2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bir ara almayı düşündüm fakat sonra tekrar düşündüm şöyleki: bu alet buharlı bir temizleyici ve dolayısıyla sadece parkeleri veya halısız yüzeyleri temizliyor. evimin her tarafı parke değilki. parke için ayrı temizleyici halı için ayrı temizleyici mi alacağım? almak sorun değil ama zaten zaman sorunu olan insanlar için ayrı ayrı temizleyici kullanmak gerçekçi gelmedi bana. yani kendimi biliyorum, 2 ayrı temizlik aletini aç-kullan-kapat-kaldır :44: yok dedim, gerçekçi olmak gerekirse kullanamam.

sonra tekrar düşündüm: Orhan Cemal emeklemiyor yani yerlerde sürünme sorunu yok. zaten olsa da dert etmezdim. nitekim sürünmese de poposunun üzerinde ilerleyip parkelerde kaşıkla geziyor.sonuçta benim evim, mikrop kendi mikrobum. çocuğun da ihtiyacı var. hijyen hijyen nereye kadar?

sonra tekrar düşündüm: "çok mu serbest bir anneyim" diye. doktor arkadaşlardan öğrendim. bütün bu alerjiler, astımlar gelişmiş ülkelerde daha çok görülüyor çünkü aşırı hijyen var ve bebekler mikrop vs göremiyor. lütfen diyorlar biraz sürünsün bebekler, yerlerde biraz gezsinler.

durum böyle. mutlu_anne idi sanırım, arkadaşları memnun değilmiş bakınız. almayınız derim

not: başlarda isminizi köşemin deri olarak okuyup anlayamıyordum. "köşemin derisi dese olur da, köşemin deri ne demek" diye uzun zaman düşündüm

başka bir not: falanca dizideki parker ve porter gerçek hayatta da ikizmiş diye düşünen birinden ne beklenir ki

Haha ben sızı çok zevkle okuyorum.mantıklı yaklaşımlarınız cok hoşuma gıdıyo.ve kibarlığınız da blaşıcı sanırım
Fikirler için çok saol çok mantıklı dediğin aslında. Bı de yenı huyumuz tavuk gibi eşelenip çarı çöpu kılı bulup ağzına tıkmaya calışmak.düşünceksınız kı cok mu pissin.hayır sık sık süpürüyorum ama yun halının -ki tuyleri olmasın dıye ustunu polarla orttum- ama onun tuyu saclarımdan da cok kıl dokuluyo.benım gozum gormesede Badişkonun göruyo ışte
İsmin ile ilgili yorumlarınıza da bıttım hoç kösemin derisi diye düşünmemiştim:)))eskiden köşeminderi gibi köşemde oturudum ahhhh nerde o gunler şimdi oturamıyorm bıle ki kenarı köşesi mi kaldı:)))

Not:tınlamanıza sevındım:))

canım hayır kullanmıyorum bilgi veremeyeceğim ama güzel bir ürüne benziyor, bende düşünüyorum ama icraata geçemedim henüz:26:

Cevap için tesekkürler.bız alıp kullanasıya kadar zaten koşmaya başlar bunlar

Tecrübeleri paylaştıgın ıçın sağol mutlu anne. Sende öğrenilcek cok sey var

HEJARcim yeni yasin kutlu olsunn!!!
Nice senelere boiyle saglikli mutlu huzurlu gir insallah!

MUTLUANNE musmutlu anne cok yorgunsundur ama annen gelecekmis cok sevindim!
Yildonumunuz de kutlu olsun cnm nice senelere!

HAVA NEMLENDIRICIden bahsedilmis ben iyonizersizlerden yanayim
Tanidiginiz klimaci isitma havalandirmaci varsa sorun bence bana muhendislikten hocalarim anlatmisti o nedenle tercih etmedim(saticiysa sormayin satmak icin pahali yani iyonizerlileri onerir :))
Hacmi de buyuk olsun ki surekli su doldurmak zorunda kalmayin bacilar

AZRAECEme noldu tayin fln denmis gecmiste bulamadim nereye cikmis tayinleri bilen varsa bi yazsin heriiii

Sabahtan beri sirkette kaynayan bir dedikodu kazanina mudahale edip 2tarafla da gorusup isin aslini ogrendim diye bin tane kisi kapimi caldi
Millete entrika lazim hicbirsey cozulsun istemiyorlar hayret bisey ya

chihiro kendi mikrobum demissin ya, cok guldum
Daha once de kalabaliktan cekinmem tanidik mikroplar sonucta demistin, daha cok gulmustum

