Kizlar ben yarin okis in kulagini deldirmeyi dusunuyorum sunun surasinda bir yasina ne kaldikideldireyim de icim rahat etsin dedim kiz anneleri sizler neler dusunuyorsunuz kulak deldirme zamani icin:44:
yani benim bildiğim babyceren kalmazdı o lafın altında:) bozuverseydin nişanı orada:) adamda haklı aslında şoka girmiştir bi anda ikinizi birden görünce:))
tatlıcadı ben mercimek demedim babyceren dedi:))
Bana babam ilkokulu bitirene kadar izin vermemişti,yok kulağından küpeni çalarlar yırtarlar ,yok kulaktaki her noktada bi sinir var ,yok takılır biryere ..vs(pimpirikli başak burcu)ben ilkokul bitince gittim aynı anda 4tane deldirdimCok hoşuma gidiyor kiz bebekte küpe ama ne zaman dedirtirim bilmiyorum
mybabylove bende izmire gidicem önümüzdeki hafta deldirmeyi düşünüyorum doğumgününde küpeli olsun istiyorum:)
Valla kizlar benim kulagimi hayal meyal hatirliyorum yasli bir akrabamiz vardi hadi datca da olen murat vardiya anun anneannesi neyse ovusturdu ovusturdu yorgan ignesiyle delmisti ama benim altina alerjim vardi o zamanlar kulagim hep kupeden iltihap oluyordu simdide emitasyon a alerjim var altin duskunlugum o zamanlar basladi ama alyans bile takamiyorum simdilerde neyse yarin abim ben yegenim(ece)ve okisBana babam ilkokulu bitirene kadar izin vermemişti,yok kulağından küpeni çalarlar yırtarlar ,yok kulaktaki her noktada bi sinir var ,yok takılır biryere ..vs(pimpirikli başak burcu)ben ilkokul bitince gittim aynı anda 4tane deldirdimCok hoşuma gidiyor kiz bebekte küpe ama ne zaman dedirtirim bilmiyorum
Portakal bahçesinden portakal topladı. Şekerler ondan geciktim
Sizde de amma çene var hatunlar. Çok şükür yatmışsınızda sayfalar Durmuş:)
Hafta sonları eşim tableti getiriyor ama bende tabletten memnun olmayanlardanım ben yazıyorum Ankara bu yazıyı Antarktika :)
Mybabylove bencede deldir canım güzelliğine daha bi güzellik katacaktır okişin nasıl olsa acımıyo hiç bi şey hissetmez çok tatlı olur
Hadi hepinizi mucuyorumm
Merhaba arkadaslar hemen haber verip cikacagim,oncelikle hepinize ayri ayri cok tsk ederim benim yanimda olup destek oldunuz guc vediniz,allah hepinizden ragzi olup evlatlarinizdan guldursun insallah. Gelelim Masalima,aksam doktorunu uc ke aradim acile gideyim diye oda acilde farkli birsey yapmicaklar fitil surup dus vb.sabaha kadar idare et sabah getir dedi.Aksam atesi cok yukseldi once ic atese mudahale edip sonra dus aldirdim,sizlerin yazdiklarinizi tek tek uyguladim biraz kontrol altina aldim uyuttum gece yine ayni sekildd cok cikti,ayni islemler tekrar,sabah uyuyordu ama korkumdan uyandirmak pahasina atesini bir olctum 40 ya kizlar nasil anlatilabilirki o duygu dicem ama biliyorumki anlicaksiniz.Hemen ilac sonra dus azicik birseyler yedirdim doktora gittik.Dunku yanlis teshis malesef,kulakta sorun yok cok hafif kizarmis ama bogaz feci durumda bembeyaz olmus,nasil oldu anlamadim okadar dikkat ediyorumki, simdi diyebilirsiniz okadar disari cikarsaniz boyle olur ama inanin hava miss gibi ve ben disarda da cok dikkat ediyorum ki asli hegun cikarmak geektigini biliyorum yani nasil davranacagimi sasirdim.Neyse doktor ilk defa tahlil yapmayi akil etti sagolsun,dediki guclu antibiyotik igne yazmayi dusunuyorum ama once bir kanina bakalim oyle yazalim.Kan alindi Masal kucagimda ikimiz birden ciglik cigliga agliyoruz,tahlil sonucu normalde hemen cikarmis ama sansimiza ogleden sonra dediler,bide ozel hastane guya,yani simdi evdeyiz ogleden sonra tekrar gidecegiz.Durum bu,simdilik peditus veip atesini kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Nerde yanlis yapiyorum kizlar? Doktor demekki bogazi hassas diyor cunku hep bogazdan hastalaniyor.Allah yardimcimiz olsun,atesten kizim iki gunde 300 gr vermis inanirmisiniz.Gozlerini bir gorun kipkirmizi ve cok yorgun bakiyor,eriyorum resmen...
