2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

azraece eşinin hediyesi çok güzel çok anlamlı..benim eşim hiç böyle ince düşünmez
bana eskiden altın alırdı akıllı adam sonra lazım olunca altınlar kendine dönecek ya işini biliyodu
şimdilerde hediye alacagı zaman yanındaki sekreteri gönderiyo bana hediye seçsin diye
hiçte bir anlamı olmuyo zaten..
bu adamda böyle işte ne yapıyım atsan atılmaz satsan satılmaz:))
annesine geri iademi yapsam acaba:))

Canim sen ver valla tel nonu ben seni skayptan ararim hayatim askolsun yada skayp in varsa adini ver arayim anacim ne olacak 1 saat konussuak 5 euro ya patlarsin yani bacim ayip ettin

Canim dusunmen beni cok guzel ama olsun, ben ins gelicek yakinda o zaman bol bol konusuruz olurmu

Canim valla ben salgn muhabbetine pek itimat etmiyorum malum bizim S.B elindeki asilar kaldiysa onlari tuketiyorlardir her zaman ki gibi

Eger oyle ise yuh diyorum, bu ne yaa cocuklarimiz bizim denek mi..ne yani ya zamanindan once igne sorun cikarirsa ne olcak..kim vericek hesabini..off offf..

teşekkürler meleğim, güzel dileklerin için
Mahir'i öp kokla benim için. Yeşil montun içinde beyefendi çok yakışıklı görünüyor, maşallah ona

Operim teyzesi sende mavisimizi op ins..
Sen nasil oldun, nasil gidiyor cnm tedavin ...
Bu arada bizim yeni resimlerimize bak teyzesi..

bugün defne karenin hediyesini aldım..umarım begenir
haftaiçi yollarım artık..
künefede yollayacaktım ama şoklanmış künefe 30 saatte yetişip yenmeliymiş..
30 saatte kargo yetişmez ki..alamadım üzgünüm şekersizçayım..
kısmet bir gün antekye ye gelirsen ben kendi ellerimle yaparım sana..
tadına bakmak için dilimi tepsiye yapıştırmam inşallah

benimki hayatta altın almaz çünkü biliyor vermeyeceğimi:) benimki hep ihtiyacım olan birşey almaya bakar yırtsın diye:) mesela ece doğduğunda güya doğum hediyesi alacaktı ama ece ye kurban keselim deyince kaldı. yinede içine sinmemiş gitmiş bana bayağı para bayılıp deri cüzdan almış. görünce bu ne dedim allasen bu kadar pahalı cüzdanmı alınır sanki içinde her zaman ederi kadar paramı olcak cüzdanın:) böyle dedim diyede kızmıştı ben seni parasız mı bırakıyorum diye:) bak şimdi bu ayın sonunda benim koçun:) doğumgünü var ece ile olan resimlerinden oluşan cd yapıp yollucam:) napayım yani onun parasıyla hediyemi alayım çalışsak amenna:) o yüzden onlarada haksızlık yapıyormuşuz gibi geliyor bana

Canim gecmis olsun, Enes seni belliki cok yoruyor ..rabbim sifa olsun tez zamanda ins..

Off cnm, ac kaldiginami uzuluyorum yoksa kil payi buyuk kazadan yirttiginiza mi sevineyim..sakarlik degildi yorgunluk degilim, malum bizim biciriklar insanda ne kafa nede akil birakiyorlar...

eşim karşımda tv izliyo..dedim ki neden bana sen seçmiyosun hediyemi
''sende birşeyi begenmiyosun ne yapıyım..ne alsam zaten degiştireceksin o yüzden kızı yolluyorum''
adam haklı ne alsa begenmem ama sorun bende degil onun zevksizliginde diyecem ama kendimede hakaret etmiş olacam:))
allasen sus dedim:)))gece gece adam diycek noluyo ya
bi defa bana saç düzleştirci almıştı en pahalısından..çok kızmıştım ona..o parayı bana versen daha makbule geçerdi dedim
ama şimdiiyiki onu almış diyorum saçlarımı parlak yapıyotabi eşime demiyorum kendime içimden diyorum
çünkü kafasını çok şişirmiştim

aman bu erkekleride anlamak zor iş:))))

