Canim sen ver valla tel nonu ben seni skayptan ararim hayatim askolsun yada skayp in varsa adini ver arayim anacim ne olacak 1 saat konussuak 5 euro ya patlarsin yani bacim ayip ettin
Canim valla ben salgn muhabbetine pek itimat etmiyorum malum bizim S.B elindeki asilar kaldiysa onlari tuketiyorlardir her zaman ki gibi
teşekkürler meleğim, güzel dileklerin için
Mahir'i öp kokla benim için. Yeşil montun içinde beyefendi çok yakışıklı görünüyor, maşallah ona
azraece eşinin hediyesi çok güzel çok anlamlı..benim eşim hiç böyle ince düşünmez
bana eskiden altın alırdı akıllı adam sonra lazım olunca altınlar kendine dönecek ya işini biliyodu
şimdilerde hediye alacagı zaman yanındaki sekreteri gönderiyo bana hediye seçsin diye
hiçte bir anlamı olmuyo zaten..
bu adamda böyle işte ne yapıyım atsan atılmaz satsan satılmaz:))
annesine geri iademi yapsam acaba:))
kız sadece yasla kadın olmuyosunki fanfinifinfon yapan herkez kadındır ozaman ben duble kadınım yada yası kabul ediyim en küçük benim ben genc kızım bu daha güzel oldu dimi kızlar
kızlarrr saka maka cok hastayım cokkkk :2:
gecer sandım ama gecmedi hatmi çiçegi aldım onu içicem yada aksam acile gitcem koku alamıyorum basım agrıyor burnum akıyor gırtlagım agrıyor öksürmekten yırtılcak gibi oluyor sinüzit var zaten 3gündür var saglık ocagına gittim eşim işe gitmeliydi ondan önce izin almıstı aynı hafta alamadı ögle arası getirdi ama cok kişi vardı ve bukadar rahatsız degildim girmeden eve geldim şimdi cok fenayım ama sizden kopamadım gelip resimlere yorum yapayım dedim yine babycereni yakalayamadım kaldırmıs ışık hızıyla cerenimi caglamı cok begeniyorum zaten ana maddeside sensin yani anasına bak kızlarını al demişler canım arkadasımmm
babycerenim benimki sakarlık, şaşkınlık yada şapşallıkmı bilemedim. hep yorgunluğuma veriyorum ya uzun zaman yazmazsam habersiz kızlar buraya bilinki tahtalı köye gitmişimbugün yine batırdım ortalığı. fırını açmayım diye böreği mikrodalgaya koydum. sanki fırın gibi yarım saate pişircek diye bırak git ki odadan çıktım evde göz gözü görmüyor komşular zili çalmasa ben dip odada kapı kapalı öyle oturcam. böreğide yiyemedim aç kaldım sinirden Eki Görüntüle 652930 ya mikrodalaganın içindeki sarılıkda çıkmadı çalışınca kokacakta yepyeni şey atılcakmı
benimki hayatta altın almaz çünkü biliyor vermeyeceğimi:) benimki hep ihtiyacım olan birşey almaya bakar yırtsın diye:) mesela ece doğduğunda güya doğum hediyesi alacaktı ama ece ye kurban keselim deyince kaldı. yinede içine sinmemiş gitmiş bana bayağı para bayılıp deri cüzdan almış. görünce bu ne dedim allasen bu kadar pahalı cüzdanmı alınır sanki içinde her zaman ederi kadar paramı olcak cüzdanın:) böyle dedim diyede kızmıştı ben seni parasız mı bırakıyorum diye:) bak şimdi bu ayın sonunda benim koçun:) doğumgünü var ece ile olan resimlerinden oluşan cd yapıp yollucam:) napayım yani onun parasıyla hediyemi alayım çalışsak amenna:) o yüzden onlarada haksızlık yapıyormuşuz gibi geliyor bana
ii akşamlar kızlar..bugün öğleden sonra 4 aile misafirim vardı...bide biz 5 aile...toplam 7 çocuk..gerçi çoğu bebek...2,5 aylık,6,5aylık,oğlum 9,5aylık,17 aylık..beyler bahçede,hanıımlar ve çocuklar ufacık sobalı bir odada...hiç bu kadar kalabalık misafirim olmamıştı..yemek vaktinde ...o neydi öyle...yemek mi yedik,yemek mi bizi yedi..bilemedim valla.biri ağlar o ağlayınca diğeride ağlar..biri uyur diğerleri gürültü yapar uyandırır..anneler desen bi emzirir,hadi bide çorba yesin..biri yer biri yemez..feleğim şaştı valla...ha bu arada 2,5 aylık ve 17 aylık olanlar kardeş...anne bunalımda..büyüğü hiç durmuyo...çok zor ya...yani böyle tuhaf bir gündü..yazmadan edemedim...benim hergünüm aynı sıradan geçtiği için bayağı değişik bi gündü:)))
Ben de ıspanaklı börek yaptım bugün.Canım amway in yağ sökücü ürünü var şiddetle tavsiye ederim.Fırçasını yağdan sararmış bölgeye sürüp 15 dk bekliyorsun sonra temizliyorsun pırıl pırıl.Geçen gün aspiratörün filtresini aynı şekilde kullanıp temizledim ilkgünkü gibi oldu.
meleğim mesaj kutun dolmuş kimlerle mesajlaşıp duruyorsunuz böyle ya:)
Bugün arkadasım dogum yaptı stop
Azra bebek geldi stop
2750gr,47cm stop
Cok mutluyum stop
Cok yorgunum stop
Mira hala uyanık stop
İmdaaaaat stop:111:
Mutlu anne,Mira uyudunmu cnm..benimki saat basi bana ses veriyor burdayim anne diye sanki seni ben rahat birakmam birakmiyacam der gibi..sizlerimi kiskaniyor acaba bu oglan simdiden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?