2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hayatı kaçırmayan mavişe kurban olsunlar:) Azra bebeğinizde analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah. mutluannem kulaklarınmı çınladı meleğime hediyeniz konusunda mesaj atıyordum bi baktım sen gelmişin:)

Allah korusun uyursa hayatı falan kaçırır teyzesi ne uyumasıMahir de bi alem desene,ay napicaz biz bu uykusuzlarla bilmiyorumBizim bebeler kendine müslüman, hiç rahat ettirmiyorlar walla

Arkadasin bebegine cok sevimdim, bir melek daha dunyaya indi demek..allah anali babali buyutsun ins..seni ve yakinlarinida tebrik ederim.gozunu aydin

Cnm sorma bende anlamis degilim ne istediklerini..sanki arizaya baglanmis gibiler bozuk plak misali surekli eror verip duruyorlar..bizimi ozluyorlar acaba ondanmi , ay benimde polyanaciligim tuttu yine :))

mutlu annem gel gel resimlere gel babycerenin annesini muhakkak görmelisin:)

benim havam bitti annemin havası esmeye başladı
annem okusa bayılırdı kesin..çok sever övülmeyi,iltifat almayı:))
kuzenimin nişanındaydık dünürlerle tanılıyoruz..teyzem dedi bu kızkardeşim buda kızı(yani ben)
adam ne dese beyenirsiniz,
''aa kızı annesinden daha yaşlı görünüyo''
hödük

mutluanne bebeginiz hayırlı olsun canım..çok güzel haberler getirdin..yeni bir nefes
allah onu annesine babasına bagışlasın..
ayrıca fotoları kaldırdım yorum yapamassın ehueheuheue

Ya bana da meleğim mesaj attı hediyemi de ondan geldim haberim var:124:

ŞakkaaaaAman hemen şaka yaziim sen Marmaris'i yakmadanZavallı borekcik ya eskiden ogrenci evinde bişeyi yakinca yanan yeri kazır yerdik biz aklıma geldi
Gece gece geldim çünkü özledim
Birde biliyorsun herseyi denedim kızı uyumak icin birde bunu totem yapayım bakalım belki ise yarar
Ay kızlar bu tablet cok yavaş ya sınır oluyorum hatta gördüğünüz gibi sinir bile zor oluyorum kendi kelimeyi seçip karar veriyor
Girmeden de okuyunca hiç zevkli diil yani laf yetiştiremiyorum ya o bakimdan

mutluanne bebeginiz hayırlı olsun canım..çok güzel haberler getirdin..yeni bir nefes
allah onu annesine babasına bagışlasın..
ayrıca fotoları kaldırdım yorum yapamassın ehueheuheue

SEn öyle san cicim ben yorum yapiim de gOr Pazartesi
Bı başlık bulurum elbet yaparım yorumumu
Bu arada çağla yi enişteye de benzetmedim,annene de maşallah

demek laf yetiştiremiyosun ben sana yetiştiririm cicimmmm
gell gelll gelll gelllllll
tablete bir hasssinirrrr deseydin belki düzelir

SEn öyle san cicim ben yorum yapiim de gOr Pazartesi
Bı başlık bulurum elbet yaparım yorumumu
Bu arada çağla yi enişteye de benzetmedim,annene de maşallah

başlıgı boşver içindekine bak
sen yaparsın valla..bulursun bir köşe koyarsın yorumunu
çağla baba tarafına benziyo..amcası renkli gözlü..kuzenleri falan..
bizdede renkli göz çok var ama şansa biz kara kuru olmuşuz
dur çağlanında amcasının fotosunu bulursam ekliyim

demek laf yetiştiremiyosun ben sana yetiştiririm cicimmmm
gell gelll gelll gelllllll
tablete bir hasssinirrrr deseydin belki düzelir

Tablete yapmadığım güzellik kalmadı hatta suan onu gobegeeeemin üstüne L koydum yazıyorum ki rahat etsin yumusak yer ama
Yok anam yetiştiremiyorum tıkanık bu sahibine cekmis
Caditatlım telgrafın elime Ulaştı

Kizlar ben yarin okis in kulagini deldirmeyi dusunuyorum sunun surasinda bir yasina ne kaldikideldireyim de icim rahat etsin dedim kiz anneleri sizler neler dusunuyorsunuz kulak deldirme zamani icin:44:

tatlıcadı portakal sıkcam gelcem dedi ne portakalmış kardeşim sıka sıka bitmedi:)

babyceren sana laf söyleyen dünüre bi cevap veremedinmi:) ben olsam ne yapıp eder o adamdan alırdım öcümü:)

mutluannem böreği babacım:) elleriyle yapıp dolabıma koymuştu ama yemek nasip olmadı:)

Tatli sese dun mesaj atamamistim simdi attim rahatladim..su hediye fasli epey buyucek galiba :)).. kanimca hediye sahibi haric herkes ne alip verdigi konusu kendi aramizda sir kalmayacagi gorusundeyim..bende merak ediyorum dogrusu benimde az kalir yanim yok hani :))

Tatlicadi yani guzel seslim..dun mesaj 10 dk muhabbete takildi o yuzden atamadim ve sonrada malum uykuma yenik dustum ehueheuheu
Affet beni seker..

tatlıcadı bence portakal suyu sıkmıyo:))heralde ocakta mercimek vardı haşlamıştı onun suyunu boşaltıyo:)))

adama laf söyleyemedim annem sevinince yazık kalsın dedim:)
ama bak şimdi sen yazınca düşündümevet ona bir laf sokmalıydım
yarın arayıp soksam geçmi kalmış olurum

demek dün önce bana mesaj attın
biliyodum biliyodum beni daha çok sevdigini biliyodum
tatlıcadı kıskansın kıskansınçatlasın çatlasın
bende seni seviyorum melegim

yani benim bildiğim babyceren kalmazdı o lafın altında:) bozuverseydin nişanı orada:) adamda haklı aslında şoka girmiştir bi anda ikinizi birden görünce:))

tatlıcadı ben mercimek demedim babyceren dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…