2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mybabylove bende izmire gidicem önümüzdeki hafta deldirmeyi düşünüyorum doğumgününde küpeli olsun istiyorum:)

Kizlar ben yarin okis in kulagini deldirmeyi dusunuyorum sunun surasinda bir yasina ne kaldikideldireyim de icim rahat etsin dedim kiz anneleri sizler neler dusunuyorsunuz kulak deldirme zamani icin:44:

Bana babam ilkokulu bitirene kadar izin vermemişti,yok kulağından küpeni çalarlar yırtarlar ,yok kulaktaki her noktada bi sinir var ,yok takılır biryere ..vs(pimpirikli başak burcu)ben ilkokul bitince gittim aynı anda 4tane deldirdimCok hoşuma gidiyor kiz bebekte küpe ama ne zaman dedirtirim bilmiyorum

yani benim bildiğim babyceren kalmazdı o lafın altında:) bozuverseydin nişanı orada:) adamda haklı aslında şoka girmiştir bi anda ikinizi birden görünce:))

tatlıcadı ben mercimek demedim babyceren dedi:))

kız niye beni gaza getiriyosun şimdi adamı arayıp tacizmi edeyim
''alooo ben yaşlı bir bayanım benimle konuşmak tanışşmak istermisin''
böylemi diyim
karısıda parçalasın adamı

oh maşallah 4 tane birden hemde:) şimdi bizim kızlarla fazla inatlaşmaya gelmez malum kaş piercingi var, dil piercingi var, göbeği var ooo biz deldirelim hemen kızların:)

benden de bu kadar bu gecelik:) ptesi kızlar kızacak bize doldurmuşunuz diye sayfaları:) bütün bebeklerimize bol derin ve uzun uykular diliyorum nasıl olsa onlar uyursa bizde uyuruz öptüm:))

mybabylove bende izmire gidicem önümüzdeki hafta deldirmeyi düşünüyorum doğumgününde küpeli olsun istiyorum:)

Valla kizlar benim kulagimi hayal meyal hatirliyorum yasli bir akrabamiz vardi hadi datca da olen murat vardiya anun anneannesi neyse ovusturdu ovusturdu yorgan ignesiyle delmisti ama benim altina alerjim vardi o zamanlar kulagim hep kupeden iltihap oluyordu simdide emitasyon a alerjim var altin duskunlugum o zamanlar basladi ama alyans bile takamiyorum simdilerde neyse yarin abim ben yegenim(ece)ve okis benim kiz kolayda ece cok cingene kicini yirtar gecenlerde grip olmus serum sikayim burnuna dedik halacim kiyma bana aci bana ne olurrrrr diye yalvararak agladi 5 yasinda bu arada gec bile kaldilar benimde hic firsatim olmadi goturmeye neyse yarin kizilay i bi inletir herhalde

Portakal bahçesinden portakal topladı. Şekerler ondan geciktim
Sizde de amma çene var hatunlar. Çok şükür yatmışsınızda sayfalar Durmuş:)
Hafta sonları eşim tableti getiriyor ama bende tabletten memnun olmayanlardanım ben yazıyorum Ankara bu yazıyı Antarktika :)

Mybabylove bencede deldir canım güzelliğine daha bi güzellik katacaktır okişin nasıl olsa acımıyo hiç bi şey hissetmez çok tatlı olur

Hadi hepinizi mucuyorumm

Bacim ayarlardan otomatik modu kapatirsan kolay olur isin
evet evet yarin deldirecem kizlar hadi bende kactim yoruldum bugun yavvvv

Günaydınnnn
Bu gün dışarıda hava çok güzell pırıl pırıl güneşli
Tam gezme havası bu havayı değerlendirmek lazım

Gece zaten geç yattım sonrada dişim ve kulağım ağrıdı
Dişim mi ağrıyo kulağıma vuruyo kulağım mı ağrıyo dişime vuruyo anlamadım
Uykum var ve hala ağrılarım devam ediyo

cicekcim gecmiş olsun cok üzüldm inş düzelcek kuzumuz cok zordur rabbim şifa versin ...

iyi pazarlar kızlar,
oğlum hala hasta öksürmekten ve ağlamaktan sesi kısıldı, geceleri burnu tıkandığı için sürekli uyanıyı ve tabi iştah gitti, sabahtan beri kısa kısa emmeler hariç verdiğim herşeyi reddetti, moralim yerlerde, diş diye düşünüyoddum ama değil, her geçen gün kötüleşti, bugün peditusa başladık umarım düzeltir biraz

canım eneste cubuk kraker yiyor cok tatlı oluyor mama sandalyesinde ayaklarını sallaya sallaya hapur hupur yiyor
kızlar enes sol elini daha cok kullanıyor benim kardesim solak bu zamanlarda anlasılırmı solak olabilirmi ayagıda aynı solu daha fazla kullanıyor bilemedim google amcayada soruyum bakımmm
dün aksam tatsız hatmi ciceginden içtim kızlar bugun biraz daha iyiyim inş gecer bogazım yırtılcak öksürmekten :2:

banada söyle banada söylemem ben kimseye anacım

kız varya adım azgın tekeye cıktı millet okuyor diyordur: karıya bak kudurmus azmıs azmıs ( tam babannem gibi konustum)

babycerencim aşk olsun yani bula bula bana beğen tuşunu mu buldun:) en yalnız ne bileyim en şaşkın filan deseydin bari:)

bence en iyi niyetli ve en mütevazi yada en güzel yada en şirin en güzel gülen en dogal yada enenenenen sanırım mesajım bitmicek sec begen hayatım seni anlatmaya kelimeler yetermi

ay aglıcam gülmekten inan o haline işeyene kadar gülerim babyceren cok yasa canım diline hakim ol bak sonra konusamazsın esin cok üzülürrr

canım benimkini küçükken deldirmişler ama okula gittigimde hiç küpe takmadım lisede bir kulagımda 4 digerinde 3 delik oldu şimdi pişmanım cünkü abdest alırken onlarla ugrasmak yoruyor beni bazen unutuyor tekrar abdest alıyorum ah işte genctik toyduk yaptık bir hata
ama hepsine güzel parlak küpe takınca on numara olmuyoda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…