Son düzenleme:
melegim bende dün sana mesaj atmıştım ama kutun doluymuş gitmedi..
ne kutuymuş bu ya çok merak ettim içinde neler var
benim kutu bugüne kadar hiç dolmadı
kimse bana özel yazmıyo
yazında dolsun..biri banada desin kutunu boşalt diye
ayrıca burdan yazıyosunuz ya ''x arkadaşım kutun dolu boşalt mesaj atıcam'' diye
insanıda bir meraka sokuyosunuzne gönderiyosunuz birbirinize:18:
söylesenize:18:

Amanin resmen kres gibi olmus boy boy cocuklar ve bebekler..cocuklu misafirleri agirlamakta, agirlanmakta cok zor anacim..valla cocuk sesinden dedigin gibi ne yemekten birsey anlasiliyor nede konustugundan..yani felegin sasmasi cok normal..zamanla insan alisiyor gibi oluyor ama epey bir zaman lazim :)) ozellilkle bana mesala 10 yil ehuheuh o zamana kadarda sag olurmuyum bilmem :))

Bak sen dolabtaki ispanak geldi aklima, onu bende senin gibi borek yaparak degerlendiriyim en iyisi.. tabii gezmekten evde durabilirsem..
Pinar cim sen bu hafta sonu evi misler gibi yapmissin..eger yakin olsaydim sana hayirli temiz kullanmalar demeye gelirdik ve Mahirde evini ilk dagitan olurdu teyzesi..tabii Doga ile isbirligi icinde ehuehueh aman ya bende ne fenayim o kadar emek verdigin yeri kirletme derdine dustum..saka yapiyorum cnm, ellerine saglik..uzun sure gitsin ins..

forum yine ziyaretçi dolmuş:)

babyceren eşinin ne kadar zevkli ve şanslı olduğunu biz biliyoruz şekerim:) bak gece gece merak damarım tuttu sen eşini niye göstermiyon hiç:)

Mutlu anne,Mira uyudunmu cnm..benimki saat basi bana ses veriyor burdayim anne diye sanki seni ben rahat birakmam birakmiyacam der gibi..sizlerimi kiskaniyor acaba bu oglan simdiden :))

Bugün arkadasım dogum yaptı stop
Azra bebek geldi stop
2750gr,47cm stop
Cok mutluyum stop
Cok yorgunum stop
Mira hala uyanık stop
İmdaaaaat stop:111:

Eki Görüntüle 653044

adam banyodaydı ama yinede poz verdi bana
X aşkım

Hay allahım gördüm ve krizlerdeyimmmmm
Yetişinnnn susturamıyorum kendimiiii
Yalnız ben gülmeye başlayınca eşim cerenbaby kesin erkekler hakkında kötü bi şey yazmıştır dedi
Daha çok krize girdimmm
Ama gösterince kendide çok güldü
Benim oburix portakal suyu istiyo gidim hazırlayimde gelim

Bugün arkadasım dogum yaptı stop
Azra bebek geldi stop
2750gr,47cm stop
Cok mutluyum stop
Cok yorgunum stop
Mira hala uyanık stop
İmdaaaaat stop:111:

Hayırlı olsun stop
Adıyla yaşasın stop
Minik bi bebekmiş stop
Mutluluğun daim olsun stop
O yorgunluk bendede var şekerim stop
Benim sıpada yeni uyudu stop
Krizdeyimmm stop
Öptüm sizi stop

Mutlu anne,Mira uyudunmu cnm..benimki saat basi bana ses veriyor burdayim anne diye sanki seni ben rahat birakmam birakmiyacam der gibi..sizlerimi kiskaniyor acaba bu oglan simdiden :))

Allah korusun uyursa hayatı falan kaçırır teyzesi ne uyumasıMahir de bi alem desene,ay napicaz biz bu uykusuzlarla bilmiyorumBizim bebeler kendine müslüman, hiç rahat ettirmiyorlar walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…