mutlu annem gel gel resimlere gel babycerenin annesini muhakkak görmelisin:)
Allah korusun uyursa hayatı falan kaçırır teyzesi ne uyumasıMahir de bi alem desene,ay napicaz biz bu uykusuzlarla bilmiyorum Bizim bebeler kendine müslüman, hiç rahat ettirmiyorlar walla
mutlu annem gel gel resimlere gel babycerenin annesini muhakkak görmelisin:)
azraece başka sülalemden merak ettigin kimse varsa paylaşabilirim
çekinme söyle söyleeee
hayatı kaçırmayan mavişe kurban olsunlar:) Azra bebeğinizde analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah. mutluannem kulaklarınmı çınladı meleğime hediyeniz konusunda mesaj atıyordum bi baktım sen gelmişin:)
mutluanne bebeginiz hayırlı olsun canım..çok güzel haberler getirdin..yeni bir nefes
allah onu annesine babasına bagışlasın..
ayrıca fotoları kaldırdım yorum yapamassın ehueheuheue
Ya bana da meleğim mesaj attı hediyemi de ondan geldim haberim var:124:
Şakkaaaa Aman hemen şaka yaziim sen Marmaris'i yakmadan Zavallı borekcik ya eskiden ogrenci evinde bişeyi yakinca yanan yeri kazır yerdik biz aklıma geldi
Gece gece geldim çünkü özledim
Birde biliyorsun herseyi denedim kızı uyumak icin birde bunu totem yapayım bakalım belki ise yarar
Ay kızlar bu tablet cok yavaş ya sınır oluyorum hatta gördüğünüz gibi sinir bile zor oluyorum kendi kelimeyi seçip karar veriyor
Girmeden de okuyunca hiç zevkli diil yani laf yetiştiremiyorum ya o bakimdan
SEn öyle san cicim ben yorum yapiim de gOr Pazartesi
Bı başlık bulurum elbet yaparım yorumumu
Bu arada çağla yi enişteye de benzetmedim,annene de maşallah
demek laf yetiştiremiyosunben sana yetiştiririm cicimmmm
gell gelll gelll gelllllll
tablete bir hasssinirrrr deseydin belki düzelir
tatlıcadı portakal sıkcam gelcem dedi ne portakalmış kardeşim sıka sıka bitmedi:)
babyceren sana laf söyleyen dünüre bi cevap veremedinmi:) ben olsam ne yapıp eder o adamdan alırdım öcümü:)
mutluannem böreği babacım:) elleriyle yapıp dolabıma koymuştu ama yemek nasip olmadı:)
Tatli sese dun mesaj atamamistim simdi attim rahatladim..su hediye fasli epey buyucek galiba :)).. kanimca hediye sahibi haric herkes ne alip verdigi konusu kendi aramizda sir kalmayacagi gorusundeyim..bende merak ediyorum dogrusu benimde az kalir yanim yok hani :))
Tatlicadi yani guzel seslim..dun mesaj 10 dk muhabbete takildi o yuzden atamadim ve sonrada malum uykuma yenik dustum ehueheuheu
Affet beni seker..
tatlıcadı bence portakal suyu sıkmıyo:))heralde ocakta mercimek vardı haşlamıştı onun suyunu boşaltıyo:)))
adama laf söyleyemedim annem sevinince yazık kalsın dedim:)
ama bak şimdi sen yazıncadüşündüm evet ona bir laf sokmalıydım
yarın arayıp soksam geçmi kalmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?