çağla bugün dondurma külahı yedi:)nasıl sevdi nasıl bayıla bayıla ısırdı:))
sinilendirmek için elinden alıyorum nasıl bagırıyo bana
eline geri verincede nasıl gülüyodu:))çok tatlıydı çok..
çubuk kraker de yedihemde 1 tane
yakında külahına dondurmada ister
küçük diliyle yalar:))
Copy vermem olmaz, kes yapistir yapacam ama simdi degil hem ben size soylersem isiniz kolay olur o zamanda hediyenin kiymeti kalmaz..en guzeli calisin sizinde olsun :)) ne gicigim dimi...neyse hadi dayanamadim soyluyum size ozelden ama varya eger citlatirsaniz gorun o zaman benim size yapacaklarimi..operimmm sizi :)) yapcagim bu ehuehueh
en araştırmacısı ''annezeynep''
en kudurugu+18 ''beykoz''
en uykusuzu ''pınarda''
en hanım hanımcıgı ''planner''
en datlu büyük tavşanı ''biangel kujum''
en cadısı ''tatlıcadı''
en mutlusu ''mutluanne''
en numarası yerinde duramayanı ''ilkim53''
en zengini ''yavrukedi''
en uzagı ''melegim''
en gezmeyi seveni ''çiçekçiçek''
en begen tuşunu kullananı ''azraece''
en sıradışı ''chihiro79''
en şekeri ''şekerim şerbetim''
en büyügü''ugur böcügüm''
en şekeri olmayanı ama şeker küpü olanı ''şekersizyeşilçay''
en kimseyi unutmayanı ''nagihan''
en ılımlı uyumlusu ''turuncu''
en dua edeni ''hejar''
en can kişi''bambucan''
en ismi kızıyla uyumu ''zada''
en geveseside ''babyceren''
babycerencim aşk olsun yani bula bula bana beğen tuşunu mu buldun:) en yalnız ne bileyim en şaşkın filan deseydin bari:)
bugün defne karenin hediyesini aldım..umarım begenir
haftaiçi yollarım artık..
künefede yollayacaktım ama şoklanmış künefe 30 saatte yetişip yenmeliymiş..
30 saatte kargo yetişmez ki..alamadım üzgünüm şekersizçayım..
kısmet bir gün antekye ye gelirsen ben kendi ellerimle yaparım sana..
tadına bakmak için dilimi tepsiye yapıştırmam inşallah
Bugün arkadasım dogum yaptı stop
Azra bebek geldi stop
2750gr,47cm stop
Cok mutluyum stop
Cok yorgunum stop
Mira hala uyanık stop
İmdaaaaat stop:111:
Bana babam ilkokulu bitirene kadar izin vermemişti,yok kulağından küpeni çalarlar yırtarlar ,yok kulaktaki her noktada bi sinir var ,yok takılır biryere ..vs(pimpirikli başak burcu)ben ilkokul bitince gittim aynı anda 4tane deldirdimCok hoşuma gidiyor kiz bebekte küpe ama ne zaman dedirtirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?