Hani ayakkabiyla girilmediginden eminim yerlerde hayvan kakasi olmadigindan da, olan ne varsa bildik siradan mikroplar gibi birsey kastediyorsan amenna
Ama mikrop mikroptur iste, ne bileyim, anlatamadim galiba :)

Ben arcelik buharika kullaniyorum ve memnunum
Pimapen dusakabin gibi yerlere buhar puskurtunce hemen pirmanpak oluyor
ya da fayanslardaki kirleri fln hemen kabartiyor
Ama sık sık kullanilacak birsey degil bence
hediye gelmisti diye kullaniyorum para verip alir miydim? Sanirim alirdim koltuk hali vb seyleri de yikayabiliyorum cunku benimkiyle

Sut sagma zamanii
Opuldunuz

ilkimcim hediyeni yolladım umarım begenirsiniz canımmmm

evet anneZEYNEP hanım, tam olarak bunu kastediyorum. bizde yaşayan mikropların çoğu hastalık yapıcı değil. hayvanların dışkıları, kaynağını bilmediğimiz gıdalar vs den gelenler insanda hastalık yapıyor. dolayısıyla tam dediğiniz gibi bir durumu kastettim. ayakkabıyla girilmiyorsa sorun yok diye düşünüyorum. bir de anne-baba, yakın akrabanın genleri zaten benziyor. içlerinde yaşayanlar da benzer dolayısıyla. evin içini zaten sürüpüyoruz ve siliyoruz. böyle işte

günaydın..benim günaydınım da bu saatte olur işte..evi topladım,cereni yolladım,
çağlayı uyuttum geldim..

hejar__güzel arkadaşım nice mutlu saglıklı huzurlu yıllar diliyorum..
minareden atlarım yaş gününü kutlarım:))

mutluanne__mira daha iyi çok sevindim..hemen toparlanır inşallah..
sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canişkom:)yusuf la ve mirayla veee yeni dogacak bebişlerle
bir ömür mutlu saglıklı huzurlu yaşayın inşallah..
minareye çıkarım evlilik yıldönümünü kutlarım:))

çiçekçiçek__tekrardan geçmiş olsun masalımıza..eşinde alem miş ya:))
çok güldüm..

chihiro79__sevimli salon kadını:)nasılsınız efem...herkesin mikrobu kendine tatlıdır:)neden bu kadar övüyosunuz anlamadım:)
ben elimden geldigi kadar yerleri temiz tutmaya çalışıyorum hatta benim yerdeki kıllara karşı fobim var..
gördügüm an dayanamam..hatta misafirlige gittigimde bile utanmasam yerdeki kılları seçmek isterim:)))
temizlik güzel şeydir tabi ama abartmamak lazım..

köşeminderi__tatlım ben sana kaç defa cevap yazdım
hiç görmedinmi
neden hemen çemkiriyosun bize
üzülüyoruz

kızlar ben dogumdan beridir regl olmadım
kendimden şüphelenmeye başlamışken test yaptım
evettt pozitif hatta öyle pozitif ki testi yaparken dogum bile yaptım
o derece yani
bir kızım daha oldu çok şaşkınım
hemen videosunu paylaşmak istiyorum..
maşallh demeyi unutmayın..

çağla kardeşine hiç iyi davranmıyo ne yapacagımı şaşırdım
3. çocuk hatamıydı
[video=youtube;q8QDRpcQs2k]http://www.youtube.com/watch?v=q8QDRpcQs2k[/video]

Çiçekcim,BabyCerencim,anneZEYNEP Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
sizlerde iyi ki varsınız iyi ki 2012 mayıs anneleri olmuşuzda tanışmışız

babyceren,annezeyno,hejar,çiçekcan ve ismini balık hafızam sayesine atlamış olduğum diğer bütün annemelek arkadaşlarım...
bana,kızıma ve kocişime verdiğiniz değer için size çook teşekkür ederim..İnşallah hepimiz ailelerimizle birlikte mutlu ve sağlıklı
nice güzellikler yaşarız

