Herşeyden bı haber yıne konunuzla cok ılgısız bışıy sorabılır mıyım(zaten sızınle ılgılı bışey yazsamda sekersizyeşilçay dışında kimse tınlamıyo beni)
Buharlı moplardan kullanan var mı? Tavsıye eden var mı?bu kız yerlerde surunup durdukca ıçım gıdıyo
bir ara almayı düşündüm fakat sonra tekrar düşündüm şöyleki: bu alet buharlı bir temizleyici ve dolayısıyla sadece parkeleri veya halısız yüzeyleri temizliyor. evimin her tarafı parke değilki. parke için ayrı temizleyici halı için ayrı temizleyici mi alacağım? almak sorun değil ama zaten zaman sorunu olan insanlar için ayrı ayrı temizleyici kullanmak gerçekçi gelmedi bana. yani kendimi biliyorum, 2 ayrı temizlik aletini aç-kullan-kapat-kaldır :44: yok dedim, gerçekçi olmak gerekirse kullanamam.
sonra tekrar düşündüm: Orhan Cemal emeklemiyor yani yerlerde sürünme sorunu yok. zaten olsa da dert etmezdim. nitekim sürünmese de poposunun üzerinde ilerleyip parkelerde kaşıkla geziyor.sonuçta benim evim, mikrop kendi mikrobum. çocuğun da ihtiyacı var. hijyen hijyen nereye kadar?
sonra tekrar düşündüm: "çok mu serbest bir anneyim" diye. doktor arkadaşlardan öğrendim. bütün bu alerjiler, astımlar gelişmiş ülkelerde daha çok görülüyorçünkü aşırı hijyen var ve bebekler mikrop vs göremiyor. lütfen diyorlar biraz sürünsün bebekler, yerlerde biraz gezsinler.
durum böyle. mutlu_anne idi sanırım, arkadaşları memnun değilmiş bakınız. almayınız derim
not: başlarda isminizi köşemin deri olarak okuyup anlayamıyordum. "köşemin derisi dese olur da, köşemin deri ne demek" diye uzun zaman düşündüm
başka bir not: falanca dizideki parker ve porter gerçek hayatta da ikizmiş diye düşünen birinden ne beklenir ki
canım hayır kullanmıyorum bilgi veremeyeceğim ama güzel bir ürüne benziyor, bende düşünüyorum ama icraata geçemedim henüz:26:
Buharlı mop almayı çok düşündüm fakat farklı markalardan almış olan 2 arkadaşım tavsiye etmedi.Ortak dertleri:
suyu akıtması ve yeri çok sulu bırakmasıydı. hatta biri sadece 10m2 lik bir alanı temizleyip geri kalan yerleri
asla temzilemediğini söyledi. Pakelerde iyimiş ama bıraktığı su birsüre sonra leke yapıyormuş.Arkadaşlarım kötü reklam yapınca
almaktan vazgeçtim.duyduklarım bunlar...
evde internetimiz bozuldu giremiyorum.
Hızlıca son sayfaya baktım mira,kaan,masal ve defnekaren hastalanmışlar çok geçmiş olsun kızlar umarım bir an evvel iyi haberlerini alırız.
Ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum.
evet anneZEYNEP hanım, tam olarak bunu kastediyorum. bizde yaşayan mikropların çoğu hastalık yapıcı değil. hayvanların dışkıları, kaynağını bilmediğimiz gıdalar vs den gelenler insanda hastalık yapıyor. dolayısıyla tam dediğiniz gibi bir durumu kastettim. ayakkabıyla girilmiyorsa sorun yok diye düşünüyorum. bir de anne-baba, yakın akrabanın genleri zaten benziyor. içlerinde yaşayanlar da benzer dolayısıyla. evin içini zaten sürüpüyoruz ve siliyoruz. böyle iştechihiro kendi mikrobum demissin ya, cok guldum
Daha once de kalabaliktan cekinmem tanidik mikroplar sonucta demistin, daha cok gulmustum
Hani ayakkabiyla girilmediginden eminim yerlerde hayvan kakasi olmadigindan da, olan ne varsa bildik siradan mikroplar gibi birsey kastediyorsan amenna
Ama mikrop mikroptur iste, ne bileyim, anlatamadim galiba :)
çağla kardeşine hiç iyi davranmıyone yapacagımı şaşırdım
3. çocuk hatamıydı
ilkimcim hediyeni yolladım umarım begenirsiniz canımmmm
merhaba kızlar
bebek arabası alıcam.siz hangi ürünü kullanıyosunuz.bebeğim çok hareketli ön barın arası kemerli olması daha iyimidir acaba.bebeğim 9 aylık oldu kendini kaydırıyor bacakları öne doğru sallanıyor sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz.
herkese günaydınn
sabah 7 de uyandıkk oğluş kahvaltısını yaptı tekrar uyku moduna geçti bense artık uyuyamam
bu gün temizlik işine ara verip kuzumu dışarı çıkarıcam artık sabahları ben kahvaltısını hazırlarken o kapının önünde bekliyo ama çok tatlı oluyo
hasta olan bebeklerimiz iyidir umarımm
kızlarr evimin karşında bi ağaç var üzeri bembeyaz çiçeklerle dolmuşş görünce çok sevindim bahar geliyo:119::124:
gece rüyamda da çoğu bebişimizi gördüm hepsi hastaydıgece burda okuduklarımdan çok etkilendim galiba
ben nasıl ağlıyodum bu bebeklerin hepsi niye hasta oldu neden salgın olduğunu bize söylemediler diye
bi yandan da hepsinin ağzına telaşla biberonla süt vermeye çalışıyodum..rüyamda zeyno diğer bebeklerden büyüktü çook güzeldi saçları iki kulaklı üzerinde mini bi elbise vardı..
bir de harun diye bi bebek vardı onada çok sarılıp ağladımm
ve rüyamda hamileydim bi yandan koşturup bi yandan karnımı tutuyodum..bu gün yarın regl olamam gerekiyo inş olmam
gece bi taraflarım çok fazla açıkta kalmış olmalı
merhaba kızlar
bebek arabası alıcam.siz hangi ürünü kullanıyosunuz.bebeğim çok hareketli ön barın arası kemerli olması daha iyimidir acaba.bebeğim 9 aylık oldu kendini kaydırıyor bacakları öne doğru sallanıyor sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?