayşe
en tatlısı_ece
en iştahlı yakışıklısı_ömer
en uykusu düzenli güzeli_zeyno
en haşin bakışlı yakışıklısı_mahir
en maceracı güzeli_okiş
en şirinesi_beste
en esmer güzeli_sinemis
en erken yürüyen güzeli_çağla
en çok düşünen yakışıklısı_orhan cemal
en özlenen güzeli_asya

adını yazmayı unuttugum tüm güzeller ve yakışıklılardan özür dilerim..
bütün bebeklerimiz en en en ..maşallah hiç out umuz yok

ii akşamlar kızlar..bugün öğleden sonra 4 aile misafirim vardı...bide biz 5 aile...toplam 7 çocuk..gerçi çoğu bebek...2,5 aylık,6,5aylık,oğlum 9,5aylık,17 aylık..beyler bahçede,hanıımlar ve çocuklar ufacık sobalı bir odada...hiç bu kadar kalabalık misafirim olmamıştı..yemek vaktinde ...o neydi öyle...yemek mi yedik,yemek mi bizi yedi..bilemedim valla.biri ağlar o ağlayınca diğeride ağlar..biri uyur diğerleri gürültü yapar uyandırır..anneler desen bi emzirir,hadi bide çorba yesin..biri yer biri yemez..feleğim şaştı valla...ha bu arada 2,5 aylık ve 17 aylık olanlar kardeş...anne bunalımda..büyüğü hiç durmuyo...çok zor ya...yani böyle tuhaf bir gündü..yazmadan edemedim...benim hergünüm aynı sıradan geçtiği için bayağı değişik bi gündü:)))

babyceren bana en çok resim koyanıda diyebilirsin marifetmiş gibi:) bu aralar evimi kurcalamaya verdim kendimi:) iyi oluyor sağdan soldan eski şeyler çıkıyor mutlu oluyorum:) bende hem hediye almayı hemde vermeyi çok sevenlerdenimdir. ayrıca hem maddi hem manevi değeri olursa dahada mutlu olurum:) eşimin bana ilk doğumgünü hediyesi idi resimdeki karakalem kendi yapmış. galatasarayımın renkleri sarı kırmızıyı, laleleri ve uğurböceklerini çok sevdiğimi bildiğinden hepsini koymuş resme. görünce çok mutlu olmuştum tabi yanına bir mp3 de almıştı:) tabi bu hediye performansı zaman geçtikçe düştü yinede bunada şükür diyim:))

ıyı akşamlar arkadaşlar sayfama beklerim .... https://www.facebook.com/Yesimin.El.iSi.Bahcesi

Sayfanızı ziyaret ettim fiyat yazdığınız bebek hırkası ve eylemi çok pahalı ve çok basit modeller

Oyy canım üzüldüm yaa aç kalmana yakın olsaydık keşke ya da bi koşu neşe ablaya sor bakim yemek kesin vardır
Ama böreğin görüntüsüne çok güldüm resmen kömürleşmiş
Ben son zamanlarda artık yemek yakmıyorummm yupyyyy

Ben de ıspanaklı börek yaptım bugün.Canım amway in yağ sökücü ürünü var şiddetle tavsiye ederim.Fırçasını yağdan sararmış bölgeye sürüp 15 dk bekliyorsun sonra temizliyorsun pırıl pırıl.Geçen gün aspiratörün filtresini aynı şekilde kullanıp temizledim ilkgünkü gibi oldu.

azraece_sende unutkanlık var..çok balık yemen gerekiyo..
söyleyenede bakın ayda 1 kez balık yerim benhiç sevmem..bende çok unutkanım
ama dikkat et canım evde ecemizde var..tabiki sende çok önemlisin ama ecemiz daha kıymetli:)
o böregin yanmış hali bile güzel duruyo..senmi yaptın yoksa neşe ablam mı:))selam söyle neşe ablama:)

beykoz ne oldu sana cigerim ya..nazaramı geldin..ıhlamur falan içsen..
ama gripsen malesef 3-4 gün çekeceksin..ilaçta içsen olmuyo..
dikkat et enesede bulaşmasın..hemen iyleşirsin inşallah..
fotoları kaldırdım ama sonra sana özel foto koyacam ben:))

tatlıcadı zaten ne olduysa senden sonra oldu naptın banamı el verdin:)

ecesuelif 2 çocuklu annenin bunalımda olması çok normal ne acelesi varmış ki:) Allah yardımcısı olsun.

beykozum geçmiş olsun mart kötü geldi valla büyük küçük herkes hasta. dikkat ette enese geçmesin biran önce toparlanırsın inşallah.

babycerenim sen bu kadar güzel yazarsan ben nasıl beğenmeyim söyle:) aklına, yüreğine klavyene sağlık:)

çiçekcim eğer yarında geçmezse bencede muhakkak büyük bir hastaneye götür Masalı. inşallah yinede buna gerek kalmaz iyileşir kuzun.

bebeklerde unuttuklarım:18:doğa,zeynep ada,kaan,azra,masal,aras eymen,defne karen,beyza:18::18:
beni affedin:18:teyzeniz sizi çok seviyo:18:
dahada unuttugum varsa :18:hepinizi seviyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…