Öğlen bi koşu eve gittim,,annem gelmiş çok şükür,gelmiş ama baktım kızı giydiriyohasta diyorum,,sizin ev havasız bunalmış diyo ateşini sordum: bunu soracağını biliyodum,ölçtüm yok ateşi dedi ya...
çıkıp biraz dolaştıracaklarmış,,kızsan olmuyor kızmasan olmaaazzsadece yarım saat o zaman diyorum,,cevap:sıkma beni mutlu..hem torunuma bakamadınız hasta ettiniz(!),şimdi de ahkam kesme bir baktım miranın çantasına: çorbası,suyu,bezi...yok yok...yarım saat için fazla değilmi dedim,,sen küçükken iştahsızdın ben sana parkta yedirirdim dedi Hükümet gibi kadındır(eşimin lafı),tavizi de yoktur:18: tırstım bişey de diyemedim ama aklım onlardaAnlayacağınız Mira annane himayesinde hızlandırılmış iyileşmeye alındı Ben 1 hafta dışarı çıkaramazdım tekrar hasta olacak diye korkumdan...

selamlar guzel arkadaslarımmm...

tütümüze ve kızıma yaptıgınız guzel yorumlar ıcın cokkk tesekkur ederız hepinize....

azraece...cnm ya üzülme lütfen herseyde bir hayr vardır tatlım hem temmuza birşey kalmadı inş Allahım gönlünüze göre verir ve istediğiniz yere cıkar tayınınız...

Mutluannem...Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..inş eve gittiğinde mira iyileşmiş gülücükler atarak karsılar seni ve güzel bir aksam gecirirsiniz tatlım...

Hejar cnm arkadasım dogum gunun kutlu olsun sevdıklerınle bırlıkte nice guzel seneler dılerım...

tatlıcadım....cnm bu sefer hasta olmadım şekerim...olmamda inş...

babyceren....kız babyceren ne arkamdan dedikodu yapıyorsun bakım aksam:))) duşing güzeldi hiç pişman olmadım

çağla kardeşine hiç iyi davranmıyo ne yapacagımı şaşırdım
3. çocuk hatamıydı

Kötü davranma konusunda Çağla haklı gibi geldi banaKardeşi de maşallah aynı banyodaki babası
Malesef 10 kilo kaymakla yutulmaz 3.çocuğun ciğerim olmamış bu, 2 prensesten sonra yakışmadı size bu çocuk

mutluannecim belkide miraya biraz hava almak iyi gelecektir..
annenin bir bildigi vardır:)
benim annemde bana diyoki ''sen bu çocukları eve hapsediyosun..bırak cereni dişarda oynasın''
ama anne nasıl bırakıyım ya kaybolursa..
''sen kaybolmadıysan kimse kaybolmaz''diyo..
sokak köpegi gibi hep dişardaymıştım
kimse beni kaçırmamış
alem bu kadın ya..
birazdan bana gelecek şimdiden afakanlar bastı beni:))

ilkimcim hediyeni yolladım umarım begenirsiniz canımmmm

Ayyy hediyeler hediyeler İlkim hemen paketi aç, foto çek paylaş olur mu
Ben de Kayra'nın handmade hediyesini hazırladım, şimdi Miranın hediyesi kaldı Kayra'ya...
İyileşsin ilk fırsatta alıcak inşallah
Walla süpersin beykoz,,yollamışsın bile

merhaba kızlar
bebek arabası alıcam.siz hangi ürünü kullanıyosunuz.bebeğim çok hareketli ön barın arası kemerli olması daha iyimidir acaba.bebeğim 9 aylık oldu kendini kaydırıyor bacakları öne doğru sallanıyor sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz.

zadacım ben dedikodu yapmayı çok severim:)))
huyum kurusun ne yapıyım..
demek dün geceden memnun kaldınduşingeniniz kutlu olsun şekerim:))

mutluanne demek yeni bebişkomu begenmedin canişkom:))
üzdün beni tatlişkom:)
öpüyorum annişkom:))

evet canım ön barın arası kemerli olması çok daha kullanışlı oluyo..
benim arabam arabistandan geldi graco markası:)memnunum
arapça bir araba ama kullanımı çok rahat:)

ne iyiki olmamı naptın gı sen yeni bebiş gelebilirmiii

merhaba,maclaren kullanıyorum.ön bar extraydı almadım,kemeri iyi bağlıyorum kayamıyor bebiş,
arabada uyuyunca koltugun altında kızaklar var,onları çekip ayaklarını düz uzatması sağlıyorum.uyumadan da çekilebilir tabiki. memnunum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…