Yap canım yap umarım boncuk prenseste sever
Canım acele etmemin sebebi kucağımda taşıyamamam sırf kendimi düşündüğümden yanii
Dışarıda artık arabada durmuyo illa etrafa kucaktan bakıp sırıtacak:)
Benimde belim dayanmıyo buna yürümesini yirmi dört gözle bekliyorum yanii
Umarım dediğin gibi bi anda ayaklanırda bende rahatlarım
Ben 2 yaşından önce. Yürümez diyorum o zamana kadarda ben artık kambur olurum inş yüzümü kara çıkarır tembel yavrum:)
Allah iyiliğini versinn senin
O kadar kişiye bağlanacağına bi zile basıp camdan aşağıya sorsaydın ya
Kujumm eşinden kaçıyorsun geleceği zamanda. Bayram ediyorsun yanii
Madem özlüyorsun x meni niye kendine işkence ediyorsun şekerim evine dön x menşe mutlu ol:)
Süper olmuş canım
Bi kaç arkadaşımız için kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum
Planner,turuncu,nagihan ve senin için aynı şeyleri düşünüyorumm
Çiçek ve pınardada benim düşündüğüm kadarıyla plannerin yanında olmalı
Şekersiz Yeşilçay,mutlu anne ve benn Pınar'da nın yanında yer almalıyız
Ellerine sağlık
Rengi çok güzelmiş canım bende çok beğendim
Bugun dorduncu gun ve hala atesimiz 39.8 lere cikip iniyor ki her iki saatte bir ilavla mudahale etmeme regmen.Bugun masal bu saate kadar nemi yedi sadce 120 cc mama oda parca parca.En sevdigi ogunu corba bir tek o ogun sorunsuz gecerdi ki daha gormesiyle oguruyor,ben ne durumdamiyim perisanim cok cok cok uzgunum,kizim ac ama yiyemiyor,titriyor eller ayaklar buz gibi ama malesef o durumdayken ben onu soyuyorum,nasil agliyor usudugu icin,kizlar neden gevmiyorki kan tahlilide yapildi,en agirindan ignede yiyor,peki bise yemezse bukadar ilac agir gelmezmi,benim kalbim dayanmiyor cok yiprandim.Bugun igneye gitmeden fitil koydum ona ragmen hastanede 39.5 oldu,bir saat gevmis olmasina ragmen doktorun onerisiyle dolven vedim eve varmak uzereyken bir baktim 39.8 hemen dus aldirdim ancak 38.5 a dustu,bizde durum bu.
MELEGIM,canim inan bu bizim doktor bulundugumuz yerin en iyisi guya,esim olsa Mersin yada Adanaya giderdik ama ben nasil goturecem,allah yardimcimiz olsun.
Bugun dorduncu gun ve hala atesimiz 39.8 lere cikip iniyor ki her iki saatte bir ilavla mudahale etmeme regmen.Bugun masal bu saate kadar nemi yedi sadce 120 cc mama oda parca parca.En sevdigi ogunu corba bir tek o ogun sorunsuz gecerdi ki daha gormesiyle oguruyor,ben ne durumdamiyim perisanim cok cok cok uzgunum,kizim ac ama yiyemiyor,titriyor eller ayaklar buz gibi ama malesef o durumdayken ben onu soyuyorum,nasil agliyor usudugu icin,kizlar neden gevmiyorki kan tahlilide yapildi,en agirindan ignede yiyor,peki bise yemezse bukadar ilac agir gelmezmi,benim kalbim dayanmiyor cok yiprandim.Bugun igneye gitmeden fitil koydum ona ragmen hastanede 39.5 oldu,bir saat gevmis olmasina ragmen doktorun onerisiyle dolven vedim eve varmak uzereyken bir baktim 39.8 hemen dus aldirdim ancak 38.5 a dustu,bizde durum bu.
MELEGIM,canim inan bu bizim doktor bulundugumuz yerin en iyisi guya,esim olsa Mersin yada Adanaya giderdik ama ben nasil goturecem,allah yardimcimiz olsun.
Tatlımcadım,şimdi algılayamadım ben kimin yanındayım?Kim benim yanımda?:44::44::44::44:
Bu arada ruja bakındım da diğer sitelerde 50 küsürmüş...Eeeeesi, ne yapsam ne yapsam:44::44::44::44::44::44::44::44:
Bu kuzumun ateşi neden hiç düşmüyo canım yakorkma lütfen vücutları çok dirençli bizimkide 5 gün sürmüştü seni çok iyi anlıyorum
Bol bol sıvı tüketsin minnoşumuz hastalığından dolayı canı yemek istemiyodur canım yavrunun Boğazı'da acıyodur geçicek inş
Ateşi yokkende Genelde üzerinde ince kıyafetler bulunsun vücudunu fitil ve ilaçlarından sonra ılık su ile ıslanmış mendille sil cnm
Allah tez zamanda şifa versin inş
Canım sen hanım hanımcık olan plannerin yanında yer alıcan..mutlu annemiz,şekersiz Yeşilçay ve ben az uyuyan senin yanında olucaz
Rujun fiyatı Bütçene çok geliyorsa başka markalarda o tona baksan canım belki aynı ton yada yakın tonunu bulabilirsin:26:
Tatlım ya,ben de bugün ne yaptınız acaba diye sizi düşünüyordum.Demek Masalcığım daha iyileşemedi.Canım madem Mersine götürmek daha yerinde olacak o zaman nazının geçtiği birilerine söyle de sizi götürsün.Sonuçta hastalık bu,kimsenbin Masalcığıma kıyacağını zannetmem.Bak aklım sizde kalıyor,gerçi şimdi yarın da pazar.Doktor bulunamaz ki...Canım senin yapacağın şu an için sıkı sıkı giydirmemek,6 saatte bir paranox vermek,ateşini ara ara kontrol etmek ve en önemlisi sakin davranmak...Yoksa elin ayağına karışır,panikleme lütfen.Annen de tıpkı benim annem gibi...Gerisini boşver....Bu arada biraz nane-ıhlamur-limon karışımı içirssene,iyi gelecektir.Tekrar geçmiş olsun.
Canim cok tsk ederim.Ya pinarcim esimin ailesi burda olmasina ragmen ben kizimi doktora taksi tutup goturdum,yapim itibariyle kimseden boyle birsey isteyemem ki hadi istesen bile nereye kadar.Mersin yada Adanada derken bildigim guvendigim doktor oldugundan degil ama sonucta buyuk sehir altenatif coktursecim hakki acisindan soyledim,esim olsaydi ancak oradan doktor arastirip secerdik cunku he ay arti he hastalikta kendi doktoruna goturmek ister insan e bunuda ancak kendi imkanlarinla yapabilirsin.Bakalim eger yarinda degisen birsey olmazsa pazartesi baska bir care dusunecegim, beni tek rahatlatan kan tahlilinde cok kotu birsey cikmadi ama bukadar yuksek ates neyin nesi anlamis degilim.Kiyamiyorum pinarcim gorsen gozlerinin beyazi damar damar kipkirmizi oldu cok yorgun bitkin bakiyor,tabiki hicbirsey yemedigi icinde direncsiz kaldi.Sen biliyorsun benim kizim dogdugundan bei istahsiz yeri geldi enjeksiyonla sktim agzina,cocuk nasil beslenirin rsmen mastirini yaptim birsekilde cozum yaratmaya calistim hep ama bu defa hicbir yol basarili olmadi asla yemiyor birsekilde agzina versem yutmuyor taaa agzindan sizip akana kadar bekliyor.Ben ne zorluklarla besleyip kilo aldiriyordum simdi bide hizla zayifliyoruz tabi buda direncimizi dusuruyor.Insallah biter bu kabus eskiye doneriz...
Haklısın da şimdi aynı renk aynı ton nasıl bulunur ki,ben biraz mat istiyorum yani dudağa hem renk verecek hem de dudak doğal görünecek.Şimdi baybceren olsaydı derdi ki;herkes cebinden çıkarsın ortaya döksün bakayım,bana ruj lazım:)))Yarın saçımı boyamaya gittiğimde etrafa bir bakınayım umarım bulurum.Bu arada saçım bakır ve dipleri geldiiiii.
Ayrıca beni hanım hanımcık kategorisine yakıştırdığın için öpüyorum çoooook seni.
canım inan seni ve bir kaç arkadaşı çok düşündüm:)hatta sana yalnız yazacaktım ama üzülürsün diye yazmadım..babycerencim aşk olsun yani bula bula bana beğen tuşunu mu buldun:) en yalnız ne bileyim en şaşkın filan deseydin bari:)
Tatlımcadım,şimdi algılayamadım ben kimin yanındayım?Kim benim yanımda?:44::44::44::44:
Bu arada ruja bakındım da diğer sitelerde 50 küsürmüş...Eeeeesi, ne yapsam ne yapsam:44::44::44::44::44::44::44::44:
Hem cuma,Hem kadınlar günü:124::124::124::124:
insan daha ne isterkiBayram bugün bayram
Günaydın kızlar,,kadınlar günümüzü kutlarım
Gerçi hala daha kanıksamış değilim bu günü,,sanki daha genciz dimi "kadın" denmek için
Herkese çoook mutlu bir cuma dilerim...
Eki Görüntüle 651256
ıyı akşamlar arkadaşlar sayfama beklerim .... https://www.facebook.com/Yesimin.El.iSi.Bahcesi
babycerenim benimki sakarlık, şaşkınlık yada şapşallıkmı bilemedim. hep yorgunluğuma veriyorum ya uzun zaman yazmazsam habersiz kızlar buraya bilinki tahtalı köye gitmişimbugün yine batırdım ortalığı. fırını açmayım diye böreği mikrodalgaya koydum. sanki fırın gibi yarım saate pişircek diye bırak git ki odadan çıktım evde göz gözü görmüyor komşular zili çalmasa ben dip odada kapı kapalı öyle oturcam. böreğide yiyemedim aç kaldım sinirden Eki Görüntüle 652930 ya mikrodalaganın içindeki sarılıkda çıkmadı çalışınca kokacakta yepyeni şey atılcakmı
babycerenim benimki sakarlık, şaşkınlık yada şapşallıkmı bilemedim. hep yorgunluğuma veriyorum ya uzun zaman yazmazsam habersiz kızlar buraya bilinki tahtalı köye gitmişimbugün yine batırdım ortalığı. fırını açmayım diye böreği mikrodalgaya koydum. sanki fırın gibi yarım saate pişircek diye bırak git ki odadan çıktım evde göz gözü görmüyor komşular zili çalmasa ben dip odada kapı kapalı öyle oturcam. böreğide yiyemedim aç kaldım sinirden Eki Görüntüle 652930 ya mikrodalaganın içindeki sarılıkda çıkmadı çalışınca kokacakta yepyeni şey atılcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?